A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Benianyu, nekem jó a dátum, főleg ha a tiéd is maradKép Már úgy megszoktam, hogy mi egyidősek vagyunk. Nem lehet engem csak így lerázniKép

Örülök, hogy Beni úgy néz jobban van. Szerintem is jobb, ha még otthon marad, gondolom ő is ezen az állásponton vanKép Meg különben is biztos ami biztos, még egy nap otthon és akkor már tuti jól lesz.

Na, most hogy már mindent tudok, megyek fürdeni. Remélem holnap is mozgalmas napunk lesz babaügyileg.
Rokica, nem akarok célozgatniKép

Jó éjszakát mindenkinek!

Hari

Kép
Kép
hari

Rendben, Hari, én sem vagyok lerázható ám Kép Kép Akkor így maradunk mind a ketten.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Falina,
Sok-sok egészséget és jobbulást kívánok nektek!!! Jó ötlet, hogy felhívod az lll-t, hátha tudnak segíteni. Egy telefont megér és ők elég nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Kuha,
Gergő nagyon édes! Nekem is az első kép a kedvencem! Én is gratulálok még egyszer!

Falina, Ildi,
A legelső nap én is be voltam tojva a fürdetés előtt, de megcsináltam és nem bántam meg. Nem olyan nehéz. Ha nem esik bele a baba a vízbe, ami ugye csak nem történik meg, akkor nagy baj nem lehet. Piszkosnak nem piszkos, kis pancsolás, aztán napról napra jobban fog menni. Úgyhogy hajrá és bátran fürdetni!!!

Én is megyek holnap ctg-re, ez lesz a második. Nekem is rögtön azt mondta az asszisztens (vagy nem tudom a néni pontos megnevezését), hogy ha alszik a baba, akkor keltsem fel. Persze egész odafelé úton kirúgta a ház oldalát, addigra meg bealudt. Aztán simogatásra produkált néhány mocorgást mégis.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Van itt élet Kép

Bodza, megtisztelsz, ha engem értesítessz!!! Remélem, előbb születik meg Saci, mint az én kölköm, mert ma este megint nem vagyok túl jól. De szerintem ez most csak az egész napos takarítástól, pókafalonmódjára rohangálástól van.
Te egyébként a homeos bogyókat elkezdted már szedni, vagy majd csak a vajúdás alatt kapkodod őket? Málnalevélteát ma én sem tudtam szerezni, azt mondta a nő, hogy a nagykerben sincs, talán holnap.

Rokica Kép Nem kaptam Tőled telefonos listát, csak olyat, amiben még nem voltak benne az adataim. Ha ma is küldtél, azt még nem néztem, de mindjárt.

A LLL-t mindenkinek melegen ajánlom én is, nekem rengeteget segítettek! Nevet én sem tudnék mondani, akit épp elértem, attól kértem mindig tanácsot.

Benianyu Kép Beírnád a tábliba, hogy a mi fiunk Gergely lesz?

Kuha Kép Gergő gyönyörű!!!
Jó éjt! /Ha már nem jönnék/

Judit 36+0

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Visszajöttem még lefekvés előttKép.

Benianyu, örülök, hogy Beni lassan kiheveri a betegségeket. Lehet, hogy kicsit legyengült a műtéttől, azért kap el minden vackot? Vagy életkori sajátosság?

Penna, édes vagy, nincs semmi baj, sőt napközben pörgök ezerrel, csak este elalszom, mint akit fejbevertek. Ha itthon vagyok az olyan melós, hogy nincs erőm a géphez ülni, akármennyire hiányoztok is. Így az marad, hogyha bemegyek "dolgozni", akkor visszolvasok és irogatok. Már a kollégák rajtam humorizálnak, hogy ott fogok megszülni. Mondtam, hogy jó helyen, mivel ennyi "dr." a korházban sincs... Na az egyik kollégám meg szóvá tette, hogy csámpizok, rögtön közöltem vele, hogy benyomok egy folyton pattogó focilabdát a gyomra és a hólyagja közé, meg jöl tökön rúgom, hogy érezze a feszülő fájdalmat, amit én, aztán megnézem, milyen szépen, peckesen sétálKép. Ezek a pasik tényleg nem hiszik, hogy jól kiszúrtunk magunkkal a felegyenesedéssel... A kérdésedre válaszolva, én jövő szerdán megyek a dokihoz, akkor előtte megcsinálják a ctg-t és lesz uh, ahol valószínűleg eldől a sorsunk (császár vagy sem), majd meglátjuk.

Luc, azért kell ébren lennie a babának, mert sok szívprobléma csak mozgás közben jön ki, pl. engem is azzal terrorizálnak, hgoy mozgás közben szökik fel túlságosan a pulzusa, legalábbis az eddigi 4-ből 3-szor ez volt. Most utoljára a régi dokim nézte meg a görbét és közölte, hogy tökéletes, pedig ugyanolyan, mint az eddigiek. Tköm tele, hogy orvosfüggő, melyik eredmény jó. Ez előtt a saját dokim azt mondta, nem érti, mit furcsáltak a kollégái. Szóval ez van. Az egyik öreg asszisztens viszont annyira a kegyeibe fogadott, hogy mindig behív, és ha nem szabad a ctg, akkor dopplerrel hallgatjuk meg a baba szívét.

Babafürdetés: a páromék falujában van az a tök jó szokás, hogy a gyerekágyas kismamit kímélendő, a rokonok nemcsak kaját szállítanak házhoz, hanem estefelé egy nőrokon elmegy babafürösztőbe is. Eleinte nagyon csodálkoztam, de aztán rájöttem, hogy milyen praktikus, kíméli a friss anyukát. Erről jut eszembe, valaki kérdezte, minek fagyasztani az anyatejet. Ha később nem is fogadja el felolvasztva, sok kisbaba szereti az első "főzeléket" pl. főtt krumplit, répát anyatejjel kikeverve megenni. (Majd 6. hó körülKép.) Viszont paradicsomot nem érdemes eltenni a babának, azt kaphatja legkésőbb, sőt vannak babák, akik azt sem szeretik, ha a szoptatós mama parit eszik (Benianyu is írt kiütésekről, amit az okozott, azt hiszem).

Most este elég élénk vagyok, be is festettem gyorsan a hajam, mert elgondolkodtam, mi lesz, ha mégis előbb szülök (bár ez nálunk nem szokásKép).

Ja és holnap jön a védő néni felvilágosítani, hogy mit vigyek magammal a korházbaKép. (Lassan tényleg össze kellene állítani a csomagot...) Először azt hittem, családlátogatóba jön, de azt mondta, hgoy úgyis "terepen lesz" és nem akarja, hogy fárasszam magam a rendelőbe való bemászkálássalKép.

Ma beszéltem az egyetemi gyerekorvossal, aki homeopata is (persze mindig a közvetlen közelemben van amit/akit égre földre kajtatok), pénteken megyek hozzá, úgy tűnik elvállalja a babát körzeten kívüliként is. És azt mondta, előre odaadja a recepteket is a babaváró csomaghoz, csak ha megjön a baba fejeljük meg.

Tényleg elteszem magam holnapra, nyugodalmas jóéjszakát vagy könnyű szülést!

D
dudukly
Isaszeg

Benianyu!

Megvolt a cuki, bár valakinek sikerült még ezt is elrontani!Úgy is kitaláljátok: anyós
Felhivta férjemet valamiért, ők beszéltek én meg közbe ettem a 4+1 gombi fagyimat(Kép) megkérdezi anyós a férjemet hogy jól vagyok e, aztán kér engem. Mondom: eszek!
Aztán csak erőszakoskodott, mire férjem egyszerűen a kezembe nyomta a telefont...
Teljesen kiakadtam hogy hogy a fenébe lehet valaki ilyen k...va erőszakos tapintatlan. És még arrogáns is volt, hogy nyugodjak bele, hagyja megenni a fagyimat csak meg akarta kérdezni hogy hogy vagyok....
Hát köpni-nyelni nem tudtam, na látjátok, vele szemben még nem mertem kinyitni a számat, mert nagyon törekedem a jó viszonyra, de félek nemsokára nagyon össze fogok veszni vele.
1.Evés közben senkit nem illik zavarni!
2.Gondolja hogy a fia hazudott neki, amikor azt mondta hogy jól vagyok???

Na szóval tök kiakadtam, hogy nyamvadt 15 percet nem lehet az ember nyugton..
Ráadásul ő is tud morgolódni ha a fiai evés közben telefonálnak...ezt most elfelejtette???Akkor hogy várja el tőlük a más magatartást, ha ő sem gyakorolja a tapintatot???
Vagy ez" más"???

Persze férjem mondta, hogy igazam van, de hogy nem mondhatja meg ezt az anyjának...
Áhhh mondom értem, engem lehet zavarni, zaklatni, alkalomadtán lerázni hogy majd visszahivlak,meg kiakapcsolni a telefont, meg nem vinni focira, csak anyucit nem lehet megbántatni..ez remek.
Erre megint csak azt tudta mondani hogy igazam van...na szóval most jó pipa vagyok!Ráadásul ma már ez volt a 3. telefon, ami csakis arra irányult hogy hogy vagyok és nem szültem-e még..
Ne tudjátok meg, milyen terhesenek érzem eztKépKépKépKép
Szóval amilyen jó volt ez a nap, olyan szarul sikerült!

Na de befejezem a panaszáradatot!

Legalább kaptunk szép fotókat Kuha édes babájáról!Jaj, nagyon cuki, ahogy felhúzott lábikákkal szunyálKépKépKépKép
Annyira aranyosKépKépKép

Na jó, megyek, mert most tényleg pipa vagyok és ha ránézek a táblira, még türelmetlenebb és idegesebb leszek.

Megann 39+2

Kép

Kép
megann

Angelani, Mea, Edina! Kép

ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ A BABÁKHOZ!!! Kép

Anina
36+5
anina

Judit,
Beírom a kisfiatok nevét. A következő frissítéskor már bent lesz a táblázatban.

Dudukly,
Inkább életkori sajátosság. Ahogy a gyerekek elkezdenek közösségne járni, sokkal könyebben megbetegednek. Beni két hónap szünet után ment újra óvodába, emiatt kaphatta el rögtön. Amúgy nem beteges különösen. Egyébként az ovi első évében a havi egy hét betegség sajnos nem ritka, sőt.

Dudukly, neked milyen jó a memóriád a paradicsommal kapcsolatban!!! Tényleg kiütötte Benit, mikor megettem egy nagy tányér töltött paprikát.
Hogy lehet, hogy fel vagy oldva a vásárlástiltás alól? A hetek száma miatt?

Benianyu

benianyu

Megann,
Tényleg idegesítő, hogy még fagyizás közben is b@szog@tva vagy (bocsánat!). Azt én sem csípem, hogy valaki elvár egy magatartást, de mások felé nem viselkedik aszerint.
Azért ne mérgelődj! Finom volt a fagyi legalább? Szerény adag! 4+1 gombóc Kép
Hogy van az allergiád? Én épp most vakarom véresre a szemem. Nagyon ronda, de olyan jól esik. Majd reggelre "visszaszépül" Kép

Anina,
Nem akarsz bekerülni a táblába? Szívesen beírlak, csak küldd át az adataidat, ha gondolod.

Benianyu

benianyu

Benianyu!

Ebbe a cukiba szerencsére nem lehet csalódni!A mai menü csoki-fahéj-málna-joghurtossárgabari+ tejszinhab volt!
Allergiám pocsék, két napig egész jó volt, ma meg 100 db pzs, folyik az orrom mint állat, már tiszta piros és fáj de nincs értelme bekenni bármivel is, mert 10 másodperc mulva megint folyikKépKép
Azért tényleg fura, hogy még allergia szempontból is, az egyik nap ilyen, a másik nap olyan.
Nekem van, orrdugulós, szemviszketős, orrfolyós, és aligallergiás napom. Ez kapásból 4 féle...KépKépKép
Az elmúlt 2 nap aligallergiás volt, ma orrfolyós, vajon holnap mire ébredek????
Mondjuk magzatvizelfolyásosra, ok???KépKépKép

Na jó éjjt!

Megann 39+2

Kép

Kép
megann

Ja és Benianyu!

Nem tudom te pl szemviszketésre használtál e valaha valamilyen szemcseppet!
Én igen, vagy ezer félét és egyik se használt!Kép
Létezik ez???

Egyébként nekem csak az segit, ha ilyenkor megyek nyaralniKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Köszönöm szépen, kedves vagy, de borzasztóan babonás vagyok és ezért inkább nem, de tényleg aranyos vagy! Kép Kép

Anina
anina

Falina! én sem tudok senkit konkrétan, de borzasztóan örülök, hogy rászántad magad! a laryngobigyóról konkrétan nem sokat tudok, de utána nézek, de szerintem a szoptatási tanácsadók sokkal jobban értenek ezekhez a dolgokhoz, van tapasztalatuk.
majd mindenképp írjál, hogy hogy sikerült, mit mondtak!!!

bocs, hogy ilyen későn válaszoltam, csak közben hazajött férj, és csak most tudtam visszanézni..

KépKép
KépKép
and

Hát lányok...

Eddig káricáltam, hogy nincs semmi méhösszehúzódás meg nem fájdalmas, csak picit. Na most aztán fáj rendesen, nem is tudok aludni tőle. Bevettem két Panadolt, kábé szarnak a pofon, továbbra sem tudok aludni. Úgyhogy most itt üldögélek, méricskélek, (fekve tényleg rosszabb, ne hagyjátok magatokat ágyhoz kötni), és megpróbálom hajnalig kihúzni hogy mindenki fitt és friss legyen. Mármint rajtam kivül. :P Meg még reménykedem hogy talán a Panadol csinál valamit és én is tudok aludni reggelig...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Viszont elmentünk indiai étterembe és nagyon jót kajáltunk, úgyhogy legalább ez megvolt. Kép

Kiderült hogy a tulajt is ismerjük, ugyebár őt kellett meginterjúvolni. Mindenkinek melegen ajánlom, nem is túl drága, nagyon izlésesen van megcsinálva, és jóóóóó. Káma Szútra a neve, és az Október 6 utcában van, az Arany János utcai kereszteződéshez közel.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Asszem megyünk a kórházba... elég közel vannak ezek a fájások. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

HAJRÁ ROKICA!!! Kép Kép Kép Megy a DRUKKKKKKKKK!

Megann,
Nem használtam szemcseppet régen, most meg úgy sem lehet. Kontaktlencsém van és akkor ki kéne venni, cspegtetni, várni fél órát és csak úgy azután visszatenni. Erre nekem nincs időm és nem volt sosem. Nálam is megy a napi 100 zsepi és a nyaralás is bejönne. A férjem is allergiás, csak ő be szokta oltatni magát, most jól van. De mi is sokszor ilyenkor mentünk nyaralni. Ahogy átléptük a határt, megszünt az összes tünet.

Anina,
Rendben. Kép Majd visszatérünk rá, ha megszületik a babád. Jó?

Benianyu
35+4

benianyu

Ezaz Rókica!!!
Végre!Nagyon drukkolunk!!!Na akkor már nem lesz randi pénteken, ha csak be nem ugrom Rókihoz a gyerekágyra!KépKépKépKépKép

Hát ez ijesztő!KépKépKépKépKép
Róki után én jövök a sorban, de szivesen magam elé engedek még valakit, ha gondoljaKépKépKépKép mert én annyira parázom hogy csak na...

Ráadásul éjjel ha össze vissza 2 órát aludtam akkor sokat mondokKép, na ma nem szeretnék szülniKép
Vérvörös az orrom egész éjjszaka azt fújtamKép, megpróbáltam nem fújni, de akkor meg szabály szerűen folyt méghozzá az eldugult orrombólKépKép
Teljesen kivagyok, ma megpróbálok venni olyan pollenszűrő maszkot valamelyik patikában, hogy legalább itthon ha hordom, ne legyen ilyen k...va szarKépKép

Megann 39+3

Kép

Kép
megann

Azannya Róki!!!
Drukkolok!
p 37+1
penna

Megann,

Nyugi!!! És ha te következel? No para, no beszarás!!!! HMMM és irgum-burgum!
Az a baba úgy sem marad bent örökké! Sőt, örülj, hogy mindjárt láthatod! Nézd meg a táblázatot, hogy előtted már hányan szültek. Már mind boldog anyuka!
Bár, ha már én leszek a következő a sorban, nem lesz ám ekkora pofám.

Az allergia nálam is tombol! Kép Nekem is dugul, meg folyik, meg tüsszögök. Kép

Benianyu

benianyu

Benianyu!

Mi a francot tegyünk magunkkal???KépKépKép
Én már nem birom ezt a rohadt betegségetKépKépKép

Na most le is lépek anyukámhozKépDu jövök, remélem addigra Rókiról már leszenek hirek!

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Angelina, Mea, Edina gratulálok!

Kuha nagyon helyes a pici fiú. nálunk is az 1. kép vitte a pálmát.

Róki hajrá-hajrá!
Csajok valóban bele kell húznunk, mert a 16 babából 5 lány van eddig és most a csajos anyukák vannak soron!!!!!!!

Megann, én eléd megyek szívesen!
Tudod anyósra visszatérve, őgy látszik vannak viselkedési normák amik szerinte rá nem vonatkoznak.
Allergia: Bnőm is nagyon sokat szenvedett virág, étel, nap és még nem tudom mi. Járt egy orvoshoz a Teréz krt-ra, aki bioenergiával kezel és a növényektől származó allergiát szinte 100%-osan tudja kezelni. Amennyiben kell megszerzem a telefonszámát az orvosnak. Egy telefont megér szerintem.

Benianyu, remélem Beni teljesen jól van már. A srácokon általában hamar át szokott futni egy-egy vírus. Nálunk is sokszor volt olyan, hogy szinte 1 nap alatt rendbe jött, pszichésen igényelte, hogy vele legyek én vagy a nagyika. Oviban többször eljátszotta Ivi.

Kriszta
38+5

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Írok Rókinak egy SMS-t, mit szóltok hozzá?? Nagyon kíváncsi vagyok, mi történt vele!!!!

Luc
38+2
lucretia

Elment az SMS, és be is volt kapcsolva, mert visszajött a jelentés. Akkor most VÁRUNK!!!!!!!!Kép
lucretia

Luc,
De jó, hogy írtál Rokinak!!! Aztán rögtön tájékoztass minket, ha megtudsz valamit! Kép Kép

Kriszta,
Beni. Úgy néz ki, hogy átment rajta, de tényleg szívesebben van az Anyuval vagy velem, mint oviban. Van egy sejtésem, hogy ha meg lesz a kistesó, Beni is el fogja játszani az oviban, mint a te lányod.

Benianyu

benianyu

<!--attachment: FW_elegem_vaaaaan_____________-261709.txt*mime_txt.gif*text/plain*2.8**FW+elegem+vaaaaan%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%2ehtm --><center><pre>
Kép
FW elegem vaaaaan!!!!!!!!!!!!!.htm (2.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Hát ez nem sikerült, pedig jópofa a kép.
Majd próbálkozom.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Jó reggelt Kép

Kép Rokica Kép GYERÜNK!!!!!!!
annamami

Kép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Roki,
drukkolok en is! Kép Hat te is sorra kerultel. ;)

Lanyok,
tud vki olyan matraclelohelyet, ahol refluxos babak reszere lehet ek alaku matracot venni vagy keszittetni?
Babucimnak 40 fokban meg kell emelnunk az agyat a gegebetegsege miatt. Az agy laba ala nem tehetunk semmit, mert az agy nem birna a terhelest es tonkre menne szerintunk. Ha a kokuszmatrac ala tennenk vmit, az nem lenne egyenletes. Viszont mintha vhol mar olvastam volna, hogy lehet kapni ilyen ekre vagott matracot vagy vmit.

Ma 1 honapos a Dragam! Kép Rohan az ido! Mindjart erettsegizik, aztan pedig diplomazik! ;)

Falina
falina

Falina,
a babaszobán az apróban vki hirdetett ilyet. Mindjárt megnézem, hátha megtalálom.
p
penna

Hurrá! drukkolok én is ezerrel Rokicának!!KépKép

KépKép
KépKép
and

Szép napot mindenkinek!!!

Rókica, Hajrá, mondtam tegnap, hogy a baba előbb-utóbb úgyis ki akar majd jönni, ugye. Hát most akar! Hajrá, hajrá, hajrá, szorítunk!

Megann!

Én szívesen beelőznélek, de nekem is fiam lesz, így a lányok ismét lemaradnának egy kicsit. De ha Te nem bánod, én mennék már!!!

Megann, Benianyu!
Ismét részvétem az allergia miatt! Jobbulást, és kitartást! Azt mondták a Tv-ben pénteken esni fog, akkor egy kicsit jobb, nem?

Viki
38+6

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rokica, nagy drukk!

Luc, tájékoztass, ha jönnek a hírekKép.

Benianyu: a paradicsomot azért jegyeztem meg, mert igyekszem gyűjteni a tapasztalatokat, hogy mitől nem kell(ene) megrémülni. Bár a hüvelyesekkel is ellentétes tapasztalatok vannak, az egyik baba meg azt nem szerette, ha a mama tojást eszik, úgyhogy vagy semmit se eszek, vagy kitapasztalom egyesével, hogy mit nem szeret a kicsi. Na de ez a jövő zenéjeKép. A vásárlást meg szept. 1-jével engedélyezte a párom, úgy tűnik eleget duruzsoltam neki, hogy biztos magára akarja-e vállalni a beszerzéseket. Pont voltunk a corában (a hülye ctg-k után) és láttam ezeket a cuki bodykat 300 Ft-ért, és kérdeztem, hogy töredék áron nem vennénk-e egy párat, ő meg azt mondta, hgoy jó. Aztán persze megmagyarázta, hogy eddig azért nem hagyta a vásárlást, mert akkor már január óta egy csomó vackot beszereztem volna. Így bízik abban, hogy idő hiányában nem veszek annyi mindent (hi-hi-hi, a kis naív).

Dudukly (37+1)
dudukly
Isaszeg

Dudukly,

Végülis mindegy mi a párod ideológiája, az a lényeg, hogy már vásárolhatsz. Kép Biztos be fogod tudni hozni a lemaradást. Kép

Benianyu

benianyu

Hajrá Rokica!!!
Luc, még semmi? Akkor biztos meg van már a baba és alszikKép Végül is aki egész éjszaka nem aludt, annak nappal pótolnia kell.

Megann, készülj, akár akarod, akár nem, lassan Te jösszKép Remélem vígasztal, hogy én irigyellek.

Ma egész jól aludtam, már hajnali 3-tól reggel 9-ig. Na jó, néha felébredtem, mert először a mentők jöttek ki a szomszédnénihez, akkor azért ugatott a kutya, aztán egy másik szomszéd jött haza nagy hanggal, akkor azért ugatott a kutya, és végül a macskák randalíroztak a tetőn. De amúgy egész jó volt, csak hát igen, az orrdugulás-folyás engem is kínzott. De legalább nappal jól vagyok, ilyenkor csak olyan mintha ki lenne száradva az orrom nyálkahártyája és ég. De legalább ne folyik, nem dugul. Szóval nem panaszkodom. Viszont én nem örülök a pénteki esőnek, mert nekem olyankor romlik az allergiámKép

Na, várom a híreket.

Hari 35+4

Kép
Kép
hari

Falina!
ígértem, hogy megpróbálok Neked utánanézni ennek a betegségnek, azt a könyvet nem találtam, amit meg akartam nézni, de a lényeg, hogy ez egy viszonylag gyakori csecsemőkori gégeelváltozás, és többnyire ártalmatlan, spontán szűnik! de azért ki kell vizsgálni mindig, súlyosabb esetben műtét szóba jön. azt nem találtam meg, hogy a szopival kapcsolatban okoz-e gondot, de gondolom, hogy okozhat, ha a légvételnél is okoz.
Úgyhogy hátha egy szopi tanácsadónak van ebben is tapasztalata, mert biztos vagyok benne, hogy sok olyan babát látnak, akiknél valamilyen anatómiai ok miatt nem megy a szopi!

majd írj a fejleményekről, drukkolok!

and

KépKép
KépKép
and

Penna, And,
koszi a segitseget! Kép
F.
falina

azért azon elmosolyodtam, hogy Rokica biztos, ami biztos bevette azt a 2 PanadoltKép nem hitte el, hogy ez már tényleg szülésKép
remélem jól mennek a dolgai... ha ennyien gondolunk rá, csak jól mehet!

KépKép
KépKép
and

most úgy érzem egy hegyet is meg bírnék mozgatni, hogy ha tudnék segíteniKép na akkor pakolászok egy kicsitKépKép

KépKép
KépKép
and

Lányok, rá vagyok tapadva a telóra, de eddig semmi hír Rokiról. Remélem, azért jól alakulnak a dolgok, és nem következett be olyasmi, amitől félt....
lucretia

Dudukly, férjed azt hiszi, hogy ismeri a teljesítőképességed a vásárlás terén.Most bizti, tök nyugodt, hogy milyen jól csinálta. HI-HI-HI

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Az elébb én is rongyoltam a telcsimért, erre a hülye kormánykampányban a Gyurcsány hangát hallottam felvételről. A kva anyját a politikusoknak, amikor megfeszülünk egy sorstársunkért...

Remélem Roki tényleg pihen, Zsuzsikával az oldalán.

D
dudukly
Isaszeg

Pont egy héttel hordta túl a babát ugye? (Roki)Ha jól láttam a tábliban, 30-ra volt kiírva. Lehet, hogy elszámolták egyszerűen. A szülésznőm msélte, milyen sokszor előfordul ilyesmi. De a lényeg, hogy már túl van rajta, vagy legalábbis ma túl lesz!!!!

Luc
38+2
lucretia

Sziasztok!

Megann, Benianyu és minden allergiás, szénanáthás!

Nem tudom próbáltátok-e már az új szemcseppet, a neve Emadine, csak napi 2x1-t kell cseppenteni. Férjemnek bevált nagyon, szemviszketés elfújva. Legalább ennyivel könyebb.
Bocsánat, hogy beleszóltam. Úgysem szokott rám reagálni senki.

Katus
Vendég

Macsek, ne légy már olyan pesszimista. Benianyu kontaktlencsét hord, szerintem az megnehezíti a szemcsepp használatát. Megannt nem tudom, de én a saját példámból inkább elviselek mindent, csak nehogy a babónak baj legyen (biztos én vagyok beszari, de ez van, én január óta egyszer vettem be egy fél rubofent, amikor már végkép majdnem meghaltam). Reagálunk itt mindenkire, csak néha fáziscsúszásban vagyunk, a forum már csak ilyen műfajKép.

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok!

Én is GRATULÁLOK az összes babónak+anyukájának! Kép Kép
Mea, Angelani, Edina, Kuha! Kép Kép És drukkolok, hogy Rókica is babázzon mostmár! Kép

Nekem rengeteg a dolgom, időnkéknt tudok csak benézni, minden időmet leköti az első osztály Kép a fiamnak ill. az állandó tennivalók, nagyon sok van rajtam. De eszemben sincs panaszkodni. Amúgy minden OK, bár a dokim szerint nagyon úgy fest, hogy szeptemberben megszülünk. Kép Betegszabin vagyok a hét elejétől, mert már a munkát sem bírtam.

Beírom az otthoni email címemet, mert a céges hálózatot kivetettem otthonról, ezért az "értesítéseket" Kép ide küldjétek légyszi, és most éppen Rókica email címét sem találom. De lemaradni semmiről sem szeretnék. Kép

dori_bp kukac yahoo pont com

Pussz,
Dóri
35+2 (doki+ultrahang szerint 37+2 Kép )
Vendég

Látom még mindig semmi. Olyan rossz ez a várakozás.

Képzeljétek hívott a nővérem és tök sokat beszéltünk. Illetve inkább én beszéltem, de akkor is, örültem neki. Biztos érezte, hogy rosszul esett hogy a múltkor úgy lerázott. Vagy lehet hogy anyukám mondta neki. Mindegy, a lényeg hogy felhívott.

Takarítgatok egy kicsit, aztán pihenek sokatKép Ennyit az arányokról. Meg éhes is vagyok. Vagy nem? Nem is tudom.

Majd még visszanézek hátha lesznek fejlemények.

Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok

Rokiról még mindig semmi.....
lucretia

Ja, Luc, szerintem Roki percre tudta mikor jött meg neki utoljára, egyszerűen tulhordta a babót. Anyukám mindegyikőnkkel ezt csinálta. Remélem mostmár kapunk valami hírt.
dudukly
Isaszeg

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?