A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok! Ezt a fránya babanetet is pont ilyenkor tudják karbantartani.
Mi hír Rokicáról? Izgulok értük, hogy minden úgy siekrült-e, ahogy elképzelte.

Megann! Én szívesen beelőzlek. Kép

Részvétem az allergiásoknak, én ma éjszaka allergia nélkül se tudtam aludni, pedig nekem igazán jó alvókám van.

Veszek ma szép plüss zenélő forgót az egyik babaszobás kismamától. Olyan édes kis állatok vannak rajta. Remélem Saci szeretni fogja. Kép
Azt hiszem még Mea írta korábban, hogy ő is vett ilyet a kiságy fölé.

Bodza 38+6
(Már csak 1 hét van hátra!)

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok

Képzeljétek, most beszéltem a Teve utcával, ahol az igazolást adják, hogy tgyáson vagyok.
Nekem júniban lejárt a gyed, tp-n voltam szept 1-ig, onnan igénylem a tgyást szülés előtt 27 nappal, mert tp-re ugye nem jár tandíjmentesség. Hogy gyorsabb legyen, holnap személyesen viszem be az igénylést az oep-hez.(Eddig számfejtették meg ilyesmi)
Erre közlik a telefonban, hogy annak elbírálása 30 nap(!!!) és csak azután tudnak igazolást adni. Mellesleg a tanévkezdetkor, azaz 13-án kell tgyáson lennem, és ezt kell 23-án, beiratkozáskor igazolnom.
A fősuli meg azért kéri 23-án az igazolást (velük is beszéltem), mert neki meg ugye le kell adni az állam felé, hogy megkapja a térítést.
Tökjó. Ki van ez találva, elvileg stimmel, csak épp a gyakorlatban nem megvalósítható.
Holnap megint hívom a fősulin az tanulányi előadómat, mert ez azért vicces.

MEgann, asszem te jársz hasonló cipőben, neked sikerült megoldani?

Róki hajnali 4kor írt sms-t a nyáriakhoz, hogy "szülünk". Tehát szülKép

üdv
p 37+1
penna

Sziasztok!

sajna még mindig nem tudok hírrel szolgálni Rokicáról... Remélem, rendben mennek a dolgok.
Nem merem felhívni, az SMS-re meg nem reagált.
lucretia

Penna

átnéztem én is a nyáriba, de ott sincs hajnali 4 óta újság.... Remélem, már rég örülnek egymásnak, és minden családtagot, barátot értesítenek, és örömködnek, ezért nem írt nekünk.

Luc
38+2
lucretia

Sziasztok!

A fenébe, eddig ez a r...dt babanet nem engedett fel, most meg felengedett, de még semmi hir, pedig nagyon izgutam már RókicáértKép

Amint valaki tud valamit, jelezzen mert megüt a guta!

Másrészt meg most már nagyo aggódom!
Szerintetek jut elég oxigénhez a babó, ha csak szájon át tudok lélegezni???
Nagyon ki vagyok.....már lila karikák vannak a szemem alatt, most nagy nehezen aludtam egy órát, de hát ez még mindig csk 3 óra az éjszakai 2-vel együtt, megy el az erőm, az étvágyamKépKép:CSak arra van kapacitásom, hogy öntöm magamba a teát folyadékpótlás gyanántKépKépKép
Hogy fogok igy szülni???
Felhivtam a gégészetet, mondták hogy nemigen tudnak mit tenni, tengerisós orspray, max nagyon végszükség esetén novorin orcsepp egy lehelletnyi...
Meg vetten homeopatias szert influenza tüneti kezelésre (oscillococcinum), de hát eddig annyit ért mint halottanak a csókKépKépKépKép
Hát jó kilátások....
Komolyan ki vagyok....mit csináljak???

Megann 39+3

Kép

Kép
megann

Penna!

Ja, faszán ki van ez a tgyásos igazolás találvaKép
Én úgy oldottam meg, hogy akkor fogok beiratkozni amikor megvan az igazolás, egész egyszerűen nem tehetek mást.
A suliban a nőci azt monta, hogy vagy még esetleg fizessem be a tandijat(2X120.000 ft) aztán az igazolás beküldése után majd visszakapom.
Hmmmmmmmm jó fej nem, csak úgy akasszak le a szögről 240.000 ft-ot!!!!!KépKép
Nem is tudom emberek mit képzelnek?????!!!!

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,

sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed magadKépKépKép
De szerintem biztos kap elég oxigént a babád.
Próbálj meg elsősorban megnyugodni!Hívd fel esetleg a nőgyógyidat, hátha tud vmi okosat mondani!És pihenj!!!!!Kép
Kitartás

Luc
38+2

Én is nagyon izgulok már Rokiék miatt!!!!!!
lucretia

Megann KépKépKépés mindenki aki allergiás-Benianyu,Hari)

Van nálunk egy kismami,aki szintén állatira allergiás,ő ezeket javasolja:

Histaminum (Általános szer) max.1x5 golyó
Euphrasia (Szemviszketésre) max.2x5 golyó
Sabadilla (erős Tüsszögésre,Orrfolyásra)max.3x5 golyó

Mivel ezek homeobogyik nem ártasz vele a babádnak,Te viszont lehet hogy sokkal jobban fogod érezni magad!!!
Szerintem egy misét megérKépKépKép
Futás a patikába,aztán mondd el mi volt....KépKépKép

Roki miatt MAJD SZÉTVET AZ IZGALOM!!!!!!!
Hát lehet ilyet tenni Velünk?!?!??Kép

Megyek szülőire megint,este még feltétlenül benézek a friss hírek miatt....Kép

annamami
annamami

Megann
homeós szer, ha tényleg allergiád van: Pollens 15 vagy 30 ch 1x5g. Anyunak nagyon bejött.
Az oscillo az rendes influenzára, náthára van, az sztem nem fog hatni...Kép
Ja, látom Annamami írt mást...Csak tudom, most nem vagy abban a próbálgatós kedvedbenKép Sajnálom, jobbulást.

Mi lehet Rókival? Már én is rágom a körmömKép

üdv
p
penna

Rokinak drukk ezerrel.KépKépKép

Megann,
Sajnalom, hogy kinoz az allergia.Kép Neked meg azert drukk, hogy bejojjon a homeo bogyo.

En is szulni szeretnek mar. Mini beilleszkedett, faj is mindenem, de nem ugy ahogy kene. Jo kis turelemjatek.Kép

Szep napot

pusszancs
minimi

Hát ez a Rokica! Tisztára izgalomba tart mindenkitKép Szerintem direkt csinálja. Ráadásul Meának is írtam még este, de ő sem reagált azóta sem. És ha jól látom Angelaniról sincs azóta semmi hír. Hát hogy tehetik ezt velünk?

Erre azért emlékezzen majd mindenki mikor rá kerül a sor, hogy itt még vannak akik izulnak ám!Kép

Megann, részvétem az allergia miatt. Én próbáltam ilyen homeos orrspray-t, de nekem sajna nem használt az sem. Remélem te jobban jársz.

Hari 35+4

Kép
Kép
hari

Jaj, olyan aranyosak vagytok, hogy igy probaltok segiteniKép
Akkor most megprobalok erot venni magamon és lemenni ide a sarki patikába....
Csak mostmár azt se tudom melyiket vegyem, lehet, hogy az összeset???

Roki miatt is kivagyok!MI VAN MÁR????KépKépKépKép

(amúgy lehet hogy csak a liter tea hatása, meg az ideg, meg a kin, de ma én is 2x voltam wc-n, hát most tényleg jó lenne, ha még egy két napot várna a babó legalább hétvégéig, hátha leromlik az idő, és jobban leszekKép
Ja kikapcsoltam a telefonom, hogy ne zavarjanak, azt hiszitek megúsztam??Kép hát küldenek sms-t hogy:" csak nem megindult a szülés???" hát kivagyok!Lehet hogy kivágom az összes telefont itthonról csak a notebook marad meg TIKép

Megann

Kép

Kép
megann

Jéééé MINIMI!

ELTÉVEDT BÁRÁNYKÁNKKépKépKépKép
HÁT TE IS ELÕKERÜLTÉL ITT A VÉGHAJRÁBANKépKépKép
DE ÖRÜLÖK!Kép
Maradj velünk, naaaaa léci, olyan régen voltál már ittKépKép

Kép

Kép
megann

Na megjöttem!
Vettem Sabadilla 9ch-t most eszem..
Aztán utánaküldök Pollens 30 ch-t és várom a csodát!

Fasza szél van kint legalábbis Zuglóban, na ez teszi be igazán a nagykaput a pollenallergiásoknakKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Nem bírtam, felhívtam Rókit.
Kb 1 órája lett meg a baba, 3/4 5 felé. 3950 gr (vagy valami ilyesmi, Róki sem emlékezett pontosan) 58 cm, szóval jóóóó nagy! KépKépKép
Szegény, egész nap vajúdott, EDA-val is, mert nagyon fájt neki. A kitolás is nagyon húzós volt, akkor már nem hatott az EDA, és jól megszenvedett.
Szopival is próbálkoztak, megy, de azt mondta "tényleg nem olyan egyszerű"Kép
Most körülötte van az egész családja, gyönyörködnek a babában, Róki nagyon fáradt, hiszen éjjel sem aludt...
Ja, és gátmetszés nem volt, semmi külső sérülés, belül kellett pár öltést csinálni.

NAGY-NAGY GRATULA RÓKICÁNAK!!!

üdv
p 37+1
penna

Gratulálok Rókinak.

Én egész nap görcsöltem, szarul voltam. Este kellett volna menni ctg-re, de végül du lett.
Ügyeletes doki szerint 1 ujjnyira nyitva a méhszáj és elsimulóban. Bent akart tartani, de végül sikerült eljönni...... Holnap dokimmal találka, elvállik, hogy mi lesz. Azóta is görcsök jönnek és szarul vagyok. Ma már hánytam is, szóval tele a tököm. Most már előjöhetne, mert nagyon csibész lett a végére.

Kriszta
38+5

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Penna!

Te vagy a nap hőse persze Rókica utánKépKép(hogy fel merted hivni)
Szegény!Gondoltam hogy nem lesz olyan könnyű menet, neki is óriási hasa volt, szinte sejthető volt hogy óriási baba lapul odabentKépKépKépKép

HATALMAS GRATULA TÕLEM IS RÓKINAK!ÜGYES VOLT NAGYON!!!

Na most megint elkapott a para, hiszen hajnal óta ben van, az ugye több mint 12 óraKép
És hát még EDA-val se volt egyszerűKép
Úr Isten mi vár rám???KépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Bkriszta!

Tiéd az elsőbbség!(ezek után pláne)KépKép

Kép

Kép
megann

Annamami: Róki volt akiről kérdeztél a Szentimrés topicban?

Kép
Kép
johanna1975

Ja, azért humoránál volt, amikor mondta az 58 cm-t, hozzátette, hogy "ennyit az 56-os rucikról"KépKép
penna

Hát tényleg nagy gratula Rokicának!!!!

Visszavonok mindent amit az utóbbi napokban írtam. NEM AKAROK SZÜLNI!!!!
Megann, csatlakozom a pánikodhoz. Én könnyű szülést szeretnék, nem nehezet. És különben is, most remeg a gyomrom és félek az egésztől.
De lehet hogy mégis most kéne szülnöm, mert most még nem olyan nagy a baba? Vagy akkor most hogy csináljam?! Én nem akarok félni a szüléstől. Úgy féltem, hogy előbb-utóbb lesz valaki, aki ilyen nehezen szül.

Na minden esetre minden elismerésem Rokicáé és remélem ennél rosszabbat már nem mesél ha hazajön. De legalább már ölelheti a babáját!Kép
A kis óriástKép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Na végre, hogy tudunk Rokiról!!!!Nagy-nagy gratula!!!!Kép

Kriszta
nálam is van mindenféle "tünet" és nekem is 1 ujjnyi a méhszáj, doki szerint a héten szülünk. Folyamatos "nyákozás", meg már hasmenés is...Minden percben azt lesem, mikor jönnek már fájások vagy magzatvízKép Olyan jó lenne már!!!!!!!!

Luc
38+2
lucretia

Megann ! Jobbulást!

Rókicának pedig hatalmas gratula! Sajnálom, hogy nem egészen úgy sikerült Neki, ahogy azt szerette volna. Jó hosszan szenvedett a babóért!
Le a kalappal!

Az én kis babóm meg ma alig mocorog, teljesen nyugis, szinte nem reagál semmire egész nap!!!
Nektek is szokott ilyet csinálni, nekem eddig mindig olyan sokat ficánkolt!

Viki
38+6

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hari!

Legalább te hű társam maradsz a rettegésbenKépKép
Nem is tudom, most azt hiszem hogy jobb lenne császárral szülniKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Hari!

És még Angelani szüléséről se tudunk semmit...

Kép

Kép
megann

Hari!

Hát ez nem lehet igazKépKép
Úgy látszik minden rossz jön ami jöhet!
Olyan vircsaft van a fölöttünk lévő valamelyik lakásban hogy el se tudom mondani....KépKép
Az 5 év alatt amióta itt lakom, egyszer sem volt ilyen...
Mi a f...sz van odafönt, mindenki be van lőve????KépKép
Orditoznak, sikongatnak, énekelnek...hát remélem hamar befejezik mert felmegyek a nagykéssel!KépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Na vééégreeeKép óriási gratula Rókicának!!! szép nagy baba!
de jó, hogy nem kellett metszeni, meg csaszi, meg minden! nézzük ugye pozitívanKép 12 óra szenvedés egy fantasztikus babáértKép Hari, Megann, csak semmi pánikKép
jön a hétvégén a hidegfront, lesz kinek belehúzni, látom!
hajrá csajok!!!!

Megann te előbb rendezd le ezt az ellergiát, csak keményen mondd oda, ahogy megszokhattuk tőledKép remélem hamar javulsz, aztán mit ehhez képest egy szülés, nem?Kép

hű de nagy a pofám... de én még nem akarok szülni, csak jövő hét végére lesz gyerekszoba...

Luc, én mindig be vagyok kapcsolva! mindenképp írjál sms-t, bármikor!! én nem foglak merni felhívni, nem akarlak zavarniKép

and 34+2

KépKép
KépKép
and

Megann, dehogynem! Pont eleget tudok Angelani szüléséről ahhoz, hogy még jobban parázzak. Vagy gondolod, hogy tud valamit szépíteni egy spinális császáron?! Tudod mit? Én most azt találtam ki, hogy mondjuk valamelyik reggel inkább majd ott találom a Lili babámat a kiságybanKép
Ehhez mit szólsz? Na jó, lehet a nagy ágyban is, egye fene. De többet nem engedek a dologból.

Nővérem is olyan édes volt, a két szülése után először is felvilágosított, hogy ne akarjam, hogy előbb jöjjön a baba, mert neki a kissebbik előbb jött és azért látszott a különbség a két gyerek között, másrészt nem kell aggódnom, hogy nem tudom mikor kell bemenni a kórházba, mert az olyan fájdalommal jár, hogy tudni fogom. Szóval mára már meg lettem nyugtatva, úgyhogy nem is tudom mit akarok mégKép

Fel a fejjel Megann, mi leszünk azok, akik paráznak és egyszer csak kipottyan majd a babánk! Vagy nem...

Kép
Kép
hari

Megann, szerintem tegyél magad elé egy ventillátort, csukd be a szemed és gondolj arra hogy a tengernél fekszel és fúj a szél... ha ez nem megy, gondolatban pofozd fel egytől egyig az összes szomszédodat, hátha az használKép

KépKép
KépKép
and

Hari, ez a beszéd!

KépKép
KépKép
and

Megann, de át is jöhetsz hozzám, felpofozhatod az enyém szomszédokat, akkor jól kiéled a dühödet, nem veszel össze a te szomszédaiddal és még rajtam is segítesz. Sőt ha itt vagy, akkor gyorsan letudjuk a szülést is itthonKép Na???? Tudom, tiszta hülye vagyok már. De most gondoljatok bele, ha mondjuk hétfőn a doki azt mondja megint, hogy milyen szép nagy a baba, akkor még idegesebb leszek. Eddig mindig vigyorogtam és örültem, most azt hiszem nem tudomKép Határozott vagyok ám kegyetlenül.

Na jó, erőt veszek magamon és én inkább magamat pofozom fel, hátha észhez térek tőle.

Most nézem a hírek vagy mit, össze-vissza mindenhol természeti katasztrófák. Azért olyan jó helyen lakunk hogy itt nincsenek ilyenek.

Hari

Kép
Kép
hari

Jaj, lányok, remélem, nem keltettem pánikot!
Róki egyáltalán nem volt kibukva, nagyon örül a gyönyörű babájának. Az EDA-t sem tragédiaként fogta fel, hiszen ő kérte végül!Kép
Jó, nem volt rövid szülés, de azt mondta, Zsuzsi gyönyörű!
Ne parázzatok már...Kép
Én most nem akartam sokáig zavarni, de holnap sztem örülni fog a hívásoknak, és megnyugtat mindenkit.Kép
üdv
p 37+1
penna

Hari, micsoda problémamegoldó képességgel vagy Te megáldva!KépKépKépKép jó lökött vagy, teccikKép

KépKép
KépKép
and

naugye csajokKép a világ legszebb dolga fog velünk történni!!!!! ezt próbáljuk fejben tartaniKép Hari, majd ezt üvöltsd át Megannak, miközben pofozza a szomszédaidatKép amilyen állapotban van most, a lelket is kiveri belőlük..

KépKép
KépKép
and

And, azt hittem azt írod, hogy szülés közben mikor majd' besz@runk a fájdalomtól, akkor üvöltsem át Megannak a másik ágyra, hogy ez a világ legszebb dolgaKép

Párom megint lelépett, úgyhogy sütök egy kis sajtos rudat. Ez jól hangzik mi? De azért mielőtt azt hinnétek, hogy háziasszonyá váltam, vettem ma fagyasztott tésztát, amit csak fel kellett ereszteni, most megkenem egy kis tojássárgájával, megszórom reszelt sajttal és már sütöm is. Jó kis hízlalós!!!KépKép

Hari

Kép
Kép
hari

Ja, azt kifelejtettem, hogy még ki is kell nyújtani egy kicsit. Ez a rengeteg macera egy kis sajtos rúdért!! Ha ezt az én szegény nagyim látná! Õ még a tésztát is maga csinálta, nem hogy a sütiket! Sőt, ő biztos nem félt a szüléstől sem.

Kép
Kép
hari

And kösziKép

Fogok írniKép De aztán lehet, hogy megtréfál a kis fütyis, és nem is akar olyan hamar kijönniKép Mindegy, de legalább vannak jelek, így is elég türelmetlen vagyok már!!!!

Luc
38+2
lucretia

Penna, igazán jól csináltad, hogy felhívtad Rokit, köszi a hírt.

Roki! Nagy gratula! Nemhiába növesztetted szép nagyra a pocakot, Zsuzsika is szép nagy lettKép. (A kisrucikat ne bánd, majd lepasszolod annak aki kicsi babát hoz a topicbaKép.)

Délután elmentem a házidokinénihez igazolást kérni a tgyáshoz, pénteken megyek az egyetemre, kíváncsi leszek, ez a papír végre jó lesz-e a munkaügyön. A kiskönyvemet, meg a nőgyógyi igazolását hiába mutogattam. A végén már a pocakra böktem, hogy azért ugye elhiszitek, hogy lesz kisbabám??? Na jó, nem rajtuk múlik, a hülye tb-nek kell ezerféle papír meg igazolás... Csatlakozom a tb szidók táborába. Es levonnak minden pénzecskémből egy rakás járulékot...

D
dudukly
Isaszeg

Hari KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép jót röhögtemKép

Luc, élvezd ki a maradék idődetKép olyan izgi lehet...

KépKép
KépKép
and

Sziasztok lányok,

Kicsit én is eltűntem...de most itt vagyok. Mindig bele-bele olvastam a topicba, de annyira fáj a hátam pár másodperc után, hogy nem volt már az olvasás után erőm írni. Most is rövid leszek.

NAGY NAGY GRATULA az összes újdonsült anyukának, és üdv az új kismamáknak.

Én is még egybe vagyok, de már nagyon nehezen viselem. A kiskönyv szerint szept.6 ra voltam kiírva, az eddigi számolásom szerint pénteken tölteném a 40. hetet, a mensi alapján meg szept. 15 a szülés dátuma...Kép csajok én már nem tudom mit számoljak, számoljak-e egyáltalán valamit.

Holnap megyek CTG-re és UH-ra.

További kitartást mindenkinek, nekem már nagyon fogy. Kép

Pr. (?)

Kép

Kép
prüntyi

Jaj, lányok, hát megnevettettetek engemKép
Örök hálám érte!

Hari!
Akár az egész sorházat + a mi társasházunkat is lepofozom, csak történjen már valami ezzel az allergiával.KépKépKépEgyébként nálunk elült a vihar a fönti lakásbanKépKép
Sőt ha teszel félre a sajtos rúdból még a szomszéd házat is végigveremKépKépKép

Párom hazajött, rámnézett, és mindent elárult az arckifejezéseKép Azt mondta, igy még ő engem nem látott az 5 év alattKép
Majdnem sirva fakadtamKép, pedig vigasztalt, simogatott, sajnálgatott
Úgy nézek mi mint aki egy hétig be volt lőveKépKép
Továbbra sem tudom hogyha nem változik semmi, akkor hogy fogok én megszülni?Mit nem adnék ha mondjuk holnap egy szemviszketős napra ébrednék, azaz mit ébrednék...szerintem megint nem lesz alvás....
Pillanatnyilag örülök, hogyha az erőmből arra futja hogy elkolbászoljak a WC a nappali meg a konyha közöttKép
Párom azt mondja, hogy akkor úgyis előjönnek a tartalékok....mondtam hogy énnekem olyan nincsKép, azaz most élem fölKép
Igy kib...ni az emberrel, már csak azért aggódom nehogy a babónak is baja legyen, hogy nem kap elég oxigént vagy valamiKép
Ha szájon át lélegzem az ugyanolyan mintha orron keresztül, ugye???

Penna!
Ne izgulj, nekünk Harival szerintem már mindegy hogy ki mit mond, letettük a garast a para mellettKépKépKép
Én egyébként mindig ilyen parás vagyok mindenben, és szerencsére eddig minden olyan jól sült el....remélem ez is igy végződik és mondjuk pár óra alatt valóban megszülünk Harival!

And!
Isten őrizz ventilátorKép, az talán még rosszabb.
Csak kavarja a polleneket a levegőben...
Viszont a tengeri levegő az király, hol lehet ilyet palackozva,vagy zacskózva vásárolni???KépKép
Abban biztos nincs egy nyomorult pollen semKép

Megann 39+3

Kép

Kép
megann

Sziasztok! Kép Kép Kép

Először is nagy-nagy gratula Rokicának!!!! Kép Kép Kép Jó nagy babája született!
Sok boldogságot kívánok az egész családnak és sok tápláló tejecskét a picinek! Kép Kép Kép

Penna, köszi, hogy hoztad nekünk az infot!

Mindjárt felteszek frissített táblázatot, csak visszaolvasok. Ma egész nap nem voltam gépközelben.

Macsek,
köszi az ötletet. Ahogy Dudukly írta a kontaktlencse miatt nem nagyon tudok szemcseppet használni. Ezen kívül én sem veszek be semmilyen gyógyszert, inkább szenvedek.

Most látom, hogy egész délután nem volt jó a babanet. Hú, de ideges lettem volna én is. Főleg, mikor várjuk a fontos híreket!

Annamami,
Kedves vagy, de én valahogy nem hiszek (még?) a homeopátiában, emiatt is nem próbálkoztam ezekkel a golyókkal. Pedig lehet, hogy jó megoldás lenne. Ha Megannak beválik, lehet, hogy én is kipróbálom.

Megann,
Mi a helyzet bogyó kontra allergia ügyben?

Erről jut eszembe, de nehogy kitagadjatok; megkérdeztem a szülésznőmet, hogy mi a véleménye a málnalevél teáról. Azt mondta, hogy ha hiszek benne, hogy használ, akkor igyam. Ártani biztos nem fog, de annyi csodát nem csinál, mint amit hallani róla.

Benianyu
35+4

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Azért olyan fura, hogy így "középkorúan" is ilyen lükék vagyunk néhányan. (pontosabban szerintem mindenki, csak nem akarok senkit megbántani). Valószínűleg a munkahelyén, meg idegenek előtt sokan mások vagyunk, "felnőttebbek", de nekem itt mindig olyan érzésem van, mintha mindenki max. 20 éves lenne. Vagy csak szeretném?! Minden esetre nem érzem magam 30 évesnek.

Zsofy, ma nem is jelentkeztél nálunk. Se kép, se hozzászólás, ejnye. Persze meg tudlak érteni én is inkább babáznékKép

Hari

Kép
Kép
hari

Bocs Megann a ventillátor miatt, nem tudtamKép csak szél imitálásnak gondoltam a tengerparta. a tengeri levegőt viszont tudtam, hogy jó. Nekem van itthon egy kis üvegcsében egy kis görögországi tengerpartról való homok, még ált. iskolában kaptam a barátnőmtől, azt tudom felajánlani, köll??Kép
mindenesetre nyisd nagyra a szád és vegyél mély levegőketKép
komolyan sajnállak, hogy nem tudsz mit tenni ezzel a frányasággalKép de amíg a humorod megvan az fél gyógyulás, és látom megvan!KépKép

and 34+2

KépKép
KépKép
and

Megann, szerintem szájon lélegezni sokkal jobb, hiszen ha jól sejtem (bocs ha nemKép) neked is nagyobb átmérőjű a szád, mint az orrod, tehát elvileg sokkal több levegőt lehet ott bejuttatni. Úgyhogy emiatt ne aggódj, ez csak neked sz@r, a babának kifejezetten jó, hogy több levegőt kap így.

A pár órát pedig remélem kettőnkre ÖSSZESEN szánod. Én speciel tök megelégszem 1 órával, a többit felajánlom másnak, aki tovább szeretne vajúdni. Ja és az egy órában nem csak a vajúdás van benne, hanem a kitolás is és a fürdetés isKép

Benianyu, jó hogy végre megjöttél, már azt hittem te se jössz ma.

Rokicának jó sok tejet kell most termelnie. Én még mindig le vagyok döbbenve, hogy mekkora babát sikerült alkotniuk. Nem aprózták el, az biztos.

Hari

Kép
Kép
hari

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 6 hét + 0 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 4 hét + 4 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 4 hét + 3 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 4 hét + 0 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 3 hét + 1 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 2 hét + 5 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 2 hét + 2 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 2 hét + 1 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 2 hét + 1 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 1 hét + 2 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 1 hét + 2 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 0 hét + 4 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 0 hét + 3 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 0 hét + 1 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 0 hét + 1 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 0 hét + 1 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 0 hét + 0 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 39 hét + 4 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 39 hét + 4 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 39 hét + 0 nap
Bodza Első baba 2005.09.15 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 38 hét + 2 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 38 hét + 5 nap
Lucretia Első baba 2005.09.20 Bence SOTE I. 25 év 38 hét + 2 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 2005.09.24 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 37 hét + 4 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 37 hét + 4 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 37 hét + 3 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 37 hét + 1 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 37 hét + 1 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 36 hét + 2 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 37 hét + 3 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 36 hét + 1 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 35 hét + 6 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 36 hét + 2 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 36 hét + 2 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 35 hét + 3 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 35 hét + 2 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 34 hét + 6 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 34 hét + 5 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 34 hét + 4 nap
And Első baba 2005.10.17 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 34 hét + 2 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 33 hét + 0 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év / Bp. II. 30 hét + 3 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 28 hét + 1 nap
</pre>

benianyu

Hari, a Te pocakodat elnézve nem leszel lemaradvaKép vagyKép
dudukly
Isaszeg

Hari,
Itt vagyok, itt vagyok. Kép Kép Kép Csak ma elég sűrű napunk volt.
Délelőtt mentem ctg-re, minden oké, szépen vert Danibaba szíve. 40 perc oda, másik 40 vissza és még nem volt őrült forgalom. Utána újra be a kocsiba (az Anyuéba), Benivel és Anyuval és ki a szerelőhőz, mert kész lett a kocsim. 1 óra oda és 1 vissza.
4 körül értünk haza, kajáltunk és mentünk le a játszóra este 7-ig.
Most rogytam ide a géphez 20 perce.

benianyu

Megann,
nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul vagyKép
Nem tudom, vigasztal-e, de sztem a babó nem fog akkor kibújni, amikor te fizikailag rosszul vagy, azaz nem "optimálisak" (többé-kevésbé) a körülmények.
jó éjt
p
penna

Benianyu, alibi elfogadvaKép

Dudukly, remélem igazad leszKép Végül is az utolsó UH szerint szept. 28-án fogok szülni, de a doki azt mondta, hogy ez ugye nem jelent semmit, lehet attól még hogy marad az okt. 8, csak 4 kg felett lesz a babaKép Jófej dokim van mi? És akkor még azt mondja, hogy könnyű szülés lesz. Hát végül is mihez képest.

Tudom, hogy volt már téma, de már nem emlékszem hogy mi volt az eredmény, ki mennyit ad a dokinak? Mert én minden alkalommal fizetek egy fix. összeget, (10e) és én nagy naívan azt gondoltam, hogy abból az 50e-ből amit kapunk, adok 30-at a dokinak, 20-at meg a szülésznőnek. De most már annyian mondták, hogy az kevés, hogy kezdek elbizonytalanodni. Mert ugy utána még mennem kell kontrollra is, és nem szeretném magam kellemetlenül érezni, amiért keveset adtam. Szerintetek?

Hari

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?