A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szisztok.Lelkileg padlon vagyokKép
Nem panaszkodom innkabb mindenkinek irok par sort.

Unique,szerintem tudjak,baris nekem feltunne ha valaki bo cucokban van,foleg ha elotte nem ilyenekben jart.hom 36,3 nmhogy felfele hanem lefele megy.

dido jobbulast kivanok.

sziszka mennek a drukok+++++++++++++++++++++++++

csalad.nekem apu es anyu a legjobb barataim veluk mindent megbeszelek.A parom haragszik erte hogy ilyen nyitott vagyok a szuleim fele.

Kép
monyoka

tundi sajnalom.

Kép
monyoka

Tündi!

Fel a fejjel, legalább látjátok, hogy mi minden nincsen rendben. Sajnálom, de annak nagyon örülök, hogy nem sötétben tapogatózol, és nem is jósolni kell, hogy vajon mi a bibi, mert amúgy minden tökéletes. Korrekt leletek (még ha nem is jók) vezetnek el a megoldáshoz!!

Bízom bennetek, és nyugi, most már sínen vagytok. Bárcsak már én is itt tartanék, de én még csak ott vagyok, ahol Duddu, hogy még fél évig lazán elhajtanak mint szimulánst, meg nem ültetik el a fejemben a betegség gondolatát. Nem to mit szólna egy nőgyógyi feleség, ha neki mondanák ezeket a baromságokatKép

Juca

tjuca

Wish
Délelőtt kezdődik a tali, de nem baj ha csak délután tudsz jönni, én mindenképpen megvárlak, remélem többen is Kép

Monyó
Mi a baj? A hőd? Jövő héten megézzük azt a görbét, jó?

Tündi
Vendég

Tundi tejselyen osszetotem.Lelkileg es fizikailag sem birom tovabb.A hom nem fontos,majd felmegy de jovo honapban megnezhessuk ha lesz kedved.

Kép
monyoka

Monyó!

Csak gyorsan!!!

Előző menzi teljes hossza mínusz 14. Akkor van peteérés, addig ilyen alacsony a hőd, ne pánikoljál már!!! Utána megy fel 37 körülire!!!

Juca

tjuca

Tündi Kép
De jó ha megvártok Kép
Remélem nem húzódik el a tréning ahogy szokott, és akkor legkésöbb 3-ra ott vagyok. Majd cseréljünk telcsiszámot és akkor felhívlak, ha végeztem, hogy ott vagytok-e még.

A hormon leleteid nem mutatták a PCO-t, nem? Plusz rendszeres a mensid is és a többi PCO-s tünet sem jelentklezik nálad. Meg ha PCO-s, akkor azt már a múltkor is látni kellett volna, nem? Én ezt nem értem.
De fel a fejjel, reméljük délután a dokid bíztatóbb híreket mond arról, hogy mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel. Meg tudod, nem szentírása félidőben történő peteérés (bár ezt a dokik tagadják Kép), úgyhogy még a 9-ből vagy valamélyik 11-ből is lehet babó, ha minden jól megy. Vagy két 11-esből Kép

wish

Monyóka
Kérlek ne törj össze! Tudod mennyi kitartás kell még a célig? El sem hinnéd! Megnézzük a görbédet mindenképpen, megígérem! De rossz az az érzésem, hoyg nem is ezek miatt vagy oda? Nem muszály róla beszélni, ha nem akarsz, de hátha segíthetünk!

Wish Kép
Cserélhetünk számot persze, de én garantálom neked hogy ott leszek 5-ig, mert 3/4 6-kor indul vissza vonatom Kép És ha mindenki ott is hagy mert dolga van, akkor sincs gáz, mert Tündike imádja a lakberendezést, és jól feltalálja majd magát a záruházba KépKépKép

Juca
Köszi szépen a vígasztalást, most már sokkal jobban vagyok ám, csak reggel nyeltem a könnyeimet, míg leszálltam a buszról. ÉS amig beértem az irodába, vettem a nagy levegőket, és ez Isten tudja hogyan de jót tett. Amúgy a nővérke meg tök aranyos volt, azzal köszönt el hogy ezt lehet kezelni és ne keseredjek el. Hát a bunkó dokit maximálisan kárpótolta Kép
Én nagyon remélem, hoyg neked nem kell idáig eljutni...

Tündi
Vendég

Wish
Ja, nálam semmi nem utal PCO-ra, sem hormon sem semmi más. Azt én sem értem hoyg 2 nappal ezelőtt mért nem látszottak a ciszták, de ha 2 nap alatt a jobb oldalon a semmiből nőtt egy 9-es, akkor én már bármit el tudok képzelni. De hiába nőnek, ha nem repednek meg, vagy a nyálkahártyám nagyon vékony Kép De van időpontom UH-ra hétfőre is, beutalót meg kérek a dokimtól ma, úgyhogy még lehet ez rosszabb is Kép
Ebben a ciklusban olyan lassan telnek a napok...

Tündi
Vendég

leirom mi tortent de elore szolok hogy hosszu lesz.

tegnap beszelgettunk a parommal,errol a babadologrol.Tudom hogy o is szeretne.Ez a kulcsszo szeretne.En a kezdeti lenduletbol gorcsos akarasba lendultem at.akkor meg nem szolt semmit csak kozolte kicsit lazabban vegyem a temat.
Eljott az este es a "kotelezo" egyuttlet.Borzaszto volt.Abszolult nem kivantam a sexet,de mondtam a paromnak hogy csinaljuk.Ahogy dolgozott rajtam(bocsi)annyira megalazottnak es kiszolgaltatottnak ereztem magam es ugy erztem nem birom ki,alig vartam hogy vege legyen.
Kiment a fudibe papirzsepiert,erre en felpattantam es elkezdtem ugralni hogy jojon ki belolem mert nem akarok ebbol az egyuttletbol babat.Betoppant a parom es nem igazan ertete most mi van.Lerogytam es elkezdtem zokogni.
Leultunk es beszelgettunk.Elmondta hogy o sem elvezte nagyon a dolgott de tudta hogy ez kell ahhoz hogy belassam ez mar nem normalis.Ha azt mondta volna most inkabb ne akkor megint jottem volna a "te nem is akarsz babat"szoveggel.
ereztem hogy tavolodik tolem keruli a tarsalgast de nem akatam elhinni hogy a babagyartas miatt.
vegul azt mondta hogyha nem terek vissza a regi kerekvagasba akkor drasztikus kovetkezmenyei lesznek.nagyon jol ismer es tudja mi jo es mi nem nekem,es latja hogy a gorcsos akaras nem tesz jot nekunk.Most teljesen kivagyok mert nem tudok nem a babara gondolni.nem tudom hogy labalok ki ebbolKép hat ennyi mindenkitol elnezest kerek,mert ilyen hosszu voltam.

Kép
monyoka

Monyoka!

12. napon nem is kell magasabbnak lenni!!!! Ha 29 napos ciklussal számolok, akkor valamikor mostanság lesz a legalacsonabb a hő, és utána kezd el felfele menni! Ez tök normális, és ez a jó! Miért gondolod hogy ez nem jó?????

Tündi, sajnálom az eredményeket, de hülye dokikkal különben sem érdemes kezdeni. Beszéld meg majd a saját dokiddal, hogy mit lehet tenni, benne bízz ne másban! Kíváncsi leszek hogy ő mit mond!

Kép
szdorka

Drága Monyókám!
Először is a párodnak igaza van! Nagyon jól tette, hoyg elvitt addig, hogy saját magad lásd be, nem jó úton haladsz. Lehet hogy a beszélgetések tényleg nem vezettek volna eredményre. DE EZUTÁN MÁR IGEN!
Tényleg nagyon görcsös vagy, csak ekörül forog az életed, és ez nem jó. Viszont vígasztaljon, hogy valamelyest normális ám ez a folyamat Kép Azt hiszem mindenki hasonlóan kezdi. Csak a babatéma, mindent bele, nem számít jó vagy nem, tenni kell a dolgunkat a cél érdekében, mégsem várhatunk a szentlélekre. Aha, csak ennek a kapcsolatunk láthatja a kárát, ha nem időben jön a megvilágosodás. Én is nagyon akartam az elején, és hidd el tudom milyenek azok a kötelező együttlétek. Nem mindig jó a szex, nem mindig egyforma, pláne hogy rájön az ember, mi már nem is szeretkezünk, csak gyereket gyártunk. És ebbe beleszól az is ha fáradt az ember.
Nem kell semmi mást tenned, cask fogadd el magad, hoyg eddig sok volt a téma, de most már máshogy akarom csinálni! Valahogy le kellene magad kötni, túl sok az időd hoyg gondolkozz ezen!
Nagyon fontos, hogy ne haragudj sem magadra sem a párodra esetleg, mert nincs semmi baj! Babát akartok és te meg akartál tenni mindent ezért. Ezután is igy lesz, csak nem fogsz görcsölni! De ez belül, a szivedben, a lelkedben fog megváltozni azáltal hoyg törekedsz erre. Hiába mondom én is hoyg ne görcsölj, ez nem megy parancsszóra! Légy türelmes önmagadhoz, pláne hogy hamarosan úgyis pihentetitek a dolgot, hisz pár hónapot kihagytok, ha jól emlékszem.
Most pedig szedd össze magad, vagy éppen zárd el a könnycsapot Kép, vegyél egy nagy levegőt, és gondolj a párodra! Gondolj arra mennyire szereted, és közös a célotok, ami sajnos kemény, küzdelmes út után van, de szeretitek egymást, és csak ez számít! Meg tudjátok oldani a dolgot! Ha teheted, akkor hívd fel most, és mond el neki az érzéseidet, a szerelmedet, és hoyg ezután rendben lesz már minden! Én bízom benned, sikerülni fog a babaprojectet az optimális szinten kezelned!
Nincs semmi baj, oké? Kép

Tündi
Vendég

dorka tudom hogy jo de fent leirtam mi a rosz.
Ja,meg anyu is belemkotot multheten hogy lehet a psihiataremnek igaza volt es nem vagyok meg erett az anyasagra(25 evet mondott)Nagyon tudja o hogy mi van.Ez lassan 3 eve volt akkor meg telleg nem voltam kesz ra.meg akkor 4 eves gyogyszerterapiat mondott.Nekem egy ev is eleg volt a dilibogyokbol.
magamtol letettem a bogyokat es lassan 2 eve tiszta vagyok.Nincsnek tuneteim se(ongyilkosagi gondolatok,kiserletek9meggyogyultam mert tudtam hogy csak igy tarthatom meg a parom es igy lehet teljes az eletem.

Kép
monyoka

Monyó!

Sajnálom, hogy ide keveredtél a nagy lelkes akarásból. De ettől ne érezd magad idiótának! Ezen nagyon sokan átestünk már. Ez egy olyan mélypont, ahol végig kell gondolni dolgokat, és pont azért mert kilátástalannak érzed, ezért fogsz változtatni és minden erőddel megpróbálod másképp látni.
Később sem lesz jó, vagy könnyű, de ennél sokkal könyebb lesz. Az az igazság, hogy nekem is millióan mondták, hogy nem kellene ennyire rápörögni, de nekem is az kellett hozzá, hogy magam tapasztaljam meg a pokol ezen bugyrait, hogy aztán a 9. próbálkozós hónapot taposva is itt legyek. És meríts belőlünk erőt, én is ezt teszem nap, mint nap.

Szóval teljesen normális, hogy most nagyon sz*rul vagy, de most te jössz. Néhány nap és sokkal jobban leszel. Kép Kép Kép Kép

Ja és a hőd szerintem is normális. Mérd mindennap, hogy jól lehessen következtetni.

réka
Vendég

tundi nagyn szepen koszonom amit irtal irto jol esik.Igazad van,nem megy egyik naprol a masikra hogy ne agyaljak a dolgon,de arra kell torekednem hogy visszakapjam az eletem.A parom imadom es o is engem.
ez a honap meg ilyen es aztan tenyleg szunetelunk,fel sem fogom irni mikor jon meg.

most pityergek egy kicsit mert anyira szep amit irtal es hiszek neked hisz te mar atestel ezeken a dolgokon.

koszonom

Kép
monyoka

Tündi!
Milyen egyformákat írtunk Monyónak... Kép
Sajnálom ezt a PCO-s dolgot. Ez ciszta akar lenni, ugye? Hát sok erő van benned az biztos. Ügyesen kiadtad magadból. Ettől leszel olyan erős, hogy nagyon jó édesanya lesz belőled! És akkor is rajta vagytok az úton, ami azért talán idén meghozza már "gyümölcsét" Kép

Annácska!
A bátyám enyhén szellemi fogyatékos és nincs neve, oka...stb a betegségének, "csak fejlődési rendellenessége" van. 30 éves, s mikor ő született, még nem tudtak ilyen genetikai vizsgálatokat csinálni, mint ma. Úgyhogy megnézik, ami neki csak hasznára válhat és ha kiderül valami öröklődés, akkor tudják majd, hogy nálunk mit vizsgáljanak, mikor eljön az ideje.
Egyébként én nem félek ettől egy cseppet sem (mármint, hogy nálunk mit találnak), ugyanis manapság szinte én foglalkozom a bátyámmal állandóan, így mindenre felkészít az élet.

Seszi!
Hát ez az orosz honnan jött? Tök izgi lehet.

Dido!
Először is, miből gondolod, hogy nem érdekelsz bennünket? Kikérem magunknak! Betudom a betegségednek a kusza gondolatokat, jó?
És mielőbbi gyugyulást kívánok! Kép

A vérvétel eredményeim szinte tökéletesek voltak. Egy hormonvizsgálat kellene val.színűleg, mert valamitől rendszeres pecsételő vérzésem van mensi előtt. És erről egyenlőre aktívan lebeszélnek az orvosok, mondván, hogy valószínűleg alacsony a progi szintem, de ettől még összejöhet a baba, s akkor kell majd pótolni.
Szóval emiatt megvizsgálni sem akarnak, hogy tényleg ez-e az ok. Ha már arról volna szó, hogy hormonokat szedjek én is ötször meggondolnám. De ez még csak a tapogatózás időszaka.
Bocs a bő válaszért... Kép

dudu, akinek szófosása van
Vendég

Wish!
Igyekszünk megvárni, bár én ezt nem tudom biztosra ígérni. De szeretnélek megismerni, úgyhogy mindent megteszek, hogy ott legyek még, mikor jössz. Kép

Juca, Tündi!
Ezek a dokik azért tényleg elég szörnyűek. Nem tartom magamat/magunkat betegnek, de hagy adassék meg a teljes biztonság gondolata. Az eddig megkapott jó eredmények olyan megnyugtatóak. Tök jó lenne tudni a többiről is, hogy azok.

Úgyhogy jövő héten elmegyek a saját dokimhoz és kérek tőle beutalót. Meg a múltkor még azt mondta, hogy ha párom eredménye pozitív, megcsinálja azt a nyákvizsgálat dolgot. Úgyhogy most ezzel próbálkozom, remélem, mindegyikre hajlandó lesz.

Ja és a hőm a tegnapi mély érték után ma helyreállt, úgyhogy az előző esti késői lefekvésnek tulajdonítom a kilengést.

réka
Vendég

Wish!
Igyekszünk megvárni, bár én ezt nem tudom biztosra ígérni. De szeretnélek megismerni, úgyhogy mindent megteszek, hogy ott legyek még, mikor jössz. Kép

Juca, Tündi!
Ezek a dokik azért tényleg elég szörnyűek. Nem tartom magamat/magunkat betegnek, de hagy adassék meg a teljes biztonság gondolata. Az eddig megkapott jó eredmények olyan megnyugtatóak. Tök jó lenne tudni a többiről is, hogy azok.

Úgyhogy jövő héten elmegyek a saját dokimhoz és kérek tőle beutalót. Meg a múltkor még azt mondta, hogy ha párom eredménye pozitív, megcsinálja azt a nyákvizsgálat dolgot. Úgyhogy most ezzel próbálkozom, remélem, mindegyikre hajlandó lesz.

Ja és a hőm a tegnapi mély érték után ma helyreállt, úgyhogy az előző esti késői lefekvésnek tulajdonítom a kilengést.

Ja és Juca!
Jól hangzik ez a még nem jött meg!!
Szép csendben a háttérben szurkolok, de NAGYON! Kép

réka
Vendég

Sziszka!
Veled mizú'? Olyan ritkán jársz mostanában. Megértem, de hiányzol.

Mensi?

réka
Vendég

Monyóka
Hamarosan jobban leszel meglátod! Kép Fel a fejjel!

Réka
Akkor én is a szócsöved lettem? Kép
A PCO Polycisztás ováriumot jelent, az az sok cisztás petefészket. Szeretném ha igazad lenne, hoyg jó anyuka leszek, most még egy kicsit azért félek a feladattól, de ha itt lesz, akkor nem lesz időm ezen gondolkozni, remélem megérzésszerűen (anyai ösztön) működik majd a rendszer Kép
Hát le a kalappal előtted, hogy sokat foglalkozol a bátyáddal! Nem lehet semmi!
Ha mész a dokidhoz, erőszakold már ki tőle azt a vérvételt! Ha nagyon alacsony a progid, akkor elvetélhetsz! Ez nem játék, nem értem mért nem kapsz erre beutalót. Mit néztek a vérvételen ha nem a hormont? Májfunkció meg ilyenek? Általános vérkép?

Tündi, aki ma még nem volt képes dolgozni
Vendég

Tündi!
Háát igen, általános vérkép volt. És összesen két eltérésem volt, az is minimális. Tökéletesnek titulálták. Kép

Egyébként most visszakerestem egy régi nőgyógyászati vérvételi papíromat.
Valaki tud segíteni értékelni?

Progreszteron (új módszer): 55.2 nmol/l
határ: nincs megadva

Testosteron (új módszer): 0.9 nmol/l
határ: 0.5-2.6

Prolactin: 8.8 ng/ml
határ: 2.8 - 29.2

Köszi előre is:
réka
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, ha nem írok mindenkinek külön, de elég sokat kellene ahhoz visszaolvasnom Kép
A helyzet a következő:
1. múlt hét elején bekrepált a gépünk, újat kellett "szerezni", sikerült, itt vagyok Kép
2. Tündi írj légyszi 1.cn-re, 10 perce megjött Kép Hétfő óta várom, hát bekövetkezett, bár kedden teszteltem egy negatívat, így várható volt. Pesig most bíztam a dologban, de nagyon Kép A pé-m óta szurkált mindkét oldalon a petefészkem, hányingereim voltak, meg olyan étvágyam volt, de csak bizonyos dolgokra. Próbáltam minderről kevésbé tudomást venni, hogy ne legyen nagy kopp, de tudat alatt azért reménykedtem Kép Péntek óta viszont elég sárgás és sűrű folyásom (bocs!) volt-van, ráadásul késett is a mensi, amit május óta nem csinált, tehát nem tudom!!! Cisztára gyanakszom, bár soha nem volt még vagy csak nem tudtam róla?! Jövő keddre bejelentkeztem azért a nőgyógyászhoz, remélem addigra elmúlik a mensi és legalább kiöntöm a lelkem, meg kiderül, hogy van-e valami baj....
3. Elkezdtem egy fősulit, ami a közgazdász végzettségem mellé ad egy tanárit, és ez is múlt szerdán derült ki, hogy nem halaszthatok, csütörtökön meg már tanítás volt Kép

Na röviden Kép ennyi és hiányoztatok ám nagyon!!!!
Vera
Bocs, hogy ennyit írtam
reva

Réka
Hányadik napon volt a vérvétel? Progid nem tűnik kevésnek, azért nincs határéték, mert cikluson belül ugye változik az érték, illetve tüszőrepi után van jelen nagy mennyiségben.
A többi jó, mivel határon belül van.

Vera
Sajnálom a menzit!

Tündi
Vendég

Lanyok beszeltem a parommal es azt mondta minden rendben lesz.Tudom hogy ez nem jelent semmit de ha o mondja akkor az ugy is lesz.Eddig mindig bejott.
A paromnak ugyanis kulonleges kepesegei vannak amiota meghalt a nygyija,bizonyos dolgokat elore megerez es befolyasolni is tud dolgokat(altalaban a rosszakat9Tudom hogy ez eleg furan hangzik.Neki a nagyija a vedoangyala.Neha beszel vele almaban.
Azt mondta mindenkinek kuldetese van a foldon.
A parom kuldetese a nagyi szerint hogy ram vigyazzon.A parom tudja hogy az en kuldetesem mi de nem hajlando elmondani.mar kerdeztem tobbszor de mindig azt mondta hogy meg nincs itt az ideje.

Szoval minden rendbejon aszonta a halott nagyi.(uristen ez milyen hulyen hangzik)

Kép
monyoka

Sziasztok Kép
Seszi Kép
Bizony sokkal előbb tudják a gyerekek, mint ahogy azt mi szeretnénk, de persze ez nem baj Kép

Dido Kép
Persze, hogy érdekel mi van veled!
Sajnálom, hogy megint beteg vagy Kép Nagyon nem jó ez így, vigyázz magadra és mielőbb gyógyulj meg Kép

Juca Kép
Tetszik a hozzáállásod Kép Olyan jó olvasni végre téged is Kép

Unique Kép
Hát te aztán tudsz kérdezni Kép
Igen, a jövő héten mondjuk meg Annamarinak az uh után, már alig várom Kép
Még nem vettem kismamagatyót, mostanában inkább ruhákban járok. Ez legalább nem nyomja a pocakomat és takarja is a nagyvilág elől Kép
A pocim már növöget, csinálok képet és felteszem, ígérem.
Boldog szülinapot a férjednek és névnapot anyukádnak Kép Csak nem a 12 hetes uh lesz az ajándék anyukádnak? Kép

Tündi Kép
Sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket, ráadásul egy bunkó volt a doki Kép Fogalmuk sincs mennyi fájdalom van egy nőben ilyenkor és ehhez még ők is tesznek egy lapáttal Kép
Fel a fejjel, drukkolok délutánra a dokihoz Kép

Monyóka Kép
Nincs miért szégyenkezned! Már sokan voltunk hasonló helyzetben.
A görcsösen "gyereket akarok" szindróma nagyon nem jó út a babásodáshoz! Ezt tapasztalatból mondom. Amikor elkezdtük egy kicsit lazábban kezelni a helyzetet szinte rögtön pocakos is lettem és ma már a 11. hetemet taposom Kép Úgyhogy nem is volt olyan régen, mikor a mélyponton bőgtem minden szeretkezés után.
Az együttlétnek nem a babáról kell szólni, az csak egy plusz ráadás, hanem egymásról, a szerelmetekről, az örömszerzésről Kép
Bízom benne, hogy hamarosan te is ki tudsz lábalni ebből és csak a spontanitás vezérel majd. A természet tudja a dolgát, akkor fogod a párodat a legjobban kívánni, mikor jó időben vagy Kép
Kicsit hosszú lettem, bocsi Kép

Dudu Kép
Most már értem, emlékszem hogy írtad, csak az nem volt világos, hogy még mindig nem tudjátok mitől lett szellemi fogyatékos Kép
Drukkolok a vizsgálathoz Kép

Lányok Kép
Képzeljétek ma megkaptam a kiskönyvemet Kép Olyan boldog vagyok tőle, pedig csak néhány lap Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

unique nemtudom megkaptade a mailt.
megkaptam a postat sertetlen.Most bontottam ki es bogok.Nem hiszel el hogy pont ma amikor padlon vagyok ilyen remek dolog tortenik velem.orulok neki nagyon.
ha a teszt kimutatna hogy van pe-m akkor nagyon boldog lennek.Mert folyton azon sreszelek hogy nincs pe-m es ezert nem jon a baba.ezert orulok neki nagyon.

Most lenne par kerdesem.Azt irja hogy ne reggeli vizeletbol,akkor d.utanibol?
Mikor csinaljam meg az elsot?nem baj ha en is kettobevagom hogy tovabb tartson?

bocsi lanyok de ugy felporogtem hogy sirok meg nevetek egyszerreKépKép

Kép
monyoka

Monyó!

Nincs azzal gond, hogy honnan vette a párod, hogy minden rendben lesz. A lényeg, hogy megnyugtatott. És amiket eddig írtál róla, azok alapján tényleg nagyon szeret és érted él! Kép

Annácska!
Gratulálok a friss kiskönyv tulajdonosnak! Kép
Köszi a drukkot, de majd csak okt. 3-án megyünk a vizsgálatra és azután 6 héttel lesz eredmény. Az eredmény örömére igazán megérdemelhetnék egy zebrát, nem?? Kép

Reva!
Sajnálom, hogy megjött. Kép Viszont örülk, hogy itt vagy! Én is jövő kedden megyek nőgyogyihoz, bár még nem jelentkeztem be. Drukkolok, hogy ne ciszták legyenek, jó?
És miért akartál halasztani? Nem biztos, hogy kell neked az a tanári diploma? Lehet, hogy írtad már, de mivel is foglalkozol?

Tündi!
Köszi az "értékelést". Sajna fogalmam sincs, hanyadik ciklusnapon volt, mert másfél éves a vérvétel - a méhszájseb műtétem előtt vették le - és nem találom az akkori noteszom, hogy tudjam. Úgy rémli, hogy ciklus vége felé, de nem tutti. Mindegy, azóta úgyis sokat változhattak az értékek.

réka
Vendég

Monyó!
Szedd össze magad, ne pityeregj, hanem örülj nagyon!
Szerintem reggeli vizeletből kell, de ebben nem mindenki ért velem egyet.

Arra figyelj, ha félbevágod, hogy jó éles ollóval vágd. Két hiba lehet, hogy nagyon "elgörbül" a vágástól és miután bemártottad leteszed és nem simul ki és nem tud a folyadék végigmenni rajta. Én ilyenkor valami nehezéket rakok rá.
A másik, ami előfordult már, hogy felsértettem a felületét pont a teszt résznél és ezért nem mutatott ki semmit.
Szóval nyugodtan vágd félbe, de csak ügyesen!

Sok sikert hozzá!
réka
Vendég

Monyoka, én azt hittem hogy a hő a baj, és azért írtam.
Az hogy néha a padlóra kerülünk, az előfordul, de fel kell állni, és menni kell tovább. Nálunk kb. fél év után fordult elő elöször az, hogy akkor szeretkeztünk, amikor hulla fáradtan bedőltünk az ágyba, és csak aludni szerettünk volna. Nem vagyok büszke rá! Azóta úgy vagyok vele, hogy nem azon az 1 hónapon fog múlni a dolog! Egyébként is, még ebben a hónapban is összejöhet a gyerkőc, hiszen még semmi sincs veszve.
Lehet hogy téged maga a hőmérőzés is stresszel egy kicsit. Esetleg érdemes lenne szüneteltetni, mert akkor nem tudnátok, hogy mikor "kell" összebújni, és akkor talán az élvezetért csinálnátok.
Szóval fel a fejjel, bújj oda párodhoz este, és vigasztaljátok meg egymást Kép

Kép
szdorka

dudu a tesztspecialistaKép

Mar nem pityergek egyaltalan,sot nagyon jo kedvem lett.Kép
A parom mindent megtesz ertem.ImadomKép

anacska gratula a kiskonyhozKépNekem is lesz majd olyan egyszerKép

lanyok aszem bedilultamKép

Kép
monyoka

Duddu
Közgazdászként végeztem 3 éve, azóta egy kereskedelmi multinál vagyok ker. igazgató. Ennek örülni kéne (jó pozíció, jó fizetés és mindez vidéken),de rájöttem, hogy a reggeltől-estig, hétfőtől-vasárnapig tartó munka, stressz nem tesz jót sem nekem, sem a kapcsolatunknak. Erre most jöttem rá, mióta táppénzen vagyok, hogy így mennyi mindenre jut időm, legfőképp a páromra Kép A szülők-nagyszülők pedagógusok, csak 18 éves ésszel az ember nem mindig tudja, mit akar. Szóval most eldöntöttem, hogy tanítani szeretnék, ezért kell ez a suli. Gyes alatt gondoltam elvégezni (nem kéne 100.000 Ft/félévet fizetni), de az új felsőokt. törvény szerint nem indítható már jövőre ez a képzés, tehát muszáj volt elkezdeni.

Monyó
Örülök, hogy mosolygósabb vagy Kép

Vera
reva

Duddu

Milyen vizsgálatra mész, aminek 6 hét múlva lesz eredménye?

Még mindig ott tartok hogy magas a prolaktin szintem, de nem tudom elérni a doki. Hétfőn azt mondta hogy kedden délben hívjam, megbeszéljük a randit, azóta sem tudtam vele beszélni.

Nagyon szar hangulatom van napok óta, mert a kezdeti lendület után megint tökölődést látok és telnek a hetek, hónapok, semmi előrelépés.
Vendég

Monyó
Nekem túl misztikus és bizarr amit írtál, de az a lényeg hoyg persze hogy van küldetésed, mindannyiunknak van, azt hiszem főleg az hogy anyák legyünk Kép

Réka
Jaaa, ez 1,5 éves véreredmény? Akkor már tényleg nem számít Kép

Vera
Kitartást ehhez a sulihoz! Nem semmi dolog! Kép

halas-gombás paradicsomos tésztát ebédelek Kép Kértek? Kép Sajt is van a tetején Kép

Tündi
Vendég

Reva!
Teljesen megértem, amit mondasz. Én is lehúztam 3,5 évet egy multinál TB-s, munkaügyes, adósként. Én is közgazdász vagyok.
Aztán eljutottam oda, ahova te is most és azóta "társadalmi munkát" végzek, de szerencsémre, azért egy kis pénzt lehet keresni vele a mellékesekkel együtt meg már egész jó. És már csak a pénzért biztosan nem váltanék.
Szóval, ha tanításhoz kedved van, csináld csak. Aztán gyorsan jön a baba és ingyen lesz. Csak addig kell kihúznod valahogy, ami gondolom, hogy a munka mellett a suli még stresszesebb. Én így csináltam az első diplomámat.

Kati!
A bátyám kromoszómavizsgálatának eredményére kell ennyit várni.

Lányok!
Most mennem kell, este még benézek.

réka
Vendég

Sziasztok!

Elég sokáig távol voltam munka és külföldi út miatt, de azért olvasgattalak Titeket, amikor csak tehettem.

Monyó,igaza van a Lányoknak, és csak azért csatlakozom én is, hogy tudd, többen is vagyunk hasonló helyzetben, néha jobban, néha kevésbé, de benne vagyunk. Én is érzek magamban néha görcsösséget, számolgatom, mikor "kell" együtt lenni (főleg mert clostit szedek, és úgy érezném, ha nem tudnánk együtt lenni, hogy feleslegesen stimuláltam a szervezetemet). Sajnálom, hogy ennyire mélypontra jutottál, de valószínűleg tényleg ez kellett, hogy rájöjj, más útra kell lépned, nagyon szurkolok, hogy sikerüljön!!! :-)))Ja, és a hőd szerintem is tök jó, majd elindul felfelé, ne félj!!

Réka, gratulálok a nyálkahártyádhoz, de mindenképpen javaslom én is a hormonvizsgálatot. A 3. nap mellett azonban a ciklus végefelé is kellene egy (sőt, elvben a második rész eleje után is, kb. 21. nap), mert a progeszteronszint abból ítélhető meg, ovuláció után indul ugyanis a termelése. Hajrá, szurkolok hogy el tudd intézni!!! (és persze, hogy teljesen negatív legyen!!!:-)))

Tündi, nagyon sajnálom, ami történt Veled, de ne keseredj el, babásodhatsz még velünk az idén!!!! Nekem is fura ez a PCO vérvétel és tünetek nélküli megállapítása, hallottam már ilyenről, az egyik barátnőmnek mondták, hogy az, és szépen teherbe esett, nem hitte el a diagnózist, lévén nem utalt rá túl sok jel. Néhány ciszta még nem PCO, szurkolok, hogy ne is legyen!!! :-)))

Lányok, szépek a babák és a pocik, remélem mielőbb csatlakozunk mi is!!! :-)))

Bocsi, hogy mindenkinek nem írok, de olyan régen írtam, hogy nem tudok addig visszaolvasni, bocsi még egyszer!!!

Velem sok minden nincs, úgy tűnik, hogy ez nem a mi hónapunk volt, a nyálkahártyám szép vastag, de könnyen lehet, hogy pé-m sem volt, viszont a hőm is visszaesett kis emelkedés után. De ami most kicsit jobban aggaszt, van egy kis méhszájsebem, a hét elején derült ki, amit ki kell kezelni, remélem megúszom nagyobb gond nélkül.
Ha esetleg volt valamelyikőtöknek hasonló gondja, légyszi osszátok meg velem, hogy mi volt/lett, mert én erről még túl sokat nem tudok.Köszi szépen.

Réka
korek

Hmmm... Tündi!
Nekem küldhetnél, mert már indulnom kell (eddig itthon dolgoztam) és nem volt időm enni...
Na majd csak megoldom valahogy Kép

Jó étvágyat!

réka
Vendég

Bocsi lányok, nálam vacakolt a babanet, vagy a gépem, de egy halom mai levelet csak most mutatott meg, így nem valami friss, amiket írtam, remélem nem baj. Majd igyekszem még néhány dologra reagálni, de most egy kis munkát kellene beiktatni :-)))
Réka
korek

Szia Réka (Korek)!

Nekem volt méhszájsebem. Egy ideig nem csináltak vele semmit, aztán kicsit nagyobb lett és akkor lézerrel leégették. Rutinműtétnek minősül (bennt sem tartottak), de babavárás szempontjából semmit nem tudok róla. Annyit, hogy a doki még jóval a babaprojekt előtt meg akarta csinálni. REmélem, tudtam segíteni.

Köszi a tanácsot és a drukkot is, kedden kiderül, hogy mit tudok intézni doki bácsinál. Kép

És örülök, hogy benéztél!
duduréka
Vendég

Monyó Kép
Nekem nem misztikus amit írtál Kép Szerintem vannak ilyen emberek és ha a férjed tényleg ilyen, akkor az nagyon jó dolog Kép

Tündi Kép
Jól hangzik a tészta, de fogadjunk már megetted. Bár az én ebédem is fincsi volt. Édes savanyú husi zöldségekkel és zöldsalátával.
Imádom, hogy itthon dolgozva tudok fincsi kaját készíteni magamnak és nem csak menza magyaros (=zsíros) ételeből kell kiválasztani a legkevésbé egészségtelent...

wish

Sziasztok!
Már megint rengeteget írtatok!

Unique
Szépen növekszik a pocid! Kép
A bő ruhák szerintem is csak jobban árulkodnak! Kép
De sebaj, úgysem kell már sokáig titokban tartanod! Kép

Amnácska
Én biztos vagyok benne, hogy Annamari tudja, hogy lesz kistesója, én is tudtam mindig! Kép
Mondjuk a szüleim nekem is mindig a bűvös 12.hét után mondták el a kistesót, kivéve a hugomnál, mert akkor már rég tudtam, és anyának állandóan mondtam,hogy tudom, hogy Anita már ott van a pocidban! Kép És tényleg, hugom lett, és Anita lett a neve. Kép A kiskönyvhöz gratulálok!

Seszi
Igy is mindjárt hétvége van, nem akarom előrébb hozni... A múlt havi negatív teszt meg a padlóra küldött kicsit, szóval most véletlenül sem akarom elkapkodni.
Bár szeintem ha lenne pocaklakóm, azt már tudnám, de semmiféle jelek nem utalnak rá. Szerintem csak egyszerűen késik (ugye beteg is voltam, meg történt pár olyan dolog, ami miatt nyugtalanabb voltam a kelleténél.)

Dido!
Persze, hogy kíváncsiak vagyunk rád!!!
Engem igenis érdekel, kivel, mi történik, még akkoris, ha mostanában kevesebbet tudok jönni.
Jobbulást neked!!!

Tündi
Sajnálom a bunkó dokit! Sajnos vannak ilyenek Kép
Viszont, a nővérke kedves volt! Kép
Az eredményekben meg ugye az a jó, hogy legalább kiderül mi a bibi, és lehet orvosolni, és hipp-hopp eköltözik a pocaklakód!!! Kép Kép Kép
Majd mesélj, mit mondott a dokid!!!

Monyóka
Örömmel olvasom, hogy jobban vagy!
A párod nagyon szeret téged, és melletted van.
Remélem, hogy minél előbb helyrejössz lelkileg! Hisz azért még nem dől össze a világ, hogy nem jön össze a babóca azonnal. Még a múltkor te mondtad, hogy még fiatal vagy és megengedheted magadnak azt, hogy eldönts, mikor szeretnél vagy mikor nem szeretnél kismanót.És tényleg fiatal vagy még, van időtök bőven! Tudom, tudom... de nagyon szeretnél már egy kis gyerkőcöt, hidd el én is. De megpróbálom, minél lazábbra venni a dolgot, hiszen még én is fiatal vagyok( együtt vagyunk csitrik itt-ahogy írtad korábban! Kép Kép Kép )
Én nem erőltetem a szeretkezést... én azt szeretném ha a leendő gyermekünk(gyermekeink) valóban a szerelmünk gyümölcse lenne.
Na, de a lényeg, hogy jobban vagy, és örülsz a tesztednek!!!! Kép Én is örülök veled!!!! Kép Kép

Réka
Aranyos vagy, hogy hiányolsz!!!
Jövök én amikor csak tudok, de nagy tanulásban vagyok, most még munkát is abbahagytam egyidőre. Szeretném, ha mielőbb el tudnék készülni a tételekkel, aztán már nyugisabb leszek, mert akkor már "csak" meg kell tanulni őket! De nekem egyenlőre nagyobb melónak tűnik a kidolgozásuk Kép Kép De igyekszem minél többet jönni!!!

Vera
Sajnálom, hogy megjött! Kép
Sulihoz sok sikert!!!!

Bocsi, hogy megint ilyen sokat írtam! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Korek!

Méhszájsebem nekem is van az egyik orvos szerint, másik szerint normális.
Egyik azt mondta, hogy egy hónap múlva lehet próbálkozni. A menete, menzi után megbeszélitek mikor kell menned (általában az első héten), lézerrel megműti, inkább kellemetlen, kb. 5-10 perc, majd Réka elárulja, hogy mennyi, és min. két hét "ágynyugalom", kontroll, és ha minden Ok. Utána el is felejtetted a történetet. Nelme nem volt műtét végül, mert hittem a másik dokinak.

Réka!

Most ki rendel az Örsön?

Monyó Drága!

Most nem fogok kesztyűs kézzel bánni veled, de azért, mert a javadat akarom. 22 éves vagy. Kilábaltál önerőből egy betegségből, ne ess bele egy másikba!!!!

Gyereket szeretnétek, rendben mások is. Ha jól tudom az előző hónapban baj volt a menziddel. Nekem volt időszak, amikor olyan volt mint a mesékben, hol volt hol nem volt. Előbb nyugi, tegyétek rendbe nagyjából ezt a területet (no para, no stressz, ÉLJETEK). Most ne akarj gyereket, szeressétek egymást, mint ifjú házasok, lila köd, meglepik, virág, vacsi, párnacsata, csiklandozás (és mint pár leány itt még ha nem látod pár napig a párod, akkor várd haza). Ha jól emlékszem, egy-két hónapja határoztátok el, hogy szeretnétek babát, majd jön, de előbb éljétek meg a mézes heteket, hónapokat, és ha nem jön meg rendszeresen, akkor menjetek utána.
SOHA ne szerelmeskedj, ha nincs kedved, sőt, egy kicsit éheztessétek egymást minden értelemben, örömöt szerezzetek, ne együttlétet egymásnak. Nálunk van egy alapszabály, ha nem megy, akkor nem megy. Nem gépek vagyunk, hanem emberek. Bizonyára, ha egyszer eljön az idő, hogy bogyesz, vagy szuri, és megmondják, hogy mostn ebben az időszakban szeressük egymást, az más lesz, de addig nem nem soha ilyen áron!!!
Örülj neki, hogy a párod ilyen rendes, türelmes, és ennyire szeret, hát viszonozd! Manapság már elfelejtődnek az apróságok, mint a szerelmes levél, kedvenc kaja, ha a másik rossz passzban van, hogy nem morransz rá, ha nem viszi ki a zokniját, ha komiszul a fülébe súgsz valamit, ha néha egyedül hagyod, ha megpiszkálod a köldökét, ha valkargatod a fületövét, megmasszírozod a talpát... Ezek az igazi örömteli pillanatok ne feledd, a többi majd jön automatikusan.

Kívánom, hogy sikerüljön ezt elérned!!!Kép
Szerintem most egy kicsit tedd félre az ajándék tesztet, és vedd elő egy-két hónap múlva, amikor sokkal jobb passzban leszel. Egyébként kb. fél év és már nem leszel ilyen görcsös, az élet megtanít a türelemre, és lehet, hogy nem is kell várnod.

Juca

tjuca

MOnyóKép
A mailt nem kaptam meg, mert szabin vagyok itthon (és az a benti címem), de nagyon örülök neki, hogy megkaptad a csomagot! Kép
Annak meg pláne, hogy jobb a kedved tőle! Vedd úgy, hogy ez egy olyan "jel"... Hogy igenis van előreút. És pont most jött, amikor a legmélyebben voltál... Szóval kérlek, ne add fel! Kép (és használd egészséggel, reggel vizeletből, próbáld meg jól belőni az esélyes napokat)

TündiKép
Én is sajnálom a dokit. Sajna vannak ilyenek. Képzelem a saját betegeit... Nem irigylem őket... Kép
Annak viszont nagyon megörültem, hogy kezd lassan kiderülni, mi is lehet a gond Veled. Ez tényleg nagyon klassz. És a PCO NEM egyenlő a cisztás petefészekkel... Nekem cisztás volt a petefészkem, de a PCO-hoz rengeteg más dolog is kell, ami meg Neked NINCS. Szóval ennyit erről. És üdv annak a dokinak, aki egy UH-ból leveszi, hogy PCO. No comment. Az enyém a vérvételből mondta meg a cisztákat. Na az a döfi. Kép

WishKép
Meglássuk... Ha lesz ehető kaja ott az IKEÁban, akkor talán megvárunk Kép
Félek a szagoktól már előre is... Kép

AnnácskaKép
Bocsika, nem is láttam, hogy csak kérdeztem Tőled... Ne haragudj Kép
Örülök a kiskönyvednek! Neked is mondta a védőnéni, hogy minden alkalommal vigyél neki pisit (középsugaras) amikor mész? Az enyém nagyon alaposnak tűnik... Kép
Lassan elkezdheted feladni a kisruhákat, a hétvégén itt az ősz Kép Meg ne fázz!!!!

KatiKép
Dokinak egy száma van csak? Rendelő, mobile, stb? (tudom, hülye vagyok, csak segíteni szeretnék)

DudduKép
Ihaj... mindjárt beutallak egy gyors vérvételre valahova Kép Kíváncsivá tettél Kép
Amúgy magánhelyre szerintem beutaló nélkül is bemehetsz (persze az fizetős, végszükségre)

Jaj, lányok ma végre húst ebédeltem hússal... Kezdem visszanyerni az életkedvemet Kép
Persze rosszul vagyok azóta is, de ez előtte is így volt, szóval nem változtatott a helyzeten. De legalább le tudok küldeni a kismocsoknak egy kis husit Kép

SzisszkaKép
Jó tanulást! Kép És sztem se tesztelj, bőven ráérsz a hétvégén! Kép A bő ruhákról pedig csak annyit, hogy azért ne lepedőkre gondolj, csak olyan blézer pl ami picit takar, meg ingek, amik hosszabbak, stb.... Szóval nem volt hivalkodó. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

wish jo dolog csak eleg ijeszto tud lenni neha.S sajnos van egy olyan hulye tulajdonsaga hogy neha ilyesztget vele.na meg az atkokrol nem is beszelve amik beteljesulnek.Gr grrrr Egyszo mint szaz nem szeretnek a parom ellensege lenni.

juca nagyon sok igazsagot irtal.Nem fogok erobol szeretkezni.Azt azert hozzateszem hogy a mezeshetek mar regen elmultak.2.5 eve elunk egyutt csak az eskuvonk volt majusban.Az egyutteles meg szerintem ugyanaz mint a hazassag.ja es mar csak ez a honap ilyen babatervezos.kovetkezo honaptol leallunk.Nem vedekezunk de no pg53 meg ilyesmik.Most azert merem a homet meg a teszt is szuper mert szertnem megtudni hogy van-e egyaltalan pe-m.

korek koszi.Jo hogy velem vagy.Ti mar keresztulmentetek ezeken a dolgokon,s csak ti vagytok azok akik megertenek engem.Hiaba simogatja a parom a buksim meg vigasztal,o nem tudja mi zajlik velem.

sziszka koszKépHetvegen nagyon szeretnek toled zebrat latni.Ket csitribol legalabb az egyik babasodjon beKép

kati kolegina.Remelem megoldodik a problemaKép

tundi remelem ez a feladatom.ha nem akkor nem tudom mi lehet.En leszek a miniszterelnokno?KépKépKépja,az a pco-s dolgot nem ertem az sem tom mi az de remelem elmulik.sok sikertKép

Kép
monyoka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 12:03-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 12:02-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 12:02-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 12:01-kor.
seszi

Sziasztok Lányok!

Végre tudok jönni hozzátok! Már nagyon hiányoztatok!

Minden pocakosnak minden szépet és jót kívánok, örülök Nektek!Kép

Tündi!
Fel a fejjel. Nagyon klassz csaj vagy, minden rendben lesz!

Monyó!
A stresszhormonok a lehető legnagyobb ellenségeink! Ne hagyd Magad!

Réka!(Korek)
Te hogy szeded a clostit? Nekem az 5.naptól kell a 9. napig 2X1-et. Mióta szeded?
Tudom, hogy a babáért kaptam a gyógyszert, de ez ugye hormon. Igaz? Hízik Tőle az ember? Már csak azért, mert akkor még jobban figyelnem kell a táplálkozásra és a mozgásra, hiszen az elhízás se kedvez a babának.

Kis offtopic:
Teljesen magam alatt vagyok!Kép
El akarják venni az osztályomat tőlem, mert az elsősök tanító nénije lebetegedett és hosszú ideig nem lesz. Hogy mondom ezt meg a szülőknek és a gyerekeknek? Annyira összenőttünk, olyan kis szuper csapat! És ha jön a baba nálam, akkor megint kapnak egy új tanító nénit? Szegények!
Majd írok a fejleményekről, szerintem holnap döntenek végleg!Kép

Még benézek később!

Pusza
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 12:01-kor.
seszi

Sziszka!
Nagyon tetszik, hogy ilyen aktívan tanulsz. És büszke vagyok rád, hogy még így is benézel néha. Kép
Mostanában én is érzem, hogy annyira tanulnék, de nem találok jó spanyol magántanárt.
Szóval hajrá-hajrá!!

Dido!
Ugye gyógyulgatsz?

Juca!
Nagyon tetszik, amit Monyónak írtál.
Az Örsről a régi doki elment, most átmenetileg egy olyan doki van, aki nagyon kedves, de nekem ugyi hormonvizsgálatot nem akart felírni. Meg utólag jöttem rá, hogy ismerem és nem ajánlom. Ha gondolod, priviben megírom, hogy miért. Nem tudni még, hogy ő marad-e állandóra, vagy más. VIszont a védőnő ajánlott másik dokit is. Bővebben priviben, ha kell.. Kép

Unique!
Milyen magánhelyen lehet beutaló nélkül vért vetetni? Nagyon drága?
Örülök, hogy husit is kap a kicsike. Ja és az IKEÁ-ról annyit, hogy vértezd fel magad szagokra, azaz illatokra.
Ha nagyon nem bírod, rakunk egy csipeszt a nózidra. Miccósz? Kép
(jó, jó ez nem volt olyan vicces)

Monyó!
Egyenesen a "miniszterelnöknői" posztra? Na ez már döfi!!

Csibe!
Nem tehetsz semmit az osztályodért? Megértem, hogy padlón vagy tőle. Ez nem szép... Kép
Bár mondhatnék valami bíztatót. Holnap azért írj az eseményekről, jó?

Seszi!
Én próbálok türelmesnek látszani, de nem vagyok ám az annyira, csak igyekszem. Nem hiszem, hogy sokáig várok erre a vizsgálatra. Meglátjuk.

Végre milyen sokat írtál. Kép Legalább nem vagyok egyedül "szófosó" Kép

Most megyek, mert megkaptam a koreográfus nagyapámról szóló - épp készülő - életrajzi könyv első piszkozatát és álomba könnyezem magam rajta. A szerző nem saját száraz mondataival jellemzi a - néptáncos körökben nagyon ismert és népszerű - nagypapámat, hanem a kollégák, a család, azaz a mi idézeteinkkel és ez nagyon megható. Kép
Sajnos egyben fájdalmas is, mert nagyapámnak lett egy második családja is, emiatt eléggé eltávolodtunk, pedig én vagyok a csaaládból az egyedüli, aki igazán követem őt a szakmájában, ami számára a legfontosabb volt. Kép Ja azt nem írtam, hogy három éve elment közülünk.
Ne haragudjatok, hogy erről írtam, de nagyon jól esett! Kép

Jó éjt:
réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?