A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!
Duddu!
Még bele kell jönni a munkába a nyári szünet után, de azért szerencsére nem kell most még megszakadni.Kép Későbbiekben viszont lehet, hogy húzósabb lesz, mert szakdolit is kell írnom.
Éva!
Szerintem is a pihi jót fog tenni, erőt pedig meríthetsz innen is, fel a fejjel itt vagyunk!
Monyóka!
Örülök a mensinek!Kép
Noémi!
Kép De örülök, hogy nem adod fel!
Puszi mindenkinek!
dbogica

Seszi
Én kis butus.... Kép Ha érdekel, szivesen hozok néhány fotót a Rácz tanyáról, majd válogatok a lagzisokból olyat amin a hely látszik inkább (kicsit látszik a hely jellege a profilomban lévő képen is). Amúgy vannak ott csacsik is meg bocik, nem csak lovacskák Kép És a domb alján egy pici horgásztó. Remélem sikerült kellően felcsigázni az érdeklődésed a hely iránt Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Na végre én is ideértem Kép Nem volt sétagalopp a hétvégém meg a mai napom, de túléltem. Mindenki megkapta a fizuját Kép Ez a lényeg Kép

AnnácskaKép
Mennyire látszik a pocid? Neked is felpuffad a nap végére? Nekem reggel még nem annyira nagy, persze már látszik fürdésnél a tükörben, de estére úgy felpuffad, hogy az alapján akár 20 hetes is lehetnék Kép
Úgy örülök, hogy néha előkerülsz! Kép Hiányzol!

TündiKép
Köszi, hogy javítottál a táblában! És köszi a táblát! Kép
Hogy megy a meló? Utólérted már magad?

Évi79Kép
Sajnálom, hogy magad alatt vagy Kép Fel a fejjel. Általában a legkevésbé tervezett időben jönnek a babák, úgyhogy ne csüggedj! Én pl. amikor most mondtam a dokimnak, hogy az 1. inszem előtt jött össze spontán, csak annyit mondott "igen, ez így szokott lenni". Szóval sajnálom, ha ritkábban jössz, de megértem, és remélem, Adrihoz hasonló lesz a sikerstory Kép

SysyKép
Nyugodtan beviheted a férjed is a hüvelyire Kép Nálunk a férjem a fejemnél állt és a lábaim le is voltak takarva. A doki miután látta, hogy minden ok, odafordította a monitort a férjem felé és megmutatta neki is. Szóval csak egy kis odafigyelés... Kép
Émelygés, hányinger?
A savanyú kívánása és az édestől való undor nálam is van. De most már egész nap ehetnékem van sajna. És persze válogatós vagyok. Kép

MajcsiKép
Nekem most,a 10. hetes UH-n a doki már a pocimon keresztül mutatta meg a "kis Dezsőt". Kép
Tökéletes volt a kép. Mozgott, dobogott a szíve Kép
Csak mert írtad, hogy 12 hét után néznek hasit. Kép

DudduKép
Azta... micsoda leleményesség... kettévágni a babymark-ot. ez igen! Büszke vagyok Rád! Na ez az, ami nekem soha az életben nem jutott volna eszembe. Örülök, hogy jönnek a pozitív eredmények a vizsgálatokon. Drukkolok, hogy maradjon a széria Kép

SesziKép
Bárhova is mentek a végén, érezzétek nagyon jól magatokat! És bizti, hogy szupi hely lesz! Kép

JucaKép
Ma már dolgozol az új helyen?
Este válaszolok a mailre, ne haragudj, láttam, csak egyszerűen semmi erőm nem volt már írni a meló mellett a hétvégén.

SzisszkaKép
Este írok mailt! Kép

NoéKép
Én is sajnálom, hogy most nem jött össze. Mi van azzal a betegséggel, amit említettél? Most kikezelik?

KorekKép
Hát nem tudom, azért sztem nagyon jó fej a dokid, hogy így alkalmazkodik a kéréseidhez. Bár ez lehet rossz is, de sztem inkább jó. Kép Előre a babáért! Kép

LányokKép
Akit érdekel: Unique tünetei röviden Kép
Non-stop hányinger, néha iszonyú fejfájással.
Kívánósság. Szagoktól való undor.
Non-stop étvágy.
Éjszakai 3x-4x pisipisipisi
Kaják után főleg feszítő poci, néha kötőtűvel szurkálnak odabenn Kép
érzékeny mellek

Mit hagytam ki? naja... Kép Újdonság: esti hányás. (bocsi) na eddig ez egyáltalán nem volt. Szombat este kezdte a drágám Kép
Egyrészről viszont jó: utána nincs hányinger, el tudok aludni Kép

Ja, és mondja nekem valaki, hogy hurrá, terhes vagyok, elmúlnak a pattanásaim... Hát nekem nem. Kép

Egyébként olvastam egy könyvet a tünetekről. Szóval majdnem rólam írták. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

tundi ertem mit mondasz.Lehet hogyha en is idosebb leszek akkor maskent gondolom.De most 22 evesen megengedhetem magamnak azt a luxust hogy meghatarozzam mikor ne szulessen meg.Azzal tisztaban vagyok hogy azt hogy mikor szulessen ,azt nem tudom befolyasolni,de az ellenkezojet igenKép
de amilyen "szerencsetlen" vagyok akkor fogok teherbe esni mikor abszulult nem az lesz a fo celKép

Az Lh teszt nekem egy kicsit dragaKépJa,lanyok azzal meg tudom nezni hogy van-e peteeresem,mert azert megerne egy honapban kiprobalni?vagy azt nem tudja megmutatni?

Kép
monyoka

MonyóKép
Ha küldenék Neked egy ilyen LH tesztet postán, akkor azt megkapnád? Nem nyitják ki meg ilyenek? Egy közepes borítékba beleférne....
Egyébként óriási a sanszod, hogy akkor foganjon meg a baba, amikor nem tervezitek Kép

KépKép
unique

MonyóKép
az LH teszt kimutatja, hogy van-e az a hormonod (LH hormon) a pérés időpontjában, tehát hogy van-e pérés.

KépKép
unique

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak nagyon sok munka szakadt most a nyakamba, annak ellenére, hogy nincs osztályom. Sajnos, mostantól egyre ritkábban tudok jönni, mert iszonyú sok munkám lesz a szakmenedzserekkel. Ma voltunk fejtágítón a szolnoki főiskolán. A diákokkal együtt nekem is bele kell ásnom magam a gazdasági szaknyelv szépségeibe... Kép Ez viszont marha sok időt vesz el, főleg, hogy heti 10, napi 2 óráról van szó. Így sajna nem nagyon lesz időm a suli, a magántanítványok, a háztartás mellett másra (pl. internet)... Kép Majd, ha tudok, feltétlen benézek Hozzátok és tájékoztatlak Titeket a fejleményekről (már ha lesz valami újdonság babaügyileg).
Bocsi, de most a holnapi napomnak kellene utánanéznem, végig kell gondolnom, hogy a holnapi óráimon mit csináljak, főleg az emelt szintű érettségire való felkészítő órára látogatókkal...

Ja, a randira valószínűleg nem tudok menni, mert azon a hétvégén megyünk vidékre a barátnőmékhez. Ez a hétvége jó mindkettőnek, így ehhez kell alkalmazkodnunk... Sajnálom! Kép

Üdv mindenkinek! Hajrá zebrák!!! Kép

Puszi mindenkinek!
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Kedves Réka!

Itt vagyok, csak egyenlőre rengeteg a dolgom a suliban, minden nap későn esek haza, de akkor az az első dolgom, hogy visszaolvasok!!!

A munkán kívül nincs velem semmi érdekes, várom, hogy megjöjjön és el tudjam kezdeni a Clostyt, meg a Duphaston! Nagyon remélem, hogy segítenek!

Tündi!
Nagyon aranyos vagy, hogy "besárgítottál" a találkozós táblában, de sajnos nem tudok elmenni!A férjem egyik legjobb barátjának lesz születésnapja és nem hagyhatom cserben, hogy nem megyek el vele! Remélem nagyon jól fogjátok érezni magatokat!SajnálomKép Kép

Most mennem kell, holnap suli és nagyon fáradt vagyok!

Pusszancs Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

unique.irtam mailt

Kép
monyoka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:32-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:31-kor.
seszi

Sziasztok Lányok!Kép

Voltam dokinál 6 hét és három napos vagyok.(6+3)
Szerencsére minden rendben van és képzeljétek hogy láttam ahogy dobog a pici szíve!!!!!!!!4Kép
Hát azt az érzést elmondani nem lehet annyira jó!Kép
Április 28 ra vagyok kiírva.(jó kis bika gyerek lesz).
Végül a párom nem jött be majd legközelebb!

Nagyon boldogok vagyunk!!!!!!!!!!!!!Kép

Kívánom mindenkinek ezt az érzést!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Noémi!
Nagyon sajnálom..., szorítok Nektek novemberre.

Monyóka!
Végre, végre, végre Kép, reméljük innentől tartja is magát a rendhez és beáll normális ciklusnak Kép

Évi 79!
Sajnálom, hogy így elkenődtél..., néha azért adj hírt Magadról Kép

Annácska!
Tudtam, hogy Annamarinak tetszeni fog a suli Kép Örülök, hogy Veletek minden rendbe Kép

Sziszka!
Akkor tényleg minden rendben van már a vádliddal, ha már futkározol Kép Örülök, hogy túl vag rajta Kép

Tündi!
Én is 2x-es vagyok.

Babus!
Meglestem Kristófot. A legfelső képen már nagyon komoly nagyfiúnak tűnik. Persze a napszemüveges az csúcs Kép

Dudu!
Akarod mondani, hogy az eredmények negatívak, ugye? , legalábbis remélem Kép
Mi lett a vérvétel eredméye? Tök jó, hogy már du.-ra el is készítik.
Az andrológiának mikor lesz eredménye?

Bogica!
Nekem is ez a félévem lesz a diplomás félév, bár már nem sok kedvem van hozzá. Te hová jársz?

Sysy!
Örülök, hogy minden rendben van Nálatok, és majd legközelebb Apuci is láthtja a kis Jövevényt Kép

Bocsi, hogy ilyen sok voltam, de sokat kellett pótolnom Kép

Jó éjt : dido

dido
dido

Unique Kép
Köszi, megyeget a meló, nincs elmaradásom. Te meddig dolgozol? Amíg bírod? Kép

Csibe, Zsu
Sajnálom hogy nem jöttök a talira! Kép

Seszi
Én eddig nem is hallottam ezekről a babás szerkövekről Kép

Sysy
Gratulálok, örülök hoyg minden rendben! Kép

Lányok
Én olyan álmos vagyok, már tegnap is alig bírtam dolgozni, teljesen le vagyok lassulva. És az idő is olyan ólomlábakon vánszorog... Lehet hogy ennek kávé lesz a vége Kép

Tündi
Vendég

Tündi!Kép

Beírod majd az új adatokat a táblába?Kép

Szerintem igyál egy kávét,hátha akkor a tudatod kevésbé lesz fáradt.Kép

Sysy
sysy77

Szisztok Kép
Tündi Kép
Már nagyon nehezen titkolom a pocimat, pláne, hogy eddig sík lapos volt most meg már gömbölyödik Kép
Annamari elől bújkálok és otthon csak melegítőben vagyok, vagy olyan hosszú polóban, mai eltakarja Kép
A nadrágaim közül már csak egyet tudok holdani, így lassan le kell cserélni a 34-esről valami másra Kép

Sziszka Kép
Köszi Kép Igyekszem jönni, amikor csak tudok, csak elég kevés időm van nap közben a munka miatt, estére meg már én is fáradt vagyok Kép

Seszi Kép
Tényleg fáradékonyabb Annamari, de minden napra igyekszem valami játékot belevinni a kis életébe. Tegnap suli után egy órát bicajoztunk és csak után álltunk neki a házinak Kép
Olyan büszke, hogy már két betűt is tanultak, igaz ez neki már megy, így nem volt gond Kép Kapott 3 piros pontot és 2 ügyeskártyát Kép

Babus Kép
Dehogynem jön Annamari is, nélküle nem is mennék Kép

Dudu Kép
Igyekszem nem túl hajtani magam, ezért is nem jövök mostanában este, mert inkább pihenek Kép
Előbb-utóbb rendeződünk és akkor gyakrabban jövök majd Kép

Unique Kép
Még nem vészesen látszik, de azért már észrevehető Kép Estére nekem is puffad egy kicsit hasam Kép
Látom a fejfájás téged is gyötör Kép Én a hétvégén már ott tartottam, hogy megzavarodok és az ágyba menekültem aludni.
Éjjel én nem járok pisilni, viszont rettentően rosszul alszom, óránként felébredek Kép

Sysy Kép
Gratulálok a uh-hoz Kép Olyan jó látni a szívdobogást Kép
A bika jegy nem egy könnyű eset, de majd csak megbírkoztok vele Kép

Puszi
Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szia Lányok!

Most vagyok nagyon elúszva, úgyhogy most muszáj dolgoznom. De később jelentkezem és mesélek!

Tündi!
Én is álomkóros vagyok napok óta. Bárhol, bármikor el tudnék aludni.
Mondjuk most a Fő utcán lobogó (és jeges) szélben dumáltam egy ismerősömmel 10 percig és ez többet ért, mint egy KV, csak kérdés, hogy meddig tart a hatása.. Kép

Szép napot mindenkinek!
réka
Vendég

Sysy
Már javítottalak, cask még nem volt időm táblát dobni, ne haragudj! Mindjárt pótlom Kép

Réka
De jó, ez megnyugtat, hoyg nem csak én vagyok álomkóros Kép Kávé ivás helyett kávéfőző kiecetezés megy, ne tudd meg mi jön ki belőle Kép A kollegáim nem törődnek vele, csoda hoyg szegény szerkezet még egyáltalán "él".

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép

SPULNI
Hát szabad ilyet csinálni, hogy zebra után eltűnünk? Kép Hogy vagy? Voltál már UH-n? Ugye minden rendben?

Adriana
Veled is minden oké?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi, Dudu!
Biztos az időben lehet valami, mert még hozzá se tudtam kezdeni a munkámhoz, annyira álmos és kába vagyok. Csak teszek-veszek és nem haladok semmi lényegessel. Már az ebédet várom, hátha utána jobb lesz egy kicsit.

Annácska, Unique!
Nem akartok feltenni egy képet a gömbölyödő pocitokról, hogy mi is láthassuk, hogy növekednek a Picik odabenn?

dido

dido
dido

Sziasztok LÁnyok, cstlakozom az "álmodozók"-hoz :-))) Nekem ma éjjel nem nagyon jött össze az alvás, és biztos van vmi a levelgőben is, mindjárt iszom is egy kávét.
Köszi mindenkinek a biztatást doki-ügyben, nagyon jól esett,igyekszem bizakodni, bár jobban örültem volna, ha kiderül, hogy most volt pé-m, vagy nem.
Tündi, aggaszt kicsit, amit írtál hőmérő-ügyben, mindenesetre méregetem, nekem cisztám most nem alakulhat ki (talán), mert nincs semmi odabent, dehát sose lehet tudni....
Sajnos munka van elég, úgyhogy csak kutyafuttában bejelentkeztem,majd igyekszem visszaolvasni is, kellemes szundikálást mára mindenkinek :-))))
Réka
korek

...hork-hork.... Kép
Vendég

Korek
Ne haragudj, hogy elbizonytalanítottalak! Csak szeretném, ha tisztában lennél az egyéb lehetőségekkel is, és persze korántsem biztos hogy nálad a hőd nem tuti, mint nálam. De sajnos benne van... Azért méregesd csak tovább ahogy írtad is, hisz azért sokminden mást is meglehet tudni ebből.

Réka
Te már durmolsz is? Kép Álmodj szépeket Kép

Tündi, aki most nem durmolhat
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:31-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:30-kor.
seszi

Seszi!
Örülök, hogy örülsz Kép
Persze annak nem, hogy kell egy kis segítség, de az jó, hogy kiderültek a dolgok, főleg, hogy gyogyival kzelhető és Te is felszabadultabb lettél tőle. Azért még ez a hónap sincsen veszve, drukkolok Neked KépKépKép

dido

dido
dido

Sziasztok!

SESZI!
Akkor ezt most NE olvasd el, mert nem túl jó.

Be vagyok tojva, és el kell szerintem mennem másik dokihoz is.
Alapvetően az allergiám is lerombolta a kedvem, mert mivel semmi eső kez egyre sz@rabb lenni a helyzet (bocsi), másrészt valami nem stimmel a belsőségeimmel.
Egy ideig azt hittem semmi, de visszanézve azóta vn hasmars, amióta pocakos lehetek. Ha sima puffadás lenne, az lehet normális, de ez már szerintem nem stimmel. Ráadásul jobb oldalt alul (nem a méhem környékén!) néha elég kellemetlen dolgok történnek.
Mindezek tetejébe olvasgattam az interneten a vastagbél betegségeiről, és elég ijesztő volt a dolog.
Nagyon remélem, hogy csak az a bajom, hogy Emberem újra dolgozik, így nincs itthon, no meg hogy nem foglalkozott velem egyik doki sem.
Bocsánat a bilifüleszerepemért, de hüpp-hüpp.
Legalább tudnám kialudni magam! Négytől ma is forogtam keresve a helyem, és mivel nem találtam agyaltam, aminél rosszabb dolog kevés van.

Sokkal jobb közérzetet mindenkinek!

Visszaolvasok rendesen!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

SESZI!
Akkor ezt most NE olvasd el, mert nem túl jó.

Be vagyok tojva, és el kell szerintem mennem másik dokihoz is.
Alapvetően az allergiám is lerombolta a kedvem, mert mivel semmi eső kez egyre sz@rabb lenni a helyzet (bocsi), másrészt valami nem stimmel a belsőségeimmel.
Egy ideig azt hittem semmi, de visszanézve azóta vn hasmars, amióta pocakos lehetek. Ha sima puffadás lenne, az lehet normális, de ez már szerintem nem stimmel. Ráadásul bal oldalt alul (nem a méhem környékén!) néha elég kellemetlen dolgok történnek.
Mindezek tetejébe olvasgattam az interneten a vastagbél betegségeiről, és elég ijesztő volt a dolog.
Nagyon remélem, hogy csak az a bajom, hogy Emberem újra dolgozik, így nincs itthon, no meg hogy nem foglalkozott velem egyik doki sem.
Bocsánat a bilifüleszerepemért, de hüpp-hüpp.
Legalább tudnám kialudni magam! Négytől ma is forogtam keresve a helyem, és mivel nem találtam agyaltam, aminél rosszabb dolog kevés van.

Sokkal jobb közérzetet mindenkinek!

Visszaolvasok rendesen!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Annácska
Akkor megnyugodtamKép
Mert Kristófkának, mint nagy nőcsábásznak (lásd a múltkori fotóKép) nem lesz elég Nicol Vivikéje, ő egyszerre több nőre vágyikKép

Seszi
Jó érzés tudni, hogy oka van, hogy eddig nem sikerült. Nekem is így volt. Nem volt peteérésem, így "megnyugodtam", hogy hát ezért nem sikerült. Na de miután kiderült az ok, lehet kezelni, helyre fogok jönni és így már össze is jöhet a baba. És össze is jöttKép
Nagyon remélem te is hasonlóan jársz majdKép
Sokkal rosszabb, ha minden oké, mégsincs baba.

Sysy
Nagyon jó lehetett a dobogó szívecskét látniKép
Hát még hallani milyen fantasztikus lesz?! Sose felejtem el, mi a 4D UH-on hallottuk először, hát én végigbőgtem az egészet.

És én is pocis képet szeretnék minden újdonsúlt kismamirólKép

Mi ma voltunk védőnéninél, Kristófka 8600gr, 2 hét alatt csak 140 gr-ot hízott. A védőnéni szerint ez nem túl jó, de a gyerekdoki szerint jó. Most kinek higgyek?!
Tény, hogy ilyenkor már nem híznak úgy a babák, mint az elején. De akkor se értem. Összevissza hízik ez a srác. Egyik alkalommal 2 hét alatt 200 valahány grammot hízott csak, utána viszont ráturbózott és 1 hét alatt 360gr-ot, most viszont megint csak ilyen keveset.
Viszont valóban nem eszik már olyan sokat, pontosabban nagyon össze-vissza eszik. Reggel (12 óra nem evés után) van úgy, hogy 80-100gr-ot alig tudok beleerőltetni. Utána viszont délben bevág akár 350-370gr tápit is,(ha nem kapná meg, amennyit kér, iszonyú balhét csinálna), utána viszont délután megint alig eszik, estére pedig benyomat megint vagy 350-et.
Tegnap délután pl. kihányt, sugárban egy teljes adag (kb. 200gr) főzeléket, pedig a kedvence volt, alma-banánpüré csirkehusival. Szerintem csupán azért, mert nem volt éhes, nem esett neki jól, hülye anyja pedig megetette vele. Akarata ellenére megtömni se tudom. Ennyit eszik, mit csináljak vele?! Manapság már ezernyi fontosabb dolga is akad, mint az evés, pl. megrágni Fülesnek a farkát, szétszerelni a kiságy rácsait, ki ér rá ilyenkor holmi kajálásra?

Egyébként pedig megindult az egyik fogacskája KristófnakKépKépKép Alul, középen. A dokinéni szerint max. 1 hónapon belül elő fog bújniKép Lehet, hogy a talira már foggal megyünkKép
Úgyhogy nálunk módosult a létszám a talira:
Én, Apuci, Kristóf + 1 fogKép, remélhetőlegKép

Babus

Kép
babus2005

Eszter!
Nem szabad rögtön a legrosszabbra gondolni. Ilyenkor pedig pláne nem szabad mindenféle betegségről és tüneteikről olvasgatni. A legjobb szerintem is az, ha inkább keresel egy orvost és elmész hozzá. A hasmenés pedig éppúgy lehet egyszerűen a Baba jele, mint a székrekedés. Úgyhogy fel a fejjel Kép

Képzeljétek szerintem elfeledkeztek rólam. Egy oviból hordatom a kaját, és fél 12 - fél 13 között szokták hozzni, és már majdnem 14 óra. Én mindjárt éhen halok, pedig már az összes nasit megetttem ami itthon volt. Kénytelen leszek valamit összeütni mára.

nagyon éhes dido

dido
dido

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:04-kor.
seszi

http://www.nusz.hu/index2.htm

Üdülési csek elfogadóhelyek listája.

Még jövök!
Vendég

[color=#ff0000]
"Megszületett délben Lívia 3950 grammal, 56 cm-rel! Nagyon édes!"

Hip hip hurrá, hip hip hurrá, hip hip hurrá! KépKépKép
Gratulálok Mea, ez gyors volt Kép Jó egészséget kívánok nektek!

Tündi
Vendég

[color=#ff0000]
"Megszületett délben Lívia 3950 grammal, 56 cm-rel! Nagyon édes!"

Hip hip hurrá, hip hip hurrá, hip hip hurrá! KépKépKép
Gratulálok Mea, ez gyors volt Kép Jó egészséget kívánok nektek!

Tündi
Vendég

- [/b]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:03-kor.
seszi

Sziasztok!

Köszi a lelki kikarózást! Rám fér!
Aludni sajnos még ha akarnék sem tudok! Már próbáltam többször, de csak a plafont nézegetem. Olyan, mint amikor túl későn ittad meg az utolsó kávéd. Szétfolysz a fáradtságtól, de nem tudsz elaludni.
Csemetém alszik helyettem is. Már három és negyed órája!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

bocsi a dupla üziért, de először alig akart elmenni, erre kétszer is elküldte, érdekes Kép

Tündi
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:02-kor.
seszi

Seszi
UH-ra jövő kedden megyek először. Hát igen, nektek kell errefelé jönni, hogy megismerjem a környéket Kép Másik hétvége nem jó nektek? Már nem sokáig van esküvő szezon Kép Tök jó hoyg elfogadják az üdülési csekket is, nem is gondoltam volna.
Hát ez pajzsmirigy nem hangzik túl jól, de remélem hogy gyógyszerrel könnyedén lehet orvosolni, meg a hormont is. De ez a 20-a után olyan messze van még Kép

Eszti
Nem tudom mitől lehet amiket érzel, de nagyrészt biztosan a babóca okozza. Az biztos hogy sokkal jobban éreznéd magad ha ki tudnád pihenni egy nagy alvással magad. Jobbulást kívánok!

Babus Kép
Te ezt biztosan jobban tudod, de nincs két egyforma gyerek szerintem, egyik így eszik másik úgy. Meg most azért melegebb napok vannak, hátha ezért is ilyen az étvágya, nem?
Szegény Füles farkincája..... masnija megvan még? Kép

Tündi
Vendég

Mea tiszteletére a tábla eleje jöjjön újra Kép

Kép

LAMIKA
Te leszel a következő januárban! Hoyg vagy? Olyan rég nem jelentkeztél! Minden rendben, ugye? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Elnézést a hosszú hallgatásért, okom volt rá, és most gyors-gyors segítséget és biztatást kérek!!!

Képzeljétek, csütörtökön kellett volna megjönnie. Előtte fájdogált a hasam, volt némi hányinger, ciciviszketés, de szinte csupa olyan, ami máskor is. Nyugtatgattam magam, ne éld bele magad, nem biztos. De a mensi elmaradt, és a párommal megbeszéltük, várunk egy hetet a teszteléssel.

És most mondom a lényeget. Ma délelőtt arra lettem figyelmes, hogy a folyásom - ami neekm állandóan van - egy picit mintha szinesebb lenne, olyan rózsaszínes és megint mensisen elkezdett fájni a hasam, úgy, mint mielőtt megjön. Erre elővettem a tesztet, és annak ellenére, hogy már benne járunk a délutánban, tehát nem az első pisiből, megcsináltam. És POZITÍV lett!!!

Aminek persze nagyon örülnék, ha az előbb említett érzéseim nem lennének. Szerintetek el fog menni??? Annyira félek, az előbb a férjemet is felhívtam a hírrel, persze bőgtem, mert félek, hogy ezt a babát is elveszítem. Mit csináljak???

Timi
szabotimi

Itt is:
Hatalmas gratula Meáéknak!!!!!
Jó egészséget és sok-sok fini tejcsit kívánok LivikénekKép

Tündi
Megvan még a masniKép
Viszont Malackának (a szakrényajtón lévő magasságmérőn) már letépte az egyik lábátKép

Seszi
Ez a hozzáállás tuti nyerőKép

Timi
Sok okosat nem tudok mondani, szerintem hívd fel minél hamarabb a dokidat, addig pedig pihizz sokat!
Bizti nem lesz semmi gondKép

Babus

Kép
babus2005

TimiKép
Először is hatalmas gratula a + teszthez!!! Mert ez tuti babó ilyenkor délután!!! Kép
Szerintem azonnal menj el a dokidhoz, vagy egy ambulanciára. Meg kéne nézniük, hogy mitől van a rózsaszínes bigyó. Lehet, hogy progi hiány. Kérlek, menj el!!!! És kérlek, telefonálj!!!
Biztos, hogy nem lesz semmi baj, emiatt ne aggódj, de sokkal jobb szakavatott kezekben lenni.
Sok lány vérezget a babával együtt is, pláne, hogy kb amúgy is most jönne meg... De azért meg kéne bizonyosodni mindeffelől!!! Kép
Ja, és persze semmi meló, pihenés, fekvés, oksa?

Pusza

Unique

KépKép
unique

MEA!!!!
GRATULA!!!
Boldog napokat és éveket, és évtizedeket!
És sok-sok tejcit!

KépKépKép

KépKépKép

Timi Kép ez aztán a dupla hír! Gratulálok! Boldog pocakosodást, és legalább olyan híreket 9 hónap múlva, mint most Mea!
Vendég

MeaKép
Hatalmas gratula!!!! Bár néztem a pocidat a másik topicban, hát, már itt volt az ideje, hogy előbújjon a kishercegnő! Vigyázzatok magatokra! Kép

Szisszkám, JucaKép
Persze nem tudtam este írni Nektek levelet, mert tegnap mire hazamentem olyan sz...rul voltam, hogy egy dolog volt, amit tudtam csinálni: feküdni. Bocsi, igyekszem bepótolni, amint jobban leszek! Kép

SesziKép
Nem tudod, mi lehet a pajzsmiriggyel a gond? Nekem is volt hasonló, a dokim el is küldött koponya MRI-re. Persze nem volt semmi. Kép
Van egy kis jódhiányom (Mo-on elő emberek kb. 80%-ának van), arra szedek jódot mindennap. Ennyi. Kép

KatiKép
Örülök, hogy benéztél hozzánk! Kép
Valszínűleg semmi sem lesz az MRI-n, de persze ki kell szűrni minden lehetőséget. A magas prolaktin nagyon gyakori lányoknál és nagyon könnyen orvosolható, nyugi. Kép

MonyóKép
Válaszoltam! Kép

SysyKép
Annyira örülök, hogy minden ok Veletek! Kép
Előre a 12. hetes UH-ért! Vagy még mész addig a dokihoz?
Nekem most a köv. egy héten belül mindennapra egy mesém van... (egy vizsgálat mindennap)

Lányok,
Képzeljétek, tegnap reggel felkerestem a védőnőnket. Egy idősebb néni, nagyon aranyos és közvetlen. Remélem, jól kijövünk majd Kép

Ígérem, hozok majd pocis képet is, de azt nem tudom ígérni, mikor, mert mindennap úgy esem be otthonra, hogy "csak egy ágyat adjatok", eléggé megvisel a meló Kép

TündiKép
Igen, addig szándékozom dolgozni, amíg tudok, de az utsó egy hónapban már tutira nem.
Most is ha majd bejelentem a munkahelyeimen, hogy mi a pálya (jövő hét vége - utána hét eleje), akkor tervezem, hogy sokkal lightosabbra veszem a figurát Kép Nagyon fáradékony vagyok Kép

DudduKép
Felébredtél már? Kép

Pusza

Unique
Ezer bocsi akiknek nem írtam, teljesen szétestem Kép

KépKép
unique

Unique
Nem lesz sok a 8. hónapig, ha bírod? Jajj, inkább készülődj otthon nyugiba, pláne hogy már most fáradékonyabb vagy, nem? Persze te érzed, biztos az is sokat fog segíteni, ha bejeleneted melóhelyen és könnyebbre veszed. Csak vigyázz magatokra! Kép

Timi
Annyira boldog vagyok, hoyg jelentkeztél!!!!!!! Kép A pozitiv tesztnek még jobban örülök! Én is azt javaslom, mint Druszám, hogy azonnal dokihoz, nézzenek egy progit, és inkább progipótlás mint egy újabb babóca elvesztése. Kérlek próbálj megnyugodni addig is, tudom biztos nagyon nehéz, de ne idegeskejd, jó? Várom mielőbbi jeletkezésedet hogy minden oké, és akkor rakok is már neked egy zebrát, jó? Kép

Babus
Szegény malacka Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Mea!

Hatalmas gratula a kislányodhoz, kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok.

Fényképet akarokKép

Timi!

Csatlakozok az előttem szólókhoz!!!

Most ennyi, majd jövök.

Juca

UI: Miért van az, hogy aki zebrát hoz előtte hallgat, mint a sült hal?

tjuca

Tündi!Kép

Légyszíves javíts ki a táblában,mert ma 6+4 en vagyok.

Timi!Kép

Örülök a pozitív tesztednek,az annyira jó érzés!Kép

Unique!Kép

Köszi a gratulációt!Kép
Még megyek ultrahangra 10 hetesen,1 hónap múlva.
Így beszéltük meg a dokival.
Hát én azt a dobogó szívecskét soha nem felejtem el,annyira jó volt látni!Kép

Mea!Kép

Gratulálok a csöppségedhez!Kép
Jajj de jóóóóóóóóóóóóó!Kép
Hurrááááááááá!Kép
Boldog napokat és éveket kívánok Nektek tiszta szívből!Kép

Babus!Kép

Én annyira megvoltam hatva hogy még sírni is elfelejtettem!Kép

Seszi!Kép

Olyan jó érzés hogy Te is velem örülsz!Kép
Nagyon jól esik!Kép

Annácska!Kép

Hát remélem megbírkózunk egy kis bikával!Kép

Lányok!Kép

Titeket mikor küldött el a doki vérvételre,vizeletvizsgálatra,és mikor kaptatok kiskönyvet?
Nekem tegnap a doki erről nem mondott semmit.

Sysy
sysy77

Sziasztok lanyokKép

Mea hatalmas gratula,boldog anyucisagot kivanokKép

Sysy en nem is tudom hogy fogok majd erre a dologra reagalni.Biztos tuti jo erzes.a bika jo jegy a ferjem is az.kicsit kemenyfeju de szelidithetoKépGratulalokKép

babus kristofka nagyon aranyos,en is ilyen kisfiut szeretnekKép

eszter a legfontosabb hogy ne olvass ilyesmit.en is mikor elkezdtem a terhesegrol mindenfeleket olvasgatni akkor estem tiszta depibe hogy meddo vagyok meg ilyesmik.orulj a kisbabadnak,tervezgess almodozz.En bizti ezt fogom tenni(mar most is ezt teszem de hiaba)

Timi gratula a + teszthez,azert konzultalj az orvossal es ird meg nekunk mit mondott!

Unique,koszi szepen.bar meg mindignem nagyon tudom felfogni hogy milyen aranyos vagy es segitesz nekem.nagyon kosziiiiiiiiiiKép

Lanyok ma voltam a nagyimnal es megtudtam hogy az uncsitesomeknak lesz meg egy gyerekuk.tisztara kiakadtam.Enni nincs mit adni az elsonek sem de szuletik a masik.Roszul is elnek allandoan verekszenek.Ez tokre igazsagtalansag hogy nekik oszejon nekunk meg nem.Mama is folyton azzal jon hogy o mar nem eri meg az unokat.Hat asziszi hogy mi tehetunk rola?hat nem rajtunk mulik.Ezzel el lett cseszve az egesz napom.Bocs csajok.

Ui:igazsagtalan az eletKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Mea!
Nagyon gratulálok a babához, és sok örömet, tejcit és egészséget kívánok Nektek!
Monyóka!
Próbálj meg megnyugodni, tudom, nem lehet jó érzés ez az egész, de átvészeled ezt az időszakot is meglásd! Küldöm a pozitív energiákat!+++++++++
Sysy!
Én is örülök veled együtt és remélem, egyszer nekünk többieknek is lesz részünk ebben a csodálatos érzésben.Kép
Unique!
Kitartás!És tényleg, nem lesz sok a 8 hónapig dolgozni? Tudom, Te érzed, csak felmerült bennem.
Timi!
Menj el az orvosodhoz és ő többet tud majd mondani biztos, és Te is jobban megnyugodhatsz.
Eszter!
Fáj is a hasad? Mozgásnál? Jobbulást kívánok!
Dido!
Én Pécsre járok angol bölcsész-tanár szakra.És Te?
Duddu!
Hogy vagy?
Puszi mindenkinek:Bogi
dbogica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?