A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szilva

Szerinted hány éves Mary78?!? Hát 2005-1978=27Kép
gtünde

Tünde Kép
Az életkorára is utalhat a n.név! (Bocsi Mary)
Különben meg undok vagy! Meg is sértődtem Kép, pedig azt hittem mi Ötyék összetartunk!

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Neeeeee, bocsika, kérlek kérlek!!!
Így szégyenlem magamKép
gtünde

Tüde Kép
Esetleg megbocsájtok, ha még kücc valalmi arit.

Kép
Kép
szilva069

Küldök neked virágot is:

Kép
gtünde

Tünde Kép
Ok, már nem haraxom rád! Kép
De nem kéne neked már pakolnod? Mikor indultok?

Kép
Kép
szilva069

És itt egy aranyos isKép

Kép
gtünde

Szilva

Hétfőn reggel indulunk, de vasárnap még megyünk Bp-re isKép De egy mosást már beraktamKép
Jut eszembe, van belőled kettő a fánkonKép
gtünde

Szilva!

Tünde megválaszolta a kérdést a koromat illetően. Párom meg 69-es, mint Te. És Szilárd.

Olvastam, hogy ha egy petevezető sokáig és teljesen el van záródva, és megnyitják, nem biztos, hogy utána a funkcióját el tudja látni, mert lehet hogy hiányoznak azok a pici csillók belőle, amik a petesejtet mozgatják, mert az magától nem képes mozgásra. Kíváncsi leszek Sz. véleményére!

Tünde!

Próbálom ám jegyezni az infókat! A szív alakú méh mit jelent pontosan? Mit befolyásol? A Clostit mire kell szedni?
mary78

Mary

Szerencsére nem befolyásol semmit. A méh alja (ami felül van ugye) középen kicsit be van mélyedve.
A closti (Clostilbegyt) arra jó, hogy minél több tüszőm legyenKép
gtünde

Tünde Kép
Azt hittem, hogy holnap indultok! Nem baj, akkor is jó utat, és jó pihizést.
Most én is megyek haza, a hétre elég volt a munkából! Pussz.

Mary Kép
Jól értem, a te férjedet is Szilárdnak hívják?

Kép
Kép
szilva069

Szilva

Köszi szépen. Pihizni fogok rendesenKép Nem leszel már a héten?
gtünde

Tünde!

Ja hogy a closti már a stimu része? Akkor képben vagyok.

Amúgy jó nyaralást Nektek, mi sajna idén nem megyünk sehová, mert a főnököm már így is nagyon csúnyán néz, ha dokihoz megyek. A műtétem után meg közölte, hogy reméli idén már nem fogok többet hiányozni. Mintha Korzikán nyaraltam volna a móri kórház helyett!!! Mi 2003.-ban Zadarban voltunk, szép volt.
mary78

Tünde Kép
Nem, én csak a m.helyemen tudok netezni!

Kép
Kép
szilva069

Ja, értemKép
Akkor jó hétvégétKép

Egy hét múlva beszélünk.
gtünde

Tünde Kép
Köszi, neked pedig felhőtlen nyaralás! Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva!

Igen, Szilárd a drágám. Még nem a férjem, de egyszer majd az lesz!!! Én is csak a mhelyen tudok netezni, 8-tól 5-ig. (Pénteken is 5-ig sajna!!!) Akkor jó hétvégét Neked! Meg a Szilárdodnak!
mary78

Mary

Ilyen sokáig dolgozol? De rosszKép
Amúgy én sem vagyok házas, de nem is erőltetem a dolgot. Mi így is teljesen jól megvagyunk.
gtünde

Tünde!

Nekünk is teljesen jó így, de a gyerek miatt azért szeretnénk. Majd ha terhes leszek összeházasodunk. Az a baj, hogy engem még sosem kapott el az az ihlet, hogy hófehér ruhában vonuljak... stb. Néha rám jön, de annyira nem, hogy neki is álljak szervezni. Majd egyszer biztos kedvet kapok! A párom meg egyszer volt már házas 2 évig (94-ben vált el), ő már tudja, hogy nem az számít. De azt mondta, hogy miattam szívesen újranősül. Meg amúgy nem házasságellenes, csak valahogy mindig más volt fontosabb. Most éppen a gyerek.
mary78

Mary

Hát én is hasonlóképp vagyok a dologgal. Engem sem kapott még el az ihlet, habár amikor esküvőre megyünk (máséraKép), néha elgondolkozom. Amúgy a kezemet már megkérte, vagy százszor isKép Nálunk az én kis családom inkább az oka. Tudod, a szüleim elváltak, apukám pedig egy kicsit makacs. Bonyolult az egész. Lehet, hogy 1x ketten elmegyünk az anyakönyvi hivatalba, aztán majd bejelentjük a családnak a dolgot. De még nem sürgősKép
gtünde

Tünde!

Már mi is gondoltunk arra, hogy csak sitty-sutty bemegyünk, összeadnak és kész. Egy csomó hetedhét országra szóló lagziban voltunk, aztán rá 1-2 évre meg sorra válnak el az ismerősök. Meg amikor el kezdjük tervezni, hogy lagzi vagy egy családi vacsi, mindig kimerül ennyiben a dolog, mert nem tudunk dönteni a meghívottak számáról. Ha már jön X, jöjjön Y is, de akkor Z-t is illene, és akkor már 150 fő... Ekkorát meg tényleg nem szeretnénk. Majd lesz valahogy!

Lassan én is el kezdek pakolászni...
mary78

Tünde!

Búcsúzom, lelépek.

Jó hétvégét, jó nyaralást!
mary78

Köszi, szia. Jó hétvégét!
Megyek pihizek egyetKép
gtünde

Kép
hihihihi 44.napon ismét negatív!Na ezt csináljátok utánam ha tudjátok!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Hát, Kandi, csúcstartó vagy! Kép
Nem emlékszem, volt már vérvizsgálatod? Doki mit mond erre?

Kép
mofly

Sziasztok

Már megint csak most jutottama géphezKép

Noémi

Nagyon sajnálom, jelentkezz ha kicsit összeszedted magad és megpróbálunk lelket önteni beléd.

TündeKép
Nagyon jó nyaralást és élvezzetek ki minden percet a pihenésre, kikapcsaraKép. Vigyázz magadra és gyere majd az élménybeszámolóval!Képsok pusza

Szilva
Sok pusz...

Mary
Üdv a klubban

Karcsi
Sajnálom, de fel a fejjel, hamarosan ott lesz a babuci!

Kandy
Ügyes vagy, ezt nehéz utnáad csinálni!Kép Ezt még Szilva sem tudná megsaccolniKép

Mindenkinek jóéjt és szép álmokat!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok
A kezdetektől irtam erre az oldalra, kérlek ha tudtok segitsetek nekem. Probáltam keresgélni más oldalakon, de oda nem irnak olyan intenziven mint erre az oldalra és hátha tudtok segiteni.
Én már 19 hetes terhes vagyok ikrekkel, inszeminációval és már egy redukción túl. Eredetileg három baba lett volna. Most pedig egy, illetve két magzatviz vizsgálat előtt állok. Elvileg minden normális, a genetikai ultrahang és tulajdonképpen az AFP is. Utobbi MOM:1,54, de mivel 35 éves elmúltam javasolják a magzatviz vizsálatot, ami 7-én szerdán lesz. Ha tudtok valamit irjatok.Azt irták a papiromra, hogy kromoszóma rendellenesség esélye 1 - 2 százalék.
berci

Sziasztok!
A héten 5 napból hármat nem dolgoztam, így csak ritkán tudtam benézni hozzátok.

Karcsi, NoiKép
Sajnálom, hogy nem sikerült. Na majd a következő!

SzilvaKép
Szurkolok, hogy ez legyen az első és utolsó lombikod. Aztán majd azt sem tudod, hol áll a fejed két csöppséggel.

Én a 19 cn-on vagyok. Semmit sem érzek az ég világon, pedig én is állandóan nézegetem a cickóimat, de nem akarnak változni.
Szerintem ez a hónap sem sikerült, valahogy érzem. Mérgemben el is mentem reggel futni, utána meg edzettem egy kicsit. Egy furcsa dolog volt. Sosem emelgetek nagy súlyokat és már egy éve nem változtattam lényegesen az edzéstervemen, de ma alig bírtam a pár kilós súlyzókat is felemelni. Pedig vitaminokat is szedek.

Ma eszembe jutott, hogy milyen igazságtalan az élet, hogy annyian teherbe esnek, akik nem is akarnak gyereket, nekünk meg milyen sokáig kell rá várni (mert egyszer azért mindannyiunknak sikerül ám.)
Van egy ismerős pár, akik nem akartak gyereket és gumival védekeztek. Ennek ellenére kétpetéjű ikreik születtek. Hát érdekes.

Szerintem legközelebb hétfőn írok. 10 órára megyek nődokihoz. Kíváncsi vagyok mit mond.

TündeKép
Jó nyaralást és húzzatok bele!

Kép
Kép
tiza

Szia Berci örülök, hogy hallok rólad. Sokat gondoltam rátok. A lényeg a lényeg, jól vagytok. Én is ikrekkel vagyok terhes (lombikos) 24 hetesek vagyunk! Van több ikres oldal is: www.ikresek.hu ; aztán a babaneten belül a Társalgó/gyermeknevelés/ikrek; és az Index forumon a Neked is ikreid vannak? alatt találhatsz minket. Vagyunk jó sokan! Alig egy hónapja estem át ezen a dilemán amin te és én sokad magammal nem csináltattam meg az amniót. Több okból is: magasabb vetélési arány, lombikos (ICSIs) beavatkozás, stb. Már 19 hetes vagy, mire megjön az eredmény már 23-24. Azokat már elvetetni nem lehet, meg kell őket szülni. Aztán mivel ikrek, nagyon kicsi az esély, hogy mindkettő beteg. Elveszed az életét annak is amelyik egészséges, csak mert a másik beteg? Kicsi az esély, hogy betegek, hiszen csak a legéletképesebbek maradtak meg! Nem? Nekem is jó volt az AFP-m (ikreknél ritka) ezért bejelentkeztem soron kívül az Istenhegyi klinikára és anyai vérből megcsináltattam a tesztet. Fizetni kellett érte, de megérte és negatív lett! Ezt kiegészítettük a Praxis (Győrfi Mátyás) 4D uhujával, aki szorosan együttműködik ezzel a klinikával és ő sem talált semmit, sőt közölte vegyespárosunk van. Ezekkel az eredményekkel, mert természetesen hivatalos papírt kaptam róla mentem vissza a dokimhoz aki teljesen megértette és elfogadta a döntésünket. Én nem szúrattam meg őket, mert elég sok mindenen keresztülmentek már (főleg a tieid!) Kérlek gondold át megfontoltan és ne elégedj meg egy genetikus vagy doki nézetével!
Ha bármiben segíthetek, jelentkezz és gyere közénk a fent felsorolt fórumokba!
Sok szerencsét!
M.
kmoncsi

Sziasztok Lányok,

Valamikor sokat olvasgattalak Benneteket és miután nekem is mindig erőt adtak a vigasztaló szavak ill. a csodáról szóló történetek, ezért annak idején eldöntöttem, hogy ha velem is megtörténik a csoda, be fogok Nektek róla számolni, hátha Ti is erőt tudtok majd belőle meríteni a további küzdelmekhez, ahogy annak idején én is tettem.
A történetem a következő: 4 éve határoztuk el a párommal, hogy itt az ideje a családalapításnak. Sajnos teltek a hónapok és a kis jövevény csak nem akart bejelentkezni. Kivizsgálást kivizsgálás követetett, de egyikünknél sem találtak semmit, ami akadályozhatta volna a teherbeesést. Igaz mindketten határesetek voltunk, de ez nem zárta ki a spontán fogantatást. Egyetlen eltérés a magas prolaktin szintem volt, amit viszont Bromo-val könnyen lehetett orvosolni. Átestünk jó néhány inszemen eredménytelenül. Végül, mikor éppen a feladás szélén voltam, spontánul megfogant egy kis élet a pocimban tavaly tavasszal. Elképzelhetetlenül boldogok voltunk és már kezdtünk tervezgetni, mikor a 16. héten derült égből villámcsapásként ért minket a hír, hogy sajnos súlyos fejlődési rendellenessége van a kisbabámnak és ha megszületik életképtelen lesz (max. néhány napot élne). Nagyon magunk alatt voltunk, de úgy határoztunk, hogy ilyen esélyekkel semmi értelme folytatni a terhességet, így a megszakítás mellett döntöttünk. Sajnos miután már nagy volt a kisbaba, így nem lehetett altatásban az abortuszhoz hasonlóan kivenni, hanem meg kellett szülni. Nehéz napjaink voltak - nem fizikailag, hanem lelkileg. Ezután következett 3 hónap pihenő, ami kellett is, hogy lelkileg sikerüljön a földről felállnom, mert ha lehet így fogalmazni, akkor hangulatilag, lelkileg ezekben a hónapokban a bányászbéka feneke alatt voltam. Aztán lassan sikerült feltápászkodnom, de közben arra az elhatározásra jutottunk a párommal, hogy most akkor egy kis szünetet tartunk, mert az előző 3 év igencsak megterhelő volt. Így abbahagytam az orvoshoz járást, a számolgatást, és elkezdtünk csak élni. Utaztunk, buliztunk és szeretkeztünk, amikor kedvünk volt hozzá. Szóval újra éltünk. Mindeközben szinte észrevétlenül - amikor a hormonleleteim is ellene vallottak - beköltözött egy újabb élet a pocimba, amit - miután elég rendszertelen ciklusaim voltak és mivel nem is számítottunk rá - csak 7 hetes korában vettem észre, akkor is csak véletlenül, hiszen csak azért csináltam akkor tesztet, hogy megnyugtassam magam, merthogy nagyon nem akart megjönni a mensim és féltem, hogy pszihésen bemagyarázom magamnak a terhességet. Mit ne mondjak, igencsak meglepődtem a pozitív eredményen. Szerencsére ezzel a kis pocibabával semmi baj nem volt , így zavartalan és csodálatos 9 hónap után egy hónappal ezelőtt egy esős napon megszületett a kislányunk, aki azóta is a szemünk fénye.
Szóval Lányok, nem feladni, mindenki számára rendeltetett egy kisangyal és amikor itt az ideje, be is fog költözni a pocakotokba. Sajnos Nektek/nekünk ezért többet kell szenvednünk, tennünk, mint másoknak, de vigasztaljon Benneteket a tudat, hogy mindenkinek megvan az életben a maga keresztje és egyszer a Ti kitartásotoknak is meg lesz a gyümölcse. Ebben én biztos vagyok. Addig pedig tartsatok ki Kép

Szép napot Mindenkinek!
Kíra
kíra

Kira Kép koszonjuk, hogy leirtad a torteneted,,fantasztikus ! hogy volt kitartasod, meg az is , hogy vegul magatol osszejott. En is ezt erzem, hogy szinte mindegy hogy mit erolkodunk,, akkor is osszejon ha nem akarjuk - ha ugy kell lennie ! Gratulalok a kislanyodhoz - Kép Sok boldogsagot es jo egeszseget Kép

Kmoncsi Kép neketek is oriasi gratula es en megertem, hogy megcsinaltattad az osszes vizsgalatot, azt hiszem en is ezt tennem. Jo pocakodast!! Kép

Berci Kép pont utanad irta a Moncsi a dolgokat. En biztos elmennek a genetikai vizsgalatra !

tunde, MAry Kép en sem vagyok hazassag parti, bar mi osszehazasodtunk,,de szerencsere csak "minimal" eskuvonk volt. Sokaknal latom, hogy a csalad/ok maguk vagyonokat koltenek ruhara, kajara,,stb..minek? en abbol a penzbol inkabb utaznek...persze ha midenre telik,,az mas. A masik, hogy az elmult 5 evben eleg sok eskuvon voltunk,,mind ugyanolyanok, csak a szemelyek valtoznak..- mar bocsanat..habos ruha,,orias torta, 5 fogasos menu..- nem sok fantaziat dobnak bele Kép de ez csak az en velemenyem
Wish Kép te ugye nem hazasodtal??! de okos vagy !!! Kép

Noe Kép hogy vagy ?? meg nem irtal pentek ota?
tsaci

Mofly
PCO-s vagyok!Fsh-Lh (5.9-38.9)abnormális működéssel!Meckformint szedek 7 hete!-ennyi,dokik mást nem tudnak tenni!
na pusza(45)
kandi72
Budapest III. kerület

Kmoncsi, Kíra

Köszi a történeteket. Az embernek plusz energiát ad - ha ilyeneket hall - ahhoz, hogy tovább folytassa.
Kíra - gratula a babához, sok boldogságot!
Kmoncsi - neked meg jó pocakosodást és egészséges babákat kívánok!
gtünde

Tsaci

Az esküvőről - a múltkor vmelyik csatornán volt róla szó, hogy mennyibe kerül, és ilyen 1-2 milliós összegek röpködtek. Még ha lenne is ennyi pénzem, akkor sem költeném erre. Ha valaha is lesz esküvő, akkor max. 15-20 fővel. De még ez is sokKép Tényleg szinte egy kaptafára készülnek ezek az esküvők. Nekem meg nem is tetszik a habos-babos. Nem az én stílusom. Sokaknak szerintem a külsőségek sokkal fontosabbak, mint az érzelem.

Na, jó sokat lafatyoltamKép
gtünde

Kandi72
Megnéztem a fényképalbumod! Tényleg "édeske " a fiad! Kép
Kíra
Én is nagyon örülök, hogy írtál nekünk. Tényleg reményt lehet meríteni az ilyen történetekből! Terveztek még majd több gyermeket? Illetve itt a tervezés szó nem igazán állja meg a helyét. Kép
GTünde, Mary78
Mi szeretnénk esküvőt romantikus okokból. Kép Nem túlnagyot, inkább emlékezeteset. Mivel én már (sajna) voltam házam, a párom meg nincs megkeresztelve nem lesz templomi esküvő. Az anyakönyvi hivatalokat sem szeretjük, olyan old-school-ok Kép. Ezért az Aggteleki cseppkőbarlangban szeretnénk összeházasodni jövő nyáron...hacsak addig " vki" közbe nem jön. Kép Értitek , ugye? Kép Az se lesz drágább mint a templomi felhajtás lenne. A vendégeket inkább arra biztatnánk, hogy "borítékolják" az ajándékaikat, így a kecske is jóllakna és a káposzta is megmaradna. Kép Na majd meglátjuk...mindenesetre már tervezzük!
Ennyit mára! Jó éjszakát annak aki épp erre bóklászik!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Kandi72
Megnéztem a fényképalbumod! Tényleg "édeske " a fiad! Kép
Kíra
Én is nagyon örülök, hogy írtál nekünk. Tényleg reményt lehet meríteni az ilyen történetekből! Terveztek még majd több gyermeket? Illetve itt a tervezés szó nem igazán állja meg a helyét. Kép
GTünde, Mary78
Mi szeretnénk esküvőt romantikus okokból. Kép Nem túlnagyot, inkább emlékezeteset. Mivel én már (sajna) voltam házam, a párom meg nincs megkeresztelve nem lesz templomi esküvő. Az anyakönyvi hivatalokat sem szeretjük, olyan old-school-ok Kép. Ezért az Aggteleki cseppkőbarlangban szeretnénk összeházasodni jövő nyáron...hacsak addig " vki" közbe nem jön. Kép Értitek , ugye? Kép Az se lesz drágább mint a templomi felhajtás lenne. A vendégeket inkább arra biztatnánk, hogy "borítékolják" az ajándékaikat, így a kecske is jóllakna és a káposzta is megmaradna. Kép Na majd meglátjuk...mindenesetre már tervezzük!
Ennyit mára! Jó éjszakát annak aki épp erre bóklászik!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Krisz

Szépnek hangzik a helyszínKép Ha esküvőn vagyok néha engem is elkap az az érzés, hogy milyen szép is lenne, de aztán el is múlikKép
Jóéjt neked is!
gtünde

Babcsi

Viszek magammal jegyzetfüzetet, írok naplót, hogy jó részletesen be tudjak számolni, höhöhöKépKép
Te is mész UH-ra valamikor? Vagy most spontán, véletlenszerűen próbálkoztok? Jó, tudom, tesztelszKépKép De jót használj ám. Most nem a terhességi kellKép
gtünde

Babcsi

Mi a helyzet lakásügyben? Találtatok már vmi jót? Van még egy virág, amit nagyon tudok ajánlani, ha lesz kertetek. Igaz, hogy sötétedéskor, estefelé nyílik, de nagyon szép és egész jó illata vanKép
Itt van kép róla:
Kép
gtünde

Kép
gtünde

Kép
gtünde

Na jóéjt! Megyek szundi-bundizni, mert holnap korán indulunk Bp-re.

Csók
gtünde

Kira Kép
Én is nagyon örülök a történetednek. Gratulálok a kislányotokhoz, el is hiszem, hogy Õ a szemetek fénye Kép

Berci Kép
Én nem vagyok tapasztalt ebben az ügyben, te én is úgy tudom, ogy az ikresek közül nagyon sokan nem csinálják meg az amniot.

Saci Kép
Mi tényleg nem házasodtunk össze. Nálunk mindkét oldalon akkor a közeli család is, hogy az is 100 fő lenne. De nem az oka. A párom valamiért ódzkodik tőle (így kilenc év után és két lombikkal ahátunk mögött Kép), meg én sem is érzem szükségét a dolognak. Mondjuk soha nem is voltam az a lány, aki az óvoda óta arról álmodozik milyen esküvője lesz.

Krisz Kép
Nagyon nagy ötlet a cseppkőbarlang Kép

Tünde Kép
Olyan szép virágaid vannak. Én is akarok kertet! De nekem csak balkonláda kertészetem van Kép

Jó éjt mindenkinek!

wish

Vizkriszisback
Nagyon szépen köszike KépKépKép

Tünde
Gyönyörűek a virágaid!...az az első virág....nem estike?...mert annak nagyon jó illata van és csak este nyílik!Nagymamámnál amikor nyaralgattam,az ablak alatt aludtam mindig,hogy egész éjjel érezzem!KépKépKép
Na megyek tv-zni!
Bal oldalon fáj a petefészkem...még a végén van Pé-m...a 45.napon!Na megyek elviszem apát egy kanyarra....
kandi72
Budapest III. kerület

Kép-csinálunk egy ilyet,igazit...na és most felébredek,hogy bilibe lóóóóóóóg a kezem.....
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

De, estike.
Mindent beleKép
Én meg nem tudok aludniKép

Wish

A balkonláda kertészet is nagyon szép tud lenniKép Sokáig nekem is csak az volt.
gtünde

Kandi

Te, mint mindannyiunk hajtóereje, hogy mondhatsz ilyet?! Dehogy lógKép
A kép nagyon édiKép
gtünde

Tünde!
Na Én is itt vagyok még,mert megy egy jó film....apa és Nati azt nézi....csúúúúúúúszik a program!KépKépKépKép
Imádom az estikét.....az magról nőőőőőőőő?Dobj emilkében egy pár magot léci-léci-léci!-köszi!
Na jó nem mondom,hogy bilibe lóg.........biliben van!Kép
Na megyek-ma már nem jövök!
Szép álmokat!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

E-mail-ben nehéz küldeni, mert elég nagy a magjaKép De küldhetek levélben, ha gondolodKép
Amúgy én szoktam úton-útfélen is gyűjtögetniKép
Ilyen későn fönn van az a kisfiú?! Irgum-burgumKép
Én is megyek, újfent megpróbálok elaludni.

Csók
gtünde

Negativat teszteltem, nagyon el vagyok kenődve.A vérzés nem vélelten volt.
Kép Kép Nagyon biztam benne, hogy sikerül. Most kihagyok egy hónapot és megint szeretnék egy inszemet. Azt hiszem lelkileg nem tudnám elviselni, hogy egymásutáni inszemek nem sikerülnek. Kell egy hónap, hogy feltöltődjek.

Köszönöm nektek a drukkokat, de majd talán a következő.

Fruzsi Kép

fruzsina32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?