A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi!

Milyen turka lesz szombaton?

Fél spájzot kivágtam a kukába, remélem eltűnnek a dögökKép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok lányok!
Újra itthon.
Remélem mindenki jól van, bár a visszaolvasással meg sem próbálkozom.
Jól kidolgoztam magam Szolnokon is (fordítottam 1 egész hetet), aztán itthon is (apjuk egyedül volt itthon 1 egész hetet).
Tegnap megkaptuk a 4 hónapos oltást, szerencsére Gréti 10 másodpercet sírt, aztán vigyorgott, mint a vadalma. Se hőemelkedés, se pukli.
Viszont kinőtt a 3-ik fogacska! Hallod Zsanci? Biginek is mindjárt jön akkor.
És úgy mászik, mint egy elefánt. Jó komótosan és jól odavágja a kezét is mega térdét is a földhöz. Viszont még nem áll fel, úgyhogy nagyon le vagyunk maradva Pannától.

Szombaton mi is megyünk a MOM-ba (ha arról a turkáról van szó) a babaruhabörzére, meg a biopiacra. Vennem kell zöldségeket Grétinek,mert a sok sárgarépás trutyitól lassan kínai gyerekem lesz, a nózija már tiszta sárga.

KépKép
KépKép
lindicita

Az a padlizsán engem is érdekelt volna.
Gigi! Ha Bálint megunta továbbpasszolod nekem?

Anyukám szülinapi meglepetése nagyon jól sikerült. Végül egy "szülinapi meglepetés receptet" készítettünk, kis keménypapírokat a teetjén összekötöttünk, és minden lapra írtunk valamit. Pl.: hozzávalók: ide ragasztottunk naptejet, strandpapucsot; adjunk hozzá egy csipet: pálmafa, napernyő; egy kanál: strandról és szállodáról kép; 2 óráig állni hagyjuk: ide repci fényképet ragasztottunk,; és az utolsó oldalon: egészségetekre: és ott volt Tunéziáról egy térkép.
Szóval nagy volt a meglepetés és az öröm, hát még ha majd találkozunk a repülőn!

KépKép
KépKép
lindicita

Moose!
Ha a második lányodat Sissy-nek fogják hívni, akkor tudom, hogy az első honnan kapta a nevét. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok

Bogárka
engem az érdekelne, hogy azt a bújós hengert hol lehet kapni?
kókuszdió

Vince ÁLL! Sőt, már egyedül is felhúzta magát, és úgy állt néhány másodpercig (de látszik rajta, hogy mennyire erőlködik, nagyon édi.) Kép

Votiv,
Istinek gyors gyógyulást!

Neet,
Eszti hogy bírja azt, hogy suliba jársz? Ki vigyáz Rá?

Blaye
blaye

Boglárka a rózsaszín Elina a liaKép
kókuszdió

Kép
kókuszdió

Kép
kókuszdió

Éljen Vince, Éljen Isti, ügyesek ezek a fiúk!
Lindi Grétije is éljen, már 3 fog? Belehúzott! Kép
És a szülők nem is tudják, h ti is mentek??? WOW!

Blaye,
sztem nem bírja rosszul, bár még csak épp, h elkezdődött. Szerencsére mindenkinél jól elvan, ha játszik valamivel, amikor eljövök, nem is nagyon hatódik meg, pedig nem kisunnyogok, hanem búcsúpuszi, stb. Viszont tegnap életében először olyat csinált, h nem is tudom örömömben vagy bánatomban sírjak: ahogy elindultam a szobából (nem végleg, csak a konyhába vagy budira) sírva mászott utánam. És nem egyszer. A végén még anyás lesz?? Szerencsére sikerült úgy megszervezni, h alkalmanként csak 1-2 órára legyen "idegennel", mert aztán apja odaér érte, és viszi haza. És ezt hetente 2x.
Ja, az nem is érdekel, én hogy bírom? Kép

Manoka,
addig örülj, amíg az egerek meg nem jelennek. Emlékeztek, tavaly mennyit küzdöttünk velük? Mert párom ráadásul élve dobálta ki őket, a nagy állatbarát. Kép
neet
neet

Blaye! Vince nagyon ügyes, a legközelebbi babatalin kergetheti Istivel a lányokat Kép

Ugye lesz még az idén tali?

Kókuszdió! nagyon-nagyon szépek a lányok!

KépKép
KépKép
lindicita

KÓKUSZDIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Annyira akartam felőletek hallani! Éljen!!! Te, ezek a csajok q egyformák!!! Hogy különböztetd meg őket??? De most komolyan, elvileg az anyjuk meg tudja, de tök őszintén, pucéran a kádban (ha a ruha nem segít) nem volt még olyan, h összekeverted őket? Vagy az egyik 2x kapott kaját, a másik meg egyszer sem? Kép
neet
neet

Kókuszka!

Gyönyörűségesek!

ÉS voltunk Adáékkal Ringatón,jó volt!

Jucus
20170114224602

Kókusz,
ha valaha eladod a lányokat, egyre azonnal benevezek KépKép gyere gyakran!

Votiv,
Istinek gratula és gyógyulásd!!! Kép

Lindi,
eszméletlen jó lehetett nézni anyukád arcát Kép légyszi csinálj róla képet, amikor meglát titeket is a reptéren!!!! Kép

v
kisün

Gigi!
Oké, a padlizsánt hétfőn elhozza a barátnőm, így a talira már itt lesz Kép

Kókusz!
a bújós alagút - ha arra gondolsz - ikeás

Olyan jó éjszakánk volt, képzeljétek: mindkét gyerkőc este 8-kor elaludt, Doni fél 4-kor szopizott egyet, és reggel 8-kor egyszerre ébredtek Kép Bárcsak minden nap ilyen lenne...

Zsanci!
Akkor jövőhéten játszóház mikor??? Igazából nekem a kedd vagy a szerda lenne jó...
és délelőtt Kép
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi!
Persze, hogy lesz: szept 27, szokásos időpont Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi: üdv újra itthon. Jó lehetett a meglepi. És hát akkor még ha jól értem még csak ezután lesz az igazi meglepi. :-))
Igen a szombati MOMról van szó. Nekem is kell piacolnom és turkászni is megyek. Igaz apa megint letilt majd a vásárlásról és igaza is van, mert mindene megvan a kőcnek.

Kókusz: lányok édik... nagyon sokat változtak azóta, hogy babusgattam őket. Tényleg nagyon hasonlatosak egymásra.

Grétinek gratula a foghoz, Vincének az álláshoz, szóval csupa csupa ügyes baba van itten kéremszépen....

Mesi: oké jó lesz még ma is a válasz. Sőt szerintem még vasárnap is...:-)

Kép
Kép
johanna1975

Hi Babes!

Ringató király volt, találkoztunk Jucussal, bebeeeeeeeeeeee és kifosztottam Panna kinőtt ruháiból bebeeeeeeeeeee és nagyon szépek bebeeeeeeeeee és mindezt teljesen ingyé (merhogy nem volt nálam annyi pénz Kép)bebeeeeeeeeeeee.

Ja, és Jucus: apa nem is a Fonó mellett, hanem két utcával arrébb egy másik gyárban dolgozik, szóval nem ő a hülye, hanem én. Utálom, hogy mindig ez van Kép

És Panna olyan helyesen röhögcsélt dalolás közben, hogycsakna, és LH jól megijesztette, de Panna jól visszaadta Kép

Nagyon elfáradtam és még hosszú ám a nap, mert MA KEZDÕDIK a Közgáz. Ma 5-9-ig lesznek órák, LH kap kajcsit 5 körül a suliba, Vik értejön, hazahozza, itthon van 3 féle cumisüveg, meg friss tej, meg fagyitej, hadd szórakozzanak el egymással. Majdcsak lesz valahogy, hiába terveznénk előre, hogy ezt meg azt eszik, ekkor meg ekkor,már megszoktuk, hogy mindig keresztbehúzza a számításainkat ez az ördögfajzat, szóval carpe diem, aztán majdcsak lesz valami....Azért drukkoljatok.Hisz ez prömier lesz a javából Kép

Na, most gyors visszaolvasok, aztán keltem a csajt és indulunk suliba (bassza, nincs is füzetem Kép)

Csóka, Ada
ada007

Ada, Jucus! Mi ez a Ringató? Hol van és mikor?

Ada! Hogy van neked ennyi energiád?

KépKép
KépKép
lindicita

bogárka,
szuper,köszönömKép

kókuszdió,
ezek a csajok gyönyörűekKépannyira édesek és egyformák és...Képén is elfogadnék egyet ha nem imádnék terhes lenni meg szülniKép

ada,
Képén szombaton megyek suliba......
tényleg,mennyire lehet a körúton szombat reggel parkolni????????? a pannónia u.-ba kell mennem,szal vhol a vígszínház meg a margit híd között kéne parkolót vadásznom....

lindi,
ha b.-nek már nem kell odaadom de csak kölcsibeKép tudod,második meg harmadikKépmost utálszKép?????????????????????

mindenki,
én is akarok turiba menni,de ezek nekem marha mód messze vannak,nem tudtok vhol közelebb?????????????mondjuk bogárkáék körülKép???????????????
Vendég

Ada!
Gondolok Rátok, aztán majd számolj be milyen volt! Na nem a suli érdekel, hanem, hogy hogy bírtátok az egymásnélküliséget Kép Egyébként Petra egyszer (nem első alkalommal) nem volt hajlandó semmit meginni az üvegből mikor elmentem, így 7 órán át nem evett semmit... de meg se kottyant neki...nem lehetett olyan veszettül éhes, mert akkor megitta volna üvegből is.
Ma meg szegény Donival hogy jártam reggel: ugye éjjel fél 4-kor szopiztott, 8 előtt keltünk, ő vigyorogva, gondoltam jó,akkor előbb megreggeliztetem Petrát - ő a türelmetlenebb fajta- Doni majd kap utána, elvileg kibír már 3,5 fél 4 órát...aztán egyszer csak leesett, a fél 9 az már nem 4, hanem 5 óra lesz!!! Szegény gyerek meg ott vigyorgott ezerrel a pihenőszékében...Kép

Gigi!
3 éve, amikor még ott laktunk (a pannóniában), akkor még nagyon sok parkolóhely volt hétvégén. De sztem ne a körúton parkolj, hanem bent az utcákban, ott biztos több lesz....Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Rég írtam, de eddig itthon volt a zapa, most meg itt van a Mamim segíteni, így csak olvasgatok, de már nem bírtam, hogy ne tegyek fel képet Kép

Kókuszdió: Gyönyörű csajok! Te is tegyél még képet, meg mindenki más is Kép

Majd mesélek, minden oké, csak Rampusz hisztis egy kicsit (nagyonKép)

Pusz: Pocak

Képek:
Kép

MamivalKép
Kép

"Buli" keddenKép Két nagyon jó barátnőm a gyerekeivelKép Balu a bordó pulcsis lány kezében!
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Duracell Ada!

Apa munkahelye:hi-hi!
És mit Te tanulsz?

Lindi!

Ringató:
http://www.ringato.hu

Pocak!

Képek nagyon jók!

Gigi!

Na jó,nagy duzzogva Tied lehet padlizsánKép
Te mit tanulsz most?
20170114224602

juc,
én mindig tudtam hogy te egy istennő vagyKép
én most a debreceni egyetem pesti tagozatán tanulok általános tolmácsolást és fordítást.....aztán még lehet hogy bepróbálok egy szakosodást,de ez majd elválik....

bogárka,
és be lehet hajtani a pannóniába a körútról?és hol keződik a számozás?nekem a 18-ba kell mennem,az melyik végéhez van közelebb?
Vendég

Oszt milyen nyelven fordítasz meg tolmácsolsz majd?

ha jól tudom akkor Pannónia Körút felé egyírányú.

KiváncsiJuc
20170114224602

Sziasztok!

Visszaolvasni most nem tudok, majd talán holnap! Eléggé hulla vagyok!

Voltunk ma a Dévény Alapítványnál. 10-re mentünk, aztán útközben felhívtak minket, hogy 11 lett az időpont. Ettől máris jól bepánikoltam, hogy Timi megint hulla lesz mire elkezdik nyúzni, mert már 7 óta fent volt. Megnézte a gyerekorvos, aztán rögtön be is osztott minket kezelésre. Viszont a gyógytornász, aki a kezelést csinálta volna, tök rendes volt. Azt mondta, hogy Õ addig nem kezdi el, amíg Dévény Anna is meg nem nézi. Hozzá viszont időpont kell! Úgyhogy Okt. 28.-án megyünk hozzá! Addig meg, mivel mozgásfejlődése a korának megfelelő nem kell a kezelés. Persze, azért fogjuk tornáztatni itthon és majd októberben eldől, hogy kell-e a kezelés! Nem bánnám, ha nem kéne, de persze, ha szükséges nem zárkózunk el előle!

Johanna!

A doktornéninket ismerik ott, mint nagyon lelkiismeretes dokinénit, aki a legapróbb kis problémát is észreveszi és küldi az embert mindenfelé! Ezt most, mint jót írom! Szóval lehet, hogy Fanninál nincs baj, csak a dokinénink lelkiismeretes! Ez a jobbik eset, inkább minthogy ne vegyenek észre valamit!

Pocak, Kókuszdió!

Jók a képek!Kép
Pocak!
Pont ilyen szőnyegünk van itt a nagyszobában, csak nagyobb!

ILdi
ildi76

Ildi!

Akkor én most valamit nem értek!Múltkor nem a Dévény alapítványnál voltatok?Én teljesen azt hittem.Vagy még egyszer és most azt mondták,hogy nézze meg Dévény Anna is személyesen?Most mi van?Bocs hogy ha nagyon buta a kérdésem,de tényleg összezavarodtam.Kép

Jucus
20170114224602

kíváncsijuc,

német a nyelvemKép

ildi,
Kép
Vendég

Jucus!

Múltkor mivel nagyon sokára kaptunk csak időpontot az Alapítványhoz, megadták 2 Dévényes gyógytornász elérhetőségét, hogy oda tudunk járni! Az egyiknél voltunk és jól megriogatott minket! Erre én bepánikoltam és felhívtam az Alapítványt, hátha van időpont hamarabb, hogy ott is nézzék meg! Itt voltunk most!
ildi76

helyzetjelentés:
- kispapa külföldön 4 napja (sokat gondoltam Babarózsára, hogy ő hogy volt meg egyedül a babájával)
- babauci néha éjjel se akar alukálni, már nem csak nappal, valamint sokat púzik, ezen pedig soxor kiakadásig sír, ilyenkor anyuci elég idegroncs, tehetetlenségében.
- anyucijának kezd kevesebb lenni a teje, úgyhogy fosik, hogy elapad Kép
(már alkoholmentes sört is ittam, pedig úúúúú de ki nem állhatom a sört, de gondoltam több lesz a tejem.)
- ma felírtak valami papaizét a babucinak, ami majd lenyugtatja a gyomrát, beleit.
- amúgy ma vagyunk 1 hónaposak, szépen hízunk. :o)
- és nem tudok netezni Kép, mert alvadnom kell, ha egy kis szabadidőm van

ámulok bámulok a szép babákon, amiket itt látok. örülök, hogy Kókusz kiscsajai is ilyen szépen cseperednek.

ancsipancsi

Ancsi, tarcs ki, nekünk is ekkortájt jöttek a szélgörcsös, nehéz percek, úgyhogy átérzem a helyzeted
nekünk semmilyen csodaszer nem használt, csak a rengeteg böfiztetés - még szopi közben is, hogy nehogy benn ragadjon
meg a kis bicikliztetés - ez segített a legtöbbet (ma este is ezt kellett csinálnom, mert volt 1 sor hiszti)
na és Oxi megmutatta azt is, hogy kell ujjheggyel segíteni hajtani kifelé a buborékot a babó hasából Kép
pihenj, és ne parázz, a sör helyett meg inkább malátakávét igyál (gyerekdokink, akire nagyon be vagyok rágva épp, azt mondta, tessék szopi előtt 10 perccel egy bögre koffeinmentes tejeskávéval ledőlni az ágyra!)

gyerekdokira azért vagyok kibukva, mert persze tiszta seb a kisfiam fütyijén a bőr, teljesen szét van hasadva!!! brühühü
körömvirágkenccsel kenegetem, és eszem ágában sincs hátrahúzni neki, mert biztos szörnyen fájna!!!! szóval hatalmas düh tombol bennem, hogy miért hagytam ezt, és hogy tehette meg a doki, hogy meg se kérdezett, és nem is szólt előtte, hogy mire készül, grrrrr!!!

Szép volt Vince! nem is ők fogják a csajokat kergetni, hanem fordítva! Kép

votiv 8)
votiv

Recca, Zsanci, milyen volt az uszi, amit sajna kihagytunk Kép?

Neet, én megkérdezem, TE hogy bírod??? mert én már a tanulás szó hallatán is sikítófrászt kapok ennyi gályaév után... nem beszélve újsütetű (?) lustaságomról, hogy mostanában végképp semmihez sincs kitartásom...

Kókusz, csodásak a csajok! állati vagány a szerkójuk is! engem is érdekel, amit Neet kérdezett, szóval Te mi alapján különbözteted meg őket? Kép és Beni? és a papa?

ápropopó, unokatesóméknak is ikreik lesznek, ma derült ki, de ez még lehet, hogy elmúlik, mert elég korán van még ahhoz, hogy az egyik felszívódjon

másik unokatesómnál viszont szörnyű dolog történt, az 5 hónapban meghalt az egyik baba (3nak indult, 2 lett és már csak egy...) de a másik állítólag nincs veszélyben, de hát akkor is... dzsízösz, nem is szabad belegondolni. emlékeztek arra a szörnyű vészhelyzetre? na, mert úgy néz ki, neki is meg kell szülnie, mind2őt...

Bogárka, imádom Donit, hogy milyen türelmes és drága kis baba! te már megint ajándékot kaptál Kép

fijam meg egyre inkább feladat... ma is a háló nélküli állást próbálgatta, már tiszta kék-zöld...

na, megyek bámulni a dobozt

votiv 8)
votiv

majdnem kiesett abból az emmentháli agyamból.. Pocak, a Te családi képeid is gyönyörűek! szépek vagytok Kép

Ildi, örülök, hogy legalább ez a torna-dolog megoldódni látszik. többi front? drukkolok ám Nektek, nagyon

votiv 8)
votiv

Votiv!
sajnálom a fütyi dolgot! Apósom pont ezért nem szokta engedni, hogy visszahúzzák, mert egy kis szűkület még nem a világ vége (B-nek is volt, és ugye 3 évesen húzta vissza...és nem lett semmi gáz) viszont, ha korán húzzák vissza, esély van rá, hogy hegesedik a fityma, és akkor később sajnos vágni kell...Kép de ha akarod, majd megkérdezem, hogy mit csinálj te most Istivel, mert lehet, hogy tényleg jobb most húzogatni, mint hagyni, hogy újból letapadjon. Majd megkérdeztetem a párocskámmal...jó?
Uszi jó volt! Volt merülés, Igi és Benke tök kiakadtak!
Pocak!
képek, és azon a bébik nagyon édik!!! Ugye nem olyan nehéz??? Kép Kép
Ildi!
Remélem már minden rendben lesz Timivel!!!
Ancsi!
én is szoritok neked, nem lehet könnyű tök egyedül! Én nem is birnám!!!!
De én egy önző dög vagyok!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv!
Pontosítanék: most kaptam ajándékot Kép Petra egy akkora feladat, hogy csak na! És egyre inkább Kép Persze ő is ajándék, azér... Kép

Gigi!
Jól beszél Jucus: Pannónia a körút felé egyirányú, tehát nem tudsz behajtani a körútról. Ha a nyugati felől jösz, akkor menj be a Hegedűs Gyulán, és onnan kanyarodj át a Pannóniára, csak vigyázz, mert a kersztutcák is egyirányúak...hú én úgy kiismertem ott magam a 3 év alatt, pedig nem könnyű Kép Ja, és a számozás a Körúttól van.

Na megyek enni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!

Most már értem!

Juc
20170114224602

Zsani, igen, légyszi, kérdeztesd meg Levivel! örök hála! bakker, hogy kihagytuk a merülést! pedig isti marhára csipázza, kis búvárbéka

Bogárka, hát persze Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, uszi, mint Zs mondja, jo volt. nekunk most valahogy jobban ment, mint multkor, nem volt nagy sirdoga sem, es nem is kellett elobb kijonnunk, mint akkor. (multkor mondjuk kisse huvos volt a viz, lehet, h az is baj volt.) a merultetes meg valoban gaz kicsit, de a tobbi reszt, azt hiszem, tobbe-kevesbe elvezte a kispicurKép
ja es, kepzeljetek, foghattam kicsit Igit!!!KépKép amig anyukaja oltozott, B meg szorakoztatta magatKép

Ildi, akkor jol tetted, h nem hagytad annyiban ezt a dolgot. ugyesek vagytokKép nagyon drukkolok!

a kiskokuszok nagyon helyesekKép, ahogy a kispocakok is!Kép

Ada, Juc, a ringato jo lehetett, es ha jol ertem ott titokban boszi-kepzes is folyik?! vagy legalabbis eszmet csereltek a boszi-palantak. de ezek szerint Panniko is az???Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv, innen kezdve mindig lesz merules!!
remelem, B is belejon. bar az biztato, h annyira azert nem akadt ki rajta, h ki kelljen menni! csak egy kicsit, annyi meg ertheto is... meg nekem sem ment annyira...

Coolio
recca

Recca!

KépPanna is boszika ám.De édes boszi mint LH.
Ti meg úszni voltatok?De jó!

Nem is meséltem,hogy Soma ma már ugy kelt fel reggel mintha mindigis óviba járt volna.Olyan jó volt!
Jucus
20170114224602

Szia Csajok, visszajöttünk Bajarol, jo volt, de elég volt... Szülök mindig kiakasztanak kicsit, rokonok meg csak nyüzsögtek, es osztottak az észt...
Kicsit átfutottam a mai hsz-kat, majd holnap is probalok visszaolvasni.
Votiv, nalunk ugyanezt csinalta az oltoorvos B. fütyijével, én is total kiakadtam, hogy elötte nem is mondta, mire készülKép
Györönyüek a csöppségek a fotokonKép
Ancsi, kitartas! Ada, Neked is a sulihoz. Ja, nekem is jövö pénteken kezdödik.

KépKép
fibi

Votiv! a melleim már nem olyan csomósak, mint régen, puhák és egy-egy fejésre kevesebb a tej bennük, mint régen. így is olyan kis mennyiségeket szoktam kifejni/fejés (magamban szánalmas mennyiségnek hívom Kép ) , hogy ... eddig 50-60 ml is összejött (kb. napi 6-7 fejés) és most van, hogy csak 20-30 milli jön össze!!! remélem visszaáll a rend, mert már melltartó betétet sem kell használnom, pedig bevásáltam belőle Kép . az én koffeinmentes kávém nem malátából van sajna! de majd beszerzek! ez a Macikávé?

Zsanci! dehogynem bírnád, hapsid múltkor is lelépett lánybúcsúra, nem? különben is, neked tök jó, mert a stramm fiad akkor szopik, amikor akar!

ancsipancsi

Jó reggelt!

Jucus!

Nagyon örülök, hogy Soma ilyen jól viseli az ovit! Így neked is biztos könnyebb lesz és több időd lesz délelőtt! Múltkor kérdeztem, hogy hol voltál óvónő! Vagy írtad, csak megint vaksi vagyok?Kép

Szia Fibi!
Kép

Votiv!
De mitől sebes Isti fütyije? Vagy ez ilyenkor normális? És egyáltalán miért húzta vissza a doki? Kiakasztó!Kép

HOLNAP

R U H A B Ö R Z E

LESZ A MOM MÛVHÁZBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ki is írta, hogy szóljak majd neki? Talán Zsebi???
Szóltam!Kép

ILdi
ildi76

joreggelt!!!!

Kép

Coolio
recca

Jóreggelt!

Gyönyörűek a babákok a képeken Kép

Kicsit szétszórt vagyok, már nem is tudom, miket akartam írni, még egyszer visszaolvasni meg nincs türelmem, a lényeg, hogy ma is mindnkinek mososlygós szép napot, nyugodt tündérbabákat kívánok Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Recca KépKépKép

Ancsi,
remélem, tejileg rendbe jössz... szopik már magától a picilány? Vagy még mindig fejés-cumisüveg?

Oxi,
neked is Kép
kisün

Kókusz, Pocak!

Gyönyörűségesek a babákKép

Ancsi!
Kitartás, lehet, hogy csak átmenetileg kevesebb a tejed. Már beszéltünk róla itt a fórumon, hogy amikor elvileg menstruálnánk, olyankor kevesebb a tejcsi. Én már jó ideje figyelem, és tényleg így van. Lehet, hogy nálad is ez van, és 1-2 nap múlva visszaáll a régi rendKép Tényleg, már tök rég akartam kérdezni, hogy végül lett fülbevalója Heninek?

Recca Kép

Ildi!
Azt hiszem én is mondtam, hogy szólj a börze miatt, kösziKép

Juc!
Ez tök jó hír! Mármint Soma ovimegkedveléseKép

Na megyek, lassan indulunk látogatóba Emma barátnőjéhez (tudjátok, akivel egy napon született).

Kép
Kép
manoka11

Fibi: már éppen hiányolni akartalak. már azt hittem teljesen eltűntél. de jó hogy vagy újra.

Votiv: ugye még áll, hogy megmutizod nekem a babamasszázs alapfogásait.

Ancsi: elején nálunk is ugyanez volt a helyzet. Úgyhogy lesz ez még jobb is. Apanélküliség miatt nem irigyellek, sőt....
Pukira: nekünk is csak a mozgatás, illetve a hasonalvás, ringatás, babakocsizás és az idő hozott megoldást.

Juc: bocs, hogy tegnap nem votlam dumaképes, de fennforgás volt. Névnapoztunk, jöttek anyuék, anyósék, és kaptam sok sok ajándékot. Szuper volt. Na most jól felfedtem az inkognitómat.... de sebaj.

Ildi: én is kaptam időpontot. okt 28-án megyünk dévényesekhez.... Ti is akkor ugye? és hányra?

Mennem kell alszik a ded én meg elhúzók vásárolni

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Recca, Kép
jövő héten megyünk mi is merülni, juhhé! (Isti már a múltkor magától is csinálta, a foglalkozásvezető néni meg is dícsérte, hogy előre tudja a tananyagot Kép) de miért akadt ki Benke és Igi? nyeltek? vagy megijedtek?

Ildi, Isti fütyije attól sebes, hogy kis fityma-szűkülete van, és mikor a doki erőszakkal visszahúzta a bőrt a fütyijén, az persze teljesen szétrepedt/hasadt Kép
nem hiszem, hogy ez a normális Kép
még akkor se, ha Fibiék is így jártak... Kép
tényleg, Fibi, nektek azóta mi a helyzet? te szoktad azóta hátrahúzni?

Ancsi, azt nem tudom, hogy a macis az malátás-e, de kb minden nagyobb áruházban beszerezheted
a tej sosem annyi, mint amennyi fejésre kijön - ez ősi votiv-bölcsesség
mert a babód képes csak a tejleadó reflex kiváltására, és ha ez meg van, soxorosát tudja megenni a cicidben lévő mennyiségnek
nekem már a 2 hónap után nem kellett melltartóbetét (bár most is néha átázik picit a póló, ha magamhoz szorítom a gyereket - de ez vmi anyai ösztön-dolog lehet Kép)
szóval nagyon hamar nagyon pindurik lettek (újra) a ciciim Kép és István mégis sokáig jól tudott még lakni
csak hát nem előre tárolva kapta a kaját, hanem neki kellett megdolgozni érte Kép

"anyósom" meg kifejezetten azt állítja, a kismellű (kiskapacitású) nők többet és tovább tudnak szoptatni - bár ezt vszínű csak saját magára alapozza Kép

na mindenesetre tényleg nem a méret a lényeg Kép
ha a kis Heni jól lakik, semmi gond! persze azért jó lenne, ha már a pasid visszajönne és segítene egy kicsit, hogy pihenni tudjál és ne izgulj többet a tej miatt Kép hol kujtorog már ez a pernahajder?

votiv 8)
votiv

Pocak: családod édes.....

Mom turkászás: engem érdekel valakit még? Zsanci, Juc, Ildi,Manó....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?