A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Vera!

Jó, hogy Dóci jobban van!

Votiv!

Szegény Istibaba!Kép Ha most is lázas, én kihívnám az ügyeletet! Mennyi a láza?

Mesi!
Kép

ILdi
ildi76

Kisun, ez szuper Kép megse ugyanazotok van, mint Votiveknak, vagy nagyobbaknak konnyebb, vagy Doci szervezete ilyen kajak? Kép

Remeljuk Isti jobban van! Ugy latta mar a doktorbacsi?

Delelott tuzoltoautoban utaztunk, bibi! ne gondoljatok semmi rosszra, a maltai jatszotereken ma mindenfele programok vannak, es en kineztem nyuszinak a tuzoltoautobemutatot, mivel a marhanagy gepereju jarmuvek a gyengeje Kép hat, a tobbi tuzoltohoz kepest kicsi volt, de nagyon szep es remekul villogott meg szirenazott es minden gyerek huszonot kort akart vele menni. Kép a tuzolto bacsinak meg nagyon tetszett a csajom, mert o volt a legkisebb es legcsinosabb rajongo es nagyon tuzoltofazonos volt a sapkaja Kép majd teszek fel kepet.

Nem tudjatok, hol lehet valami jo fekete apafarmert venni marhanagy meretben? tobbheti halogatas utan vegre raszanta magat a parom, ugyhogy ha felebred a csaj, indulunk is, de meg nemtudjuk, hova...
moosejaw

Orulok, hogy Doci jobban van.
Istivel mi a helyzet, javult a dolog? En nem is tudom, mit csinalnek, ha Balint beteg lenne, meg sosem volt semmi baja (gyorsan lekopogom). Valszeg rohannek az ugyeletre... Lehet hogy az anyatej vedi? Vagy meg Ti is szopiztok, Votiv? A C vitamint milyen formaban adod neki?

Ficanka, koszi a bokot es a gratulaciotKép Aranyos vagy, hogy invitalsz a kovetkezo talira, de ehhez a tobbiek beleegyezese is kell, nem?Kép Kulonben is szegyenlos vagyokKép Bezzeg a fiam nem, o mar most csajozosra vette a figuratKép

KépKép
fibi

Tehat igy kell olyan tuzoltoautot vezetni:

Kép

ami igy nez ki:

Kép
moosejaw

Szegyenlos Fibi, tessek eljonni! Ha Bogarka, a hazigazda is megker, amikor visszajon a nyaralasbol, akkor mar tenyleg egy szavad sem lehet!
moosejaw

Testvérek Kép
Kép

Balu:
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Moose: Nyulad tündéri, lehet hogy ott volt a lányom keresztanyukájának a párja is. Õ a III.ker.-ben tűzoltó, bár asszem Békáson van! Viszont a tesóm is szokott menni arra a játszótérre, mesélt róla!

pocakpacni

Na, mókusok, a hülye cumi benne maradt a képben Kép Csak díszKép

Majd a lányzóról is rakok fel képet, csak mostanában mindegyiken olyan bohócpofákat vágKép Vagy művigyort, nehéz spontán fotózni, későn villan a gép addigra észreveszi és bevág egy bájvigyortKép

pocakpacni

Ja, Bogarkaeknak van akkora haza, hogy mindenki befer?KépKép
Moose, profi a lanyod nagyon, kicsit ugyan nagy hozza a kormany, de sebaj, csak evek kerdeseKép
Pocak, az en fiam is ugyanigy szunyal, felig hason, egyik keze maga alattKép

KépKép
fibi

Mesi, dejo Neked! Mi a 8 honap alatt egyszer aludtuk at az ejszakat csakKép a babauszi utan aludt reggel fel 5-ig.

KépKép
fibi

Votiv,
Isti hogy van? Remélem, már ő is jobban!!!! Kép

Fibi,
én CeTeBe cseppeket adok neki, napi 1-2 csepp, kajába vagy italba Kép

Moose,
tökjó lehetett!!! Dóci üzeni Nyúlnak, hogy IRÍGY Kép

Pocak,
tündéri kis kópék Kép

Enyém párnak ma van szülinapja, ezért kényeztetés folyt felsőfokon: alhatott fél 10-ig, aztánreggeli gyertyákkal (azokat mondjuk nem kellett megennie) és ajándékokkal, délben gesztenyés-diós-lekváros-csokis palacsintatorta, este meg megyünk indiai étterembe nyammmmmmmmm KépKép

vera
kisün

Hi Babes!

Még nem olvastam vissza, szóval a rieksönöket később keressétek az edig elhangzott csevelyre...
Jajj, ma annyit nevettem: előszöris VikApi ábozott Lizzinek a Weöres Sándor: Liba pék, és Pletykázó asszonyok című (tudjátok; Sári néni, Mari néni letye-petye-lepetye) örökzöldekre, végtelenítve.Hát, mit mondjak....lehet, hogy én jobban élveztem, mint LH, mert a végén a földön fetrengve könyörögtem, hogy hagyja már abba, irgalmazzon, mert megpusztulok a röhögéstől (volt textilpelus a fejen, konyhából fakanál, plüssállatok, ste., majd rakok fel képet)
Ezt követően ülünk kint a konyhában, és ez a bolond elkezdte ecsetelni, hogy mér' nem hajlandó görögdinnyét venni azon kívül, hogy irgalmatlanul nehéz: hát azért, mert a sárgadinnyének az illatán talán lehet érezni, hogy finom e, de a görögdinnyét hiába püföli az ember átszelemült fejjel (merthogy mások is így tesznek), fogalma sincs, hogy mi a frászt kell hallania....Tudom, ez így leírva nem olyan mulattató, de látnotok kellett volna, ahogy felháborodva magyaráz.
Viktort egyébként szabadalmaztatni kéne, mint antidepresszánst, és a szerzői jogdíj mellett még kaphatnám a gyedet is.
Kép

LH tiszta jófej volt amúgy tegnap; 9-kor már húzta a lóbőrt, én leléptem bulizni, hajnal 3-kor értem haza, elkaptam apát, aztán 6-kor keltünk....én komolyan mondom, hogy másnapos voltam az egy üveg Coronita-tól, no meg tegnap este olyan helyre jókedvem kerekedett, hogy fel is akart szedni valami 17 éves pírszinges gyerök Kép élmány volt a javából Kép

Hú, most látom, hogy Isti is dögrováson szegényem Kép Jobbulást Neki!Meg Dócinak is!
ada007

ábozott= bábozott

Ja, és elkapott a hév, hogy kipróbáljuk a mosható pelusokat (Kushies).
Vik jó mérnökhöz híven elkezdett számolgatni, és bármit mondanak, pénzben ugyanannyira jön ki, mint az eldobható, ha vesszük az energiaköltségeket. Hát, erről ennyit. Persze a környezetet nem terheli annyira, szóval adunk ám neki egy esélyt. Most rendeltem egy sima, meg egy úszó pelust.
Szerintetek van értelme az etetőkabátnak?
Nekem tetszik, de lehet, hogy tök felesleges. Állítólag rajzolásnál, festésnél is jó szolgálatot tesz.
Habár tiszta hülyeség, hogy a gyerek tiszta ruhába vészelje át ezeket, az a pláne benne, amikor a ruhát is lehet koszolni. oké, megválaszoltam a saját kérdésemet: hülyeség az etetőkabát.
Na, eldugultam, megyek Mézgát nézni (tegnap szereztem be akciós dvd-n az alexandrából, a pom-pom-mal, lolka-bolka-val, kisvakonddal egyetemben Kép)
ada007

Látom, Dóci túl van a kórságon Kép

Jnmesi: nem te raktál fl mostanában képet a férjuradról meg magadról? Léci vlaszolj, mert majd megpusztulok, hogy a Váci u-n ki volt az akit látam...ősz hajú hobos apuka nem nektek leledzik otthon??????

Neet: Kép én is kedvelem a Te hsz-eidet Kép

Moos: ööööööööö bodzaszörpöt iszom, lehet, hogy az energizál ennyire Kép

Pocak: cumi Kép nekünk is ott lapul ám a hátizsákban, de szigorúan csak köpőverseny céljábú'

Moos: mit csinálsz majd, ha Nyuszi tűzoltó akar lenni és nem vadakat terelő juhász?

Ma jön az öcsikém, yipiiiiiiiiiiii.

Isti: gyógyulgassál drága, mi a helyzet? Votiv! Jelentkezz!

Jajj, éhes vagyok.
Lost-ot én nem bírtam, nem szeretem a Legyek ura szerű sztorikat....ja, és én már láttam az összeset, bebeeee Kép

ER nincs már, vagy még?
ada007

Je, és Zsan: hogyhogy rossz a ruha, nm hiszem.....biztos csak a tükör romlott el Kép
ada007

Balunak leesett a köldökcsonkja. Ez csak azért furcsa nekem, mert a két "nagynak" kb. 3 hetesen történt ez meg, tehát nem is számítottam rá ilyen hamar Kép

Segítség kéne: nagyon bevált nekünk a DM-ben kapható babylove pelus, de mostanában sehol nem lehet kapni Marci méretében. Két méret is jó neki Maxi (7-14 kg) és Maxi plus (9-18 kg). Egyiket sem lehet kapni, pár hete azt mondták, hogy a szállítással van gond, de a köv. hétre lesz, akko vettem liberot, de az meg nem bír ki egy éjszakát akkor sem, ha alig iszik Rampusz! Ha valaki valahol lát ilyen méretű pelust, akkor szóljon légyszíííí!!!

Ada: enyém Viktorom is tud ilyeneket Kép Nomen est omenKép (ezt lehet hogy nem jól írtam, mentségemre sosem tanultam latint és eddig csak hallottam ezt a mondást, de nem láttam leírva KépKép magyarázkodás vége!)

pocakpacni

Ada!

Mit csinálnék én ma nélküled? Úgy unatkoznék!Kép
Csak így tovább!Kép

Ma végre sikerült olyan finomat csinálnom Timinek, hogy mind a 10 ujját megnyalta utána! Sok husi, krumpli, repka összeturmixolva! És rájöttem arra is, hogy eddig miért nem sikerült a turmixolás! Hát sokkal több víz kell bele! És olyan lett, legalábbis kinézetre, mint az üveges hami! Ízre meg hmmmm...!Kép
Ti milyen gyakran adtok husit a kőcöknek? És milyen arányban lehet adni? Mert az üveges hamikban alig van (8%), de én most 1/3 arányban adtam! Lehet egy héten 3-4X is akár?

ILdi
ildi76

Ildi,
husi mehet sztem, én is kb 3-4x adok egy héten. Attól függ, mi mit eszünk. És ugye nem húst hússal, nem az ára miatt, mert pl sajt meg egyebek néha drágábbak is, de hát éljen a vegyes táplálkozás.

Ada,
haha. Kép ER még nincs, remélem hamarost jön! A 3.műszak nem érdekel.

Pocak,
képek nagyon jók!

Moose,
a kis Tűzvoltertől nem csodálom, h elolvadtak a bácsik! Kép

Fibi,
Bogárkáék háza van akkora. Kép

Bogárka,
mediztem, megfagytam, kijöttem. De legalább elmondhatom, h még szept.ben is... Kép

Ded hiányol, pedig már Diósdot is megjártuk meg ettünk meg minden, de neki sosem elég... Kép
neet
neet

Neet!

Köszi a választ!

Votiv!

Mi van Istivel? Aggódom!Kép

Kiugrottunk nagynénémékhez Téténybe! Ma itt alszunk! Kép
Érdekes, hogy mennyivel több a szúnyog, mint a XI. ker-ben! Ahogy beléptem a kapunk rögtön megrohant vagy 6-8 dög!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Pocakpacni! Aranyosak a kicsik!

Ada!
Nem én voltam, én nem tettem fel képet, de most pótlom. Nekünk sötétbarna, rövid hajú, szemüveges apuka leledzik itthon.

Képzeljétek, most jöttünk haza a vendégségből. Kisfiam hozta a formáját, órákon át üvöltött, majd a vendéglátók kitaláltaák, hogy vacsi közben hordozóstul tegyük fel az asztalra, mert hát milyen édi. Mondtam nekik, hogy ez nem túl jó ötlet, de nem hallgattak rám. mondanom se kell, Zsolti éppen a vacsi kellős közepén végezte el a dolgát. Elég kellemetlen volt, de hát én figyelmeztettem őket.

Mesi
jnmesi

Ja, a kép lemaradt.

Mesi

Kép
jnmesi

Pocak,Mesi!

Édikék a bébikék!

Moose!

Nyuszi haláli ahogy ül abban az oltári nagxy otoban!Kép
eszti25

Lányok!

Ma kaptam egy mélt!
Felteszem ide és lécci aki tud segíteni ne habozzon!! Megszakad a szívemKépKép

Ezt a Kutyust el akarják altatni családi okok és költözés miatt

3 éves ivartalanított szuka , kiképzett vadász eb

Nagyon kérjük , aki tud egy szerető gazdit .SEGÍTSEN.

Minél több helyre, küldjétek el a levelet, így nagyobb az esély, hogy szegényke másik gazdára találjon.

Köszi

Gabi

Érdeklődni:

Bánfi Györgyné

* [icu@chello.hu]

( 30/446 1574

Kép
eszti25

Képzeljétek Domikám ma hasról hanyatt fordult!! Kép Mérföldkő az életében/ életünkbenKép
eszti25

Eszti,
Domi nagyon ügyes!! A kutyust pedig nagyon sajnálom. Remélem, sikerül gazdit találni. Recca? A nyuszihoz? Kép

Ezt az nlc-n találtam, hátha érdekel valakit: (A sírásról szól)
http://www.nlc.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=19077
neet
neet

Eszti!

Kutyust mentsük meg!Nagyon helyes,de nálunk a 2-on biztos nem érezné jól magát.

Ildi!

Hát nálunk itt a XI-ben is rengeteg a szúnyog.BIztos hozzánk jönnek be,aztán hozzátok már nem mennek mert jól laktak velünk.

Lehet,hogy zsanci és a barátnőm egy lagziba ment ma?Majd kinyomozom!

Ada!

Holnap futiztok?Hajrá!

Juc
20170114224602

Neet!

Mélnék,de nem megy a levelezöm.Szerintem talizzunk egyet azért ismerkedésiből!Meg Te is környezettanulmányozhatsz legalább!

Juc
20170114224602

Juc,
oké, sztem is. Majd megbesz, jó? Még nem olyan égető a dolog... csak egy kicsit. Kép Esetleg jövőhét végén valamikor?
neet
neet

Sziasztok!

Köszi Domi nevében isKép anyája nagyon boldog!!

Neet!

Jó a cikk főként az anyatejes rész.

Juc!

Megkéne menteni szegénykét. De nálunk már van kutyus, meg a hugomnál is meg mindenholKépKép

Mindenki lagziban van? Apa is miskócón ott van. A szülei itt pösten vótak. Hát hogy mindenki ma b...ssza el a hétvégéjét?! Bárcsak már én b...hatnám el így a sajátomatKép
eszti25

Kutyus és Mesi-lurkó édes.
Jucus és Neet: ti meg mit bótoltok itt, hö?
Mindjárt rakok fel képet a délelőtti előadásról.

Jajj, én teljes izgalomban vagyok a holnapi futás miatt.....ugye bírja majd dedecske és nem üvölti szét az apája fejét, ugye?!
Na, most el képeket letölteni, meg feltölteni, meg ilyesmi...
ada007

Ja, és Domi már ilyen fiatalon forgolódik...a kis sajtkukac Kép
ada007

Ada!

Domcsi leges leg először 5 hetesen fordult meg azóta semmi. És ma egyszer csak elkezdte és sokat forogKép

A kutyust meg megmenteni kéneKép

Juc!

kjcsikókat megkaptad?
eszti25

Kajcsikó t akartam írtni.
eszti25

tehát, amit megígértem:
Kép

és a ráadás: Buli vaaaaaaaaaan címmel:
Kép

Bocs, hogy állandóan feltöltögetek mindenféle képet, dehhát ha egyszer megígértem, no!
ada007

hát, a 38 nézetméter nem alkalmas kutyusok megmentésére Kép

5 hetesen, Eszti???...mit csináltok ti azzal a gyerökkel? fejlesztitek? Kép

Neet: te ma mediben csobb? grrrrrr, te eszkimóasszony, habár a film szerint az is fázik Kép
ada007

Ada!

Nagyon cuki LH!!

Nem kezdi 1picit korán a sörözést? Kép Kép
eszti25

Jól mondod Ada!

FejlesztjükKép
Akkor 1pici segítsége volt, mert bőr kanapénk van és az 1kissé süppedős, és azon könnyű volt átpördülnie. Bár a küzdést látni kellett volna akkor! Majdnem megkajóztam! Amúgy tényleg fejlett baba. Remélem ez megmarad nála, mert amíg ezek mennek addig biztos nincs gond egészségileg.

A mostohaanyám unokaöccsének meg a feleségének van 1 kislányuk. Most volt 1 éves, és szegényke sajnos szívbetegséggel született. kb 3-4 havonta van 1 műtétje. Én sajnos láttam ahogy összezuhannak a szülők és ahogy megtörnek. Bár szép fejlett a baba. Hát sajnos nem szeretnék a helyükben lenniKép 6és fél órás műtét volt, és nem engedik be őket csak 1pár percre a gyerekükhöz. Ráadásul ma megismerkedtek 1 házaspárral akiknek szintén akkor műtötték a 8 hós babájukat, és nekik már sajnos nincs. Én rengeteget "imádkozom" azért hogy soha ne legyen baja az én gyerekemnek és ezt soha senkinek nem kívánom amit átéltek ÕK!

Bocsi a szomorú történetért.
eszti25

Joccakát mindenkinek.
Már ráz a hideg olyan ámos vagyok!
eszti25

Kisun, koszi a valasztKép
Ildi, ez am a fuggoseg, meg a nagynenednel is babanetezelKép Jol hangzik ez a kajcsi! Te napi hanyszor adsz Timinek szilard etelt, es miket? Szopizik meg amugy?

Lanyok! Ti babatok miota alussza at az ejszakat? Vagy ha nem, hanyszor kel fel egy ejjel atlagban? Es le lehet szoktatni valahogy? Nem tudom, mennyire szamit kirivo esetnek, hogy Balint minden ejjel 4-5szor felsir... (cicire visszaalszik, de akkoris zombit csinal belolem) Neha teljesen ketsegbe vagyok esve, hogy ez meddig megy meg igyKép

KépKép
fibi

Fibi,
mi mostanában ébredünk sokat, eddig vagy végigaludta, vagy egyszer ébredt/éj. Elmúlhatna eme állapot.

Ada,
papinkód jóképű, ezt mondatm már? Bótolás, komolyan érdekel? Vigyázz, mert megjárod: Eszter felügyeltét intézem, aki tud és akar, belefolyhat. Kép Amíg anyja a suli padjait koptatja...

JA, és ma leizzadtam, mire megjártuk Diósd és még leveleket isgereblyéztem, de hiába, fű még mindig nem olyan kábító, mint Bogárkáé. Kép De fürdeni jóvót utéána.
De most vár a kád és az ágy, 1 sör és máris hülyeségeket bezsélek. Kép
neet
neet

Ada! LH is koran kezdi a pialastKép En Balintom azt csinalja, hogy (apja kezeben a sörösüveg) megragadja az üveg nyakat, es tatott szajjal racuppan(na) Kép

Na, joccakat Mindegykinek!

KépKép
fibi

Neet! nemcsak hulyesegeket bezselsz, hanem irzs isKépKép
Nappalira fogsz jarni Elten? Nagyon bator vagy, mindent beleKép En levelezot vallaltam, az kéthetente egy péntek lesz, de mar ettol is elore felek, hogy bir ki egy teljes napot cici nelkul majd a gyerököm.

KépKép
fibi

Ada, talan meg jobb is, ha uvolt LH verseny alatt, mert majd jol megijed a tobbi indulo es osszevissza masfele fut, ahogy meghallja a hata mogul, vagy raszereltek egy villogo kek lampat a babakocsira es akkor mar muszaj lesz utat engedniuk nekik a megkulonbozteto jelzes miatt Kép

O, kutyust ugy szeretnem, de amig panelban lakunk apa nem engedi, kulonben mar reg egy tucat lenne itthon... Meg most hogy gyerkoccel vagyunk, mar en is felnek felnott allatot magunkhoz venni, meg a sajat "nevelesu" haziallataimtol is feltem a csajom, plane hogy egesz nap uldozi, puszilgatja meg utogeti oket Kép De holnap mindenkinek elujsagolom, hogy meg kell menteni, jo? Egyebkent ha kepzett vadaszeb, akkor vadaszok biztos szeretnek, nem? Figyi: www.vadaszkutya.hu vadaszat.lap.hu kutya.lap.hu stb. linkeket nezzek meg! A vadaszkutya.hu oldalon vannak hirdetesek, lattam is hasonlot, 6 eves magyar vizslat elajandekoznak, tegyetek fel ide!

offoffoff: vegre szervezik a tizeves erettsegi talalkozomat, csak engem nem hivtak meg Kép most nagyon megharagudjak es ne menjek el, vagy szoljak, hogy haho hulyek, en is ott voltam, vagy csak menjek el es szorjak szonyu atkokat a kiralylany fejere, ahogy a meseben szoktak?
moosejaw

Fibi, egy 8hos mar hogyne birna ki egy napot cici nelkul? Sot, szerintem az ejszakai ebredesekkor csak vizet adj neki, esetleg csereld ki a pelust, ha az a baj es kesz, lehet visszaaludni. Hamar le fog szokni rola, meglatod. Persze, ha mas nyomos oka van ra, pl foga miatt sirdogal vagy ilyesmi, az mas. Es most maris vetodok a mokusok ele... Nalunk is szornyuek mostanaban az ejszakak, nem tudom, enyem lany miert sir fel olyan sokszor, de altalaban eleg neki, ha megfogom a kezet. Dehat nem tudok az agya mellett guggolni egesz ejjel, ugyhogy atdobom a mi agyunkba, mert nekem is aludni kell azert, es egesz ejjel osszevissza rugdos mindkettonket. Mar nem birjuk sokaig...

Mokusok, varjatok, meg valami: en minden nap adok hust a csajomnak.
moosejaw

Nem tudjatok, Blaye miert haragszik ram? Vagy csak a monitorja nem jeleniti meg az en hsz-aimat? (olyan gagyi lehet, mint Neet-e Kép ) Mar haromszor kerdeztem meg tole valamit es sosem valaszol...Kép
moosejaw

Neet: nyugi, én is egy sört ittam tegnap, és a budiban vihogtam a barátnőmmel ugyanúgy, mint az egyetem, azaz jobban mondva Műegyetemi (nem mindegy!) nem egy sörös bulikon Kép

Moos: azér' jobban viselném, ha aludna, vagy csendben nézelődne LH, szóval most nagyon izgulok ám a holnap miatt
Érettek talija rulez: biztos csak nem találták meg a címedet Kép
Menj, és érezd jól magad.
ada007

nem hivtak meg... most annyira kiakadtam...
moosejaw

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Ada,
kis piás!!! Kép D-ről is vannak képek borosüveggel, apám azokat mutogatja, itt a kedvenc unokám meg a kedvenc borom...

Mooooooooose,
és mér nem hívnak meg? Kép biztos csak elfelejtették, vagy elkeveredett a meghívó KépKép

Fibi,
alvás: mi rohadt mázlisták voltunk, mert Dóci 2 napos korától átaludta (móóóóóóókusooooookKép). Aztán kezdett jönni a foga, és akkor ébredt 1-2 (nagyon ritkán 3) alkalommal. Most egy hete különraktuk a saját szobájába, és láss csodát, azóta ismét átalussza (21h-tól reggel 7-ig) az éjszakát, gyanítjuk, hogy mostanában már egymást zavartuk a mocorgással. Ti még egy szobában alszotok? 4-5 nagyon soknak tűnik, szegény te...

Proone,
akarom már írni, hogy még mindig tökjó a tábla, gyakran használom, és kösziiiii, hogy karbantartod!!!! KépKépKép

vera
kisün

Háháááá, ELSÕÕÕÕÕ KépKép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?