2005.09.06 09:57
2005.09.06 12:44
Hát nem tudom, tényleg nem tudok más tanácsot adni, egyszer úgyis kinövi
Na, most nem kell ám aztat gondolni rólam, hogy én agyonverem folyton öket, de nálunk is tényleg ez volt a szitu a rugdosással, és a ráütés hatásos volt. Bár én még csináltam sokat azt is, hogy ha láttam, hogy lendül a lába, odaálltam a hasammal, és odanyomtam a pelenkázó széléhez. (na, ha ezt a Gyivi olvassa...
) Szóval nem úgy, hogy fájjon neki, csak hogy ne lódítsa meg, és tudja, hogy nem szabad!
És nagyon ügyes, hogy megfordul!! Egyébként én is minden elsö tettéröl lemaradtam Máténak
Kivéve a mászást
A leesés valóban megrázó élmény tud lenni, én a mai napig ettöl, meg a betonon történö esésektöl félek.
Pedig lassan érik az emeleteságy Reginek, úgyhogy pár éjszakát biztos nem alszom majd!
jó rég taliztunk már. Dackorszak...állítólag nagyon sok dackorszak létezik, tulképp a kölkök is benne vannak már. De az igazi, kökemény, brutál még csak most jön
Kb 2,5 éves korban következik be. Én már elöre rettegek, mert még elevenen él emlékeimben, hogy Regivel mit éltem át. Azért emiatt pont már lélekben készülök, és talán -remélem- jobban tudom majd kezelni a szitut. Ez most nem rémsztori akart lenni, de a nagy átlagnál sajnos jön...(én persze feszt mondogattam, hogy az én gyerekem nem lesz,ááá) És amilyen hirtelen jön, úgyis fog egy szép napon. Reginél kereken fél évig tartott. Persze akkor voltam Mátéval terhes, szóval sok mindent biztos érzékenyebben éltem meg.
Úgyhogy szombaton is megyünk
2005.09.06 19:10
És még esőt is mondanak
, engem Emma már pár hónaposan is fel tudott, utána pedig mesteri szintre fokozta, egy időszakban (kb 1,5-2 éves koráig) mindne nap kellett ordibálnom vele és sajna sokszor a fenekére is ütöttem
, de egyszerűen kibírhatatlan dolgokat művelt. most azért már jobb, de néha azért még próbálgat. Vagy az én tűrőképességem eltt nagyobb
Komolyra fordítva nem vagyok büszke erre az időszakra, de ő nem egyszerű gyerek.
))
2005.09.06 21:12
Kajára pizzát gondoltam - sonkást, gombást és sonka-gombát
Kukoricát is tennék rá, de ha nem jó, szóljatok! Meg valami sütit is sütök, az még titok (még magamnak is
).
2005.09.06 21:59
. Õ egyébként a pils típúsú söröket bírja leginkább, de esküszöm, hogy bármelyiket megissza
Pizzát is bírjuk mindegyiket, de ha pöri mellett döntötök, szerintem azt is megfőzi. Vagy eszébe jutott a halászlé is, az jó gyorsan megvan, mit szóltok? Süssek valamit? Túrós pogi? Vagy bármi más?
Egyikünk se az a "tedd ki, hadd hűljön típus
"
Tényleg nekem is eszembe jutott a Gyivi, de hát nem mi vagyuk az ő ügyfeleik, kezdő vagyok ezen a téren és az is maradok
Büdös kölke nem veszi komolyan, most azt próbálom, hogy nem szólok érte, csak megpróbálom kicselezni, hátha megunja. 2005.09.07 06:38

) és én is hajlok rá, bár azért én hozzá képest izgága vagyok, és Emma így lett izgága. Anyukám ezen szokott nagyokat mosolyogni, hogy úgy kell nekünk, legalább végre mozgósítva vagyunk.

. Remélem nem jön be nekik.
2005.09.07 08:09
Sörözésbe az én uram is benne lesz, föleg, hogy a táv gyalog megtehetö
Neki a lépcsös wc-szükítö volt, én azt javaslom, sztem a legjobb, mert elég hamar bele lehet ám fáradni abba, hogy a wcre rakosgatod a gyereket
Oda meg felmászik. Bilit ritkán használtunk, inkább az elején, amíg nem tudott még felmászni a rötyire. Úgyhogy Máténak el lett téve, majd jövöre elövesszük
Legalábbis mi valszeg akkor mennénk.... 2005.09.07 15:03
2005.09.07 16:49
Hogy ez nekem nem jutott eszembe
2005.09.07 17:25
Talira el is tudnám vinni.
2005.09.07 21:00
Szirom, szerintem az Ember most ne fáradjon a bográcsolással, inkább élvezze, hogy beszélgethet, sörözhet
Lesz még alkalom, amikor ő szakácskodhat - és remélem is, mert a pöri, a kacsa, a sültek isteniek voltak!
Az eddigi két talira általában én sütit is, meg üdítőt is vittem, de rád bízom
És ha nem hoztok semmit, az sem gond
Jöhet! Neked is kitaláltam ám már valamit - csak hogy ne csak nézd, ahogy mi eszünk
2005.09.08 06:53
Pedig nem ilyen aktív ám, csak mindíg így jön ki. 

, mire Emma: Apa, most csak ennyit tudtam.
Semmi előjele nem volt, este még beszélgettünk. Annyit segített nekünk, úgy sajnáltuk. Még most is készült hogy amíg átmeneti állapotban leszünk majd hozzuk neki amosni meg vasalnivalót, meg majd nézi a psotaládánk... 2005.09.08 07:57
Ki honnan nézi, félig üres vagy félig teli
Emma végülis mikor is lett szobatiszta?
Legfeljebb megfordította eccer
Abban nálunk én vagyok a Jani, és ezt ő is elismeri
Mondjuk lent nálunk nincs pelenkázó, tudod, szóval tök nagy tere van erre a kanapén.
2005.09.08 08:03
Ma megy a nö a második jazzbalett órájára, még mindig lelkes
Na most tudjátok, én ezzel hogy vagyok, ez nálam nem betegség, sztem nem is fertöz, miután megfázás, semmi baja (remélem, nem is lesz), szívom neki, meg kap calciumot. Most igazából még nem is folyik nagyon, csak ugye szeretném megelözni a bajt. Szóval továbbra is okés részünkröl a tali (persze, emelje fel a kezét, aki így nem kíváncsi ránk
), de vasárnapig még sok minden történhet minden irányban ugye. 2005.09.08 08:53
2005.09.08 13:47
2005.09.08 14:35
Az előbb erre nem is reagáltam, pedig jól esett ám!
Hanem pils típusút, tudod, van a pils meg a lager. Olyan mondjuk a zöld Dreher, a neve is Dreher pils
Sörtudóst játszok
2005.09.08 20:20

Meg nem kötelező neked sütni ám
Hozhatsz rágcsát is, az is ugyanolyan jó, de az üdítő is elég
2005.09.09 14:00
. Később, amint tud, Hanzi jön, és ír bővebben. Most azért kért meg, hogy szóljak nektek, hogy mielőbb tudjatok vele kalkulálni. 2005.09.09 21:19
2005.09.10 11:54
2005.09.10 13:26
Remélem, hogy legalább ő fog hívni... 2005.09.11 09:21
2005.09.11 09:47
2005.09.11 10:44
A kölkök minimálisan, ugyanis közben Regi is fújja az orrát, de végülis ha nem mondom, észre nem venné senki rajtuk. Én viszont tegnap elmentem boxedzésre, persze szétizzadtam az agyam, utána bementünk a barátnőmmel vásárolni a Matchba (Duna Plaza), na kb 10 fok volt a légkonditól, szétfagytunk, mire kijöttünk. Szóval tuti ott fáztam meg
2005.09.12 06:32

2005.09.12 06:35
Kb 3 nap a mélypont, utána javulgat. 2005.09.12 17:42
Én javasoltam különben valami hasonló telefonszámforrást, mint amit mondtál
Ahogy a múltkor mondtad, valamelyik este 6 után jó?
2005.09.13 09:37
Lesz buli?
Viszont a 6 után kicsit változott, mert ugye kedd-csüt jazzbaletten vagyok a csajjal, és 6 után érünk haza, ha vásárolunk is, úgyhogy inkább csúszik 7 órára kb. Hétfőnként nem vagyok a torna miatt, most a héten a szerda se jó
Szóval zsufis...De pl a héten a péntek jónak tűnik. De tényleg, hangsúlyozom, nekünk nem kell most egyáltalán, úgyhogy ha jövő hét, ha két hét...mindegy!
Örülök, hogy jobban van!!!!
És már veszettül csinosnak és izmosnak érzem magam 3 alkalom után
(persze a mérleg mást mutat)
2005.09.13 17:39
Köszöntéseket köszike!
Én nem hülyézlek le
Nálunk annak idején egyébként az volt, hogy ha az ember nem lázas, akkor mehet a dolog minden további nélkül.
Most küzdök az irodákkal, Miksa akkor már elmúlik 2 éves, oszt így elég drága lesz. Bár az egyik irodában ma azt mondták, hogy szeptember végéig tesznek még föl új ajánlatokat, és általában van olyan szállodájuk, ahol nem vagy csak keveset kell fizetni az ilyen törpékért. Kifejezetten gáznak találom, hogy 2-13 évesig ugyannnyit kérnek a gyerekért (20%kedvezményt adnak), pedig a mi kölkünk még reggelit se kérne elvileg, hiszen tápit iszik, az ebéd meg vacsi is csak töredékében fogyna el. Nagyjából elég lenne neki, ha a miénkből kapna. A karácsonyi felár meg fejenként 14 ezerrel dobja meg a költséget, gyerek esetében 7 ezerrel, és a repülőre is rátesznek 10 ezret. Pedig az ember szerint akkor kéne elhúzni
Követeli, hogy kapcsoljuk be. Mondjuk este is, mikor tévéznénk, de nem annyira zavar, mert tegnap pl. így este legalább 20 percen át eljátszott a szőnyegen egy nagy fazékkal. Levest főzött fakanállal a kockákból, kevergette, kóstolgatta, sőt, velünk is megkóstoltatta többször
baromira furcsa volt, hogy az ember tudott netezni, én meg kaját csinálni.
2005.09.13 18:07
2005.09.14 06:48

Mondtam neki hogy gőzöm sincs a lóversenyről.
2005.09.14 09:54
És a kocsiban ugyi be volt kötve, de itt nem lesz. Vagy ha muszáj, akkor azzal a kis vacak övvel, namost ő az ötpontosból is kibújik, ha nincs kedve ott ülni... 2005.09.14 10:41
Valahogy nem jön össze, mindíg másra kell a pénz. És mivel most belevágunk ebbe a hitelbe meg építkezésbe tuti nem jutunk el sehová. Még a görögökig sem sikerült idén sem vagy Horvátországba. Ez van. Mi 1x voltunk összesen külfödön a férjemmel, az is összesen kijött 100 e -ből, Görögország. Na majd ha kész a házunk

2005.09.14 11:58
2005.09.15 14:18
Miksa is szereti, de azért haza bírom hozni
2005.09.15 18:41

2005.09.16 06:51
Emam náthás, eddig bírta a bölcsit takony nélkül, ez van
2 napja emiatt tök rosszul alszunk, mai s fent volt 3-4-ig hajnalban, majd visszaaludt erre 6 előtt 10 perccel leesett az ágyról
Mert msot sima felnőtt heverőn alszik hogy ideiglenes helyen lakunk. Beesett a heverő és a mi ágyunk közé, kb 30 cm-es helyre, persze üvöltött a férjem meg rászólt hogy fejezze be, mert felébrednek a szomszédok, mondtam neki hogy azért nehogy már elvárja hogy ezt Emam felfogja hogy eza lakás nem a miénk és ezért ha leesik sem lehet üvölteni. Aztán visszaludt. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|