A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok!
maya ruled! kaja ruled! és volt babakedvezmény is!!! Kép egy tortilla, egy fovvó csoki és egy áviz összesen ezer pénz volt!!! Kép Kép ÉLJEN A MAYA!!!!!!!!!!!
majd még irok, de Igi épp, vmiért engem akar...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johi, látod, Isti ugyanannyi 9 hósan, mint Green Áronja 5 hósan - no comment Kép

derékfájás: bőven lehet a sok szopitól is, vagy esetleg megerőltetted magad... Neked is jár egy kis pihenés, nem?
ja és ezotériahívők szerint biztos "nem akarod beadni a derekad" KépKépKép

votiv 8)
votiv

Lányok tud valaki közületek a szopiztatás alatti tejcukor érzékenység kialakulásáról valamit???
Nem nekem van, hála..
De érdekelne a téma
A képeket meg kell keresnem a gépen..
Pusza
Kókusz
kókuszdió

Je, itt a Votiv...
moosejaw

Votiv, nagyon Kép, h nem jottok. de jobbulast azert es mostmar tenyleg!!!
a disznozsir komoly???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

KépKépKép
fiam, az ifjú Mick Jagger...
Kép

votiv 8)
votiv

Recca,

a zsír igaz... Kép

most hívtam fel a Rubint, azt mondták, holnp kevesen lesztek, vírus van...

votiv 8)
votiv

egyébként a nagyanyám is erre a zsírra esküszik, valami népi gyógymód - éppúgy lehet hasznos is, mint amennyire gusztustalan...

Kókusz, én nem tudok ilyenről, de eleve azt mondják, napi 1-2 decinél ne igyon az ember több tejet, szopi alatt főleg ne sokat - ennyi a tudományom Kép hogy vannak a drága leggyönyörűbb nevű ikerlyányok?

votiv 8)
votiv

a lányok jól vannak és szépen gyarapodnak.
Épp össznépi alvászat van. Nagyon Ritka!!!
kókuszdió

Votiv!
milyen számon hivtad fel a rubint??????????????nekem nem vették fel!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada mél ment

Bogárka köszi az infót, igyekszünk ott lenni
kókuszdió

és hát Mick Jagger rulez!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Zsanci, én egyszer hánytam azután, hogy ráesett egy dió a fejemre a fáról. (sztem kaptam egy kis agyrázkódást), de ezen kívűl más bajom nem lett. Kép Vagy ezért vagyok ilyen ütődött? Kép Remélem Biginek sincs már kutya baja sem. Kép

Moose

Házimunkával így is lemaradásban vagyok, mi lenne ha még hanyagolnám is?

Johi

Szerintem amiatt ne aggódj, hogy éjjel sokat felkel a bébi. Bendi is felkel többször is. Pedig ő állandóan tök sokat hízik és próbáltam már, hogy megetetem este almáskrumplival vagy tejpéppel és akkor is ugyanúgy felkelt. Ráadásul ha éjszaka nem szoptatsz, akkor a tej is még kevesebb lesz. Mondjuk kérdés, hogy az ember kinek higgyen, mert már én sem tudom, de a La Leche Liga honlapján azt írják, hogy az éjjeli kelések nem hogy rosszak, hanem még jót is tesznek, meg hogy ez azért van, mert a babák máshogy alszanak, mint a felnőttek és, hogy ha ilyenkor szopizhatnak az megnyugtatja őket és könnyebben visszaalszanak. Az viszont tény, hogy nálunk a rokonságban több olyan gyerek is van, aki folyton felébredt éjszaka többször, még 2-3 éves korában is, pedig már nem is szopizott. És akkor jött a tea meg a kakaó. Kép Szóval lehet abban valami, hogy a gyerekek még máshogy alszanak.
Meg lehet, hogy éjjel jobban is tud szopizni Fanni, mert csend és nyugi van.

Votiv

Jobbulást nektek!

ruz
ruzicsky

Zsanc, Rubin: 06 20 9232488

Ruz, nagyon köszi!

most megyünk dokihoz, rohanok

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Mindenkinek köszi a szopizós válaszokat. Fanni annyira de annyira eleven, hogy nem tudom elképzelni, hogy baja lehet. Most már csak azt nem tudom, hogy mit mondjak a dokinak, hogy miért nem próbáltam ki. De mondjuk majd mondom, hogy nem fogadta el, mert a tejet sem hajlandó üvegből inni.

Votiv: kengesddddddd csak a disznózsírt én is azt hallottam, hgoy jó. És mellgyulladásra is azt szokták javasolni. Nagyim is ilyesmire esküdözött. Istinek jó bulást. Remélem rendbe fog jönni hamar. Fanni is köhög, neki valami fura nevű dolgot adtak a köhögésére homeos drosetux vagy valami hasonló. (lusta vagyok odamenni, de ha érdekel leírom a nevét)

Milyen sok eltűnt bárányka előkerült, tök jó. És nektek is köszi a megnyugtatást.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv, kevesebben, mint multkor???
4 baba volt...

Coolio
recca

Maya ruled!

Hazaértünk. Megy a nyűgi továbbra is.
Ja, közben voltunk bankba, áttértem netbankingra, a kezembe nyomtak valami kütyüt, ami minden egyes belépésemnél új kódot generál. Ez a mai technika egy csoda, teljesen el voltam képedve (a bankos néni meg attól, hogy LH-t meg akartam szoptatni, de megkérdeztem tőle, hogy szoptassak, vagy ordítson....hát, az előbbinél maradtunk Kép)

Na, apa lassan itthon, mert suliban volt.

Neet: ELTE popular óra rulez! no meg a hirtelen bkv-zás, is, vagy felétek már nem is a bkv jár ????
Kép
ada007

nem bankba, hanem bankbaN voltunk
természetesen az elmex fogkrém elfelejtődött, meg bogyókat sem kaptam abban a köcsfej gyogyótárba...szóval mehetek ma este még egy körre itt keleten
ada007

Neet: öööööööööööööö no vasalódeszka...lenni asztal leterítve pléddel....az nem jó? de van vágódeszkánk is, azzal nem helyettesíthető? egyébként olyan bonyolultan írtad le az ingvasalást, hogy menten nem értettem, el is ment a kedvem az egésztől...majd jövő évben újra próbálkozom a vasalással....

Kókusz: megkaptam emilt....össznépi alvás? azaz Beni is?

Zsebi: úgy értettem, hogy ha kevesebb az anyatej, akkor eleinte látványosan megugrik a tápitól a súly és ez azért van, mert egyrészt más összetételű; eleinte 'megörül' a szervezet az újfajta, anyagoknak, másrészt meg a...na, basszus bele is zavarodok itt a végén
Lényegaléányeg, hogy szerintem Brúnó igenis nagyon csinos, jó húsban van, helyre kis legényke, a többi gyerek pedig túlfejlett Kép

Votiv: Isti Jagger igézően is tud nézni

Ildi: öcsikém is olyan csípőizés kínzásokon esett át, mert atomcsípőfickás volt, és most két egyforma hosszú lábon jár, mint Neet...habár ez utóbbit megfigyelem, mert ennyire nem mélyedtem bele Neet lábainak hosszúság-elemzésébe

Ruz!
mivel eteted te azt a Bendigyereket? fogadjunk, hogy már sztéken él (anyukám jön szombaton, mondja telefonba, hogy hoz széket is...mondom neki, anyukám, ne hülyéskedj már, milyen széket hozol, meg mér cipekednél? aszondja marhaszéket hoz...na, mondom van rajta egy tehén? kislányom, mondja anyukám te jól érzed magad? mit értetlenkedsz azon, hogy hozok marha SZTÉKET?na, hát csak ennyire vagyok ma leamortizálódva)

Csóka, Ada
ada007

Nem etetem székkel Kép Kép

De már kóstolt egyet s mást, mert tök sokat felébred éjjel és gondoltam megismertetem új kajákkal, hátha igényli, mert elég nagy baba. De nem számított semmit és mióta olvasgattam az LLL honlapját azóta beletörődtem, hogy felébred és kész, kell neki éjjel is a cici. Kép De már csak 11 nap és fél éves lesz és akkor jöhet a szték. Kép

ruz
ruzicsky

ja és melyik bank ez a csodabank?

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Lehet,h. kicsit félreérthető volt, amit a tápszeres gyarapodásról írtam. Nem folyamatosan hízik Marci olyan sokat, csak akkor, mikor elkezdett tápszert kapni, megugrott a növekedése, szerintem behozott egy lemaradást, és beált utána egy egyenletes növekedésre.

Az is igaz, hogy a vashiány is gátolhatja a gzarapodást.

Összességében szerintem is te tudod eldönteni, mi a jó megoldás, a lényeg, hogy ne zárd ki egyik lehetőséget sem. De ha nem akarsz neki tápszert adni, szerintem jobb, ha kiállsz a véleményed mellett. Mindamellett szerintem nem minden doki gonosz és lusta, aki tápszert ír fel...

Ja, Marci hossza 69 cm volt legutóbb. Mindig is inkább hosszra gyúrt, az első hónapban kereken 6 cm-t nőtt.
orsolka

voltunk dokinál, kaptunk köhögésre sinecod cseppeket, meg ephedrines orcseppet meg c-vitamint... Kép

és a doki visszahúzta Isti fütyijét, hát én majd elájultam, de a gyerek mintha észre se vette volna
a doki szerint innentől nekem kell csinálni, minden nap
dehát én úgy tudom, az csak később jön, vagy nem??
vélemények? tapasztalatok?

votiv 8)
votiv

na és elmeséltem a dokinak a zsírt, és azt mondta, azt nem szabad, és hogy csoda, hogy a gyerek nem lett kiütéses tőle...
én meg kuncogtam magamban

ki olvasta a Gyerekorvos nélkül-t? Kép

Ruz teje meg turbós, ez már biztos, igazi Ruz-power KépKépKép!!!

votiv 8)
votiv

Sziasztok ismét!
Remélem jó volt a tali!Kép

Votiv!
Istinek jobbulást!Kép Meg neked is! Remélem mostmár rendbejöttök! Egy ideje rátok jár a rúd! És köszi, amiket ítál! Fütyiügyben nincs tapasztalatom!Kép

Zsebi!
Köszi az ötletet! Felhívtam délelőtt a Dévény Alapítványt, mondták, hogy pár napon belül hívnak, hogy van -e időpont hamarabb, mint amit kaptunk! Erre ma délután rámcsörögtek, hogy menjünk holnap 10-re! Ez akkora mázli volt! Na, meg nagyon rendesek is, hogy kerítettek nekünk előbb időpontot! Nagyon kíváncsi leszek! Valamilyen Tündét kell keresnünk!

ILdi
ildi76

Votiv

Én sem tudom mi lehet a tejemben, hogy így hízik tőle Bendi. Kép Ha tudnám megosztanám a titkot. Kép

Fütyitémában valaki írta nemrég, hogy ha egyszer felhúzták akkor már mindig húzogatni kell.

ruz
ruzicsky

Hahó!
Maya rulez volt, ... vagyis ruled Kép! Jót ettünk, jót ittunk...és jó volt a társaság Kép
Viszont a délután katasztrófa: egyik gyerek sem aludt, na jó Doni egyszer 15 percet Kép Állítólag erős hidegfronti hatás volt, azt érezhették.

Oxi!
Örülök, hogy tetszenek a rucik Kép

Képzeljétek hazafelé a mayából, majdnem sikerült "felszentelni" az autót, mert egy barom állat nem adta meg az elsőbbséget egy helyen. Utána még a Zuramat is felhívtam, hogy megkérdezzem, hogy biztos nekem volt-e ott elsőbbségem, de tényleg így volt... a hülye meg csak jött, mint az állat Kép... na de szerencsénk volt Kép

most megyek, végre van egy teljes szabad esténk... tulképp nem is olyan rossz ez a délutáni nemalvás...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

A mayában már kérdeztem pár embertől, de mivel eddig nem kelt el itt is megkérdezem: nem akar-é valaki venni hintapadlizsánt?
Aki már járt nálunk tudja milyen ez, aki nem annak itt egy kép:

Kép

Nem én adom el, hanem a barátnőm, az ő gyerkőcei már kinőtték. teljesen jó állapotú, ezt igazából nem lehet nagyon leamortizálni. 6000 pézre gondolt (bolti ára 12 körül van)
Na, érdekel valakit???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok,

gigi irigy mert nem jutott el a mayábaKép

Votiv,
ha egyszer felhúzták már kell húzogatniKép Kép Kép
fürdés közben csak a sima vízben.egyébként b sem vette észreKépszerencséreKépmeg azóta semKép de gyerek rendben,mert az ingerre....Kép Kép Kép

ildi,
Kép Képremélem minden helyre jön a férjeddel és kitartás timcsivel

itt minden ok,de most el apáhozKép

cupp,
gigi
Vendég

Votiv!

Tutyikának jo bulást!

Ada!

Neet teljesenn félrevezetett vasalásilag!Nyaka után én az ujjait szoktam kivasalni!Jövő héten így próbáld!

Bogárka!

Juj,juj!Szegény Ti és Yariska!Én meg dicsekedtem,hogy nem fulladok már le sosem.Erre mit csinálo hazafelé?Tényleg jöhet a front!Kép
Padlizsánt még megkérdezem itt a házban mert a kertbe mégis akarunk gyerek játékokat csak még nem tudom,hogy többieknek mi a tervük.

Maya rulez volt,de megint nem tudtam beszélgetni rendesenKép

Jucus
20170114224602

Jóestét!

Senki sem lehet tökéletes, Vikka csúnyán lázasodik a szuritól Kép Azt mondta a dokinéni, hogy mehet neki a Panadol is, így azt kapott délben és most, 4-kor meg kúpot. Remélem most már éjzaka nem kell majd neki, mert sztm inzultusnak venné, ha felkelteném, hogy kúpot adjak neki. Kép
Juteszembe, próbált már valaki 3hósnak Panadolt adni? Hogy lehet? Rajtam, a ruháján, a kezén, a földön, az ideiglenes előkén, mindenhol volt, remélem azért elég jutott neki is Kép Olyan sűrű, hogy nem megy le hamar, mint a kokain, van ideje kilökdösni a nyelvével. Tipp?

Ildi: Nagyon jó, hogy kaptál ilyen hamar időpontot, drukkolok, hogy most már nyugodtabban teljen a kezelés.

KépKép
oxigen
Györköny

Jah és még valami: Tényleg csak 3 hós korig kell adni a Konakiont? Én úgy tudtam, hogy addig, amíg csak szopik, kell neki.

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi

Nekünk csak 10 hetes koráig kellett adni a kokaint. A panadollal kapcsolatban meg Bendi ha kanállal kap valamit és jó ízű azt szereti lenyalogatni a nyelvével. Kép Szóval az a titok, hogy hagyni kell nyalogatni és nem gyorsan bedönteni a szájába, mert akkor kilökdösi. Bár nem tudom, hogy 3 hósnál beválik-e.

ruz
ruzicsky

Oxi!
mi összesen két hétig kaptuk a kokaint. azaz 2 dobozzal..pedig azóta is csak szopizik...nem tom mi az igazság...
Votiv!
jobbulást!!! köszi a számot!!!!
Bogárka!
Kép szegény ti és az autó! minket is majdnem elcsapott a múltkor egy új merci, amit egy szép, szőke lány vezetett...Kép csak a jobb kezét nem igen találta...Kép
Ildi!
hajrá, remélem jó lesz holnap minden!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ruz, evesugyileg nalunk is ez a helyzet. tokmindegy ejjel van vagy nappal B enni ker. 1-2-3 orankent. mikor hogy. ez van. es biztos ezert combosodik olyan iramban.Kép egyebkent tejcin kivul meg csak almat es barackot adtam neki, de mindjart itt a 6. honap vege, es akkor aztan... szerintem B meg majd a szeket is megenne, annyira nagyon erdekli minden, ami kaja. v nem az, de megis ehetonek tunikKép

ILdi, de jo, h kaptatok idopontot. drukkolok nagyon, es majd szamolj be, mi volt!Kép

Oxi, nekunk is csak 2 doboznyit kellett abbol a szornyusegbolKép

Votiv, csak ovatosan azzal a zsirral, jo???Kép

Coolio
recca

Zsan, a 2 HET az 2 HONAP, nem? Kép

Coolio
recca

Sziasztok!

Maya ruled! És Benke tök jól udvarolt EmmánakKép

Oxi!
Konakionból mi is 10 adagot kaptunk, azaz 10 hétig.
A 3 hós oltástól Emma nem lázasodott be (nem adtam neki homeót), de a szuri helye még mindig kemény, pedig borogattam.

Ildi!
Jó, hogy ilyen hamar kaptatok időpontot, remélem ez a második alkalom már kevésbé fog megviselni.

Kép
Kép
manoka11

Jaj képzeljétek, tiszta gáz, de a spájzunkban két polcon megjelentek kis fehér kukacokKép Miután Emma elaludt, egy csomó ideig azt rendezgettük, kidobtunk jó sok mindent. Valszeg a buláta lehetett a ludas, mert egyszer régebben a zacsiból kiborult pár darab és beesett hátra a polcra, ahol nem láttuk. Elég szörnyű volt, de remélem sikerült megszabadulni tőlük teljesen. Mondjuk arra jó volt, hogy kidobjunk egy csomó kacatot, ami csak ott foglalta a helyet. Bocs az off-ért.

Kép
Kép
manoka11

oxi,
Képremélem jobb ékszakátok lesz!meg b nem kapta meg a 15 hósat.....de már én is izgulok.csak hát ugye betaknoysodott....
az én tudomásom szerint addig kell adni amíg kizárólag anyatejes láplású a gyerek,legalábbis nekem ezt mondta a gyerekdokink.

bogárka,
padlizsán nekünk kell!!!!!!!!!!!lefoglalhatom ha nem kell jucnak????????????és akkor el tudnám hozni tőletek ha lesz a tali?

gigi
Vendég

Isti ma kapaszkodás nélkül állt kemény 5 másodpercig, aztán eldőlt, mint a zsák. de azért megvolt! Kép
1 büszke anya Kép

votiv 8)
votiv

Oxi, remélem nem lesz gond éjjel, és holnapra elmúlik az egész! kúpért semmiképp se keltsd fel sztem. jobbat tesz, ha kialussza magát
panadol: még a 9 hós is néha kilöki a nyelvével... Kép
csepegtetve? Kép
kokain: nekünk a kizárólagos szopi végéig kellett, jó sokáig, és persze undorító volt, és életveszélyes az a rohadt ampulla

fütyi: van 1 kis szűkülete, azért féltem nagyon a dologtól. na, ha most már muszáj lesz csinálni, akkor eleinte a papára hárítom majd. végre vmi, amihez ért, hehe.

votiv 8)
votiv

Sziasztok Jó Reggelt!

Bendi ma éjjel se hagyott aludni, felkelt kb. 3-szor, és ráadásul most nem is alszik olyan könnyen vissza, mert jön a foga. Úgy rágcsál, mint egy kiskutya, már tud kúszni, az előbb nem figyeltem oda és már a földön a játszószőnyeg mellett felejtett papucsomat rágcsálta. Kép 1-2 méterre lévő tárgyakért már simán elmegy (vagyis elkúszik) Kép

Kokain ügyben pedig én nemrég megkérdeztem a védőnőt, hogy mi ez a furcsaság, hogy egyik helyen 10 hét a kokain, máshol meg amíg csak szopik stb. Azt mondta, hogy a k vitamin nem megy át a tejjel és a hiánya vérzékenységet okozhat, ezért adják és az első hetekben áll fenn a veszély, utána már nem annyira, de vannak dokik, akik túlbiztosítják a dolgot és végig adatják a kokaint, amíg csak szopik a gyerek.

Hááát na ezt sem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb, ha nem tömjük a gyereket feleslegesen vitaminokkal, vagy ha inkább bebiztosítjuk, hogy tutti ne legyen semmi gáz.

ruz
ruzicsky

Vasaló: Jucus, lehet, h azért csinálom másképp, mert Londonban tanultam és ott minden fordítva van. Kép

Ada, deszkát vegyél, anélkül én sem tudnám, pedig vasalófenomén vagyok! Kép
És inkább láb-rövidségről beszélhetünk. Kép Vagy Kép ?

Kokain: mi 5 hóig voltunk utasítva a szedésére. Vagy 5és fél, ja kb a csak szopi végéig.
Vigantol elvileg megy még 2 éves koráig, gyakorlatilag mindig elfelejtem, viszont napon vagyunk sokat, D vitamin rulez. Kép

Votiv,
E teljesen a régi, a Bogárka által említett vírus lehetett a baja, de már elmúlt. Nektek is hasonló gyors bulást!
neet
neet

Oxi ! Jobbulást Vikkának !!! Mi még mindig adjuk a K vitamint , amíg csak anyatejes , 2 hetente 1X.
Manoka !nálunk is volt pár hete , molylepke lesz belőle Kép bár próbáltam az összes kukacot kirakni , lehetetlen volt Kép Ja buláta nálunk is volt , attól ??? Mondjuk mindent kidobtam akkor amiben lehetett .

Votiv ! Istinek gratula !!!!

Neet ! Én úgyanúgy vasalok , mint te ! Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Vikka jobban van, éjjel már nem volt láza, csak hőemelkedése, de reggelre az is elmúlt. Kép
Érdekes dolog akkor ez a K, van még 3 ampullám, akkor azt még beadom neki, így lesz "félút" Kép
Köszi a Panadolos tippeket, a nyalogatás nem fog bejönni, arra gondoltam, hoyg ha kell majd még, felhigítom neki (mondjuk tejcsivel) Szerintem neki ez még nagyon sűrű, és nagyon kétségbeesett arccal nézett rám, mint ha valami nagyon rosszat adtam volna neki.

Votiv: Istinek gratula!

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv: én olvastam és meg is kaptam a könyvet. Jó..

Manó11: nálunk is néha előbukkannak mindenféle dögök a kamrában. Úgy úúúúúúúútálom őket.

Ada: a vasalási technikám nekem is hasonló. Igy nálun apa a vasalási felelős. Én is kb. a lepedőt és a párnát tudom kivasalni. De szerencsére apa imádja a dolgot. Én pedig azt sem tudom, hogyan is kéne.
Mi vettün fogkrémet homeósat és jelentem jó és fincsi és minden. Úgyhogy köszi az infót.
AZ a patika k...a sz@r és lassú. Igaz Juc?

Ildi: szombatra szerveződik a turkagyurka csapat... Ugye te is gyüssz?

Ada: még annyi, hogy tornát lehet-e más kisbabásoktól megkérdezni, lenne néhány ember akit szívesen megkérdeznék, de csak szíves engedelmeddel.

Tegnapi tali tök jó volt, lehet máskor is igy délelött, nyugisabb volt a hely sokkal.

Mesi: a vasárnap akkor érdekel?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Jóóóóóóóóóó Reggelt! amolyan pálinkásat Mindenkinek Kép

Tegnap nálunk jártak a gonosz Pocakmanók Kép, de elűztük őket......10-kor kínomban kendőbe pakoltam LH-t és azon nyomban elaludt.Kép

Johi: egyelőre nézzük meg, hogy közülünk, meg a másik társaságból menniyen jönnek a tornára, és akkor egy hónap múlva lehet már majd hirdetni, csak egyelőre kérdéses, hogy elférünk e...oké?
Ja, és aki autóval jön majd, mindenképpen hozzon polifoam-ot, mert 15-öt ígértek a múltkor is, de csak 6 db volt Kép
Én majd viszek kettőt.
Lassan ébresztő, aztán indulunk, megnézzük magunknak ezt a Ringatót Kép
Addig visszaolvasok, mert most cska a Johi hsz-át látom csak Kép
ada007

Votiv: én olvastam és meg is kaptam a könyvet. Jó..

Manó11: nálunk is néha előbukkannak mindenféle dögök a kamrában. Úgy úúúúúúúútálom őket.

Ada: a vasalási technikám nekem is hasonló. Igy nálun apa a vasalási felelős. Én is kb. a lepedőt és a pelenkát tudom kivasalni. De szerencsére apa imádja a dolgot. Én pedig azt sem tudom, hogyan is kéne.
Mi vettün fogkrémet homeósat és jelentem jó és fincsi és minden. Úgyhogy köszi az infót.
AZ a patika k...a sz@r és lassú. Igaz Juc?

Ildi: szombatra szerveződik a turkagyurka csapat... Ugye te is gyüssz?

Ada: még annyi, hogy tornát lehet-e más kisbabásoktól megkérdezni, lenne néhány ember akit szívesen megkérdeznék, de csak szíves engedelmeddel.

Tegnapi tali tök jó volt, lehet máskor is igy délelött, nyugisabb volt a hely sokkal.

Mesi: a vasárnap akkor érdekel?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

vajon miért ment át készer?

Ada: okés. akkor lássuk meg... részemről okés igy. Jó ringatót. Tegnap meddig vóóóóótatok?

j.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Johi!
Sajna még nem tudtam apával megbeszélni a hétvégét, mert hát a számítógép most is fontosabb volt. De ha eldől melyik nap megyünk anyuékhoz(remélem ma), akkor mindenképpen megírom.

Mesi
jnmesi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?