A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Recca!

Te nem vagy a táblában? Vagy csak vaksi vagyok?
ildi76

huu, Docinak boldog elso szulinapot!!!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ILdi, macis konyv szuper lesz!!!
tablaban nem vagyunk. mint renitensekKépKép

Coolio
recca

ezt pedig Moose-nak sok-sok szeretettelKépKépKép

Kép

Coolio
recca

Gigi! Pedig most megverlek! tavaLY!!!!

Rec Kép a melegito ismeros, de ki az a nagyranott gyerek benne? Kép

HELP! Milyen hosszu utra menjunk a nyullal? Es melyik napszakban velszeru sokat autoztatni?
moosejaw

Kisün, Bogárka!

Igazából itt arról van szó, hogy azért kéne eltennem tejcit, ha esetleg elkéne ugranom és a nagyi vigyázz rá(ami ritka hogy nem viszem magammal Bendit) akkor nincs mit enni. Már nem tudok mellé fejni és eltenni. Amire végülis csak ezért lenne szükség. De most hála JUCUSNAK úgy érzem jobb lesz ettől az bogyótólKép
KÖSZI JUCUS!!! Amúgy apának elmondtam és nem szólt érte. Ezek szerint csak az zavarja ha a gyerek kapnaKép

Tali: Jó volt dumizni veletek. Fibi! Örülök hogy végre téged is megismerhettelekKép

Zsebi!

Köszi receptet!

Moose!

Jól emlékszel 1 éves a kocsi. Az eg hetes az csak az volt hogy 1 hete vettükKép most már úton van a szervíz könyv felénk, amúgy apa nem hagyja annyiban! Õ nem aza fajataKép Már az ügyvéddel is beszélt. Oszt majd meglátjuk mi sül ki belőle!
eszti25

Fibi!

Akkor szerezzünk még 2 mamát a kis zörgő könyvre. OK? Akkor neked kell? Mert nekem tuti!

Manóka!

Téged érdekelt még a zöris könyv?
eszti25

DÓÓÓÓÓCI!!!!!!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!! ÉLJENEK AZ EGYÉVESEK!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Neet: Eszter hogy van?

Kisün: Boldog szülinapot Dócinak!

Én meg tegnap elmerészkedtem bevásárolni a kisfiammal. Persze az egész utat végigüvöltötte. De legalább a Matchban már csöndben volt, a pénztárosnő meg is jegyezte, hogy egy angyal ez a gyerek. Nem akartam neki mondani, hogy 20 perccel korábban kellett volna hallania.
Pedig ma is egy csomó mindent el kell intéznem vele. Remélem, most nem fog üvölteni.

Johi!
Íme 2 bizonyíték,hogy Zsolti tud mosolyogni is:

Kép

Kép

Mesi
jnmesi

Vera!
Nagyon-nagyon boldogot Dócinak! Kép És én is így csináltam ám végig az első szülnapot: tavaly ilyenkor ez volt, aztán az volt... Kép

Gigi!
Bizonyám! Én belelátok az emberek gondolataiba! Nem tudtad??? Ezt tanítják az egyetemen 5 évig!!! Kép

Örülök, hogy sokmindenkinek jó a 27! Remélem, akik nem írták azoknak is!!!

Ja, és éljenek a BK és szénhidrátfüggők!!! Kép Én is az volnék, bár az előbbi szenvedélyemnek csak akkor tudok hódolni, ha Petra a megszokotthoz képest korán alszik el... de az a jó benne, hogy ha kihagysz egy hónapot, akkor is értesz mindent Kép

Zsebi!
Képzeld a miskolci nagyanyóm ismert olyan vezetéknevűeket, mint a férjed (gondoltam megkérdezem, eddig nekem mindig az volt a tapasztalatom a miskolci szálakkal, hogy valahol összefutnak Kép) A gyökerek nem Diósgyőrbe vezetnek???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Eszti25!

Engem is érdekelne a zörgős könyv, ha még lehet.

Mesi
jnmesi

Hahó!
Zöris könyv nekem jöhet!!! Petrának is akartam anno, de nem sikerült! Így legalább szegény ketteskémnek lesz valami olyan, ami egyeskének nem volt Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Akkor meg is van a 4!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

moose,
akkr kiengesztellekKépvisszaadom a diplomámatKépaki még ezt sem tudja az a diploma szégyeneKép
más:vettél már nyúlnak olyan poharat amin nincs szelep?mert eszembe jutott hogy nekünk van ám,csak nem pohár hanem cumisüveg formájában.tudod a cumkára kell rátekerni,lehet asszem külön is kapni.és én vettem hozzá fogót a cumisüvegre és így olyan mintha pohár lenneKépa NUK-nak van ilyen.ha kell és nem kapsz a taliig szólj és veszek neked, mi asszem a brendonba vettük.
és nagyon szívesenKép!
Vendég

Fibi!
én sem tudtam veled beszélni,de képzeld, a férjem apuja is bajai. ugye ti vagytok bajaiak??? néha néha lejutunk bajára is...Kép ti jártok?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok! Látom is, és tudom is, hogy itt egy nagyon összeszokott csapat beszélget... de ha tartotok tagfelvételt akkor jelentkeznék... Kép Talán nem hat az újdonság erejével, hogy én is a Szt. Imrében szültem... Kép 4 éve és 3 hete.
Nagyon jó élményeim vannak mindkét szülésemről, bár a mostani sokkal nehezebben ment.

Zsancikant!
Puszi Egomból. Kép

Üdvözlettel: I.
ilduska

Az előbb elfelejtettem írni, pedig akartam, csak annyira béna vagyok, hogy

Dócinak Boldog Egyéves Szülinapot! Kép Kisün, neked meg jó nosztalgiázást! Kép

ruz
ruzicsky

Ilduska!
Üdv a csapatban, írjál magadról meg a gyerkőcökről, belépő egy szüléstörténet!

Emma általában alig alszik délelőttönként, bezzeg most, hogy mennénk valahova, már vagy 2 órája húzza a lóbőrt, pedig este f9-től reggel 6-ig is aludt.

Eszti!
Igen, engem érdekelt volna a könyv, de úgy látszik, megint lecsúsztam rólaKép

Kép
Kép
manoka11

Ilduska!
Felvettünk!!! Kép Gyere gyakran és mesélj a kőcökről, meg a szülésekről!
Én is 2szeres Szentimrés vagyok!!! Kép

Eszti!
Én Petrának soha nem raktam el tejet, mégis 3 hós korától heti egy etetést a Nyanyi csinált, mert én mentem tanfolyamot tartani. Kedd délutánra kellett a tej, én már elkezdtem hozzá vasárnap reggel fejni és a 3 reggeli fejésből összejött a 150-200 mili (72 óráig tárolható sima hűtőben az anyatej).
Egyébként ki van már próbálva, hogy elfogadja-e a fagyitejet? Mert Petra utálta, én ezért nem is fagyasztottam.
Meg megpróbálhatod azt is, hogy nem a szopik után fejsz, hanem két szopi között, és ha a fejéssel is beindul a tejleadó reflex, akkor biztos jön elég! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka?

72 óra? Én 24-ről tudtam...

Kép
Kép
manoka11

Ezt az nlc-n találtam a tárolásról a IBCLC-s csajszi lapján (aki egyébként nemrég még Pele nicknéven adott tanácsokat itt a babaneten a szopis topikban):

"Az anyatej élő testnedv, aktívan képes elpusztítani a belekerülő baktériumokat, és ez a tulajdonsága a tárolását is befolyásolja.
Egészséges, időre született baba számára a tej:
- szobahőmérsékleten 6-10 órát
- hűtőszekrényben (nem az ajtóban, hanem pl. a fölső polcon) max. 5 napig
- mélyhűtőben legalább 6 hónapig tartható el.
A lefagyasztáshoz nem szükésges steril tárolóeszköz, de forró vízel alaposan mossuk el az edényt és a mellszívót. Fejés előtt mindenképp mossunk kezet.
A már kiolvasztott tej hűtőszekrényben kb. 24 órát állhat. A kiolvasztás legkíméletesebb módja, ha szobahőmérsékleten történik, majd meleg vízzel melegítjük föl a tejet.
A tejnek állás közben néha furcsa, szappanszerű szaga lesz, ez azért van, mert a benne lévő zsírbontó enzim elkezdi lebontani a zsírokat. A tej ettől nyugodtan odaadható a babának. Némely baba azonban nem nagyon szereti a lefagyasztott tejet, inkább a frissen fejtet preferálja.
Ha a baba belevett a tejbe, még pár órára visszatehetjük a hűtőbe, de utána öntsük ki."

Szóval itt még a 72-nél is többet ír!
És Manóka, itt a Te múltkori kérdésedre is megvan a válasz!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszönöm kedvességeteket! Kép Nem gondoltam, hogy ilyen komoly belépő van Kép, de akkor nekikezdek...

Első felvonás: 2001-ben abban a hitben mentem Dr. Balogh Tiborhoz, hogy cisztám van megint - merthogy sajnos volt egy 1 évvel előtte -, de ciszta nem volt, sőt nem látszott semmi az UH-n. Akkor vettem egy tetszet és két csíkos lett. Kép 38 héttel később 1ujjnyi méhszájjal mentem haza, madj 4 nappal később ottfogtak a kórházban. Vasárnap de. jöttek a rokonok látogatóba és éppen azt meséltem, hogy semmit sem érzek mire ott helyben a váróteremben elfolyott a magzatvíz... (A tömött váróteremben mindenki engem nézett...) és onnantól egyfolytában jöttek a fájások, majd másfél óra múlva megszületett Dorka jó nagy égnek álló hajjal. Azóta középsős óvodás és kicsit hisztis... Kép

Második felvonás:
Az elsővel ellentétben abszolút tervezéssel (elsőre) fogant a fiatalúr, aki 3 hete született. Arra számítottam, hogy az első gyerek gyorsan meglett a második már csak kicsusszan, hát nem így lett. Mivel Balogh Tibor szabadságon volt, így Molnár Gabi tartotta bennem a lelket, (sok pussz neki innen is) már hetekkel a szülés előtt, mert bizony izgultam, hogy mi lesz, egyáltalán hogy érek én be a kórházba... Kár volt ezen parázni, mert az ominózus napon du. 1-kor szóltama férjemnek, hogy jöjjön haza, indulni kell a kórházba, mert már fájdolgált a hasam és a derekam. Aztán a derekam egyre jobban fájt és már nem vigyorogtam egy idő után... de hősiesen tűrtem a tágulást és percenként emlegettem, hogy biztosan midjárt elfolyik a magzatvíz, mert ez nálam így szokás... Kép De nem, megvártuk a 4,5 ujjnyit az ikeában és utána a kérésemre átmentünk a kék szülőszobába, mert a kitolásra készülvén sehol nem volt kényelmes. Ott burkot repesztettek és onnantól fél óra alatt meglett a kis fütyis. Kép Molnár Gabi és Barna Péter álltak felettem és ők segítettek, no és persze nem utosó sorban a férjem, aki, ha nem maszírozza egész du. a derekem, tuti leszakad. Kép 3 hete nem nagyon alszom, mert a kis éhenkórász 2 max. 2,5 óránként eszik. Az utóbbi 1 hét alatt 40 dkg-ot hízott. Kép Kezdeti nehézségek ellenére, most már csak anyatejet kap.

Nagyjából ennyi, igyekeztem nem túl hosszan írni, h. legyen aki elolvassa. Kép

I.
ilduska

Ildus!
Köszönjük!!!
Én is Baloghnál szültem, de én mindkettőt! Kép Ja, és mindkettőt a kékben!!! Kép És nekem is lány fiú a "leosztás" Kép És a "kisfütyist" hogy hívják???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó Reggelt Csajok!

A levlistára átküldtem (khmm.... egész pontosan Jucus átküldte)a baba-mama torna leírását részletesen.
Fogyasszátok egészséggel.
ada007

Iluska!

Én elolvastam.KépÉn is Balogh dokinál ketteskét.Többet senkinél sem tervezekKép

Jucus
20170114224602

Most csak egy gyors képküldésre jöttem. Nem sokat tudtam fotozni, mert hamar lemerült a gép.

KépKépKép

KépKép
fibi

Moose!

Reklamáltam!

Jucus
20170114224602

Én is úgy terveztem, hogy a Baloghnál szülöm mindkettőt, de mivel ő most felült a repülőgépre (nem tudom hol szállt le), így maradt az ügyeletes doki. Annak ellenére, hogy ez így alakult semmit nem vettem észre abból, hogy én tulajdonképpen az ügyeletesnél szülök. Dr. Barna Péter nagyon aranyos volt, kacsingatott, beszélt hozzám, gyakran jött kérdezte mi újság, majd amikor szükség volt rá ott volt végig. Tényleg a legjobbakat tudom mondtani!

A kisfütyis: Donát.
Megyek is mert óbégat. Kép
ilduska

Hu, nem tudtam mindent elolvasni, mert rohanasban vagyok. Csak néhany reakcio:

Zsan, IGEEEN, en szarmazom Bajarol, dejooo, hogy Ti is jartok odaKép Eljen a tesztas halaszleKép Mi eppen holnap megyünk le szüleimhez 5 napra, ugyhogy örüljetek, nem farasztom a tarsasagot csütörtökigKép

Ildi, Na, egye fene, mint naszasszony-jelölt, belemegyek. Nem lehet elég koran ezt kezdeniKép

Eszti, en is nagyon örülök, hogy megismertelek!!Kép Aranyosak vagytok a képen Ti is, ugye?Kép Zörgös könyvben benne vagyok, latom meg is van a 4 emberkeKép Gondolkoztam, milyen normalis tanacsot adhatnek tejci ügyben. De csak azt tudom mondani, hogy ne hagyd abba sztem az éjszakai fejést, mert nalunk akkor lett több a tejem (elejen nem volt sok), amiota Balint ejszaka is szopizik. Szoval az fontos, legalabb amig fél éves lesz. Nem baj ha most keves jön, ez is periodikus, lesz több is, csak ne izgulj!!!

KépKép
fibi

Ilduska!

Köszönjük a történetet! Gratulálok a két kőchöz!Végül mennyi idő alatt lett meg a második babád?
Egyébként én is Balogh dr.-nál egyeskét!
Ketteske még nincs!Kép

Ha valaki benéz ide, most biztos azt hiszi, hogy itt mindenki Balogh dokinál szült!Kép

Fibi!

Köszi a képeket!Kép

Lányok!
OFF: Hogy lehet szúnyoghálót felrakni a 3. emeleten, úgy hogy az ember ne zúgjon ki az ablakon! Van egy darázsfészek valahol az ablak alatt és már unom! Napi 2 darázs az átlag, amit lecsapok!Kép Foggalmam nincs, hogy álljunk neki!
ildi76

Fibi!
én is imádom a tésztás hallét!!!Ti merre laktok? Mi a Világos utcában...és nyaraló Dunafürdőn...
Ildus!
pusza a tizenegyedik kerületből!! Kép
most hogy foglak titeket megkülönbözetetni?? Ildi76-ot meg téged. Én téged is Ildinek ismerlek...és mi az én nyomorúságom azokéhoz, akik New Orleansban szivtak a hurrikán miatt...Kép

Csajok!
kurrrrva szar napom van!!! Kép de éljen a Dóci!!! Legalább valami szép van benne!!! A szarságom történetét leirni nem tom, mert nem igazán publikus, de a lényeg a pénz!! mint annyiszor...Kép
tudom, hogy a gyerekek, meg minden, higyjétek el, miattuk nem ugrok az apám nyakának...vagy miattuk nem csomagolok, és hagyom el az országot, hogy a hülye családomnak még csak a hirét se halljam...azt hiszem a Jóisten vmiért nagyon nagy próba elé akar minket állitani...és mi csak fogvicsorogva mosolyoghatunk...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok lányok!

Bogárka!

Nekem is jó a 27Kép Köszi a tejcis tanácsot, megnézzük mennyi gyűlik össze. Csak azért nem csináltam még így mert úgy tudtam nem lehet összeönteni őket. De ezekszerint lehetKép

Fibi!

Igen arik vagyunkKép de te méginkább hogy még képet is készítettélKép És Bálint!! Hát ő 1édi bébi cuki bogárKép Ahogy átkéredszkedett hozzám, nagyon belopta magát a szívembe!

Bogárka, Mesi!

Könyvet 27.ére viszem!

Manóka! nek keseredj el mert veszek akkor 2 darabot, és keresünk még rá jelentkezőt!!

Szóval lányok ki kér még ZÖRIS KÖNYVET?? 3an jelentkezhettek még érte!!!
eszti25

Ildus!
Csak nem Te vagy Zsanci barátosnéja??? Kép
A mi fütyisünk is Donát!!!
És amikor megszületett Balogh doki mondta, hogy most volt nála egy huszonakárhány hetes kismamája, és kérdezte, hogy mi lesz a fiúcska neve, és ők modták, hogy hát Donát vagy... és nem is engedte kimodani, hogy mi a másik rögtön mondta nekik, hogy húúú a Donát az nagyon jó név, most születik egy másik Donátja is...ezek voltunk mi! Kép A kismama meg gondolom Te Kép
Ti hogy becézitek???

Ada!
Köszi megkaptam! Majd írok, mert van pár kérdésem.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok csajok,

Dolgozóból írok nektek, mert ám itt is van netem Kép és van fél szabad percem.

Moose,
Azt mondtad, hogy venni akarsz vízlepergetős kantáros nadrágot, meg kabátot. Erre kérdeztem rá, hogy aktuális-e még????

Ildi,
Mi a 8.-on lakunk és az egyik ablakunkon öntpadós a szúnyogháló, nem volt nehéz felrakni, mondjuk apa rakta fel. A többi helyen rolós van, amit mesterember rakott fel Kép

Kisün,
Sok boldog szülinapot Dócinak!!! Mi a mai programja az ünnepeltnek?????
zsebi2004

Zsanci!

Sajnálom a problémát! Ma reggel már én is kibőgtem magam!
Mindenhol van sajnos valami családi probléma! És sokszor van, hogy nyelni kell valaki/valami miatt!Kép

ILdi
ildi76

Zsebi!

Én is öntapadósat vettem! És párod, hogy rakta fel? Bebiztosította magát valami kötéllel vagy csak kiállt az ablakba?Kép Nálunk jó magason van az ablak felső része sajna! Úgyhogy létra tetejéről fog csak menni, de már előre félek!

Bogárka!

Nekünk elvileg jó a szept. 27!

Azthiszem kinőttük a kiságyat!
Úgy sajnálom, szegény Timi állandóan keresztbe akar elaludni benne, de már nem fér el! Most is úgy aludt el nagy nyűglődések után, hogy a feje nem a matracon van, hanem a rácson fennakadva, csak az orrával tartja és a nyaka meg tök ki van tekeredve szegénynek! Ilyenkor szokott sírva ébredni!Kép
ildi76

Gyönyörüek az apróságok. Kép Remélem a mienk is az lesz. Kép

Szeretnék valamit kérdezni. Tegnap voltam dokinál, és kérdezte, hogy voltam-e már nst-n. Mondtam, hogy még nem. (Múlt héten azt mondta, hogy jövő héten majd mindenféle programokat fogunk kitalálni, pl nst, uh) Uh-on voltam is tegnap viszont nem késő az első nst a kiírás előtt 1 héttel? Igaz keményedések se nagyon vannak, szóval nem sok jele van, hogy elindulna a szülés.. Mit gondoltok?

38+1
mkatus

Zsanci!
Meg ne pattanj, mert nem tudnánk többé talizni! Az meg hátha vígasztal, h ha pénzről van szó, én mindent megértek, sajnos tapasztalatból. Kép Ha Borisz ma csuklott, az pedig azért volt (úgy fél11 felé), mert Eszternek mutattam a Camponában azt az autót, ahol B volt a sofőrje. Kép És igen: szénhidrátot ettem, 2 sajtoshambit a mekiben. Yess! Kép

Eszter köszöni, jól van, csak estére lázadozik már. Viszont éjjel többet volt fent mint lent. Jajj, de álmos vagyok.

Ildi,
szúnyogháló előtt fújd be a keretet (amennyire lehet, hajolj ki) valami brutál szerrel, Mortein vagy Wape vagy Chemotox, mindegy, csak elriasztani a bagázst, mielőtt nekiállsz szerelni. Én belülről tettem fel a galérián, a fa ablakkerethez nyomtam rajzszöggel, nem is látszik nagyon. Sok sikert!

Ildus: üdv itt nálunk!Kép Képet kérünk, plíz!

Bogárka,
27. tuti, mert kedd. Innentől kezdve kérem, h Hé-SZe ne legyen tali, mert arra nem tudunk menni. (Suli) Köszi. Kép

Mesi Zsoltija csodaszép! Kép
neet
neet

Mkatus,
na ugye! Jól érzi magát a kismanód odabent, az tuti. Emlékszel, h már a 35.hét körül riogattak? NST ilyenkor már hetente szokik lenni, (a 36.tól talán?) aztán az uccsó 1-2 hétben meg 2naponta. Nekem legalábbis így volt.
DRUKK most csak neked! (Vagy van még más finises? Bocs, de nem emlékszem.)
neet
neet

Zsebi, amiket Te javasolsz, azok mindig aktualisak Kép ugyhogy irjalmarmelt!

Zs, elvigyelek nyaralni, vagy vasarolni, hogy jobb kedved legyen? Kepzeld most talaltam egy megolcsobb, megkozelebbi, megszebb helyet, remelem ra tudom venni apat eggyel tobb napra. Es igy mar nem olyan hosszu az ut.

Juc, majd szamolj be Kép

Ruz, H&M a Vaci u. 12, asszem. En meg nem voltam.
moosejaw

Mesi!

Édi Zsolti baba, nagyon! Akartam írni, csak kihagy a memóriám!Kép

Neet!

Köszi a tippeket! Lehet, hogy délután nekiállok!

Katus!

Nekem is 36. héttől volt NST! Szerintem hívd fel a szülésznőd vagy ha nincs, akkor nem is tudom, hogy hova kell menni, de a Lányok biztos megmondják!

Moose!

Nekem is vásárooolj!Kép Meg én is nyaralni....!Kép És sem voltam idén!Kép
ildi76

Ildi76!
Tudtam, h. vmi kimarad a történetből. Ha az vesszük, hogy már előző nap éreztem, hogy vmi nem stimmel, akkor 1 napig. De inkább azt mondanám, hogy az utolsó 3 óra volt kemény.

A szúnyoghálóhoz sok sikert! Mi ezerrel kapaszkodva raktuk fel a miénket... de nem árt ha kötelet tesztek a derekatokra.

Zsanc megnyugtatására írom, hogy én majd I. néven írom alá a hozzászólásokat. Így talán könnyebb lesz a megkülönböztetés. Kép Amúgy meg irány Tájföld Kép

Bogárka! Oh, már hallottam én is a Donátotokról. Kép
Attól tartok, hogy tényleg én lennék a másik Donátos! Kép Még nem becézzük sehogy, de a nővére már mondta neki, h. Donci.

Mkatus! Én a Dorkánál csak 1 nst-re jutottam el, ami nem mutatott semmit, aztán megszületett pár nappal később. A szülés alatt ugyis ellenőrzik sokszor a szívhangját. Félre ne érts, ezzel nem azt akarom mondani, hogy pár nap is megszülsz, hanem csak annyit hogy nem baj, ha nem voltál még...
Én is szorítok!
ilduska

Zsebi aki dogozóból ír!

Tudsz olyan esőfelszerelést?És nagyban is?És bordó felső tetsződik nekem!

Juc
20170114224602

Dócinak Boldog Születésnapot Kívánunk!

Fibi: én is örülök, hogy megismertelek,csak kérlek szépen ne kelts bennem mindig rossz érzést azzal, hogy a szememre hányod, hogy v. nem beszélek veled, vagy nem reagálok, vagy csak odadobok néhány szót.
Nem esik jól és nem szeretem rosszul érezni magam. Ha ilyen történik, az nem személyes, hanem egyszerűen csak annak szól, hogy vagy egyszerűen túl sokan vagyunk, ami jó, vagy egyszerűen 'csak úgy' is történnek ilyen nembeszélgetős esetek.

Zsan: megoldjuk, én leszek a verőlegényed, meg az odamondód. Na? Kép

Bogár: nekünk is jó elvileg a szept. 27-e kedd, csak délután legyen, mert délelőt TORNA van Kép
ada007

Zsebi!
Nekem már nem is válaszolsz???

Ildus!
Donci! Kép Ez aranyos! Nálunk is Petra nevezte el Doninak, így ez rárgadt. Néha mondom neki, hogy Donesz, de ez rita...
Ezek szerint Esztergomban laksz? Azért el tudsz jutni hozznk a talira? Összesmertethetnénk a druszákat Kép

Petra nem akart ma aludni Kép Kíváncsi leszek milyen zombisodás lesz estére...De legalább korán elalszik majd! Úgyhogy este jövök Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Köszi a meghívást! Mindenféleképpen sort kerítünk rá! Kép
Donci Kép még elég kicsike, de néhány héttel később már oké a dolog. A Donesz név tök jó, majd én is alkalmazom! Kép

I.
ilduska

Bogarka, nyuszi sem akart ma aludni. Es aztan meg ossze is utkoztunk ugyetlensegbol es megint verzett a szaja Kép nemtommilyenapvanma... es egy csomoszor nekem sem valaszolnak egy csomoan, mar nem is reklamalok miatta... egyebkent nekunk hetkoznap sosem jo, de mindig megoldjuk. Tenyleg, miert nincs sosem hetvegen?

Aranyos de Unatkozo Gigi Kép most epp probalkozunk valamivel, de nemtom bevalik-e. De ha nem, akkorsemenjel miattam brendonba, mert az eszaki kozel van hozzank, ugyhogy beszerzem, csak lokd az infot.
moosejaw

Moose!
hol találtatok szállást???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

én meg azt kérdezem, miért nem talizunk egyszer délelőtt????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi!

Igazából nem izgulok, csak furcsállom. A dokim se pánikolt rajta...

Igen van szülésznőm. Gondoltam, hogy szólok neki, csütörtökön van időpontom...
Vagy ne bolygassam meg annyira a dolgokat?
mkatus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?