A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Még vmi.
Nem tudom vki próbálta-e már a jónás naptárt?
Itt megtalálhatod a termékeny napjaidat:
www.astro.com/cgi/genchart.cgi
Ha ez megvan, írd be a neved oda, hogy "Create horoscope for"
Utána " Edit data" Ide kell beírni a neved, pontos születési dátumot, lehetőleg órára percre pontosan stb
Utána visszatérsz az előző oldalra és kattints rá az "Astrodienst special"ra.
Gördítsd le és klikkelj a legutolsóra! "...fertility.."
Utána "click here to show the chart"
És láss! Ez is egy módszer. A pirossal jelzett napok jelzik a termékeny napjaidat (középidőtől független...bár gondolom az lenne a legjobb ha ez a kettő egybeesne)..azt is mutatja, hogy fiú vagy lány várható-e. Ott van a kis jelzés.
Remélem megnézitek sokan, állítólag 85-95 %-ban működik.
Puszi

Kép
vizkriszisback

Potter-az elbőgés....a hormonváltozásod játéka KépKépKépKépKép
KrisztaPCO-m van 93-óta,Merckformint szedek 9.hete!-elvileg annak már kéne hatásának lenni,vagyis megjön,lefogyok kicsit,anyagcserém rendeződik....sőt Pé-m is lehetne ...esetleg!Kép-ez van,2óra múlva lett rajta halvány csík,majd megmutatom(de 10percen belül,csak 1csik volt 100%!)Velem álmodtál?-és miért-mit?
na pusza majd jövök!
KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Apa!Kép
Tegnap benéztem,de elég korán(10körül este),nem voltál még....majd néha bekukkantok még!
Szépek a csajok,megnéztem a képeket!Kép
pusza KAndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép-na ilyen!de ez csak némi átszivárgás!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok

Hát nem sok időm van mostanság jönni de majd ha tudok visszaolvasok. Most is éppen csemperendelés, ebédfőzés, iskolába beiratkozás és házépítés nézés között vagyok.

TündeKép
Jól el vagyok havazva. A ház egy 4 lakásos társasház első lakása. 3 szintes a harmadik szint 35 nm amit dühöngőnek fogunk használni. A földszinten van nappali, konyha, zuhanyzó, kamra, az emeleten 3 szoba és fürdőszoba.

Mára leesett a hőm 36.6-ra a pg tiszta páfrány és a teszt úgy tűnik + és érzem a pocim és minden szóval lehet, hogy nekem a 19. napon van pé-m?

Veled mi a helyzet? Remélem fogok tudni többet írni, de ahogy most el vagyok nem biztos. Sokat kell majd tanulnom. A könyveijm tele vannak egyenletekkel, szóval húúúú...remélem mindenre lesz időm! Na most megyek majd jövök. Írjál, hogy veled mi van? Pusza

és pusza mindenkinek

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Persze, a sulit el is felejtettemKép Akkor tényleg jó kevés időd lesz mostanában. A házhoz/lakáshoz kertetek is lesz? Szerintem, lehet, hogy most van pé-d. Mindenesetre ne hagyd kiKép
Velem semmi különös. Még nem érzek semmi menzire utaló előjelet. ReménykedemKép

Kandi

Meg akartam nézni az oldalt, amit beírtál, de kell hozzá vmi progit letölteni. Úgyhogy majd kicsit később. Amúgy milyen oldal ez?
gtünde

Kriszta

Én megnéztem az oldalt, de nem látok semmi olyat, amit te írtál. Regisztrálni kell előtte?
gtünde

Noémi!Kép

Köszi hogy átnéztél hozzám és köszi a gratulációdatKép

Csináltam albumot Lívike címmel, oda teszem fel ezentúl a képeinketKép

Mindenkinek babásodást kívánok minnél hamarabb!!!

Volt megint megjöttös: Mea

Mea
mea

Kriszti!

Most lennék a 37.cn-n. ma van a 4. napja ennek a jelenségnek. A múlt hónapban volt 1 cisztám de akkor jobban megvolt mint most. Lehet, hogy eldugult a rendszer. Kép

Andi!

Ez nem érvényes miért nem pozitív a teszted?

Kép
lara26

GTünde
Lehet, hogy kicsit bekavartam.
Szóval ha rákattintasz arra, hogy "Astrodiest special", kihoz egy olyat, hogy "Astromap world"...ezt kell legördíteni és ott a "Lunar Phases Fertility Calendar"-ra klikkelni.
Nézd meg így!...ha nem megy de megadod az adataid, megnézem neked! Kép
Pusz

Kép
vizkriszisback

Babcsi!
Tuti PÉ!!!!!!!!!!!!!!!! Kép
Remélem össze tudtok ma bújni.
Mellesleg jegyzem meg, hogy az egyik állapotos barátnőm a gyertyaállásra esküszik, a másik pedig arra, hogy be ke helyezni egy tampont az akció után.
Hát igen, az elmélet nagyon megy! Kép

Kép
vizkriszisback

TündeKép
Még bepillantottam egy kicsit.
A házhoz tartozik egy kis kert is és a sarokban van egy diófa, de szegénykét megviselte az építkezés. Konzultáltam egy kertésszel és azt mondta, hogy nemsokára meg kell metszeni és tavasszal permetezni hátha megmarad de 1-2 éven belül kiderül, hát remélem mert van vagy 30-40 éves. Ha lehet majd konzultálok veled, hogy mit ajánlasz ültetésre tavasszalKép persze a füvön kívülKép
Nem hagyjuk ki a mai napot, hátha ugyiKép Hanyadik cn.-on vagy most? mert ugyi ha jól emlékszem ez a hónap pé és akció ügyileg eléggé sikeresnek tekinthetőKép Drukkolok ezerrel!!!

KrisztaKép
Köszi a tippeket. A gyertyaállást gyakorlom de a tamponos megoldás még nem jutott eszembe.Kép Csak mostanság nem használok tampont, hogy nehogy baci kerüljön be és pé idejében erre eléggé nagy az esély, nem?

Na most megyekKép mindenkinek szép estét, ahogy tudok, jövök

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok CSajok!
Én is csak egy kukkKép
Végre alszanak a kölykök, a férjem sem volt eddig itthon, most megyek!
Szép álmokat!

Kandi, remélem a gyógyi azért majd csak használ és megjön amikor az neked kellKép

Kép
Kép
Kép
amica

Kandi
Átszivárgás? Mondta neked valaki? Az meg hogy lehet? Nem kémiai reakció váltja ki a csík elszíneződését? Ez nekem furi! Biztos nem babuci van a dologban? Vagy lemaradtam valamiről?

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Teszteltem 1 totál negatívat. Ettől e perctől kezdve arra gondolok, hogy megint cisztám volt, vagy még van. Esétől nem volt SEMMI SEM. Én úgy gondolom, hogy nekem kell a kivizsgálás. Mondta a dokim (múlt hónapban), ha megint nem lesz rendes a mensi akkor menjek vissza hozzá.
Kedden délután megyek !

Kép
lara26

Szia Lara!
Sajnálom. Nem jó így kezdeni egy vasárnap reggelt. Viszont mindenképp menj dokihoz, remélhetőleg most már tesznek is vmit!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Kriszti!

Én is nagyon remélem!
Képzeld mit hallottam: ... a mi városunkban egy házaspár nagyon szeretett volna már gyereket és kapott a nő hormon tabit ( vagy v.mi ilyesmit). Ennek hatására ikrei lettek.
Jó nem?

Kép
lara26

Lara Kép en nem ertem, hogy miert egyertelmu a ciszta abbol , amit leirtal,,de drukkolok nagyon keddre ! azt uh, val nezi a doki? es ha tenyleg cisztad van, akkor mit csinal vele? megmut? remelem azt meguszod !

babcsi Kép a gyertyallast mar en is hallottam, az jot tesz ! de tamponnal? Krisz Kép a mozgo es eletkepes sperma par mp alatt feljut, ha akar, de max 3 perc. Ezert nincs pl az inszem utan tobbet mint 5 percet fekudni. Ehhez meg felesleges a tampon. De persze mindenki abban hisz amiben akar, meg tud Kép
saci

Hali lányok!
Itt a mostani görbém:Kép
Érdekes, nem?
A 13, 14 nap páfrányos volt a pg53. (máskor nem néztem)
Mostanában meg főleg nem néztem...mert gondoltam már úgyis lefutott ügy. Erre itt ez a hatalmas ugrás megint. A hüvelyváladék pedig mostanában volt a legintenzívebb meg nyúlós. Ki érti ezt, ki érti ezt? Én nem. Kép

Kép
vizkriszisback

Saci!
Szerintem a spermák sokkal lassabbak.
Különben miért tartana nekik olyan hosszú ideig, hogy megtalálják a petesejtet? Én úgy tudom legalábbis, hogy sokáig tart. (több óra) A tamponost csak azért találom furcsának mert én úgy gondolnám, hogy a tampon feszívja a kiskatonákat. Kép

Kép
vizkriszisback

Vizkrisz,
hát furcsa a görbéd, én sem értem... Megnéztem az astrofertility csodát - nekem pont olyan napokra mutatja a termékenységet (most szeptemberben pl.), amikor éppen a mensivel kellene szenvednem...
gmarta

Kriszta

Ez az én görbém. Nekem is ez a helyzet és tegnap, tegnapelőtt volt páfrány és erős csík az LH teszten, bár egy picit halványabb a tesztcsíknál. Cicifeszülés és pé előtti érzés.

Viszont ma reggelre megint rózsaszínes lett a papír. Ezt már tényleg nem értem. Valaki mondja már meg miért. A hónap elején is amikor pé-m volt pont menzi után (ez vicc de úgy tűnik nekem havi 2 van) akkor is 4 napig rózsszíneztem. A dokim azt mondta, hogy egy kis hormonzacar mert a 10 év gyogyi szedés után be kell állnia a szervezetnek, de mindig pé után? Nem értem????

Saci
Ez tényleg így van? Doki mondta, hogy ilyen kevés idő kell a kiskatonáknak a feljutáshoz? De a megtermékenyüléshez azért kell egy kis idő nem?
Kép

Kép

KépKép
babcsi

Kriszta
Most jutotott eszembe, nem akarok butaságot kérdezni de csináltál terhességit? Mert eléggé megugrott a hőd és az lehet annak is a jele ám!

Kép

KépKép
babcsi

Na , már egy kicsi piri is jön!Kép Csajok, most mi van?

Kép

KépKép
babcsi

babcsi, krisz Kép - persze, hogy a megtermekenyuleshoz, meg a beagyazodashoz tobb ido kell, de ami nem jot fol a mehcsatornan 5 perc alatt, az mar nem is fog. Nekem a doki mondta az inszemnel, hogy tok felesleges orakat fekudni. De mar olyat is hallottam, hogy vkit fektettek. De hat gondoljatok bele: a termeszetnek el kell rendeznie, hogy tehesek legyenek a nok, es normalis esetben, a noknek sosem kell akcio utan fekudniuk. vagy fejenallniuk Kép Kép BAr mi nem a "normalisak" vagyunk - mint tudjuk, szoval azert mondom, hogy erdemes mindent bevetni, kinek mit bir a turelme, gyomra, penze, ideje, energiaja....stb
saci

Babcsi Kép
Lehet csak most is volt pé-ed. Olyankor előfordulhat egy kis vérzés. Vagy a beágyazódáskor isKép Bár akkor nem esne le a hőd.

wish

Sziasztok,
Tegnap voltam tüszőnézőbe, 20,5 mm van jobb oldalon, ami klassz, csak baloldalon 5 cm ciszta. Eléggé elkenődtem... Na, de holnap reggel inszem, hátha így is összejön.
DrukkoljatokKép

Kép
Kép
emma1976

emma Kép persze hogy drukkolunk holnapra Kép - utana pedig tudosits minket.
wish Kép hogy vagy? mikor mesz legkozelebb dokihoz?
saci

Kriszta

Hát nekem is majdnem a menzi idejére mutatta a termékeny napokatKép

Emma

Nagyon szurkolok!

Babcsi

Tök jó, hogy van egy kis kert. Azért nem vagyok én kertszakértő ámKép De majd próbálok segíteni.

Lara

Hát ez nem túl jó. De tényleg menj dokihoz, hogy történjen már vmi.
gtünde

Wish
Szerintem megjött mert most már nem egy kis rózsaszín van hanem piri. De a 20. napra? Na mindegy, holnapra úgyis kiderül de szerintem ez már tuti menzi mert a pocimon is érzem. Szóval lehet, hogy ma vagyok az 1. cn.-on.

Tünde
Szerintem te nagyon is jól értesz a növényekhez, úgyhogy ha eljön az ideje majd konzultációt kérek tőledKép Te is nyitsz rá külön betétszámlát. Ahogy olvashattad úgy tűnik, hogy piroska a 20. napon bekopogott.Kép Bár ne így lenne! Ha igaz akkor jól fen van borulva a hormonháztartásom! Szenya bogyó, meg buta én, hogy eddig szedtem.

Emma
Megy a sok drukk:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

babcsi Kép azert a 20. napon ez furcsa...varjuk meg ,hogy holnap mi lesz ! meg ne kiabald el, hogy ez az 1. cn !! en bizom....Kép

Wish Kép de kar, mar nem jossz vissza ma?

szep estet mindenkinek ! saci
saci

Saci Kép
A napokban kell megjöjjön és akkor megyek a dokihoz, hogy felírja a szurikat és a gyógyszereket.

wish

Szisztok!
Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Kandi Kép
szerintem ez baba lesz Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Jó estét!
Barbi
Ez is izgi egy görbe. Lehetne a peteérés jele is a leeső görbe(a páfrány és az LH teszt ezt támasztaná alá) ...de az is lehet, hogy megjön a menzid. Ha tényleg volt peteérésed a 4. 5. nap körül...akkor ugye letelt a 14 nap és most megjöhet. Kép Holnapra többet fogunk tudni asszem.
Az én tesztelésemnek semmi értelme nem lenne a 22. napon. Majd kiderül. Akció volt feszt Kép úgyhogy azon nem múlott, akár itt volt a pé-m akár ott. Kép
GTünde, GMarta
Mivel gondolom nem 28 napos a menzitek mindig...a napok el fognak csúszni. Kép Nekem pl dec. lenne a legideálisabb...akkor majd pont fedik egymást...persze papíforma szerint. De addig még sok minden történhet.
Emma
Megy a drukk az inszemhez!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++ Csúnya ciszta, tűnj el! Kép
Jó éjt és szép álmokat!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Na sziasztok csajszik!
Bocsi,hogy csak most néztem be...de tegnap gyomorrontásom lett és egész nap a wc-felett logtam...na de ma már jó,csak enni nem nagyon tudok!
Babcsi!Sajnálom,hogy ilyen hamar jött a Piroska...és nem ment el az erdőbe,hogy megegye a farkas!KépKép
Nyanya!Nem hinném,hogy baba....csak ilyen béna a szervezetem!-tuti csak a teszt csík szívárgott át.Cicim érzékeny,de attol is lehet,hogy bármelyik 61....70 napon megjön Képmár végre!
Wish Szólj,ha a doki felírja a szurikat....hátha van Nekem.Kép
Emma Nagyon szorítok érted holnap Én is!KépKépKépKépKép
Tünde!csak Neked:Kép

Na szép álmokat!Reggeles vagyok és 5-kor kukorékol a kakaska...hogy vinné el a róka!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi!
Az meg hogy a manóba tud átszivárogni? És pont oda, ahol a másik csíknak lennie kell Kép Hmmmmm. Itt valami más van. Na majd meglássssuk

Kép

KépKép
nyanya67

Nyanya Kép
Át tud szivárogni. Azért is írják rá legtöbb tesztre, hogy 10 perc után már nem kiértékelhetó az eredmény Kép

wish

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!
Elég furcsa dolog történt velem ma reggel. Tegnap este együtt voltunk a párommal, utána felálltam, kiengedtem a kiskatonákat...jöttek bőven. Utána alvás. Ma reggel felkeltem, jöttem-mentem 20 percet...aztán egyszercsak éreztem, hogy folyik vmi..elég szépen...még jó, hogy volt ott egy zsepi. Na nem ez volt fura...hanem az, hogy barna trutymák folyt belőlem. Kép Most vagyok a 23. napon, 37,2 a hőm...a hasam egyáltalán nem fáj. Hát nekem egyáltalán nem így szokott megjönni és nem is ilyen hamar. Kép Hogy mi lesz ebből?! Na mindegy...estére már okosabb leszek...talán.

Saci
Már akartam mondani de elfelejtettem, hogy te az írtad, hogy a dokik azt mondják inszemneél nincs értelme 5 percnél tovább feküdni....na de az inszemnél a kiskatonákat a méh üregébe helyezik be, minél magasabbra...szóval így a kiskatonáknak nem sok utat kell megtenniük a petesejthez...és semmiképp sem kell bejutniuk a fáradságos út végén a méhbe. De nekem amúgy is 45 percet kellett feküdni inszem után a Kaáliban.

Mindenkinek szép napot!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Ez a Pg is kikészít. Tegnap is, ma is páfrányos volt. De mit is várok egy olyan szerkezettől ami (ahogy hallottam )volt már, hogy egy fiú esetében is páfrányos volt?! Kép
Húúúúúúúúúúúúú de kiváncsi vagyok mi lesz ebből!
Nem idegeskedem rajta amúgy, csak kiváncsi vagyok. Tréfálkozik velem a természet.

Kép
vizkriszisback

Babcsi, Kriszta

Elég érdekes, hogy mindkettőtöknek előbb jött meg.
Nekem is rendszeres volt a menzim, kb. 28 napos, aztán elkezdtem dokihoz járniKép Amikor 21 napra megjött, akkor kaptam a clostit. A dokival beszéljétek meg.

Kandi

KösziKép Így már szebben is indul a napomKép Remélem, a magok lassan már odaérnek.
gtünde

Wish!
Sose értettem, hogy miért nem értékelhető 10 perc után. Nekem a negatív tesztem 4 nap után is negatív és a pozitív 4 nap után is pozitív volt. És a 3 pozitív tesztemnél mindig azonnal kirajzolódott a 2. csík, nem kellett rá 5 percet várni, de még 1-et sem. És még sose tévedett a tesztem. (sajnos most sem Kép) Ez egy kémiai reakció, nem tudom mi szivárog, de biztos így van, ha már többen is így tudjátok Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok lányok,

Holnap meglesz az inszem, pénteki eredményeim 10mmes nyálkahártya, jobb oldalon egy 17 mm-es tüsző, balo oldalon 15,5 mm-es tüsző, két napig még kellett szúrnom magam, vasárnap este megkaptam a tüszőrepesztőt. Dokit kérdeztem hogy nem lesz-e kicsi a tüsző, de Õ azt mondta hogy két nap alatt ha 1-2 mm nő az már pont jó lesz.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Csajok

WishKép
Légyszi javíts ki a táblicskuban, ma vagyok a 2. cn.-on-Kép Hát ez van megjött ezerrel.

KrisztaKép
Pont ezt akartam ma kibeszélni, hogy ugyi én is azt tudom, hogy a progi szakasz az mindig egyformán 14 nap, tehát ha tényleg volt pé-m menzi után akkor simán megjöhetett most, én is így számoltam. Akkor lehet, hogy mégsincs akkora baj velem?

Tünde DrágaKép
Remélem, ahogy Krisztának is írtam, ez a 20. nap azért van mert rögtön menzi után volt pé-m. Veled mi a helyzet? Mikor szülünk már? Nem kellene magunkat mostmár tényleg elhatározni!?Kép

BarbiKép
Nagyon drukkolok az inszemhez és küldök tüszőérlelő energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

SaciKép
Látod sajna nem kiabáltam elKép

KandiKép
Még túl korai volt, hogy farkasért kiáltsak! A kis szenya ezt használta kiKép

AmicaKép
szióka!

SzilcsibeKép
Mi van veled, merre jársz? Kéne néhány jó sacc!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Én úgy olvastam, a kiskatonák kb. 15 perc alatt érnek fel. Ezért javasolják, hogy szex után még 20-30 percet pihenjünk hanyatt fekve. Ez a legideálisabb helyzet, mivel a hüvely is meg a méh is kicsit hátra dől.

Babcsi Kép
Biztos a gyógyszer szúrta el neked. Az a furcsa, hogy ha pé., akkor miért esne le a hőmérsékleted?
Esetleg még az is lehet, hogy ez a sok izgalom körülötted hatással volt rád.
Örülök, hogy ilyen hamar sikerült eladnotok a lakást. Errefelé most nem megy ilyen könnyen. Az nagyon jól hangzik, amit leírtál, klassz kis lakás lehet. Majd tegyél föl képeket, hogy ilyen volt és ilyen lett. Kép

Kriszta Kép
Ilyen hővel furcsálnám ha megjönne. Egy csak valami zavar lehet. Meglátod, holnap reggel mennyi lesz a hőd?

BarbiKép
Drukkolunk az inszemhez!

Kép
mofly

Nekem a 11. napon van pé. És utána csak 18-19 nap múlva jön meg.

Megnéztem a Jónás-naptárat, olyan elvadult napokat hoz ki... Fogalmam sincs peteérés nélkül hogy lehet teherbe esni?!

Kép
mofly

Mofly,
ha érdekelt vagy TESZT ügyben, ma nagyjából egész nap itthon vagyok, egyszer kell mennem az Astoriához. Ott lenne jobb, vagy itt a Borároshoz közel? Nekem mindegy, mikor megyek az Astoriához, úgy este 7-ig.
De pénzért nem adom! Kép

Á.
potter_76

Sziasztok!
Azóta nem folyik belőlem...de a hüvelyemben van vmi barnás pirosas (ellenőriztem fülpiszkálóval). Már épp kezdtem én is 100%ra venni, hogy akkor most megjött...de akkor mi a helyzet a hőmmel?! Majd kiforrja magát. Mindenesetre ha ma megjön akkor ez a legrövidebb ciklusom ami valaha volt (22 napos lenne). Kicsit idegesítő lenne viszont, hogy pont most amikor már akarnánk babát...lennék hormonzavaros.
A következő ciklust végig hőmérőzöm majd, meg veszek Lh tesztet is...kiváncsi vagyok, hogy a sok adat hogy vág majd össze.
További kellemes napot! Megyek dolgozni. Este talizunk!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Mofly Kép
Állítólag orgazmus hatására képes megérlelni egy petestete "azonnal" a szervezet.

NyanyaKép
Nekem sem mindig lett negatívból pozitív de előfordult már. Akkor utánna néztem és olvastam, hogy a kontrollanyag átszivároghat.

Nekem ha minden igaz 1. cn. Kép

wish

Potter Kép
Aranyos vagy! Inkább Astoria. Olyan 5-6 óra felé oda tudok menni. Most nyakig ülök a munkában.
Egyébként ma nagyon aktuális lenne, mert leesett a hőm.

Kép
mofly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?