Szia Lánkák!
Persze nem "alvajártam" egész nap, sőt egészen megéledtem, de nem volt időm írni nektek.
Monyó!
Még hogy igazságtalan az élet? A jó emberekre rátalálnak a jó tündérek, olyanok, mint Unique és küldenek nekik sok hasznos és fontos dolgot.
Ne mással törődj, hanem magatokkal. Gondolj a "nyugalom hullámodra", ami rögtön meghozta a mensit és ugyanilyen könnyedén fog elrolni minden egyéb akadályt a kisbabátok elől!!!
Unique!
Már akartam mondani, hogy a korábban vándor-tesztnek kikiáltott LH-teszt maradékaidat - amit nekem ígértél - nyugodtan küldd el Monyónak.
Örülök, hogy ilyen aktív vagy munka szempontjából, de azért pihizz is, amennyit csak bírsz! Bár jövő héttől nyilván könyebben fog menni, ha már mindenki tudja. Érdekes érzés lesz, nem?
Bogica!
Köszönöm kérdésed, megvagyok, de csak belestem hozzátok, mert Apával ma egymáséi vagyunk és senki másé!
Seszi!
Szóval az úgy volt, hogy a "kiskatonák" között találtak túl sok fehérvérsejtet, ami gyulladásra is utalhatott. Ezért mentünk az andrológushoz. Viszont ő a vizsgálat után azt mondta, hogy van egy kis visszértágulata a "golyócskán", ami okozhatja a magasabb fehérvérsejt számot. Tehát innentől kezdve miért is feltételezné a fertőzést, ha nincsen semmi panasza.
Meg azóta megvan a vérvétel eredménye is és egy-két apró eltéréstől eltekintve az is teljesen OK mindkettőnknél (és abban is van fehérvérsejt és ott OK páromnak is.)
Szóval nála már szinte minden gond ki van zárva. Ja és mozgásban meg darabszámban magasan felülmúlja az átlagot, ezért úgy kezdte a doki, hogy miért is van itt? Ez nagyon jól esett mindkettőnknek. Bár felvetődik akkor a kérdés, hogy akkor nem kellett volna-e már rég összejönnie?
Örülök, hogy felszabadultál és meg is értem. Remélem, hogy csak valami apróságot szúrt ki a dokibácsi és egy-két hónap múlva zebra csücsül a neved mellett. Ahogy ezt leírtam, egészen elszorult a torkom, annyira szurkolok nektek!
Babus!
Sajnálom, amit írtál, de biztos semmi baja annak a rosszcsontnak. Hiszen olyan eleven! Nem lehet, hogy a "fogasodás" miatt nem eszik oly lelkesen? NE aggódj az a lényeg, amíg ennyit mosolyog a gyermek!
(jujj ez már majdnem vers..

)
Lányok!
Olyan jó, hogy hozzátok a gyerkőcöket. Mindegyiket látni akarom és jól megdögönyözni, akármekkora is!!
Ja és képzeljétek, kaptunk időpontot kromoszóma-vizsgálatra a bátyámmal. Jó soká' lesz, vagy egy hónap múlva.
Most elköszönök holnapig. Jó éjszakát gyerekek!
És felnőttek!
réka