2005.09.09 20:31
2005.09.09 21:19
mondom ezt én, akinek kisebbik-leggyönyörűsgesebb kisfia épp ma harapott bele a durum-zsemlébe...
de aztán gyorsan elvettem tőle és jól megzabiztam, igy neki már nem jutott több..
2005.09.09 21:36
Ugyhogy jo nagy hülyeséget mondtam, Johi, hogy ehoban nem kapsz, bocsi
Most jöttem ra, hogy aug-ban 11ezer jött nekünk is.
. Az elsö honapokban különben azt hajtogattam, hogy nem lesz teso, mert kicsit depis voltam. Nehezen fogadtam el, hogy nem nagyon tudok kimozdulni, nem járok dolgozni, fel kell adni bizonyos fokig az igényeimet. Szoval ez nekem nem ment olyan gyorsan vagy természetesen, ahogy azt sokan irjak a Kismamaban. Lehet hogy önzöbb vagyok az atlagnal??? Vagy késön szültem (29.5 éves vagyok) Nektek ez milyen volt feldolgozni? 

2005.09.09 22:06

Neha en is ugy erzem, hogy elmebajos vagyok. Abban bizom, hogy a tanulas segit a helyzeten, bar most olvastam egy forumon, hogy nincs annyira jo hire a sulinak, nem igazan elfogadott. Most teljesen kész vagyok

2005.09.09 22:06
2005.09.09 22:17
2005.09.09 22:35
2005.09.10 00:34
Délelött szunyaltam egy oracskat, aztan most tessek... reggel hulla leszek, amikor gyorsan pakolni kell, meg készülödni.
En is igy vagyok ezzel, hogy nehezen hiszem el, hogy nem direkt akkor sir, meg nem alszik, ha en uuuuugy szeretnek magammal foglalkozni kicsit. Pedig nem direkt, de mintha érezné hogy épp nem vele akarunk törödni. Én arra jöttem ra, h ha jo hangulatom van, kipihent vagyok és teljesen rahangolodok Balintra, türelmes vagyok vele, akkor ö is sokkal kiegyensulyozottabb (ezzel biztos nem mondtam ujat). Tehat akkor müködünk jol, ha ö az elsö szinte mindig. Biztos meg kell tanulnom az egomat a hatterbe szoritani
Férjem szerint meg nem szabad mindig alárendelnem magam, mert akkor nehezen valik majd függetlenné, ez tök igaz. Szoval nehéz az egyensulyt megtalalni
Ez ösanyáinknak könnyebben ment talan? Siman otthon voltak 8 gyerekkel, most meg mindenhol azt hallom, hogy gyerek 1évesen bölcsibe, aztan anyu vissza dolgozni, mert az önmegvalositas mindennél fontosabb, na meg a karrier... Kivancsi vagyok, én meddig birom itthon

2005.09.10 07:06
Tortát felzabálta családom, pedig állítólag nem szeretik az édességet
csak hát ahhoz gyerek is kéne, mert párnát szülni azért ciki

2005.09.10 07:40
na és akkor a 3.héten lett kerek a világ
akkorra már azt is megszoktam hogy én=anya.de következőt úgy a 6 hetes kontroll körül akartam csak
gondoltam arra akkor azért lehetne már terhesen visszamenni
szal egyfolytában akarok következőt és B nekem is kitölti az időmet és én sem tom hogy lesz.de úgy vagyok vele azt sem tudtam eggyel milyen lesz és soha nem voltam boldogabb annak ellenére hogy nem tom mikor olvastam utoljára pedig én nagy könyvmoly vagyok...szóval könnyebben meg a lemondás ezekről a dolgokról mint hittem csak ideges leszek
mert nem tudom csinálni és mindig szegény apával veszekszem ez miatt
de azt mondta akkor is lesz 3.is ha majd már folyton veszekszem vele
)de az sem rossz ha nem akartok tesót én is egyke vagyok
rájöttetek már magatoktól is,mi
????????????????
?????????? 2005.09.10 08:10
2005.09.10 09:29
)2: vettem és megettem tegnap egy egész tábla lilatehenes csokit és Eszter ugye rengeteget szopizik mostanság. Na, leállok a csokival, apa meg megkapja a pépet. A mázlista. Ugye csak emiatt lehet? De annyira vicces, ahogy vigyorog az ágyban.
2005.09.10 09:38
Szoval szuljel, ne csak a szad jaron mindig, hogy akarsz! Es nem er igy kitolni az elso gyerekkel!2005.09.10 09:58
, viszont mára marha jó a kapcsolatunk. Idővel olyan volt, mintha a bátyám lenne, megvédett mindenkitől, pedig az öcsém.
Persze, Anyuék nem így tervezték, de nem akart nekik összejönni a 2.terhesség, így abba hitbe éltek, hogy csak egy gyerekük lesz. Aztán jött a tesó. 
2005.09.10 10:02
Én úgy vagyok vele, hogy inkább beadnám az intibiot, minthogy szövődmény legyen! Vagyis így elméletben, aztán a gyakorlatban majd, ha sor kerül rá, meglátjuk! 

2005.09.10 11:04

2005.09.10 12:10
Kedvence az I. CD-n a 3. szám! Arra szinte végig odafigyelt és állandóan felkapta a fejét a xilofonra stb.

2005.09.10 12:24
jo volt, szep volt, stb. csak a bogracsot ne nekem kene elmosni...
jaj, szegenyke
gyogyulast! 
2005.09.10 12:53
2005.09.10 13:55
elhiheted hogy nincs olyan nap mikor nem fodul meg a fejemben hogy de jó is lenne..........de sajnos nem megy
ez a tanfolyam még másfél év,addig semmiképpen nem tudom vállani
egy gyereket még itt tudok hagyni a nagyimra de 2 kicsit ráadásul biztos nem,ő már 70 éves!apjuk dolgozik folyton más lehetőségem meg nincs,szal meg kell várnom még végeztem a sulival
de mást szülhetünk,na
?ha már itt tartunk,te miért nem vagy még terhes
??????????????????????????
este beszámolok hogy sikerült és ha jó teszek fel képet
2005.09.10 13:57
2005.09.10 14:27
de ha ugy latom, keveste, akkor meg kinalgatom is, meg megkerem, mutassa meg, hogy kell inni ebbol a poharbol
nagyon cseles vagyok, mi? Egyebkent a nap folyaman egy csomoszor megkinalom vizzel, melegben akar negyedorankent is, illetve mostmar olyan ugyes, hogy a tokmagas etetoszek talcajarol leveszi a poharat, iszik es visszateszi, mikor arra jar es eszebe jut. Ugye milyen ugyes?
Zanzat meg vessetek a mokusok ele! Mi az hogy csak teat es csak eves utan egyszer, aztan ossza be? Nehogy teve legyen Rekabol!
en meg biztos, hogy beelozlek, ne aggodj
2005.09.10 15:17
2005.09.10 15:26
2005.09.10 16:13
ja, meg az ovi általában ilyen hatással van ám rájuk aztán visszajavulnak, nem?
no commento)2005.09.10 19:35
Vincenzó a tali óta még jobban gömbölyödik, még többet mosolyog és még sokkal imádnivalóbb, és én meg szerelmes vagyok belé, és ha ébren van, mindig csak együtt vagyunk, és élvezzük egymás társaságát.
Ha alszik, akkor meg kicsit rendbe szedem a lakást, meg magamat, hogy zapa ne egy kócos, mosdatlan, pizsis nőszemélyt találjon délután a kupleráj közepén a lakásban ... igazából azért, hogy tudjak emberek közé menni, mert menni, menni kell! De biztosan ezért nem vagyok depis, mert minden nap több órát töltünk kint, kedvünk szerint. Néha jól esik elmenni vásárolgatni, vagy barátnőzni, de az is tök jó, hogy itt a belső parkban lehet üldögélni, olvasgatni, és mindig van lent valaki, akivel lehet beszélgetni, és a babákat bemutatni egymásnak. Tök sok baba van, a legfiatalabb Zentai Katalin Zoé (Dóri babája)a kéthetes (kb.) kiscsajszi, akit én bibibi már többször is láttam, és gyönyörűséges! Aztán nemsokára érkezik a gólya a szomszédasszonyékhoz is, a Szt.Imrében fog ő is szülni, de ezt már biztos mondtam. 2005.09.10 19:38
Azok a hatalmas szemek!
2005.09.10 20:37
2005.09.10 20:38
Persze ott guggolok mögötte tárt marokkal, csak nem akarom mindig fogni, nehogy azt higgye, hogy ez ilyen biztonságos mindig. De ha nem vagyok 10 cm közelben, akkor nem engedem oda. (Rácson még mindig tökölök, sztem a konyhaajtóra teszem, csak ezen a héten a betegeskedés miatt szinte végig aludt/feküdt, ezért nem volt jelentősége. Ja, és a filmet is lassan megnézem má...) 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|