A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Pocaklakó okos gyerkőc, tudja milyen jó neki odabenntKép

hogy álltok a lakással?
nálam ma délutánra végre kész lesznek a festők, utána jöhet a mosás, stb. már csak az asztalos által készített bútorok hiányoznak, de az még min. egy hónap szerintemKép

and

KépKép
KépKép
and

And,
Elvileg holnapra mi is kész leszünk. Jó lenne, már holnap este otthon aludni, bár az Anyuéknál jó a kényeztetés. Kép
Holnap holnapután takarítás, utána pakolás, mosás, vasalás, pakolás stb.
Küldtem mélt.

Davallia,
Ügyes vagy, hogy kiharcoltad magadnak, hogy ülve csinálják az NST-t és hogy ne nyomogassa a babádat a nővér!!!!!

Megann,
Itt vagy még??????????????
MEGY A DRUKK EZERREL!!!!!!!!!!!

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Davailla!
látod, így kell ezt! ezért jó ez a babanetKép tényleg ügyes voltál, én is örülök, hogy így sikerült!

Benianyu, a férjemére küldted?

aki ráér drukkolhatna nekem is, hogy Esztinek legyen kedve végre megfordulni fejjel lefelé, nagyon hálás lennékKép

KépKép
KépKép
and

Volt hőemelkedésem tegnap, ami jól meg is ijesztett, de ahány orvost hivtam, egyik se tudott nekem konkrétumot mondani, hogy menjek-e kórházba vagy nem, mivel hasi görcseim nem voltak, és csak 37.2 volt a hőm és hát voltak azok a vérrögök. Végül úgy döntöttünk Daviddel, nem éri meg a komplikációt berohanni a kórházba egy ilyen hőmérséklettel, bevettem két panadolt és elmúlt. Igy visszanézve rá, valószinű a tejem lövellt be tegnapra igazán, mert csak úgy sugárzottak a melleim, kőkemények voltak, és csöpögött belőlük a tej.

Ez mondjuk 6 nap igény szerinti szoptatás + rendszeres fejés eredménye.

Tegnap óta a lányka azt csinálja, végigalszik kb 3 órát nagyjából, aztán felkel, eszik 10 percet, leájul, magához tér, nézelődik, 20 perc múlva visszakéredzkedik, 10 perc szopi, telerottyantja a pelenkát (amit most már utólag cserélek inkább), leájul, magához tér, nézelődik, gőgicsél, aztán még 10 perc szopi és végképp kidönti magát, és alszik kb 3 órát.

De most már olyan jó látni, hogy mig az elején csak szivott, szivott, szivott, most már akkorákat kortyint minden szivás után, hogy öröm hallani.

Penna!

Ha vér jut az anyatejbe amit lefejek(kirepedezett az egyik mellbimbóm), azt ki kell dobni? Sajnálom kidobni, és a mellemből is leszivja a vért ha mellre rakom.

A zacsikat bevetettem, nemes egyszerűséggel gémkapoccsal csatoltam össze. De ahhoz hogy be tudjam tölteni normálisan a tejet, kéne egy nagyobb alakú cumisüveg, mert a zacskó olyan hosszú mint egy normál méretű üveg.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

And,
Nem a férjedére, hanem a tiédre. Kéred a férjedére is?

Rokica,
Remélem, mára jobban vagy! Zsuzsababa nagyon ügyes Kép Eszik-alszik-nézelődik! Így is kell. Kép

Benianyu

benianyu

fúúú,bocs csajok, a prütykölő egér miatt, ma reggel esett le, hogy megláthatja Beni is vagy valaki más babája...hülye vagyok...

Kép

Na, anyós most húzta ki a belét innen!!!Még ő játsza itt a sértődöttet!Hihetetlen...én pont a laptop felé,háttal fekszem Lillának,de egy tükörből néztem mit csinál.Hogy ne merjen hozzányúlni,mert persze megint nem mosott kezet...de csak olyan pofával bámult, mint akit épp halálra kÍnoznak...olyannal,hogy :jaj én szegény,aki soha nem láthatom az unokámat...
fúúúúúj de utálom!!!hála istennek Lilla aludt!nem kaphatta meg!!!de sajnos örökre nem ússzuk megKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép fújfújjjj anyósKépKépKép

Humi!!!
Köszi a tippet!Kipróbálom!A szélcső amúgy sem nagyon segÍt nekünk.

MEGANN HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!
Nem számÍt,ha rendszertelenek, ha elég erősek a fájások!Menjetek be a kóterba,hogy mennyire nyÍlt meg a méhszáj!mert ha ekkora adag nyákdugaszokat potyogtatsz,akkor biztosan jócskán!!!
zsofy

Halihó!

Itt vagyok ám...csak bedobtam magam a fürdőkádba és ülve zuhanyoztam vagy egy órát jó meleg vizzel.
Nagyon jól esett, most meg itt téblábolok, hogy mihez is kezdjek magammal, ülni nem jó, állni nem jó, feküdni mégúgyse....Kép

Fejlemény illetve fejlődés továbbra sincs....keményedések, görcsök persze nuku rendszerességgel..KépKép

Szórakozik velem a természetKépKépKép
Ha vaklárma lesz belőle nagyon dühös leszekKépKépKép

Párom is hazaszaladt(persze csak azért mert bedölgöltt a faxKép), és nézte a papirom, amire irtam hogy mikor jöttek görcsök...meg volt rökönyödve, hogy 7-10 perces sűrűségűek...de mondtam hogy mióta kiszálltam a kádból ritkultak jóval és hogy ez igy mehet akár egész nap is, úgyhogy menjen dolgára nyugodtan!

Rókica!
Szuper, gratula a tejcsihez..látod megy ezKépKépKépKép

Amint van valami előrelépés szólok nektek...

Szerintem Bodza bement szülni, neki teganp már rendszeres fájdalmas 5 percesei voltakKép
De jó lenne,ha összefutnánk odabentKép

Megann

Kép

Kép
megann

A lábam viszont nagyobbra dagadt mióta szültem, még jobban feszül és puffad. Idegesitő. Úgy tudtam, az ember már az első napokban legalább elkezdi kiizzadni magából a sok plussz vizet.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok Kép

MegannKépKépKépKép
Ezek aztán az izgi hírek,szorítok nagyon!!!!!
Gyerünk Lénababa!!!!!!KépKépKép

Angelani Kép

Remélem csuklottál,mert már annyit emlegettünk,hogy mi lehet veletek.....
Írjál,ha tudsz,mindenre kíváncsiak vagyunk!!!!KépKépKép
Olyan jó,hogy van tejed,kicsi Erhardnak most erre van a legnagyobb szükségeKépKépKép

Davallia Kép Zsófy Kép

Nyugi én is "bőgőmasina"lettem,családom nem is érti....csak bámulnak néha nagy bociszemekkel,hogy most meg mi a fene van velem,aki azelőtt minden szökőévben sírt.....
Hát ez van,remélem elmúlik,néha már magamnak is fárasztó vagyok!Kép

Rokica Kép

Hurrá!!!
Ugye csak beindult az a tejcsi!!!KépKépKép
Megérte a küzdést!
Zsuzsa baba nagyon édes lehet,alig várom már,hogy néhány hónapos legyen mindenki kicsije és lehessen babás tali,no persze mondjuk 3-4 hónap múlva............
Még egy fontos:
Te hányadik héttől is kezdted inni a málnalevél teát?
Tegnap az intimtornán volt róla szó és nem emlékeztem pontosan.....

AndKép

Esztókának küldjük a jeleket,hogy forduljon!Kép
Azért te is beszélj vele ám....Kép
És próbáld ki(ha bírod),hogy letérdelsz,kényelmes kisterpeszben és a karjaidat előre nyújtod és a fejedet lehajtod a karodra (na,ez jó értelmes lett!)
Intimrornán tanultuk,állítólag segít a baba helyes irányba fordulásában,naponta többször csináld pár percig!Kép

Rólunk csak röviden:

Lórúgásnyi Mg-t kell szednem,napi 3x2 port+egy méhizomzat lazító gyógyszert 4x1/2-t.
De használ!Kép
Sokkal jobban vagyok,pocim nem fáj,igyexem pihenni.......
Marcikoma jól vagy,ficereg-mocorog,jövő héten kell a dokimhoz menni.

Végezetül dobok egy pociképet(szóljatok,ha uncsi vagyok!) ez a legfrisebb,betöltött 31.héten:

Kép

Mindenkinek pussz,még jövök ma!

annamami
31+2
annamami

And!

drukkolunk Esztinek, hogy megtalálja a helyes irányt!!!!

Davallia!
Örülök, hogy ma jól ment az NST!

Rókica! Jobbulást Neked, remélem minden rendben lesz!

Viki
39+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Zsófy!

Látod, most vagy 15 perce semmi de semmi fájás...lehet hogy mégis Karácsonykor szülök HarivalKépKépKépKép

Hajrá, ügyes gyerek Lilike, tudja mikor kell jó mélyen durmolni...dicsérgesd meg jó alaposan ha felébredKépKépKépKépOKépKépKép

Hopp egy pici görcs megint.... jé még csak 8 perc telt el az előző óta...Kép milyen furi, meg mertem volna esküdni hogy fél órája semmi..

Na megyek fetrengek egyet, aztán majd jövök vissza...

Zsófy!De édi-bédi ez a két kuty-mutty!KépKépKép

Ja ÉS MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT....NEKEM IS FOGTOK NAGYON HIÁNYOZNI, MÁR AZON GONDOLKOZOM, HOGY BE KELLENE VINNI A NOTEBOOKOT A KÓRHÁZBA ÉS MOBILRÓL NETEZHETNÉK, CSAK HÁT FÉLEK HOGY MEGLOVASITJÁK, ANNYI ILYET HALLANI MANAPSÁGKép

Megann

Kép

Kép
megann

Davailla! Ügyes vagy, hidd el, én sokat kísérleteztem, mire meglett a megoldásKép. A laborleleteiddel mi van? Remélem a fehérje tényleg csak vaklárma...

Rokica! Gyors gyógyulást, bízom benne, hogy tényleg csak a tejcsitől van. Zsuzskó ügyi, így karácsonyra már 10 kg is leszKép.

And! Még egy csomó időd van, hogy megforduljon a kicsi, ha nem akaródzik neki, próbáld meg a térdelős-könyöklős megoldást. (Ha más nem a párodnak biztos tetszik majd, az enyém azt hiszi vele incselkedek, pedig csak a derekamat szoktam lazítani, annak se utolsó. Az ember eltolta ezt a két lábon állást...)

Megann, Viki! Mi a helyzet? Tessék folyamatosan tudósítani!

Dudukly (38)
dudukly
Isaszeg

Annamami!

És hol a baba?????
Azta, szeirtem te győztél minihas(nagyon csini) kategóriábanKépKépKép
De azért ne bizd el magadKépKépKép
Fog az még nőniKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

BABA!!!!!!!!!!!

Bodza azért nem jelentkezik, mert ma reggel megszületett SACI!!!! Most hívtam, hogy valami részletesebbet is tudjunk, amennyire emlékszem, írom: este 10 körül már elég erős volt a dolog, 1-kor mentek be, 3-kor burokrepesztés, és 6:54-kor megszületett a kislány 2940 grammal, és 54 cm-rel.Kicsi repedés, amit kellett varrni, de azt mondja, nem vészes. Voltak mélypontok, de jó élmény neki! Viszont azóta is a vajúdóban van a picivel, mert hatalmas dömping van a kórházban, nem tudják elhelyezni. Szóval, Megann, erre számíthatsz Kép Hatalmas gratula nekik, olyan jó, hogy túl vannak rajta Kép Kép Kép

Megann, Nálad van már helyzet? Bodzának mondtam, hogy lehet, hogy összefuttok, simán megvan az esélye, ahogy most kinéz! Hajrá Neked is!

Rokica Kép Szerintem is inkább a tejtől lehetett a hőemelkedés, sőt attól még láz is lehet, de azért figyeld a pocidat is! Nagyszerű, hogy így beállt a kislány az alvásra-evésre, igazán jó gyerek!!! És a tejci is szuper!

Szép napot mindenkinek!
Judit 37+0!!!!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Benianyu!
igen légyszi!! most megkapnám, az enyém annyira sz*rKép köszi!!

mindenkinek köszi a drukkot!!KépKép
Annamami, én csinálom ezt egy ideje, kényelmetlen piszkosul, meg idétlen, de azért csinálom, de asszem az vele a baj, hogy nem hiszek benne. valahogy úgy érzem, hogy majd, ha Eszti akarja, majd akkor megfordulKép tiszta apjaKép ezért nem is mondom neki, csak néha kérem, hátha akkor majd ő is akarjaKép

Rokica! jobbulást!Kép

Megann, azért messzire ne engedd az embert!! ezt ma már nem úszod meg! (próbálj aludni, ha nem megy, akkor ez az igazi, tudod!KépKép)

and

KépKép
KépKép
and

Megann, megy a drukk, majd gondolok rád ott az Istvánban!!! Ne felejtsd, hogy a csecsemősnővérektől mindig lehet kérdezni!!! Egy darab morc matróna van, egy idősebb, magasabb, szikár, szigorú kinézetű idősebb hölgy, őt kerüld. A nevét senkinek nem tudom sajnos. De ő volt az egyetlen aki tényleg bunkó volt többünkhöz, nem egyszer. Mindenki más angyal.

Még nem volt időm visszaolvasni (lehet nem is lesz), de Bodzával mi van? Nem ő kérdezte utoljára, mensiszerű görcs mit jelent? Kép Hát szülést jelent. Nekem is úgy kezdődött. Persze én nem nagyon méricskéltem, csak már akkor mikor nem tudtam őket átaludni, de még akkor se tűntek túl komolynak.

Annamami:

Málnalevélteát kb a 36. héten kezdtem el inni. Ki tudja, mit csinált odabent, de a hasamat meghajtotta. Hogy a szüléshez volt-e köze, hát ezt meg nem tudom mondani.

És hova dugtad a babát abban a pocakban? Olyan diszkrétnek tűnik a mérete, nekem szerintem 20. hét környékén nagyobb volt. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dudukly!

Nálam nem történik semmi, kisfiam semmi jelét nem adja annak, hogy szabadulni szeretne! :-)

Szóval lehet én is karácsonykor szülök Harival?????

Majd délután, ha a dokitól megjöttem, megírom mi volt, de attól tartok zárt méhszáj lesz még!!! Szóval még nem szülök!

Megann! Hajrá, a jelek nagyon bíztatók egy mai babához!!!!!!!!!!

Annamami!

Szép pici a pocid, de én is csak azt tudom mondani, mint Megann: fog az még nőni!!!!

Tényleg, Bodza lehet, hogy már szül, úgy eltűnt tegnap óta????????????

Viki
39+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jucc! Köszi a jó hírt, most néztem, Megann is arra tippelt, hogy Bodza megszült. Csúcsforgalomban. De örülök, hogy minden rendben. Persze, ha beszélsz velük gratula és jó egészséget!

Annamami, Neked tényleg semmi pocid nincs! Ugratsz, vagy tényleg most csináltad a képet?

A házipatikán megnéztem a bepanthent: 30 G / 649 Ft, 100 G /1730 Ft. A jó öreg neogranormonn is majdnem annyi: 25 G /499 Ft,100 G /1498 Ft. Ha a cicire nem is jók, babapopsira tutkó beválik.

D
dudukly
Isaszeg

Közben látom a híreket, hogy Bodza már meg is szült! Gratulálok!!!!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

And,
Ment a férjed címére. Kép

benianyu

Képek gyorsan LívikérőlKép

Születése után apukájávalKép

Kép

Mea
mea

Én és Lívi a császár utánKép

Kép

Mea
mea

Jucc!
Köszi az infot!!! Mindjárt dobok fel egy friss táblát is!

Nagy gratula Bodzának Sacihoz!!!! Kép Kép Kép

Zsófy,
Beni szempontjából most nem gond az egeres kép, nincs netünk otthon, mert tatarozunk. Kép

Annamami,
Te hol rejtegeted Marcit? Csinos pici a pocakod, de még nőni fog tényleg.

Megann,
Még összefuthatsz Bodzával ma a vajúdóban, ha így folytatod. HAJRÁ!!!!!!

Benianyu

benianyu

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 6 hét + 6 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 5 hét + 3 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 5 hét + 2 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 4 hét + 6 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 4 hét + 0 nap
Gviki Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 3 hét + 4 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 3 hét + 1 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 3 hét + 0 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Bp XVII. 3100 gr, 53 cm 3 hét + 0 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 2 hét + 1 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 2 hét + 1 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 1 hét + 3 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 1 hét + 2 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 1 hét + 0 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 1 hét + 0 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 1 hét + 0 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 0 hét + 6 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 Született 2005.09.08 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 2400 gr, 46 cm 0 hét + 5 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 0 hét + 4 nap
Bodza Első baba Született 2005.09.13 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 2940 gr, 54 cm 0 hét + 0 nap
Megann Első baba 2005.09.11 Léna Szt. István 26év / Budapest 40 hét + 3 nap
Minimi Első baba 2005.09.11 27 év 40 hét + 3 nap
Prüntyi Első baba 2005.09.14 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 39 hét + 6 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 2005.09.16 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 39 hét + 4 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 2005.09.25 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 38 hét + 3 nap
Tmarie Első baba 2005.09.25 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 38 hét + 2 nap
Dudukly Első baba 2005.09.27 MÁV 34 év / Isaszeg 38 hét + 0 nap
Penna Kevin 2003.06.13 2005.09.27 Tamara MÁV 31év / Újpest 38 hét + 0 nap
Nyúlné Első baba 2005.10.03 Péterfy 37 hét + 1 nap
Pipacsvirág Első baba 2005.09.25 Kaposvári 27 év / Kaposvár 38 hét + 2 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 2005.10.04 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 37 hét + 0 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 2005.10.06 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 36 hét + 5 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 2005.10.08 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 37 hét + 1 nap
Hari Első baba 2005.10.08 Lili Szt. István 30 év / Bp. XIX 37 hét + 1 nap
Sisotris Első baba 2005.10.09 Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 36 hét + 2 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 2005.10.10 Viktória Uzsoki 28 év / Újpest 36 hét + 1 nap
Davallia Első baba 2005.10.13 Anna Katalin Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 35 hét + 5 nap
Ppanna Első baba 2005.10.14 David Algír 25év / Algír és Bp 35 hét + 4 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 2005.10.15. Dominik? Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 35 hét + 3 nap
And Első baba 2005.10.17 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 35 hét + 1 nap
Uxi Első baba 2005.10.25 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 33 hét + 6 nap
Annamami Első baba 2005.11.13 Márton Szt. Imre 30 év / Bp. II. 31 hét + 2 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 29 hét + 0 nap</pre>

benianyu

BODZAAAAAAAAAAAAAAAA!!!KépKépKép
Isten hozta a világban a kis SacitKépKépKép
Mindenféle jót kívánok Nekik,amit csak lehet!KépKépKépEgészséget-B
oldogságot-Tejecskét......

MegannKépKépKép

baba pedig ott van a "mini-pocakban"KépKépKép és már kb.1600-1700 gr,tehát nem is olyan mini!Kép
Viszont azt mondta a doktornéni,hogy hosszúcombú pasikám lesz!KépKépKép
Hmmmmm....hát utánótlás vízilabdás még lehet belőle!Kép
Drága Szentem,te meg szüjjémá'ne izélgesd itt az idegeinket,goy 8 perces fájások vagy mi..KépKépKépKép

AndKép

Ha kényelmetlen,akkor ne csináld!!!
Eszter még simán befordulhat,van rá egy csomó ideje!KépEz csak egy tipp volt.......akkor inkább küldjük neki a drukkokatKépKép

Rokica Kép

Köszi a tea info-t! Én is ki fogom próbálni,ha itt lesz az ideje.
Pocak pedig nem is olyan kicsi én már elég tetemesnek érzem!!!
Férjecském tegnap végignézett rajtam,amint épp kiléptem a tus alól és megkérdezte: Csak nem terhes vagy??? KépKépKép Mondtam: Nem drágám,csak lenyeltem egy tíz kilós gombócot! KépKépKép
Azt áruld még el(aztán nem fárasztalak tovább),hogy zsuzsa babára jók az 56-os bodyk és rugik,vagy 62-eset használtok????Csak a miheztartás végett......köszi!Kép
Ja! és köldökcsonkkal hogy boldogulsz? Fürdetődézsa hogy szuperál???Kép

Dudukly Kép

A kép vasárnap este 21.15-kor készült!
Istók-bizi!!!Kép
annamami

Későbbiek a kórházban KépKépKép

Kép

Kép

Mea
mea

Mea!

De édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benianyu

MeaKép

Tündéri kiscsajsziKépKépKép
És milyen hosszú!!!!Kép
annamami

na máris lemaradtam, de közben épp sittszállítást intéztem.. és végra elmentek a festők és a kőműves is végzett, mindjárt elkezdem a mosástKép

Hű de nagyon izgalmas minden!
Gratulálok Bodzának! jó egészséget nekikKép

Mea! Lívike tényleg nagyon szép baba! az a kép, amelyikan mindketten rajta vagytok igazán megható, teljesen elérzékenyültemKép annyira szeretem az ilyen "boldogságos" képeket!

Annamami! köszi!!

Benianyu köszi megkaptam!!

KépKép
KépKép
and

Mmmmmmm.....Lívike nagyon puszilgatnivalóKépKépKép
ÚÚÚÚÚÚÚÚGY MEGDAJKÁLNÁM!!!!!!!!!KépKépKép
annamami

Lányok!

Most nézegettem a babaszobát,szerintetek érdemes használtan légzésfigyit venni????
Én mindenképpen veszek csak nem tudom,hogy merjek-e használtat vagy azért az ilyen műszaki cuccoknál jobb az új????
Ti mit gondoltok????
Egyébként Angelcare-t szeretnék,de csak a sima légzésfigyelőt,bébiőr nem kell,mert ha lemegyek a nappaliba,viszem magammal Marcit a mózesben!
Lehet,hogy hülye vagyok de én ott nem hagyom egy emelettel följebb egyedül a kiságyában...Brrrrr....meg is őrülnék,ha nem látnám!!!!!
Ti hogyan csináljátok???
annamami

Annamami,

Légzésfigyelőt lehet bérelni is elég sok helyen, úgy talán érdemesebb.
Ha kétszintes házunk lenne én is levinném, el sem tudom képzelni, hogy főzöcskézem a konyhában és a babám egy emelettel feljebb van.
De nekünk pici a lakásunk, így maradhat az ágyában.

Benianyu

benianyu

MegannKépKépKép

Ha elfolyik a vized,azért ugye írsz mint Angelani,mielőtt elindulnál a H-ba????Kép
annamami

Visszatértem!
Csak kitakarítottam és megcsináltam az ebédet!

Mea! Lívike nagyon édes, szép baba! jó egészséget Nektek!

Annamami!
Én is Angelcare-t vettem, bébiőr nélkül. Mivel nekünk csak egy 1,5 szobás a lakásunk, azt hiszem meghallom, ha sír, így került a Media Markt-ban kb. 2 hónapja 20.900 forintba.

Viki
39+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Az alábbi két gondolatot most kaptam, gondoltam, felvidítlak vele Titeket is!

"A legigazságtalanabb dolog az életben az, ahogyan végződik.
Úgy értem, az élet kemény. Rengeteg idődet felemészti. És
mit kapsz az egész végén? Halált. Ez a jutalom? Szerintem az
élet körforgása visszafelé megy. Először kellene meghalnod,
hogy túl legyél rajta. Aztán elmész egy öregotthonba.
Kirúgnak, mert túl egészséges vagy, megkapod a nyugdíjad és
amikor elkezdesz dolgozni, első napodon egy aranyórát kapsz
ajándékba. 40 éven át dolgozol, amíg elég fiatal nem leszel,
hogy élvezd a visszavonulásod. Alkoholizálsz, bulizol és
felkészülsz a középiskolára. Általános iskolába mész,
gyerekké válsz, játszol, semmi felelősséged, csecsemő
leszel, visszamész, az utolsó 9 hónapodat lebegéssel töltöd
olyan luxuskörülmények között, mint a központi fűtés,
gyógyfürdő vagy szobaszervíz, és végül orgazmusként végzed! Ámen "

És a másik:

"Rájöttem, hogy az egész életünk a táplálkozásról szól.

Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával
kapcsolatos.
Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni
a városban.
Vagy rizsázol valakinek, például abból a célból, hogy később megrépázd, de
az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz Ilyenkor nem kell sokat tökölni,
ha egyszer már lekenyerezted.
Veled ne kukoricázzon. Persze ha kurva, akkor tejelned kell, mert kisajtolja
belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva,
hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel
paprikázva, hogy majd' becsokizol.

Kábé.
Most persze lehet azt mondani, hogy "ez elég gyengus volt", de én erre
elhárítólag közlöm, hogy nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem
tudsz mit mondani, akkor mákom van Kép "

Remélem tetszett!

Üdv: kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

Benianyu!
Küldtem emailt!

Angelani!
Örülök, hogy itthon vagytok és hogy sok sok tejcsid van.Majd ha lesz időd tegyél fel képet légyszi

Bodzának gratulálok Sacihoz!!!! Kép Kép

Mea, nagyon édesek a képek!

And,
drukkolok Esztinek ezerrel, hogy megforduljon

Megann,
lehet ebből akár baba is!
Irj, mielőtt elindulsz a kh-ba, és nagyon ügyesek legyetek!!! Drukkolok, hogy szép könnyű szülésed legyen

Annamami,
milyen aranyos kis pocid van! Irigyellek kicsit, de azért a Tied is fog még nőni! (Még szerencs, hogy nem tudok képet felrakni, igy nem látjátok hatalmasra nőtt pocakomat, ami mellesleg azért is látszik olyan hatalmasnak, mert elejétől fogva eléggé lent van (de legalább nincs gondom a levegővétellel)

Én már nézegettem kölcsönözhető légzésfigyelőt, de sztem nem éri meg, mert olyan 2500-3000 Ft/hó és ha tovább akarjuk használni mint 1/2 év (én biztos tovább fogom), akkor már nem éri meg, + kaució is van, amit persze majd visszaadnak, de ha bármi baja lesz , beleköthetnek.
Még én sem tudom milyet vegyünk, de többen az Angelcare-t ajánlották.

Mindenkinek szépnapot, aki esetleg szülni megy, annak kitartást és szép könnyű szülést kivánok!
(ha esetleg mégsem lenne olyan könnyű, kis idő múlva úgyis csak a szép emlékek maradnak, a rosszat elfelejtjük)

Judit
35+3
judy68

Szia Kuha!

Jópofa gondolatok, főleg az első.
Én olyan kiváncsi vagyok rá már egy ideje, hogy mit érezhetnek a pocakban a babák, mit érezhettem annakidején én, mit érezhettek a gyerekeim és mit érezhet most a Pocaklakóm?
De azt hiszem egyenlőre ez titok marad, még jó sokat kell várni, hogy esetleg vmikor olyan fejlett legyen a tudomány, hogy valahogy ezeket a dolgokat érzékelhessük.

Na jó , nem fárasztok senkit, úgyis rengeteg dolgom van. Nem haladok a net miatt, pedig még a cuccom sincs összerakva, még mindig a babaruhákat mosom, már 2 napja és még mindig van mit megvennem a kh-ba.

Üdv mindnekinek

Judit
35+3
judy68

Na, most nézelődtem a babaszobán, és ronda áruló leszek, Vrucsinca már Oli ruhácskáit árulja. Persze nekünk meg nem tesz fel ide képeket a kissárcról!

Mea! Tündériek vagytok. Gyógyul a sebed? Nagyon nehéz felmetszett pocakkal? En nagyon félek, hogy csaszi lesz a végén...

Megann! Otthon vagy még? Mi van? Párod ott van?

D
dudukly
Isaszeg

BenianyuKép

A védőnénim is a kölcsönzést javasolta,de azzal meg az a bajom,amit Judy is írt,hogy honnan tudom milyen állapotút kapok és ha pont nálunk krepál be akkor fizethetek,hát....akkor asszem inkább egy új,vagy mittudoménKépKépKép

VikiKép

Én is azért szeretnék ilyet,mert csak jókat hallottam róla,de 21.000 Ft-t szerintem k.....va drága(már bocsi) annyira szemétség ez!!!
Én tényleg nem vagyok egy sóher,de hororr hogy miket képesek elkérni esetlegesen ÉLETMENTÕ készülékekért,amikre ráadásul KISBABÁKNAK van szüksége....KépKépKép....Grrrrrr.....Kép,bocs,nem veled van bajom,csak annyira felhúztam magam ezen a szenyó csináljunkbiznisztmindenből és vegyükleahülyekismamákatjóalaposan-típusú "piacgazdaságból"..........na jó eldugulok,bocsi a kirohanásomért......
Kép
annamami

Sziasztok!

Elszállt az üzenetem. Kép

Az új babásoknak óriási gratula.

Kész a parketta, így tudok újra netezni. Kép Már "csak" pakolni kell, a beépített szekrényt is beszerelik a napokban, meg kell még egy szekrényt vennünk, mert a régi a hurcolászásnál összeomlott. Kép Be kell hordani a tüzifát a pincébe, ki kell mosni,vasalni a babacuccokat stb. Bepakolni a kórházi cuccokat. Ha kész a gyerekszoba, rakok fel képet.
Megpróbálok azért visszaolvasni.

Zsóf
36+5

Kép
Kép
göndörzsóf

Annamami, sajna ez van, az egész babavárásból nézd meg milyen jól élnek az orvosok (szorozd fel a 10eFt/5percet óradíjra!), a babruhások (ha nem turizol vagy kapsz, akkor egy kisrugi 5eFt), de ami mindenféleképpen kell, egy textilpelus is 200 Ft alsó hangon... nem folytatom. Ha kölcsönzöl, mondjuk 3 eFt-ért 6 hónapra, az is ugyanott van, mintha újat veszel. Ha valami gáz van vele reklamálhatsz (na Mo-n ez is megér egy misét...), és nem téged hibáztatnak, ha meg már nem kell, eladhartod a babaszobán. De lehet, hogy ez a légzésfigyelő téma is túlpörgetett, sokan felnőttünk nélküle, én megnéztem a rizikótényezőket és egyelőre úgy vagyok vele, hogy nem kell. De lehet, ha itt szuszog a kicsi, rongyolok a MM-beKép.

Judit! Az én táskám sincs összepakolva. Sőt, még vásárolnom is kell(ene) ezt-azt. (Pedig papírforma szerint csak 2 hetem van.)

D
dudukly
Isaszeg

Sziasztok,

Bodzának hatalmas gratula!

Falina,
(és akit még érint)
http://gabriell.hu
itt van büfipad, nem olcsó, de nagyon profi, nem csúszik le a baba.
Gondoskodás/Újdonságok alatt. Ikreket váró barátnőm vett, és tényleg nagyon klassz.
Amúgy is nagyon jó cuccok vannak.

Benianyu
köszi a táblát(mindkettőtKép)

üdv
p 38
penna

Judit,
Ment mél vissza. Kép

Én is csatlakozom a még nem összepakolt babavárókhoz, de a héten szerintem sort kerítek rá.

Szerintem, Megann már a kórházban lehet, csak már nem volt ideje tájékoztatni minket. Izgalmas mindenesetre!!
(Megann, ha nem így van, akkor érezd magad letolva, mert mi itt izgulunk)

Benianyu

benianyu

Annamami!

Én is drágának találom, de megbeszéltük a családdal, hogy mivel úgyis szeretnénk a későbbiekben még egy babát, így legalább tudom, hogy ezt csak én használtam, meg lehet öcséméknél is lesz nemsokára baba, ha meg elosztod 3-4 felé, mert ugye reménykedem benne, hogy nem fog egy év alatt tönkremenni!!!!!!!!!!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Annamami!

Én is drágának találom, de megbeszéltük a családdal, hogy mivel úgyis szeretnénk a későbbiekben még egy babát, így legalább tudom, hogy ezt csak én használtam, meg lehet öcséméknél is lesz nemsokára baba, ha meg elosztod 3-4 felé, mert ugye reménykedem benne, hogy nem fog egy év alatt tönkremenni!!!!!!!!!!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

ez jól 2x ment el, bocsi!!!!!!!!!!!!!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Helló lányok!

Nem lesz itt semmiféle kórházasdi...
Hát ki a fene kiváncsi az Istvánban erre a tumultusra, tömegre stg???KépKépKép
Azt hiszem mi kivárjuk a csendesebb napokat, ezt beszéltük meg a lányommalKépKépKép
Szóval jót fetrengtem, aludtam isKép, fájások egy darab seKép, semmi, nyista, nuku, nulla, zéró...
Hogy mondjam másképp???
Nem tudom mi a franc volt ez....
Gondoltam, hogy éjszakára megy ügyeletbe a szülészőm, azért majd megkérdem tőle telefonon, hogy mi a pálya ilyenkor...

Létezik szerintetek, hogy csak úgy ukk-mukk-fukk eltűnnek a görcsök???
Csak a nyákdugó távozása járt ekkora hűhóval???
Babó is szépen forgolódik továbbra is...

Hát egyenlőre ennyi....
Azt hiszem megyek tojásos nokedlit csinálniKépKépKép
annak legalább van látszatja(nem úgy mint a délelőtti műsornak), hizhatok megint egy kicsitKépKépKépKép

Ki is kérdezte a férjemet, talán Te Dudukly!
A dolgán van...az épitkezésen stb....mire hazajön majd néz nagy szemekkel hogy nem babát kap ma, hanem tojásos nokedlit.OKépKépSzegény, biztos csalódott lesz, láttam rajta, hogy nagyon felizgult(na nem "úgy").

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!

HihiKép, aranyos vagy hogy ennyire izgulsz(de én tényleg csak aludtam), de én nem vagyok ám az az eltűnős fajta...

JA ÉS HA ÉN EGYSZER VALAMIT MEGIGÉREK, AKKOR AZ UGY IS VAN...Tehát ha azt mondom hogy értesitelek titeket ha helyzet van, akkor értesitelekKépKép
Ebben is nagyon szigorú elveket vallok(szavahihetőség)KépKépKép

A pakkom oldalában van a kiskönyvemben a telefonszámos lista, és mivel mi senkinek(család,barátok)nem akarunk szólni, hogy elindultunk hidd el lesz időm irni egy sms-t a kocsiból, hacsak nem tolófájásokkal kerülök be..KépKépKép(de ezt nem hinnémKépKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,

Nem csuklottál? Emlegettelek Kép Kép Kép
Igazad van, hogy megbeszélted a lányoddal, hogy kivárjátok, míg lemegy a tumultus. Kép

benianyu

Jól van, látom a választ Kép Kép Kép
Küldtem ma új telefonos listát, nem is egyet.

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?