A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsi!Te drága!Kép
Amica!Ugyi,Én se hittem volna,hogy ennyit tud apadni-napok alatt!KépKépKép
Szilva!Én meg viszonzom babatapasztóval!++++++++++++++++++++++++++++++++
Jiny!-sajna ez nem kor kérdése....mert nekem már 3 is lenne 33-ra!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Tiza

A mintaadós dologhoz én annyit mondanék, hogy nekünk szerencsére itthonról kellett vinni. Aztán júliusban, az inszemre is vittük szépen reggel, erre kiderült, hogy mittudoménki nincs ott, nem tudják megcsinálni, jöjjek vissza délben - friss anyaggalKép A párom egyáltalán nem problémázott a dolgon és másodszorra is szuper anyagot produkáltKépKép Szerintem a férjed is be fogja látni, hogy amit neki kell tennie, az semmi ahhoz képest, amin esetleg neked kell majd keresztülmenned.

Babcsi

Ma voltam UH-n. Van egy 25x23 mm-es, meg egy 18x14 mm-es tüszőm jobb oldalon, bal oldalon semmi. Endometrium: 8,7 mm. Inszem nem lesz, mert elkapott megint a hasmenéses-hányásosság, doki aszonta, majd következő hónapban.Kép Jól el is voltam kenődve, de már jobb. Azért spontán próbálkozunk.
gtünde

Babcsi

Nyaralás jó volt, még egy kis színt is szereztem a hófehérke bőrömreKép Ugyanoda mentünk, ahol júni végén voltunk. Víz eléggé hideg volt, 2szer fürödtem összesen, de a párom "búvárkodott" lelkesen, annak ellenére, hogy nagyon nem bírja a hideg vizet. Hoztunk is haza érdekes dolgokat. Hazafelé megálltunk útközben még egy másik helyen, amit még az autópályáról néztünk ki. Itt is búvárkodott és talált egy élő csikóhalat. Tök klassz volt, de visszaengedtükKép Hát ennyi.
Holnap este esküvőre megyünk, úgyhogy megint van program.
gtünde

Szilva

Köszi a tüszőnövelő jókívánságot, én is ugyanezt kívánom neked, hajrá tüszők!!!
Hát újjá azért nem születtem, de jó volt kicsit kikapcsolódni. Úgy el bírnám viselni, ha minden nap ilyen lenne; lazulás ezerrel, nem gondolni a gondokra... Biztos jót is tenne.
gtünde

Wish

Lécci javítsd ki a táblában a ciklusnapomat, mert eggyel előrébb járok. Pénteken, azaz ma vagyok a 12. napon. Köszi előre isKép
gtünde

Wish

Nem akarok okoskodni+kötekedni, de szerintem a Babcsiék 2005. májusától próbáloznakKép
gtünde

Most megyek, később még benézek! Ezt vegyétek fenyegetésnekKép
gtünde

Sziasztok!

Noémi
Köszi, hogy próbálsz vigasztalni. Jól esik néha megosztani a gondolataimat másokkal, pláne, ha ugyanolyan cipőben járnak, mint én. Hiszen jobban megértik/titek a problémákat.
Egyébként én nem is a származása miatt voltam kiakadva, hanem mert 3 gyerek már az intézetbe van és valószínű, hogy ez a picur is oda fog kerülni. (Õ 28 éves) Persze, hogy igaz, hogy a kor dominál, de akkor én egy ritka kivétel vagyok. Még 24 se voltam, amikor elvetéltem a 14-dik héten, s még 25 se voltam amikor újra elkezdtünk próbálkozni. Hát ez van.

Hál'istennek nekem a párommal nincs semmi gond, ő is most megy vizsgálatra, ráadásul egymás után 2*. Először egy otthonról vitt mintát kell vinni,(amihez már meg is szereztem a tégelyt, ő meg nagyot nevetett rajta,s azt kérdezte hogy ezt mind meg kell-e töltenie), utána meg helyben kell egyett csinálni.(persze nem egy nap)Persze ő is jobban viselné, ha nem kénne ez a herce-hurca, de ha igazán akarja a babócát meg kell tennie. Az ego egy kicsit csorbul, de talán a miénk nem?

Tündi
Nagyon jó szórakozást a lagziba! Már én is mennék egy jót táncolni, imádom a mulatos zenét! Ropdd helyettem is!
marika79

Tünde Kép
Köszi az észrevételeket, kicsit bamba vagyok. Pedig emlékszem a ciklusnapot is írtad már egyszer. Elvileg most jó Kép De ha nem, akkor tessék csak reklamálni nyugodtan, korlátlan garancia van a tábla hibáinak javítására.

Andi Kép
Igen, tudom, hogy Dévaihoz jártál te is, néha még irtál is a topikba. Ez az Enigma-Farkasok dolog nagyon vicces szerintem Kép De örülök neki Kép
Akartamm még írni neked, hogy egyzser műtötték a talpamat és a polyátol olyan buci volt, hogy az Apám cipőjábe fért csak bele Kép Elég mókásan néztem ki felemás cipőkkelKép

SzilvaKép
Mindent bele a tüszőnövesztésbe Kép

AmicaKép
Már nem érzem a cérnákat, csak ha megnyomkodom a helyüket. Remélem azért teszik a dolgukat és segítenek majd a lombik alatt Kép

wish

Didot Kép (jo a neved kulonben) !! szoval nem te leszel az az 1-2 %. !!! hany eves vagy amugy?

NoiKép igazad van a nyugdijjal.
De Teged nem nyugtat meg ez a felfogas?
amiota en ezt "kitaltam" (minden aggyal mukodik)---> azota semmi bajom a terhesekkel. Ill. hogy ok mar bealltak a klubba. KépNeked meg nincs lekotve az eleted. Tudom, hogy mi is ezt varjuk, de vhogy ez mas..nem tudom ertelemsebben megmagyarazni, de remelem erted . ha nem, felejtsd el Kép csak segiteni szerettem volna a sajat peldamon.

Fanni Kép pct - olyan mint egy rakszures. Elozo este hazaselet (utalom ezt a szot !!) es ra kb 6-10 orara, es nem hamarabb kell levenni a kenetet. Azt mikroszkop ala--> akkor kell latszania, hogy mozognak a spermak a "te anyagodban" . Nalunk sajnos sztrajkoltak.

Tiza Kép nem konnyu neha a ffiakkal. (mit szol KArcsi ehhez?) - de ha jo az alany, megeri nevelni oket. A tied mar bizonyitott, hogy nevelheto, szoval az mar jo jel.

Kandi Kép mar megint meghatodtam a torteneteden. Kulonleges tesod lehet.

Amica Kép le vagyok faradva, lehet,hogy ezert nem ertem. milyen zsemle? Kép desodort csak akkor hasznalok, ha meleg van,,vagy ha tudom hogy izzadni fogok. Akkor alkoholmenteset,es bar nem kornyezetbarat, de spret. Telen, meg amikor nem kell semmi, vagy parfumot (azt imadom igyanis)
De nagyon nem tesznek jot a sprk, desodorok,,minimalisra kell csokkenteni hatasukat. Amugy meg a pasik imadjak a termeszetes szagokat/illatokat, - persze nem az izzadsagot

Szilva Kép ugyi vagy ! haladsz elore ...

tunde Kép en is vagyok,,bar nem egesz ejjjel Kép

Saci
tsaci

Kandi Kép
Jó, hogy elmesélted ezt a két történetet. Igazad van, nem tehetnek a mi problémáinkról. Most már rá tudok nézni egy terhes nőre belső szorongás nélkül. Azt is szeretem amikor tologatják itt a kisbabákat. Tudom, hogy egyszer nekem is lesz.
A vizsgálatokat meg pont ilyenek miatt nem fogjuk elmondani senkinek. Nem hiányzik, hogy még röhögjenek is rajtunk. Ez csak ránk tartozik. Csak az érti, aki maga is benne van.

MarikaKép
Te honnan szereztél ilyen tégelyt? Gyógyszertárból?

Kép
mofly

Sziasztok!Bocsi ,hogy zavarlak benneteket(babát szeretnék topicbol jöttem),kaptam mailt egy lánytól akinek segitség kell!!. Ki volt az a lány akinek véralvadási gondja volt és mégis sikerült neki a baba!Sajna én nem tum ki az,KépNevét?Mail cimet??Aki ismeri azt megkérem válaszoljon:Kösz!!
Vendég

Szia Marika

Köszi, de én nem vagyok az a mulatozós fajta, zeneileg semKép Kifejezetten nem szeretek táncolniKép De tudod, ízlések és pofonok...Kép

Szia Saci

Én is szoktam lenni, de most eléggé kába vagyok, mintha fájni kezdene a fejem, úgyhogy megyek ágyikóbaKép

Wish

Nem vagy bamba!Kép Csoda, hogy mindenkit meg tudsz jegyezni. Én folyamatosan elvesztem a fonalatKép Lehet, hogy a korral jár? Cavintont nekem!Kép
gtünde

Sziasztok!

Tünde, jók azok a tüszők! Mások nászéjszakája beszokott jönni ha lagziba mentek!!!!!!!!!!

Babcsi, vigyorgok!

Kandi, csak egy esti üdv!

Wish,a cérnáidnak segíteniük kell. Mindjárt kezditek?

Saci, arra gondoltam, hogy a gyerekeimmel már gondoskodtam neked némi betevőről, mert egyszercsak termelik majd a nyugdíjadat!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
amica

Mofly
Gyógyszertárban vettem. Kis fehér tégely, amibe a kikevert kenőcsöket teszik. azt hiszem csak 50 Ft volt.

Jó éjt mindenkinek!
marika79

Sziasztok CsajokKép

TündeKép
Tegnap már nem tudtam jelentkezni mert itt voltak a lakásvevők és szerződtünk. Most már csak a milyenkre kell jövő héten megkötni.

Klasszul hangzik a mit a nyaralásról írtál! A párod búvárkodik? Az szuper!! Olyan gyönyörű a tenger!

Az eredményeid szuper jól hangzanak!! Ha jól látom akkor ma vagy a 13.cn.-on, ugyi? Szuper a nyh. és szuper az a két tüsző!!! Hajrá-Hajrá!!!Kép Küldöm a pozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

WishKép
Hihihihi... tényleg most nézem,hogy mi még el sem kezdtünk próbálkozni! akkor meg mit is akarok?Kép
Megint jól megnevettettélKép

AmicaKép
Helyes vigyorogj!Kép

KandiKép
Lábaddal mi a helyzet? Jó volt rá apa cipője?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Amica Kép koszi Kép (nyugdij - gyerekeid)
tsaci

Babcsi!Te mééééé nem alszol hajnalban???????Apa elvitte focizni a cipőjét....és amúgy is már jó egy 39-es is.....bibibibibiiiiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Hát, az a helyzet, hogy ez a csúnya megszokás, felébredtem mán 7 óra előtt.Kép Mikor fogom kialudni magam?Kép

Jó a 39-es? Megint picike lesz a lábad? Pedig olyan ari volt úgy cipóformában...hihihiKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi! Ügyesek voltatok! Új lakásba költözik a babátok!

Kandi, a 39-es jól hangzik, nekem alapon is 40-es!

Szia Saci! Egy hős a férjem, meitta az aloét! (Én is!)

CSajok, a piroskám nagyon megizmosodott, már az ágyneműcserénél tartok. Befogom és hozzátok már nem is eresztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica

Még ne kiabáljuk el mert az még épülőben vanKép Majd januárban költözünk ha minden jól megyKép Babucinak már elterveztem a szobácskájátKépremlélem szereti majdKép

Nekem meg alapban 39-es, de hála istennek a férjem cipőcskéi nem jók rám (43-as)Kép

Piroskát most már jól megetetjük a farkassal és bedobjuk a folyóba!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Nem rendesen búvárkodik, azért raktam idézőjelbeKép Csak úszószemüveggel merülget, órákat ázik a vízbenKép A kis bálnámKép
Reggel az LH tesztem tök pozitív lett!!KépKép Múlt hónapban ilyen nem volt.
Örülök, hogy ilyen hamar sikerült találnotok házat. Ha jól vettem ki, akkor még épülőben van?

Amica

Én is úgy hiszem, hogy jók, főleg, hogy ma pozitívat LH teszteltemKép Csak az a furi, hogy régebben több tüszőm volt. Mindig 3-4. No de ez is jó. Meg a méhnyálkahártyámra is aszonták, hogy nagyon jó.

Babcsi, Amica

Nekem is 40-es a lábam, de persze fazonfüggőKép Nekem gyanús ez a sok nagylábKép Lehet összefüggés a nagy láb és a nem teherbeesés között?!?Kép
gtünde

Amica

Akkor Piroska rendesen megérkezettKép Engem olyan erősen szokott zaklatni, hogy nappal is éjszakai betéttel rohangálokKép
gtünde

Amica

Jól értettem, hogy neked már van(nak) gyereke(i)d? Most a következőre hajtotok? Vagy tök nem tudom mi vanKép
gtünde

Most mennem kell. Jók legyetek, lehet, hogy később még benézek!

Puszi
gtünde

Szia Tünde!
Nálam is "éjszaka van"!

Igen, Márton majdnem 4 éves, Janka pedig nemrég volt 2!
Babcsihoz küldtem őket kényeztetésre 7-én, nézz vissza megláthatod a képeiket.
A harmadikra gyúrunk...
Most indulunk meglátogatni a nagymamát.
Szép napot!

Kép
Kép
Kép
amica

Tünde

Én is imádom a vizet és ha tengerközelbe kerülök órákat vagyok képes a halakat vizsgálgatni, kagylókat szedegetni stb.

Szuper!! + LH teszt!! Akkor hajrá!!Kép

Gondolod, hogy a lábméret lehet a ludas? Akkor mint hamupipőke mostohatestvérei szeljünk le belőle egy szeletkétKép

Nekem meg elfogyott az LH tesztem és a patika ahol megkértem nem hozatott. Rohangáltam idáig de sehol nem kapok, pont ma szombaton. Most mi lesz velem teszt nélkül amikor függő lettemKép és a pg-én is vannak már páfrányok, ha már babuci nincs a pocimban legalább had tesztelgessek!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Nézd meg a DM-ben vagy a Rossmann-ban. Én az utóbbiban vettem, ott mindig volt.

Én azért nem csonkítanám meg a lábamKép

Amica

Köszi az infot, megpróbálom megjegyezniKép
gtünde

Sziasztok ÓRIÁSLÁBAK!
Na mit tennétek,ha tényleg az a baj,hogy 39-40-es a lábatok...az Én modszerem nem jó,mert az csak darázsra jó....Ti meg csak úgy csípés nélkül nödögéltek!KépKépKépKépKép...talán fapapucs?
Tünde
Döntsd le apát akkor vizszintbe....úgy egész napra...némi borocskát és kalácsot vehessen csak magához....hogy ne találkozz vagy egy évig a Piroskával!-amúgy meg hozzám küldhetnétek,mert anyosom az Piroska....és naponta töbször látom,de nem hoz semmit....na szalonnácskát-krumplit az Auchan-ból...
AmicaKüld Pirit,igy az 52.napon szívesen látnám,még takarítania se kéne....minden kész!
BabcsiTúl kipihented magad a messzi távolban!mikor fogod kialudni magad?-hát ha terhes leszel....majd hajnali 3-4 körül ébredsz...az milyen frankó....pislogni a nagy semmibe!-Én legalábbis 8 hónapig csináltam!Kép
na lépek L !Majd jövök még!Kép)Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

SziókaKép Hát papát most nem tudom ledönteni, este esküvőre megyünk, de tegnap elkaptamKépKép
Na meg azért próbálkozunk holnap is, nem menekülKép Szerencsére nem is akarKép

Legyél jó, jó lábméretcsökkentést! Kép

Puszi
gtünde

Ne mááááááá Tünde
Indulás elött is jól esne egy kis fölös energia leadás!Mindent bele!Hova mentek esküvőre?Jó bulizást.......de elötte dobd be magad!!!!!!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép-hajtóvadászat indulTünde!
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Amica Kép az akoet ugye vizzel higitjatok?
mert amugy ihatatlan...kulonben meg meg lehet szokni.

nekem 41 es labam van,,csak hogy megnyugtassam a "kicsi" 39, 40 eseket Kép Kép

Tunde Kép mindent bele !! hajra Apuval !

Kandi Kép remelem lassan belefersz a sajat cipodbe is...

Babcsi Kép en sem talaltam LH tesztet a multkor. Ahol tuti, van : bp. Szabolcs utcai korhaz teruleten levo kis patika. Ott egyesevel is aruljak. de azt hiszem hetvegen zarva van..
saci

Tünde

A DM szoktam és is venni de most a Coraxot valamiért be kellet szedniük és más nem volt. A patikákban sem.
Tündi drága! Még az esjküvő előtt kapd el apát egy fordulóra, ilyenkor ne hagyd ki! aztán jöhet a bulizás is.Kép

KandiKép
alig várom már, hogy amiatt ne aludjak. Azt hiszem ki fogom bírniKép

SaciKép
Úgy döntöttem várok hétfőig addig is harcra felKép

AmicaKép
Pusza

Na csóközön csajok, most megyünk apával egy kis mozizásra...

Kép

KépKép
babcsi

Saci!
Ma a sajátomban voltam(vásárolni!)és jól beledagadt!Kép
Babcsi
Gondolom...Én is így voltam Vele és lennék most is!Kép
Na jó éjt,látom pizsibuli van már mindenhol!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Szülés után kicsit nő a láb!!!!!!!!!!!!!!

Lányok, vacak éjjelünk lesz. Márton kicsit náthás, gondolom elkezdett tiltakozni minden szinten az ovi ellen. Tegnap éjjel is sírt. Az a nehéz, hogy kialvatlanul türelmes maradjon vele az ember, hiszen neki ez egy teljesen új helyzet és nem könnyű, de nekünk sem.

Saci, higítunk!

Lányok kicsit off voltam, de olyan jó kimondani, mert nekem ez hozzátartozik a "várandósságomhoz", mivel már azt is számolgatom, hogy kit mikor, hogy érne a kis családunkban egy új gyerek és nem mindegy, valaki mindig olyanban van, hogy a rövidet húzza.

Jó pihenést! Tünde, már biztos a tortánál tartotok!

Babcsi, jó lesz tervezgetni az új otthont!

Kandi, képzeld Márton jele holdacska az oviban, olyan mosolygós, mint a te jó éjt képed!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
amica

Tünde, Kandi, Saci, Amica, szóval CsajokKép

Megint éjszaka néztem be, mozi nézés és lakás tervezgetés után. Lassan kéne menni szunyálni. A Szigetet néztük meg. jó kis akciós volt. Apa már tentézik de én még mindig tervezgetek. Szerintetek jó lesz a halvány sárga fal? Az olyan semlegesKép majd vagy rózsaszín vagy kék macikát, kacsát, nyuszikát stb.-t festegetek rá!Kép

TündeKép
Milyen volt az eskető?

AmicaKép
Mártonkának küldök nátha múlasztó energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kandi
Lábad alakulóban?

Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Ja és a plafonra csillagos egetKép

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt!
Amica!a fiam jele is holdacska az oviban...és a szerelméé meg napocska és egy szekrényben van a cuccukKépKépKépKépKép
-és mi van akkor ha pár napig otthon tartod Mártont?-és minden nap emlegeted Neki,hogy de jó is ott stb.szóval kedvet csinálsz hozzá!Nati pl.most is végig itthon volt Velem(lábam miatt!)és tökre várja azért a holnapot!Kép
Babcsi!Nállunk Nati szobája,most barack(régen volt citromsárga-kék-fehér és most ez!) színű...nézd:Képés a lambérián Nállunk is ragasztott világító csillagok és holdak,bolygok vannak!
Lábam már oké,de nagyon-nagyon viszket....de most már vakarhatom!Kértek képet is róla?Kecses 38-as!
na pusza!
kandi72
Budapest III. kerület

<font color="ff0000">Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.
Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben.
Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.
Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.
Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni!!!!!!!!!!!!</font>
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Nagyon szép Nati szobály!Kép Ez a barack szín nagyon jó ötlet, nagyon szé!!!Kép

Kicsi lábadról küldjél képet sőt képeket több oldalról is, hogy lássuk már a végeredményt isKép Ja és az látszik a képeken, hogy mennyire viszket?KépKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
csak gyors kukk, még mindenki szunyál én meg végre átültethettem néhány virágot. Nekem ez a megnyugtató meló, úgy szeretem őket...
Üdv!

Csajok, szerdán 32 leszek, gondoltam szép meglepi lett volna egy zebra, de elszaladt. Bár amennyit egy ilyen patás rúgdosna az ember pocakjában lehet, hogy valami kímélőbb lakót választok!

Kandi, én is Andi vagyok ám, meg Wish is és sokan mások...

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok csajok!
Látom hétvégén nincs sok netezés. De ez így is van jól: pihenjetek is meg ne is! ;)
Én ba vagyok a 14 cn. És k...-ra megfáztab. Kép
Pedig véletlenül együtt voltunk a párommal 13 nap hajnalban egy bulis este után. Szóval akárbi is lehetne...erre meg ez a fránya vírus! Triplán iszob az aloe verát, extra mennyiségű bogyós és "élő" vitabint juttatok a szervezetembe...de már két flektort is bevetteb....szteb bég egyet beveszek nebsoká. NEb akarok beteg lenni!!! Kép Valószínűleg a pé-m is begvolt a 12-13. napon...bert a hőm volt lent is ...most pedig fennt van...persze az utóbbi adatok neb teljesen értékelhetőek....bert tegnapelőtt ugye neb aladtunk sokat...és bivel estére rábtelepedett a nátha (egyenlőre csak az orrobbal van gond, láz nincs)vetteb be flektort abi gyulladáscsökkentő, fájdalob- és láz csillapító...így a reggeli 37.1-es hőb is lehet, hogy befolyásolás alatt volt. Ja de a Pg 53-am tegnap óta páfrányos. KépNa bindegy, bindentől eltekintve utálok beteg lenni. De gondolom bindenki így van ezzel.

Tiza
Rebélem a férjednek sikerül megnyugodnia és, hogy "csak" a ciki érzés tartja vissza a vizsgálattól. Ha olyan helyre bentek ahova viheti a kiskatonákat, akkor könnyebb lesz neki.

Sokbindenki
A tamponos kérdéshez annyival tudok hozzászólni, hogy elgondolkodtatott. Én nagyon rég óta azt használok..talán csak az általánosban használtab betétet. Utáltam...mert bagyon erős volt a vérzésem és utáltab érezni ahogy folyik beg az esetleges baleseteket. Az is igaz, hogy bostanában neb olyan erős a vérzésem...úgyhogy lehet, bajd egyszer kipróbálom..de az csak otthon lesz, a bunkahelyemen a suliban biztos neb bert félek a cikis helyzetektől. De olyan "jó" a tamponnal...ha neb fáj a hasab ...észre seb veszem, hogy benstruálok...és ez begfizethetetlen.
TSaci
Én neb kaptam antibiotikubot HSG után, de biztos abi biztos neb árthat ha nem túl sok. (Tudob, hogy ez bár régi téba de bost volt időb lereagálni.)

Mary78
Írtad, hogy volt laparod. Írnál erről bővebben?....bert lehet, hogy nekem is bennem kell majd...de én neb is tudom hová bennék...csakis vmi tuti jó hely jöhetne szábításba bint Pest vagy Debrecen.
bindenkinek begy a drukk a következő ciklus sikeréhez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Babcsi!Köszike....csak az a baj,hogy minden évben renoválni kell a Nati szobáját,ezért szokott mindig más színű lenni...a profilban van a többi kép...ott láthatod a sárgát-kéket...fehéren nagyon rossz volt.Ma nem csináltam képet a patámról,majd holnap...addig még fogy egy pár cm-ert!
AmicaNa szép...Te is Andi,és ráadásul szerdától a 33 felé jársz?Én 10.10.-én töltöm a 33-at!KépKépKép
Kép
Vizkriszisback
Vegyél be 500-as C vitamint este-reggel,és Kálcium tablettát,oldja a nyákot!Forró fürdő...
Én is mindig tampont használok...már ha megjön (évente kétszerKép),szerencsére nem vagyok hasfájos,igy senki nem veszi észre és még uszni is lehet vele,soha-semmi fertőzést nem kaptam!Eleven használok,tisztasági törlőkendőt és elötte a kezemet is megmosom mindig...nem csak utána.-és szerintem egy betéten a kint lévő vér...kap elég levegőt(mivel légáteresztő!),hogy az reakcióba lépjen...na akkor az már tud gondot okozni...szerintem...Nem?
Na mindegy ez egy egyéni vélemény volt.Remélem nem gond,hogy leírtam!
na megyek fürcsizni!
Jó éjt!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Kandi!
Most már nincs dumálhatnékom, de köszönök neked, szép álmokat!

Babcsi, Saci, Tünde, Vizkrisz és ha még benéz valaki annak is jóccakát!
Holnap reggel biztos éled a topik!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Kandi, Babcsi

Tegnap este volt asszem pé-m, mert rohadtul szúrt a jobb petefészkem az esküvő alatt. Papit hajnalban elkaptam, miután hazaértünk. Remélem, eredményes lesz az akcióKép

Most megyek aludni, csak bekukkantottam.
gtünde

Jó reggelt lányok Kép
Remélem mostmár tudok azért jövögetni. Egész múlt héten a páromt ápolgattam, mert lebetegedett szegény. Ma már ment dolgozni.
Azért olvasó üzemmódba megpróbáltam lenni kissebb, nagyobb sikerrel.

Wish Kép
Nálatok mikor is kezdődik a stimu?

Kép

Kép
pkagi

Kandi
Megnéztem, szerintema sárga és a kék is szép volt, de ez a barack szín a tuti mert olyan különlegesKép

Tünde
Nagyon ügyi voltál!!! Pont időben!!! Annyira drukkolok!!!Kép
Nekem sehol sincs a pé-m, a hőm folyamatosan 37.-és 36.8 között ingadozik. A pg-n sincs páfrány max. 1-2 szál. de. megyek az eredményemért és du. megyek a dokihoz. Hát, majd meglátjuk. De nem érzek semmit, se pé-t se babucit. De estére többet tudok. Addíg veszek LH tesztet is végre.Kép

Ági
Szegény párocskád, még beteg és már dolgozik. Küldök neki gyógyító energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

akarom mondani 36.7 és 36.8 között...

Amica
SziókaKép

Kép

KépKép
babcsi

TündeKép
Ez a görbém idáig. Ügyi elég furi?

Kép