A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Csajok!
Kész vagyunk teljesen. Jelenleg alig látom a klaviatúrát a könnyeimtől, úgy röhögök, gondolom megosztom vletek, bár leírni nem lehet: szóval Bogyót már fél hét óta altatjuk, lényegében Vik és én egymás hegyén-hátán alszunk, ez a kis Terrorita meg még mindig csak vigyorog, meg sikongat, mint a tejbetök.....hihhhhhetetlen...
az előbb elkezdtünk neki énekelni, gondoltuk hátha...de már olyan fáradtak vagyunk, hogy olyan baromságokat énekelünk, pl. Háp-háp-háp jönnek a kacsák, jujj de ÁLMOS, jujj de szomjas ez a társaság, vagy Csippcsipp csóka vak varjúcska, komám asszony BÉGETI A TEHENÉT nem adhatom oda tyúkok ülnek rajta...vagy Odakünn az erőn, de nagy újság járja, Kakukk Jankó nősül, ELALUDT (eredetileg: de még nincsen) a párja.....és gyerekem még mindig randalírozik...
Lehet, hogy mégis befogadjuk azt a vadászebet....hátha lefoglalja Bogyó energiáit, mert a mienk vészesen elfogytak...Ma estére.

Na, menek felváltom apjukot.

(Ancsi: gratulálok, ügyes voltál a szülésnél!)
ada007

Most látom a címét Kép A szexualitás anatomiájaKép

Attól még jó lehetKép nem 18éven feliülis tehát én is megnézhetemKép
eszti25

Eszti!

Valaki keres mérleget a babaszobán.Szóltam neki,hogy Te eladnád.Mit mondjak neki?Vagy irányítsalak oda?

Juc
20170114224602

Beet, olyan nalunk is van, hogy heti ketszer oltas+tanacsadas, ott nem betegek a gyerkocok. De en aztat kerdeztem, hogy havonta egyszer kotelezo-e vinni dokihoz, h megnezze, meg akkor is ha semmi baja a lurkonak?

KépKép
fibi

20170114224602

Ada!

Ezek a költemények nagyon szupikKép

A discoveryn a műsor nagyon komoly!

1ffit+1nőt megkértek másszanak össze, és CT-n nézik mi történik és hogy néz ki a hímizé meg a nőiizé!
Jó műsor, megyek nézni!

Jó éjt!
eszti25

Eszti, az kiraaalyKép Süti, kv, nyami-nyamiKép

Ada, nalunk detto ez szokott lenni!Kép Ha enekelek Balintnak, csak elkezd vigyorogni, meg vihancolni, esze agaban sincs aluszkalniKép

Neet, mi volt a zegyetemen? jelentkezz!

KépKép
fibi

Fibi,

Én is a természetes gyógymód híve vagyok, igazából azért vittük le a dokihoz, hogy megtudjuk nem komoly dologról van-e szó. De azért ezt nem gondoltam, hogy ennyire ellentétes diagnózist kapok Kép

Beetrix, eszembe se jutott, hogy Te minden bringást utálsz. Kép

Végül is van a tarsolyomban egy gyerekorvos aki homeopátiával is foglalkozik és TB kártyát is elfogad, eddig halogattam a megkeresését, de azt hiszem most ezt meglépem.
zsebi2004

Ja és eszem ágában sincs antibiotikumot adni Brúnónak, a recept azóta is a tárcámban csücsül.
zsebi2004

Neet, nem derult ki semmi, csak talalgatok. Szerontem a nyelve verzett, azert nem allt el olyan hamar, mint az inye szokott. Es talan csak leharapta. De passz.

Ancsi, nyuszi egyeves koraig Nestle Beba HA-t evett, nem volt vele semmi baja. Bukasokra mar nem emlekszem, persze vol, de mar olyan regen... Egyebkent minden doki mast ir fel, de attol tartok, hogy nem csak meggyozodesbol, hanem biztos szponzoraljak is a tapszergyartok a gyerekdokikat.

Johanna, nekem meg a haztartas sem fer bele a gyerek meg az egyebek mellett Kép de Fibinek teljesen igaza van, mindenkinek arra van ideje, amire szakit

Ada, ne haragudj, hogy belepofazok, de szerinted az normalis, ha apa belazasodik a sportesemenyek utan? Gondolom, hogy milyen kimerito, de szerintem a laz sosem normalis dolog, szoval en biztos, hogy raszabaditanek egy orvost. Lehet, hogy nem szabadna neki ilyeneket csinalnia. Egyebkentis, egy csaladapa mar se sodorja magat semmilyen veszelyekbe, majd ha mar felnottek a gyerekek, akkor megint mehet a vadaszrepulozes meg a bandzsizsamping.

Bogarka, az nemhogy nem sok, hanem inkabb keves, 2750/fo/ej! Mikor is kell menni? Kép

Egyetertek Neet-tel es Johannaval gyerekdoki ugyben. En mar valtani akarok maganrol korzetire, bar Gigi dokija is erdekel. Hat, marhara bizonytalan vagyok, hogy kit/milyet is valasszak, felek, hogy megint elrontom Kép Ja, nyuszit orrfolyosan is beoltottak, merthogy nincs hoje, meg semmi baja. Jo, mi?

Ezek a biciklis sztorik nagyon szornyuek! En is utalom a bringasokat, mert nalunk van bazi rossz minosegu gyalogos feluljaro (lyukas lepcsofokok es hepehupas felso resz), amin egyebkent is siman a nyakat torheti barki es akkormeg bringaval meg motorral is atszaguldoznak rajta, mert ezen megy keresztul a bicikliut is, bar ki van teve a feluljaro ket vegen a bicikliut vege tabla, dehat ezek a kreszt nem ismerik, rajuk nem vonatkozik semmilyen jelzes. Olyat is lattam, hogy autouton ment a bringas es piros lampat kapott, de o nem allt meg, hanem atment, raadasul a szembejovo savba, mert epp arra volt dolga. Legyetek nagyon ovatosak, mert ok nem latnak, hiaba neznek, az agyukat meg kiveszik felszallas elott, de ha dolgozik az evolucio, akkor egyre kevesebb ilyen orulttel fogunk talalkozni, mert a legtobb hamar elpatkol valami balesetben...

Kisun, irtam es mar kertek is elnezest (valami listan meg rajtavoltam, csak a melbol maradtam ki). Ugyhogy jol elmegyek es kinyomozom, kik lettek meg szulok es majd vegig veluk beszelgetek a gyerekekrol Kép tokjol fogom erezni magam es tokhamar hianyozni is fog a nyulam es tokhamar rohanok majd haza Kép remelem, nem kezdik keson... ja, es aznap megyunk baratokhoz sokgyerkocos kertipartira is, rulez
moosejaw

Jucus!

Köszike ari vagy!

Már írtam is nekiKép

Zsebi!

Brúnónak jobbulást!!
eszti25

Zsebi!
Szerintem ha lázmentes, akkor nem kell antibio semmiképp! A mi dokink, ha Petra lázas volt, és a torkára gyanakodott mindig felírta az antibiot, de azt mondta csak akkor váltsuk ki, ha a láz 3 napnál továb tart. Ugyanis a vírust ennyi idő alatt megöli a szervezet, a baktériumot nem, ehhez kell az antibio. Egy orvos barátunknál is rákérdeztem és ő is ugyanezt mondta.
Remélem nem lesz semmi gond Brúnóval! Kép

Tényleg, Zsanci hová tűnt??? Hány napos az a lagzi??? Kép

Na jóéjt mindenkinek!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsebi, ezen en is kiakadnek, ennyit a nagyokos dokikrolKép
Tenyleg, csajok, azt mar akartam kerdezni, hogy az a homeos gyerekorvos, aki TB kartyat elfogad, stb, az felirhat homeos szert sima rendelesen, ugye??? Mert nekunk aszondta a homeos doki, hogy nem ir fel homeos szert, csakis kizarolag a maganrendelesen! mert fel az ANTSZ-tol, ugyanis ha a gyerek nem gyogyul meg a bogyotol, ot eloveszik, hogy miert nem irt fel antibiotikumot... Ez csak duma, nem? hogy fizessunk a maganrendelesen... Fuj, ott is hagytuk!

KépKép
fibi

Moose!

Teljesen igazad van a bringásokkal kapcsban! KRESZ minek az???!!! Felesleges gondolják ÕK! Nyuszi jól van már?
eszti25

Moose!
Igen szerintem is kevés Kép, csak nem mertem így kimondani... pláne ahhoz képest, hogy milyen színvonalú a szállás, meg az élményfüri...Kép
Én jövő tavaszra gondoltam... akkor már a sok május-júniusi baba is nyomulhat ezerrel a medikbe Kép

Ja, és köszönöm az emilt!

Mostmár tényleg vár az ágy...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Úgy tűnik, hogy a Füredi Annabálon c. örökzöld jó hatással van LH-ra...már csak pillog Kép
ada007

Bogarka, Moose nem hagyott le egy nullat a vegerol??Kép Te nem hatvanvalahanyezret irtal 3 eccakara? Moose meg kettoezerhetszazotvenet. Ha nem, akkor bocsi, almos vagyok, menek agyamba.
Joccakat!

KépKép
fibi

fibi,
nem,az nem én vagyokKép ? Kép
Vendég

Ok, nem minden bringas marha, meg nem minden autos, de motorosbol mingegyik, az tuti! Es ok a legveszelyesebbek. Roluk mit oktattok, Eszti?

Ancsi, nem csoda, ha nem szuperaltak a cicik, mikor nem ettel meg nem aludtal... en is probalok csak a szepre emlekezni, de ha eszembe jut, hogy mennyire nem foglalkozik senki a szoptatassal, csak mindenhol a propaganda megy rola, de segitseg meg sehol, marhapipa leszek.

Bogarka, kaptal. Dehat mar haromszor megnezted, nem? Te is mindig letorlod a leveleim, mint Juc? Most el fogok keseredni.

Zsebi! Komolyan az oceanpartrol rendelsz pulcsit, vagy itthon meg tudod venni valahol?

Macsek, irtam. Te meg irjal itt a gyerkocokrol kicsit. Mindenki kivancsi Kép

Juc, kepzeld, egyszer adtam nyulat, de nem szerette, de asszem nem azert, mert nyul volt. Szoval csak macskanak adok, mi nem eszunk. Nem eszunk nyulat, lovat es balnat, mert ezek a barataink Kép meg persze kutyat sem. a kacsakat meg a libakat is szeretem, de azoknak mar nem tudok ellenallni, oket megeszem Kép
moosejaw

Ancsi, ha az uveg aljan marad csomo, akkor az a baj, hogy nem oldodott fel rendesen a tapszer a vizben, de ez nem a tapszer hibaja, hanem nem raztatok ossze eleg alaposan, vagy nem volt eleg meleg a viz, de valszeg inkabb a razas! Nalunk is idonkent elfordul, mostanaban is, ha elbenazzuk, de mondjuk nagylany mar nem bukik emiatt. De fontos, szoval nagggggyon sokaig es erosen razzatok ossze a vizet meg a port. Az a jo, ha erzed, ahogy dolgozik a bicepszed Kép de komolyan! asszem a tapszerkeszites es a gyerekcipeles egyutt formalta ilyen szepre a karjaimat az elmult egy evben Kép

Fibi, most menjel aludni, aztan reggel ezt olvasd el: 66000/1 haz/3 ejszakara, es egy hazban 8 felnott fer el (ezt irta Bogarka), tehat 66000 osztva 8al, ez tovabbosztva 3al, az annyi mint 2750/1 fo/1 ejszaka, szerintem tokjo Kép en is azthittem, hogy tizszerennyi, de ezekszerint nem!

Beet, egyelore barmelyik nap jo, de meg pontositsuk.

O, en most lemaradtam errol a tokjo filmrol?
moosejaw

sziasztok!
...háááát, azért nem irtam, mert másfél napomba telt visszaolvasni...Kép most is már elaludtam este a kőcökkel ,de felébresztettem magam, hogy végezzek, mert holnap megint esküvő, csak polgári...és ott végre a zuram a tanú!!! Kép
Ada!
száraz köhögésre: Drosetux szirup és Ipeca CH9 bogyesz.
Doki: én eddig még egyik gyermekemnek sem adtam antibiót, pedig a nagy már 3 éves!!!!Igaz, első alkalommal, amikor B még csak 9 hós volt és a doki irt fel antibiót, kiváltottuk és beadtam volna, ha engedi! De nem engedte, és neki lett igaza!!!Sztem a picik tudják, hogy mi jó nekik!!! Szóval, azóta soha de soha nem váltottam ki antibiót, csak és kizárólag homeóbogyót, és eddig (kopp kopp) nekem lett igazam. Elkezdtem gyűjteni az antibiós recepteket, hogy ha nagyok lesznek, odaadjam nekik, hogy látjátok, anyátok ennyire szeret titeket!!! Kép Kép Egyébként Fibivel csak annyiban vitatkoznék, hogy hirtelen fellépő magas láz virusra utal, tehát akkor sem kell az antibió, mert semmit nem használ. Igy, én ilyenkor mindig elviszem őket a dokihoz, és ha antibiót ir fel, már tudom, hogy nincs gáz!!! Mindig csak azért viszem el, hogy tudjam, hogy nem rákos, nem agyhártya-gyuszis, stb...
LE AZ ANTIBIÓKKAL!!!!!!!!Mármint a rutinszerű adogatásukkal!!!!!
Én gyerekdokinak sosem adtam pénzt, ha kijött, bár összesen egyszer jött ki. Mivel mi ált. a magánrendelésre járunk, ezért mindig fizetünk...persze ez sem igaz, mikor egytemista voltam, nem fogadott el tőlünk pénzt!!!! És akkor is magánba jártunk!!!!
Suli: én azt hittem nehezebben fogom birni, de egész jó volt (bár apa biztos mást mondana, ha ide engedném...Kép), én is nappalis voltam, és 2 évet nyomtam le, igaz akkor már csak egy szakos voltam...nálunk az angol szak kissé bürokratikus (és itt most a "kissé" van idézőjelbe téve Kép), igy nem végezheted úgy, ahogy birod, hanem ahogy előirják neked... (most NAGYON kritikus voltam, bár igazán majd az államvizsga utánra tartogatom az átkaimat, addig még jóóóól meghúzom magam...Kép )
Na, most hogy jóóól szétoffoltam magam, ismét on leszek egy kicsit: KURRRRRVA jó volt a lagzi, igaz egy kortyot nem ittam, de sok részeget überoltam az állatságommal....táncoltam (pogóztam) énekeltem (üvöltöttem) és a többi és a többi....
Jucus!
Bnéd milyen lagziban volt??? én sztendrén a skanzenben...
na, mék alunni, mert igen csak késő sötét éjszaka van...
Manó, jelentkezz!!!
sajnos nem tudtuk használni az ágyat, mert nem tudtuk szétnyitni...azaz rögziteni, hogy nyitott állapotban maradjon...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jelentem elaludt. Hamarost én is.....
Füredi Anna-bál rulez.

Zsan: köszi, akkor Ipeca 9, csak nincs itthon

Visszaolvasni még van erőm, de utána 'tipli' szunyni.
Csóka, Ada
ada007

ezt még muszáj:

Ancsi: Heni szerintem 'csak' hasfájós...nekünk Infacol, meg szélcső segített!!!!! hajrá!!!!...és elmúlik...mindig erre gondolj!!!

Zsan: pogó?????????????????????????????? Kép
ada007

Zs, minden utazoagy ilyen, mar tobb tipushoz volt szerencsem. Egyebkent meg ha kinyitottad volna, akkor meg osszecsukni nem lehet. Komolyan! Nekunk honapokba telt mire sikerult. Szerencsere elfert, nem zavart nagyon.
moosejaw

Sziasztok!

Nekem még mindig borzasztóan fáj a fogam, talán jobban, mint tegnap.
Zsolti is lehet, hogy ezt érzi, mert ma éjszaka is 4x keltett, úgyhogy még fáradt is vagyok.

Ancsi: Nálunk is ugyanez a helyzet, üvölt, ha a kiságyban kell lennie és ő is annyira belelovalja magát a sírásba, hogy szinte már nem is vesz levegőt, és teljesen elilul a feje. Órákig képes ezt csinálni. Ha hasfájós, nekünk a Gripe Water vált be, ez nem gyógyszer, hanem gyógyvíz, kapormagos, és nekünk a hasfájáson ez tényleg segített. De a sírás sajna megmaradt, úgyhogy az tuti nem a hasfájástól ven. Legalábbis nálunk.

Mesi
jnmesi

Fibi!
Moose jól számolt! Kép

Moose!
Dehogy törlöm. Csak így egyszerűbb volt, mint visszakeresni Kép Na most "kedves" voltam, mi? De legalább őszinte Kép
A képek nagyon jók....csak a házigazdákról nem készült megint, brühühü...Kép

Na megyünk reggelizni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose, teljesen igazad van, ujra elnezest kell kerjek Kép Aludtam en vona, ha a gyerekem hagyott vona...

Zsanci, en is antibio ellenes vagyok, ugyhogy velem nem kell vitatkoznod Kép

KépKép
fibi

azt a vicsorgo szmajlit hogyan kell?
aszittem igy: :D, de nem jott beKép

KépKép
fibi

Fibi,
nem vicsorog, hanem nagyon is röhög. : és O (nagy óóóó betű) együtt, space nélkül.

ANCSI!
LE A KALAPPAL! Én is viccesen akartam szülni, de asszem a poénok (főleg a végefelé) elmaradtak a fáradtság miatt. Nem baj, legközelebb majd én is.. Kép
A legközelebbre viszont várni kell, mert kiderült, h nem lehet többé halasztgatni a sulit, mert ez a szak is jól megszűnik... Kép Szóval ezt a 3 félévet mindenképp le kell gyorsan zavarni.

E azért nem lett bölcsis, mert túl okos, mondták, az ilyen s-baby már inkább egyből egyetemre menjen... Kép Vagyis nem volt hely a bölcsiben, anyuka, oldja meg máshogy, ez volt a válasz. Na, de most csak aláíratni mentem be (indexet), így hát jött velem. És egy nyelvészet-tanár vigyorgott rá. Érdekes, rám még egy sem vigyorgott soha, csak folyton meghúztak...
Vicc: (Jucus figyelmébe!) -Drágám, meghúztak? -Meg, édesem, hárman is, de a jogsi legalább meglett. Kép

Ancsi,
TUDOM, h nem egyszerű, és hogy mondani könnyű, de ha te idegeskedsz és mérges vagy és elkeseredett, a babuci ezerszer jobban fog sírni. Ha nagyon megfeszíti magát és üvölt, inkább "nevesd ki" akármilyen pici, apránként fel fogja fogni, hogy nincs baj, ha anyu is nevet...a túrós bukás meg amiatt van, mert már félig megemésztette, mire visszajött. Normális. Eleinte Eszterrel is volt olyan (sőt, most annál inkább), hogy amint a pelusos rész érintette az ágyat, rázendített, mert tudta, h most "egyedül" marad. Ezt azzal küszöbölöm ki (már amikor megy), hogy beszélek hozzá, úgy teszek, mint aki leteszi, majd felveszem, fel-le hintáztatom, és egyszercsak nem veszem fel, nem tudom, érthető vagyok-e. És így a játékot látja benne, nem azt, hogy le van téve. Persze ez sem mindig válik be, de néha jó.

Éjjel megint csak 2x keltünk, remélem, ez már így marad, sőt csökken!
neet
PS: Egy órára már bejutottam. Kép
neet

Jucus,
tál üres volt??? Biztos Eszti kiette, tudod, mik voltak benne? Fú, hát mindenféle földi jó. Kép
neet
neet

Zsebi,
én úgy vettem észre, hogy alapvetően két fajta orvos van: az egyik MINDENRE antibigyót ad, hogy ezzel levédje magát (pedig szerintem csak jól tönkreteszik a gyerek immunrendszerét), a másik meg nem. A mi dokink utóbbi, ő általában vár 4 napot (addig lázcsillapító, C-vitamin, alvás, és soksok folyadék), és ha még mindig súlyos a dolog, akkor kezd el gonolkodni antibiotikumon Kép és nekem ez nagyon szimpatikus, és én is követem, szóval szerintem helyesen tetted, hogy nem rohantál azonnal a gyógyszarért Kép

Ada,
versek Kép szerintem egyébként családotok profiljába igencsak illene egy vizsla Kép Nekünk még régen volt, 6 ember nem volt rá elég, mindenki kidőlt, ő meg csak hordta-hordta a játékait Kép

Mesi,
remélem, megjavul az a fránya fog Kép

Neet,
kösz a viccet Kép

Moose,
na látod Kép sokgyerekes parti tényleg rulez!

Éljen a szentimre, mert nélküle nem jött volna össze ez a fasza társaság, és nem tarthatnánk sokgyerekes partikat!!!!!

Képzeljétek, úgy tűnik, hogy Dóci a szabályokat felrúgva az alsó 2-es fogai helyett szemfogakat növeszt magának Kép drakulaaaaaaaaaa

vera
kisün

Jucus,
mármint a te Esztid, a diósdi csaj, nem az én Esztim!Kép
neet
neet

Kisün,
szia! Egy csecsemőnek minden vicc új... Kép
neet
neet

Jó Reggelt Lányok!
Mondtam már, hogy LH egy sikítóbajnok? Már most szétdurran a fejem....mikor hagyja abba? Ugye 5 hónaposan már inkább szótagokat fog mondani Kép
Szörnyella csak sikít és örül a hangjának...ahelyett, hogy a kezét, meg a lábát nézegetné, mint más normális 4 hónapos!

Johi: öcsikém Dániában, én pedig Svédo-ban jártam középiskolába.....én lenni perfetto svéd, ő perfetto dán.
Visszaolvasok, aztán leszek, hacsak...........
ááááááááááá kifutott a köménymagleves.
ada007

Ada, a sikitast meg egy darabig hallgatni fogodKép Balint is sikitozik honapok ota, amellett mar kezdi a szotagokat perszeKép Nalunk neha berezegnek az ablakuvegek isKép

Neet, Elte rulez! Mar ez is megszunik, de kafaKép

KépKép
fibi

Kisün: kedvet kaptam ahhoz a vizslához Kép
Neet: úgy tűnik, hogy én is viszem szörnyellát beiratkozni...ezek szerinte nyerő leszek majd a profoknál kisgyerekkel? vagy épp nem?

Mesi: fog Kép

Itt csak úgy röpködnek a kaják...Eszti küld Jucusnak, Neet küld Esztinek Jucus küld...öööööö belezavarodtam. Lénye a lényeg...nekem ki küld kaját???????
ada007

Ja, nyulhus tema: mondtam itten az utcabeli asszonykaknak, hogy en meg nem adtam husit B-nak, de nemsokara. Erre kerdezi: "Miert, mondta tan vki, hogy 8 hos gyereknek nem szabad meg hust adni? Van mar olyan bebietel, amire ra van irva h 5 hos kortol!" Mondom, ja, de ugy tudom, ahhoz hozza lehet adni 2 honapot, mert a gyartonak persze h jo, ha mielobb megveszik... Erre ugy nezett ram, mint egy alienreKép
Aztan amikor mondtam, h mi beszereztuk az Infanrix nevu oltoanyagot, ami higanymentes, es benne van a Hib is, tehat eleg csak az egyik combjat bokni a gyereknek, akkor meg aszondtak: "Ja, Ti is olyan oltasmegtagadok vagytok??" Szal en itt nagyon kilogok a tarsasagbol, nem jo helyre koltoztunkKép

KépKép
fibi

Akinek homeos gyerekdokija van, majd please valaszoljon a tegnap esti kerdesemre!
KöfiKép

KépKép
fibi

Moose, asszem en is beszoktattam B-t a franciaagyunkba... Eddig miutan este elaludt (szopi utan nagyagyban), mindig betettem kisagyaba. De napok ota 10-11 ora fele mar felsir, es arra gyanakodtam, hogy ahogy forgolodik (mert naaaagy forgobajnok), biztos beleutkozik a racsokba, azert ebred fel. Igy hagytam tegnap a franciaagyon elalvas utan, es lass csodat, aludt hajnalig! Igy jartam, odaszokott teljesen mellem. Apjuk meg leszorult egy szivacsra...

KépKép
fibi

Beet,
akkor várom a levelet Kép

Ada,
bizony, vizsla a ti kutyátok Kép Sikítozás: Dóci még most is csinálja Kép

Neet,
szija, vicceket én el is felejtem, szóval ha pár hónap múlva újra bedobod, ismét jó napom lesz Kép

Na megyek rendet rakni, jön a védőnő...

vera
kisün

Ada: ez tök jó, mármint micsoda véletlen, hogy találok itt olyat aki dánul tud. Szerintem akkor Õ még nálam is jobban nyomja, mert én csak két évet éltem kint. Hol járt suliba? és hogyhogy egyikőtök itt a másik pedig ott járta? már ha nem vagyok túl indiszkrét. de tényleg érdekelne. És Õ hasznosítja a dán tudását? Én imádom a nyelvet, olyan mint egy makogás, de jó vicces.
Ja és köménymagoslevest hogy kell csinálni? el lehet kérni a receptet. Irhatsz mailt is a johanna1975 kukac vipmail pont hu cimre.

Megyek és visszaolvasok

Kép
Kép
johanna1975

Fibi: enyém gyermekorvos, akit említettünk és közos Ildivel, ő inkább homeót ad, vagyis ir fel, és nem kell a magánrendelésére menni, de nincs is neki olyan. De mint említettem volt nem is vagyok vele száz százalékig megelégedve. Viszont nem antibióhoz nyúl rögvest hanem inkább homeóhoz ez jó.

Moos: én is inkább a motorosoktól tartok, de tőlük nagyon. Bringások között is van sok őrült, de legalább ennyi hülye autós is leledzik kis hazánkban.

Mesi: remélem fog már jobban van. Mit szedsz rá? Melyik fáj? Holnap séta?

Tali: tényleg most holnap vagy csütörtök lesz a találka időpontja?

johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi: mi csak egy-egy évet jártunk kint gimibe cserediákként...akkor ez még nem nagyon volt divat, de megérte...öcsikém egyetemista, akart a dánnal valamit kezdeni, de nem talált semmi ilyesmi munkát...szóval nem használja a nyelvet....sajnos.

leves: olaj, megborítod kis liszttel (kvázi rántás), bele köménymag, amikor kipattogzott, lehúzod a tűzről, kis pirospaprikát dobsz hozzá, elkevered, felengeded tetszőleges mennyiségű vízzel, megsózod ízlés szerinte és egyszer felforralod a lét. Ennyi....össz-vissz 10 perc és mi imádjuk!

Kisün: neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, azt nem élném túl, ha még egy évesen is ezt játszaná Kép
ada007

Johi, akkor tenyleg a mi orvosunk hulye. De akkor a tietek sem szazas.

KépKép
fibi

ezt most találtam:
http://www.recontra.hu/index.php?pg=&nid=15&go=
érdemes megnézni!
ada007

OFF (bocsi mindenkitől)
Ada: köszi a linket átnézem.
Aha szóval cserebere diák.... tök jó lehetett. Én imádtam. Én szívesen dumcsizok tesóddal. Figyi: az idvezetéshez kell vizsga anélkül nem állnak ma már hivatalosan szóba senkivel. De ha azt elvégzi tudok néhány tippet, hogy hol kaphat munkát. De mondom én szívesen dumcsizok vele. Enyém öcsi nem hajlandó dánul beszélni és annyira sajnálom hogy elfelejtette. Ha dán rádiót akar hallgatni www.dr.dk honlapon megteheti. Nagyon hasznos és iszonyat sokat tanulok belőle. Bár mostanság nincs rá sok időm.

Mennyi köménymag kő hozzá?

Fibi: Ti merre laktok? Jössz holnap talizni? elhozni nékem könyv? megköszönni előre is.

Kép
Kép
johanna1975

köménymag: egy hajintásnyi...ami kb. egy teáskanálnak felel meg Kép átadom az öcsikémnek...
ada007

Sziasztok!
Ada!
Ez a köménymagos leves nem a híres szoptatós leves? Azt is így kell csináni azt hiszem.

Az előbb (biztos a kialvatlanság miatt) elírtam egyébként, nem a fogam fáj, hanem a torkom. De köszi az együttérzést.

Johi!
Persze. Megyek holnap amit Zsolti felébredt. Lesz még egy kis dolgom otthon apuéknál, mert állítólag a hétvégén lesz lomtalanítás, és azt mondják, hogy a fele padlás az én kacatjaimmal van tele. Azokat kell kiválogatnom, miket dobhatnak ki. Csak hát szerintem csak az egyetemi jegyzeteim vannak ott, azokat én meg nem dobnám ki. Na mindegy, holnap megnézem.

Jajaj, jövő hétfőn nekem is kezdődik a suli. Már előre félek, hogyan fogok elválni addig Zsoltitől. A múltkor 1 órára hagytam anyuéknál, amíg a bátyámékkal elmentünk a Camponába és közben majd meghaltam a lelkifuritól.

Mesi
jnmesi

Mesi: okés. Akkor hívjuk egymást és biztosan össze tudjuk hozni. Csodálkoztam is, hogy most mitől fáj a fogad, de gondoltam ilyen peches vagy. Nem javult a cuccoktól?
Suli? Te hová?

Ada: köszi a receptet, ki fogom próbálni. Megyek és veszek köménymagot, mert nem nagoyn használom. És ettől tényleg sok a tej?

Kép
Kép
johanna1975

találtam néhány babaruha szabásmintát.
Lehet, hogy veszek ma anyagot és kipróbálom őket.
Bár tegnap is mikor elmentem Zsoltinak nacit venni az Árkádba a pénztárnál úgy elkezdett üvölteni, és egész hazaúton szirénázott.

Mesi
jnmesi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?