Sziasztok!
Már megint rengeteget írtatok!
Unique
Szépen növekszik a pocid!
A bő ruhák szerintem is csak jobban árulkodnak!
De sebaj, úgysem kell már sokáig titokban tartanod!
Amnácska
Én biztos vagyok benne, hogy Annamari tudja, hogy lesz kistesója, én is tudtam mindig!
Mondjuk a szüleim nekem is mindig a bűvös 12.hét után mondták el a kistesót, kivéve a hugomnál, mert akkor már rég tudtam, és anyának állandóan mondtam,hogy tudom, hogy Anita már ott van a pocidban!

És tényleg, hugom lett, és Anita lett a neve.

A kiskönyvhöz gratulálok!
Seszi
Igy is mindjárt hétvége van, nem akarom előrébb hozni... A múlt havi negatív teszt meg a padlóra küldött kicsit, szóval most véletlenül sem akarom elkapkodni.
Bár szeintem ha lenne pocaklakóm, azt már tudnám, de semmiféle jelek nem utalnak rá. Szerintem csak egyszerűen késik (ugye beteg is voltam, meg történt pár olyan dolog, ami miatt nyugtalanabb voltam a kelleténél.)
Dido!
Persze, hogy kíváncsiak vagyunk rád!!!
Engem igenis érdekel, kivel, mi történik, még akkoris, ha mostanában kevesebbet tudok jönni.
Jobbulást neked!!!
Tündi
Sajnálom a bunkó dokit! Sajnos vannak ilyenek
Viszont, a nővérke kedves volt!
Az eredményekben meg ugye az a jó, hogy legalább kiderül mi a bibi, és lehet orvosolni, és hipp-hopp eköltözik a pocaklakód!!!
Majd mesélj, mit mondott a dokid!!!
Monyóka
Örömmel olvasom, hogy jobban vagy!
A párod nagyon szeret téged, és melletted van.
Remélem, hogy minél előbb helyrejössz lelkileg! Hisz azért még nem dől össze a világ, hogy nem jön össze a babóca azonnal. Még a múltkor te mondtad, hogy még fiatal vagy és megengedheted magadnak azt, hogy eldönts, mikor szeretnél vagy mikor nem szeretnél kismanót.És tényleg fiatal vagy még, van időtök bőven! Tudom, tudom... de nagyon szeretnél már egy kis gyerkőcöt, hidd el én is. De megpróbálom, minél lazábbra venni a dolgot, hiszen még én is fiatal vagyok( együtt vagyunk csitrik itt-ahogy írtad korábban!

)
Én nem erőltetem a szeretkezést... én azt szeretném ha a leendő gyermekünk(gyermekeink) valóban a szerelmünk gyümölcse lenne.
Na, de a lényeg, hogy jobban vagy, és örülsz a tesztednek!!!!

Én is örülök veled!!!!
Réka
Aranyos vagy, hogy hiányolsz!!!
Jövök én amikor csak tudok, de nagy tanulásban vagyok, most még munkát is abbahagytam egyidőre. Szeretném, ha mielőbb el tudnék készülni a tételekkel, aztán már nyugisabb leszek, mert akkor már "csak" meg kell tanulni őket! De nekem egyenlőre nagyobb melónak tűnik a kidolgozásuk

De igyekszem minél többet jönni!!!
Vera
Sajnálom, hogy megjött!
Sulihoz sok sikert!!!!
Bocsi, hogy megint ilyen sokat írtam!
Sziszka