A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

VandaKép
Gyermekrák Alapítvány: 18161007-1-42
Leukémiás és Tumoros Gyerekek Gyógyításáért Alapítvány: 19031518-2-02

Puszi: Doris
doris

Doris Kép
Rajtam egy kiadós alvás segítene szerintem.
Nem feltétlen a hõleesés napján jön meg a mensi. Nekem a múlt havi ciklusom második felében a hõm 36,7-36,9 között mozgott, majd két napig 36,7 volt, utána 36,55 a 32. napon (18. napi PÉ +14 nap = 32) Éreztem is a mensis jeleket, de aznap nem jött meg, hanem másnap, amikor az ébredési hõm már csak 36,35 volt. Tehát szumma egy-két nap alatt jelentõs hõcsökkenés (minimum 1,5-2 tized) jelezheti a mensi megjövetelét. Megkönnyíti a következtetéseket, ha be tudod azonosítani a PÉ-ed napját.

Vanda
Vanda

Doris, Vanda!Kép Köszi a bíztatást!Kép
Cincérke!Kép Neked pedig az infot Szonjáról!Kép Mondd meg neki, hogy nagyon szurkolunk, hogy sikerüljön az inszem!Kép Milyen szép is lenne, ha együtt növesztgetnénk inszemes pocakunkat!KépKép
Doris!Kép Ha még mindig 37 a hõd, akkor az nem hiszem, hogy esésnek számít, hisz holnap simán felmehet újra 37 fölé.Elég jónak tûnik ez az elsõ hónapod! Ha így haladsz, lassan nem kell majd betétre költened!Kép
Orsoly!KépKépÉn bízom Benned, hogy sikerül azért valahogy becserkészni apát!Kép
Breki!KépUgye tényleg nem tûntél el??

Pusz, Sien.
Sien

Doris, köszi az alapítványi számokat!!!! Máris kitöltöm a papírjaimat!!! KépKépKépKépKép
Vanda
Vanda

VandaKép
SzívesenKépKöszi az infotKép
SienKép
Bár úgy lenne, de azért nem szaladok ennyire elõre az idõben. Ha viszonylag papirforma szerinti ciklust sikerül produkálnom, akkor nagyon boldog leszekKép A jövõ hónap azért lesz szerencsésebb az értékelés szempontjából, mert folyamatosan hüvelyben mérem majd (most csak a 11. naptól kezdtem el ott mérni) és ua.-t a lázmérõt használom így hitelesebb leszKép Neked nagyon klasszak az eredményeid. Nagyon izgulsz?
AliceKép
Mi hír a Hugicádról és a babácskáról?
MarcsiKép
Merre vagy és milyen a hõd?

doris

Lányok, A Gyermekrák alapítvány sajnos nem kapja meg a felajánlott egy százalékot, mert állítólag nem jogosult rá.
Sien,KépKép Nagyon örülök Neki, de a Bromo-ra mindenképpen kérdez mégegyszer rá, ugyanis az elhagyásánál a feedback effekt jön elõ, ami még magasabbra viheti a szintet. Én is úgy tudom amit Vanda írt, hogy a terhesség 12 hetéig szedni kell, és utána is csak fokozatosan elhagyni.
Nagyon klassz, hogy alacsony a proli. szinted csak így tovább, a többi is nagyon biztató, lehet, hogy már ebben az évben anyuka leszel, de izgi. Nagyon drukkolok!KépKép
Breki
Breki

Doris!Kép Most inkább már lenyugodtam, de gondolom, hogy 2 hét múlva már nem leszek ilyen nyugis!Kép
Breki!Kép Örülök, hogy itt vagy!KépRákérdezek mindenképpen a Bromora és nem hagyom magam lerázni, ígérem!KépÉs köszi a drukkot!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok Lányok!

Tegnap nem voltam, mert vizsgáztam.

Most is csak a 9 órás hozzászólásig tudtalak elolvasni benneteket, tehát elnézést, ha már valamit azóta megvitattatok!

Caldea!KépKép

Fel a fejjel, szurkolok neked nagyon!KépKépKép

Marcsi!

A terhességet csak a 91. nap után vagy köteles bejelenteni, de akkor tényleg köteles vagy, innen kezdve viszont nem rúghatnak ki!!

MJ Móni és a többiekKép!

Láttam, hogy tegnap parázs vita alakult ki a progipótlás miatt!
Szóval a pótolt progeszteron nem árt egyáltalán, viszont azt tudni kell, hogy a SÉRÜLT BABÁT NEM TARTJA MEG, tehát ha a természetes szelekció miatt (ezer okból lehet) megy el, akkor ezt a progipótlás sem fogja megakadájozni. Sajnos a legtöbb baba nem valamilyen rendellenesség miatt "megy el" hanem az alacsony progiszint miatt. A pótlás pedig azért szükséges minél hamarabb, mert az alacsony progiszint viszont okozhat fejlõdési rendellenességet és ha késõn kapod meg, akkor tényleg elmegy a baba. Sajna nálam is és valószínûen Orsolynál is de szerintem Marcsi babája is emiatt ment el.

Sien!Kép

Hiába jó a prolaktin, amíg babás nem leszel szedni kell, sõtt a terhesség 12. hetéig mindenképpen!! Ha most abbahagyod (még ha fokozatosan is) nagy a valószínûsége, hogy rövid idõn belül visszamegy jó magasra, ami ugye újból gátolja a teherbe esést.

Szerintem ezt konzultáld meg E-vel is, hogy õ mit javasol.

Egyenlõre ennyi, most megpóbálom letölteni a többi hozzászólást is!

Puszi, Pucúr
Pucúr

Breki!

Én úgy tudom, hogy a 2000 évben felajánlottat nem kaphatja meg, tehát vissza kell, hogy fizesse amit már "jogtalanul" megkapott!

Pucúr
Pucúr

Doris!

Ebben a percben beszéltem velük telefonon és a hugi még egyben van ,de kap valami antibiotikumot mert genyet találtak a vizeletébenKépaz nagybaj lányok annyira izgulok,egyébként óra és félóránként vannak fájásai össze vissza ez így normális lányok légyszi irja meg aki tudja!!!!!!!!annyira féltem
Ha nem szül meg ma akkor holnap megindítsák a szûlést és azt mondta a doki hogy nagy baba mert kb.3,8 kiló körül van .

Várom a válaszotok!
Irjatok annyira nyugtalan vagyok!

Puszi Alice
Alice

Beszti: koszi, tenyleg meg kell probalnom elkapni apat...holnap mar tuti raerne, csak attol felek hogy az meg mar keso lesz...Kép Egyebkent sajna mostanaban ez van, mindig ilyen keson jar haza, kervenyt kell benyujtanom ha akciozni szeretnekKép Marcsi mar latott is egy ilyetKépKépKép

orsoly
orsoly

Orsoly KépKép Milyen az a kérvény? Kép Hátha nálam is bejön (a párom mindig este ér haza és nagyon fáradt..)
Vanda
Vanda

AliceKép
Nyugodj meg kérlek, most már jó kezekben van és hidd el figyelnek RájukKép Ha gond lesz bármikor tudnak segíteniKép
SienKép
Szurkolok és ne nagyon idegeskedjKép
OrsolyKép
Ezt hogy érted? Marcsi asszisztált? Gondolom véletlenül fültanúja lehetett a dolognakKép Szerintem ne haragítsd magadra a Párodat... Elötte nem jön haza vacsizni, egyenesen megy a munkába?

doris

Vanda! Hat irtam neki mejlt, hogy este ...ize.... Es megkerdeztem hogy vegyek-e esetleg egy Playboyt?Kép Aztan este hivtam hogy na mizujs, mikor jon? MOndta hogy keson, erre hisztiztem neki kicsit, es megkerdeztem hogy bemenjek-e akkor a targyalobaKépMondta hogy ok, megprobal hamarabb jonni es kerdezte hogy vettem-e PlayboytKépKépKépKép Es tenyleg hazajottKép

Doris: ennek volt fultanuja MarcsiKép

Lehet ma is valami ilyesmihez folyamodok....Kép

orsoly
orsoly

orsoly KépKépKép
Van egy ötletem, bár ez csak a legközelebbi akciós napra vonatkozhat már. A mobilban van "Emlékeztetõ", amit elõre bel lehet táplálni, hogy hanyadikán és hány órakor figyelmeztessen valamire. Írd be neki, hogy pl. "ma romantikus éjszaka orsollyal" vagy valamit, hogy eszébe jusson és tápláld be, hogy az esélyes napon csipogtassa meg. Tuti bejön!! Legalábbis nálunk bejött. KépKépKépKép
Vanda
Vanda

OrsolyKépKépKép

Lécccccci mond meg nekem is milyen az a kérvény ,mert az én párom is állandóan fáradságra panaszkodikKép
(nem is szedek béres cseppet,és én arra soha nem vagyok fáradt,még ha fáj a fejem akkor sem érdekelKépKépKép

Tényleg csajok készíteni kellene egy ilyen kérvénytKép

Alice
Alice

OrsolyKép
Sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak...de látom azért leleményes vagyKép GratulaKépKép Talán kicsit türelmesnek kell lennünk a Férfiakkal, mert gombnyomásra talán nehezen tudják elviselni a "teljesítés kényszerét" és lehet, hogy kudarcként élik meg, ha mégsem sikeredik a dolog.... Türelem babát teremKépKép

doris

Hajaj lányok ha még csak fültanúja lettem volna amirõl Orsoly ír. De ugyanezt én is átéltem a párommal. De biztattam az Orsolyt is hogy fejlõdõképesek ezek a férfiak. Az enyém már mindent megért, együttmûködõ, már az inszemben is benne van (Cipómama biztos te is rá tudod venni a párodat), habár egészségesnek találták 2-szer is, azért most is tervezi hogy elmegy andrológiai vizsgálatra, utazásait az én ciklusomhoz igazítja. Szóval álmodni se lehetne jobbat. (Tessék egy kis iróniával olvasni a fenti soroskatKép) Szerencsére elég jól ismeresm már hogy kell vele bánni.

Pucúr!
Köszi az infokat. Valóban nem terveztem bejelenteni a munkahelyemen. Csak annyit hogy most 2 hónap táppénz. De utána muszály. Bemegyek megint az Mt-be.

Doris!
Azért hiányoztam mert 10-tõl kanfasztikus márc. 15-i ünnepségünk volt. A nagyfõnök tartott egy olyan beszédet... (Tudod hol dolgozom). Jövõ hónapban benne vagyok!!! Most tudod nem bírom a pszichés terhelést ezért szombat óta nem mérem a hõmet. Annyira izgulokKép De legalább elolvastam, hogy a serophen mellékhatása lehet gyakori vizelés, mellfeszülés, hízás. Így legalább már értek mindent. Csak azt nem tudom az alhasamat miért érzem.

Sien!
Ez tényelg jó hír. És ez a doki már biztos tényleg profi. Bár a prolaktint én is úgy tudom ahogy a csajok írják. Egyébként miért javasol inszemet? A pároddal is baj van, vagy miért?

Marcsi
Marcsi

Sziasztok,Lányok!
Ha valaki tudja az Erazmusz e-mail-ját írjátok meg nekem.
Köszi. Nyuszi
Névtelen

Sziasztok Lanyok,

Csatlakozhatok Kép ?

Honapok ota olvasgatlak titeket , es nagyon drukkolok mindenkinek, hogy minel elobb legyen egy kis lako a pocakjaban !
Magamrol: 23 eves vagyok, masfel eve mutottek endometriozissal , tavaly dec.-ben kaptam zöldutat a dokimtol, addig tablettat kellett szednem. Ez az elso honap, hogy elesben probalkoztunk.A doki szerint az endo miatt jo lenne minel elobb teherbe esni , nehogy kiujuljon.
Mindketten nagyon vagyunk mar egy picurra, igy mindent bevetettunk az ugy erdekeben.Lh tesz (12,13,14 nap ketcsikos), kisparna, 2 naponta akcio.Viszont most a 24 napon tartok es 3 napja eleg erossen faj a hasam.Nem ugy mintha meg akarna jonni, de faj...furcsan.Nem merek meg tesztelni , legutobbi 3 gyogyszermentes ciklus 27,26,26 napos volt.
Van koztetek valaki akinek endo-ja volt korabban ? Annyira felek, hogy ujra kiujult es amiatt faj :-(
Erdemes a homet merni ha eddig nem tettem ? Vagy csak hiu remenyekbe kergetem magam ?

Elore is koszi a tanacsokat !
Bocs, hogy ilyen hosszura sikerult...

kamelia Kép

Korabban az Elevites temaban garazdalkodtam, ott is koszi a valaszokat.
kamelia

Pucur, Marcsi!Kép Köszönöm a Bromo-s tanácsokat!Kép A köv. vérvétel után, (ha megint jó lesz az eredmény) ígérem konzultálok Erazmusszal a témában, feltéve ha dokim mindenáron ragaszkodni fog a gyogyi elhagyásához!Kép
Marcsi! Inszem a 1,5 év sikertelenség miatt javasolt. A párom eredményei jók, ezért érdemes inszemmel próbálkozni a lombik elõtt.Kép
Kamélia!KépÜdv nálunk! Doris tart nagyjából ott, ahol most Te az endos gyógyszerezés után. Náluk is ez volt az elsõ éles hónap!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Bocs, Kamelia nem é-vel!Kép
Sien

Nyuszi Kép
Az Erazmusz topikban klikkelj rá E. nevére, és meglátod a címét.

Kamelia Kép
Üdv.nálunk.
Az endo miatt tényleg jobb minél hamarabb babásnak lenni. Dorisnak, és emlékezetem szerint Caldeának is volt endoja, és biztosan sokat tudnak neked segíteni, és szívesen válaszolnak kérdéseidre.
Az erõs hasfájásod lehet, hogy az endótól de az is lehet, hogy a pocaklakótól van, -- de tesztelni még tényleg nem érdemes. Leghamarabb PÉ+18 nap környékén, vagyis neked most kb. a 31. ciklusnapodon. KépKépLégy türelmes, meghozza gyümölcsét KépKépKép
A hõdet végülis megmérheted (ahogy kell) de önmagában nem nyújt semmilyen infót. Esetleg ha 37 fok vagy afeletti és a köv-õ napokban szintén, akkor jelezheti a babát. Ha pedig leesik a hõd szintje az a mensi megjövetelét jelenti. Remélem tudtam segíteni.
Vanda
Vanda

KameliaKép
Légy üdvözölve körünkben. Sajnos én is endos vagyok de még most is és az enyém nem mûthetõ. Én fél éves innyekció kúrán vagyok túl és mi is élesben próbálkozunk. Ha 3 cikluson belül nem jön össze spontán úton a baba akkor lapart csinál az orvosom. Téged hogyan és mikor mûtöttek? Mennyire volt sikeres az endod? Elmúlt? Hová jársz orvoshoz? Ha nem vagy stresszes típus, akkor édemes hõmérõznöd. (hüvelyben és minden reggel azonos idõben, épredés után közvetlenül és elötte semmit - pisilni sem - szabad)Ha kérdésed van kérdezz bátranKép Tegnap mér olvastalak úgy emlékszem az Elevit-es topicban. Én is szedem az Elevitet ill. FolsavatKép
MarcsiKép
OK, megdumcsiztuk, jövõ hónapban együtt izgulhatunkKép Azért kicsit gyanus vagy Te nekem......Kép
VandaKép
Igazi "mobilos"vagyKép JÓ ötlet a naptár bejegyzésKép

doris

KameliaKép
Elfelejtettem a legfontosabbat amit pedig minden újonnan érkezõnek kívánni szoktunk, mégpedig, azt kívánom ne maradj itt sokáig, inkább költözz át hamar a "Friss.."-topicbaKépKép

doris

Doris!
Eddig én is minden hónapban gyanús voltam magamnak, aztán Kép...
Ja és még székrekedést is okozHAT a serophen.

Szia Kamélia!
Ha most a ciklus mádosik felében elkezded mérni a hõdet (hüvelyben, vagy végbélben, ne csodálkozz, mi tapasztalt babanetesek teljesen természetesnek vesszük ezt mert csak így kapunk megbízható eredményt) akkor megtudhatod elég magas e ahõd (37)azaz megfelelõ e a progeszteron szinted és ha nem zuhan a hõd mensi körül hanem inkább tovább emelkedik 37,3-ra akkor babás vagy (vagy lázas)

Sien!
Nem kellene elõbb spontán próbálkozik a JÓ PROLAKTIN SZINTEDDEL, hisz eddig lehet hogy emiatt nem estél teherbe, és most hogy meggyógyult a prolaktin szinted tényelg lehet hogy magától is össze jönne. Mondjuk már én is erõsen az inszemen gondolkozom, de már azért 5 ciklus óta próbálkozunk is gyógyszeres stimu mellett. De ha már nagyon szeretnéd akkor hajrá inszem.

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
OK, várjuk meg a jövõ hetet aztán gyanu ide gyanu oda, meglátjuk vagy nem.....KépKép
SienKép
Én biztos nem próbálkoznék spontán tovább mert azon izgulnék, hogy mi van, ha újra elromlik a proli szintem. Persze nem vagyok a helyedben...Kép
KameliaKép
Jó hír, hogy Cipomamának is endoja volt és már van egy gyönyörû, édes Cipócskája és dolgoznak a másodikon, tehát nekünk is sikerülni fogKépNekem Õ és Caldea segítettek/segítenek hasznos tanácsokkal és nagyon hálás vagyok Nekik meg Mindenkinek mert lelkileg rengeteget számítKépKép

doris

Marcsi!Kép
Azért a 18c az már elég sok...Látod magadon, hogy már 5c után is türelmetlen vagy és már az inszemen gondolkodsz, pedig Te már voltál terhes is, tehát legalább már azt tudod magadról, hogy teherbe tudsz esni.Kép Én még ezt sem mondhatom el magamról.KépÚgyhogy úgy döntöttem, hogy belevágok az inszembe és szerintem még így is lesz olyan hónap, amikor vagy a doki miatt vagy a mi programunk miatt esetleg nem fogjuk tudni megcsinálni az inszemet, úgyhogy marad esély a spontán sikernek is!Kép Persze fõ az optimizmus: remélem azért nem fogom kihasználni mind a 6 lehetõséget!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Doris!Kép Hasonlóan jár az agyunk!Kép

Pusz, Sien.
Sien

SienKépKépKép Szerintem jó döntésKépKépKép

doris

Sien!

De a 18 c az magas prolaktinos volt. És én 5 elmletileg egészséges, sõt turbósított cikluson vagyok túl. De értelek és megértelek és átérzem... úgyhogy szorítok nekedKép, és várom a beszámolóidat mi várhat majd rám.

Ajaj egy kis görcsös mensis hullám ment át a hasamonKépA derekam is érzemKép

Marcsi
Marcsi

Szerintem idén már megkapja a Gyermekrák Alapítvány a felajánlásokat, akkor azért nem kapta meg (illetve vissza kellett fizetnie), mert törvényileg ugy van szabályozva, hogy az adott évben csak a már x éve (talán 2 vagy 3 éve) bejegyzett alapítványok kaphatják meg.
Egyébként mindenféle infót meg lehet tudni a

www.niok.hu
www.nonprofit.hu

lapokon.
A Niokén valószínü ingyenes telefonszámot is lehet találni, ahol infót tudnak arról adni, hogy kinek, milyen számra lehet az 1%-ot felajánlani.

Doris!

Egy tizedes esés még nem jelenti a menzeszt. Több tizedes esés, vagy több napon keresztül, az igen.
Pl. (csak hogy magammal példálózzak) az én utolsó ciklusomban (amikor már baba volt) 16. napon volt ov. A 27. nap 37-röl visszaesett 36.9-re (én is gondoltam: itt a menszesz lassan), aztán másnapra visszament, aztán még följebb!
Szóval, ha holnap még lejjebb esik, akkor már lassan esetleg jön.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

MarcsiKép Sajnálom.... Ne szomizz, ebben a hónapban zsúfolásig voltunk kismamákkal, a jövõ hónap a Tied leszKépKép

doris

Sien, Breki, a Bromot csak vényre adják ki? SOS!!! Kép
Vanda
Vanda

Pucúr, Breki!

Milyen jogszabályokat nézzek meg, mert az Mt-ben nem találtam... bar nincs is türelmem bogarászni.

Doris!
Köszi az együttérzést. Biztos lesz ez még így seKép

Marcsi
Marcsi

Vanda! Én úgy tudom, hogy csak vényre, de sajna nincs orvosi könyvem, amiben meg tudnám nézni tutira.

Sien
Sien

Doris, Sien, Marcsi es Mindenki Kép

Koszi a valaszokat ! Aranyosak vagytok , hogy igy biztattok !!!
Szoval en ket es fel eve kulfoldon elek az endomat is itt mutottek. Honapokon keresztul figyeltek a cisztacskakat ultrahanggal, aztan vegul laparoszkopiaval mutottek.A zarojelentes szerint "a meh hatso falarol tenyerni burjando endometriumot tavolitottak el".Utanna egy evig kotelezo tabletta(mercilon), egy ev utan kontroll.Ez volt.dec. amikor megint talaltak nehany cisztat.Doki szerint vagy hormon fel evig vagy baba. Hat ez nem volt kerdeses Kép
Mar ezt az egy ev tablettazast is alig birtuk ki a parommal.
De jo is lenne ha a baba miatt fajdogalna ! Van nehany "tunetem" is pl.nagyon faradekony vagyok, es allandoan farkasehes. De az az erzesem ezeket akar be is beszelhettem magamnak.Ja igen , hihetetlen hipohonder vagyok Kép vagy Kép
A homerozest megprobalom reggel, hatha okosabb leszek.
Viszont nem biztos, hogy tudok jonni hozzatok minden nap , de igyekezni fogok !!!

udv Kép
kamelia
kamelia

Vanda
Ismetelten koszonom a felvilagositast Kép
Melinda

Marcsi,
A HVG TB különszámában bogarászd ki, bár maga a jogszabály (jogász létemre írom) elég sz....
Néhol értelmezhetetlen és egymásnak olykor ellentmondó szabályokat is tartalmazKép
Vanda,
Ez sajna vényköteles és csak szakorvos (tehát házi nem) írhatja fel. Viszont nekem még van két bontatlan csomagom, ha nagyon sürgös egyet fel tudok ajánlani.
Breki
Breki

KameliaKép
Sok sikert és gyere amikor csak tudszKép
MarcsiKép
Lesz ez még így se és akkor legalább 8 hónapig semmilyen betét sem kell majdKépKép
BesztiKép
Köszi, akkor holnapra kiderülKép

Mindenkinek jó hétvégét kívánokKép

doris

Breki Kép
Köszi, nagyon rendi vagy. KépKép Szerinted mennyi idõ alatt érhet hozzám -posta-? Két szem van már, és ma este beveszem az egyiket.. a dokimat egyenlõre nem tudom elérni.
Viszont holnap magánrendel, úgyhogy ha nem tudjuk megoldani, akkor holnap du-n kimegyek hozzá.
Nagyon megijedtem, hogy se elérni nem lehet, két szem van már csak, és ráadásul szakorvosi vényköteles a gyógyszer.

Vanda
Vanda

Kép Breki,Kép írtam neked e-mailt a rendes címedre! Kép

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Vanda
Vanda

Köszi Vanda!
Nyuszi
U.I. Jó hétvégét mindenkinek!!!
Névtelen

Lányok,
megfázásra, torokfájásra nagyon jó az Echinacea csepp, 50ml 880,-, nekem 2 nap alatt elmult, holott elotte 1 hetig szenvedtem es esely sem volt gyogyulasra.
Kicsit alkoholos ezert nincs valami jo ize, de nagyon hasznal.Tényleg.Nekem úgy kezdõdött, hogy torokfájás, majd nátha, de mindig el volt dugulva az orrom ez a csepp meg ugy rendbe tett, hogy csak na.
(nem vagyok erdekelt az eladasaban, nem azert mondom.Nekem is ugy ajanlotta a baratnom, mert kb 2 hetes kihagyasokkal most 3.szor voltam beteg, elötte még a fülemet is felszúrták úgy ráhúzûdott.)

Jó hétvégét mindenkinek, nekem nem lesz az, mert úgy néz ki meg fog jönni, így kicsit szomorú vagyok.Talán majd a következõ hónapban...

Timici
Timici

Lányok,

akinek volt már a párja andrológia vizsgálaton, hova kell menni? Az én párom nem pesti és nincs itt körzetije sem, úgyhogy nem tudom, hogy hova mehetne. Kérlek segítsetek, azt mondta csak akkor megy el ha pontosan megmondom hova és vele megyek. Nagyon szeretném, ha tudnánk mi van vele mielött mindenféle vizsgálatoknak alávetem magam.
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Timici
Timici

Vanda,
Nem kaptam meg az emilt, akkor mi legyen a Bromo-val?A hotmail-es emileket itthonrol elerem, legkozelebb penteken este nezem meg, irj, hogy mi legyen, kell-e es ha igen, hogy oldjuk meg a talit?
Breki
Breki

Vanda,
Elfelejtettem megirni, Budan lakom.
Breki
Breki

Haliho Kép

Hat megmertem a homet tegnap este is : 37,1 meg ma reggel is 37,1. De a hasam meg jobban faj, es ezek kezdenek mar ismeros gorcsok lenni :-(((( Ja es migrenem is van ...

Ha jol nezem a tablazatbol, van nehany eselyes kozottunk Kép
Drukkolok, hogy nektek sikeruljon !

Egy nagyon szomoru kamelia

u.i. Marti, ha jol emlekszem te kerdezted...
Az en csaladomban is volt egy hasonlo eset. Nagybatyamrol 26 evesen derult ki,hogy rosszindulatu nyirokdaganata van.A fajtara pontosan nem emlekszem, de tudom akkor az orvosok nem sokkal biztattak.
Egy eves kemoterapia es gyogyszerezes utan szinte nyoma sem maradt a rakos sejteknek. Ez 10 eve volt, azota hivatalosan is gyogyultnak nyilvanitottak es azota sem volt semmi baja !!! Egyik orvosa szerint a legfontosabb a hozzaallas. Mert ha a beteg feladja akkor semmi nem segit.De ha ö eldonti, hogy igenis meggyogyul akkor meg is fog.Tudom egy kicsit tul szepnek hangzik de nagybatyam a pelda , hogy mukodik ! Nagyon sok erot es kitartast kivanok nektek ! Minden rendben lesz Kép
kamelia

Sziasztok!
Végre tudok jönni, már annyira hiányoztatok!

Vanda,
olyan jól esett, hogy megemlítettél a „majdani bepirosítandók" között, visszajött az életkedvem. Ha te bízol benne, hát akkor nekem is kellene.

Tegnap magam alatt voltam, mert elkezdett fájni a hasam, pont úgy mint amikor meg szokott jönni, és megesküdtem volna, hogy estére megjön. De nem jött meg! Ma reggel is fájt a hasam, de ez inkább olyan idegességszerû hasfájás volt.

Viszont: a hõm még ma reggel is 37,1 volt (volt már 37,2 is valamelyik nap, nem túl sok az?! - én szájban mérem nyelv alatt 5 percig). A melleim majd kidurrannak, reggel mikor felkelek, úgy érzem menten leszakadnak (még soha nem fájtak ennyire és ilyen hosszú ideig).

Amivel nem tudok mit kezdeni, hogy már napok óta felébredek hajnali 4-5 órakor, mintha kialudtam volna magam, és nem tudok rendesen visszaaludni, közben meg hulla fáradt vagyok. Nem lehet, hogy csak a fáradság miatt magas a hõm? Mellesleg tényleg úgy érzem magam, mintha hõemelkedésem lenne (mint amikor beteg vagyok). Ja, és az alhasam is dudorodik, mint amikor dugig eszed magad vacsira, és híztam egy kilót. Elõ kellett vennem a régi itthoni nacimat, mert az nem szorítja a hasam. Ezek persze nem feltétlen függnek össze a ciklusommal (lehet hogy az Elevittõl?)
Bocs, hogy hosszú voltam, de muszáj volt kiönteni a lelkem, annyira össze vagyok zavarodva.

Márti!
Mi van veletek? Annyira izgulok értetek!

Kamelia,
üdv itt nálunk! Az endós témához nem tudok hozzászólni, viszont nekem is fáj a hasam, állandóan éhes vagyok, és persze hipochonder is! Kép De ez mind babás jel! (ugye?) Hol mérted hõdet? Elvileg addig nem jöhet meg amig fenn van a hõd! Még ne szomorkodj! (Pont én mondom...)

Pilinke
(megint kezd fájni a hasam...)
pilinke

Szia Pilinke Kép

Hat nallam ugyanezek a tunetek vannak ! A hasfajas kb. negyedik napja .. olyan furcsan. Nekem allt.csak aznap kezdd el fajni migren kisereteben es akkor rogton meg is jon. Most negyedik napja faj, ma mar teljesen olyan erzesem volt , hogy hat ez mar tuti megjon :-( De meg mindig semmi !
En is annyit eszem mint egy orult ! Meg a faradekonysag, napok ota este hatkor majd-elalszom. Tegnap egy normal bevasarlas utan egyszeruen le kellett ulnom egy padra annyira elfaradtam.
Szoval most vagy beteg leszek vagy Kép ?!?

Na jo, mondjuk ezeket mindd be is beszelhettem magamnak
:-((

Viszont itt a babaneten pl.a kezdolapon van egy cikk "koraterhessegi tunetekrol" miszerint hasfajas hasonloan a mensis gorcsokhoz.

Te hanyadik ciklus napnal tartassz ?

udv Kép es bocs a regenyert !
kamelia
kamelia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?