A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Visszaolvasni még nem tudok, de helyzetjelentek:
LH a tegnapi rampuszi ramazuri után fél hétkor, azaz mostanában kikövetelte az esti fürcsit, és szopiba beájulva elaludt. Ééééééééédesdrágám.
Voltunk turizni, meg én pedinéninl.
Na, most menek, de este jövök.
annyit látok, hogy Emma nincs jól, szóval JOBBULÁST EMMA!
ada007

Zanza!

Talira Puntovics-al,de most mikor lesz pontosan?

Juc
20170114224602

Manóka,
most látom, milyen egy kis tapló voltam, természetesen JOBBULÁST EMMÁNAK!!! Kép
kisün

Emmának jobbulást és örülök, hogy azért sikerült kimozdulnotok.

Akkor tehát csüt. a tali időpontja?

Kép
Kép
johanna1975

hahó én is itt vagyok Kép

Mikor lesz a tali????? Nekünk jó a szerda és a csütörtök is csak mondjátok, hogy mikor mert úgy szervezem a programokat.

Ildi,
Brúnót is hordtuk Dévénybe és nagyon pozitív az emlékem, és azóta is azt mondjuk, hogy biztos ott csináltak vele valamit, hogy mindent nagyon hamar csinált, mármint mászás, felállás járás Kép

Moose,
Ja, olyan messziről rendelek, van egy lány akit odavetett az élet és belefogott ebbe a bizniszbe,én meg rátaláltam. Amiket eddig rendeltem azok nagyon jó minőségű cuccok, és kizárólag akciósakat veszek, egyébként horror áruk van a cuccaiknak.
zsebi2004

Lánykám ilyenkor 8körül teljesen nyűgi, ez mindenhol igy van? Képzeljétek még csak most 4,5 kilós és már 11 hetes múlt. Hát nem egy dijbirkozó, annyit mozog, hogy letornázza az összes kaját.

Kép
Kép
johanna1975

Zsebi!

Tali csütin lesz, előreláthatóan 4 és 5 között!

Felhívtam a Dévény Alapítványt! Sajnos csak több, mint egy hónap múlva tudtak időpontot adni!Kép De megadták gyógytornászok elérhetőségét, ahova magánba járhatnánk!De azon is kiakadtam, hogy ott a Dévénynél is fizetni kellene 2e manit / alkalom! Kép Én azt hittem, ez nem fizetős hely! Na, mindegy! Majd meglátjuk!
ildi76

Johanna!

Nem válaszoltál az oltásos kérdésemre!Kép
ildi76

Ildi,

1. Mindenképpen kérj időpontot a központba, ott az a jó, hogy ott Devény Anna néz meg minden babát. nekünk szerencsénk volt, valaki nem tudott elmenni és 1 hét múlva mehettünk is. Szerintem nem véletlenül van ekkor várakozási idő, mert az a legjobb hely.
2. Lehet kérni, hogy ne fizessetek vagy csak minimális összeget. Nekünk ezt Dévény Anna a vizsgálaton elmondta, nagyon korrekt volt.

Mi kezelésre a Dévény Anna jobbkezéhez kerültünk, én őt is nagyon szerettem, ha gondolod megadom a nevét.
zsebi2004

Ildi: mi is vóóóóóóóót a kérdés? Bocsi hülye vagyok és nem találom

Kép
Kép
johanna1975

Jucus, köszke a valaszt, mindkettöt Kép Akkor B. a kuszast is kihagyta. Viszont JELENTEM: Balint ma eloszor egyedul felallt!!! Belekapaszkodott a racsba, aztan lezuttyant a popsijara, amikor ramnezett es elvesztette az egyensulyatKép

Moose, neked is koszi a valaszt, konyorgesem meghallgattatottKép

KépKép
fibi

Zsebi!

Nekem azt mondták, hogy 10 alkalom után van lehetőség rá, hogy ne kelljen fizetni!Kép
Csak ez az okt. közepe még elég soká lesz sajnos, amikorra mennénk! Azért köszi a bíztatást!

Johi!

Dokinéni mivel indokolta, hogy nem írta fel az új vakcinát?
ildi76

Greenolive, sajna az azert olcsobb Infanrix, mert abban nincs benne a Hib, ezert ket szurit jelentKép Mi 7ezret perkaltunk, mert benne van minden. De sztem mondd a dokinak, hogy akkor adja be 2 het mulva a Hibet, igy meg jobban is jartok, mert a "koktelok"-nak megvan a maga hatranya.

KépKép
fibi

Fibi , lehet hogy azért irta fel ezt mert a 3. hós az régi volt ls akkor csak ezt lehet adni ???

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Köszönjük a bátorítást, Emma már sokkal jobban van, kitisztult az orra, ma egész nap nem is kellett porszívózni, és alig köhögött. Sajnos most viszont én nem vagyok teljesen jól, fáj a torkom, elkezdtem szedni oscilococcum-ot, remélem hatni fog.

Johi!
Esti nyügi ilyen kicsiknél normális, időnként még nálunk is van, azt olvastam valahol, hogy a babák ilyenkor dolgozzák fel a napi történéseket.

Szia Fibi!
Mi még nem "találkoztunk"! Megnéztem a profilodban lévő képet Bálintról, nagyon helyesKép Mennyi idős?

Kép
Kép
manoka11

Green!
Nekünk is a régi volt a 3 hós, és attól még lehetne az újat adni, csak mi nem kértük, mert nem fér bele most. Szóval nem tudom, miért nem azt írta nektek, szerintem kérdezz rá! Mert pont az az egyik lényege, hogy csak egy szuri van.

Kép
Kép
manoka11

Jucus, csüt. 4-5 óra között. Hopp, nekem akkor csacsit is kell majd itatnom.Kép

Egy kérdés: kb. mennyi idő alatt jön ki az első fog? Mert kb. 1 hete folyamatosan nyüglődik Réka és sehol semmi, még egy nyamvadt fehér csik sincs.Kép
zanza

Köszi , huhh de dühös vagyok...és gondolom amit kiváltottam már kizárt hogy visszavegyék a gyógyszertárba Képazaz becseréljék

Kép
Kép
greenolive

Emmanak jo bulast! Es gyorsan! Kép

Zsebi, es a postakoltseg? Nem horribilis? (Mert apa akart amerikai focis dvdket rendelni neten, dehat 5 dollar a dvd es 35 a postakoltseg, ugyhogy egyelore nelkulozi oket... Itthon meg semmit nem kapni nfl-rol sajnos, legkozelebb talan Ausztriaban. Meg jo, hogy nehany meccset kozvetitenek.)

Ada, ha te ott, ocsed meg amott, mit kerestek most itt? Azthinnem irtotokjo volt, es eszetek agaban sincs visszajonni... es tenyleg, hogyhogy nem ugyanott? na bocsi, ez biztos nem tartozik senkire (plane a millio ridonlisra), de esetleg nekem irsz melben egy mondatot, hogy mi volt arrafele annyira rossz szerinted? Kép vagy majd legkozelebb pikniken megsugod? Kép
moosejaw

nagggyonofff: tiscover.com -on kulfoldre foglalt mar szallast valaki?
moosejaw

Szia Lányok!
megint el kellett tűnnöm, mert a családunkban elég nagy tragédia történt. Az epilepsziás unokatesóm vasárnap délután óta nincs meg. Lement úszni a szelidi tóba és nem jött vissza. Kész vagyunk!

Ettől függetlenül csütörtökön ott leszünk a savoyában.

Nekünk csak fél éves korig kellett lemenni minden hónapban a tanácsadára, utána nem. Johi nem mondtad meg ki a gyereorvosotok?

Tiszta ideg vagyok, most megyek és iszom valami töményet, hogy lenyugodjak.
beetrix

Sziasztok!

Visszajöttünk vidékről, úgyhogy bejelentkezek, bár már vasárnap visszajöttünk, de előbb el akartam olvasni azt amit eddig írtatok, de feladom. Kép Hihetetlen mennyi írás halmozódik fel egy hét alatt.

Milyen volt a tali? Biztos jó, mert a képeket már megnéztem és nagyon mozgalmas, nyüzsis képek és nagyon kár, hogy nem lehettünk ott.

Velünk minden oké, jól éreztük magunkat vidéken, a szüleim tényleg legszívesebben tejben, vajban fürösztenék az unokájukat. Kép Nagyon oda vannak érte. És tényleg jó dolog lehet, hogy ha a gyerekeink már felnőnek, szerencsés esetben nekik is lesz gyerekük és lehet újra babázni, szóval szüleim ezt nagyon élvezik. Kép

Na meg ma van a szülinapom, már (vagy még csak)29 éves vagyok. Kép

Bendi állandóan felébredezget éjszaka, nem tudom miért, viszont már próbálgatja kinyomni magát fekvő helyzetből és mászni próbál, még nem megy neki de nagyon küzd, éééééééédes. Kép

Következő tali mikor lesz?

ruz
ruzicsky

Moose,
Az a jó, hogy eloszlik a postaköltség a sok bolond anyuka között aki rendel Kép
Ha gondolod, szólok a következő akciónál, mivel a mostanit lezárta a lány, és akkor mindenre konkértan rá lehet kérdezni, megküdöd a linket és megmondja az árat.
zsebi2004

Manóka

Most olvasom, hogy Emma betegeskedik, de már jobban van, én is jobbulást meg jó bulást is kívánok neki és neked is, remélem hatnak a bogyók. Kép

Beetrix

Ez borzasztó! Kép

ruz
ruzicsky

Szia Ruz!
Boldog szülinapot!
Már hiányoltalak! Kép

A csütörtöki Savoyát még nem tudom, csak aznap derül ki, de remélem tudunk menni.
Most viszont megyek én is aludni.

Kép
Kép
manoka11

Ruz: boldog szülinapot.

Beet: ez tényleg szörnyű.

Moos: még nem foglaltam.

Ildi: azzal indokolta, hogy ez még nem olyan erős. És ha igaz ez csak egy szúrás ugye??? nyugtassatok meg, hogy igen.

Green: hát nem csodálom, hogy ideges vagy, én is az lennék, sőőőőőőőőőőőőt.....

Savoya: okés... megpróbálunk ott lenni.

Ildi: neked ugye kb. 1500 pénzzel lógok?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ruz, soksok bollldog! Kép

Johanna, a 3, 4 es 5 hosak mar ket szurik. Es nyuszi peldaul csak a 3 hostol lett lazas, a 4 meg az 5 hosat mar eszre sem vette!

Beet, ez nagyon Kép

Zsebi, akkor szoljal! Es cipobolt nyitvatartast is kerek!
moosejaw

Green, sztem is lehet az ujat adni a Hibbel egyutt. A doki "elfelejtette" megkerdezni, melyiket akarod... Elhiszem hogy dühös vagyKép

Manoka, sziaKép Balint bebim 8 honapos volt tegnapelott, es ma allt fel EGYEDÜL ELÖSZÖRKépKép
Örülök, hogy Emma is jobban van. Ha lanyunk lett volna, en is Emmat adtam volna (vagy ZoétKép

Beet, uristenKép

Johi, ez baromsag (mar bocsKép, amit a doki mond. A higany nem eleg eros??? Az eszem eldobom ezektöl a dokiktolKép Minden DiPerTe elleni régi oltoanyagban van tiomersal, ami higanytartalmu tartositoszer! Ott voltam a sogoromek targyalasan (nem adtak be az oltast a gyereknek, es az ANTSZ beperelte oket), es lattam meg hallottam eleget a higanytartalmu szerek mellekhatasairolKép

KépKép
fibi

Moose, nalunk a 3 hos csak egy szuri volt (a regit kaptuk, akkor meg nem hallottunk az Infanrixrol)

Ada, Votiv, Neet, Eszti, merre jartok??? Gyertek vicceset meselniKép

KépKép
fibi

GREENOLIVE, VARJAL! Ha meg csak a 3 host kapod, akkor minden OKE!!! Mert akkor meg nincs Hib elleni oltas, csak a DiPerTe! Akkor azert olcsobb! 3 hosan amugyis csak egyik combjaba kapKép
Bocsi, en a Proone-fele tablazatban lattam, hogy a bebid 4 honapos, es osszezavarodtamKép

KépKép
fibi

No, en zarom ma a napot? Nem jon mar senki?Kép
Akkor joccakat!

KépKép
fibi

Fibi: itten vagyok, csak most jutottam vissza a géphez Kép

Ma estére elromlott a viccelőkém, mer elfáradt, olajat kell benne cserélni, meg a karburátor betegeskedik.

Ma megvettem a mosható pelusból a próbadarabot, holnap elkezdjük tesztelni, meg a mosható úszópelust is (mind a kettő Kushies)mert szombaton bébiúszás!!!!!!!

Még visszaolvasok, de aztán nemtom lesz e erőm regálni is.

Ha nem, akkor csóka lányok.

Ada
ada007

Ada, na vegre Kép mindig ezt irod, hogy nemtod. tessek összeszedni magad, aztan reagalniKép

KépKép
fibi

Nem akarok lefeküdni, mert ugyis nemsoka' ebreszt Balint, es az olyan rossssssz! Inkabb ebren maradok reggeligKép

KépKép
fibi

Sziasztok, köszönom a fogadtatást!

Fibi
Dehogy vagyok pasi, csak a párom e-mail címét használom, mert nekem még nem jutott, de előbb utóbb lesz. Munkahelyi emaliem van, de azt csak napközben tudom használni.
Egyébként egy pasi nem lenne rossz a topikban nem?

Budaörsi gyermekorvost tudok, ha valakit érdekel. Ha házhoz megy 2 e, rendelésen nem kell fizetni,homeopata is, magánrendelés 3 e., de sima rendelésen is felír homeopátiás szert. antibiotikum csak végső esetben.

A sírós gyerekekhez: lassan kinövik. Nekem két fiam van, a nagyobbik fél órás ordítás aludt el kb. nyolc hónapos koráig. Mindegy volt, hogy felvettem, vagy a kiságyba raktam. A kicsi csak rajtam aludt el, vagy a hasamon, vagy a vállamon. Szerintem minden gyereknél rá kell jönni a technikára. Nem könnyű dolog az biztos. Sokszor már együtt bőgtünk. Úgyhogy kitartást.

Szerintem nem kötelező havonta tanácsadásra vinni a gyerkőcöt. Nálunk úgy oldották meg, hogy a kötelező oltások előtt méricskélték le (ezt nagyjából amúgy is havonta kapják)

Beetrix
Szörnyű ami történt.....

Szerintetek az Elevit mellé szedjek magnéziumot vagy folsavat?
macskabajusz

Fibi Kép

Beet: sajnálom Kép

Neet: E számokról én értekeztem, és ugyanazt írtam többek között, mint Mesi (C vitaminnak is van E száma)

Ruz: Bóóóóóóóóóóóóódog Szülinapot! Bendi ügyes.

Moos: a kiküldetés cska egy évre szólt Kép ezért vagyunk most Mo.-on és nem So-ban

és Green: nyugi; a dokitok jól csinálta valószínűleg mert a 4 és 5 hóshoz hozzá lehet szívni a 'régi ' oltóanyagot és akkor csak 1 szúrás és 4 eFt az Infanrix!!!!!!!!!!

Zsebi: léci szólj mindig, ha akciós a vertbaudet, én a múltkor is rendeltem (hálózsákot, meg kertészgatyót Kép)

Na, szunya.
Csóka
Tali: mi ott leszünk csütörtökön, de nemtom hányra vetődünk oda bkv-n...Recca, számíts a kérdezősködésemre pelus ügyben
ada007

senki nem hiányoltKép Kép Kép
szomorú gigi holnap sem lesz egész nap mert meeting meg minden,szal estére szóljón már azért hozzám is valaki,jóóóóóóóóóóóóóóóóóóKép?

beet,
nagyon drukkolunk hogy minden jóra forduljon!!!

manóka,
emmának jobbulást!

macsek,
szörnyű égő a kérdés de nem vagyok képben te most babás vagy?????vagy miért akarsz elevitet szedni meg mindent mellé?én amúgy ebben a sorrendben szedtem őketKépelevitet meg folsvat mert vérszegény voltam meg amyúgy is sz@r volt a vérképem,magnéziumot meg azért mert vístíva ugrottam ki az ágyból úgy begörcsölt a vádlim rendszeresen.....

minket kb kétszer látott a védőnő....
nem voltam valami tanácsra városKép

tali:nem valószínű hogy ott leszünkKép

jó hír:ma kaptam az uramtól új telótKép6170-etKép
most úúúúúúúúúúúúgy imádomKép

holnap este jövök,
szétpuszizok mindenkit
gigi
Vendég

Sziasztok!

Ruz: utólag is boldog szülinapot!

Beet: ez tényleg borzasztó, ami történt.

Jó hír:
Tegnap velünk is megtörtént a "csoda". Zsolti hasról átfordult a hátára! Pedig még csak 8 hetes. Jó, biztos véletlen volt, de annyira aranyosan csinálta.

Mesi
jnmesi

Jó reggelt !

Beetrix ! Drukkolok , hogy minden okés legyen !!!!

Ruz ! Boldog szülinapot !!!Már kivi lennék rátok , no meg Bendire , ha jól emlékszem te szültél előttem , így látnám mit várhatok a közeljövőben Árontól Kép

Gigi ! Telóhoz gratula !!!Nem értek hozzá , de biztosan jó , őszintén azt sem tudom az enyém milyen , nekem már az enyén is túl sokat tud , pedig ez vmi alapszerkenytyűKép

Ada ! Nagyon remélem hogy így van , ma úgyis hívom a dokit majd rákérdezek .

Fibi ! Ez a 4. hós lesz ( pont 5 hónaposan Kép).

Más : emlékszem ,régebben volt vki , akinek maratoni ideig nem volt kaki ( talán Neet , de sorry , ha mégsem ) . Szóval Áronnak pont 1 hete volt . Csak szopik , ennyi idő még sosem maradt ki , ezért tegnapelőtt kapott baracklevet , de kb. 1 kiskanál jutott el a pocakjáig ( ez volt az első próba ) , de mivel semmi így tegnap ( doki , védőnő tanácsára kapott egy negyed, v. inkább hatod glicerines kúpot ) Most kijött vmi , de nagyon nagyon minimális , viszont egyáltalán nem nehezen . Volt már máskor is , sőt egyre általánosabb hogy 2-3-4 naponta van csak , néha meg napi 2X . De ilyen hosszú idő még sosem volt . Szóval volt nektek ilyen ? Ja és még annyi , hogyha sok idő kimarad , akkor sem jön neki nehezen .

Kép
Kép
greenolive

Jnesi ! Grat. a forduláshoz !
Áron is korán megmutatta ( 7 hetesen ) , aztán lustult elég sokáig Kép) Mostmár forog , de most meg inkább hátról hasr , aztán szól , hogy fordítsam vissza és újra megfordul , jó játék Kép

Kép
Kép
greenolive

Ada!

Akkor nem is kéred enyém,gagyi,eldobhatós pelust?
Vinném neked csüti.És ruhák?Vagy azt hagyjuk 15-re?

Zsebi!
Neked vigyem ruhák vagy jösz hozzánk valamikor?

OXIT AKAROM!

Nagyon fáj a hátam!!!!!!!!!!Kép

Ja és azért vagyok ilyen korán mert indulunk óviba.
Juc
20170114224602

Beet,
ez borzasztó! Kép

Ruz,
utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!Kép

Manóka,
neked is jobbulást! Nekem is fájt picit a torkom tegnapelőtt, de nagyon gyorsan elmúlt Kép

vera
kisün

Juc,
igen, csodálkoztam, hogy mit keresel itt hajnalok hajnalán Kép
kisün

Johi!

Zsolti még alszik, de lassan már 3 órája lesz, hogy utoljára evett, úgyhogy szerintem nemsokára felébred. Megetetem, felöltözünk, és indulunk. Aztán gyorsan rendberakom a padlást, és aztán ráérek.
Majd jelentkezem, jó?

Mesi
jnmesi

Még mindenki alszik?
Ilyen mormoták vagytok?

Manóka!
Jobbulást! Én már túlvagyok a torokfájáson. Na megyek, mert Zsolti most ébredezik.

Mesi
jnmesi

Közben felhívtam a dokit és csak egy szurit fogunk kapni , hurrá !!!!

Kép
Kép
greenolive

Ada, te itt csendben rendelgetsz? Kép
Ok szólok, elvileg Sonia ír emailt és tudom, hogy mikor van akció remélem megtartja ezen jó szokását.

Moose, neked is szólok. Cipőbolt 10-18 óra között, hétvégét nemtom.

Jucus,
Az is jó ha hozod csütörtökön, én is viszem neked a Tom Tailor cuccaimat. De fel is ugrok, de már csak a jövőhéten tudok menni.

Macskabajusz
A budaörsi doki, nő? És T.I. a monogramja? Mert én hozzá akarok átmenni Brúnóval. Ha igen és van még infód szívesen veszem. Illetve ha meg tudnád mondani, hogy hol rendel és mikor.

Greenolive,
Brúnónak volt ilyen egy időben, de mivel nem jött nehezen és nem volt beszáradva, erre figyelj nagyon, hogy ne legyen száraz, akkor semmi gond, nagy valószínűséggel a szervezete majdnem mindent felhasznál a bevitt táplálékból. Amikor több kaját kapott Brúnó és már mást is mint tej akkor már nem volt ilyen.
zsebi2004

Jou reggelit!

Ada, ha felszivjak a regi oltoanyagot is, akkor mi meg fölöslegesen fizettünk 7ezret a masikértKép Na, most akkor melyik orvos hülye?Kép Viszont akkor Greenolive megnyugodhatKép Mi mar majdnem félévesen kaptuk a 4 hos oltast, azzal semmi gond nincs, GreenKép

Macskabajusz, ugyis jo, ha csaj vagyKép Egy pasi a topikban, hümm, nem is tudom... KépKép

KépKép
fibi

Ja, kérdés: bkv-val hogy lehet eljutni a Savoyaba? (ha netan sikerül elmennünk)

KépKép
fibi

Jó reggelt!
Hát én ma sem vagyok valami jólKép Fáj a torkom, folyik az orrom, stb. Még jó hogy Emma meggyógyult, remélem nem kapja el újra tőlem!

Green!
Nálunk is maratoni kaki-kimaradások vannak. Pl. tegnap volt egy giga adag, de előtte múlt hét szerdán, és Emmának amúgy semmi baja, szóval szerintem ne aggódj, valszeg Áron mindent felhasználKép Ha nem erőlködik, meg neki nem rossz, akkor semmi baj nincs. Nálunk 4-5 naponként van.

Olyan kis ropikának látom Emmát, most elkezdtem aggódni, hogy nem hízik eléggé. Mondjuk fogalmam sincs hány kiló, hétfőn megyünk tanácsadásra. Meg jókedvű meg minden okés, csak olyan vékonykának látom...

Szia Macskabajusz,
írj magadról, mert én is lemaradtam...

Fibi!
Te is a Szt. Imrében szültél? Hogy keveredtél ide a topikba?

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?