A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilvaKép

Hát tényleg nem szimpi, mondhatni elég sötét szegényKép Lassan már megtanultam kezelni a banyáját, most tényleg azon vagyok, hogy ne tudjon belém kötni. Egyébként kirúgni nem tudna, mert az egyik 100 fős cége eléggé függ tőlem. (Papíron én vagyok a logisztikai vezetőKép, mert csak nekem van meg a belföldi közúti árufuvarozói szakvizsgám, ami kell a cég működéséhez, tök véletlen volt, hogy tavaly a hülye fia helyett én mentem el tanfolyamra). De ez jól jön így nekem.

Úgy szorítok ám Neked, én már tudom ám, hogy neked most sikerülni fog!KépKépKép

Na megyek haza főzni, mosni, takarítani. Puszi mindenkinek.
mary78

Mary Kép
Olyan aranyos vagy, köszi! Vigyázz mert még elhiszem!
Jó házimunkázást!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!

Noémi mélyen együttérzek veled. Ez az év eddig nem a mi évünk. Bár én nagyon sokszor erőt merítek a férjemből. Annak ellenére hogy ő is megküzdött a maga életéért néha nehezen érti meg az én helyzetemet. Sokszor veszekszünk mostanában... és ez nem jó tudom. Persze mindig a baba miatt. A múltkor a fejemhez vágta hogy tudja ő hogy minden miatta van és hogy én hibáztatom ezért. Ez nagyon rosszul esett mert ez természetesen nem igaz.
Néha azon gondolkozok lehet azért nincs baba mert az én buksimban is gátak vannak. Hívő emberként azt kértem az Istentől ha megmenti a férjemet, akkor lemondok a babáról... Már gondolkoztam én is a pszichológuson. Csak itt szegeden nem tudom hova is fordulhatnék...

A munka témát én igyekszem áthidalni. Könyvelő vagyok és most kezdek bele saját vállalkozásba, de egyenlőre még kicsibe, de ezzel is lesz gond. Lépnem kell mert igaz a munkahelyemen a főnökök rendesek, de nem tudom meddig tolerálják a hiányzásaimat.

Mary igaza van Szilvának ne foglalkozz a főnököddel!! Nem értem hogy mi baja van ha kész a munkád. Egyébként meg csak 12.-ig vannak határidős dolgaid nem? Ezt neki is elmondhatod!

Azt én sem tudom hogy lehet azt csinálni hogy nem ezzel foglalkozni egyfolytában. Én mindenhol terheseket meg kisgyerekeket látok és ilyenkor mindig eszembe jut hogy nálunk miért nincs baba.

KépKép
jiny

Hát az igazság az, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy kellene egy pszihológus.... Mi például totál elfojtjuk a bánatunkat, próbálunk úgy tenni, mint akinek semmi baja az ég világon... Persze közben meg őrlődik az ember.
JinyKép
Nagyon-nagyon vigyázni kell a párkapcsolatunkra! Legalább az ne menjen rá. Én mindig arra gondolok, hogy nagyon megerősödik a szerelmünk, ha ezeket együtt végigcsináljuk, egymás kezét fogva, egymást bíztatva. Persze általában egy férfi kicsit másképp éli meg a helyzetet, az én drágám sem szeret állandóan ezen lelkizni és drámázni, ezért van szükség női "bajtársakra", akikkel az ember megosztja gondolatait. PL. nem hiszem, hogy a férjeink a mhelyükön is erre koncentrálnak, ahogy mi tesszük...
Ja és én is keresztény vagyok, én is imádkozom, hogy csoda történjen és bízom, hogy egyszer csak Isten megelégeli ezt a sok sok szenvedést, és jön az áldások idejeKép már alig váromKép

Kép
Kép
emma1976

Hát nem tudom, hogy mi lesz velem, de már nagyon várom, hogy elmúljon, mert ez nem olyan mint szokott lenni. Estétől reggelig semmi. Ma olyan mintha meg sem lenne.

Volt már valakinek hasonló esete?

Kép
lara26

Üdv

Hát sokan a szívemből beszéltetek. Ugye a párom okt. elején vagy közepén megy Győrbe. Én itt maradok, mert a meló ideköt. Én is sokat gondolkodtam már a táppénzen meg a fizetés nélküli szabin, de még mindig nem tudom, mi legyen. Velem az a gond, hogy beszari vagyokKép Nem biztos, hogy el mernék menni táppénzre, mert ha mégsem jön össze a baba, akkor lehet, hogy nincs már állásom. Itt meg elég nehéz találni. Szóval nem nagyon merek kockáztatni. Mindig irigyeltem az olyanokat, mint pl. a legjobb barátnőm, akik lazán otthagytak egy melóhelyet, ha nem tetszett nekik. Csak én nem akarok anyagilag a szüleimtől függeni. Meg nekünk még a saját fészkünk sincs meg. Arra is kellene spórolni. Szóval ez van.
Azt hiszem kicsit hosszúra sikerült, remélem nem baj.
gtünde

Emma, Jiny

Jó, hogy tudtok hinni egy felsőbb "hatalomban". Biztos sokszor segít. Én már sokszor elgondolkodtam azon, hogy biztos valami olyan rossz dolgto csináltam, hogy ez a büntetésem. De nem emlékszem semmi ilyenre. Úgyhogy nehezen tudok hinni.
Értem anyukám szokott imádkozni.
gtünde

Mofly

Eddig én is úgy tudtam, hogy a reggeli vizeletből kell megcsinálni az LH tesztet. Erre múltkor olvasom, hogy bármelyik jó, kivéve a reggelit, mert az túl tömény és téves eredményt adhat.
Az enyém akkor se adott téveset, mert éreztem is a pé-t.
Szerintem olvasd el a betegtájékoztatótKép
gtünde

A férjem véleménye a 9 hónap + 3 évről:

-"Ha megteheted miért mennél dolgozni a mai világban nem vagy olyan nyugodt mint a szüleink az ő idejükben. Ma már sajna más világot élünk".

-"Ha megjár miért nem veszed igénybe"?

Ebben az időben nem csak te éled a mindennapjaidat, ott van valaki a szíved alatt aki teljesen rádbízta az életét! Ez az én véleményem, és EZ a LEGFONTOSABB!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26

Tiza

Irigyellek a lelkesedésedért - sport ügyben. Én soha nem voltam az a kimondott sportlady, sőtKép
De azért pár éve még bicajoztam, teniszeztem, síeltem. Aztán a gerincműtétem óta már nem. Meg én túl lusta is vagyok. Kiélem magam a kertészkedésbenKép
Szerintem mindenki tudja, hogy neki mi a jó, és hogy érzi jól magát.
Habár múltkor beszélgettem anyukámmal a témáról, és az ő véleménye az, hogy akinek nehezen jön össze a baba, az igenis kevesebbet terhelje magát. De ez az ő véleménye.
gtünde

Lara

Jó fej a férjedKép

Noé

Nagyon jó, hogy leírtad, ami mostanában történt veled, szerintem sokunknak segítettél vele.
KösziKép
Szerintem már attól megkönnyebbül az ember, ha van valaki, akivel beszélhet a gondjairól, érzéseiről. Azért is járunk ide.
gtünde

Helyesbítek: Azért járunk ide isKép
gtünde

Kandi

Feladtam délután a magokat. Azért küldtem annyit, amennyit, mert nagyra megnő és elég terebélyes is lesz. Én úgy csináltam, hogy tavasszal eldugdostam a magokat egy virágládába, persze földbeKép majd a palántákat kiültettem a helyükre. A palánták között 15-20 cm távolságot is hagyhatsz.
Nem tudom, évelő-e. Mintha az olvastam volna, hogy ha bent marad a gyökere, akkor kihajt következő évben is, de azért gyűjtsd be a magokat. Egy növény szerintem akár 20 vagy még több magot is hozhat. Úgyhogy pár év múlva tele lehet vele a kertet ültetniKép
gtünde

Ööö, megint csak én vagyok?? Kép
Vagy túl sokat írtam és ez elrémített titeket??
gtünde

Babcsi

Mi van veled?! Nem láttam, hogy lettél volna ma.
Lécci jelentkezz!

Szilva
Asszem ezt már csak holnap olvasod, de megy a drukk ezerrel. Most sikerülnie kell! Tetszenek a tüneteidKép
gtünde

Ne félj nem vagy ilyesztő Kép

Kép
lara26

Lara

KöszikeKép
gtünde

Kép Ennyire örülökKép
gtünde

Sziasztok!
Még nem olvastam. Majd mindjárt. Előbb egy sürgős kérdés:
A Baby aszpirin az a 100mg-os????
Én ezt vettem...de csak akkor veszem be ha ez az.
Segítsetek!
Elolvaslak titeket aztán még írok!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Kriszta

Baby aspirin: can it affect fertility?
by Dr Howard Lee

Does the use of Baby Aspirin have any link to miscarriage? I’ve had two miscarriages, and need to know everything I can to prevent this from happening again.

A new study, which was conducted by following the history of over 1000 women, has indicated that women who suffer unexplained late recurrent miscarriages may actually benefit from a daily, low dose aspirin (75mg tablet). The birth rate in this group was 65% compared with 49% in the women who did not take aspirin.
Women who suffered three or more consecutive first trimester (up to 12 weeks) miscarriages found that aspirin made no difference to the live birth rate.

GPs still do not routinely prescribe baby aspirin. Further investigation and testing of other blood and physical states is still required before this practice becomes commonplace.

Heavy use of aspirin-like drugs, such as Ibuprofen, is not recommended in early pregnancy as it is thought they can interfere with ovulation which, in turn, can cause miscarriage.

Ezt találtam, nem tom jó-e.
gtünde

Mégegy:
Baby Aspirin

Low dose aspirin (80-100 mg) designed to be administered to small children. It is often used to reduce coagulation of blood in patients who have high risk of myocardial infarction. It’s also used in infertility treatment, where it’s assumed that it increases blood flow to the uterus, or to control/reduce some immunologic problems. It is also often used in conjunction with Heparin in patients with immune problems.
gtünde

Na jó estét!
Tünde....jó,hogy jöttem....köszike szépen,majd ha nagyra növök...meghálálom Neked az illatot főleg!-és szobában is lehet tartani?
kandi72
Budapest III. kerület

Kriszta!
Igen a 100mg-os a bébike!Nyugodtan vedd be!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

Nem hiszem, túl nagy ahhoz. Ez kinti növény.
gtünde

Kandi

Amelyik e-mail címről írtál, arra írhatok neked?
Küldenék vmit.
gtünde

kandi72
Budapest III. kerület

<font size="+2">Oké, akkor majd a napokban nézd meg. Nem ígérem, hogy ma még írok, de a hétvégén biztosan.
Megyek is, mert fürdenem kell, aztán meg Helyszínelők a Viasaton.
Jóéjt!
Remélem, nem leszel egyedülKép</font>
gtünde

Na jóóóóóóóó volt szivatni???????
Itt ülök a gép elött mint egy bagoly!Kép
na jó éjt!
ÉN IS MEGYEK!....érted?megyek L
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Kandi, Tünde, talán még benéztekKép
Visszaolvastam, lányok ez nehéz nap volt. Remélem mindenki kapot erőt a másiktól és ilyenkor behúzom fülem-farkam, hogy két kölyök szuszog már a kisszobában. De annyira kívánom nektek, hogy oldódjanak a gátak, szabaduljanak fel a rejtett kötések és jöjjön a várva várt gyermekáldás!

Ma voltam én is dokinál, és örültem, hogy a fertőzések és nyavalyák után jó lett az eredményem, és Saci féle tampon, bétét "tilalmakkoz" még a tisztaságit is mondanám. Feleslegesen ne használjátok.

Nem sikerült ugyan a gynevacot megszerezni, de a házdoki felírt nekem gyógyszertári laktacidot, egy 100-as volt az egész és helyrehozottKépKép

Tünde, mindjárt helyszínelnek!

Kandi, már kezd jobban menni az ovi dolog, csak nem eszik a szentem semmit. A bölcsiben mik a tapasztalataid evés ügyben? Talán, ugye, lehet bíztass kicsitKép

Babcsi, nagyon terveztek!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica

Csak épp bekukkantottam. Igen, kicsit talán túl komor is lett a hangulat. Örülök a jó eredményeidnek. Nem kell behúznod füled-farkad, örülj nekik, hogy vannakKép Nekünk is lesz(nek)Kép

Na mentem, jóéjt!
gtünde

Noi Kép jo otlet ez a szabadsagosdi. nagyon kemeny idoszak van most mogotted, ha teheted, menjel szabira es foglalkozz magaddal. Biztos megterul. Ha te nem foglalkozol magaddal, akkor ki fog??

Amica ;) jo, hogy nincs fertozesed. a gynevac ot mar arulhatnak vegre !

lara Kép nekem is egyre kevesebbet jon meg. Majd mondom a dokinak hatha jelent vmit

Wish Kép megertelek amit a szulokrol irsz,,de hat ok mit tehetnek ?!

Tunde Kép nem hiszek ebben a "bunteteses " dolgoban. Gondolj a Noe altal leirtra:" az eletben nem azt kapjuk amit megerdemlunk, hanem amit elvarunk tole" !!! en kiirtam a furdobe !!

Szilva,Wish, Iza Kép aterzem nagyon amit irtok, de valahol lehet, hogy jo, hogy ennire e korul forog az agyatok. En is voltam igy, de mostanaban vhogy elegem lett egy kicsit ebbol a gyerek-temabol. Es lehet, hogy a ti hozzaallasotok celravezetobb,mert neha azt erzem , hogy en nem is teszek meg mindent.
De ha unjatok a munkatokat, akkor miert nem teljsedtek ki masban? amig anyak nem lesztek? pl. kerteszkedes, filmezes, tanc, barmi. Ki is irta: a gyerekek szeretnek boldog anyukakba koltozni....Kép

Mary Kép ja,,konnyu a fonokodnek mondani, 2 gyerekkel. amugy errol az a velemenyem, ami neked is. Mindent meg kell tenni a celert, es kozben Kép lehet varni A CSodat olbetett kezzel.

A ceges/tb/tappenz dolgok meg durvak. Pedig ha mi nem szulunk , nem lesz jovo,,stb,,,bla bla.
saci

Mary Kép
A főnököd egy hülye. Sajnálom, hogy gyerekeinek csak ennyire empatikus az anyjuk Kép

Nálunk nagyon rendesek a főnökeim, de nálunk elég hajtás és teljesítménykényszer van, amit a folytonos hiányzásaimmal, nem nagyon tudok teljesíteni. Igaziból ez nem zavar, csak azt nem tudom,hogy így mennyi ideig tart ki a rendeségük.
Bár remélem egy hónap múlva már felesleges kérdések lesznek ezek Kép

Saci Kép
Én nem unom a munkámat, csak jelenleg nem érdekel. Szeretem, csak nem tudok rákoncentrálni mostanában. A kiteljesedés másban meg nehézkes a meló mellett, de azért igyekszem Kép

Egyelőre bízom benne 100%-ban, hogy ez most sikerülni fog, aztán a jövőt majd meglátjuk.

wish

Sziasztok Csajok!

Látom, nagy volt a tegnapi termés! és bizony komoly dolgokról volt szó.

Tünde, Amica
Vagyok én csak most futok szaladok és tervezgetek. Tegnap már alig áltam a lábamon este mert reggeltől: építkezés, csempebolt, telefonok, egyeztetések. Fárasztó de nagyon klassz mert mégiscsak az új otthonunkon bíbelődömKép

Tünde
A fürdőszoba végül is fehér lesz, a tükör beépített lesz körülötte valami nagyon szép dekor és a kádnál is lesz egy sor dekor. A fal meg halványkék. Mit szólsz? Ha kész lesz küldök majd fényképet (mondjuk az még odébb van)Kép

Lara
Mi a helyzet?

Mit szóltok ehhez a görbéhez? ez nekem most már tényleg furi.
Kép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép
A 12-14 nap között lehetett pé. Lh tesztet nem csináltál?

wish

Jó reggelt mindenkinek!

SaciKép
Én nem unom a munkámat és nem is stresszes, legalábbis mostanában nem. A főnököm pedig csúcs szuper, megértő és nagyon kedvel engem, de sajnos jövőre nyugdíjba megy. Szeretek dolgozni és úgy terveztem, ha egyszer terhes leszek addig dolgozok, amíg csak lehet. Több okból is. Utálok otthon lenni és a házimunkát, kertészkedést stb is utálom. Nagyon szégyenlem magam, de még főzni is csak kényszerből főzök egy héten kétszer-háromszor. Szerencsére a férjem nem várja el, hogy minden nap főzzek vacsorát. A másik ok, hogy nem szeretném, ha teljesen a férjem tartana el. Volt olyan időszak, amikor nem találtam munkát és nagyon rossz volt. Soha többé nem akarok ebbe a helyzetbe kerülni. Félek is, hogy majd szülés után sem fogok könnyen elhelyezkedni. Ha most nem akarnék gyereket jövőre én kerülnék a főnököm helyére, de mivel mindenki tudja (meg hát gondolja is), hogy mi a helyzet szerintem szóba sem fogok kerülni. Ez olyan szemét dolog.
A társadalom elvárja tőled (meg hát kell a pénz is), hogy dolgozzál, legyél házziasszony, jó anya, jó szerető a férjednek stb. De lehetőséget meg keveset ad, mert ha még túl fiatal vagy nincs tapasztalatod azért nem kellesz. Ha már van egy kicsi, akkor biztos elmész szülni. Ha szültél és kisgyereked van akkor sokat fogsz hiányozni. Ha már nagy a gyerek addigra megöregedtél és azért nem kellesz. Nehéz megtalálni a helyes utat.

Kép
Kép
tiza

Jó reggelt Mindenkinek!

JinyKép SaciKép WishKép

A főnököm témához még annyit, hogy ha ő tudná, hogy a havi munkámat én 2-3 hét alatt is meg tudom csinálni, akkor adna valamilyen plusz munkát. Szóval itt nem az a lényeg, hogy a saját munkaköröd jól ellásd, hanem hogy azt az időt, amit ő fizet, maradéktalanul kihasználd. Most pl. kirúgtak embereket, de nem vesznek fel helyettük másokat, hanem a meglévő emberekre testálják a munkákat. Szóval most megy a színház ezerrel, hogy én aztán nyakig vagyok a munkában!KépKépKép

A hozzáállása meg azért ilyen a dolgokhoz, mert jár agykontrollra, meg valami gyülibe, és tök máshogy fogja fel a dolgokat. Arra jó a hite, hogy mindent megmagyaráz magának, hogy mivel mi a célja Istennek, és ő maga így könnyebben viseli a dolgokat. Pl. a férje utolsó stádiumos daganatos beteg, itt van 10 cég, ami ő rá marad, és ezt is olyan nyugalommal viseli, hogy elképesztő. Állítja, hogy a férje nem akar meggyógyulni, azért beteg. És hogy hülyeség a kemo, meg a kezelések, mert az agyával tudja magát meggyógyítani.

Még egy sztori, hogy még jobban kiakadjatok.Kép
A kolléganőmnek tavaly született unokája, sajnos egy szívbillentyűvel. Szegény knőm napokat sírt, mikor megtudták. Erre az én főnököm azzal "nyugtatta", hogy ez így lett elrendelve, nem kell műteni, mert ez nem véletlen, és annak a kislánynak az a küldetése, hogy meghaljon. Ezt így az arcába mondta a knőmnek!!! Na most a kislányt félévesen megműtötték, elég volt egy műtét, és teljes életet élhet. Egyik nap behozták, egy tündéri, állandóan mosolygós kiscsaj, tele határtalan jókedvvel, pedig nem semmi amin keresztülment szegénykém. Most egy éves, és már semmilyen kezelés nem kell neki.
Na ennyit erről, hogy hagyni kellett volna....
Még leírni is iszonyat.Kép

Bocsi hogy már megint ilyen hosszú voltam, de úgy látszik nem bírok keveset írni.Kép

Amúgy szép napot mindenkinek!
mary78

WishKép
Sajna csak az 5. cn.-tól csináltam de ugyan csík volt de halványabb a tesztcsíknál. Viszont a pg az tiszta páfrány volt. És emlékszem, hogy minden ovulációs tünet megvolt (cicifeszülés stb. és akció is voltKép) Most viszont megint érzek hasonlókat és csík is van a teszten de ez is halványabb a teszcsíknál a pg-t meg most szárítgatomKép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok segítsetek, 2 napja vettem észre hogy a vizeletem más színű,olyan "pirosas-sárgás", nem tudom hogy mi lehet ez. Szerintem nincs fertőzésem, érzem hogy talán náthás leszek, de semmi mást. Mi lehet ez?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Iza
Nagyon igazad van! De ilyen ez a mai társadalom, van olyan hely a világon ahol még sokkal rosszzabb és még szavazni sem mehetsz. Hogy mikor fordul meg a világ az relytéj de biztos nem a mi életünkben.

Mary

Sajnos ezek a gyülekezetek teljesen felzabálják az embereket és elszívják az agyukat, teljesen a hatalmukba kerítik ezeket az embereket. Szerintem lehet, hogy gyengék és a valóságba egyedül képtelenek feldolgozni a problémákat ezért menekülnek egy olyan világba ahol könnyebb a valóságot elviselni. Nem szabad velük vitázni mert nem látják tisztán a valós életet. Én is ismerek ilyen embereket, kedves, szerény és becsületes emberek de sajna könnyű az embereket manipulálni a félelmeik miatt. Nem lenne ezzel baj hiszen mindenkinek kell egy búvóhely csak ezek a tanok ne lennének.

Kép

KépKép
babcsi

Barbi
Fáj is? Nem szedsz valami gyogyit, vitamint amitől elszíneződhetett? Szerintem biztos ami ziher dokihoz kéne menjél, hogy kiderítsd, hogy mi lehet?

Kép

KépKép
babcsi

Szisztok!
Hát úgy látszik még erősíteni fogom a topikot.
Tegnap tesztelés helyett elmentem a dokihoz. Hát nem jó híreket kaptam. Azt mondta, hogy valószínűleg egy nagyon korai vetélés áldozata vagyok mert nem lát semmit a uh.-on. De megnyugtatott, hogy minden mást rendben talál. Rá két órára nagyon erős görcsök közepette meg is jött. Teljesen szét voltam csúszva, ma már egy kicsit jobban érzem magam. Fő az optimizmus. Újabb hőmérőzés, tesztek, vizsgálatok. Jajj, de jó... Mikor lesz már ennek vége?

A munkakérdésre csak annyit, hogy egy éve én nem dolgozom, mert a párom kivett a munkából, hogy ne legyek stresszes, de hát ennek még nincs haszna.

A baby aszpirinből mennyit kell szedni, hány naponta, stb.?

Wish
Betennél engem is a táblába? 26 éves vagyok, 28-34 naposak a ciklusaim, rendszertelenek, és 2004 májusától probálkozunk. Ma vagyok a 2.cn.-on. Köszike
marika79

barbiKép pedig elegge a hugyiti fertozes jeleire utal. nem kell tobbszor pisilned? es nem faj?
remelem jol leszel hamar

wish, babcsi, Iza, mary Kép - nem konnyu feladat ez a hogyan/mennyit/mit dolgozzunk...mert igy nem vagyunk csak a parunkra utalva + nekunk pl kell az en fizum is,mert ehenhalnank. Kép
remelem mindenki (magamat is beleertve) megtalalja az egyensulyt. en nagyon azon vagyok Kép
mary Kép a fonoknod meg extrem modon hulye Kép - mar bocs Kép
saci

MArika Kép sajnalom ! Kép adj magadnak idot a kiborulasra , de csak roviden , aztan menni kell tovabb. sajnos nincs mas megoldas !
CSak igy leszunk Anyukak Kép
saci

Szia BabcsiKép

Igen igazad van, én is úgy gondolom, hogy ő valójában gyengébb, mint én, ezért kellenek neki ezek a tanok. Én tanok nélkül is fel tudtam dolgozni egy-két dolgot, nem kell magamnak bemagyarázni, hogy mi miért történik/történt. Abban biztosan van valami, hogy a tudat nagyon sokat számít, meg azt is gondolom, hogy a betegségek is lehetnek lelki eredetűek, de nem hiszem, hogy csak azok lehetnek. Õ például évek óta nem volt beteg, még csak náthás sem, és állítja, hogy azért, mert egyszerűen nem gondol arra, hogy beteg lehet. Valójában azért nem beteg, mert havi 20 ezer forintért töm magába mindenféle vitamint, heti masszázs, mindenféle kényeztetés...stb.

BarbiKép
Szerintem is menj el dokihoz, akkor is, ha mást nem érzel.

IzaKép
Dolgozni én is szeretek ám, és én is úgy tervezem, hogy terhesen is dolgoznék. És bennem is bennem van az, hogy nekem is legyen keresetem. Nem tudnék pl. háztartásbeli lenni egész életemben. Én vágyom az emberek társaságára, behülyülnék mindig otthon, annak ellenére h. én még szeretek is főzni, mosni, takarítaniKépKépKép De ha csak azt kéne csinálnom, biztos nem szeretném.
mary78

MaryKép
Hát eszméletlen hülye egy főnököd van. Igaz, hogy én nem hiszek semmi földöntúli dologban (isten, ezotéria, paramicsodák meg minden), de mindig utáltam az elrendeltetett szöveget. Szerintem az életünk egy jó részét mi irányítjuk és csak a gyenge embereknek van szüksége ilyesfajta maszlagokra, mert akkor nem kell tenni semmit, se fizikai se szellemi értelemben.
Félre ne értsetek nem ítélem el, aki vallásos. Mindenkinek szíve-joga, és ha könnyebb v. jobb úgy, akkor áldásos, de nem lehet minden problémával a hit mögé bújni.
Én egyébként mindig magamra támaszkodok a problémáimmal és úgy is közelítem meg őket, így elég hamar kiheverem és mindig rendbejön minden, de én elég erős vagyok lelkileg és elég kiegyensúlyozott is. Tudom, hogy nem mindenki képes rá.

BabcsiKép
Ha nem érzel semmi mást, lehet valami kajától, gyógyszertől, vitamintól is. Gondold végig miket ettél, ittál, szedtél stb.
Én pl. imádom a céklát, de mindig pirosat pisilek tőle. Először megijedtem, mert azt hittem vér, de már csak nevetek rajta.

MarikaKép
Sajnálom, hogy így alakult. Pedig már kezdtem örülni. Olyan régen volt már zebra ebben a topicban, pedig az mindig erőt ad az embernek.

Kép
Kép
tiza

Marika
Nagyon sajnálom, hogy ez történt! De miután kiszomorkodtad magadat, tovább kell menned!!! Megy a sok drukk!!!

Mary
Hát ige, úgy könnyű, hogy ennyi ideje és pénze van arra, hogy ne legyen beteg. Ha meg akarja mgyarázza be magának, hogy ez csak a hite miatt van. Bár akkor nem járna ennyit masszőrhöz meg nem szedne be mindenféle vitamint. Hű, ebbe az emberbe mennyi szorongás lehet!

Kép

KépKép
babcsi

Úgy tetszik ám, ahogy hülyézitek a főnökömet (csak így tovább!), mindjárt áthívom, nézze már meg mik a vélemények rólaKépKépKép!!!

IzaKép
Én is ilyen vagyok mint Te, nem hiszek semmiben. És a párom sem. Csak magában, de abban nagyon!KépKépKép Az önbizalmáért szerettem bele.Kép Illetve azt az egyet hiszem, hogy annyiban lehet egy betegség lelki eredetű, hogy ha valaki tartósan stresszben van, legyengül az immunrendszere, és persze hogy könnyebben megbetegszik.

MarikaKép
Nagyon-nagyon sajnálom.KépKépKép De legalább tudod, hogy össze tud jönniKép És a következő ott is marad a pocidban.Kép
mary78

MaryKép
Szerintem is lehet lelki oka a betegségnek. Szerintem a fizikai és a lelki állapot teljesen összefügg, de nem lehet pl. rákot csak lélekkel gyógyítani. Ezért nem hiszek a természetgyógyászat olyan formájában, amikor kézrátét meg mindenféle nevetséges machinációk segítségével akarnak gyógyítani.

Nálunk a férjem hisz Istenben, de nem bigott. Ezen szoktunk is vitatkozni, mert ő azt vallja, hogy kell valamiben hinni. Én viszont egyáltalán nem érzem hiányát, én is magamban hiszek. Szerintem azt nem lehet eldönteni, hogy na... a mai naptól márpedig vallásos leszek.
Nálunk az egész család nagyon racionális gondolkodású, én mindent erről az oldalról közelítek meg és minden mögött keresem a miértet. Azt nem tudom elfogadni válasznak, hogy Isten így akarta.
Szóval gyerekünk sem azért nincs eddig, mert valami bűnt követtünk el, v. Istennek céljai lennének ezzel.

Kép
Kép
tiza

Lányok köszönöm a válaszokat!

semmi más tünetem nincsen, nem ég, nem fáj, nem kell gyakrabban pisilnem, ezért nem értem az egészet.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Most esett le, hétfő óta napi egy aspirin c iszom ( pezsgő tabletta), lehet attól elszínesződés!?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?