A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok.
Ma végre összeszedtem magam és megcsináltam a tesztet. És képzeljétek megjelent egy nagyon halvány második vonal, de tényleg nagyon halvány. Mit gondoltok most talán sikerülhetet?
Nem kénne már a 46. napon erősebb csíknak lennie? Azért csinálok holnap is egyet. Jajj, de boldog lennék!!!!!
marika79

Szilva Kép de micsoda állapot lesz! KépKépKépKépKép
Szépek a tüszőid, szerintem egy biztosan kisbaba akar lenni júniusban KépKépKépKép. Drukkolok a pénteki UH-hoz is!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Emma Kép kinél voltál a BMC-ben? Nem is értem. Az inszeminációk előtt nem csináltak neked hormonvizsgálatokat meg petevezeték átjárhatósági vizsgálatot? Hogyhogy a laparoszkópia most szóba került???? Én is 27 éves vagyok, de 25 évesen kerültem a BMC-be, és vizsgálatokkal kezdtek mindent, utána pedig rögtön inszemek. És sosem mondták azt, hogy majd ágyban..., mert egy év után mentünk, és azt ott el is fogadják. Kiváncsi vagyok melyik pancser hajtott el téged ezzel a szöveggel. Sajnálom.
Remélem a negyedik sikerülni fog. Drukkolok!

Mili Kép neked is nagyon drukkolok!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saci Kép nem értem, hogy neked mi a gond azzal, hogy otthonról akarjátok vinni a spermát? Vagy a férjed fél ennyire? Nálunk, ha felajánlanák, se vinnénk otthonról, mert én nem tudom garantálni a hőjét, a sterilitását és a gyors feldolgozását, mintha ott rögtön adná le, és így kész, nincs macera vele. Egyáltalán nem jobb otthonról vinni. Ugyanúgy stresszel vele, mintha a kórházban tenné, vagy nem. Ez biztosan nem jó. Gondolj csak bele, te mennyit tudsz ártani a spermáknak, míg odaérsz vele, mintha ott helyben adnátok oda. Ne haragudj, de szerintem gondoljátok ezt át.

Amica Kép boldog szülinapot! Szép ajándékot kaptál a lánykádtól! Gratula a szobatisztasághoz! Juhéjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!

Tünde Kép köszi a honlapot. Megnézegetem! KépKépKép
Vendég

Marika, ez nagy izgi! MEgosztanád velem, hogy sikerült? (kissé le vagyok maradva)

Noémi, Dr Zeke volt az. Nekem is megcsináltak mindent, de pl. prolaktint csak a 2. napon csináltak, 20. on nem! TÖk fura.... A Laporoszkópia a ciszta miatt merült fel, nem tudni, hogy endometriosis, vagy sem.

Tényleg, már most jobban érzem magam, hogy ezeket levelezek veletek!!Kép

Kép
Kép
emma1976

Szia Emma, hát azért még nem szólom el magam, hogy sikerült. Mi 1,5 éve próbálkoztunk spontán . Nemrég kezdtük el a kivizsgálásokat, a párom is most menne andrológiára, úgyhogy ez a babóca kezelések nélkül jönne. Csak jönne már, biztosan! Ha viszont igen akkor a palástfű tea nevét aranyba foglalnám, mert évekig nem volt szabályos a ciklusom, de két hónapig, amíg ittam akkor pont 28 napra meg is jött. Most meg még bizonytalan...
Veled mi a baj? Mióta probálkoztok?
marika79

Marika
En sem vagyok teljesen képben, hogy hogyan sikerult. De ha nem volt semilyen tuszorepi meg hcg szuri az elmúlt kb 14 napban akkor szerintem tutira veheted. A pedig volt akkor is meg a remény. Szorítok.

Szilva
Fogok igyekezni jonni. Nem minden nap vagyok gépkozelben de figyelemmel foglak kísérni és persze szorítani is fogok.Kép
Nem tudom írtad e hogy mennyi szurit és milyent szursz. Megprobalom visszakeresni.Ha nem találnám szolok.
mili

Marika

Hát ha ez a helyzet akkor én már halkan gratulálok is neked mert szerintem már tuti kismami vagy.KépKép
mili

Marika Kép Kép Kép Kép
Szrintem tutira örülhetsz! A halvány csík az csík, nincs mese!
Holnap várjuk a 2. teszt eredményét, aztán kiértékeljük! Csendben máris gratulálok!!!!!

Noémi Kép
Köszi a drukkokat! Most nagyon peregnek az események! De jó Kép

Mili Kép
Tényleg nem írtam meg. Bocsi.
Fél fecskendő Menopur, fél fecskendő Decapeptyl, 125 egységnyi Puregon.
Te mit kapsz?

Kép
Kép
szilva069

Mili Kép
Szerintem jól tettétek, hogy belevágtok a lombikba. Nagyon drukkolok Kép

SzilvaKép
Szépek a tüszőcskéid Kép Hétfőn lesz punkció?

wish

Noi Kép egyalatalan nem haragszom, sot koszi a hozzaszolast.
Maga a minta "megszerzese" nem nagy tortura a pasimnak,,de minek alljon ott a varotermeben? en eleg hamar ott tudok lenni, azalatt a 20 perc alatt semmi baja nem lesz. Engem ebben a meddosegi kezelesben a legjobban varotermi orulet faraszt le...szoval nekunk oriasi kulonbseg volna, ha elfogadnak. nem vagyunk egyformak Kép Kép de igy a szep...

Iza Kép te melyik kozp. ba jarsz?

szilva Kép itt vannak a tuszonovesztok +++++++Kép ++++++

emma Kép udv itt.

amica Kép isten eltessen !!! Kép
saci

Sackó Kép
Köszi a növesztő energiákat!

Wish Kép
Egyenlőre még nem volt szó, hogy mikor lesz punkció. Pénteken már biztos többet fogok tudni.
Már kezdem érezni a "kicsikéket", szúrkál a pocakom!

Kép
Kép
szilva069

lanyok, a Megann nem szult meg?
saci

Amica
Nagyon boldog szülinapot!
Kép

Emma
Üdv itt!

Noé
Nagyon szívesen. Remélem, találsz majd jó dolgokatKép

Marika
Még ne add fel! Lesz a csík erősebb isKép Szurkolok!!

Szilva
Tetszenek a tüszőidKép Szerintem jó méretesek. Te is megbabásodsz nemsokára, tudomKép

Babcsi
A pozitív hozzáállással nincs gond. Mi újság szaniter-beszerzés ügyben? Ha jól emlékszem, azt akartatok venni.
gtünde

Marika!
Hatalmas gratula nagyon ügyesek voltatok szerintem tuti bíztos azért még Imátkozok a babócáért.
Szeritem ne ugyanazt a testet vedd hanem egy másik fajtát.
Puszka
hukmuk

Puszi Lányok, léptem! Kép

Kép
Kép
szilva069

Bye-bye Szilva!
gtünde

Saci Kép
Reggel néztem az őszi babás topikon, akkor még nem szült meg Megann.
Táblafeltevés elött általában ellenörzöm az aktuálisan szülő kismamikat Kép

wish

MarikaKép
Ez szupi hír!!! Küldök csíkvastagító energiát!!!:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++ De jó lenne ha végre megindítanád a zebralavinát!!!!!

SzilvaKép
Ezek szupi tüszők és milyen sok, juhé!!!!Kép itt vannak a tüszőnövelő energiák:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

EmmaKép
üdv. köztünk, remélem hamar sikerrel jártok most, hogy már a megfelelő helyen vagytok!!!!

TündeKép
Akkor jó és hajrá előre harcra fel!!!Kép Most is szaniter és csempenézőben voltam. Láttam nagyon szépeket meg nagyon drágákat is. De csak óvatosan mert ugyi mindennek bele kell férnie az építtető által előírt keretbe. De szerintem nagyon szép lesz.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Mi újság a hasadban?Kép És teszt ügyben? Kaptál LH tesztet?
gtünde

Szilva
Ja és szerintem is állapotos leszel a jövő héten így majdnem egyszerre szül az ÖTYEcsapatKép Először Tünde mert ő lett állapotos legelőször aztán én mert rögtön utána döntöttem el és rá egy hétre már te is a szülőszobán leszel!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Ja és Amica is Ötye már.

Amica
te hogy döntöttél, mikor fogsz szülni?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi
Sőt, ha valamelyikünk előbb ill. később szül, még egyszerre is szülhetünkKép
gtünde

Mármint az előírthoz képestKép
gtünde

Szia TündiKép

Kaptam LH tesztet. Ugyan a dokim mondta hétfőn, hogy szerinte már volt pé-m mert nem voltak jelentősebb tüszők és most felesleges LH tesztelni, azért ma csináltam egyet és erősödik rendesen a csík, bár még nem pozitív. Érzek cicifeszülést meg tudod amit ilyenkor szoktunk, szóval lehet, hogy még csak most lesz. A hőm még mindig 36.9 és 36.7 között van (ma pl.36.9 volt.

Kép

KépKép
babcsi

Tünde
igen és akkor egyszerre tervezgetjük majd a ruhácskák meg játékok vásárlását...meg ilyeneket...Kép Szülhetünk konferencia szülésben isKép hihihi....

Kép

KépKép
babcsi

Szia -bia mindenkinek!

Ma vagyok az 1.cn-n. Ilyen görbével nem csoda ,hogy már megint nem jött össze. Most megvárom, hogy elmúljon aztán megyek orvoshoz.

Kép
lara26

Babcsi

A kutyusodról nem tudsz feltenni képet? Múltkor hiába írtad le, milyen fajta, nem lettem tőle okosabbKép
Nekem per. pill. a puli a kedvecem. Barátnőmnek van egy mániákusKép Állandóan eldobott faágak után akar rohangálni. Odaáll a lábad mellé, néz rád alig látható barna szemeivel - könyörögve. Ha nem veszel tudomást róla, megbökdös és a faágat a lábadra ejti. Ez főleg nyáron, papucsban élvezetes, amikor mondjuk egy háromkilós faággal teszi eztKép
gtünde

Jaj és köszike a drukkokat.

Kép
lara26

Babcsi

Hát én a hőhöz nem értek, de szerintem lehet többször is peteérés. Te vagy a multi-peteérő nőKép

Lara

Úgy sajnálomKép De legalább nem ciszta volt.
gtünde

Babcsi

Itt egy kép a kutyáról, meg az előző nyuszkámrólKép
Kép
Szegény nyuszka már nincs meg (nem a kutya bántottaKép), és a kutya is kicsit bozontosabbKép
gtünde

Babcsi

Milyen színt szeretnél a fürdőbe? Tudok képet küldeni szép fürdőszobákról isKép
gtünde

Ne má megenKép
gtünde

Tünde
Õ a kiskutyám...mindenki azt mondja, hogy olyan mint egy kis játék kutyus..annyira imádom!

A fürdőszoba csempe kék-fehér összeállítás lesz, de a falat fehérre szeretném. Küldjél képeket, hogy ihletet meríthessekKép köszike..Kép

Nekem elég lenne egy pé is de az legyen tutiKép

Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tündi!
nekem a múlt hónap az cisztás volt hasonló görbével!

Most megyek angolra de majd kb 1 óra múlva benézek.

Kép
lara26

Babcsi
Aszittem már megen egyedül maradtamKép
Édi, kis szomorú szeműKép
Akkor ihletnek:
Kép
Egyik oldalról.
gtünde

Másik oldalról:
Kép
gtünde

Lara
Hát tényleg érdekes volt ez a görbe, és sajnálom, hogy megjött. De hajrá és kitartás és mindent bele!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Tünde
köszike, ez klassz fürdi!! és milyen szupi ez a megoldás a mosógéppel!

Kép

KépKép
babcsi

Alaprajz:
Kép

Lara
Tudom, de ez talán nem, nem?
Have a good english lesson!Kép
gtünde

Ez a kedvencem:
Kép
gtünde

Ez is jó:
Kép
gtünde

Ez is:
Kép
gtünde

Meg ez is:
Kép
gtünde

És ez is:
Kép
gtünde

wish Kép koszi, hogy megnezted a Megannt

babcsi Kép orulok, hogy talaltal vegre lh tesztet. Ott ahol mondtam? vagy nem?
a tuneteid mar jot jelentenek,..lesz ott baba hamar !
tunde Kép szioka Neked is !
saci

Alaprajzot is tudok küldeni, ha megadod a méreteketKép, hátha van hasonló méretű.
gtünde

Szia Saci!
Neked nincs szükséged vmi képre?Kép
gtünde

Na halihó!
Tünde!Szuperek a képek ma is!
Majd küldök a mienkről is!-az meg rózsaszínű!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Helló-belló!
Szóval, visszatérve a nagybetűkre...Kép
A magokat 90%, hogy holnap feladomKép
gtünde

Babcsi

Ez is jó megoldás a mosógépnek:
Kép
gtünde

AMICA