A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Tampon-téma: nekem anno a nőgyógyászom mondta, hogy felejtsem el, illetve csak akkor használjam, amikor nagyon-nagyon elkerülhetetlen. Egyrészt a fertőzések miatt, másrészt azért, mert amikor kisebb a vérzés, ki-behelyezésnél sértheti a hüvely falát, harmadrészt pedig azért, mert tamponnál nem tud rendesen kiürülni a dolog. Pl. nekem 2 napig elég darabos szokott lenni, és azt a tampon nem hiszem hogy be tudná szívni. És sztem is az Always Sensitive a tuti.

Marika!
Nekem mindkét petevezető el volt záródva, ezért csináltak egy laparoszkópiát, elvileg átjárható lett. 2 hónapja spontán próbák vannak, de ha holnap megjön, akkor megyek vissza a BMC-be.

Apropó csajok!
Ugye a mensi csak akkor késik, ha az ovuláció is késett? Ha én tudom tutira, hogy 14. nap volt ov., akkor a 28. napon meg kell jönnie, ugye?
mary78

Mea Kép
Gratulálok a pici lányhoz! Kép Kép Kép

Sackó Kép
HSG után én is kaptam antib. pirulát (2 db) be is vettem. Szerintem inkább szedd be, jobb az elővigyázatosság. Ha beszednél valami fertőzést az nagyobb kárt okozna a szervezetednek! Szerintem végy 1 pohár vizet és bevelük!
Akkor most elszörnyülködtetlek: 35 múltam, és 3 hónapja használtam először betétet a HSG után. Azt sem tudtam hogyan kell becsomagolni a bugyit. Azért összejött...

Andi Kép
Csúnya csúnya darázs!!! Sajnálom, hogy beteg vagy, ez aztán a pech, egymás után 2x is belédszúrni! Gyógyulj meg, és fogadd meg a doki tanácsát, pihizz!

Babcsibe Kép
Nagyon gyanús vagy! Most akkor mennyire volt meg neked? Nem nagyon? És a hőd le sem esett? Akkor sem mikor megjött? Holnap mikor lesz eredmény?

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
A lapart a János-ban csinálták?
Remélem nem kell visszamennetek a BMC-be!

Annyi rosszat írtatok a tamponról, hogy asszem én is átállok a betétre.

Kép
Kép
szilva069

szilva Kép koszi a tanacsot,,de en 6 db ot kell hogy bevegyek - bar meg ki sem valtottam a gyogyszert....
ugyes vagy, hogy sikerult betornaszni a betetet...minden kezdet nehez Kép

Wish , babcsi Kép koszi a velemenyt szinten..Lehet, hogy igazatok van, csak en a multkor nem kaptam,,es semmi bajom nem volt utana. persze: "az ordog nem alszik.."

Mary Kép csatlakozom...

szep napot mindenkinek!
tsaci

Amica Kép nagyon aranyosak...de jo neked , hogy mar 2 gyereked van Kép Kép
tsaci

Szilva!
Sz. ügynök azt mondta, ha tudom, csináltassam meg Fváron. Nekem így sokkal jobb volt. Két nagyon jó orvos csinálta, de sajna én nem nagyon bízom már ebben. Mert nem értem, hogy ha egyszer elzártak, akkor egyből lombikra küldenek. Akkor meg minek a műtét? Mármint úgy értem, hogy olvastam, hogy a legtöbb lombikot éppen a pvezetők elzáródása miatt csinálják. De akkor miért nem műtenek meg előtte mindenkit? Én ezt tényleg nem értem. Miért utalt be engem a fvári dokim a BMC-be, ha onnan meg visszaküldtek, hogy előbb műtét.
mary78

Szilcsibe

Kép

Ez lenne az e havi görbém. A menzi alatt is mértem csak szájban és hozzáadtam 2 értéket mert általában h-ban ennyivel többKép...a menzi előtt nem esett le, csak utána ha minden igaz. Ez a vérezgetés folyamatos. Nekem is gyanús dehát sajna nem hiszem, ha véletlenül mégis akkor elég furin működöm mostanság. (hányingerem is van). Az is lehet, hogy ez a hülye 10 évi bogyószedés azért csak felborított. Már magam sem tudom, de holnap valami csak kiderül.

Kép

KépKép
babcsi

Ja és 2 napig nagyon megvolt...szóval nem tudom...

Kép

KépKép
babcsi

Szilcsibe

Te nagyon ügyi vagy, hogy így tudsz a betéttel bűvészkedni.Kép Helyes, kell a gyakorlat a későbbi pelenkázáshoz, mármint nem rád gondoltam hanem a leendő picibabucidraKép

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt csajszik!
Hát nekem is csak rossz emlékeim vannak a tamponról. Már kétszer kaptam ez miatt fertőzést, pedig időben cseréltem mindig. Azóta én is betét párti vagyok, de sajna, ha hosszabb útra indulok kénytelen vagyok dugóval felszerelni magam.

Képzeljétek ma még mindig nem jött meg!!(39 nap) De már nincs hányinger meg semmi. Azért szurkoljatok.

Én is azt kívánom mindenkinek, hogy mihamarabb babások legyünk, és átélhessük az anyaság csodálatos érzését!
marika79

Mary Kép
Szerintem azért küldött el laparra, mert még fiatal vagy, és összejöhet még nektek a spontán baba is. Úgy gondolkodhat, ha így nem sikerül a teherbe esés, akkor még mindig ott van a lombik. Szerintem ne bánd, hogy megpróbáltátok a természetes útját is (mégha esetleg nem is jön össze), hiszen mégiscsak szerencsésebb spontán babásodni, mint lombikolni. Drukkolok neked, hogy ne legyen benne részed!

Kép
Kép
szilva069

Babcsibe Kép
Nem értem hogy műxöl. Holnap minden kiderül! Csendben szorítok érted!

Kép
Kép
szilva069

MarikaKép
Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön. küldök sok babatapasztó energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

SzilcsibeKép
Köszi drága, majd meglátjuk.

Veled mi a helyzet? hogy alakulsz? Most kell majd visszamenni, ugyi?

Kép

KépKép
babcsi

Szilva!
Köszi a drukkokat. Látod az életkorra nem is gondoltam, hogy ez lehet az oka. Ha megjön, felhívom a BMC-t, aztán szerintem mire elkezdenek valamit, addig megint lehet egy spontán hónap. Hátha....

Ugye neked is pvezető problémád van, vagy rosszul emlékszem? Ha igen, bocsi.
mary78

Mary Kép
Igen, nekem a HSG-n az egyik megnyílt, ezért kezdtünk inszemezni. Mondjuk már akkor említette Sz. ügynök, hogy azt nem tudják meddig marad így. Én ugye már 35 múltam, úgyhogy nálunk azért nem "szórakoznak"! Ezaz addig is van még 1 hónapotok! Mindent bele! Kép Kép Kép

Babcsibe Kép
Igen, pénteken megyek BMC-be. Még vagy 2 hétig csak a szurka-piszka megy Kép

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép
Meglátjuk, hogy holnap-holnapután leesik-e a hőd.
Az is lehet, hogy a 4. napi alacsony csak mérési hiba Kép

wish

Már másodjára száll el az üzenetemKép

Lányok, én is beállok a sorba, ma elkezdett fájni a hasam és barnázokKép, holnap megyek a BMC-be az eredményért, ha idézhetem a szavaidat Noémi akkor " kanalazattok össze ", nem értek én már semmit! Köszönöm a drukkokat , jövö hónapra kérhetném a zebrát.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Ma megint annyi munkám volt, hogy csak most volt időm visszanézni a hozzászólásokat.

AndiKép
Remélem már jobban vagy. Máskor kergesd el a fránya darazsakat. Képzeld, tegnap nekem fürdés után volt egy a hátamon. Valami csiklandozott, odanyúltam és akkor leesett a földre. Iszonyú mákom volt, hogy nem csípett meg.

A "barnáspiros" ma nincs, de ez nem jelent semmit. A menzi előjelének még korainak találtam, mert elvileg a 13-14. ciklusnapon volt pé-m, tegnap meg még csak a 22-en voltam. Azért majdnem egy héttel előtte nem szoktam barnázni, de minden lehet.
Egyébként nem hiszem, hogy beágyazódási vérzés lenne. Egyáltalán nem érzem, hogy terhes lennék.

MarikaKép
Én is drukkolok, hogy baba legyen a dologban. Már olyan régen volt zebrás ebben a topicban. Jó lenne örülni már valaki sikerének.

BabcsiKép
Elég furi a görbéd, de bármi lehet. Szerintem nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani a hőnek, bár az enyém elég jól követhető. Figyelj minden más jelet is (cervixnyák, LH teszt stb.)

Kép
Kép
tiza

Jó nehezen kb. 1 órába telt mít el tudtam küldeni az üzit. Valami karbantartás volt v. mi.
Pont amikor lett volna időm csevegni.
Most elköszönök. Lehet, hogy még otthon bekukkantok.
Sziasztok!

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy eltüntem, de a munka.... Sajnos emiatt nem sikerült a röpke 5-6 oldalt sem végigolvasni amit írtatok. De ígérem bepótolom ;) Mi holnap megyünk a BMC-be rossz híreket hallgatni. Kép Legkedvesebb oldalbordám péntek óta meseszerűen kergeti a télapót (hol volt hol nem volt), és egy tesztet is kipróbáltunk ahol a negatív is negatív volt. Viszont mostanában fáradtabb és elég sokat fázik. Nem lehetne ezt terhességi jelnek venni?
Viszont lenne néhány kérdésem: szerintetek mennyi időt kell kihagyni, ha van fagyis baba, és ilyenkor is van injekciózás?
karcsi

Wish,

Légyszi javits ki a táblán ma vagyok az 1 cn.-on.
Nagyon erős és fájdalmas a mensim, már két lórugás gyógyszert is bevettem.

Lányok,
A tamponos hozzószólásokhoz annyit tennék csak hozzá,hogy én tampont használok, de évek óta csak aplikátoros tampont. Nem lehet kapni kishazánkban, de ha külföldre megyek mindig veszek egy raklappal. Szerintem sokkal praktikusabb és higénikusabb is, mint a normál tampon. A betétes dolgot nem nagyon szeretem, nekem nagyon kényelmetlen.

Sajnos kár, hogy ilyenekről kell beszélgetünk, már jobban csipném a ki mit érez terhesen stb. témát Kép

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi Kép nagyon sajnálom. Remélem a következő alkalommal már kismamiként beszélgetünk! Kanál-kanál-kanál-kanál KépKépKépKépKépKépKépKép

Saci Kép én válaszoltam az antibiotikumos kérdésedre még akkor Jinyvel együtt. Olvasd el plíz. Kép Egy hős vagyok a betéttel, pedig legszívesebben bedugnám a tampont. Én tényleg CSAK tampont használtam eddig, a tisztasági betétet pedig a gyenge napokra vettem mindig.

Barbi Kép még ne add fel. A holnapi eredmény lesz a tuti. Ha mégsem sikerült, akkor meg folytatjátok a következő inszemmel. És az már sikerülni fog. Wish Kép félretette neked a zebrát, tudom. Kép

Karcsi Kép nagyon sajnálom. A fagyibabához úgy tudom nem kell stimuláció, de a többiek többet tudnak róla, fognak írni.

Nem tudok többet írni, mert el kell mennem lassan. Holnap jövök reggel, ha lesz babanet.

Jó csevegést!

Ja, Kandi Kép jobbulást a csípésekre. Remélem a mensid okkal késik. Mikor mész dokihoz?

Puszi
Noémi
Vendég

noi Kép megvan az uzeneted. ! mea culpa..bocs,,eskuszom nem lattam. ja,,azt hiszem be kell vennem,,mert mar kezdtek meggyozni Kép Kép mndenkinek koszi !

de a multkor miert nem adtak?

mas: c vitamint vehetsz tobbet, mert azt legfeljebb kipisiled,,de azt hiszem a tul sok E nem jo, nezz utana, nehogy baj legyen
ne felejtsuk el, hogy az Usa- ban No. 1 halalozasi ok: a gyogyszerek MELLEKHATASA bol eredo halal.
. Es ebbe a vitaminok is beletartoznak. Egyes emberek esz nelkul (nem te) szedik, mert hogy az "csak" vitamin.
Ovatosan !

majd olvasok vissza, nem tudom mikor fogok vegre ugy jol raerni.......
tsaci

Sziasztok

Szeretném a tanácsaitokat kérni. Mit csinálnátok a helyemben?
1, megvárni a genetikai eredményeket /2-3 honap/és azután belekezdeni a lombikba
2, genetikai eredmények nélkul vágni bele a lombikba

Segítsetek kérlek meghozni a dontést.

Szabiztam ezért kicsit eltuntem, és nem vagyok még képben de azt már tudom hogy tobbeteknek nem sikertult most az inszem. Sajnálom. Szorítok hogy legkozelebb sikeres legyen.
mili

Mili Kép milyen genetikai vizsgalatrol van szo?
a pct?
en voltam a Czeizel nel is, de semmifele genetikai vizsgalat nem volt. vagy a csaladodban van vmi sulyos betegseg?
es miert 2-3 honap a vizsgalat?
tsaci

Sziasztok.

Nekem is pont akkor nem működött a bnet amikor itthon voltam, szóval majd még rendesen visszaolvasok.

WishKép

Köszi. Holnap meglesznek a vérvétel és vizelet eredményei, akkor biztos, hogy többet tudok majd. Az LH tesztem továbbra is negatív. Igazad van, az a 36.4 lehet tévedés is mert skkor még szájban mértem és hozzáadtam 2 egységet ami ált. a különbség a h.-ban és a szájban mért közöt.

IzaKép
Hát majd meglátjuk. A múlt hónapban a 10. napon volt pém, de most még semmi jele és a hőm sem volt a ciklus elején ilyen magas.

Kép

KépKép
babcsi

Halihó mindenki!
Mofly
Arra, hogy nem foglalkoztak veled. Asszem már többen rájöttünk itt, hogy jobb ha a próbálkozással töltött hónapok számánál ferdítünk egy kicsit...mert nem foglalkoznak az emberrel csak egy év után. Kép Igaz, hogy a te ested más, hiszen nem füllenthetsz a vetélésedről.
Kicsit ide tartozik az én mostani sztorim. Voltunk ideális családtervezésen tegnap...de nem sok értelme volt....de ez a mi hibánk is. Azért mentem volna, hogy a páromnál csináljanak spermavizsgálatot, nálam pedig a fertőző betegséges vérvételt. De mivel arra a kérdésére, hogy mikor is akarunk babaát a párom azt válaszolta, hogy jövő tavasszal-nyáron..máris nem akart velünk most foglalkozni. Pedig mi csak időben fel akarunk készülni. Biztos ami biztos mert hát nem védekezünk vmi száz százalékosan.Mondtam a védőnőnek, hogy úgy terveztük decembertől nem védekezünk...mert hát ugye ki tudja mikor jön össze....ő meg azt mondta, de ez itt most "családtervezés"...akkor úgy tervezzük. Azt mondta, hogy 2 hónapig hőmérőzzek...utána csináltat uh-t...hiába mondtam, hogy ezen már túl vagyok párszor. Utána tökre elkenődtem. Kép Aztán este jól megbeszéltük a párommal és úgy tűnik futunk még egy kört a nőnél...mert decembertől tuti nem védekezünk. Szóval bekeményítünk! Kép
Még akartam írni többeknek is hozzászólást...de most mennem kell sajna...
Puszi....sok sikert!

Kép
vizkriszisback

Kép
Köszönöm Mindenkinek aki Rám gondoltKépBabcsi"2x,Wish,Amica,Szilva,TSaci,szerencsés Tiza(akit nem csípett meg a dög!),Noi....
Sajna lábam dagad,mint egy cipó,mindig felpolcolva kell lennieKép....most is az asztalon van...Vizes nagyon és eszeveszetten viszked!-de vakarni meg nem szabad,mert érzéketlen...és csak nagyobb bajt tudok a vakarással okozni!
Jelentkezek minden nap azért,mert érdekel kivel-mi van,mi történt!
na pusza Nektek:Andi-akinek ez most egy kicsit kimarad az életéből!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
Remélem mindenki jól van ,és sehol nincs kesergés ,fő az optimizmus.A babák szomorú mamákba nem költöznek!
Kérdés mi használjuk a pg53 at és a nyálból páfrányos , de a hüvelyváladékból nem ,annál is azt kéne mutassa?
Amikor páfrányosat mutatott megcsináltuk az LH tesztet és az negatív . Most akkor mi van?Ez most a 14 nap./Bíztos ami biztos azért van akció./Lehet h később van pé m?
Köszi
Puszka mindenkinek.
hukmuk

Kandi

További jobbulást és gyógyulást!!!!!Kép

Hukmuk
A pg (bár én csak nyálból használom) nekem is páfrányosat mutatott többször amikor az LH teszt negatív lett. Ennek az lehet az oka, hogy a pg az ösztrögénszint emelkedését mutatja ill. ezért kristályosodik a nyál, ami a pé előtti és utáni 3-4 napban történik meg míg az LH (tüszőrepesztő, lutenizáló hormon)a tüsző repedést (pé-t) megelőző 20-44 órával éri el a csúcsot és a teszt ezt mutatja ki. Én elolvasgattam ehhez a kis papírkáit a teszteknek. Szóval szerintem ez a magyarázat. A pé-d pedig nem kötelező módon van pont középidőben, lehet előtte és utána is. Az, hogy a cervix nyák miért nem kristályosodik ki míg a nyál igen, nem tudom sajna.

Pusza és jócaka mindenkinek

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok Estiek!
MA délben egy akkorát panaszkodtam nektek, de még a net sem működött. Most már kicsit lehiggadtam, de nagyon bántott, hogy gyes mellett ami alig valami dolgoztam kicsit, tanítottam és egy év után most kapok majd pénzt, csak az ígértnél kevesebbet. Azért az nem fér a bögyömbe, hogy a kolléga ugyanolyan diplomája miért több mint az enyém...!!!!!!!!Ugyanis átvettem tőle egy tárgyat az enyém helyett és most meglepődtem rendesen. Én, mint gyeses anyuka már elhülyülőben lennék?

Saci, neked írtam, csak nem ért oda, hogy Mártonunk három hónaposan átesett egy katéteres vizeletvizsgálaton és kapott utána ő is antibigyó szurit, azon kívül szerencse nem.

Babcsi, tegnap már bőgtem este, hogy senki sem tud Jankára vigyázni míg a fogam tömi a doki, hát ma beállítottam gyerekestül a rendelőbe és a kis szentem bőgés nélkül elbújva a kocsi aljába behunyt szemmel kivárta míg végzek!!!!!!!!!!!! "Már alig éltem!"

Remélem mindenki kicsit nyugodtabban tér nyugovóra.
Wish, talán már nem szúrkálnak a cérnáid, Kandi nehogy vakard, ügyi légy, Noémi, újra légy optimista, Szilva jósolj magadnak egy szép zebrát, Mili üdv újra itt, Hukmuk, mindegy mit mutat a ketyere csak a baba jöjjön, mindenkinek szép álmokat, nagyon kipurcantam! Márton ma sírva várt az oviban. Holnap megint szerencsét próbálunk!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

hukmuk Kép milyen jo ez a szoveg: " a mamak szomoru mamakba nem koltoznek..."

babcsi Kép akkor holnap gyere az eredmennyel.

Kandi Kép de akkor jobban vagy,,ugye?

Krisz Kép akkor sok sikert

Mili Kép nem irtal meg- vagy nalad sem jo a babanet? sokan mondjak, hogy rendetlenkedik
tsaci

hahah
hohohhoho
hukmuk Kép
elirtam feljebb Kép
BABAK es nem mamak
tsaci

Saci
Nem írtam mert tényleg rendetlenkedet a bnet. Vérbol végzett genetikai vizsgálatrol van szo. En azt hittem a vetélés miatt kell. De a genetikus azt mondta hogy azért mert nem esem teherbe. A férjemnél meg valami + vizsgálat a gyenge spermái végett-szintén vérbol.
Nem tudom miért nincs semmi komoly a családunkban.
Es..azért 2-3 honap mert én nem Magyarországon lakom nálatok csak 2-3 hét.

Kandi
Egy csípés ennyi kellemetlenséget okoz??? Szornyu.

Szilva
Hogy vagytok? Ha jol értettem a dolgokat akkor már lombik lesz?

Noémi,Fruzsi
Sajnálom hogy nem sikerult. Hogyan folytatjátok? Inszem a kov. honapban rogton? Nekem most szeptemberben van 1 éve hogy elvesztettem a kisbabám. En lombikra készulok már és nagyon jo volna ha sikerulne. Mi a véleményetek a tegnap feltett dilemmámról?

Barbi
Szorítok, hátha. Irj ha visszajosz a BMC-bol.
mili

Szép jóreggelt mindenkinek!

AmicaKép
Tegnap mire teleírtam egy oldalt nekem is elszállt a babanet. Szóval ne keseredj, küldök fogbibi múlasztó energiákat: múljon a bibi,múljon a bibi,múljon a bibi,múljon a bibi,múljon a bibi,múljon a bibi,múljon a bibi,múljon a bibi,+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

SaciKép
Sajna csak d.u. lesz meg az eredmény. A hőm viszont 36.8 még mindig és már mintha nem vérezgetnék . Legalább is ma reggel nem. A pg-n már van páfrány. Hát majd meglátjuk.

KandiKép
Hogy van a lábad?

SzilcsibeKép
Ma mész a BMC-ce. Írjál, hogy mi volt!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Zbarbi, nagyon szorítok neked, hogy ma csak jóhíreket kapj. Lehet, hogy már ott van a kis pocaklakód!

Babcsi, köszönönöm a babatapasztókat, mert ma még mindig nem jött meg, de sajna úgy érzem, hogy megfog,eléggé fáj már a hasam (röpke 1,5 hete). Sokat gondolok rád ma, remélem te is csak jó híreket hozol majd!!!!

Hukmuk, lehet valami az idézetedbe, de mégis, hogy legyünk boldogok, ha minden hónapban át kell vészelnünk egy csalódást!? Úgy irigylem azokat, akiknek nem kell hőmérőzgetni, tesztelni stb., csak ugy jön minden magától? Lehet, hogy túl keserű vagyok, de nehéz felfogni, hogy miért pont mi...

Nektek, hogy viseli a párotok? Az enyém nagyon izgul, de már néha kiborítja, amikor félidőbe mondom, hogy Apa idő van..most kénne..
marika79

Mili Kép
Nagyon örülök, hogy ismét itt vagy! Sokat gondoltam rád, hogy mi lehet veled!
Én nem várnám meg a helyedben a genetikai eredményeket:
1. Mivel szerintem semmi nem indokolja, hogy egyáltalán gen. vizsgálatot csináljanak nálad, hiszen nem volt a családotokban előzmény.
2. Ha esetleg mégis megállapítanának valamit, bizonyára akkor is szeretnétek babát. Gondolom ilyenkor mindenféle plussz vizsgálatokat kell végezni annak érdekében, hogy egészséges-e a baba.
Én mindenképpen elkezdeném a lombikot, mikorra kiderül, hogy babát vársz, addigra szerintem a gen. vizsgálat eredménye is meg lesz.
Ez persze csak az én véleményem. Akárhogy is döntessz, sok sikert kívánok!
Igen Mili én már a lombikra készülök már csak 2 hét!

Andi Kép
Remélem átvészelted az éjszakát a dagi lábaddal!
Még mindig gyógyulást kívánok! Kép Kép Kép Kép

Babcsibe Kép
Hogy állank a görbéid?

Barbi Kép
Nagyon sajnálom ha ez tényleg így van! Várunk vissza a biztos eredménnyel! Ha kell, hozom a kanalat! Kép

Amica Kép
Nagyon rendes kis babócád van! Remélem már nem fájdogál a fogad!
Ha jól értettem, ugyanazért a munkáért jóval kevesebbet kaptál? Mivel indokolták? Gondolom azért nem azzal, hogy te GYES-en vagy, ráadásul nő is!?

Noémi Kép
Akkor ti most pihiztek? Lemaradtam, mikor akarjátok folytatni?

Tünde Kép
Ugye ma jöttök haza?

Kép
Kép
szilva069

MarikaKép
A pocifájásod 1,5 hete van? Az még nem jelent semmit ám, amíg nem jön meg. küldök még babatapasztókat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++babatapadjmeg, babatapadjmeg,babatapadjmeg,babatapadjmeg,babatapadjmeg,babatapadjmeg,babatapadj meg,babatapadjmeg,babatapadjmeg,

Szerintem nem szabad őket ezzel stresszelni. Elég ha te tudod mikor van pé, és akkor de nem csak akkor kell közeledni hozzá de úgy, hogy ne érezze, hogy "csak" azért. Te se stresszeld magad. Nekem azt tanácsolták, hogy ha lehet minden másnap akciózzunk és akkor biztos nem hagyod ki a megfelelő napot sem. Szóval inkább ne streszeld mert akkor rossz szájíze lesz tőle.
Az én férjem is megkérdezi, hogy "Mi van idő van? Szóval azóta nem stresszelem vele, és nem állok gyertyát sem, max. párna popsi alá. Ne előtte csináld a teszteket sem, ha nem muszály. A férfiak ettől azt érezhetik, hogy csak "tenyészbikának" kellenek de vele nem foglalkozol.

BarbiKép
én is nagyon drukkolok!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Marika

Ha jol értem akkor neked már 1,5 hete késik? Nem teszteltél még? Drukkolok hogy a baba okozza a késést. Inszem volt vagy spontán?

Hát az én páromnak az elején nagyon nehéz volt az idozített egyuttlét. Úgy láttam jobbnak hogy elég ha csak én tudom mikor kéne. Azért kb o is tudja mikor, csak nem mondom hogy ido van..most kéne. Csak akkor mondom ha rákérdez.

Babcsi

Vérvételen voltál. Délután tudod meg van-e babo?
mili

Babcsibe Kép
Csak hónap megyek BMC-be, de ne félj beszámolok róla! Pussz!
Képzeld, mikor 1. konzultáción voltunk a BMC-ben, akkor ugye kérdezte a doki, hogy mióta próbálkozunk + ilyenek. MOndtuk, hogy több mint 1 éve, de már nagyon szeretnénk babát. Mondta, hogy az nem nagy idő, még fiatalok vagyunk stb.... Mondom neki erre, hogy de nézze meg a lapomat, már 35 elmúltam. Mosolygott egyet és azt válaszolta, hogy nem is gondolta volna, és akkor tényleg határeset Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsibeKép

Nekem is pont ez jutott eszembe Amicaval kapcsolatosan, hogy biztos mert nő és GYES-en van ezért diszkriminálják a dögök. Így szüljön az ember minél több gyereket ebben az országban. Jó kis társaság.

Mi van veled, mikor mész?

Az eredmények 4 óra körül lesznek csak meg. A hőm nem esett le még mindig 36.8. A pg-n volt egy kis páfrányosodás de az LH tesztem negatív. Hát meglátjuk. Te mit saccolsz Drága?

Tünde ma jön haza? Biztos szupi volt az út.

TündeKép
Isten hozott itthonKép!
Írjál mielőbb, hogy milyen volt!

Kép

KépKép
babcsi

Szilva

Jo hogy írtál. Az az igazság hogy nekunk is ilyen gondolatok motoszkálnak a fejunkben, pontosan amiket leírtál.Keddre vagyok beíratkozva konzultáciora a dokihoz és akkor eldol hogy hogyan tovább. koszi a támogatást. 2 hét pedig mindjárt elroppen és nekiindultok az útnak aminek a végén vár a TE CSODÁD, amire már úgy vágytok. Szorítok nagyon hogy sikeruljon.
mili

SzilcsibeKép

Azt hittem ma mész.

Na ugye milyen kis fitalka vagy!!!Kép Még a doki is bókolgatKép

Kép

KépKép
babcsi

Mili Kép
Remélem minden úgy fog alakulni nálatok is, ahogy azt szeretnétek! Drukkolok nektek! Írj gyakrabban, és kíváncsian várom, hogy mit beszéltek meg kedden a dokival!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Sokkal jobban vagyok,biztos miattatok,mert küldtétek a gyogyisugikat!KépKép
Na lefényképeztem a lábam....na nem a szépsége miatt...sajna,nem hétfőn jutott eszembe hanem ma....de el tudjátok képzelni,milyen volt 3 napja!Kép
Noi,nem jött még meg,de ez nállam normális(50.nap)és a lábam miatt tuti nem tudok menni egy jódarabig!
na pusza-ügyik legyetek!Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Milli
Eddig csak spontán probálkoztunk(1,5 év), de még nem jött össze. Már teszteltem a 37. nap, de negatív volt(Gabriellel csináltam), most meg a 40. napon vagyok.

Jár valaki a Sote-re? Ha igen ismeri valaki Murber dokit?

Köszi Babcsi! Neked is sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ babatapasztót küldök!!!!!
marika79

Marika
Köszi és elraktároztam én isKép

Kandi
Ez igen! Szép látvány lehetett 3 napja is! Szegénykém. Jegeled is?
Menziileg mi nálad a megszokott?

Kép

KépKép
babcsi

MarikaKép
Az én férjemmel is ugyanaz a helyzet. Nem tudom mi a jó megoldás. Mikor sejti, hogy lassan pé-m lesz, akkor kérdezgeti, hogy mikor "kell" akcióznunk, de ha szólok neki, akkor azt mondja, hogy így nem megy. Már azt is próbáltam, hogy nem szólok, csak elcsábítom, de mintha megérezné és akkor tuti, hogy nem jön össze. Előző nap meg utána biztosan.

Lányok! Ha valakinek van erre jó módszere írjátok meg!

Kép
Kép
tiza

Saci Kép köszi a vitaminos hozzászólást. Egyénre szabott "vitaminokat" szedek ellenőrzéssel. Az E vitamin zsírban oldódó, azért kell vele vigyázni, de azt nem is viszem túlzásba. C+B most megy dögivel, azok vízben oldódnak, az antibiotikum miatt muszáj. KépKépKép Jó, hogy ilyen tájékozott vagy, én is hallottam, hogy az USÁ-ban a gyógyszerek mellékhatása miatt halnak meg sokan, elképesztő.

Mili Kép szerintem Szilvának igaza lehet. Sajnálom, hogy már egy éve. Ha viszont úgy érzed, hogy akkor lennél nyugodtabb a következő terhességedet illetően, ha a genetikai vizsgálat meglenne, akkor várd meg. 2-3 hónapon nem múlhat. Sem a baba, sem a te lelki világod. És ha mégis találnának valamit, akkor a lombikot ennek megfelelően csinálnák, ellenőriznék az embriókat a transzfer előtt. Szerintem beszéljétek meg a pároddal. Az biztos, hogy egy veszteséget én sem akarok mégegyszer, ha ezért plusz időket kell is várnom.

Szilva Kép most nagyon magam alatt vagyok, meg az antibiotikumot is szedem, szerintem novembernél előbb nem megyek vissza a dokihoz. Ráadásul állásváltás előtt állok, mert a mostani munkahelyem nov. 1-től kölcsönzötti munkaviszonyban akar foglalkoztatni, ahol semmilyen felmondási védelmem nincs, úgyhogy állást keresek. De már járok interjúkra, úgyhogy először a munkahelyet kell megtalálnom. Sajnálom, hogy így lett, de nem engedhetem meg magamnak, hogy bármikor kirúghassanak, akár terhesen is, vagy lombik alatt. Hát, ez van.

Barbi Kép van már eredmény? Nagyon várunk, jelentkezz!

Kandi Kép jobbulást a lábadra!

Marika Kép mikor tesztelsz megint????????
Remélem nem jön meg! Én is küldök babatapasztókat! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Babcsi Kép drukkolok a délutáni eredményekért!!!!!

Amica Kép egy hős a kicsi! Ne aggódj, minket is anyukám állandóan cipelt mindenhová, mert elváltak. Minden rendben lesz!

Szeretnék tanácsot kérni tőletek, ha nem gond.
(Pedig rövid üzenetet akartam írni Kép)
A múltkori inszem miatt eléggé kiborultam, tudjátok. Lehet, hogy emlékeztek, hogy a tesómék babát várnak, már 9 nappal túlhordta a kisfiút, kórházban van hétfő óta. Tudjátok, hogy áprilisban vesztettünk el egy babát, és azóta volt két sikertelen inszem. Lehet, hogy pszichésen kicsit bekattantam, de nem tudok terhes nők közelébe menni, vagy csak óriási pókerarccal, de nem érzem jól magam közöttük, pedig vannak egy páran a környezetemben. Hónapok kellenek minden alkalommal, hogy feldolgozzak egy új terességi bejelentést. A sógornőmet is nagyon ritkán láttam, pedig nagyon várom már a kisfiút, készülünk is, de lelkileg most nem vagyok jó passzban. Anyukám a minap számon kért, hogy miért nem megyek be a kórházba a sógornőmet meglátogatni, tisztára kiborultam, hogy még ő sem érti meg, mennyire nehéz ez nekem. Most persze az egész család azt hiszi, hogy nem várom az unokaöcsémet, de egyszerűen csak a terhes nőket nem bírom. Most mit csináljak? Jövő hétre kaptam időpontot a pszchodokihoz, de a sírógörcs kerülget. Röviden.

Pusz
Noémi
Vendég

Noémi

Néha rajtam is vannak ilyen furcsa érzések. Nálam az segít hogy idonként kiborulok, kisírom magam azután jo ideig bírom. Szerintem ha kerulget az a sírogorcs akkor engedj neki otthon, és azután rovid idore csak de menj el megnézni a sogornodet. Tudom hogy nehéz.Es jovohéten meg mindent kibeszélsz a pszichodokinál. Kitartás.
mili

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?