A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Marcsi: akkor jo neked a Deak? Onnan meg gondolom kisfoldalattival a Hosok tere?

orsoly
orsoly

Vanda,Kép
Bocs, hogy összekevertelek, de Fábián doki az elözö ciklusnál követett UH-val, most semmi ilyen nem történt.
Igen, de a 15. napon IS elkaptam páromat!!!!

Venni fogok még egy tesztet és megcsinálom tuti e + teszt! Nem bírom ki a holnapi eredményig.

Üdv,
Moni
mj

Vanda: en ugy tudom, hogy nem a homersekleti minimum a peteeres napja, hanem amikor leesik, es utana meg 3-4 napon belul felkuszik 37 fok korulre....

Nekem pl mult honapban 21. nap korul leesett olyan 36,5-re. aztan felment 36,7-re aztan megint leesett 36,5-re 24. nap es dokineni szerint akkor volt az ovim.

orsoly
orsoly

Sziasztok,
A 26. napon vagyok, gorbem:
15: 36.6
16: 36.4
17: 36.9
18: 36.9
19: 37.2
20: 37.2
21: 37.2
22: 37.2
23: 37.2
24: 37.3
25: 37.1
26: 37.3

Drukkoljatok, legyszi!!!
Koszi, Kakukkfu
kakukkfu

Szia Kakukkfû,

Én nagyon drukkolok. Márcsak egy hét, tudom ez a leges legnehezebb. Sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++pozitív energiát küldök

Pusz

Alma
Alma

Orsoly Kép
A hõmérsékleti minimum a hõleesés egyben! És szerintem ez a pé napja nem pedig az ovié.
Meg ott van az LH teszt: LH csúcs az ovuláció elõtt van 1-2 nappal, és LH csúcs a hõmérsékleti minimum napján van => ergo ovuláció a hõmérsékleti minimum UTÁN van (más kérdés, hogy pár órával, szóval napokban nem igazán lehet mérni). Én ezt így tudom, és ha butaság javítsatok ki!

Kakukkfû Kép
Azt hiszem mzsperx-el, Pilinkével együtt fogtok becsíkozódni-pirosozódni! Hajrá! KépKép

Vanda
Vanda

Vanda! Bocsi hogy ellentmondokKép Most nem is az ovira vagy a peteeresre akartam ramutatni, hanem hogy az adott honapban mert homersekleti minimum (tehat a legalacsonyabb ho) nem feltetlenul a peteerest jelzi....Csak mert hogy annyira ragaszkodsz ahhoz a 11. naphoz, pedig utana meg leesett Moni hoje, es azt nem kene nekiKép

orsoly
orsoly

orsoly Kép
Jaaaaaaa így már értem. Ez igaz! KépKép
Vanda
Vanda

Moni!
Ne stresszelj, tuti, hogy babás vagy! Szerintem a legfontosabb az, hogy bízz az orvosodban. Emlékszem a régi hõmérõzéseidre és a második szakaszban mindig 37 vagy azon felüli értékeket produkáltál. Jól emlékszem? Volt, hogy egy egyenes vonal volt a második szakasz... Fölösleges a szervezetet Utrogestannal terhelni, ha ez nem szükséges mindenképpen. Bocsi, nem tudom, hogy hormonvizsgálaton mértek Neked már progi szintet? Milyen volt?
Pussz
Ányez, aki köszöni a "munka-megerõsítést"
Anyez

Anyez: bocsi hogy ellentmondok neked is (ugy latszik ez egy ilyen napKép), de az Utrogestan semmi mellekhatassal nem jar, ergo ha mar igy van, miert ne szedje MOni?Kép En pl biztam az orvosomban es nem szedtem, es elment a baba, bar ember nincs a foldon aki azt mondana hogy emiatt, de jobb lett volna asszem kikuszobolni ezt az eshetoseget....

orsoly
orsoly

Orsoly!

OK

Marcsi
Marcsi

Ja lányok,
Ez a sok hõmérõzés!!! Szerintem már ettõl is görcsöltök, vagy nem?
Persze én könnyen mondom, hiszen én még az elején járok és nem hõmérõzöm. Próbáljuk ezt most a természetre bízni, majd ha a hatodik sikertelen hónapnál járnánk csak akkor hõmérözni. vagy ez szerintetek butaság?
Móni,
Szerintem a leírtak alapján babás vagyKép, igaza van Gittának (azt hiszem Õ írta), hogy a teszt pozitivóvitásnál nem szokott tévedni, mert ha a vizeletben jelen van a HCG hormon akkor kimutatja. Ezek a tesztek már nagyon érzékenyek és minimális HCG hormont kimutatnak, úgyhogy NYUGI, ott a kis lakód akire régen vártatok!KépKépKépKép

Lányok,
Mikor annak idején elkezdtétel a baba projektet milyen érzésekkel indultatok neki?

Vanda, Szerintem a ciklus hosszúságodra a Bromo csak jó hatásssal voltKép
IGEN, már három hete, hogy jó lett a prol. szintem, most ez a második kontrol. Ha most is alacsony, akkor szerintem a napi kettõ tablettát csökkenteni fogja a doki.
Breki
Breki

Szia Orsoly!
Nem baj ha ellentmondasz! Sõt! Én csak arra utaltam, hogy bízzon az orvosában... Úgy emléxem, hogy a használati utasításban is az van, hogy max. 12 hétig "szedhetõ", mert utána a májat károsíthatja. Sorry, ha nem pontos az infó.
Üdv
Ányez
Anyez

Breki Kép
Tanácsolom, hogy máris kezd el a hõmérõzést! és már nem elõször..
Úgy érzem, nagyon idegenkedsz tõle, pedig a dokik is elsõre általában az elmúlt 3 havi görbét kérik, hogy összképet lássanak a cilusokról. 6 hónapot vártok és akkor még utána szeretnél hõmérõzni? Csak megy az IDÕ, nem gondolod? Kép
Vanda
Vanda

Orsoly, még valami!
Soha nem történt még meg velem, hogy elvesztettem volna a babámat, de próbálom megérteni azt, hogy Te mit érzel. Azonban az is biztos, hogy a vetélésnek 1000 oka lehet és magamra gondolva én úgy érzem, hogy amelyik baby elmegy, annak vmi más oka is lehet, mint a progeszteron-szint alacsony volta. Szóval, lehet, hogy nem lett volna egészséges stb.
Üdv
Ányez
Anyez

Vanda,
Lehet, hogy igazad van és hõméröznöm kellene...és abban is van igazság, hogy idegenkedem tõle, de úgy érzem, hogy engem halálosan idegesítene, hogy most esik a hõm, még nem lehetünk együtt, majd most jó, akkor bele kell húznunk stbstb. Azt gondolom, hogy a dolognak a romantikája elveszik valahol. Naívitás?Lehet, hogy az. Nekem a doki sem tanácsolta, viszonr a két naponkénti örömteli szexet igen.
Tanácstalan is vagyok bevallom, Te az elsõ hónaptól kezdve méred a hõdet vagy csak késõbb kezdted?
Breki
Breki

Breki! A ketnaponkenti oromteli szex az kb ugyanolyan mintha homeroznel...vegulis ott is midnegy, mit mersz, elore ugysem tudod a peteerest, de ha ketnaponta szex van akkor majdnem biztos hogy beletrafaltokKép Egyebkent a szex sosem tilos....(kiveve kulonbozo vizsgalatokKép)

Anyez! Azt en nagyon jol tudom, csak pont ezert nem fogom fel hogy ha a gyogyo nem art, miert nem irjak fel??? Plusz nekem gyogyszerrel jott ossze, a doki szerint PCO-nal, ahol elev rosszak a hormonszintek....na mindegy, ne menjunk bele, ugyse tudhassa senki.

orsoly
orsoly

Breki Kép
Attól, hogy hõmérõzik valaki, nem veszi el a romantikáját a "dolognak".
De ha méred és már tartósan fenn lesz a hõd, stb., a ciklus ébredési hõit végignézve megállapítható, hogy melyik akciónak lett meg az eredménye; és szülés idõpontját is megkönnyíti kiszámolni.
Mi a hõmtõl függetlenül vagyunk együtt KépKép -csupán középidõben kell belehúzni Kép de ezt akkor is megtettük, amikor még nem hõmérõztem.
A legeséselyesebb napo(ka)t úgyis csak a teljes görbét átnézve tudom megállapítani, utólag, vagy ha már túl vagyok a pé-en. De kiolvasható a görbébõl olyan gyakori probléma is, mint pl. progi hiány, megelõzve a vetéléseket és ha másért nem, akkor már ezért megéri.
Hogy mikor kezdtem? Asszem már mögöttünk volt 5-6 sikertelen ciklus, és akkor el kezdtem szájban méri, mostmár hüvelyben.
A romantikának ott kell lenni a szívedben, nem kell hogy számítsanak a külsõségek. KépKép Gondolj bele, mennyi kedves sorstársunk van, de csak lombikkal lehet bébijük. És mégis romantikus a pillanat, mert szeretik egymást, és édesanya lesz! KépKép
Vanda
Vanda

Jujj, lányok, látom elszabadult a pokol!!!Kép Ez jóóóóóó. Érvek és ellenérvek. Így halad elöre a világ. Vettem egy tesztet. Gábriel. Minnyát megcsinálom, csak az ihletre kell várnomKépKép

Anyez,
Igen a nyári hónapok jók voltak. Július, augusztus, szeptember, aztán egyre rosszabbak lettek. Decemberi már katasztrófa volt. Lehet, hogy a K vitamin hiánya? Mármint a napsütés miatt? Már mindenre gondolok, hogy miért voltak jók a görbéim és most miért ilyen rosszak.

Na mindegy.
Lányok, különben, ha tényleg baba van a dologban átmegyek egy másik kórházba. Tudjátok nekem a szemem miatt császárral kell szülnöm (retinaleválás miatt) és a Péterfy-ben csinálnak speckó császárt egyedül magyarországon. Ha még ezenkívül 2 gyereket akarok akkor megéri, hogy inkább oda menjek, mintsem máshova, ahol átkaszabolnak.
Úgyhogy át fogok dzsalni a Péterfybe és legfejjebb ott beszélek az ottani dokival. Orsoly, te kit ajánlanál? Vagy van valaki más aki jártas ott?

Puszi,
Moni
mj

Moni Kép
KépKépKépItt az IHLET! KépKépKép
Hány dioptriás a szemüveged, hogy biztosan császárral kell szülnöd? És milyen ez a "speckó" császár? (Érint a téma.)
Vanda
Vanda

Vanda,Kép
A szemüvegem -6-os és van rajta +1 cilinder. De ettöl még lehetne szülnöm, de a retinaleválás veszélye miatt nem. A bal szememet tavaly mütötték és a jobb szemem veszélyben van. Nem emelhetek nehezet, nem erölködhetek nagyon, mert a jobb retina azaz látóideg leválhat. A legnehezebben gyógyítható szembetegség és a sikeresség kimenetele is nagyon rossz. Soha nem lehet visszaállítani a szem természetes látóképességét ezután.

Megjött az ihlet, kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiKépKépKépideért.
Megcsináltam a Gábrielt is. Halvány + csik. A tegnapi az Clearblue volt, ott erösebb volt a csík mert az 20-tól mutatja ki a Gábriel meg csak 25-töl. MegnyugodtamKépKépKép

Itt van a Péterfyhez a link:
[url=http://www.orvosok.com/korhaz/peterfy-szul-no/index.html" TARGET="_top]http://www.orvosok.com/korhaz/peterfy-szul-no/index.html[/url]

A lényege az, hogy a méhen nem egy hosszú vágást ejtenek, hanem csak egy pár centiset a hasfalat is minimálisan bolygatják. Aztán kézzel tágítják a "lyukat" és úgy emelik ki a babát. A mütét gyors, vagyis kb. 15-20 perc, kevesebb a mütét utáni komplikáció valószínüsége, sokkal gyorsabb a felépülés, ergo sokkal hamarabb elhagyhatod a kórházat.

Téged miért érint a téma???
Puszi,
Moni
mj

Moni Kép
Hát odaért az "ihlet" és úgy látom nem hiába!! KépKép
Engem nem azért érint a téma, mert itt lenne már valaki a pocakomban (mééég nem), hanem én is hasonló minuszos vagyok, de szerencsére a retinámmal eddig minden oké. Azért ha egyszer odáig eljutok, hogy már azon gondolkodjak, milyen szülésem legyen (hmmm) akkor biztos jó alaposan elõveszem a témát. Köszi KépKép
Most be kell fejeznem.. Kép
Vanda
Vanda

Moni!

A marciusi Kismamaban asszem van egy szep hosszu cikk errol a csaszarrolKép Hogy kit ajanlanek? Az en dokimat mindenkepp, de asszem hogy a csaszarban a Zacher a profi....legalabbis ot olvastam szinte mindig az itteni topikbanKép Latogass el oda, biztos lebombaznak a csajokKép

orsoly
orsoly

Moni,
"Lecserélnéd" a Fábiánt a kórházra azéárt mert ott elvégzik ezt a speciális bemetszést, szerintem a Margitban is csinálja valaki, vagy nem?
Egyébként én úgy tudom, hogy a szemmel kapcsolatban felmerült császár esetén a nõgyógyász szemészeti konziliumot kér, pont azért, hog a felesleges császármetszést elkerüljék. Kifejezetten a szemész javalata alapján császározzák meg a delikvenst.
Nekem van egy barátnõm aki így járt, 4,5-ös dioptriával.Tétényiben szült és a kíirás elõtt három héttel megindult a szülés (indított lett volna egyébként pont a szeme miatt) és sajnos már nem volt idõ az EDA-ra, így altatásban császározták. Neki sokáig ez lelki törést okozott és nem érezte magát igazi anyának.
Vanda,Kép
A dolog romantikáját nem egészen úgy értettem, ahogy Te. Mindegy ezt így virtuálisan nehéz megmagyarázni....
A leírásod szerint akkor Ti már több mint féléve próbálkoztok?
Breki
Breki

Breki! Moni gondolom azert gondolkozik ezen, mert az egesz orszagbol jarnak a Peterfybe, mivel telleg uttoro ebben a technikaban...

A romantikahoz meg egy szot: tehat te pl nem fogod nezni, hogy mikortajt vagy felidoben? Mert gyanitom hogy fogodKép Es akkor mar ugyanott vagyKép

orsoly
orsoly

Mekkora dioptriatol kell a csaszar? Vagy ez szemtipusfuggo is? Nekem 3,5 van.

Moni (mj)
Szedtel Serophenet vagy Clostyt?
Melinda

Lanyok HELP!!!

Ki tudja Marcsi telszamat? Azt jol megbeszeltuk hogy mobilon kommunikalunk, de nekem nincs is meg a szamaKép

orsoly

Ps: Melinda, nem a dioptriatol fugg, hanem a szemfenek allapotatol.
orsoly

Orsoly!

16.40 kor lent a Princess pékségnél?

Breki!
Én teljesen megértelek miért viszolyogsz a hõmérõzéstõl én csak a peteérés körül hõmérõzök, kiványcsiságból, és miután szépen felmegy a hõm abbahagyom, hogy ne idegesítsem magam a zuhanások miatt. Elég hó végén idegeskedni, szomorkodni. Még nem volt "bátorságom" leállni teljesen a méréssel, meg a dokim is várja, vizsgálja a görbémet, de asszem én is lazább lennék nélküle, hisz úgyis a 2 naponkénti akció vagy ultrahang a lényeg.

Ányez!
Asszem abban tévedsz, hogy csak progihiány miatt nem kellene elmennie a magzatoknaknak. Ezt a habituális vetélõk szomorú sorsa támasztja alá: amíg nem kapnak progeszteron pótlást addig sorozatosan elvetélnek és 2 v 3 vetélést is elszenvednek. Aztán a progeszteron segít rajtuk hogy megmaradjon a baba. Ki akarja azt átélni. Nekem egyszer is sok volt úgyhogy kivizsgáltattam magam. Nem bízom a véletlenre magam és szedni fogom a progi-t - bárcsak már ott tartanék - mert nem biztos hogy a szervezetem felébred és beindítja magától a progitermelést. Gyogyó nélkül alacsony. Az utrogestan egyébként természetes progeszteron és a hüvelytabletta változata nem terheli a májat sem.

Marcsi
Marcsi

Koszonom orsoly
Melinda

Ányez!

Szóval azért 2-3 szor vetélnek el mert csak utána nevezik õket habituális vetélõnek és vizsgálják ki õket és derül ki a progihiány. Nekem is azt mondták hogy véletelnül halt el a magzat. De ez engem nem nyugtatott meg, és nehogymár még 1-2-szer elvetéljek hogy kivizsgáljanak?! És jól tettem.

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép

Akkor itt is: oke, ottleszekKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Nagyon jó az idö, ugyhogy ma kinti munkák (meg pihenés) megy.

Höleesés:

Az ovuláció (tüszörepedés) és a peteérés egy és ugyanaz a fogalom.Kép
Mi ilyen bonyolult néven hívjuk, mások meg inkább peteérésnek.
Maga a peteérés tényleg nem egyenlö az ovulációval, viszont az már a menzesz után megkezdödik, folyamatos (normál esetben! ), semmi köze a hömérséklethez.
A hömérsékleti minimum a tüszörepedést (=ovulációt =peteérést) jelzi, bár mostanában egyes vélemények szerint nem azon a napon, hanem a felszállóágban (24-36 órával a hömérsékletesés után, de azért nem 2-3 nap múlva) van.
Ha egy ciklusban több "höminimum van", akkor általában az utolsó jelzi a tüszörepedést.
Van olyan, hogy az utolsót nem is lehet kimérni (nem minimum), söt korábban már volt alacsonyabb érték is esetleg, akkor az a mérvadó nap, amikor a hö elindul fölfelé, és ált. 2-3 (néha több) nap alatt eléri a 37 fokot.
Ez alapján én azt gondolom, hogy a Móninak nem feltétlenül a 11. napon volt az ov. Sajnos igazán nem is jó a görbe, mert nagyon nehéz megmondani róla. (Az mindenesetre a 11. napi ov. után nagyon nagy baj, hogy a 15. napon megint csak 36.6 volt)

(Érthetö voltam???)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sien!

Görbe jöhet KépKép...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Breki,Kép
Fábiánt elhagyom, nem örömmel, de most csak az saját önnön érdekeimet nézem. Tudom, hogy a Margit jó, de azt is tudom, hogy a Péterfy is az. Magyarországon csak a Péterfy-ben csinálják így. A szemészeten meg úgy bocsátottak el, hogy csakis császár (ráadásul a mütött bal szememben van egy gyürü amit ki is tudok tapintani, és nemigazán lehet vele erölködni)

Azt is tudom, hogy császárosoknak nehezebb magukat "anyáknak" érezni mert nem azon mentek keresztül, de ez egyénenként változó. Én már 2 éve erre "készülök", - hidd el volt idöm rá - tudom, hogy így lesz, és semmi gondom sincs vele. Nem hinném, hogy befolyásolni fogja a döntésemet. Ha meg mégis természetes úton szülnék akkor még mindig lehet a Péterfyben normálisan is szülni. Nem kötelezö a császár.

Nem csak azért választom mert 4-5 óra után felkelhetek, vagy mert kevesebb idöt kell ottölteni, hanem azért mert maga a mütét után évekkel késöbb is jelentösége van, vagyis hosszútávon is megéri.

Gondokodj úgy, hogy a térdedet operálják. Csinálnak rajta egy hatalmas 20 centis vágást, tesznek bele hatalmas platina csavarokat, vagy laparoszkópiás mütéttel megcsinálja egy másik kórház fele annyi kockázattal. Te melyiket választanád?

Üdv,
Moni
mj

Melinda Kép

Ehhez a fénytöréshez kapcsolódóan: az erõs mínuszos fénytörés esetén merülhet fel a császár-téma.
Mínuszos dioptriával a myopia nevezetû fénytörési hibát korrigálják, melynek az a lényege, hogy a szemtengely hosszirányban megnyúlik, és a szembe érkezõ kép nem a retinára, hanem az elé esik. Ezért hívjuk rövidlátónak is. Ha annyira nagyfokú a myopia, fennállhat a retinaleválás lehetõsége bármilyen erõlködéstõl, vagy akár egy kicsi emeléstõl is, mert a megnyúlt szemtengely miatt az üvegtestre igen szorosan tapadó retina arra kényszerül, hogy hátrafelé húzódjon. A leváláskor tulképp inkább leszakad, elpattan, és onnan már nincs megállás a vakságig.
De meg lehet és meg is kell elõzni, ha fennáll a veszélye!
Persze hallottam én már -4 dptr-s srácról, kinek levált a retinája, és -8 dptr-al hüvelyen keresztül szülõ nõrõl is. Tehát, ez konkrétan szakorvosi vizsgálatot igényel, de te egyáltalán nem vagy erõs myop, úgyhogy ne is gondolj emiatt a császárra.
Bocs, már megint hosszú voltam.

Vanda
Vanda

Breki Kép
Meggyõztünk avagy sem a hõmérõzésrõl? KépKép
Igen, már áprilisban lesz 1 éve, hogy babát szeretnénk.
Vanda
Vanda

Beszti!Kép
Köszi, már el is lõttem a mail-edre!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Kedves MJ!

Ne haragudj,hogy így ismeretlenül belekotyogok, majdnem minden anp olvaslak benneteket. Pont amikor elhatároztam, hogy én is feliratkozom a listára, 3 havi dupla closty szedése után terhes lettem, így most a hetedik hetet taposom immáron másodszor (kisfiam 2 éves).De ma reggel azt hiszem egy idõben ültünk a 2. emeleti váróban. Ti ketten voltatok, meg valamelyikõtöknek az anyukája (most, hogy elolvastam tudom)és próbáltátok becserkészni Dr. Fábiánt. Én elõttetek ültem egy sorral, Ruzsvánszky Dr.-t vártam.

A császár témához csak annyit, hogy a barátnõm januárban szült a Margitban császárral, és alig telt el 6 óra felkelhetett. Egyébként azt olvastam, hogy a spec. császárnál nagyobb az összenövések kockázata.Én is császárral szültem a kisfiamat, 12 óra után fel kellett kelni, és semmi problémám nem volt, és azóta sincsen. Nagy valószínûséggel a következõ is császár lesz, de én maradok a Margitban, mert szerintem az a lényeg, hogy tökéletesen bízzál az orvosodban. Ha ez megvan, gond nem lehet. Mondjuk az is tény, hpogy a Péterffynek szuper jó híre van.

Elnézést, hogy ennyire hosszúre nyúltam.
Rita
ritasol

Moni!

Ne haragudj, Monit akartam írni, csak annyira a szövegre koncentráltam. Szóval, bocsi.
Rita
ritasol

Ányez,
2x mértek progit 2 külön ciklusban. Az egyik eredménye 34 volt a másiké 54. A 64 az lenne a jó érték. De Fábián azt mondta, hogy ez jó, mert a Margitban a minimum az 24-ben van megadva, a max pedig 86-ban.

Nem találom ki kérdezte, hogy mit is szedtem. Hát ha szedtem volna valamit, akkor tuti nem ilyen lenne a görbém Kép. Szóval se Closty, se Sero, se Bromo, semmi, csak a nagy spontán próbálkozás hozta meg az eredménytKép

Ritasol,
Köszi a hozzászólást. Ígérem mérlegelni fogokKép De kár, hogy nem tudtunk dumcsizni.

Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Breki,
Én teljesen megértelek, hogy idegenkedsz a hõmérõzéstõl. Én 5-6 hónap után elkezdtem. Teljesen szabályos tankönyvbe illõ görbéim voltak, kivéve egy hónapot, amikor egy gombás fertõzésre kúpokat kaptam és az megzavarta. Szóval, én is úgy éreztem, hogy mesterkélt lesz, és állandóan stresszelt, hogy eltalálom-e a megfelelõ pillanatot. Akkor apukának szólni, hogy na most azonnal... Szóval nem volt túl jó. És hagytam is a témát, én is azt hiszem, hogy a kétnaponkénti szex elég kell hogy legyen. Az más kérdés, hogy ebben a rohanó világban ez nem mindig jön össze, amikor holt fáradtak vagyunk.
Azt gondolom, hogy ez mindenkinek egyéni, és majd ha eltelik még egy fél év vagy egy év anélkül, hogy teherbe esnél, akkor lehet, hogy lesz kedved hõmérõzni, és csak akkor érdemes.
Zsuzsó
zsuzsó

Vanda,Kép
Én csak ámulok, áruld el te medika vagy valamelyik orvosin, vagy csak ennyire érdelõdõ, autodidakta.
A hõmérõzésrõl még gondolkodom, szerintem ebben a hónapban a középidõben mérni fogom, de sem elõtte sem utána most nem, majd a köv. hónapban.
Holnap jövök,
Pusz: Breki
Breki

Moni!

En a Gimes doktorhoz jarok, aki a kettes noin van. Tobb helyrol is hallottam, hogy nagyon jo csaszart csinal. Szimpatikus ficko is, az Erzsebet krt 30 vagy 32ben van maganrendeloje, szerdan este rendel. Ha gondolod keresd meg, szerintem erdemes.
Udv,
Kakukkfu
kakukkfu

el vagyok kenõdve :-((( ma megjött.
mzsperx

BesztiKép
Koszi az ertekelest. A mai homersekletem 37.1 ill. 36.8 (szajban). Szerintem ez klassz. Egyebkent nagyon sokat idegeskedem mostanaban es stresszes vagyok, ezert meglehet, hogy ingadozik a hom hisz sokszor aludni is alig tudok. Szerinted ez nem befolyasolja a dolgokat?
MarcsiKép
Koszi az erdeklodest ill. leveleket. Holnap mar bent leszek es valaszolok.
Sien, VandaKép
Sajna nem pihenni voltam szabin, hanem csaladi okok miatt de az ido tenyleg csodaszep volt ma. Holnap mar dolgozom.
CipomamaKép
Adj majd hirt Magatokrol. Irok maganban.
EdelweissKép
Koszi az SMS-tKép Holnap irok.

Puszi: Doris
doris

Vanda
Koszonom neked is ez a sok infot Kép...bevallom megnyugtattal. En tartok a csaszartol, lehet hogy azert mert magam is ugyszulettem.

Moni (mj)
Azt tudom hogyha valaki Serophenet vagy Clostyt kapott annak nem art utana Duphaston-t szedni. Ez a te esetedben nem all fennt, megis azt ajanlom szedd, egyreszt mivel sajat szavaidbol kiveve az orvosod csak rapislantott a grafikonra masreszrol a hormonszinted sem ert el tul jo helyezest. Raadasul Erazmusz is ezt ajanlja, aki biztos nem rapislantas szinten elemezte a gorbedet.

mzsperx
Nem keseredni! Kép Venni a kovetkezo ciklusra Ovulacios tesztet, homerozgetni, a nyakot figyelgetni es hamarosan te is atlepsz a pozitiv oldara. Kulonben is meg tavasz elott vagyunk Kép az allitolagos nagy babaeso elott.
Melinda

Mzsprex!
Ugy sajnálom! Azt hittem most sikerült.De még "csak" ez 6 hónap, néz meg engem én vagyok itt a leg...
Igaz nekem már van egy gyerköcöm, nem annyira nagy a tét, de azért nagyon szeretném.Szoval ma 12 napja fenn a höm.Ebböl mi lesz.
Szoval fel a fejjel a következö sikerül!!!!!!!
Szia Jutka
khjutka

jutka: drukkolok neked :-)

a hónapban elmegyek dokihoz, megnézetem a hormonjaimat...
mzsperx

Szép Jó Reggelt mindenkinek!

Mj,(Móni) elõször is netek szeretnék gratulálni! Bár kicsit késõn, de 4 napig pihiztünk otthon. Vigyázz magatokra! Boldog vagyok, hogy megint sikerült valakinek.

Mzsperx, sajnálom, hogy megjött,pedig nagyon drukkoltam neked! Olyan esélyes voltál! Legközelebb biztos siekerül, csak ne stresszelj. És ez a többiekre is vonatkozik.

Örömmel jelenthetem be, hogy csütörtökön betöltjük a 8. hetet! Jól vagyok, kicsi hányinger, émelygés, de úgy tûnik a 3x1 B6 jó hatással van rá. Én még szeretnék maradni a táblázatban, ha nem gond.

Vigyázzatok magatokra, csikosodjatok, itt a tavasz!
pusz Lora
Lora

Sziasztok!

Megvolt! Végre hivatalosan is kismama vagyok! Majdnem elbõgtem magam, amikor megláttam a picikémet az ultrahangon!!!
A doki azt mondja, november 5-re várható.

Mindenkinek ugyanilyen boldog érzést kívánok minnél elöbb!!!

Kitartás lányok! Én azt hittem még sok-sok hónap várakozás van elöttem, de Isten másképpen akarta!

Ráadásul hátrahajló méhem van, így kész csoda, hogy sikerült! Ha valakinek ugyanilyen van, akkor tudok egy jó kis helyzetet ajánlani. Miután együtt voltatok, ne kelj fel, hanem fordulj hasra, és tegyél kispárnát a hasad alá. Nekem úgy néz ki, ez vált be. Ezt a Poolh doki ajánlotta.
Remélem segít valakinek!

Nagy babesõt kívánok!

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?