A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!
Voltunk a csal terv kp-ba:
Hasznos volt szerintem.
Kell mennie a páromnak spermavizsgélatra.Nem volt boldog ,de szeretnénk tudni h vele minden ok.Sok egyéb vizsgálatra is elküldtek, felvették a családfát.
Ha v akit érdekel írok bővebben..........
Tegnap azthiszem volt pé-m szúrt nagyon, de volt már ilyen a ciklus után is ,persze nem ilyen erősen.Remélem nem tévedtem volt akció és ma is lesz.
Ja és ma a 20. nap van.Szerintetek lehet most pé-m.
A hőmérőzést jövő hónaptól kezdem rendesen, mert kiderült h idáig nem jól csináltam.
tanácsok:
Nem visszadugni és ell a hőt!
Ugyanazzal a hőmérővel!
Pontosan ugyan akkor!
Elektromos jobb!
Az ágyban meg sem mozdulni!
Ágy mellett legyen a hőmérő!
Ha kimész wc re már nem ér semmit!
Ezeket mondták ,de szerintem ti ezt sokkal profibban tudjátok.
Ja még egy dolog.
Szórakoztam együtlétünk után: kentem egy kis .......... a PG53 ra és látni lehetett a "félgyerekeket" csak nagyon kell figyelni és rögtön szeretkezés utánszemlélni őket.
Fantasztikus volt .........
Még talán azt ,is melyik fiú ,melyik lány.
Próbáltátok már?
Ja amúgy normálisak vagyunk.
puszka
hukmuk

Wish, Tsaci
Én 34 vagyok, a párom 45.
Még 4 próbálkozásunk van, így tudom van esély, csak a páromnak már ez lesz a 6, ha a korábbi életét is figyelembe veszem. És az egészben ez a legrosszabb. Mert igaz, hogy én igyekszem nem elkeseredni, de ő már nagyon a végén van az optimizmusának. És az előző kapcsolatát pont ez tette tönkre, így lelkileg ő teljesen másképp áll ehhez az egészhez, mint én. Persze nagyon küzdünk mindketten, de nagyon nehéz vele ezeket a problémákat úgy kibeszélni, hogy az feloldódást is jelentsen. Én úgy állok hozzá, hogy most sikerülni fog, ő meg úgy hogy arra is készüljünk, ha nem sikerül, mert fél, hogy lelkileg összerogyok majd.
Na, jól kipanaszkodtam magam...pedig optimista vagyok ám!!!
didot

Ági Kép
Ha minden jól megy egy hét múlva randizom a dokimmal és rá pár napja indul a stimu.

Lányok, azt hiszem a héten nem sokat leszek, mert sok munkám van. De azért lélekben veletek leszek, még ha nem is nagyon írok Kép

wish

Didot Kép ertelelek,,,- hat nem lehet konnyu es duplan drukkolok, hogy nektek sikeruljon. Hidd el sokat szamit, hogy megprobalod konnyeden/konnyedebben venni. A kozos gorcsoles a paroddal nem segit. Es tudom, hogy ezt "konnyu mondani" de mivel mi is hasonlo cipoben vagyunk --> igy pofazhatok (bocs)...
Szoval kivanok sok humort es keves feszultseget !! Kép
A vegen ugyis sikerulni fog,,csak nem mindegy hogy az odaig vezeto uton mennyire keszited ki magad/egymast...
saci

Wish Kép ez nagyszeru ! ( a randi is Kép Kép )
ha lesz idod,,azert majd nezz be !

Babcsi Kép mutattad a hodet a dokinak? o mit mond?
talaltal LH tesztet? es a terhes teszt? azzal mi lett? mar nem aktualis? lemaradtam vmirol?

tunde Kép remelem jo volt a tegnapi akcio idozitese !

Kandi Kép szep a fiad, szep a szobaja is .
saci

Saci
Aranyos vagy! :-)A szívem mélyén tudom hogy sikerülni fog, egyszerűen nem lehet, hogy nem!!! Mi novemberben megyünk neki a következőnek, nagyon jó volna egy pozitív teszt karácsonyi ajándéknak!!
Nálatok mi a helyzet pontosan?
didot

Sziasztok!
A hétvégén még sem volt időm benézni, most jó időbe telt míg végig olvastam mindent.
A férjemmel pénteken megbeszéltük a dolgokat, de úgy viselkedett, mint egy kisgyerek. Azt mondta, hogy ő nem akarja tudni, hogy mi nincs rendben. Meg majd biztos szurizni kell és ő azt nem bírja. (Tök ideges lettem rá magamban, de azért tűrtőztettem magam.) Végül most ott tartunk, hogy mintát hajlandó adni, de a dokihoz nem akar eljönni. Szerintetek ezt lehet? Úgy értem meg csinálják-e úgy, hogy ő nincs ott csak én beviszem a mintát. Szerintem nem. Meg elég hülyén jön ki egy urológusnál, hogy egy nő jeleni meg egyedül. Na mindegy, majd még puhítom.

Már két napja mensis görcsölök, de csak kevés barna van és a hőm még mindig elég fent van(36.8). Én ezt nem értem. Majd szét durranok. Egyébként ma kellene megjönni.

Tünde30Kép
Én egy magánrendelésre megyek, amit a nőgyógyim ajánlott. Priviben mindent leírok. (Tel, név, pénz stb.)

Tündi (a másik pécsi)Kép
Drukkolok, hogy a hétvégi akció meghozza a gyümölcsét. Ügyi voltál.

Kép
Kép
tiza

Didot Kép az jo karacsonyi ajandek lesz ..

mi nekunk szept vegen, okt elejen lesz a 3. inszemunk. nalunk "csak " a pct pozitiv, amugy Kép minden ok.
saci

Kép
Kép

wish

Sziasztok megintmegjöttlánytársak!

Nagyon néha írogatok, de elég sokat olvaslak titeket, bár az utóbbi időben nem nagyon volt erre időm.

Wish, szorítok 2ezerrel!

Nem tudjátok mi a helyzet Tündi30-cal? Addig tudom, hogy a múlt hónapban elment dokihoz???? Mi lett? Nagyon érdekelne.

Próbálkozásomnak 14. hónapjához értem, máranemvárom, meglátjuk. Kivizsgáláson még nem voltunk, a második év végéig még optimistán állok a dolgokhoz, remélem bejön. Kép

Húzzatok bele lányok, régen láttam erre zebrákat!
Kép
potter_76

Sziasztok szép napot mindenkinek Kép
Képzeljétek szereztem egy kis hagyományos mikroszkópot és megnéztem rajta a párom kiskatonáit. Ez perverz? Csak 400 szoros nagyitású a szerkezet de ezen is látszott, ahogyan szaladgálnak ide -oda. Még sosem láttam ilyet érdekes volt. Ja és annak meg főként örültem, hogy ilyen kis mozgékonyak voltak. Kép
A párom szerint megkattantam, hogy ilyeneket nézek. Kép

Fruzsi

fruzsina32

Hukmuk
Szerintem lehet pé-d a 20. napon az nem csak középídőben lehet. Csinálj LH tesztet is, hátha még mutat valamit, ugyi az azt írja, hogy az első + teszt után 20-44 órával van a pé. A pg-n én is megnéztem őket, tök cukik. Ne izgulj, én sem vagyok százasKép Hőmérőzni pedig csakugyan így kellKép

Didot
megy a sok drukk+++++++++++++++++++

Tiza
Nem hiszem, hogy csakúgy bevihetsz egy adag kiskatonát, hogy vizsgálják meg, ha nincs ott a gazdája. Majd megpuhítod a párocskád, ne aggódj!

Saci
Ma mentem az eredményért, és ahogy gondoltam negatív lett. Aznap én is csináltam itthon egyet és az is negatív volt.Kép Sebaj, ma megyek a dokimhoz és meglátjuk hogy alakulok pé ügyben. LH tesztem még nincs de akció az volt a hétvégén úgyhogy nem maradtam le semmiről ha véletlenül volt pém, bár nem hiszem mert a hőm folyamatosan fent van 36.7-36-8 körül.

WishKép
megy a sok drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++azért néha jelentkezzél.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Fruzsina Kép

Hihihi! Már előre kikészítettétek a tárgylemezt???
potter_76

Sziasztok!

Most olvastam vissza az elmúlt 3 napot, mert képzeljétek pénteken miután megjött, olyan szinten görcsölt a hasam, hogy haza kellett mennem, mert majdnem lehánytam az ügyfeleket! Gyűlölöm, hogy bent a cégnél mindig tudják, hogy mikor jön meg, mert nem lehet nem észrevenni rajtam a fájdalmakat.

Szerintem engem egyébként néha összekevertek a Marikával! Na nem baj én rájöttem, hogy melyik üzi szól nekem és melyik nem!

Ja és jövő hét hétfőn megyek BMC-be megbeszélni hogy mi légyen velem. Biztos elkezdjük az inszemeket. Már úgy várom!!!

Kriszta!
A laparral kapcsolatban pontosan mire vagy kíváncsi? Szívesen válaszolok, ha ma már nem tudok, akkor holnap, mert ma csak délig dolgozom. Várom kérdéseidet!

Marika!
Szerintem ilyen tünetekkel tuti baba van a pocakodban, én nem is tudom, hogy bírod megállni, hogy csak egy hét múlva tesztelj! Én olyan kíváncsi vagyok... Ja és boldog névnapot neked, szerintem egy pozitív teszt igazán jó névnapi ajándék lenne!

Képzeljétek az unokanővéremet is beutalta a dokija a BMC-be, neki is petevezeték elzáródása van.Neki csak egy van, mert 14 éves korában egy ciszta miatt kivették neki a másikat. Volt laparja egy éve, átjárhatóvá tették, és most egy év után ment vissza a dokihoz, hogy így sem jön össze. Már kezdem azt hinni, hogy ez valami jó kis családi örökség nálunk!!!

Na már megint jó hosszú voltam, szép napot mindenkinek!

Mary, aki nem a Marika
mary78

Tiza
Köszi, szólok, ha szükség lesz az infókra!
Szerintem ha mintát lehet bevinni akkor talán ki tudod bulizni hogy nincs ott a párod. Találj ki valamit, pl. dolgozni ment és már nem tudott elmenni veled. Szoritok hogy mielőbb túllegyetek ezen a vizsgálaton!

Tündi
Vendég

Didot Kép a harmadik sikertelen után érdemes lenne lombikot kérni, a korotok miatt nem fognak ellenkezni. Hová jártok? Lehet, hogy már írtad, csak elfelejtettem.

Szilva Kép ok, elteszem. Milyen furcsa az élet, ma reggel az jutott eszembe, hogy már a 6. stimulációs napnál tartanék. Kandi Kép igazad van a meddő nőről, sosem adjuk fel.

Nekem különben 38-as, papucsból 37-es lábam van. Úgyhogy nem nagyon lehet összefüggés.

Saci Kép megnyugtató amit írtál, igazad van. Ha így gondolok rá, hát máris más az érzés. Kösz!!!!!!! Már alig várom a nyugdíjat! KépKépKépKépKép

Marika Kép mi is 25 éves korom óta próbálkozunk, illetve még nem töltöttem be, amikor először elvetéltem 5-6 hetesen. Ki érti ezt, valakinek 30 éves korában is sikerül elsőre, de azért nem adjuk fel, jó? Nagyon szorítok neked is!!!!! Most meg mindjárt töltöm a 28-at. Megy az idő!

Képzeljétek szombaton megszületett a testvéremék kisfia, 52 cm, 3550 gr és gyönyörű. Ha lesznek képek, szívesen mutatok. Elolvadtam tőle. Olyan szép volt, hogy elsírtam magam. És olyan erőt adott ez a kis csöppség, hogy átmegyek a falon is, ha az kell, hogy nekünk is legyen kisbabánk. Erőt adott. A legjobbkor.

Na, puszi

Még írok.
Noémi
Vendég

Tündi30, szia!!!

Régebben olvastam, hogy elmentél orvoshoz, és hogy nőnek a tüszőcskéid...azóta mi a helyzet, találtak vmit vagy minden oké? Nagyon kíváncsi vagyok rád, de nem tudok ekkora idószakot újraolvasni.
Remélem nem vagyok nagyon tolakodó, ha mégis, akkor ne haragudj.
Ági
potter_76

Tündi30Kép
Írtam priviben a freemailes címedre. A munkahelyi emilemről küldtem, mert a freemail valahogy nem akart működni.

WishKép
Légyszí írd majd át a táblát ma vagyok az első ciklus napon. (5 perccel ezelőtt végre megjött.)
Csütörtökön vagy pénteken mehetek vérvételre.

Kép
Kép
tiza

Tiza
Köszi szépen! Kép

Potter Kép
Nem vagy tolakodó egyáltalán, inkább köszi az érdeklődést! Kép Ja, múlt hónapban nőtt egy tüszőm, de túlméretes lett és cisztává alakult. Valszeg felszívódott azóta, dehát ezzel az eredménnyel nem sokra megyek, mert nincs mit teherbe ejteni a hadseregnek. Most majd megint nézzük UH-val (épp holnap megyek az elsőre), és kiderül hogy ez állandó-e nálam vagy csak "véletlen" votl a múlt hónap. Én nem hiszek a véletlenekben, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok mit hoz ez a hónap. Majd megírom, jó? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok! Kép
Végre tudtam jönni, sok a munkám, és jó volt a hétvégi termés is!
Végre 1 hét folyamatos fejfájás után tegnap óta nem hasogat az a buta fejem. Kérdeztem doki bácsit, ez a Decapeptyl mellékhatása lehet. Szerencsére péntektől csak a felét kell adnom, úgyhogy gondolom ennek köszönhetően múlt el a fájdalom.

Wish Kép Neked is voltak mellékhatások? Úgy tűnik a Puregonhoz már hozzászoktam az inszemeknél, mert hányingerem az most nincs - pedig 2,5 x-ét szúrom!
Örülök, hogy jövő héten te is elkezded! Szorítsunk egymásért!!!

Babcsibaba Kép
Hajrá Kép Akcióra fel! Kíváncsian várom, hogy mit volt a dokinál Kép

Andi Kép
Ugye mára már kutyabajod!?

Noémi Kép
Már megbántad, hogy nem folytattátok?! Azért a spontán ne maradjon ki, soha nem tudni... Kép

Dido Kép
Üdv! Kép Szurkolok nektek!
Ha jól értem, ti most inszemeztek?

Tünde Kép
Sajnálom, hogy ki kellett hagynotok az inszemet! Kép Azért még így is van remény ... Akcióra fel!!!!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép nagyon nagyon sajnalom Kép de lehet, hogy a hetvegi bejott? !! jo lenne !

NoiKép orulok, hogy egy kicsiket segitettem. nekem azota semmi bajom a terhesekkel.

tundi Kép jo, hogy beneztel.- mondtak hogy a masik topikban szerepelsz inkabb, de majd tudosits azert minket is, ha jonnek az ikrek !

tiza Kép hivatalosan nem adhatod le a ferjed spemait,,mert nem lehet beazonositani, hogy valoban az ove, vagy sem. De jo penzert mindent el lehet erni. CSak az a kerdes, hogy megeri-e ?!

wish Kép koszi a tablat. mindig meglepodok, hogy repul az ido...

fruzsi Kép jo, hogy van ilyen mikroszkopod. az is, hogy mozognak,,de a pct arrol szol, hogy a te huvelyvaladekoddal egyutt mozog-e? az en parom spermaja rengeteg es nagyon mozog -magaban- , de amikor "belem" kerul, "en" megolom oket. Erted? szoval ezt is nezd meg !

hello Potter Kép
saci

Szia Mary Kép majd irj, hogy hogy alakult a bmc ben. vizsgalatok mar megvoltak nektek?
saci

Saci Kép
Igen, kicsit sok 2 ilyen nagy forgalmú topik, de olvasgatok néha itt is, meg bele is dumálok olykor-olykor Kép Persze jövök a hírekkel, örülök hoyg van aki még kíváncsi rám itt is Kép

Tündi
Vendég

Tundi Kép persze, hogy kivancsi vagyok rad ! Kép
nekem ez a topic elegendo, ide sincs idom mindig irni, szoval megertem, hogy nem birsz 2 vel...
Leirod roviden, hogy hogy alltok? megvoltak a vizsgalatok?
saci

Sziasztok lányok,
Nem inszemezünk, csak lombik jöhet szóba, ott is csak az ICSI eljárásos, a Forgács Intézetbe járunk.
Saci, mi az PCT? (Biztos a lombik miatt maradt ki nálunk ez a vizsgálat.)
didot

Noémi Kép
Közben rájöttem, hogy semmiképpen sem inszemezhettetek volna a bacik miatt! Kép
Bocs hülye vagyok!

Kép
Kép
szilva069

Saci Kép
Most ez a 2. ciklusom hoyg nézzük UH-val a tüszőmet. Múlt hónapban nem repedt meg hanem ciszta lett belőle. Holnap megyek UH-ra először, aztán csüt., aztán hétfőn is ha szükség lesz rá. Ezután eredményekkel dokimhoz vissza, és andrológia most már mindenképpen, a többi még megegyezés alapján Kép Én mondjuk belemennék már egy HSG-be simán.
Azért én is olvasgatom ám hátha elkapok 1-1 üzit hoyg ti hogy álltok! Kép

Didot
PCT az összeférhetetlenségi vizsgálat. Azért nézik, hoyg a nő nem termel-e több ellenanyagot a kelleténél, mert akkor elpusztítja a spermiumokat, és így esélytelen a fogamzás. Ilyenkor inszeminációt alkalmaznak. Lombikhoz nem kell ez a vizsgálat valóban.

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Babcsi, újra harcba!

Noémi, nagyon üűörülök, hogy végül is tudtál örülni a kisbabának és nem törtél össze. Mindjárt kezdhetiek ti is!

Saci, Szilva, többiek, most nagyon rohanok, csak benéztem...

Kép
Kép
Kép
amica

Nagyon sokat írtok, alig bírom követni! Kép

Szilva Kép nagyon-nagyon drukkolok nektek!
Lehet, hogy már októberben visszamegyek az ötödikre, még a férjemnek nem mondtam. Nagyon várom már a babót! KépKépKépKép És nagyon drukkolok nektek! sikerülni fog, ne aggódj!
Végül az álláskereséssel feladtam, inkább betegállományba megyek, 6 hónap alatt csak sikerül a gyermekáldás, október végéig van időm vele, addig meg az inszem is sikerülhet KépKépKép. Már nagyon várom!

Tündi Kép ne haragudj, hogy kivetettem magam a táblicskuból, nekem nagyon sok most az egy topik is, pláne a kettő. Azért olvasgatlak mindig. Drukkolok a holnapi UH-hoz is. Ha bármi történik, úgyis szólok.

Potter Kép veled mizújs?
Vendég

Szia Noémi!

Megvagyok, köszi. Mensi ma még nem volt, nem is lesz, mert nagyon feszül a mellem, ami mensi előtt nálam 2-3 napig tart, utána elműlik, és akkor szokott megjónni. Most hamarabb kezdődött, vagy 5-6 napja, és ebben a hónapban a másnaponta helyett a mindennapra szavaztunk, úgyhogy mindent megtettünk részünkről, remélem úgy járok, mint a vak tyúk. Kép Már amelyik nem esik pofára Kép
Te aztán kemény csaj vagy, le a kalappal! Próbálkozzatok szerintem is ezerrel. Jó ötlet a betegállomány, legalább pihensz eleget.
potter_76

Megint akadozik a net, elszállt az előző elküldött levelem.
Szóval a kérdezőknek: Mi kihagytuk az inszemet, csak lombikkal - azon belüli is ICSIvel - van esélyünk. Mi a Forgács Intézetbe járunk.
Saci, mi az a PCT? nekem ilyet nem vizsgáltak.
didot

Bocsi az ismétlésért, most megjelent, pedig az előbb sehol nem volt a levelem.
didot

Noémi Kép
Szerintem jó döntés, hogy nem keresel új állást. Akartam is tőled kérdezni, hogy el akarod-e mondani a "baba-dolgot" az interjúkon, ill. a leendő mh-en. Nehéz dió, mert ha megmondod, biztos, hogy nem kellessz, ha meg nem, az pedig később lesz kellemetlen.
Szerinted férjed mit fog szólni, az októberi inszemhez? Végül is miért ne? Mire várjatok? Jó lenne az újévet úgy kezdeni, hogy babát várunk! Kép

Kép
Kép
szilva069

Didot Kép
Akkor még sokkal de sokkal jobban drukkolok nektek! Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Mostanában csak itthonról fogok jelentkezni. A melóhelyen elég gyatra az internet, meg egyéb indokokKép

Én úgy döntöttem, hogy most terhes leszek; vagyis már vagyokKép Ez ám a pozitív hozzáállás, mi?
gtünde

Tiza

Nálunk lehetett az, hogy én vittem be az anyagot megvizsgáltatni. A doki tudta, hogy én fogom vinni, aki meg vizsgálta az csak a párom adatait kérdezte tőlem.

Krisz

Laparoscopia ügyben esetleg engem is kérdezhetsz, attól függ, mire vagy kiváncsi.

ÖTYE tagok

Pussz nektek. Olyan rossz, hogy mostanában nem voltam. Teljesen kiestem a gyakorlatbólKép
gtünde

Az a helyzet, hogy Anyukámék elhívtak gombázni, úgyhogy mennem kell. De amint látom, ez nem gond, mert megint magánbeszélgetést folytattamKép

Na csók
gtünde

Saci,

Persze tudom, hogy akció után 6-8 órával kell vizsgálni a hüvelyváladékkal, de megvárom a peteérést, akkor fogom vizsgálni. A hétvégi kukucska csak kisérleti jelleggel volt. Csak azért hogy egyáltalán ezzel az egyszerü szerkezettel lehet-e látni valamit.

Noémi,

Most mi is kihagyjuk ezt a hónapot inszem szempontjából. Legfőképp a párom miatt, de a dokim se nagyon akarta... Megpróbáljuk otthon a hagyományos módszereket. Lh teszt stb...egy kis mikroszkópos vizsgálat.. olyan kis házi PCT féle.
Ahogy a táblát elnézem megint egyszerre lesz az inszemünk. Kép Hajráááá

Fruzsi

fruzsina32

Szilva Kép nem mondom a babadolgot, utána pedig már nem érdekel. Majd azt mondom, becsúszott, és ennyi idősen már nem vetetem el. Kegyes hazugság.

Fruzsi Kép akkor együtt drukkolunk majd megint. Csodálom a kitartásod, nekünk ez a hónap ahogy tetszik, úgy lesz. Már most feszülget a hasam, fogalmam sincs, mikor lesz a peteérés, ebben a hónapban csak szeretgetjük egymást. Amikor jól esik. Kép

Tünde Kép sajnálom a magánbeszélgetést, remélem jót gombásztatok KépKépKépKép a döntés ok, én benne vagyok kismami KépKépKépKép

didot Kép nagyon drukkolok nektek!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Alig tudok jönni, ne haragudjatok. De próbálom tartani az iramot. Kép
Vendég

Fruzsi Kép mindent tudsz ! Kép

Didot Kép a Tundi30 mar leirta, nezd foljebb...a pct nem kell tenyleg a lombikhoz..

Tundi Kép szoval ti is haladtok. Drukkolok.++ja,,es ha lazitassz, nem faj a hsg egyaltalan.

Tunde Kép ez aztan tenlyeg a + hozzaallas. Szolj mielott szulsz !

Potter Kép lehet, hogy most jon ossze nektek.

Noi Kép 6 honapig nem fogsz dolgozni? de jo neked ! mar csak ezert is ossze kell jonnie.
A fertozesed teljesen elmult mar?

lanyok: ki irta a multkor a talpmasszazst? nagyon erdekel !

Szilva, Amica Kép helloka
saci

Sziasztok!
Na jelentem minden okés a patámmal,ma már dolgozóban is voltam!
Változás nincs,még nem jött meg!54!na ez nem az életkorom!
na majd jövök,hogy Babcsi-Tünde-Amica....ne unatkozzon este....Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép orulok, hogy helyrejott a labad.
54 cn vagy?
es ?? vmi jel?
saci

Kandi

VárlakKép Habár még semmi nem biztos.

Noé

Hát jót nem gombásztunk, mert Anyukám nem emlékezett konkrétan a gombalelőhelyre, úgyhogy csak kolbászoltunk össze-vissza és hagytuk magunkat összecsípetni egy hadsereg szúnyoggal.Kép

Saci

Előbb fogok szólniKép

Ha most nem jön össze, nem tom, mi lesz. Párom okt.-ben úgy néz ki, megy Győrbe dolgozni, kb. 1 évre. Én meg maradok itt. Így kicsit nehéz lesz pl. egy inszemet összehozniKépKép Szóval, most nagyon kéne ez a baba. Ezért döntöttem úgy, hogy terhes vagyokKép Akkor év végéig még kihúznám, aztán elmennék táppénzre.
gtünde

Eddig is szerencsénk volt, mert eredetileg ápr.-ban indult volna a győri projekt, csak idáig húzodott. De most már 99,9%, hogy indul.KépKép
Ami végül is anyagi szempontból nem rossz, csak másból.
gtünde

Noé

Örülök, hogy lelkileg összeszedted magad, és tényleg tök jó lenne, ha a Fruzsival együtt sikerülne a következő. De még jobb lenne, ha most spontán összejönne. Mint nekem isKép
gtünde

Babcsi

Neked meg iderakok pár gyerekszobaképet, hátha elkap az ihletKép
Kép
gtünde

Következő:
Kép
gtünde

És az egyik kedvencem:
Kép
gtünde

Kandi

Amilyen bunkó vagyok, elfelejtettem gratulálni lábad csökkenő méretéhez, és kiváló működéséhez. Fogadd őszinte gratulációmat!Kép
gtünde

Na mentem vacsizni.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?