Tegnap már nrm tudtam jönni, mert elég későn értem haza, és rosszul is voltam nagyon.
De ma reggel fitten, frissen, végigolvastam, és írok!
Először a legfontosabb:
Szdorka egyik levelében olvastam, hogy a méhpempőt ajánlja. Nos, már el is felejtettem, hogy a fogantatás előtti hónapban én szorgalmasan szedtem a méhpempőt, és a férjemmel együtt a Maca-t is. Szerintem sokan úgy tudjátok, hogy ez csak férfiaknak való, de mi utánanéztünk alaposan, és kiderült, hogy a Maca gyökerét az afrikai asszonyok női bajokra szedik, meg, hogy termékenyek legyenek. Amolyan életelixírként fogyasztják nők és férfiak egyaránt. És még afrodiziákumként is szolgál!
Szóval mi ezeket szorgalmasan szedtük, de amikor újra megjött, nagyon elkeseredtem, csalódtam, és onnantól nem is szedtük tovább. nem tudom, hogy ennek hatása lehetett-e a későbbiekre, de gondoltam leírom, hátha valakinek bejön.
Junko!
Ez a piercinges sztori nagyon tetszett! Nekem is van, de én csak az első uh. előtt vettem ki. Este meg is jegyezte a párom, hogy olyan más lett a hasam, neki sem tűnt fel rögtön, hogy kivettem.
Majcsi!
Sajnálom, hogy megjött. Amint írod, ami most még sok időnek tűnik, az később már nem fog annyinak látszani. Hidd el, tudom milyen érzés, mi egy évet vártunk, de most jelentéktelen az egész. az a baba akkor jön, amikor jönnie kell. Én is azt hittem, hogy júniusban tökéletes lett volna, ha megfogan, annyira bíztam benne. Aztán egy hónapra rá történt, amikor nem gondoltam volna. És post az én imádott keresztanyám temetése utáni napokban fogant meg. Már tudom, hogy miért váratott magára ennyit. Lehet, hogy ez egy kicsit misztikusnak tűnhet, de én így gondolom. Úgyhogy drukkolok, hogy mihamarabb eljöjjön a ti babátok ideje is!
Annácska!
Meglátod, az a két hét már hamar elröpül! És akkor már ország-világnak szétkürtölheted!!

na, egyenlőre ennyi tel tőlem, így kis kissé hosszúra sikeredtem.
Megyek, eszek egy kis nutellás kenyeret!
Adri