A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Caldea!KépKépKép

Kettõkor tudod meg az eredményt?
Akkor kettõig csak neked:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Már nincs egy óra se. Kitartás! Én nagyon izgulok!

Edi
Edi

............

Caldea
Caldea

CaldeaKép
Nem lehetne hamarabb odatelefonálni?

Puszi: Doris
doris

Caldea! Mar csak 25 percKépKépKépKép

orsoly
orsoly

Caldea
Ne csigázz ... Kép

Doris
Hogy vagy? Eszegeted a mézet? Az jó ám a megfázásra nagyon. Igaz, kicsit hízlal, de a babáért mindent. Kép

Orsoly
Én sem tudok a görbédre mit írni, sõt a sajátomat sem értem. A hõm leesett, megjött, de másnap reggel már újra ott volt, ahol a leesés elõtt, 36,7-en.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép
Köszi az érdeklõdéstKép Sajna nagyon-nagyon fáj a torkom és a fejem meg a végtagjaim és kívánom az ágyat...Mézet otthon felejtettem így csak sima teát iszogatom meg C vitamin tablettát 1000 mg-osatKép A hízás nem zavarna ha a baba miatt lenne csak az a gondom, hogy nem amiatt jöttek fel a kilóim... Sebaj, ha megjön a menzim akkor elkezdem az aerobic-ot újra, vége a tespedésnekKép! Holnap mikor mész dokihoz? Délelött, délután esetleg már reggel? Gondolom nagyon izgulsz...Kép DrukkolokKép
MarcsiKép
Levelem megkaptad?
Caledea?????Kép

doris

Doris!

Már próbáltam........

Caldea
Caldea

Doris
Délután 5-re. Nagyon kíváncsi vagyok, most mi fog következni. Kép Azt hiszem szépen lassan kilukad az oldalam. KépKép

Caldea
??????

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Caldea!
???????
Tudod, hányszor gondoltam rád hétvégén is, csak nem tudtam átmenni.
Eni
Eni

Eni!

Én meg izgultam, hogy nehogy "összefussak" veled, mert nem tudtam volna, hogy mit mondjak. Én sem tudtam, hogy mi a helyzet. Na még egy kis kitartás Lányok.

Caldea
Caldea

Caldea! Mondj már valamit, megörülök a kiváncsiságtol. Egész nap nem volt idöm olvasni, most jutottam csak el ide, és most meg csak frissitgetek percenként, hátha már irtál.
Eni
Eni

Caldea!
Ez most már izgalmasabb mint egy krimi!Kép))) Én is percenként frissitek!Kép))))
Szonja
Szonja

Meg én is. KépKép
edelweiss

Kamelia!
A nagy izgalomban el is felejtettem neked gratulálni. Akkor most gyorsan megteszem: Kép nagy-nagy gratula!!!! Kép

Eni
Eni

Frissitgessunk egyuttKépKépKép
ors

Caldea!
Félkor el kell mennem. Ha addig nem tudod meg, lécci küldj egy smst! Este csak késön érünk haza, és nem birom ki addig.
El ne felejtsd!!!!!
Eni
Eni

Várom az smst!

Szia mindenkinek, izguljunk tovább Caldeáért.
Eni
Eni

Caldea????????

Edi
Edi

Mostanaban mar inkabb csak a hatterbol de meg mindig kovetem az esemenyeket. Nagyon izgulok erted Caldea!

Kamillanak gratulalok! Mint irtam mar nekem is ugyanilyen tuneteim voltak, allitolag ez normalis.

Mindannyiotoknak mihamarabbi babasodast!

Edina
edina

Húú, ez most már tényleg nagyon izgi!Kép De most mire is várunk pontosan? Vérvételen voltál reggel? Tesztet nem is csináltál? Jaj, annyi kérdésem lenne még, de akkor várok én is türelmesen...Kép

Sien
Sien

Caldea!
Irjál már mi vanKép
Alice

Caldea!
De izgiKép
14.38-van Mondj már valamit plííííííízzzzzzKépKépKép
Alice

LányokKép
Türelem babát teremKép Biztosan foglalt a telefon vagy nem lehet elérni az orvostKép

doris

Pilinke hol van????
Alice

Hat en vigyorgokKép Hiaba, olvasok am indexet isKépKépKép

orsoly
orsoly

Igen! Én is!!! Kép Kép Kép
Szonja
Szonja

Kamelia,
Gartulálok a lakódhoz!KépKép
Caldeáért miért is kell izgulni?írja meg please valaki!!!!
Különben drukolok Neki!
Breki
Breki

Most már én is!KépKép
Sien

Lányok!

POZITÍV!!!! (teszt, vérvétel)
SPONTÁN!!!!!

3-4 év várakozás, endometriozis,6 insszem, elsõ lombik elõtt!!!

Részletek késõbb.

Caldea
Caldea

Én is! Én is! KépKépKép
Mindenki azt nézi, mitõl lett hirtelen ilyen jókedvem.

Edelweiss
edelweiss

Hatalmas GRATULA Caldea!!! KépKépKép

Edelweiss
edelweiss

Caldea!KépKép Ennél fantasztikusabb hírt nem is kaphattunk volna!Kép Gratulálok és tiszta szívbõl örülök Nektek!KépKép

Pusz, Sien.
Sien

Caldea!
Itt is szivbõl gratulálok!!!
Szonja
Szonja

Caldea!!!!KépKépKépKép

HURRÁ!Kép HURRÁ!Kép HURRÁ!Kép

Így kell ezt csinálni!Kép

GRATULÁLOK!!!! KépKépKépKép

Edi
Edi

Orsoly!

Írnék egy hosszabbat. Ide tudod másolni az indexrõl?

Caldea
Caldea

CaldeaKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szívbõl gratulálok és nagyon boldog vagyok, hogy Neked is sikerültKépKépKép!!! Na ez aztán a csoda!!!! Úgy örülök, szupi vagy CaldeaKép Le a kalappal a kitartásod és a türelmed miattKépKép
CipómamaKép
Látod ezt??? Te leszel a következõ endosKépKépKép Anyukádról mi hír?
MarcsiKép
Látdo? Caldeának is akkor sikerült amikor már a legkevésbé sem számított arra, hogy spontán is összejöhetKépKép Hidd el nekem Neked is sikerülni fogKép

doris

CaldeaKépKépKép

Juhéééééééééé KépGRATULÁLOKKépKépKép

Alice
Alice

Caldea,
Gratulálok!
Breki
Breki

Caldea! Hatalmas gratula nektekKépKépKép

Ide tudok masolni barmit, csak azt nem tudom hogy mit...Kép Irtal oda valami hosszabbat? Mert nalam meg nem jelenik meg....

orsoly
orsoly

Orsoly!

Most már ott van.

Köszike.

Caldea
Caldea

Nem baj ha én?:
Részletek:

Szombaton reggel felkeltem (orrspray, gyógyszer). Hát még mindig nem jött meg (hétfõn "kellett" volna).
Nagyon pipa voltam, mert most hétfõtõl kellett volna kezdeni a lombikos szurizást, gyógyszerezést. Eszembe jutott, hogy meg kéne mérni a hõmet. (ámbár babás az biztos nem vagyok, szerintem a gyógyik kevernek be). Visszafeküdtem aludni. Reggel 9-kor megmértem a hõm hüvelyben. 37,3? Ez most mi??? Beteg vagyok? Nem igazán hiányozna a lombik elõtt. Kb negyed órát gondolkodtam és örlõdtem, hogy most mi ez.
Nincs vérzés 37,3 a hõm szombat van nyitva a patika kéne venni egy tesztet.
Rapi-preg. Rácsöpögtetek (nem reggeli elsõ vizelt) és már ahogy átszivárgott a T-s csík már látszott is (csak nem rossz a tesz, hogy azonnal látszik). Azonnal otthagytam a tesztet, mert az volt ráírva, hogy 3-4 perc. Visszmentünk a fürdõbe
és mit látunk két rózsaszín csík. (Kislány lesz?
Tudom, hogy nem a teszt színétõl függ az egyik ilyen a másik olyan színû.)
Egyszerûen nem hittük el. Felhívtam Banyácskát tanácsért.
Utána felhívtam a lombikosokat (nagyon bõgtem). Azt mondták ne sírjak hiszen ez jó hír. De én egyszerûen nem tudtam elhinni.
Vasárnap megnéztek uh-val. A méhnyálakhártya olyan mint egy korai terhességnél és lehet, hogy van ott valami (valaki). A teszt tévedhet, de az elmardt vérzés a méhnyálkahártya és a pozitív tesz alapján lehet, hogy babás vagyok. Hétfõn megnézik a vérem az a biztos. Az eredményt tudjátok.

Még most sem tudom elhinni.
Remélem jó helyen van (mint volt endós aggódom) és minden rendben lesz.

A recept: rohangálás, idegeskedés, konditerem!!! (Banyácska miatt majdnem széttapostam a taposógépet), nagytakarítás és még nem tudom milyen rosszaságokat csináltam.

Tünetek:
Múlt héten nagyon sokat ittam ( gondoltam biztos a gyógyszerek).
Most fájdigál a hasam és sûrûn éhes vagyok, de csak keveset eszem.

Caldea
Szonja

"Részletek:

Szombaton reggel felkeltem (orrspray, gyógyszer). Hát még mindig nem jött meg (hétfõn "kellett" volna).
Nagyon pipa voltam, mert most hétfõtõl kellett volna kezdeni a lombikos szurizást, gyógyszerezést. Eszembe jutott, hogy meg kéne mérni a hõmet. (ámbár babás az biztos nem vagyok, szerintem a gyógyik kevernek be). Visszafeküdtem aludni. Reggel 9-kor megmértem a hõm hüvelyben. 37,3? Ez most mi??? Beteg vagyok? Nem igazán hiányozna a lombik elõtt. Kb negyed órát gondolkodtam és örlõdtem, hogy most mi ez.
Nincs vérzés 37,3 a hõm szombat van nyitva a patika kéne venni egy tesztet.
Rapi-preg. Rácsöpögtetek (nem reggeli elsõ vizelt) és már ahogy átszivárgott a T-s csík már látszott is (csak nem rossz a tesz, hogy azonnal látszik). Azonnal otthagytam a tesztet, mert az volt ráírva, hogy 3-4 perc. Visszmentünk a fürdõbe
és mit látunk két rózsaszín csík. (Kislány lesz?
Tudom, hogy nem a teszt színétõl függ az egyik ilyen a másik olyan színû.)
Egyszerûen nem hittük el. Felhívtam Banyácskát tanácsért.
Utána felhívtam a lombikosokat (nagyon bõgtem). Azt mondták ne sírjak hiszen ez jó hír. De én egyszerûen nem tudtam elhinni.
Vasárnap megnéztek uh-val. A méhnyálakhártya olyan mint egy korai terhességnél és lehet, hogy van ott valami (valaki). A teszt tévedhet, de az elmardt vérzés a méhnyálkahártya és a pozitív tesz alapján lehet, hogy babás vagyok. Hétfõn megnézik a vérem az a biztos. Az eredményt tudjátok.

Még most sem tudom elhinni.
Remélem jó helyen van (mint volt endós aggódom) és minden rendben lesz.

A recept: rohangálás, idegeskedés, konditerem!!! (Banyácska miatt majdnem széttapostam a taposógépet), nagytakarítás és még nem tudom milyen rosszaságokat csináltam.

Tünetek:
Múlt héten nagyon sokat ittam ( gondoltam biztos a gyógyszerek).
Most fájdigál a hasam és sûrûn éhes vagyok, de csak keveset eszem.

Caldea"
orsoly

Szonja (csipike) heheKépKépKép
orsoly

Igen! Kép Kép Kép
Szonja

Caldea,KépKépKépKép
Ez egy csoda és nagyon örülök Neked. Vigyázz nagyon Magatokra! Semmi taposógép, rohangálás és társaik.
A Te példád szerintem itt a topicban nagyon sok lányzónak erõt ad és hitet, hitet ahhoz, hogy soha nem szabad feladni és a kilátástalanság mögött is van még remény.
Breki
Breki

Caldea!

Jaj, nagyon gratulálok!KépKépKépKépKépKép

Orsoly!

Görbe késöbb... Jó?KépKép
Bocsi, de reggel elmentünk (fiammal szemészetre meg szájsebészetre (nincs semmi a szemészet csak megelözö vizsgálat (férjem, apám, testvéreim szemüvegesek). Visszajöttem, most meg megyek a férjemért vissza...
Ha hazajöttem, akkor megnézem.Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Caldea!

Gratulálok!Kép Kép Kép

Marcsi
Marcsi

Ja és szombaton kb. 28x néztem meg a tesztet, mert egyszerûen nem akartam elhinni.

És köszöm mindenkinek.

Caldea
Caldea

OrsolyKép
Most látom csak, hogy azonos napon állunkKép
CaldeaKép
Én úgy örülök NektekKép

doris

Caldea,
GratulálokKépKépKépKépKép itt ülök és vigyorgok. Nálam is a szomjúság mint tünet nagyon bejönKép

Lányok hát ez a babaesö nagyon beindult. Ki lesz a következö! Pilinke?

Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?