A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szeretnéd tudni mi....Te kis kiváncsi!
kandi72
Budapest III. kerület

Jó éjt!
kandi72
Budapest III. kerület

Képitt maradtam....
kandi72
Budapest III. kerület

Ne szomorkodj Kandi!
Zakatol a fejem, nem megy az alvás, mégis benéztem!
Most már pihi! hihihi!

Tünde, az aztal alól kiguruló ágy nagyon jó!!!!!!!!!!! A kiságy olyan hamar kikerül a szobából...

Kép
Kép
Kép
amica

jee, mennyi kep !
kandi, tunde Kép - van am itt energia...

jo ejt - saci
saci

Csajok

Ma nem igazán bírtam aktívizálódni és szerintem ez a hetem ilyen lesz mert folyamatosan ronagálok mint pókica a falonKép Majd holnap megpróbálok visszaolvasni...mindenkinek jócakát és szép álmokat

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt!

Kaptok táblát, aztán bebicegek a munkahelyemre. Tegnap rosszul léptem és most fáj a bokám.

wish

Wish
Ugye nem léptél félre? Kép hihihi
Na jó...tudom rossz vicc volt nagyon. Pihentesd a lábad amennyire tudod! Szorítok érted!!!!

Kép
vizkriszisback

Kép
Kép

wish

Sziasztok!
Egy kicsit eltűntem, de most már itt vagyok. Olyan sokat írtatok, hogy alig tudtam visszaolvasni.
Tiza, ne aggódj előbb-utóbb megtudod puhítani a párodat.Mikorra van időpontja?

Mary, nagyon köszönöm a jó kívánságaidat. Neked is,(így utólag) nagyon boldog névnapot kívánok!
Tudod már annyiszor csalódtam a tesztekben, nem akarok mégegyszer egy csíkot látni. Így várok még egy kicsit. Ma vagyok a 45 cn.-on és még semmi. Egyszer már volt olyan, hogy 57 napra jött meg, így lehet, hogy azt megvárom, bár akkor nem volt semmi tünetem. Most meg még fent van a hőm(37,2), fáj a cicim, fáradékonyabb vagyok.. Majd meglátjuk!

Noémi, úgy látszik, hogy akkor mi a ritka kivételek közé tartozunk.(sajnos)
Köszönöm a drukkot!!

Babcsi, nagyon sajnálom, de reméljük most sikerülni fog!!!!!
marika79

Wish!
Megirigyelted Tőlem...na akkor lássuk a képet is a lábadrólKépKépKépKép-az éjszakai tánc ártott meg???...Kép
Na megyek dolgozóba:Jók legyetek!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok, ma hajnalba meghalt a kutyám, itt ülök a gépem előtt és síratom szegényt. Szombaton megműtőték,mert megtámadta a húsevő féreg a lábát nem bírta ki az altatástKép Kép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia mindenki!
Sok írnivalóm van...győzzetek olvasni. Kép
De asszem kis üziket küldök mert félek, hogy elszáll...az előbbit is alig akarta elküldeni.
Hukmuk
Szerintem is okos dolog a családtervezés. A Pg-s spermavizsálatról annyit, hogy tavalyelőtt én is kölcsönkértem a suliból a biosz szertárból egy mikroszkópot. Kép Jó látni a kiskatonákat ugye? Na majd én is kipróbálom a pg 53-at, Pct-re is majd legközelebb.
Kandi
C vitamin van bőven. Olvastam többen Calciumot is írtak. Azt is veszek be akkor. REmélem javulok már. Múlt éjjel már nem keltem fel orrot fújni. Kép De tegnap elhasználtam egy százas pzs felét és ma is fújom mint egy trombitás. Mivel ma csak 7-8. órám van, beszóltam, hogy nem megyek....megpróbálok meggyógyulni és majd bepótoljuk valahogy.

Kép
vizkriszisback

Jó reggelt mindenkinek!Kép

Tünde, Kandi, Amica, Saci, LaraKép

Látom volt tegbap termés!

KandiKép
Lábad újra a régi?

AmicaKép
Jobban vagy már?

TündeKép
A szobák állati jól néznek ki. Nekem a fehér babaszoba után az az szineltolódásos tiniszoba tetszik nagyon. Milyen gombára vadásztatok? Imádom a vargányát!!!!

LaraKép
a görbéd eléggé érdekes. Olyan mintha a végén lett volna pé-d de mégsem mert visszaesett a hőd viszont nem jött meg szóval kéne egy UH.

SzilvaKép
Látom te sem nagyon érsz rá

Ma megyek burkólóanyagot, szanitert nézni aztán este szerződést kötni, úgyhogy megint nem nagyon leszek. A végén teljesen lemaradok itt a történésekről. Azért ne feledjetek el lányok...bruhahaKépKéphihihi....

Kép

KépKép
babcsi

Tünde
Én is eldöntöttem, hogy az idén pocaklakós leszek, Szlvának már csak a hónapot kellene megsaccolniaKép Szerinted sokat kér egy ilyen saccért?Kép

Kép

KépKép
babcsi

GTünde
Remélem az esküvő fedőnevű akció sikeres lesz! Kép
Potter_76
Fő az optimizmus! Kép Ez az én jelmondatom is...csak épp angolul. Kép (Always look at the bright side of life.)
Didó
Reméljük, hogy neked könnyebben megy majd mint a párod előzőz párjának!!! Biztos így lesz! Drukkolok!!!
Tiza
Nálunk is be lehet vinni a spermát...így vizsgálatra a nőnek. Még ő mondta, hogy produkáljon a párom mintát itthon...aztán ha ő nem ér rá..én bevihetem. Ez csak vizsgálat...nem olyan mintha inszemhez akarnád más mintáját becsempészni. Szerintem.
Mary78/ GTünde
A laparral kapcs-ban az érdekelne hol volt,meddig tart, mit tehetnek meg velem amíg el vagyok altatva. Egyáltalán el vagyok altatva? Meddig tart? stb Mi volt utána?
Mary78 Nagyon rossz lehet, hogy így megszenveded a menzit. Ez mindig is így volt? Ti miért is kezditek az inszemet?

Kép
vizkriszisback

Noémi22
Gratula a tesód kisfiához! Kívánom neked is legyen hamarosan anyai örömökben részed! Vki úgy esett teherbe hosszú idő után, hogy a környezetében kisbaba született...és ez a tudatalattijában felszabadította az anyai érzések áradatát! Olyan ez minta kiskutya vétele utáni teherbeesés.Kép
GTünde
Cukik ezek a szobák! Kép Mindannyiunknak lesz is hamarosan módja elkezdeni rendezgetni egyet...ebben biztos vagyok! Kép
Amica
Bocs, ha megfertőztelek a náthámmal.Kép Nem volt szándékos. Kép Megyek én is gőzölögni kamillateával mingyárt.
Lara 26
Az a görbe tényleg furi. A 29. napi pontos adat? Mert ha igen..akkor az pé gyanús. A végén lement a hőd viszont...akkor most menstuálsz?

Én is mérem a hőm. 37-37.1. Ma vagyok a 16 napon. Tegnap sem védekeztünk a párommal. (Szégyenlős arc) Nem vitt rá minket a lélek. Kép Vagy a test. Kép Na mindegy, csak a nátha múlna már el!
Jut eszembe! Kiderült, hogy az exem új barátnője-élettársa babát vár. A lánynak ez lesz már a 2., mivel az előző párjától is van egy kétévkörüli babája. Nem bánom, hogy így esett...de ez azt jelenti, hogy nem VELE volt a probléma. Remélem azért velem sincs nagy gond.
Pusszantás mindenkinek! További szép napot! Majd még benézek délután.
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Barbi
Nagyon sajnálom a kutyusodat!!!
marika79

Noé
Én is nagyon örülök, hogy így tudtál örülni a kisbabának!!!Kép

Marika
Miért, mi történt Barbi kiskutyájával?

Kriszta
Biztos nincs nagy gond veled sem, csak az exeddel nem passzoltatok össze.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

A ma reggeli UH eredményem több mint pocsék Kép Mnyhártya 6 mm, tüsző bal oldalon 11 mm. Múlt hónapban a jobb oldalon 18,5 mm-es votl 13. cn Kép Nem tudom mi lesz ebből, csütörtökön is megyek reggel, délután meg dokihoz. Kicsit aggódok...

Szép napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Tündi

Ma vagy a 13.cn.-on? A múlt havi 18,5 mm is a 13.cn.-on volt? Lehet ám, hogy most később lesz pé-d. Az a 11mm-es tüsző sokat nőhet még és ezzel párhuzamosan a mnyh.-ád is vastagszik majd. Ne aggódj. Küsdök tüszőnövelő és mnyh.vastagító energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Tündi Kép
Tényleg ne aggódj még, nem mindig ugyanakkor, és ugyanúgy nőnek az ember tüszőcskéi. Egyáltalán nem kell még keseregni. Csütörtökig meglátod sokat fognak nőni! Én is küldök tüszőnövelőket, és mnyh. vastagítókat: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babcsi Kép
Én ingyérért saccolom meg neked erre a ciklusra a babócát! Kép Kép Kép Milyen jó is lenne, ha így működne, mert akkor mostanra ez a topic már réges rég üres lenne!
Különben vagyok, igaz mostanában sokkal több a munkám, csak mire visszaolvaslak benneteket, addigra éppen mindenki kimenekül a topicból.

Barbi Kép
Szegény kutyikád. Átérzem a lehangoltságodat, nekem is van 2 kutyám, akiket nagyon szeretek!
Kicsit később jobb lesz! Milyen kutyus volt?

Sackó Kép
Üdv neked!

Wish Kép
Borogasd a lábikódat, az jót tesz! Fájós lábbal nehezebb kihordani az ikreket Kép

Tüne Kép
Ezek szerint csak fél napos eltolódásokkal tudunk beszélgetni! Pusz!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok!

Ti aztán nem tétlenkedtetek tegnap, már ami az írásokat illeti! Remélem más téren sem voltatok inaktívak!!!

Saci!
Már minden vizsgálat megvolt a BMC-ben, de utána döntöttek úgy, hogy előbb legyen egy lapar, mert volt egy kisebb cisztám, és hátha befolyásolná a stimut, meg hogy próbálják meg átjárhatóvá tenni a pvezetőket. Szóval remélem ilyenkor nem kell újra csinálni minden vizsgálatot! Májusban volt meg minden.

Krisz!
Mivel én fehérvári vagyok, meg tudtam oldani, hogy itt csinálják a lapart (illetve a móri kórházban, mert a dokim ott van). Megcsinálták volna a János Kórházban is, de nekem jobb volt "itthon". Szerdán feküdtem be, és szombat reggel jöhettem haza. Csüt. reggel műtöttek, altatásban, egy órás volt a műtét. 3 db 1 cm-es kis vágás volt, ami tök szépen begyógyult. Egy hét múlva szedték ki az egy-egy darab varratot. És 2-3 nap után már simán lehet vele mozogni, szóval nem vészes. Nekem kivették a cisztámat, meg átfújták a petevezetőket. Most próbálkoztunk 2 hónapig spontán, nem jött össze, ezért megyek vissza hétfőn a BMC-be.

Sajna nekem kezdetektől ilyen fájdalmas a mensim, addig volt jó, amikor 5 évig fogamzásgátlót szedtem. Gimiben is mindig egy csomót hiányoztam emiatt, és a mhelyen is olyan rossz, hogy nem tudom titkolni, mert tökre látszik rajtam, hogy az ájulás határán vagyok. És ilyenkor felváltva van hasmenésem meg hányingerem. Szerintem nekem a szülés nem lesz új dolog, mert a dokik azt mondták, hogy ilyenkor nekem olyanok a fájdalmaim, mint a szülési fájdalmak. Nem is bánnám, de legalább a végére lenne egy baba belőle!!! És hiába próbáltam én már mindent, semmi nem használt. Az a legjobb, ha beveszek valami nagyon erős fájdalomcsillapítót, amitől ugyanúgy fáj, csak egy kicsit elkábulok és el tudok aludni. (Az utóbbi időben meg szoktam spékelni egy kis Bacardival is a gyogyit, így még jobb!!!)

Mongya má meg valaki, hogy tudok smile-t beszúrni!!!
mary78

Mary Kép
Nem irigylem tőled ezt a szörnyű mensit Kép
Mosolygó először : utána rögtön szóköz nélkül )
Szomorú először : utána rögtön szóköz nélkül (

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Köszönöm szépen. Kép Végre-végre, úgy örülök!Kép Kép Kép
mary78

Szilva, Babcsi
Köszi, aranyosak vagytok! Persze nőni fog ez még biztos, csak hogy mikorra és megreped-e egyáltalán?!?!
Igen, a múlt havi is 13. napon volt 18,5-es.

Mary
Azta, ilyen brutál menziről még nem is hallottam Kép Végig ilyen vagy csak az első 1-2 napon? Szegénykém, szörnyű lehet. Viszont ha tényleg hasonlít a szülési fájdalmakhoz, akkor legalább tudod mire számíthatsz majd. Bár ez nem vígasz, mert szülni csak néhányszor szül az ember, menzi meg 100-szor annyiszor van.

Tündi
Vendég

Tünde Kép nagyon tetszett a cikk. Holnap megyek pszichodokihoz, kikérdezem erről. Tegnap a párommal nagyon sokat beszélgettünk este, tiszta ideg voltam, úgy éreztem, hogy minden hullám le akar nyomni a mélybe. Megnyugtatott, nagyon imádom. A helyzet a következő, október 31-ig él a mostani szerződésem, úgyhogy októberben visszamegyünk inszeminációra, és otthon is maradok utána, már nem jövök vissza dolgozni. Ha mégse sikerülne, felvetetem magam betegállományba, bármelyik doki kiír, és közben úgyis sikerülni fog, sőt, már októberben. KépKépKépKép
Nagyon tetszettek a képek! Honnan szedted? Én is böngésznék szívesen... Kép

wish Kép ikrekkel ne lépj félre, mert a lábikódnak bírnia kell! KépKépKépKépKépKépKép

Szilva Kép jósolhatok neked? Most nagyon úgy érzem, hogy sikerülni fog a gyerekáldás nektek! Minden zsigeremmel!
Küldök pozitív sugikat is!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kép

Barbi Kép sajnálom a kutyusodat! Reméljük szól odafönn az angyaloknak, hogy küldjenek neked pocaklakót napokon belül KépKépKépKépKép

Tündi Kép nem rosszak ezek az eredmények, még nőhet simán! A peteérés nem 100%-ban a ciklus közepén van, lehet, hogy ez a petécske későbbre érik meg. Áginak Kép a 19. cn-on volt az inszeminációja, mert addigra ért meg a petécske is meg a mnyh is. És most egy pocaklakó kisfiú boldog anyukája. Nehogy feladd!!!!!!

Babcsi Kép küldök neked drukkokat a lakásvásárláshoz!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem olyan flottul megy majd, mint a miénk volt. KépKépKépKépKépKép
Vendég

Barbi

Nagyon sajnálom a kutyádatKép

Kriszta

A laparnál én csütörtök délután feküdtem be - mondjuk addigra lett üres ágyKép Ja, és itt Pécsett csinálták a megyeiben. Péntek reggel műtét, szombaton haza. Kedden varratszedés a köldökből, ami nem túl kellemes, de kibírható. Plusz egy kis seb a szeméremszőrzet fölöttKép Állítólag itt fújták fel a hasam. Csüt. este és péntek hajnalban egy-egy beöntés (műtét előtt) - na ez nem vmi kellemesKép A műtétnél megdöntöttek kicsit fejjel lefelé, a hasamat felfújták, hogy mindent jól lássanak, a hüvelyen keresztül kék folyadékot fecskendeztek a méhbe, hogy lássák, átjárható-e a petevezeték. Utána kicsit kéket pisiltem. Műtét után ment még az infúzió, amitől nagyon kellett pisilni=ágytál. De amikor lefolyt, felkelhettem zuhanyozni. Betét kell, mert van egy kis vérzés. Remélem, ez érdekeltKép
gtünde

Szilvi, berni pásztor volt, gyönyörű nagy barna szemekkel, tudom hogy jobb lesz csak megszoktad 6 éven át hogy gondoskodni kell valakiről aki most már nincsen, ja és senki nem örül úgy nekem mikor haza megyek mit Õ tette.

Képzeleljétek tegnap olyan rosszul adta be a szurit a párom, hogy a hasamon van egy elég szép nagy lilla folt ( sikerült egy hajszáleret eltalálni)ami nem is lenne baj csak keletkezett egy hólyag a közepén amit vérrögnek hivnak a dokik. Na nem panaszkodok tovább.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TündiKép
Csak az első nap ilyen brutál, kb. 3-4 óra az az idő, amit végig kell görcsölnöm, utána már jobb. A fájdalmakat már megszoktam, csak nem mindegy, hogy otthon tudok a földön fetrengeni meg percenként WC-re járni, vagy hogy itt az ügyfelek előtt tartani kell magam, miközben mindenki azt kérdezi, hogy "Marcsikám mi van magával hogy ilyen halál sápadt?" Már néha olyan hülyeségeket hazudok, mert még se mondhatom minden ügyfélnek, hogy "Á semmi, csak menstruálok!"Kép)

BarbiKép
Én is nagyon sajnálom a kutyusodat.Kép Ugyanebben halt meg tegnap a munkatársam kutyusa is, ő is itt sírdogál.KépKépKép Tudom mit érzel, én is nagyon megszenvedtem, amikor a 10 éves gyönyörű szép skót juhászomat elütötte az autó (ráadásul a tesóm!!!KépKépKép).
mary78

GtündeKép

Látom nagyon pontosan leírtad a lapart!
Neked utána nem volt kék a feneked?
Nekem kb. egy hónapig szép indigókék volt, a párom mindig olyan jókat röhögött rajta. Pedig mosakodtam!KépKépKép Most már lekopott.
mary78

Barbi Kép milyen szurit kapsz most? Én azt hittem te adod be magadnak. Ha mész UH-ra, mutasd meg K-nak.
Vendég

Mary
Hát akkor tarts ki még egy picit, reméljük már nem sokáig kell effajta kínokat átélned! Milyen furcsa lesz majd képzeld, hoyg 9 hónapig nem menzizel Kép

Noémi
Nem, nem adom fel semmiképpen, csak félek hoyg hirtelen megnő és megint ciszta Kép Ráadásul most még próbálkozni sem nagyon tudunk, legalábbis hétvégén semmiképpen Kép Na mindegy, majdcsak kipipálom ezt a hónapot is.

Tündi
Vendég

Noémi, puregon pent a szokásosat, már látta egy bőrgyógyász , megnyugtatott hogy semmi komoly csak a látványa nem éppen szív deritő. Pénteken persz hogy megmutatom K-nak.

Véletlenül nem maradt valakinek egy ampulla pregnil( tűszörepsztő), babonából nem váltanám ki a receptet múlthaviból maradt egy.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Szegény kutyus.
Nekem egy ampulla choragonom van. Kérdezd meg, most nem-e repeszthetnétek azzal Kép

Mary Kép
Én tudom milyen gáz, ha ennyire görcsöl. Nekem is volt, hogy hazküldek a suliból, vagy hazamentem a munkából.
Viszont, az akupunktúra nekem nagyon bevállt, azóta nem kell gyógyszert bevemennem, csak éppen hogy görcsölget egy kicsit. Próbáld ki te is esetleg. És a babásodást is segíti Kép

Tündi Kép
Tudod, a tüszőrepesztésre a hasprás a legjobb. Ha már kellő méretű tornássz rá egy kicsit. És ne aggódj, az biztos nem használ Kép

Noi Kép
Nagyon jól kitaláltátok, ezt az októberi inszemet. Akkor együtt babásodsz majd Sacival, Amicával és velem Kép

AndiKép
Nem buci a lábam, csak fáj. Jól meghúztam szerintem benne az inakat.

Wish

wish

WishKép

Köszönöm a tanácsot, lehet hogy kipróbálom. Látod ez még nem jutott eszembe, pedig amikor fogszabályzóm volt, jártam, mert minden állítás után iszonyatosan fájt, levélszám szedtem a Cataflamot.
mary78

SzilvaKép
Köszi a saccotKép én is ezt saccolom neked, jó?Kép

MaryKép
Nekem is ilyen fájdalmas menzim volt régebben, ezerrelo fetrengtem az első 2 napban. Mostanra már nem olyan vészes, ameddig meg gyogyit szedtem egyáltalán nem volt szörnyű.

NoéKép
Köszi a bíztatást a lakásvásárláshoz, remélem minden o.k. lesz

BarbiKép
nagyon sajnálom a kutyusudat. Nekem mindig volt kutyám (most is van egy pici fehér kislány) és olyan mintha az ember gyereke lenne. Annyira tudnak szeretni és akkor nagy a lelkük. Sajna én már többször átéltem az elvesztésüket.Kép

WishKép
Hogy van a lábad? Küldök gyógyító energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Képzeljétek,egy áruháznál beletolattam egy parkoló autóba és a tulaj tök rendes volt (megkerestettem a biztonsági őrrel)de volt ott egy szemlélődő idióta aki elhordott mindenféle bunkónak, most szóljatok hozzá milyen szemét emberek vannak. Mennyivel szebb lenne a világ ha csupa értelmes és jószívű ember lenne csak és nem lennének ilyen buta rosszindulatú emberek. Teljesen kihozott a sodromból. Na....

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a peteérést figyelő mikroszkóppal? Páfrányos, ha peteérés van, nekem viszont már 1 hete késik a menzeszem és azóta minden nap páfrányos. Mikor a fiammal terhes voltam, akkor is páfrányos volt. Ezekből azt gondolnám, hogy terhes vagyok, ami ennek mégis ellent mond az 2 negatív terhességi teszt és egy UH vizsgálat. Kiváncsian várnám, hogy nektek milyen hasonló tapasztalataitok vannak(voltak. Egy barátnőm olvasta valahol, hogy terhességnél is páfrányos, de a leírásában nincs benne. Erről mit tudtok?)
köszi
Kriszta

ui: eredetileg ebbe a topikba szántam, csak véletlen egy topikkal lejebb kérdeztem. Bocsi azoktól akik ott is olvasták Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Noémi Kép
Olyan aranyos vagy, én is nagyon szeretném, hogy jók legyenek a megérzéseid!!!

Babcsibe Kép
Jó cikis lehetett ez a tolatás. Még szerencse, hogy ilyen normális volt a tulaj. A bunkó szájtátival + ne is törődj.
Rendes emberből vagy, mert 100-ból 99-en biztosan elmenekültek volna betétlap-adás nélkül!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Csajok!
Köszönöm, hogy reggel kérdeztetek a hogylétem felől, hát jelentem pocsékul vagyok Kép ...
Vizkrisz ez tényleg egy fránya kórság ráadásul a net is lustálkodik.
Estére összeszedem magam és visszaolvasok! Kép

Kép
Kép
Kép
amica

SzilcsibeKép
Köszi a rendes embert.Kép Bennem fel sem merült, hogy elhúzzak. A mi kocsinkat vagy már négyszer meghúzták parkolóban és persze mindenki otthagyott legalább 100 betétlapot.Kép szóval tudom milyen érzés.

Nyanya
Már többször taglaltuk itt, hogy a pg mennyire hatásos. Sajna azt, hogy terhesség alatt páfrányos lesz-e nem tudom. De pl. wish azt mondta, hogy menzi alatt páfrányos lehet. Nekem mutatta a pé-t, szóval valószínüleg működik. A terhességi tesztek sem mindig mutatják ki korán, beágyazódás után pár nappal vagy egy héttel attól függ mennyire érzékeny a teszt a beágyazódás meg kb. 1 hét. így az UH-n sem biztos,hogy már látszik még. Egyébként rendszeres a menzid?

Kép

KépKép
babcsi

Mary

A fenekem kék nem volt, inkább sárgás a jódtólKép
A menzim nekem is nagyon hasonló lefolyású, hasmenés, hányinger szintén. Én is abban reménykedem, hogy a szülés sem lesz rosszabbKép Na meg én túléltem már egy becsípődött porckorongsérvet is, ami ennél vagy tízszer fájdalmasabb.

Tündi

Szerintem sem rosszak az eredmények, biztos később lesz a pé-d. Ne add fel!
gtünde

Babcsi!
Bocsi, hogy nem olvastam vissza, de olyan sok archiv van, hogy azt sem tudtam hol kezdjem.Kép Nekem egyébként működik a mikroszkóp (MaybeBaby ez talán jobb mint a PG53) Menzi alatt még sose néztem, de terhesség alatt nekem páfrányos volt. Vajon miért nem írja ezeket a használati útmutató?
A menzim szülés óta úgy ahogy rendszeres, de az elmúlt 3-4 hónapban kifejezetten rendszeres volt. Most viszont már 9 napja késik.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

MaryKép
Akkor drukkolok és reméljük hamarosan + teszted lesz és az UH-n is babuci rajzolódik majd!!!

Kép

KépKép
babcsi

Bocsi, nem Mary hanem Kriszta...már össze-vissza írok!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Már megint egy jó csomó időbe telt, amíg végigolvastam az elmúlt időszak hozzászólásait. Már jegyzetelnem kell kivel mi történt.

Tünde, ViszkriszKép
Köszi az infot, hogy a párotok mintáját ti magatok is elvihettétek. Azért még felhívom a doki asszisztensét. Bár szerintem is megcsinálnák így is, főleg, hogy fizetek érte. Akkor inkább nem piszkálnám a férjem, hátha vele minden rendben van. Ha meg nincs, ráérünk azután is visszamenni együtt.

LaraKép
Hát Te aztán tudsz érdekes görbét produkálni. Szerintem kérdezd meg a dokidat mit szól ehhez, mert nagyon furcsa.

MaryKép
Nekem is most van meg és tegnap hasonló tűneteket produkáltam, mint te. Csak hasmenésem nem volt. A férjem megmosolygott és azt mondta, mostanában olyan vagyok, mint egy 14 éves. (Ezt arra értette mennyire tudok szenvedni és hogy nem mindig 28 napra jön meg, hanem össze-vissza.)

BabcsKép
Ne is törődj az áruházi bunkóval. Ilyesmi mindenkivel előfordulhat. Az a lényeg, hogy a tulaj nem cirkuszolt és egyébként is rendes tőled, hogy megkerested.
Már nekem is tolattak egyszer parkolóban, de én bent ültem a kocsiban. Mire kiszálltam, megnéztem a "kárt" addigra eltűnt az elkövető. Szerencsére csak parkolójegyet vett és mikor kérdeztem, hogy ő jött-e belém ezt mondta: "Jé nem a fának mentem?" Én sem cirkuszoltam és végül még jól is jártam, mert egy régebbi sérülést is megcsinált a biztosító ingyen. (Szépen mosolyogtam a kárfelvevő bácsira, aki nem is volt igazán bácsi csak fiú.)

Na megint sikerült jó sokat írnom. Amikor kevés időm van ritkán írok, de akkor sokat.

Kép
Kép
tiza

Mary Kép a petevezetod nem atjarhato? bocs,,,de csak most olvastam vissza - ez az info is az elozo oldalrol jott meg.
Paroddal minden rendebn?

Tundi Kép az oraiasi tuszo nem? 18,5 cm ? 20 mm szokott max lenni? vagy 10 mm? vagy 10 mm a nyh. ? tok hulye vagyok, mar osszezavarodtam

Barbi Kép hogy van a hasas azota?

noi Kép a wish nel olvasom, hogy te is okt.ben inszemezel? akkor kb egyutt lesz nekunk. En ahogy szamoltam, ugy okt 5 re fog esni. neked?
Wish Kép neked is itt van mar az ido..ugye? mikor mesz vissza?

tobbiek is sziasztok Kép
saci

IzaKép
Köszi a megnyugtató szavakat. Sajna én nagyon tudok lelkizni ilyeneken, mert nehezen értem ezeket az embereket. Valószínüleg így éli ki a kisebbségi komplexusait. Azért az már durva, hogy bent ülsz a kocsiban és úgy hajtanak el!

Örülök, hogy te is be tudod vinni a mintát és nem kell apát ezzel piszkálni és drukkolok, hogy jó legyen az eredmény!

Kép

KépKép
babcsi

Köszi BabcsiKép
Egyébként én is ilyen lelkizős vagyok. Képes vagyok napokig rágódni, ha valami igazsgtalanság ér. Ráadásul ott a helyszínen sosem jut eszembe semmi frappáns válasz amivel lealáznám az illetőt. Bezzeg otthon!
Na mindegy, ez már nem fog megváltozni. Tényleg, a Te kocsidban nem lett kár?

Kép
Kép
tiza

SaciKép

Márc.-ban derült ki, hogy mindkét pvezető el van záródva. A júniusi laparral elvileg átjárhatóvá tették, ezért mondták, hogy pár hónapot próbálkozzunk spontán. Eddig 2 hónap próba volt, a második úgy, hogy UH-val néztük az ovuláció napját, és úgy időzítettünk. Így sem jött össze. Az unokatesóm így 1 évig próbálkozott, nem sikerült neki. Én nem akarok ennyi időt rászánni. Ezért most visszamegyek a BMC-be, aztán amíg elkezdjük az első inszemet, addig is lehet még egy hónap spontán próbálkozás.

A párommal egyébként minden rendbenKép, legalábbis májusban még így volt, remélem nem változott. Azt a fránya cigit nem tudja letenniKép,ezért úgy aggódom, hogy nehogy romoljanak az eredményei. Pedig le akar szokni, és tudom, hogy akaratereje is van, de valahogy sosem jut el arra a pontra, hogy na mostantól. De nem is cseszegetem vele, mert amíg nem tudtuk, hogy mi a bibi, mindig azt mondtam neki, hogy biztos azért nem sikerül, mert túl lassúak neki a cigitől. Arra nem is gondoltam, hogy nálam lehet a bibi.
mary78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?