A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet!
Petra egy szombat késő estére lett lázas, így kihívtuk az ügyit. Már akkor mondta a néni, hogy vsz. erről lesz szó, aztán jött egy vasárnap, hétfőn a saját doki is látta, és ő is megerősítette, mindenesetre csináltatott egy vizeletvizsgálatot (merthogy a láz húgyuti fertőzés jele is lehet), na az érdekes volt, mintát venni egy 1 évestől Kép, de az negítív lett, viszont mire ez kiderült, már jöttek a pöttyök, és akkor már tutibizti volt a dolog. Aztán sok helyen utánaolvastam, és megnyugodtam Kép

Zsebi!
Neee csináld mááár! Mi az a sok-sok minden??? Ha szeretsz minket igazán megírhatnád!!! Kép
Ja, és nincs a B. család felmenői közt Ernő?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
Én is nagyon izgultam februárban az ausztriai úttól, mert Petra sem tud megülni sokáig egyhelyben. Odefelé megáltunk egy kicsit hosszabb időre, viszont vissza végig jöttünk 5 órát, Petra ebből 2-t aludt, a többit pedig egy nyöszi nélkül bírta. Vigyetek sok-sok könyvet, legalábbis nálunk ez jött be, bár Petra egyébként is nagy könyvmoly Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi! Mire gondolsz pontosan? Anyósék nem jöttek még hozzánk, szerintem nem is fognak. Viszont volt itt pár órája a férjem öccse, (épphogy haza értünk, mert Apával moziba voltunk. Kép ) megcsodálta a pocakot Kép, és nem értette, hogyhogy nem jön előbb a baba. Arra számítanak anyósékkal, hogy jön egy telefon hajnalban, vagy este, hogy megvan a bébi. Mondtuk, hogy erre ne nagyon számoljanak, mert nincsenek még előjelek, és csak úgy nem valószínü, hogy be fog indulni. Még most kezd beilleszkedni... Erre: hogyhogy? Miért nem jön előbb??? Jó, nem? Kép
Meg a férjem húgáéknál már két gyerek van, a nagyobb lázad minden ellen, mert nem ő van mostmár a középpontban. A nagyszülők hiába mondják, hogy nevelni kéne, a szülők szerint majd megnevelik az óvodába. Kétéves elmúlt és nem eszik egyedül (nem hagyják) nem szobatiszta, nem ültetik még bilire se, stb...
Most éppen lecserélik a kocsijukat egy kisbuszra, asszem 8 személyes, hogy a család többi tagja is beférjen a kocsiba. Azért cserélik, mert az előzőt kezdik kinőni. Az egy 5 személyes terepjáró volt. Kinövik. Kép Jó vicc...

Ez a nagy helyzet.
mkatus

Ada, koszi. a legsulyosabb gond egyelore, h nincs cipoKép de igyekszem beszerezni addig egy megfelelot...
leanyod nagyon szep es nagyon ugyes! milyen volt az uszi????

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ildi!

Panna konkrétan tudomásomra hozza ha szomjas.El kezd sírni,nyüglödni kaja közben,után ...És ha megkínálom vízzel akkor iszik annyit amennyi neki elég.

ADA!

Nem depi volt hanem idegbaj!Üvöltözés,veszekedés mindenért,sírás...stb.Ez voltam én.És nagyon durva volt!Persze akkor úgy éreztem,hogy igy kell csinálnom.Csak ennyi idő távlatából látom,hogy mekkora állat voltam.És a családom nagyon jól viselte pedig aztán kaptak hideget-meleget tőlem.Főleg István(gyermekeim apjaKép) és anyám.Ja és szegény Soma is kapott a diliből.Kép
És ma nem volt Netem és tök szar volt.

Jucus
20170114224602

Ja és ADA!

Már be is csomagoltam a tornaszettemetKép
Azt nem tudom már csak,hogy hány percre készüljek?
És csendes kis utca zsákutca ott mellettetek mert azt tudom,hogy melyik.Ma arra vitt az útunk véletlenül.Kép

Jucus
20170114224602

Jóóóóóóóóóóó Reggelt!!!!!!!!

Ja, Jucus, az üvöltözés az oké Kép....csak a depidet nem tudtam elképzelni Kép
Kb. 45 perc lesz a torna.....és valóban arra a kis zsákutcára gondoltam mellettünk.
Egyébként mi dolgotok volt errefelé??????
KépKépKépKépKépKép

Recca: cipőre fel! Uszi királyság, megarulez volt Kép
ada007

Zsebi:
bakker, ne maradj már ilyen csendben tüntetőleg, én bizti sok dologban veled (is ) egyetértek. Ez nem jááááááááááááár.

Katus: sógorék kisbusza rulez!

Neet: Eszti gyógyulása yipppppiiiiiiiiiiiiii, ZsebiBaba meg nincs montírozva, de élőben is igen éliennek néznek ki Kép

Bogárka: ma írok mélt, majd figyeld.....

Moos: akkor menjetek alvásidőben, no meg szerintem egy idő után meg fogja unni a bömbi az autóban, pláne, ha lesznek nagy hegyek, meg alagutak, meg tehenek legelőn, meg mittomén....egyszerűen csak induljatok útnak, aztán majd improvizáltok valamit Kép

Dora: köszönjük szépen a dícséretet.....és mikor láthatjuk Zoét??????

Fic: szerintem sokat alszol, azért nem tudsz jönni.....márcsak azé', mert mi is állandóan csavargyárban vagyunk (=sokat csavargunk kis unokatestvérem szava járása szerint), de én keveset alszom, így ezért tudok netezni Kép

Ja, és ma megyünk az Auchan-ba a Savoya-ba...Jön valaki??????
ada007

Ada!
Mi tegnap voltunk Kép

Viszont a Camponához nem jön valaki ma? Nagy banzáj van, mindenféle programokkal. Lehet, hogy ma leugrunk megnézzük...Kép

Írtam tegnap az nlc-s szoptatási tanácsadó csajnak, hogy nagyon féloldalasak a cicijeim (mármint termelésileg), írtam neki, hogy Petra 8-10 hónapos korától éreztem igazán a különbséget. Erre azt írja, hogy ha addig egyáltalán nem volt különbség, akkor nem ártana egy mellultrahangot elvégeztetni. Na most tiszta para vagyok Kép!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsu!
Ne parázz már, mert lehet, hogy csak néhány tejcsatornád eltömődött, és mindössze ennyiről van szó. Ez is látszik az ultrahangon, nem csak az, amire te gondolsz!!!!!!!!

Campona-t mi most kihagyjuk. Majd jövő héten a Maya-ban tali, oké?

Mit szólnátok pl. Szerda délelőtthöz? Modjuk
MAYA TALI SZERDA 11 óra,
(Zsan! Na, milyen vagyok?)
ada007

Zanza!
Esküszöm, én mutattam LH-nak, hogy ha fordul, akkor célszerű először a tappancsait a pocakhoz húznia, de lekakilja az instrukciimat, és inkább nyakból fordul. Hátmostmegmicsináljak?
Kép
ada007

Igen, utána lenyugodva én is végiggondoltam, hogy vsz. ezért javasolta... , remélem...

Délelőtti Savoya rulez!!!! Ebben is rokonlelkek vagyunk Zsancival!!! Kép Köszi Ada!
Ééééés, lehet, hogy már az új autómmal megyek... ez volt a nagy projekt, kicsit ezért tűntem el a múlthéten, mert ha neteltem először átnéztem egy csomó hirdetést, és mire ideértem már jól elfáradtam ahhoz, hogy írjak. Na, de ha minden igaz kedden már itthon lesz a kis yarisom! Kép Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

IGIBOY!!!!!!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍÁNUNK!!!!!

zsu!
mail ment.
ada007

KÍÁNUNK=KÍVÁNUNK
ada007

Zsu!
yaris rulez! legkedvencebb kisautóm, juhéééééééj
ada007

Bogárka,
Ada a számból vette ki a szót KépKép IMÁDOM a yarisunkat, üdv a klubban!!!!! Kép

Zsebiiii,
mivel nem értesz egyet????? Kép én is szeretlek! Kép

Zsanci,
éljen Igi iginapon Kép

Gigi,
gumibaba Kép aztán jönne a gumiszoba...

Ada,
meglestem lizahannát, eszményi kiscsaj Kép

vera
kisün

csajok,

tegnap megszületett az uncsitesóm kisfia 3040g és 50 cmKép Kép Képés most én jövökKép

zsána
igornak boldogotKép

bogárka,
kipróbálhatomKép????????????????nekem is bejönKépde úgy tűnik mi fiestát veszünk,az is bejön Kép

ada,
lh nekem isKépszal eddig 2:adél 3:vince volt a felállás de asszem módosítom 2:adél :hanna lizaKép
nem tom apjuk mit szól majd hozzá,de lezsírozomKép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a folyadékpótlós válaszokat! Aranyosak vagytok!Kép

Johanna!

Hol volt Pipocs??? Melyik asztalnál? És Te mikor voltál? És lehet, hogy nem ismertem meg? Ilyen hülye lennék? Bár Zanza is bizonyíthatja, hogy milyen béna az arcmemóriám!Kép Hol egy kép róla?
Én vettem 3 rugit, 2 hosszú ujjút és egy ujjatlant, meg egy pamut hosszú gatyeszt Timinek, aminek lábrésze is van. Ez tetszik legjobban.
De jövőhét szombaton lesz, ha jól emlékszem a MOM Művházban börze, arra is tervezem, hogy elmegyek!

Ada!

Tök jók a képek!Kép

Bogárka!

Én mostmár 2 hete azt csinálom, hogy a bal mellemből, amelyik kisebb, abból sokkal többet szopiztatok, és mintha kicsit visszaállt volna az egyensúly!

Moose!

Látszik, hogy még nem ébredtem fel! A tökmagas széked helyett tökmagost olvastam!Kép Vagy csak éhes lennék? Megyek reggelizni!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Zsolti ma 2 hónapos!

Jól értettem ,jövő szerda 11h Savoya?

Mesi
jnmesi

Eltelt egy év, és Te még mindig 20 kg-ot cipelsz 30 lépcsőfokon?
Lejárt a törvényben előírt határidő és Téged néhány lépcsőfok még mindig elválaszt a világtól?
Szeretnél egy olyan országban élni, ahol a választott vezetők betartják az általuk hozott törvényeket?
Ki szeretnéd fejezni szolidaritásodat a hátrányos helyzetűekkel és elesettekkel?
Ha igen, akkor várunk 2005. szeptember 20-án 16:00 órakor a Kossuth térre a Parlament elé, ahol ismét felemeljük szavunkat a
MAGYARORSZÁGI KÖZLEKEDÉS ÉS KÖZÉPÜLETEK AKADÁLYMENTESSÉGÉÉRT!
A demonstrációt a TAVASZ (Tegyünk A Világért! - Anyák Szövetsége) Egyesület szervezi, csatlakozott hozzá a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány, a Habeas Corpus Munkacsoport, a Levegő Munkacsoport, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége, a NaNE Egyesület, a Terézvárosi Zöld Kör, a Városi Biciklizés Barátai, a Védegylet és a Zöld Fiatalok. Az eseményt támogatja a Humanista Mozgalom.
Médiatámogatónk a Civil Rádió és a www.tusarok.org
tavasz

Boldog Iginapot! Kép

Gigi, uj fiesta rulez, en is azt szeretnek!
moosejaw

Boldogságos Igi napot!!!

Johi!
Ari vagy, hogy eszedbe jutottam nem küldöd el a számod mert akkor tudnánk sms-ni....
bianka-25@freemail.hu

Moose!
Nem kaptam emailt?
Most néztem, mit szeretnél?

Csajszik!
A babám most lesz 3 hónapos és ezen a héten mindennap a nagymamával volt csak este találkoztunk szerintetek lehet, hogy már nem ismer meg????tudom vicces de már a nagyi jobban kell neki...
manó27

Sziasztok!
Köszönöm az üdvözleteket! Kép

Drága Igi! Puszi neked névnapod alkalmából! Az egész family. Kép

és Zsoltinak is gratula a 2. hónaphoz!

Nálunk is van ma megemlékeznivaló, házassági évfordulónk van Kép

Pénteken Donc fél 4- este 11-ig nem aludt, csak 2x fél órát, hát nem tudom mi lehetett... aztán ez teljesen megfordította a tegnapi napot. Úgy elfáradt, hogy éjjel és nappal sokat aludt, majd ma éjszaka pedig nézelődött... Persze nem hittem, hogy mindjárt rendes napirendünk lesz, de azért reméltem, hogy nem csinálja ua. amit a tesója, h. éjszaka megy a buli, nappal pedig a pihi. Most éppen a visszafordításon mesterkedem.

Ha emlékeztek írtátok meg nekem lécccci, hogy a babátok meddig volt sárga? 3,5 hetesen még eléggé sárga a szeme, már kezdek aggódni. Kép

És mégegy kérdésem lenne fiús anyukák! Most akkor kell huzogatni a fütyit v. nem? mert hol ezt írják, hol azt, a doki meg nem monodott semmit. Hogy a lányok mennyivel egyszerűbben működnek... Kép
ilduska

Ilduska!

Nekem még 4 hetesen is sárga volt a fiam!
C vitamin és eltünt talán 5,5 hetesen!
manó27

Manó!

Timi is imádja anyukámat!
Előbb beszéltünk telefonon és odatettem a telefont Timi füléhez, anyukám meg énekelt neki perceken keresztül és csak mozdulatlanul hallgatta! Olyan édes volt!
Ne aggódj, azért biztos nem felejtett el Téged!Kép
Mikor küldesz nekem tortarecipét???Hmmm? Vagy már leírtad itt a topicban, csak nem figyeltem?Kép
ildi76

Sziasztok!

Ada, a levlistát hol lehet megtekinteni? Biztos jó cuccokat vigyek.

Szerda 11h, Maya? Szuper!

Bogárka, akkor anyós "kiscsibéjével" mi lesz?

Moose, Szentendrei-szigeten mit kerestetek?

Zanza, akimakiváncsi
zanza

Mano, szerintem azert annyira nem vicces. 3 honaposan meg nagyon pici, es nyilvan ahhoz ragaszkodik, aki vele van egesz nap. es hat a legjobb, ha az a valaki te vagy... hm?

Ildus, ha nem tul aluszekony, eszik, pisil, kakil, jokedvu, stb. akkor ne aggodj a sargasag miatt. es szerintem inkabb ne huzigald...

Moose, csatlakozom Ada velemenyehez, h induljatok neki, aztan meglatjatok. nem igazan fogod tudni elore kiszamitani, hogyan fog reagalni a leanyzo. de biztos elvezni fogja: uj helyek, latnivalok, mas levego, stb.

szerdai maya jonak tunik. remelem, most el is jutunk oda...

Igibabynek boldogsagos nevnapot!!!

Coolio
recca

Ildus!
Én még 6 hetesen is tök sárgának láttam Doni szemét, de a doki megnyugtatott, hogy már nem az Kép

Zanza!
Anyós kiscsibéje csak egy év múlva lett volna, és most azért gyorsult fel ennyire a dolog, mert hétfőn én hoztam el a bogarat a szervízből, és hát nekem mondta el a pasas, hogy milyen állapotban is van... szerintem ha Apa megy érte én a felét nem tudom meg... szóval akkor eldöntöttem, hogy én ebbe az autóba nem teszem be a 2 gyerekemet... és autó meg kell, mert ugye viágvégén vagyunk, és nem vagyok egy otthonülős típus Kép

Zsanci!
Biginek boldogot!!! Kép

Ada!
Mél ment! Kép És én is meglestem a lánykád, továbbra is el vagyok tőle ájulva, és ha nincs más kérő, mi nagyon nyomulnánk Donival Kép

Doni ma most aludt el először, úgyhogy kicsit kivagyok... de így most legalább egyszerre alszanak a nővérével! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildus!
Fütyi ügyben:
Nekem a védőnő azt mondta, hogy 8 hónapos korától kell, az egyik ismerősömnek 3 hónapos kortól mondták, valakinek meg 6 hetes kortól. Én a középutat, a 3 hónapos kort választom.
Anyuék idejében rögtön születéstől kezdve kellett.

Mesi
jnmesi

Hamar Megoregedo Zanza, haverok hivtak meg. Meg millio szunyogot is Kép Visszafele mar nem a hidon, hanem komppal jottunk, a szurkuletben alig lattunk, a csaj meg meg az almossagtol is, de azert tetszett neki a hajo. Hat igen, ez is csak egy bazinagyjarmu Kép

Bogarka, asszem lemaradtam valahol. Verdad most anyose lesz? Es ha mind2 alszik, mit keresel te itt? Nincs jobb dolgod? Huzza' ma' ...
moosejaw

... persze ugy ertettem, hogy aludjal, vagy bujjal apahoz vagy valami ilyen kellemesebb idotoltes, meg kert, mert tokjo ido van. (asszem en azota nem voltam az erkelyen, hogy megszuletett a nyul... sot, most meg be is akarom epiteni...)
moosejaw

ildus,
zsanci szavaival élve:no piszka fütyi egy éves korigKépezt én sem tudtam,azaz egy barátnőmnek azt mondták a h-ba(szülés után) hogy huzogatni kell nekem meg senki nem mondott ilyet és jól beijedtem hogy miattam lesz a gyerekenek szükületeKépna és akkor itt megkaptam az útbaigazítástKépés én olyan fél éves korától(+ egy két hónap talán) huzogatom neki...mert begyűlt és dokinénink megnézte így hátra kellett húzniKépés ha egyszer hátrahúzod már mindig kell!!!!!!!!!!!!!!!!de nincs szükülete B-nekKép

gigi
Vendég

Katus!
Az én nagyom is elmúlt már 2 éves, és ő sem eszik még mindig egyedül... néha önző módon én sem hagyom, mert egyrészt nincs türelmem, másrészt pedig meg akarom spórolni a teljes átöltözést és az étkező nagytakarítását Kép. És még ő sem szobatiszta, bár most nyáron a nagy csupaszkodásban (vagyis abban a 3 napban amikor lehetett) kiderült, hogy vissza tudja már tartani, de még biztonságot ad neki a pelus, és erőszakkal nem is szabad bilire ültetni, pláne, ha nemrég született tesója. Az meg, hogy most minden ellen lázad, tök természetes. Mi azt vezettük be, hogy minden, ami nem ön és közveszélyes, azt megengedjük neki (pl. hogy lapos tányérból egye a spenótot meg ilyenek), mert egyébként a hisztijét hallgatnánk egész nap. Ez a 2 éves kor ilyen...
Bocs, nem akartam itt a családi viszályokba beleszólni, csak az volt az érzésem, hogy Te most mindent rossznak látsz velük kapcsolatban... ha pl. a legjobb barátnőd gyerekéről lenne szó nem biztos, hogy így vélekednél.

Szegény Zsebi és Zsanci el vannak ma vágva a nettől Kép (meg lehet, hogy még mások is, csak róluk nem tudom, hogy upc-sek) Az egész XI. kerben és Budaörsön nincs UPC reggel óta. Állítólag átvágtak valami vezetéket, így se tv, se net, se telefon...anyukámékat is érinti a dolog, onnan tudom

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!
Nekem ez teljesen jó időtötltés, veletek dumálni Kép
Apa füvet nyír Kép És itt nincs olyan jó idő Kép
Kocsi: úgy volt eredetileg, hogy jövőre megkaptam volna anyósom 4 éves corsáját...de most már nem így van...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildus,
pontositom magamKép
a doktor neni konyve szerint: "Nem kell, sot nem is szabad a himvesszo boret (fityma) hatrahuzni, legkesobb keteves korig magatol hatrahuzodik. Ha eroltetjuk vagy durvan hatrahuzzuk, kicsi seruleseket, berepedeseket okozunk, amelyeknek a legtobb esetben gyulladas a kovetkezmenye, a fityma letapad, es valodi szukulet alakul ki. Masfel, keteves korig a bor ovatos hatrahuzasaval, kimeletes mosassal kell eltavolitani a fityma visszahajlasa alatt osszegyult faggyut, valadekot."

Coolio
recca

Bogarka, akkor jo Kép autoval meg biztosan jobban jarsz.

Hu, a lanyokat tenyleg konnyebb takaritani. Meg altalaban nem is verekedosok. Bar aztan kesobb halalra aggodja magat miattuk az ember Kép
moosejaw

Bogárka! Azért nem egészen van így. Mindenki egy véleményen van erről a családban. Az evést úgy képzeld el, hogy semmi nincs neki megengedve, hogy egyedül egyen. Nem hagyják. Evés közben mesét kell olvasni, az leköti a figyelmét, és közben meg lehet etetni, egyébként nem eszik semmit. A hiszti pedig persze, hogy természetes, mert eddig ő volt a középpont.
Bilire pedig egyáltalán nem volt még ültetve, egyedül a nagyszülők szokták szoktatni hozzá, a szülők most nem akarnak ilyesmivel foglalkozni, mert a kicsi is itt van...
mkatus

Éljen Igi, boldog névnapozást neki!
Éljen a grillezett husi! Csak megint éhes lettem. Kép
Az eső ne éljen, mert az élt eleget már...
neet
neet

Sziasztok,

Megjöttünk Szentendrén voltunk sétálni és fantasztikus volt...Csoda szép házakat és tájakat láttunk. Dunaparton szoptatás, szóval tökéletes minden. Egy kis eső is volt, de legalább beültünk egy kávéra ill. koffeinementesre a szamosmarcipánba.

Manó: küldtem néked mailt....

Minden hónap és évfordulós babának nagy nagy gratula. És Iginek boldog névnap.

Mesi: hétfő elvileg jó. még dumcsizzunk és remélem szerdán is tudsz menni vagy tudunk menni mayaba.

Ildi: Pipocska rögtön a bejárat után volt két asztallal az ablak felöli oldalon. Óriási szoptatós párna halommal. Mást nem is árult.
Tényleg lesz a MOMBA? honnan hallottál róla? mert akkor lehet, hogy én is megyek, de leginkább neki szólnék, hogy lehet, hogy van és akkor Õ menjen árulni...
Én venni nem vettem semmi, de nagyon szép dolgok votlak.

Mkatus: továbbra sem irigyellek nagyon a családod miatt. De lényeg, hogy a férjeddel és a gyerekeddel tökéletes legyen majd az összhang. Azért remélem a Te szüleid tudnak majd segíteni? bár ha jól emlékszem vidékiek? vagy tévedek?

Ada: küldejem át neked a képeket amiket csináltam Vikről és a kisdedről? Hová küldejem?

Hogyan lehet felkerülni a levlistára? mert én szeretnék amolyat.... a johanna 1975 kukac vipmail pont hu cimmel.

Recca: ti votlatok úszáson? milyen volt? én is gondolkodom, de még nem döntöttem...

Megyek éhes a ded

Kép
Kép
johanna1975

Hali!

Mi voltunk Savoya,találkoztunk Adáékkal tök véletlenül.Aztán voltunk bobozni is ,voltatok már Bp.-i nyári bobpályán?itt van a szánkban és még nem voltunk idáigKép

Igi babynek én is boldogot!

Bogárka!

Kaptál Yarist?De jó!

Fütyit:NO PISZKA!

mi van még?Ja Panna kicsit taknyos.Pesztonka orrszívó kicsit lebetegedett,ezért elrohantunk Megatoysba és vettünk egy porszívóhoz való kütyüt meg egy elemes,új fajtát.Na ez az utóbbi olyn jó!Pedig azt hallottam,hogy nem szív erősen.Viszont olyan csúnyát is kihozott amit pesztonka nem.SZóval ha találkoztok ilyennel(talán Medi Lab)akkor hajrá!

Szerda Maya 11?Még nem tom,de lehet,hogy megyünk Pannával,ez a takonyosodástól függKépmeg a keddi torna is!

Ada!
Természetesen azért mentünk felétek,hogy Jucucska megnézze magának környéket,keddreKép

Na most eldugulok kicsit.

MÉg NEET-hez szólok!

Ha 7-s út lezárva akkor hogyan tudnék én eljutni hozzátok?Ne ijedj meg,nem akarok rád rontani csak most tájékozodási versenyzőnek érzem magam és a térkép nem mindig a barátom.Kép

Juc
20170114224602

Mkatus!

Osztom Bogárka véleményét.Nem szeretnélek megbántani de :vagy az jön le a hozzászólásaidból,hogy nagyon befolyásolnak a rokonak vagy legalábbis szeretnének vagy amit Bogárka írt a legutóbbi hozzászolásodhoz,hogy kicsit elfogult vagy negatív írányba velük szemben.
Szerintem NE a rokonsággal foglalkozz hanem csak a Ti kis családotokkal!Hidd el neked sem lesz annyi fejfájásod,hogy ki mit mondott,meg mért mondta,hogy neveli a gyerekét...stb.
Még egyszer kérlek,hogy ne haragudj meg rám ,nem okoskodni akartam !
Pusza:

SzókimondóJucusKép
20170114224602

Juj,most támadnak a mókusok!!!!!!!!!

Jucus
20170114224602

Johi! Jól tudod, a szüleim vidékiek, 200 km-re laknak. Viszont Anyu egész évben gyüjtötte a szabijait, hogy minél többet tudjon velünk lenni, ha megszületik a baba. Ha kibújik ők repülnek hozzánk. A távolság nem akadály. Kép

Orrszívó: mi is porszívósat vettünk, de eleinte úgy gondoltam, hogy na olyat biztos nem fogok venni, jó a kézi is, de mindenki ezt ajánlgatta...

Jucus! Nem haragszom. Kép Bevallom, igen, elfogult is vagyok velük szemben, mert nagyon sokat ártottak nekünk. De, próbálok mostmár ezen felülemelkedni. Viszont amiket írtam, azt tényleg mindenki így gondolja, hogy nincsenek nevelve a gyerekek. Ezt apósom mondta pár napja, nem én... Ami pedig az etetés, nevelés stb, témaköröket illeti, azért is gondoljuk még így a férjemmel, mert anyu bölcsődében gondozónő több mint 20 éve, így elég sok rálátása van a dolgokra. Mert igaz, hogy nekünk nincs még gyerekünk, de nekem annyira furcsa, hogy egy két éves gyereket úgy kell etetni, hogy ölbe vesz, karjait leszorít, hogy ne nyúljon semmihez, közben mesét olvas, hogy a figyelmét lekössük, és úgy adjuk a szájába akaját. Ez normális lenne? Meg a gyerekágyat a mi szobánktól minél távolabb tegyük, mert úgy tudunk majd pihenni. Ezt tényleg így kéne? Ha nincs igazam pirítsatok ide!

Köszi! Kép
mkatus

Katus!

Csak arra próbáltalak rávezetni,hogy hadd legyen ez az Õ bajuk,majd rájönnek,hogy mit kellett volna másképpen csinálniuk.Persze ezt nem fogják ám bevallani!
Viszont az "idétlen"(bocs)tanácsaikat engedd el a füled mellett és csináld úgy ahogy Te jónak gondolod!
A szobatisztaságra meg majd csak rászokik a kicsi mert arra bizony nem fogják az óviban megtanítani,ugyanis fel sem veszik addig amig nem szobatiszta!Erre is rájönnek majd!És valóban sok mindent meg fog majd a ded tanulni az óviban!Én meg óvónő lennék lassan 17 éveKép
És szó sincs lepirításról,itt azt hiszem még soha nem vette a bátorságot senki arra,hogy valakit lepirítson!Én sem venném.Ezért kértem,hogy Ne haragudj rám a szókimondásomért!
Szóval NO para,mindent a legjobban fogsz csinálni,Te egyedül a rokonaid tanácsai nélkül!

Pusza:

Jucus
20170114224602

Jucus!

Jé! Te tényleg óvónő vagy? Jó, hogy megtudom!
És hol dolgoztál? Itt a közelben?

Johanna!

A Börzefigyelőben írják, hogy lesz ott börze, de még én is megnézem még1X!
Jaj, nem rémlik Pipocs arca! Régebbi talis képek között van róla kép? Olyan ciki! Fejlesztenem kellene az arcmemóriámat!

Katus!

Ezzel a "majd az óvoda, iskola megneveli" hozzáállással én sem értek egyet! Egyébként megértelek! Én is pont hasonló szituban vagyok most, de nem akarom részletezni! Jó az, amit Jucus ír! Meg kell próbálni kitörni a körből és nem foglalkozni másokkal, mert egy idő után automatikusan beszűkül az ember egy problémára és csak azzal kezd foglalkozni! Ez nagyon nehéz! Nekem egyelőre nem sikerül, de próbálkozom!

Nekem nem jó most a szerdai tali, de majd legközelebb!

Egyébként ritka pocsék napom volt ma! Egész nap bőghetnékem volt! Timi is tiszta dili és nyűgös volt! Most nagynehezen elaludt a kimerültségtől!
Most kajálok, meg megpróbálok lazítani kicsit!

ILdi
ildi76

nem vesztem el, de a köv. 1 hétben egyedül leszek itthon, papa elment kűfődre, úgyhogy teendők most már sokasodnak, baba meg rí az ágyban. :/ (meg a kezemben, meg a nagy ágyban, meg mindehol Kép )

ancsipancsi

Nem volt ma se tv, se telefon se net itthon, pont úgy ahogy Bogárka írta. Az ember nem is gondolná, hogy mennyire hozzánőttek ezek a dolgok a mindennapjainkhoz, ilyenkor viszont rá kell, hogy jöjjek, hogy elsősorban net majd tv függő vagyok.

Bogárka, az apósom ERNÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi van???? Tali lesz szerda délelőtt????? Sajna nekünk a délelőtt nem jó Kép

Alapjában véve a gyerekvállalás és az ahhoz kapcsolódó dolgok (egyáltalán vállaljak-e? mikor? egyet? többet? mekkora "áldozatot" hozzak? meddig maradjak itthon? bölcsöde? ha igen akkor én egy önző Képdög vagyok? vagy karrierista Kép? stb.) terén lógok ki a sorból.
zsebi2004

Sziasztok!

Bogárka, így már érthető, hogy miért lett Yaris! Kép

Moose, és helyileg hol voltatok?
zanza

Bogárka,
De most már mi is kérünk infót, mert nagyon kiváncsiak vagyunk rátok Kép Kép Kép Kép
zsebi2004

Zsebi! és hány lesz???????????????
mármint gyerkőcből
mélt megkaptad?

Amúgy Jó Estikét Mindenkinek !!!!!

Ildi: remélem jól sikerül a ma esti kikapcsolódásod, az írásod alapján rádfér Kép

Bogárka: még1× éljen a Yaris

Jucus óvónéni: Kép, hát nehéz téged egy oviban elképzelni Kép

Neet: eső Kép (szeretlek olvasni, mindig felvidulok....no persze nem mintha szomorú lennék, csak úgy)

Képzeljétek, ahogy Juc említette valóban összefutottunk az Auchanban és vettünk dupla Huggiest akciósan (khmmmm 200 pénz az akció!!!! Kép), és most figyeljetek:
MissRopi LH 4 hónaposan, 5,6 kilósan 63 centijével kinőtte a Huggies 5-9 kg-os kategóriáját, és a 9-14 kilóspont jó rá. Ez azért durva becslés!!!! Vagy csak LH egyedi??????

Moos: gondolkozom, hogy a Huggies-nál reklamálok, de csak azért nem fog menni, mert valami véletlen folytán 9-14 kilósat vettünk és az okés.
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?