Sziasztok Lányok!
Na végre én is ideértem

Nem volt sétagalopp a hétvégém meg a mai napom, de túléltem. Mindenki megkapta a fizuját

Ez a lényeg
Annácska
Mennyire látszik a pocid? Neked is felpuffad a nap végére? Nekem reggel még nem annyira nagy, persze már látszik fürdésnél a tükörben, de estére úgy felpuffad, hogy az alapján akár 20 hetes is lehetnék
Úgy örülök, hogy néha előkerülsz!

Hiányzol!
Tündi
Köszi, hogy javítottál a táblában! És köszi a táblát!
Hogy megy a meló? Utólérted már magad?
Évi79
Sajnálom, hogy magad alatt vagy

Fel a fejjel. Általában a legkevésbé tervezett időben jönnek a babák, úgyhogy ne csüggedj! Én pl. amikor most mondtam a dokimnak, hogy az 1. inszem előtt jött össze spontán, csak annyit mondott "igen, ez így szokott lenni". Szóval sajnálom, ha ritkábban jössz, de megértem, és remélem, Adrihoz hasonló lesz a sikerstory
Sysy
Nyugodtan beviheted a férjed is a hüvelyire

Nálunk a férjem a fejemnél állt és a lábaim le is voltak takarva. A doki miután látta, hogy minden ok, odafordította a monitort a férjem felé és megmutatta neki is. Szóval csak egy kis odafigyelés...
Émelygés, hányinger?
A savanyú kívánása és az édestől való undor nálam is van. De most már egész nap ehetnékem van sajna. És persze válogatós vagyok.
Majcsi
Nekem most,a 10. hetes UH-n a doki már a pocimon keresztül mutatta meg a "kis Dezsőt".
Tökéletes volt a kép. Mozgott, dobogott a szíve
Csak mert írtad, hogy 12 hét után néznek hasit.
Duddu
Azta... micsoda leleményesség... kettévágni a babymark-ot. ez igen! Büszke vagyok Rád! Na ez az, ami nekem soha az életben nem jutott volna eszembe. Örülök, hogy jönnek a pozitív eredmények a vizsgálatokon. Drukkolok, hogy maradjon a széria
Seszi
Bárhova is mentek a végén, érezzétek nagyon jól magatokat! És bizti, hogy szupi hely lesz!
Juca
Ma már dolgozol az új helyen?
Este válaszolok a mailre, ne haragudj, láttam, csak egyszerűen semmi erőm nem volt már írni a meló mellett a hétvégén.
Szisszka
Este írok mailt!
Noé
Én is sajnálom, hogy most nem jött össze. Mi van azzal a betegséggel, amit említettél? Most kikezelik?
Korek
Hát nem tudom, azért sztem nagyon jó fej a dokid, hogy így alkalmazkodik a kéréseidhez. Bár ez lehet rossz is, de sztem inkább jó.

Előre a babáért!
Lányok
Akit érdekel: Unique tünetei röviden
Non-stop hányinger, néha iszonyú fejfájással.
Kívánósság. Szagoktól való undor.
Non-stop étvágy.
Éjszakai 3x-4x pisipisipisi
Kaják után főleg feszítő poci, néha kötőtűvel szurkálnak odabenn
érzékeny mellek
Mit hagytam ki? naja...

Újdonság: esti hányás. (bocsi) na eddig ez egyáltalán nem volt. Szombat este kezdte a drágám
Egyrészről viszont jó: utána nincs hányinger, el tudok aludni
Ja, és mondja nekem valaki, hogy hurrá, terhes vagyok, elmúlnak a pattanásaim... Hát nekem nem.
Egyébként olvastam egy könyvet a tünetekről. Szóval majdnem rólam írták.
Pusza
Unique