A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi: tej mennyisége nekem is borzasztó ingadozó. Emiatt ne aggódj. És ha a méret lenne a lényeg, nekem egy gramm tejem sem lenne, én olyan lapos vagyok....

J.

Kép
Kép
johanna1975

Johi!

De jó! Mi 9-re megyünk! És Ti?
ildi76

Votiv, ti hol furdoztetek eddig? tok jo, h Isti ennyire otthon erzi magat a vizben! B most merult eloszor, es - gondolom - nem szamitott ilyesmire, ugy hirtelen. ugyhogy persze, h pityergett kicsit, mintegy tudomasomra hozva a dolog nem teljesen fair voltat. de nem volt veszes (a "tok kiakadt" kifejezes kicsit tulzas!), en rosszabbra szamitottam. ugyhogy lehet, h tenyleg nem az utalat, csak a meglepodes miatt...
jovo heten meg igenis tessek jonni!!!Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Johi!
Hát akkor: BOLDOG NÉVNAPOT!!! KépKépKép

Lehet, hogy én is elnézek a MOM-ba holnap, a múltkor (na jó, még szülés előtt) egész jó cuccokat turkásztam!

Votiv!
Babamasszázs engem is érdekelne! Lehet?

Nem tudunk indulni, Emma alszik...

Kép
Kép
manoka11

Vera! még mindig fejek. a kis boszi nem hajlandó szopizni. :/

Manoka! lett neki fülcsije, habár mikor behozták a szobába lukasztás után, mondtam, hogy nekem nem kell ez a nő, kérem vissza a régi babámat Kép))

Johi! hason nem akar feküdni, nagyon harcol, mászik előre, és belefúrja a fejét az ágyba.

valaki írt a SZÉLCSÕRÕL! mi az??

Ildi! a MOM művház hol van? mikor lesz a börze? anyósomat érdekelné. (csak hadd vásáljon Kép )

Votiv! ha fejem az egyik mellem, jön a másikból a tej. nem ez a reflex? épp az előbb szorítottam magamhoz és a pizsamám tejes lett! mondtam is, hogy hurrá!! Kép de megint csak 30 ml-t tudtam kifejni. fel nem adom semmiképp, vedelek, mint a ló, hétvégén itt a papa, már pihenni is tudok majd, úgyhogy azért is lesz még sokáig tejcsim! szeretném azért - még ha 1/3-ában is - sokáig ezt adni a Lencsibabámnak.
a disznó pasim dolgozik Kép, de rohan haza, ma éjjel már itthon lesz. különben pont ő mondta, hogy megfigyelte, hogy a kismellű sovánka csajoknak sokkal több a tejük, mint az ellenkezőeknek. sajna én nem vagyok sem kis mellű, sem sovány. közepes a tejcsárdám, a többit meg hagyjuk Kép . Az biztos, hogy egy nem lustika kisbaba több tejet tudna kiszívni belőlem, mint a gép!

Johi! én nem úgy emléxem, hogy lapos lennél! nem neked dicsértem meg egyszer a frankó rucidat?

ancsipancsi

Votiv!

Én azért felhívnám a gyerekdokit és tudomására hoznám, hogy mi van! Csak hogy tudjon róla, hogy mit csinált!Kép

Ancsi!

Koff. mentes kávé van finomabb is! Nescafe Gold vagy melyik? Már nem emlékszem!
MOM Művház: 61-es villamos a Körtérről. Csörsz u.-i megállónál átmész a menetirány szerinti bal oldalra és ott a megállóra merőlegesen felfelé gyalogolsz elég sokat! És ott lesz a Műv. Ház. Egyébként a szombati biopiac miatt, mindenki arra fog menni, úgyhogy nem lehet eltévedni!
ildi76

Tényleg! Babamasszázsra én is mennék! Nem Oxi írta, hogy tudja???
ildi76

Zsanci!
Petra kapott tegnap egy ismerősünktől egy fiúbabát, és ma elnevezte Igornak Kép
Ja, játszóházra jó a szerda? Mert kedden esetleg elmerészkednék tornára...bár még csak nagyon óvatosan merem vezetni az autót, főleg közeli és ismert helyekre, de hátha addig gyűjtök egy kis bátorságot Kép

Ada!
Milyen volt a tegnap?

Ancsi!
Ha csöpög közben a másikból, az azt jelenti, hogy beindult a tejleadó reflex. Nekem is sikerül néha fejéssel is kiváltani, de nem mindíg...a gyerekek az igazán profik ebben Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsikám: mi még nem is találkoztunk. Én nagyon lapi vgyok tényleg. Volt olyan pasim aki mellműtétre akart küldeni. Még fizette is vóna, de hát aki hülye az hülye, igy inkább Õ repült. J

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi: nálunk is előre kúszott, aztán már tovább nem tudott és elaludt. Most pedig már csak igy hajlandó aludni. és hasfájás nyista. Nálunk bevállt. j

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi, Bogárka igazat szól, és Te marha ügyes vagy, ha fejéssel is be tudod indítani! ez nem semmi! nekem sokszor még szopi közben is iszonyú nehezen indult be - dehát ez meg az én specialitásom volt Kép
milyen megosztásban fejed a cicit? és 1ből vagy 2ből szoptatsz? mert ehhez képest tudok még mondani tippeket, amitől hátha több lesz kicsit a tejed
egyébként abban is lehet vmi, hogy a lányod lustán szopizik - ha jól leszívna, még fejned se kéne, hogy több legyen, még tán be is durrannának a ciciid

szélcső: gyógyszertárban kapható műanyag cső, amit a gyerek popójába dugsz, és akkor kijön onnan minden, ami bántja - többek használták jó tapasztalattal, én csak a kérdésre tudok válaszolni, mert mi nem próbáltuk

babamasszázs: látom egyre nő az érdeklődés, és így már nem merném elvállalni, hogy az én kis tudományommal (le)szerepeljek, úgyhogy inkább érjük fel a szakembert, Oxit, oxi?

votiv 8)
votiv

Ildi!

VI:ker Szív utca a válaszom a kérdésedre.Rulez hely!Viszont Soma csak ebédig van óviban,és így is hiányzik Időm meg kevesebb van mintha itthon lenne mert ugye reggel két kölköt kelteni,öltöztetni...stb.Ez sokkal rosszabb mint eddig amikor leghamarabb 9-kor keltünk fel.Most meg a 8 óra is katasztrófa .Alig érünk be 9-igKép

Manóka!

Tényleg nagyon jó,hogy vidáman ébred és megy az óviba.
Bogárka!

Ugye,ugye,hogy új autó milyen furcsa4Na akkor értitek már az én parámat?De gyere totna mert én is!

Johi!
Ja,szépen lepassszoltál tegnap,de nem baj4

Turoba mi nem hiszem,hogy megyünkmert korán nincs kedvem felkelni ezért.

Votiv!

Szerintem igaza lehet anyósodnak ciciméret-tejmennyiség összefüggésében.Nekem több bnőm is pici mellű és rengeteg tejük van.Én meg tessék:óriási cici és nincs rengeteg tej.
Juc
20170114224602

ja es Votiv, ti hogy merultetek eloszor? mert nekem ez az itteni modszer (kiultetjuk a gyerkot a medence szelere, aztan jol behuzzuk a viz ala) egy kicsit ijesztonek tunt, es hat a babak is megszeppentek azert... bar nem tudom, mi lenne a jobb megoldas. a vizbe bedobasnal meg mindenkepp jobb...

Coolio
recca

Recca!

Kihez jártok úszni?Nem egy Erikához?

Jucus
20170114224602

huuh Ancsi, ez igy baromi melos: fejni mindig, aztan cumisuvegbol etetni, meg meg a tapot is kesziteni, adni, aztan mosogatni, fertotleniteni, stb. meg raadasnak meg ott az a poci, ami faj. es mindez ejjel-nappal renduletlenul... hat...ennel mar csak egyre konnyebb leszKép

Coolio
recca

Juc, ooo... ize...
Zsan, Votiv, hogy is hivjak az oktatonkat???
(mondjuk a modszer oktato-fuggetlen... vagy nem is azert kerdezed...)

Coolio
recca

nem azért ,hanem mert az egyik volt osztálytársnőm is ottan van.És Erika

Jucus
20170114224602

juc egykezes
bocsi, itt volt anya, babóval fennforgás és hozták a hűtőt. és a msnhez sem értek. bocsika

Kép
Kép
johanna1975

Juc, noshat lehet. lehet, h Erika. de kideritjuk, ha akarodKép
en meg azt akarnam kerdezni toled, h az altalad emlitett muintezmenyben nem volt kolleganod egy bizonyos M. Katalin? (bar egyaltalan nem biztos, h ott dolgozott...)

Coolio
recca

Hi Babes!

Tegnap újra isis lettem....első előadásomoperációkutatás (lineáris programozás, ha valakinek így jobban tetszik Kép), hát mit mondjak, kb. khmmmm 10 perc alatt elvesztettem a fonalat.
Itthon ment a bírkózás a kiscsajjal, hogy kajáljon, de Vikapa épphogy csak infúzióval nem próbálta beletömni LH-ba a tejet....mire hazajöttem (ööööö nem bírtam végig, szóval 8-ra már itthon voltam) a konyha, a közlekedő, VikApi és LH is tejben úsztak Kép
Gyerök meglátott, vigyorgott, cuppogott és rárepült cicire....osztjóvan.
Ja, és amikor felálltam, hogy na elindulok fürdővizet csinálni néki, akkor olyan keservesen rázendített, hogy muszáj volt a cicit visszaadni, pedig már nem is volt éhes.....azt hitte, hogy megint eltűnök Kép Biztos maradandó károsodást okoztunk a kis lelkébe, dehát edződnie kell a cudar világhoz (hmmm most nagy a szám, de tegnap úgy de úgy sajnáltam).
Hát, ennyit a közgázról.

Vikkel meg úgy összenézetkülönböztünk, hogy a fél éjszakát a másik szobában hunytam át, csakhogy gyerök úgy döntött, hogy fél3 fele lecsekkolja, hogy nem tűntem e megint el, és ha már mind a hárman ébren voltunk, hát enni is kért. Vik ekkor megkérdezte, hogy öööö miért is mentél át a másik szobába alunni.....hát, mondom én bevallom őszintén, nem is emlékszem. Jó, mert én sem. Na, hát ennyiben maradtunk Kép

Amúgy extranyűgi nap van, nálatok nem? Hülyehülye front.
Viszont ma du. jön anyukám, bebeeeee.
Na, eldugultam, megyek takarítani, de előtte azért visszaolvasok.
Csóka, Ada
ada007

Juc: szóval... most van egy percem. Az volt, hogy hívott a dévényes, kérdezte mi a probléma, elmondtam, erre mondta, húúúúúúúúúú ez komoly, ez akár agysérülést is jelölhet. Én bepánikol, anya megjön, gyerek sír. Meghozták a hűtőt, amiről én nem is tudtam, úgyhogy majdnem elküldtem a szállítókat. Anyósék hazaköltöztek a csirkékkel együtt. És te pont ekkor kezdeményeztél beszélgetést. Ja és nem tudom, hogy kell kultúráltabban lebontani. Bocsika.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,Kép telefonban ilyen diagnózist adni... ez egy kisse(?) durva.Kép de NE aggodj elore!! amennyire lehet...

Coolio
recca

Sziasztok!

Johi! Sok-sok boldog névnapot! Kép

Ma lementem Grétivel a Mammutba (40 perc séta hegyről le)babakocsival, mert ovastam, hogy pénteken biopiac van az egyik biobolt előtt. Már fél 10-re lenn voltunk, errefel most láttam kiírva, hogy 14 órától 19-ig lesz. Kép Visszafelé már nem bírtam jönni, mert a hülye cipő feltörte a lábam, de szerencsére segítettek fel- és leszedni a babakocsit. Ki az az állat, aki kitalálta ezeket a nagy lépcsőket ?
Mindenesetre Gréti utál buszozni, mert üvöltött, amikor kinyílt és becsukódott az ajtó.

Holnap én is megyek a MOM-ba, olyan 9 körül.

Ancsi, Votiv! Én is alátámasztom, hogy kis mell = sok tej. Nekem rengeteg van, pedig már nagyon nem kéne.
Ancsi! Én is fejek mindig, de ezt a tejleadó reflexet még fejés közben sosem figyeltem. Nekem mindig jön. Tegnap este szopi után még 110 milit ki kellett fejnem, mert külöbe éjszaka kidurrant volna a cicim.

Gigi! Nincs harag, akkor add kölcsönbe, ha meguntátok.

Ada! Kedden én is megyek tornára. Apával megbeszéltük, hogy elvisz. Nekem is jár egy kis kikapcsolódás.

Ma van a férjem 33. születésnapja. Reggel már csináltam is neki fincsi joghurttortát, meg vettem neki Norbis update könyvet, mert dagadtak vagyunk mind a ketten.
Én meg az ő szülinapja alkalmából kaptam tőle egy klassz kis Sholl papucsot Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Johanna!
Na az ilyen tanácsadók elhúzhatnak a búsba!!! Kép Felhívod tanácsért, és ilyen baromságokkal riogat? Király. Kép Ez most nem szomorú, hanem utálkozó szmájli helye. Remélem, h semmi komolyabb gond nincs, drukkolok!

Ada,
ti meg ne veszekedjetek, mert rádküldöm Moosét, azt pisloghattok! Kép
Sulihoz meg egy raklap erőt, kitartást.

És továbbra is minden baba szépséges. Kép
neet
neet

Lindi!

Nálatok folyamatos ajándékozgatás megy!Kép

Johanna!

Tök jól bontottál,semmi gond!Viszont ez amit neked mondtak elhiszem,hogy kiakasztottKép

Recca!

Küldj valami több infot M.Katiról.MSN-re is jöhet.

Jucus
20170114224602

Lindi!

Nálatok folyamatos ajándékozgatás megy!Kép

Johanna!

Tök jól bontottál,semmi gond!Viszont ez amit neked mondtak elhiszem,hogy kiakasztottKép

Recca!

Küldj valami több infot M.Katiról.MSN-re is jöhet.

Jucus
20170114224602

Elszállt az üzenetem Kép

Jucus!
A mi családunk már csak ilyen.
De tök aranyos volt a férjem, mert mi Grétivel elmentünk itthonról sétálni, ő meg jött utánunk a munkájából, és együtt jöttünk haza, az előszobában meg ott figyelt 2 pacsker. Na mondom, ki lehet itt nálunk. Mire leesett, hogy már egy ideje mondom, hogy milyen kényelmetlen a papucsom, és íme.
Bár minden kívánságom így teljesülne. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Johi!

Konkrétan milyen gond van Fanninál, ha nem indiszkrét? A levélben sem írtad!
És tényleg durva így telefonon diagnózist felállítani! Biztos nem szakemberrel beszéltél szerintem, mert az ilyet nem tesz! Szerintem csak az irodásokkal beszéltél, azok szokták felvenni a telefont és valami nagyon okosat akarhatott mondani a csaj!Kép

Ancsi!

9-13-ig van a börze! Ezt még elfelejtettem!
ildi76

Johi!
Boldog névnapot! Az a nő, akivel beszéltél, az meg egy hülye.

Ancsi!
Mi kipróbáltuk a szélcsövet, de szerintem nagyon kegyetlen volt már így ránézésre, úgyhogy inkább többször nem prőbálkozom vele. Pedig segített, minden kijött Zsoltiból (az ajtón és az előszobában landolt). Szóval ha próbálkozol vele, mindig legyen valami a feneke alatt, meg gyorsan ugorjál félre.

Mesi
jnmesi

Nemtom ki keresett olyan IKEA-s alagutat, de ecce:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=64195837

Mesi!
Mi a mai napig használjuk a szélcsövet...rengeteg bömbit, meg nyűglődést 'megspórolunk 'vele....és ugyanúgy tud kakkantani LH, ha nem fáj a pocakja Kép
Szóval szerintem nem olyan vészes ám....

Kókusz, Pocak, gyönyörű kislurkókat pottyantottatok a Földre KépGratulálok.
És Kókusz, engem is nagyon érdekelne, hogy hogy lehet megkülönböztetni az ikreket.

Oxi, Manó Kép Kép Kép

Na, most szopi, aztán indulás isibe.
Csóka, Ada
(Visszaolvastam ám, csak 2 órával ezelőtt, és azóta mindent elfelejtettem Kép)
ada007

Juc!
Erika az oktató!!! Kép és ari!!!! már anno kérdezted, de én akkor nem tudtam, h ő az Erika. Neki van a Pöszke lánya, ugyi??? az a kislány ollllllllllyan tündér!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Mostanaban nem erek ra, mert ejjel-nappal filmet forgatok a gyerekrol. Cime: A lany, aki soha tobbe nem fog aludni... Kép

Kokusz, Pocak helyesek a lurkok Kép

Zsebi, vettem egy Asso cipot, de vegul nem ott, ahol mondtad, mert hetek ota nem tudok oda eljutni. Szoval nagyon klassz, csak dragabb volt. Es tudjatok, hogy a cipomeretek ugyanolyan szivatosak, mint a ruhameretek? Mert a 19es Asso cipo sokkkkkal nagyobb, mint a 19es Richter szandal!

Beet, a Plusban most leertekeltek a kis fapadunkat. Erdekel?
moosejaw

No, nem tudtam am mindent visszaolvasni, mert itt volt anyukam, bibiiiKép Ö hozott minket vissza Bajáról, itt aludt, oszt mar ki is takaritotta az egész hazatKép

Votiv, nem, nem huzogatom Balint fütyijén a bört, mert több helyröl hallottam és olvastam is, hogy 1-2 éves koráig nem kell. Szerencsére neki nem repedt be a bör, csak sirt nagyonKép Az uj doki meg békén hagyja szerencsére!

Lányok, aztat akartam már kérdezni, hogy mit és mikor lehet/érdemes adni kajat a dednek? Momentán délelött kap gyümölcsöt, este meg fözeléket. Délben lehet husit vagy mit? Es a gabonas kajakat mikor érdemes, vagy tökmindegy? És este mehet zöldséges turmix? Ugye jövö péntektöl suli, és be akarom vezetni a napi többszöri szilárd kajat, hogy kevesebb gondja legyen apjuknak. Bar cumisüvegböl eddig elfogadta a tejcit Balint...

KépKép
fibi

Votiv!
max. estére mondom, hogy mit mondott doktor após! Kép levi 4 után hivja, mert addig rendel.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gyerekek, ez örület! B. rájött hogy ha belebeszél a bögrébe, az másképp szol. Azota dumal a poharba, és röhögcsélKépKép Apjuk meg hozott neki Londonbol egy uj játékot, egy édes csiga, aminek ha lenyomod a hátát, gurul. És mar rajött, hogy kell tologatni!!Kép

Huuu, torna, babauszi, zenebölcsi, MOM turka, meg minden.... úúúúúúgy irigyellek Titeket, hogy mindenfelé mászkáltok. Nekem is ez hiányzikKép Bárcsak közelebb laknánk. Amugy a mult heti depi-témára visszatérve, sztem néhányan félreértettek engem. MÁR NEM vagyok depis, csak az elsö hetekben voltam begubózva itt a télen. Most mar csak hangulatember vagyokKép
UI: Balintot nem viseli meg a front, tökjokedvü maKép

KépKép
fibi

Na megjöttem a neurológiáról. Babónak elrendelték a babaúszást és a babamasszázst. Kérek segítséget. Hogyan lehet babaúszásra járni és ki tudja nekem megtanítani a babamasszást. Fontos, mert Fanninak fokozott az izomtonúsa és sajnos fontos neki a napi karbantartás. Beutaltak minket az ortopédiára is. Nem tudja valaki, hogy hol van az ortopéd klinika és mi az elérhetősége? köszi előre is.

johi

Kép
Kép
johanna1975

Moose,
cipővel én is így jártam, és mivel gyerek nélkül vettem, vihettem vissza kicserélni, mivel Brúnó orra esett annyira nagy volt a cipő Kép de szó nélkül kicserélték.

Lindi,
most te viccelsz???? Mármint a kövérséggel kapcsolatban, jót mulattam rajta, még jó, hogy azénuramat eddig senki nem látta Kép

Juc, most akkor mi van holnapi turkagyurkával, mintha olyasmit írtál volna, hogy anyukád ott lakik meg miegymás..... abár ha nem korán megyünk akkor marad még valami ruha???
Okosak akik járnak össznépi turkára, mikor érdemes menni???, lehet, hogy talizunk, úgy tűnik apa itthon lesz és vigyáz addig Brúnóra.
zsebi2004

Bogárka!
nekem szinte mindig csöpög a másik fejés közben, külön kiskendőm van erre. Kép lehet, hogy állat módon fejem, a lábpedálos Madelámmal? Kép Kép Kép Kép

Johi! én mintha egy talis fotón láttam volna a rucidat, amit meg is dicsértem. vagy nem? Kép
a mellműtétes pasik mehetnek a frászba! az enyém nem is engedné!

Votiv! szerintem a fejőgépem lehet elég erős és azért indul be, de ha nem teszek oda kendőt a másik cicihez, akkor csöpög a tejcsi belőle. viszont azt tudom, mert párszor megpróbálta a kiscsaj rendesen szopizni, hogy az még sokkal erősebb inger, fáj is rendesen, de érdekes, hogy néha fejés közben is fáj belül a mellem, mintha érezném, hogy melyik részéről jön a tej. mindkét mellemet fejem mindig, de felváltva, és visszatérek mindig ismétlésre. lehet, hogy kissé gyorsan nyomom a pedált, mert nem akarok órákig fejni. lehet, hogy nem tesz jót? Kép hétvégén jön a papa és akkor megint megpróbáljuk rányomni a baba fejét a mellre Kép , persze úgyse hagyja magát, de ha egy kicsit szívja, már az is valami! (minden kaja után fejek, vagy ha van idő [és nem üvölt a kőc] előtte)

Recca! TE EGY AZ EGYBEN LEÍRTAD A NAPOMAT!! Kép van még ugye a mosás és ilyen finomságok és akkor még a kajálásról nem is beszéltem. mennyivel egyszerűbb lenne cicire tenni, azt szolgálja ki magát Kép

Ada! a közgázon milyen szakra jársz? mintha tegnap úgy olvastam volna, hogy viszed a gyerököt is. félre értettem? ráadásul tegnap voltunk védőnőnél, és láttam egy tiforma anyát lányával, aszittem ti vagytok Kép . aztán rájöttem, hogy nem is itt laktok, tehát nyilván nem is oda jártok dokihoz, mint én.

Lindi! ANNYIRA IRIGYELLEK A SOK TEJ MIATT!!! nekem mikor kemény a mellem (meg csomós), akkor se annyira a sok tej miatt. apám, 110 milli??? én egy nap alatt kb. a dupláját fejem csak ki, kb. 6-7x-i fejéssel.

CSECSEMÕTEA: gondoltam ezt is kipróbálom. jól tudom, hogy a kamilla hasmenést okoz?? (ez az egyik fő összetevője) aztán ma evés közben (rendszerint akkor kakál Lencsibaba) olyan nagy adagot kakilt (vagy inkább fosott), hogy csak lestem. és tök zöld volt. máskor sárgásabb. (tán akkor több benne az anyatej?) másnál is előfordul ez?

ancsipancsi

Johi!
gyere velünk babaúszásra, rubinba. Mi most csüt. 10-re járunk Votivval és Reccával, no meg a kőcökkel.Kép
De Igivel mi átmegyünk hétfőn 3/4 11-re. Ha neked az jobb, gyertek oda! Persze, csak ha van kedvetek!!! Kép én azért szeretem ezt az uszit, mert nincs hajtás, mindenki a saját tempója szerint halad. Nincs "úszásoktatás" sem. A többiek majd elmondják, hogy miért jó a Campona. Beeték most is járnak, Zsebiék meg jártak. Babamasszázs ügyben pedig kérdezd OXIT!!!!
Ja, Beet! Uszigatyót megnézed nekünk??? köszi!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!

Hát 11-kor mikor én oda érnék a MOMba már tuti nem lesz jó cucc.KépSZóval én kihagyopm ,gyúrok a nagy börzére felkelésileg.Hogy én azt mennyire utálom,hogy korán menni,sok ember viszont egyszer már rávettem magamat meg a bnőmet és pocakosan kimentünk és tök jól shoppingoltunk.

Zsanci!

Nem tom,hogy Pöszke-e a lánya Erikának de csókoltatóm!És mentsetek ki nála ,hogy nem járunkKép

Juc
20170114224602

Zsanci!

Hétfőn van még hely?Csak érdeklödés színtjén.És mennyi az annyi?

Juc
20170114224602

Zsebi!

Irnék neked.

Jucus
20170114224602

Juc,
Kép Kép Viszont ha netán nem lesz kivel menned a nagybörzére szólj nekem, mehetünk együtt Kép

Ja és halkan megjegyzem nekem is jól jönne pár új ruha!!!!
zsebi2004

Ok,menjünk!

Milyen új ruhát akarsz te nő?Kép
Msn!

Juc
20170114224602

MSN, de sehol nem vagy!!!!!

Idén a barna és a narancs a sláger szín nálam, ennek megfelelően szeretnék egy (vagy inkább kettő) barna nadrágot.
De majd kibeszéljük Kép Kép
zsebi2004

Lencsibaba mikor alszik szépen, és mikor észreveszi, hogy fényképezem Kép

KépKép

ancsipancsi

Sziasztok!

Ancsi, egyre szebb Heni!
Csecsemőtea: kamilla és édeskömény van benne, a bélmüködést segíti elő, elvileg. Nálunk nem jött be.Kép

Juc, a nagybörze = a Kismama által rendezett?

Fibi, estére milyen főzeléket adsz? És hogyan készíted? Engem is érdekel, hogy mikortól lehet adni gabonát?
zanza

Ancsi: csecsemőtea nálunk sem segített, sőőőőőőőőt. Heni édes a képen nagyon.

Zsanci: köszi a babaúszásos felajánlást. De én nem igazán vagyok híve a dolognak, sajna én mindent elkapok az usziba, apa meg nem ér rá sajna...

Ildi: szerdán kezdik Fanni maszírozását, vagyis Dévényes kezelését most hívott egy csaj. Ez nagoyn szimpatikus volt, hát majd meglátjuk. És felhívta a figyelmemet, hogy a gyerek nagyon fog sírni. Majd el is mondja, hogy miért. Mennem kell fürcsi stb.

Kép
Kép
johanna1975

Gyerekek, van ötletetek? Van még tejem és nagyon szívesen szoptatok (szoptatnék) is, de egy halálfélelemmel ér fel bedugni Eszter szájába a cicit: kitalálhattátok, úgy harap, mint a fene. Semmi nem segít, ha kedvesen kérem, ha rájátszok a fájdalomra, és brühühűzök, ha leteremtem, ha tényleg könnyem csordul, csak rötyög, és szorítja össze a száját. (Még csak lent van foga, de a felső fogínyéhez szorítva csillagokat látok.) Akár abba is hagyhatnánk, lassan 10 hós lesz, de nem szeretném ilyen hülye indokkal. Mit gondoltok? Ha mellédugom az ujjam, úgy tudna szopni? Vagy mit csináljak?
neet, a lassan-pirszinges mama
neet

Ancsi,
Heni tényleg egy tündér, de ezt úgyis tudod! Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?