A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Viki,
Köszi, Beni valamivel jobban van. Bár én nem igazodom ki ezeken a hülye vírusokon, hogy minek jönnek, mikor mennek el, stb. Tegnap délutánra már egész jól volt mikor felébredt, evett is (nála az fokmérő), de estére újra egy kicsit bágyadt volt. Éjjel felment a láza, de nem keltettem fel csillapítani, hadd ölje meg a láz a bacikat. Reggel még 37,2 volt, kapott egy kúpot, pihent két órát, aztán felkelt és most úgy néz ki, hogy talán átment rajta. Majd kiderül.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hari,

Ez a közös képviselő is egy idióta és milyen felelőtlen. Ennyi lakó sorsáról nem dönthet egyedül. Csak tényleg nehogy az legyen, hogy elzárják a vizet, vagy nem viszik el a szemetet.
De legalább a szomszéd építkezését el tudod tolni, már ez is valami.

benianyu

Benianyu, jobbulást Beninek. De így hátha megússza majd télen a betegeskedést. Inkább most menjen át rajta gyorsan, télen meg felejtsenek el titeket a vírusok.

Írtam Meának, de még senki nem válaszolt ráKép Pedig én már olyan kíváncsi vagyok. Remélem csak babáznak és nem tart ilyen sokáig míg szül.

Angelani remélem fog tudni üzenni, mert azt mondta már majdnem le van merülve a kártyája, és ugye első a család, ami érthető. De remélem marad annyi rajta, hogy nekünk is írjon!

Hari

Kép
Kép
hari

Hari,
Köszi Kép Ahogy megrendelted a szülést, úgy írj már a vírusoknak is, hogy nem kérjük őket. Jó? Kép

Én is remélem, hogy kapunk ma infot mindkét lánytól. Kép

benianyu

Benianyu, abban reménykedem, hogy a víz az talán olyan amit nem zárhatnak el, bár lehet hogy naív vagyok nagyon. A szemét miatt nem aggódom, mert nekünk külön kukánk van, amit én fizetek, mert abból már volt vitánk a közöskv-vel, hogy 2 kuka nem elég 6 lakónak. Úgyhogy mivel ő nem tett akkor semmit, így én rendeltem magunknak egy sajátotKép És minden héten megtöltöm. Úgyhogy nem bántam meg. Szóval igazából csak a víz a gond, de ha elzárják, akkor abból is csináltatok külön vízórát, külön vízellátással. Csak hát azt nem értem, hogy tényleg hogy lehet ilyen felelőtlen.
De legalább most már tudom miért nem szól soha, ha el vagyok maradva a havi díjjal. Ha nem fizet semmit, akkor végül is mire fel szólna. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a villanyt fizeti-e. Arról még számlát se láttam soha. Mert a közösktsg-ben nálunk benne van az udvari villany, a 2 kuka díja, a víz, és a csatorna. De a víz alatt az udvarit is és a lakásokon belülit is értem. Csak a melegítése kerül külön pénzbe. Tehát ha azt veszem, a havi kb. 5.000,- nagyon kevés erre az egészre, de hát ezt neki kéne számon tartania, nem nekem. Fogalmam sincs mennyi vizet használ el egy normál család, és hogy ez mennyibe kerülhet, de gondolom hogy több mint 5.000. Na majd kiderül, csak nem jönne jól, ha most év vége felé egy összegbe kéne beszállni ebbe a "kis" tartozásba.

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok, ritkán jelentkezem, de gondoltam most irok egy kis biztatást Rókicának: nem vagy egyedül, én is az Istvánban szülök, és már három nappal túlhordtam a kislánykát. Esze ágában sincs kibújni, semmi jóslófájás, méhszáj teljesen zárt, sőt, pár napja egyre fürgébben szaladgálok a környéken, vásárolgatok, főzök, pedig egy hete úgy döntöttem, ezentúl már csak pihenek. Ja, és ő is lelkesen ficánkol odabent. Minden reggel kicsit csalódottan veszem tudomásul, hogy aznap éjszaka sem történt semmi. Azt hiszem, a kiirt dátum egy lélektani határ és onnantól még türelmetlenebb az ember. Legalábbis én az vagyok. Múlt héten még elvállaltam egy kisebb forditást, de ha ez igy folytatódik, még egyet megcsinálok. Olyan jó lenne inkább babázni!
Ja, és a CTG! Semmit sem jelent, nekem már 60-80%-os összehúzódásokat mutatott.
Jó babázást mindenkinek, aki már túl van a szülésen, és türelmes várakozást a többieknek!
Zsuzsa
tzsuzsa

Csajszik!!

Mea babája megérkezett 12 körül, 3950 grammal, 56 cm-el, 10/10 Apgarral. Császár volt epiduralban és azt írja, nagyon édike!!!!!Kép

Juj de irigy vagyok már megint!Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Benianyu! Remélem Beni tényleg túl van a betegségen.

Hari! Te aztán jól kifogtad.... a szomszéd is, meg a közös képviselő, és még nem is érzed jól magad (bár ezek után :-)) nem irigyellek!!!!!!!!

Én olyan nagyon álmos vagyok, mindjárt leragadnak a szemeim, de az előbb amikor az ágyon döglöttem nem tudtam elaludni, pedig próbáltam.

Viki
38+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Benianyu! Remélem Beni tényleg túl van a betegségen.

Hari! Te aztán jól kifogtad.... a szomszéd is, meg a közös képviselő, és még nem is érzed jól magad (bár ezek után :-)) nem irigyellek!!!!!!!!

Én olyan nagyon álmos vagyok, mindjárt leragadnak a szemeim, de az előbb amikor az ágyon döglöttem nem tudtam elaludni, pedig próbáltam.

Viki
38+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Bocs, ez véletlen 2x ment el!

Meanak gratulálok, szép nagy baba lett!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nagy-nagy gratula Meának!!!! Sok boldogságot az egész családnak. Szép nagy baba!
Mindjárt frissítem a táblázatot. Kép Hari, köszi az infot!

Viki,
Köszi, remélem én is, hogy Beni túl lesz rajta.
Én is nagyon álmos vagyok. Az előbb majdnem leragadtak a szemeim (itt az irodában - most az Anyu van Benivel), de ettől, hogy Mea megszült felvillanyozódtam.

Benianyu

benianyu

Tzsuzsa!

Köszi a biztatást. Én is tudlak biztatni, hogy 40+3 napnál még én is totál zárt voltam, aztán a következő nap kisebb-nagyobb méhösszehúzódások hatására egyszerre kinyiltam 3 cm-ig. Én máig meg vagyok győződve, hogy az idegeskedés tette, hogy be fogja inditani a szülést a doki. Szerintem sok pszichés hatás van a dologban. Határozd el, hogy görcseid lesznek, és csak figyelj. Kép Bár lehet ez totál hülyeség és én is csak bebeszélem magamnak. De eddig kicsit mindig az volt a fejemben, hogy de jó lenne, ha ezt vagy azt még el tudnám intézni mielőtt jön a baba, most meg mindent félretettem (lelkileg) és most arra drukkolok, hogy csak görcsöljön, fájjon minél jobban, mert úgy képzelem legalábbis, hogy akkor nyilik a méhszáj. Aztán hogy igy van-e vagy sem, azt majd megmondja holnap a doki.

Nekem ma délutánra is jöttek jó kis keményedések, lehet ám hogy a gyalogtúrának köszönhetően. Továbbra is iszom a málnalevélteát... forró fürdő, stb. Megkérdeztem Erzsikét, azt mondta, burokrepesztés után is lehet kádban vajúdni, ebből kiindulva gondolom itthon is lehet forró fürdőket venni. Állitólag az is segit tágulni.

Meának gratula a babához! Lehet Angelanit fel kéne hivni, de az az igazság, nem merem, mert hátha még vajúdik vagy már alszik, vagy valami, nem akarom zavarni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 5 hét + 6 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 4 hét + 3 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 4 hét + 2 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 3 hét + 6 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 3 hét + 0 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 2 hét + 4 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 2 hét + 1 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 2 hét + 0 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 2 hét + 0 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 1 hét + 1 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 1 hét + 1 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 0 hét + 3 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 0 hét + 2 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 0 hét + 0 nap
Angelani Első baba 2005.09.10 Erhard HIETE 28 év / Újpest 39 hét + 5 nap
Rokica Első baba 2005.08.30 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 41 hét + 3 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 39 hét + 3 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 38 hét + 6 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 38 hét + 1 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 38 hét + 4 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 38 hét + 1 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 37 hét + 3 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 37 hét + 3 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 37 hét + 2 nap
Dudukly Első baba 9/27/2005 MÁV 34 év / Isaszeg 37 hét + 0 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 37 hét + 0 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 36 hét + 1 nap
Pipacsvirág Első baba 9/25/2005 Kaposvári 27 év / Kaposvár 37 hét + 2 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 MÁV 32év / Bp XX. 36 hét + 0 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 35 hét + 5 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 36 hét + 1 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 36 hét + 1 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 35 hét + 2 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 35 hét + 1 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 34 hét + 5 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 34 hét + 4 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 34 hét + 3 nap
And Első baba 2005.10.17 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 34 hét + 1 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 32 hét + 6 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év / Bp. II. 30 hét + 2 nap
Proone Első baba 11/29/2005 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 28 hét + 0 nap
</pre>

Remélem, minden adat jó. Ha nem, akkor szóljatok! Köszi
Benianyu

benianyu

Azta!

Mea!
Hát nemhiába, neki bejöttek a jóslatok!Valóban óriásbébi lett. Talán ő a második legnagyobb babucink Csillám babája után!
Jó egészséget nekik, nagyon szuper!
Küldök is neki személyesen egy sms-t, remélem nem veszi majd tolakodásnak!

Angelaniról semmi hir???
Hogy a fenébe???Már éjjel bementek...
Remélem nem szenved nagyon szegénykeKépKép

Egyébként belém új erő költözöttKép, egész nap úton voltam, ma nem fáj semmim, csak a tüdőmnél szúr egy kicsit de ez semmi...
Ma viszont az allergiám tombol de most mégsem olyan rossz, mint tegnapKépKép
Magyarul...eszünk ágában sincsen szülniKép

Megann 39+2

Kép

Kép
megann

Ez az Megann!!! Nem is tetszett, hogy olyan depi vagy! Cukrászda megvolt?

benianyu

Megann:

Hivd fel Angelanit! Kép Én nem merem. Kép Valószinűleg csak nincs egység a telefonján. A listába adott 3 számot is.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

A fenébe, nem tudok irni Meának, nincs is fönt a tábliban a neveKépKép

Kép

Kép
megann

Áthidaló megoldással küldtem neki SMSt mindkét mobilszámára.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jaj Róki!

Most ne tarts gyávának de én sem merem, mert most még nagyon aggódom, hiszen van hogy egy szülés nem 6 órán át tart, és ne felejtsd el, hogy végülis az utolsó percben döntött a szabolcs utcai kórháznál, nyista régi doki, csak az uj, vagy az ügyeletes... szegény, remélem figyelnek rá eléggé!
Talán este megpróbálom, de most még koraiKép

Benianyu!
Á a fenét volt cuki,ma rohangáltam, eszembe se jutott, de este leszKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann, te nem jársz még kétnaponta NST-re az Istvánba? Hátha összefutunk...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na most esett le, Mea babájára tuti nem nagyon lesznek jók az 56 os rucik, max egy hétigKépKép
Pedig mit össze vásárolt....

Kép

Kép
megann

Lányok,
még nem olvastam vissza, csak megÍrom,

Mea lánya megszületett délben császárral, mert nem indultak meg a fájásai.
Jól vannak, én csak az apukával beszéltem,
LÍvia 3950gramm és 56 centi, jóóó nagy lettKép
képeim még nincsenek, meg engedélyem sem egyenlőre, csak filózok, hogy fel merjem -e hÍvni. a férje szerint nem fáradt.

nna.

NAGY GRATULA MEÁNAK!!!
zsofy

Róki!

Én legközelebb pénteken megyek, ezt mondta a doki. Aztán meg 3 naponta fogok járni...ez az ő törvényeKép
Viszont ha pénteken hajnalban ott lennél, tudnék vinni neked bontatlan málnalevélteát, amit az Örs vezér téri sztk-ban vettem(2 csomaggal) de én lusta vagyok az ilyeneket használniKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
Én sem merném hívni és zavarni.

Rokica,
Remélem, annyi még van a kártyáján, hogy egy sms-t visszaküldjön neked.

Zsófy,
Kedves vagy, hogy megírtad. Bár itt olyan gyorsan jönnek mennek az infok, hogy már néhány perce tudjuk.

Benianyu

benianyu

Hú, tényleg nem lesznek jók sokáig a kis Líviára az 56-os ruhák. Nem baj, majd elteszik a kistesónak, talán pár év múlva jó lesz.

benianyu

Azt a mindenitKép hát itt nem lehet egy fél napot sem kihagyni, hogy ne szülessen baba?KépKép

4x rázott ki a hideg (hol örömömben, hol ijedelemből):
1. amikor Angelani írta, hogy elfolyt a magzatvíz
2. amikor Hari írta, hogy Meának is
3. amikor Benianyu véletlenül október 10-ét írt szeptember helyett - na akkor bekeményedett a hasam az ijedelemtől hirtelen rendesen...
4. amikor olvastam a jó hírt, hogy egészséges szép nagy babája született Meának!!

annyira örülök!! gratulálok én isKép

Rokica, a mélemet gondolom nerm kaptad még meg, ugye?Kép

Lucretia én jövő héten megyek először ctg-re. Te mikor mész legközelebb? ill. a jövő héten mikor kell menned?

annyit dumáltok itt a cukrászdáról, hogy már m,egkívántam a fagyit! tegnap is ettem fini diófagyitKép és milkásat isKép nyammm. még van bőven a fagyasztóban, férj bespájzolt... kér valaki?Kép

Szmercsa babája ma egy hónapos!Kép pedig csak most születettKép nemsokára érettségizik..

nem tudom, én is ilyen türelmetlen leszek a 40. hét előtt, mint Ti, egyelőre más lebeg a szemem előtt, (konkréten, hogy elkészüljön a lakás), még okt. 10-re bejelentkeztem fodrászhoz, hogy szép legyek 17-reKép

akartam menni apás szülésről szóló előadásra a klinikára, persze férjnek nincs hozzá kedve, nem is lepődtem meg rajta... csak olyan rossz érzés, hogy önzőnek tart amiatt, hogy szerettem volna, ha elmegyünk, és nem leplezem a csalódottságomat, amikor mondja, hogy ő nem akar (pedig előre tudom a választ) ja és még jól meg is sértődik ezek után. na mindegy. csak csatlakozom a korábbi pasitémához.

Lucretia, Ti nem mentek? most csütörtökön lesz du 4-kor!

and
34+1

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Hatalmas gratuláció Meának!!! Szép méretek! Remélem, Angelani is túl van már rajta, csak nem tud üzenni!

Valami volt ma éjjel, az biztos. Még itt ültem a gép előtt, amikor már gyanús dolgokat éreztem odabentről, de nem foglalkoztam vele. Aztán Balázs elkezdett nagyon nyűglődni, negyedóránként fönt volt, és minden szarra újból fölébredt, jó sokat kellett mellette feküdnöm. Közben meg csak lestem, mert annyit keményedett a hasam, mint az egész terhesség alatt összesen nem. Jól kiakadtam, hogy ez tuti szülés lesz. / Balázsnál nem voltak jóslóim, ezért erre nem is gondoltam/. Aztán egy óra körül lefeküdtem, és szurkoltam, hogy aludjak el, és reggelre múljon el minden. Persze szugeráltam a babust, hogy maradjon még, még nőnie kell, és nekem is rengeteg dolgom van. Igazából nem pánikoltam, csak figyeltem befelé. Elég ismerős érzések voltak, elkezdtem emlékezni, milyenek is a fájások. Végül hálistennek elmúltak, úgyhogy gyanítom, hogy jóslók lehettek. Közben már le is pergett előttem, hogy mi mindennel nem vagyok kész, még a bébiszittert sem tudtam elérni eddig, úgyhogy vagy itthon szültem volna, vagy vittük volna Balázst is magunkkal. Na, reggel aztán pánikszerűen nekiálltam mindennek: kimostam a komódot és bepakoltam a babaruhákat, lemostam a bölcsőt, abba is bepakoltam / megágyaztam/, baldachint fölszereltem, és összepakoltam a kórházi cuccot. Ma még el kell mennem homeos cuccokat beszerezni, meg málnalevélteát, aztán egész jól állok. A bébiszitterrel is ledumáltam az előbb, hogy éjszaka is riaszthatjuk, illetve csütörtökön el is jön, hogy kicsit átdumáljuk a dolgokat. A cégemtől meg telefonáltak, hogy van bent 29 Ezer forintnyi kajajegyem, menjek be érte. Naná, hogy megyek, már csak ezért sem szülök még!

Ja, és a Kismamától is telcsiztek, hogy holnap akkor jönnek valamikor fél 3-3 körül!!!

Mindjárt neki is állok a takarításnak, csak előtte pihenés képpen leültem ide. Azért jól elfáradtam, még szekrényt is huzogattam, hogy a bölcső a helyére kerüljön. / gondolom, nem vagyok normális: nem akarok szülni még, de szekrényt azt huzogatok.../

Na nem fárasztalak Benneteket tovább!

Judit 36+0

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Szia Benianyu!

Bocsi, hogy csak így bekukkantottam a 2005.januári topikból. Mi most csináljuk a táblázatunkat és érdekelne, hogy milyen képlettel számolod a baba korát az excelben. Köszi a segítséget email a profilomban.

Jó babázást, pocakosodást!

Csilla

Csilla & Adri
flames

jaKépKép látom, már tudtátokKép na nem baj.

azért én kontráztam.

nna,ennyit a banya-anya jósdáról...
jobb ha becsukokKép

Jucc,
ok, akkor egyszer eljövök szopi-leckét venni tőled, mert nekem aludva nem megy, csak ébrenKép pedig én is inkább aludni akarokKép

Nagyon aranyosak a babás képek!!!
+köszönjük Lillával a dÍcséreteketKép
nem tudok új képeket tenni róla, mert a párom lenyúlta a gépet és rajta csücsül...

Megann,
én is azt akartam, hogy előbb a vizem follyon el, de nekem az csak akkor ment el, mikor a doki burkot repesztett.
De mi van, ha úgy jársz mint Mea?
viszont Így legalább biztos epidurállal szülhetszKép

nem hiszitek el, mit csinál a holnap 1 hónapos Lilla!
Leteszem aludni a kiságy közepén és ő álmában átaraszol szépen az egyik felébe,és arra figyelek, hogy közelÍt a kis buksijával a rácshoz.vissza is tettem a rácsvédőjét.
zsofy

Flames,
Mindjárt küldök neked mélt.

benianyu

Szia AndKép

Sajna nekem sem jött meg a számod!Kép
Hát, mi lehet, hogy szülni megyünk a szülésfelkészítő helyettKép Nem akarom elkiabálni, de a dokim azt mondta, hogy úgy érzi, a héten szülünkKép 2111-es a méhszájam, egy ujjnyi, és volt már elég sok előjel, hát én nagyon bízom benne, hogy a héten megérkezik! Ráadásul tegnap óta olyan lusti lett, alig mocorog, a CTG-n is alig lehetett felébreszteni.Le is küldött a nővér kólázni, meg sütizni. Egy nagy Sport-szeletet élvezettel lenyomtam (kb. 3 hónapja nem ettem csokitKép, de a kólát utálom, így alig 2 decit ittam. Szóval olyan nagy csend van odabent. De azért szép egyenletes a szívhangja. Tegnap este nem voltak jóslók, kivételesen, de ma viszont elhagytam egy kevés vért, bár lehet, a vizsgálat miatt. Szóval: drukkoljatok nekem!!!!!
And, egyébként ha addig nem lesz semmi, péntek reggel nyolcra kell mennem NST-re legközelebb.

Szóval ezek a hírek!

Meának tiszta szívből gratula, sajna tényleg nincs fent a telcsi listán, így Zsófy, kérlek közvetítsd neki jókívánságainkatKép

Mi lehet Angelanival??? Remélem jól haladnak a dolgok!!!!

Olyan izgatott vagyok, de mégis nyugodtKép Annyira várom már a kis prücskötKép

Pusz
Luc
38+1
lucretia

Megann!

Szupi! Péntek reggel biztos ott leszek, hacsak nem szülök addigra! Kép Általában 7 és 7:15 közöttre szeretnek berendelni, nem tudom miért, mert a doki nem fut be 8-ig, igy is, úgy is várni kell rá. De mindegy. Olyan korán legalább még nem olyan szörnyű a közlekedés.

Most már idegesit ha autóvan dugóba kerülök, hiába nem szülni megyek, mindig felhúzom magam azon, hogy de mi lenne ha igen? Mondjuk jól tudom, ha szülni mennék, nem autóval mennék hanem taxival vagy mentővel, de akkor is...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

kitaláltam: a férj méljéről küldök neked mindjárt egyet, annak gyorsan kell odaérnie!

KépKép
KépKép
and

Ok, And, várom!!!!

Luc
38+1
lucretia

Holnap megkérdem a dokit, mennyire rövidült meg a méhszájam... még egyszer nem mondott nekem ilyen 3000-es számot. És most már kiváncsi vagyok.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Csajok, csajok mindenki megy szülni? Csak én maradok majd itthon?Kép
Jucc, Ti még túl fiatalok vagytok a szüléshez. Ha én még nem mehetek, akkor Te semKép Pedig ma már 3x voltam WC-n, úgy megy a hasam mint a fene. De valószínűleg csak ehettem valamit. Mert éhesnek meg éhes vagyok. Meg azért még a 12-ét azért kivárnám, hogy lássam, már elég nagy a baba a kijövetelre.

Meg ugye a közösképviselőt is le kell még rendezniKép Micsoda fontos elfoglaltság.

Rokica, tudtál szerezni málnalevélteát?

Kép
Kép
hari

na küldtem Rokica Neked is és Lucretiának is. ezt meg kell, hogy kapjátok gyorsan!Kép remélem.

Angelaniról semmi hír??

KépKép
KépKép
and

And, megjött a számod, szuper, kösziKép
Ígérem, nem fogtok lemaradni a szülésemrőlKép

Pusz
lucretia

And

Most kaptam egy teljesen üres levelet... se feladó, se szöveg, se semmi. Rögtön rád gondoltam, meg a szolgáltatódra. Kép

Nem akarsz inkább egy yahoo-s vagy freemail-es email cimet csinálni? Ingyen van, és azért ennél jóval megbizhatóbb. :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari:

Már többen ajánlották a nyári babásból, hogy ők odaadják ami megmaradt, csak most nem akarok nekiindulni a városnak, mert nemsokára 4 óra, csúcsforgalom. Majd holnap. Ha úgy nem sikerül, akkor elmegyek a Lehel téri piacra, az nincs messze.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica

küldtem neked mailt, egy másik számmal a listába!
Köszi!
lucretia

Hűha,
Meának hatalmas gratula az óriásbébihez!Kép
Nagyon kíváncsi vagyok a sztorijára!Kép
üdv
p 37
penna

Rokica, röviden:DEKép
már a t....m tele van ezzel az íméllel. lusta vagyok újat csinálni. a helyzet az, hoyg a normális emil címem meg azért nem működik hónapok óta, mert a hálózati kártyát nem tudom hogyan kell beleszuperálni a gépbe, és az anyu meg nem ér rá nekem megcsinálni. most a férj laptopjáról írok, és ezen keresztül másztam bele az ő méljébeKép azért előtte bejelentettem nekiKép
ez előbb is eszembe juthatott volna, lényeg h. rendben

KépKép
KépKép
and

And

továbbítom a mailed Rokicának, jó lesz úgy? Nekem megjött rendben.
lucretia

Hát lányok amióta fényképet akarok nektek csinálni a szomszéd "hírességeiről" azóta valamelyik mindig itthon van. Úgy meg olyan ciki lenneKép Az előbb láttam, hogy az anyuka, meg a lánya elindultak itthonról. Bejöttem, elővettem a fényképezőgépet, kimentem, ez kb. 1,5 perc lehetett. Hát nem otthon voltak?! Komolyan azon gondolkozom, hogy lehet hogy több van belőlük?

Na mindegy, előbb-utóbb úgyis lekapok egy két furcsaságot náluk.

Most már úgy izgulok Angelani miatt. Tényleg nem hívjátok fel? Én felhívnám, de nincs meg a száma. Különben is, szerintem ha olyan helyzetben van, hogy nem tud beszélni, akkor úgyis ki van kapcsolva, vagy nem veszi fel. De én olyan nagyon kíváncsi vagyok. Valaki legyen bátor és csörögjön oda!!!Kép

Kép
Kép
hari

Átadtam Meának az üzeneteket!
KöszönteKép

Most aludni fog, szegényt fél óráig fárasztottam, majd ha kapok tőlük képet,teszek fel!kaptam engedélytKép
úgy éreztem kicsit csalódott,hogy császár lett, de legalább tud majd ülni és nem volt fájdalmas a szülés.azt mondta, messze kapott helyet a csecsemőosztálytól és nem hozzák neki szoptatni a babátKépKépKép
remélem hamar tud majd menni és lesz teje!

de majd ő megÍrja!
ha üzen valamit, majd megÍrom.
zsofy

Zsofy, köszi a híreket! Én is bizti csalódott lennék egy picit, főleg hogy úgy készült a szülésre. De szerintem ahogy megkapja a babát nem fogja érdekelni, hogy császár lett. Különben is ekkora babát lehet hogy nagyon nehéz lett volna megszülni, a természet tudja mit miért csinál. A lényeg hogy egészséges és óriásiKép Remélem minél hamarabb kapsz fotót, amit fel tudsz tenni.

Lilla aranyos lehet ahogy "araszolgat", biztos kíváncsi mi van a rácson túlKép A párodtól meg tessék visszaszerválni a gépet, mert fotóhiányban szenvedünk!!

Hari

Kép
Kép
hari

Hari

Rokica most küldte a legújabb telszámos listát. Te nem kaptad meg? Azért elküldtem neked én is. De neked egyébként nincs benne a számod, csak a mailed.

Zsófy
köszi az infókatKép Reméljük mielőbb jön újabb hír vagy kép rólukKép

Luc
38+1
lucretia

Felhívtam Angelanit
Kékesi Erhard ma 14:40-kor született 2720 gr, 51 cm.
Éjfélkor már a kórházban voltak fájásai. Az oxitocin ellenére nem tágult, pedig fájásai voltak rendesen, 90-es erősséggel. Aztán belázasodott vajúdás közben, a baba szívhangja is rendetlenkedett egy kicsit, úgyhogy spinálban császározták. Már az örzőben fexik, a baba is jól van, de még nincs vele. 5-7 nap múlva engedik ki.
Puszil mindenkit és köszöni a drukkokat.Kép

üdv
p 37
penna

bocs 14:41Kép
penna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?