A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok! Kép

Ma még mindig semmi.
Az orvosom azt mondta a múlt hónapban, hogy ha esetleg megjön és lassú lefolyású lesz akkor menjek vissza. Egyébkénk az előző ciklusom is ilyen (hasonló) görbés volt. Akkor volt az alma nagyságú cisztám. Na az szerencsémre elment magától.

Kriszta!

Azok valós értékek.

Kép

Kép
lara26

Sziasztok!
Már látok!Kép
Igaz az ebéd akár fűrészpor is lehetett volna, de legalább a gyerekek jobban vannak. Szerintem Márton hozta haza oviból a vírust, őt kikezeltem mi meg "belerokkanunk" (apa, anya, Janka).

Wish, Saci, Noi, én is elkezdtem az utolsó üres ciklust, októberben épp Márton szülinapjára esik a Jónásom és a fele is, három éve pont akkor sikerült! Csak még apa "nem tudja", hogy én már annyira szeretném! Kép
De fogalamam sincs, hogy mire számítsak, az első nehezen jött, a második észrevétlenül... Kép

Babcsi, két napja lelkizek én is egy hülyeségen. Annyira meg tudja az ember napjait keseríteni néhány ember de küldök neked egy nagyadag jókedvet!

Annyian voltatok ma követni sem tudom, legyengült a memóriám, holnap már "ötye leszek" (32), de kapok rá egy fényképezőgépet! Úgy várom!!!!!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
amica

IzaKép
Teljesen igazad van, az embernek otthon jutnak eszébe hogy, hú meg ha ezt kellett volna mondani, mindegy már kezdek leereszteni. Sajna az enyémben is lett kár, a bal hátsó lökhárító benyomódott, holnap viszem a szerelőhöz megmutatni. Ez van. Aki közlekedik azzal előfordulhat.

AmicaKép
Köszönöm a jókedvet, olyan jó, hogy itt mindig össze tudjuk egymást kanalazni. Köszi-köszi, már sokkal jobb!

LaraKép
Tényleg úgy tűnik mintha a 29 cn. lett volna pé-d, mert már emelkedőben van a görbéd. Nincs semmi menzi szerű tüneted? Vagy valami más?Kép

MaryKép
Ne izgulj, a cigitől azért nem mennek a kiskatonák tönkre, bár tényleg jobb lenne ha le tudná tenni szegény.

Kép

KépKép
babcsi

Semmi tünet. Ill. tegnap olyan volt mintha meg akart volna jönni, de nem. Ez nekem a furcsa.

Kép
lara26

De akkor hány napos lesz ez a ciklusom 43?

Kép
lara26

Lara
szerintem menj le a dokuhoz, hogy csináljon egy UH-t és akkor biztosat tudunk majd.

Kép

KépKép
babcsi

hahaha...akarom mondani dokihoz...A dokuhoz is lemehetsz de akkor Jedi lovagnak kellene lenned!

Kép

KépKép
babcsi

Lara
Ahogy nézem a 14. cn.-on volt egy + LH teszted és a hőd is lement egy kicsit meg föl, azé csináljá mán egy tesztet ha holnap sem jön meg!

Kép

KépKép
babcsi

Saci Kép ma 9. cn, tehát még legalább 30 nap, azaz október közepe lesz. Már nagyon várom. Kép
Októberben sokan kapunk zebrát wishtől, mert annyira boldogan osztja majd zebrásként már KépKépKépKép Ugye Wish ? KépKépKépKép

Nem nagyon tudok többet írni, de holnap jövök.

puszi
Noémi
Vendég

Noé
Hajrá babásodásra fel!!!

Wish osszad majd bőkezűen a zebrákatKép!

Most mennem kell és valószínüleg holnap du. todok csak jönni. Folyik nagyban a lakásügyintézés, hogy legyen babucikának saját szobácskájaKép

Mindenkinek a legjobbakat, boldogságot, békességet babasereget!!!

Kép

KépKép
babcsi

Amica Kép ha mar 2 x sikerult, most is fog ! Kép

noi Kép akkor kb 10 nappal fogsz kesobb szulni mint en Kép

tiza Kép , babcsi Kép ez komoly? nem kell a spermat helyben leadni az inszemhez? be is lehet vinni ??? EZ NAGYON erdekel !! !

Mary Kép igen lapar utan megnonek az eselyek, szoval hasznaljatok ki. Minden nap, vagy minden masnap akcio. Akkor nem is kell uh-ni . Nem konnyu leszokni a cigirol - de most gondolom a parodnak eleg egy "feladat" is.

Lara Kép teszt volt?
saci

Sziasztok Csajok!
Sajnos nincs időm végigolvasni a hozzászólásokat, de mindenkire gondolok és szívből drukkolok. Jó lenne hatalmas mosollyal olvasni, h vkibe pocaklakó költözött és csak vendégként fog visszajárni hozzánk és persze ezerrel szorítunk érte majd.
Ti szeditek az Elevitet?
Vaki azt mondja szedjem van aki szerint nem kell csak az 1. hónap után mikor megtudom, h van baba?
Köszi
Puszka Mindenkinek
hukmuk

Itt a hugom kislánya. Nagyon édi.
Most csak ennyi.Kép

Kép
vizkriszisback

Tényleg nagyon ari!!!!!!!!!!!!

tegnap teszteltem 1 negatívat.

Kép
lara26

Saci

Anyukám (ő a közvetítőKép) ma beszélt a dokimmal és kiderült, hogy én csak azért vihettem csak úgy be az inszemhez a spermát, mert jól ismeri Anyukámat stb. Szóval normál esetben ott kell produkálniKép

Kriszta

Nagyon jópofi kiscsajKép Itt van neked a mintaKép

Lányok!

A dokim még azt is mondta, hogy szerinte pszichés alapon nem jön nekem össze a baba. Úgyhogy most annyira optimista leszek, hogy csak na! Nem mondtam még, hogy terhes vagyok?Kép 3 naposKép
gtünde

Ja, és tök rendi volt, mert mondta, hogyha a párom menne Győrbe, akkor szívesen beajánl az ottani meddőségi központbaKép Ha még szükség lesz ráKép
Gondoltam, hogy mindig a 10. napon elmegyek egy hétre táppénzre és felutazok Győrbe. Így talán megoldható lesz.
gtünde

Nekem itt a mintám (igaz, már két éve készült a kép):

Kép
Õk a húgom gyerekeiKép
gtünde

Na még egy utolsóKép

Nem tudom már ki kérdezte, hogy hol találtam gyerek- és egyéb szobás képeket a neten.
A következő oldalt tudom ajánlani, ha vki ért egy kicsit angolul:
www.bhg.com

Nemcsak lakberendezési ötleteket, hanem recepteket, kertészeti ötleteket és egyéb jó dolgokat is lehet itt találni.

Jó böngészést hozzá!
gtünde

Noé

Örülök, hogy tetszett a cikk. A párom találta és velem is elolvastattaKép Mint feljebb írtam már, a dokim szerint is pszichés eredetű lehet a meddőségem.
Érdekes módon, ez engem megnyugtatott.
Most olvastam vissza, hogy te kérdezted a "szobás" oldalt. Az előbbi üzit ajánlom figyelmedbeKép
És mivel tudod kiíratni magad?
gtünde

Olyan rossz, hogy én csak délután meg este tudok lenni. Amikor alig van itt vki. De a melóhelyen annyira gyatra a net, hogy amit délelőtt küldtem, azt is legalább 3szor kellett megírnom és elküldenem, mire sikerült.
De most én is megyek.
Jóccakát!

Kandika

Azért írd már le nekem, hogy kell a nagyobb betűket előállítaniKép
Köszi, puszi
gtünde

Sziasztok lányok!
Sajnos alig van időm "benézni" hozzátok, mert ki sem látszom a munkából. Azért igyekszem visszaolvasni mindent, csak írásra nem marad idő. Most pár napig olvasni sem tudok, mert el kell utaznom.
EGyébként várom a hétfőt, hogy bemehessek a hormonvizsgálatom eredményéért. Meg várom, hogy a hét vége felé megint megjöjjön... (úgy érzem, hogy meg fog) Kicsit szomorkodtunk is ezen a párommal, mert úgy gondoltuk, ebben a hónapban tényleg megtettünk minden tőlünk telhetőt, és mégsem... Na de majd folytatjuk Kép

Iza, drukkolok, hogy összejöjjön a vizsgálat, akár úgy, hogy végül mégis úgydönt a férjed, hogy bemegy, akár úgy, hogy te viszed be.

Wish, Babcsi, Szilva, Gtünde és a többiek: mindenkiért nagyon izgulok - ideje lenne már, hogy megtörjön a jég és történjen végre valami!

Jó éjt nektek - és szép álmokat Kép
gmarta

GTünde
Komoly ez a győri project! Kép De már nem lesz rá szükség. Kép Irány a minta utáni sorozatgyártás! Kép
A hugom kislányáról annyit, hogy azért ilyen rémült a mosolya mert a fényképező 15 centire volt az arcocskájától .Kép
Hukmuk
Szerintem is szedd az elevitet! Azok a vitaminok már a fogantatás előtt szükségeltetnek, talán épp a fogantatáshoz. A benne lévő folsav a szervek rendelenes fejlődését hivatottt megakadályozni. Mire észreveszed a terhességet...már elindult a pici testrészek fejlődése. Tegnap láttam a Discovery-n a baba 9 hónapos fejlődését. Pont egy kis kellemes testmozgás Kép után bekapcsoltam a tévét. Pont ezen a csatornán volt...és épp egy petesejt beágyazódását mutatták. Lehet égi jel! Kép
Köszi az infókat a laparról. Ilyenekre voltam kiváncsi, igen.
Na jó éjt! Pusszantás

Kép
vizkriszisback

Amica Kép
Boldog szülinapot! Kép Kép Kép
Kép
Üdv. az Ötyék között!!!!

Kriszta Kép
Nagyon édi baba! Én is szeretnék egy ilyet! Kép

Nem sokára indulok a BMC-be tüsző-nézőbe! Drukkoljatok, hogy minél többen és minél nagyobbak legyenek! Ja és a mnyh.-ért is kell izgulni, mert az nekem nem szokott valami jól alakulni!!!

Kép
Kép
szilva069

Szilva ü drukkolok !!!! Kép Kép majd irjal utana...

Krisz - en is lattam azt programot. hihetetlen volt. akkora csoda ez a terhesseg/szules, hogy el sem hiszem, hogy ez emberek millioinak sikerul siman Kép

tunde - allitolag a legtobb meddoseg psziches erededetu. Ezert van, hogy amikor sokat feladjak vagy orokbefogadnak,,akkor hirtelen terhesek lesznek. sokaknak segit a (jo !!!) pszichologus, vagy a kineziologus, stb. nekem jot tett lelkileg a kineziologus, de terheset nem csinalt belolem Kép
A spermaval mazlitok van. En sok mindent megtennek, hogy ne kelljen a ferjemet cipelni oda.

Lara Kép sajnalom nagyon Kép Kép remelem nem vagy nagyon ki !!!!! kuldok egy adag erot a tovabballashoz.
saci

Szasztok csajokKép
ezt a cikket szerintem mindenkinek érdemes lenne elolvasni. Itt választ kaphatunk a vitaminok időben elkezdett szedésének fontosságáról is mint pl. a folsav.

A várandósok gyógyszer- és védőszerkezelése
A jelenlegi hazai gyakorlat kritikája az újabb bizonyítékok alapján , dr. Czeizel Endre

válasszátok ki az első cikket

http://www.lam.hu/index.cgi?c=http://www.lam.hu/folyoiratok/lam/0408/tart.htm&k= alap000&v=79669587085&r=987239839

Tünde
Nagyon aranyoas mintáid vannak!Kép Min alapozza a pszichés problémát, adott némi magyarázatot? Ez akkor azt jelenti, hogy csak mindenhez pozitívan és felszabadultan kell hozzáállnod! Helyes csak így tovább!!! Meglátod hamar lesz eredményeKép

Amica
Boldog szülinapot!!! Üdv.: az ÖTYE klubban!Kép

Szilva
Mi volt a BMC-be? tegnap nem tudtam már tüszőnövelőt és mnyh. vastagítót küldeni, akkor most küldök:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++ és drukkolok!!!!!!

Mit saccolsz ajándékba Amicanak?Kép

Kriszta
Gyönyörű kislány!!! Olyan édes a kis pofikájaKép

Lara
negatív lett? Akkor még kitartás! Küldök sok pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Saci
Szóka

Kép

KépKép
babcsi

Tunde
nagyon szupik a képek. Szeretek ilyeneket nézegetni.

Kriszta
Nagyon aranyos a kiscsaj.Kép

Wish
Légyszi javítsd be ma 2.cn nap.

Szilva
Mi volt a dokinál? Hanyadik stimu napod? Mit szúrsz magadnak és mennyit?

En is voltam tegnap dokinál és úgy dontottuk hogy elkezdjuk a lombikot a genetikai adatok nélkul is. Ma már kezdtem is a stimut. Pénteken megyek megint dokihoz. Addig naponta 1 merionalt kell szúrni és azután a szervezetem reagálásátol fuggoen változik a gyogyi meg az adag is.
mili

Barbi
Nagyon sajnálom a kutyust. De nem értem hogyan támadta meg az a féreg? Ez csak úgy kialakul vagy elozménye is volt? En 13 év "egyuttélés" után vesztettem el a szobakutyusomat hát átérzem min mehetsz keresztul.
Szorítok a péntekhez. Akkor dol el mikor lesz az inszem?
mili

Szilva, Babcsi köszönöm!!!!!!!!!!Kép

Képzeljétek az előbb a lánykám szólt, hogy pisilnie kell! Nekállt vetkőzni, bilire ült és bugyit követel magának! Kép

A náthánk már jobb, csak szegény férjem van fáziskésésben.
Babcsi, remélem túl vagy a lelkizésen, nekem nehezen megy, két napja valaki beszólt és még mindig nem felejtettem el... Kép

Mili, örülök, hogy megint elkezdtétek!

Kép
Kép
Kép
amica

Kép
Kép

wish

Amica
Ezek szerint nektek már van két babocátok? Az jo ha a jonas nap és a kozépidoszak egybe esik mert az tuti jo párosítás. Nagy esélye van akkor a fogamzásnak. Mindent bele!
Most tudatosítottam hogy ma van a szulinapod. Sok boldogságot kívánok és azt hogy mihamarabb teljesuljon a vágyad.
mili

Amica

Kicsi lánykád nem akar pelust azért követeli a bugyit?Kép

Köszi, már túl vagyok rajta, bár ez mindig bosszantja az embert. De muszály túllépni a dolgokon nem idegesítheti magát az ember a végtelenségig. Szóval te is engedj fel! Azt aki neked beszólt mindennap látod? mert ha igen úgy nehezebb mert ott az a rút feje előtted.

Mili
megy a drukk!!!

Kép

KépKép
babcsi

Saci!
Egy csomó helyen nem kell helyben produkálni a spermát. Még inszemnél is oda lehet vinni. Szerintem kérdezz rá. Nekem csak annyit mondtak, hogy kb. fél órával előtte történjen és tisztára törölt gyógyszeres üvegben vigyem oda, testmelegen tartva. Nem is volt szó arról, hogy a páromnak helyben kellene aktivizálnia magát.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
Új vagyok köztetek, bár egyáltalán nem újkeletű a probléma az életemben(( Szóval kis háttértörténet: 2 és fél éve történt nagy elhatározás, hogy családot alapítunk. Minden megfelelőnek tűnt - boldog házasság, normális anyagi körülmények, 27 évesek vagyunk.... És vártunk, és vártunk, és sokat szomorkodtunk. Aztán 1 év után irány a BMC, kivizsgálások, eredmény: minden ok. Orvos még azt is közölte, hogy miért izgulok, nekünk ágyban, párnák közt össze fog jönni. (de akkor miért nem(?!?). Szóval nem győzött meg a hely, tartottunk pár hónap szünetet, majd a Schöpf-ben ajánlottak orvost, akihez elkezdtem járni. Õ nagyon kedves, nem drága, és a megbeszélt időben mindig fogad. Amit talált: prolaktin magas (fél bromo naponta), + "szép" cisztákat, ami szerinte endometriosis gyanús. Ezekből a BMC -ben semmit nem vettek észre.... Miután az időzített szex nem vezetett eredményre, nekiláttunk az inszemeknek, 3 -on vagyok túl, eredmény semmi....((( Elég nehéz a helyzet, főleg, hogy mindenki babát vár vagy babázik a környetemben, így - férjemen kívül - senkivel nem tudtam megosztani bánatomat.... EDDIG! Remélem , hogy a "társaságotok" segít!!! Első kördésem rögtön: mi az az ICSI???

Kép
Kép
emma1976

Szia Emma

Sajnálom hogy te is ilyen problémákkal kuzdesz. Szóval az ICSI a lombik egyik fajtája ahol nem "csak osszeeresztikL" a petét a spermiumokkal hanem beleinjektálják a petesejtbe, és így nagyon a megtermékenyulés esélye. Miért? Már lombikon gondolkodtok?
mili

Emma,
Az ICSInél a spermiumot egy vékony tű segítségével a petesejtbe jutattják. Akkor használatos, ha a kiskatonák nem képesek maguktól bejutni.
Ez nálatok nem jöhet szóba, ha a párodnál minden Ok.
didot

Didot
Olvastam hogy nektek is az ICSI johet szoba. Mikor kezditek? Nektek is a párod végett kell?
mili

Szia Emma 1976!
Nagyon salnálom, h ilyen problémákkal küzdötök.
Nagyon megértem az érzéseidet lassan én is ott tartok h rossz, ha a környezetemben kismama van. Nem irigykedek ,csak nekünk miért nem sikerül?
Mennyi volt a prolactin neked ?
Fontos lenne ,írd meg légyszi. Nekem 20. napon volt 584
Köszi
hukmuk

Hú, akkor valamit félreértettem... Bocsi.... Azt gondoltam, ez valami inszeminációhoz kötődő kifejezés. Szóval a párom eredményei szuperek, 92millió/ml és 90% aktív, na erre nem lehet panaszKép). Most még ebben a hónapban egy inszem, ha szombati uh-n a doki talál szép petét, ha semmi, akkor valószínű laporoszkópia, aztán eredménytől függően folyt. köv.

Kép
Kép
emma1976

Vizkriszisback!
Köszi a tanácsokat. Azt hiszem megfogadom csak egy apró aggályom van már most is igencsak túlsúlyos vagyok és azt hallottam , hogy ettől csak hízni lehet.Azt meg nem kéne mert már most is vannak gondok a vérnyomimmal.
Pusza
hukmuk

Emma1976
Szóka !
Lehet akkor én értettem félre. A prolacin egy hormon ami benned van ill. a nőkben.
Inszem hogyan működik?Mennyi idő után próbálkoztatok ezzel?
Pusza
hukmuk

Hukmuk!
Tényleg 584???? Nekem 20. napon 49 és arra is azt mondták, hogy sok....

Kép
Kép
emma1976

Emma 1976
Szióka!
A prolactin az én tudomásom szerint egy női hormon.
Neked ez mennyi volt?Inszem miből áll ?
Mennyi idő után próbálkoztok ezzel?
Gratula a párocskádnak.
Pusza
hukmuk

Emma1976!
Tök szar ez a gép hol fel megy -hol nem.Bocsi
Szerintem vmit félreértünk.
Tuti a prolactint nézted?
Nekem 2 orvos is azt mondta 500-550 ig jó!
Ja amúgy van egy ilyen topic ott az egyik csajnak 1100 körül volt.
Miben mérik?
Pusza
hukmuk

Hát, ahogy én hallottam az inszemet is mindenhol meg mindenkinél másképp csinálják: van hormoninekciós változat, van hogy clostibegiltel növelik a petéket, van hogy sehogy, ha magától is érik. Aztán inszem előtti napon megrepesztő inekció, inszem után pedig általában napi 3x1 ultrogestán. Mi 2 év után láttunk neki. Szerintem egyáltalán nem borzasztó, a havi normál ciklusodba van betervezve, és nem is fájdalmas. Csak az szörnyű, mikor a 28. napon vérvétel után telefonba bemondják, hogy az eredmény negatívKép((

Kép
Kép
emma1976

Hát, ahogy én hallottam az inszemet is mindenhol meg mindenkinél másképp csinálják: van hormoninekciós változat, van hogy clostibegiltel növelik a petéket, van hogy sehogy, ha magától is érik. Aztán inszem előtti napon megrepesztő inekció, inszem után pedig általában napi 3x1 ultrogestán. Mi 2 év után láttunk neki. Szerintem egyáltalán nem borzasztó, a havi normál ciklusodba van betervezve, és nem is fájdalmas. Csak az szörnyű, mikor a 28. napon vérvétel után telefonba bemondják, hogy az eredmény negatívKép((

Kép
Kép
emma1976

Tiza Kép koszi a valaszt !!!! remelem nekunk is sikerul megegyeznunk a dokival es otthorol tudjuk vinni a spermat...
saci

EmmaKép, HukmukKép
A prolaktin értékét többféle mértékegységben szokták megadni.
Ezeknek a hatérértékei:
<25 mcg/l(ng/ml)
<500 UI/l

wish

wish

Wish, köszi! Akkor ezért nem tudjuk összehasonlítani....

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!
Köszi Mili!

Babcsi, jó is lenne az a szobatisztaság!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Lányok Kép
Megjöttem BMC-ből. Képzeljétek olyan tuskó vagyok, hogy tegnap kellett volna mennem. Elnéztem a papírt. azért nem szidott le nagyon Sz. ügynök.
Ha jól számoltam össze, 8 tüszőm van 9-13 mm-ek.
Lányos zavaromban az endo-t elfelejtettem megkérdezni, úgyhogy az egyenlőre titkos adat.
Sebaj, mert pénteken újra megyek, akkor vérvétel + UH lesz. Már nagyon izgi a dolog. Mától apának is kell valami gyogyit bevenni. Õ is nagyon várja már!

Mili Kép
Szia! Örülök, hogy ti is elkezdtétek! Ma vagyok a 6. stimu napon! Nem sokkal járok előtted! Együtt izgulhatunk majd! Vigyázz magadra, és jöhetnél gyakrabban is!

Emma Kép
Üdv nálunk, de ne maradj sokáig. Ez a topic biztosan segíteni fog. Nagyon jó, hogy megoszthatja az ember a problémáit olyanokkal akik megértik!

Babcsi Kép Tünde Kép
Örülök, hogy már kismamik vagytok. Szép elhatározás!!!! Kép Kép Kép Kép
Úgy tűnik, hogy én a jövőhéten leszek állapotos!

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?