A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi, ebben nem is a Toronto a durranás, hanem hogy már a 2. férjed fogyasztod KépKépKép

votiv 8)
votiv

Ada: remélem már kiheverted a tegnapi fürcsit. Tudom milyen szar érzés, nálam akkor volt hasonló, mikor leesett. Én nagoyn sírtam és nagoyn vádoltam magam. de szerencsére nálatok sem lett semmi baj. Lényeg, hogy LH jól van és minden szuper továbbra is. Sajnos annyi dolog van, amire az ember nem tud előre felkészülni. Remélem már megint olyan vidám vagy, mint szoktál.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Proone, próbáltam emailt küldeni, de visszadobta a hotméles postaládád Kép

votiv 8)
votiv

Lányok: szeretnék pindurral való harisnyát. Nincs valakinek használt. Lehet fiú is. csak pici legyen. Köszi johi

Kép
Kép
johanna1975

Jövő kedd már a tali?? Húha. És ha ilyen fene hideg lesz, mit csinálunk? Én egyenlőre nem ígérek semmit, mert tiszta rohanásban vagyok, legfeljebb majd jól megleplek titeket, ha mégis beállítok.
neet
neet

JOhi!

Nekem van pici harisnyám.Maci van a bokáján.Fehér és kék is van azt hiszem.Nagyon pici!

És két rossz hírem van a mai napra:
1.pannát mégis elvittem ma a "szakiszemdokinénihez"és azt mondta,hogy ebből nem lesz énekes halott.Magyarul,könnycsatorna átmosás!MOndta ad beutalót Heim Pálba .És én mondtam,hogy a Tömőbe kérem.És mondta,hogy de ő tudja,hogy hol csinálják úgy meg,hogy nem kell visszamenni.Én mondtam,hogy de én ragaszkodom a Sélyi doktornőhöz.Erre mondott valami kiokosítást,hogy ő az orvos és azért van itt,hogy tudja,hogy hov akell küldeni...stb de azért csak megírták a Tömő utcába a beutalót.
És amig kint öltöztettem Pannát bent mondta a magáét az asszisztensének,hogy mert az anyukák jobban tudják...Szóval megyünk Tömő utca de ezen a héten nincs is a z aranyos doki néni,szóval azt hiszem várunk a jövő hétig!

2. Talira megint nem tudok menni mert az nap van a szülőiKép

Jucus
20170114224602

Helló Sziasztok!

Én is bekukk, most van időm írni. Kép

Katus

Nagy-nagy gratula! Kép

Ada

Nem semmi lehetett, biztos jól megijedtetek. Kép Lényeg, hogy nem lett semmi baj. Nekem már többször volt, hogy azt hittem eltörtem Bendi csontját. Kép Ugyanis nem tudom nektek szokott-e ilyen lenni, de Bendinek sztem ropognak a csontjai, néha ha hirtelen emelem fel vagy fogom meg hallani a ropogást. És múltkor például pelenkázás közben kicsúszott a lába a kezemből, de ahogy próbáltam megtartani a pici lábujjacskáját kaptam el és akkorát roppant, hogy biztos voltam benne, hogy eltörtem a lábujját Kép, teljesen kétségbe estem, de aztán mozgattam neki meg tapogattam és mozgott a lábujja, meg nem is sírt Bendi, szóval gondolom nem tört el, de tisztára beparáztam. Kép

És én még sosem laktam külföldön. Kép

ruz
ruzicsky

Hi Csajok!
Gyors bekukk, közben reggelizek, és már Vincenzó is reklamálja a tízóraiját. Kép

Juc!
Aranyos Pannádnak gyors gyógyulást, barátném Lilijének is csinálták ezt a mosást, nagyon gyors volt, és azóta sincs semmi gond! Kép Azt nagyon sajnálom, hogy megint nem találkozunk, nem lehet azt a szülőit máskor? Gondolom, hüjjjje kérdés. Akkor nem is csinálok tortát, ha Soma nem jön.

Ruz!
Nekem is szokott ilyen ropogás lenni, vagyis Vincenzónak pl. vállnál öltözködés közben, ijesztős eléggé. Kép

Zsanci!
sorozatok: láttad már a Kretének klubbját péntek este a cool-on?

Én sem laktam külföldön, de még olyan fiatal vagyok! Kép
Tengerpart-RULEZ
és persze SZENT IMRE RULEZ!

Mennem kell, Vincenzó nyervog.

Cupp,
fic.
ficánka

Fic!

Én is sajnálom,hogy nem tudunk menni!

Könnycsatorna:Pannának már volt(somának is anno)szóval ismerem a témát.De azért reméltem,hogy nem kell mégegyszer.Kép

Juc
20170114224602

Votiv, ebben tényleg van valami, számitottam is hasonlo megjegyzésre KépKép

Juc, jol tetted, h ragaszkodtál a Tömöhöz, ha egyszer Nektek az jön be. A dokik meg elmehetnek a sunyiba... Naná, hogy az anyukák tudják jobban!!! Ez fáj a dokiknak Kép

Ruz, és a férjekkel hogy allsz?Kép
Én is egyszer azt hittem, eltörtem B. csontjat, a hona alatt emeltem meg hirtelen, és akkorat roppant a karja...Kép De, mar nem is tudom ki irta: a gyerekek gumibol vannak, vagy miKép

KépKép
fibi

Fibi!

Ugye,hogy ugye!?Kép

Második férjed van neked?Nekem egy sem volt és lehet,hogy már nem is lesz.Sosem érünk rá ilyen esküvőset játszani.Már 17 éveKépDe én szét is röhögném magam magunkon.nem tudom elképzelni a szitut.Max egy gyors igen-nem-igen mindást aztán irány egy jót vacsizni a haverokkal.

KI skypol?Keressetek már meg engem.Nem lesz nehéz.

Jucus
20170114224602

Juc,
Igen, második férjem, remélem, több nem leszKép Az elsövel kiköltöztünk Kanadába, de leléceltem, mert egyre rosszabb lett a kapcsolatunk. Õ azóta is kint él. Honvágyat talán meg tudtam volna szokni, bár mindig hazahuzott a szivem, ugyhogy jobb is, hogy igy alakultKép

KépKép
fibi

Azért irok soxor ekezet nelkul, mert kint örökké cseteltem, és ugye nem volt magyar billentyüzet, és ugye megszoktamKép

KépKép
fibi

Szia Csajok!

No hát múlt csütörtök óta nem olvastalak benneteket, volt mit behoznom.

Szóval csütörtökön meglátogattuk Moosékat. nagyon édesek voltak a lányok. Lillus anyi puszit kapott nyúltól! Ja és lehet irigykedni, mert annyira de annyira király jáccótér van ott a közelükben.

Moose! Most mennyiért adják a padot? Mégegyszer köszi a teákat és az ebédet!

Pénteken nagymamiztunk. Szombaton én is voltam a Mom börzén Manokával. Azért szerintem kicsit drágább volt mint a többi börze. persze hazafele jól megáztam.

Vasárnap pedig nagypapi látogatás. Párom szülei ugyanis elváltak.Egész türhető volt a hétvége.

Zsani, ha minden igaz szombaton már megyünk úszni megint, addigra talán végre eltünnek a kiütések. Hányas nuszónacit vegyek Iginek?

Na majd jövök még. IdőjárásKép
beetrix

Sziasztok!
Emma éppen alszik, így van egy kis nyugi. A kinőtt ruhűáit szelektálom, elég sok van, pedig nem is olyan nagy. Most azzal bajlódom éppen, hogy melyiket kitől kaptuk kölcsön - lehetett volna annyi eszem korábban, hogy beleírok valami ismertetőjelet.

Na megyek visszaolvasni.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!
Manóka! Én is kinőtt rucikat szelektálok, mert már nem férünk a szekrényben. Jó mély a szekrény, úgyhogy két sorban vannak a ruhák, és hátulra a nagyobbakat szoktam rakni. Most másodjára fordult elő, hogy olyan ruhát találtam a hátsó sorban, amit ezer éve vettem, és most éppen, hogy jó rá. Úfygogy sűrűbben kell szelektálnom. Pedig meg akartam várni az okt.14-et, mert mi ugye akkor még repülünk a nyárba, úgyhogy most még egyelőre egy bőröndbe költöztetem a rucikat.
Mi sajna senkitől semmit nem kaptunk kölcsönbe, bezzeg a hugomnak ilyen jó dolga lesz.

Ada! Még olvasni is rossz volt, ami történt. Úgyhogy a férjemet is gyorsan kioktattam, hogy ha fulladni készül Gréti, mit kell csinálnia. Egy ismerősőmnek a kisfia kaját nyelt félre, és már lilult a feje, amikor ők is jejreállították a gyereket és ütögették a hátát, így jött ki a kaja.

Jucus! Most már nyugodtan jöhetnél pedig a talira, már lenyúltam Petra ruháit.
Ezt a könnycsatorna átmosást meg el sem tudom képzelni. Hogy találnak oda bele? Szegény Pannus!

A babaruhabörzén meg tarthattunk volna egy kisebb babatalit, egy csomóan ott voltunk: Zsanci, Zsebi, Ildi, Beetrix, Manóka, Johi.
És tényleg elég drága volt Kép, meg az idő is kaka volt Kép.

Bogárka! Ilyen hidegben is lesz nálad tali? Ha igen, jön megint a rucis csaj?

KépKép
KépKép
lindicita

Az enyémlány turbótejet ivott, reggel fél 7 óta pörög Kép

Én se nem laktam sohasem külföldön, de nem is hiányzik. Kép Épp elég nyaraláskor, hogy "gyüttment" vagyok. Kép

Nah, megyek, hátha most mákonyos tejet kap a csaj, én már fáradtabb vagyok, mint ő Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Túl vagyunk a tegnap estén...ma pl. az oltásra kell koncentrálni Kép
Holnap lesz ám torna!!!!!!

Jucus: szegényszegény Pannikó...és igazad volt a Sényi dokinénivel kapcsolatban Kép

Gigi: mi ez a lógás?
Fic: séta oké! megbeszéljük.
Johii, Ruz, Fibi: tudom ám, hogy a gyerekek gumiból vannak, de vajon a tüdejök is? merhát nekünk ott volt a problem, hogy no Oxigén! (hallod Oxi? hiányoztál! Kép)oszt anélkül meg nincs élet a földön, tudjátok....
Na, mindegy kihavartük, csak azt hiszem most esett le, hogy nemtom mi lenne velem, ha LH-val történne valami......Éljenek az ejtőernyős tantuszkák.

Ja, és 12:20-ra van időpontunk a dokihoz, de én jusz azért sem fogom oltás előtt felkelteni Lizzit, legalább hadd aludja ki magát, szóval megyünk amikor tudunk, max. lebaszarintanak....

Manóka: ruhákat szelektálni rulez!
Ja, és Szent Imre rulez!
ada007

Lindi!

Tök ügyesen és gyorsan beletalálnak a belső szemzúgban van állítólag.Na ezt én csak akkor látom,ha a váladék jön kifele belőle.De olyan biztos kézzel nyúl hozzá a doki néni,hogy elhiszem neki,hogy tudja mit csinál.

Barátnőm a 8 hónapos kislányával a heim Pálban fekszik.Vesemedence gyulladása van MayánakKép

Juc
20170114224602

zsanci,vagy vki homeos,

én is kezdek kattogni az oltáson és most eszemb jutott valami,mi van ha én előző este beadom neki a kivezetőszert és közben beteg lesz és nem kapja meg másnpa az oltást.......
akkor mi van,hogy kell csinálni?help!!!!!

butagigi
Vendég

Ada!
Lényeg, hogy LH jól van, aztán tessék vidámkodni! Múltkor Emma hason volt a kádban, én meg véletlenül beleejtettem a fejét, de az nem volt ennyire vészes.

Ugye holnap lesz torna?

Juc!
Nahát, ezek az anyukák! Kép Még jó, hogy tudják, mit akarnak a gyereknekKép

Én éltem külföldön(na jó, nézőpont kérdése, mennyire számít külföldnek), sőt ott is születtem. Na, ez elég menő? Kép

Moose!
Azért ne írjál már olyn hosszú teleregényt, néha gyere ide is!

Gigi!
te meg gyere gyakrabban!

Kép
Kép
manoka11

Ada, meg olvasni is szornyu volt a tegnapi felrenyelest!Kép
Meg egyszer koszi a pelusokat! Remelem nem vartal rank sok ideig - azt hittem gyorsabbak leszunk, de nehezebb volt beaplikalni az autoba a hordozot, mint gondoltuk...
Tegnap kiprobaltuk a hordozokendot es lass csodat! igazad lett: uvoltott benne a gyerek.Kép Na azert nem adjuk fel!Kép

Juc, szegeny Panna! Nagyon gaz egy ilyen atmosas?Kép Biztos az, hulyeket kerdezek.Kép

Kata atfordult a hasarol a hatara. Par napja megcsinalta ezt a produkciot haromszor is, de akkor csak "veletlen szerencsenek" tulajdonitottam. Ma - hajtva a kivancsisagtol, hogy vajon szerencse volt-e vagy sem - ujra hasra forditottam es megfordult. Masodszorra is. Igaz mikor harmadszorra hasra forditottam mar csak bombizett. Kegyetlen, gonosz anyja.Kép

Fic, nalatok is hallani az utvefuro hangjat? Mi mar a hetvege ota megbolondulunk tole... az alattunk lakok legkondit szereltettek be, ma a kovet torik fel. Es ebben a zajban alszik a gyerek!!! Gaz.

D.

Ui:mennyire zavar benneteket, hogy ekezet nelkul irok? Megyek az ekezet-mokusok ele?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Most akkor Moose tényleg ír valamit vagy lemaradtam?

Jucus
20170114224602

Juc: Moos nemrég írta, hogy azért nincs, mert teleregényt forgat: A gyerek, aki már sohasem fog aludni címmel (természetesen Nyúl alvásprobléműira célozva Kép)
Ez a megfejtés. A törpiek meg továbbköltötték a sztorit.
ada007

Dora: szivesen és csak 2 percet vártam, egyáltalán nem volt vészes...
forgás rulez
ada007

Én ugy emlexem, Moose azt irta, h filmet forgat, nem azt h teleregenyt irKépKép

Manoka, igeeen, az elég menö, sötKép És hol születtél, elárulod?Kép

KépKép
fibi

Az elözö hsz-t Manokara reagaltam (filmforgatas).

KépKép
fibi

Gigi!
Szagoltass vele jó erős mentolosat pl. Ha nagyobb lesz, kaphat mentolos cukrot v. rágót. Nálunk is volt már ilyen...egyébként meg csak azt vezeti ki, ami benne van!! Kép remélem!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johi!
nekónk is vannak harisnyáink!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi!

Minek mentél jósnőhöz?

Juc
20170114224602

Sztem Moose regényt is ír, amit majd jól megfilmesít. Én beszállhatnék mellékszereplőnek, a Gyerek, aki egy éjjel ötször ébred epizódokba: ?Kép
neet
neet

Dora, mehetunk egyutt az ekezet-mokusok eleKép

Na, el bankba.

KépKép
fibi

Jucus,
bocsi, de gyereket sehogy sem bírom levenni a lábáról, h hanyattban aludjon egyet. lehet, h lesz vele ma gondod, ne haragudj! Reggel óta nem aludt egy szemhunyást sem, csak szirénázik. Kép Én már kész vagyok. De az is lehet, hmire hozzátok érünk, teljesen kiüti magát, és egy édesdeden alvó dedre kell felügyelned. Dream a little, dream of me.... pa-ra-ra-raaa-ra-raaa-raam
neet
neet

Ja, Mókusokkal értekeztem, azt mondták, nem szakosodnak, csak hadd tépjenek szét bárkit, bűntől függetlenül.
neet
neet

Egy gyerek ki tudja tépni a saját fogait??? Eszter épp a ruhája gombjait, csatjatit akarja leapplikálni, persze foggal. Jajj, ez a mai nap olyan szörnyű. És sötét is van, és annyira HÉTFÕ Kép
neet
neet

és képzeljétek: lehet kapni DELI csokit!!! Kép Kép ismeritek??? sitábor, Szlovákia, stb...Kép Kép
Manoka!
Hová valósi vagy??? ha nem titok!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Delicsokit?Kép Hol?Kép
Szeressuk!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Most hallom a rádióban: ha minden jól megy, 52 év múlva akadálymentes lesz a város! Kép Éljen! A dédunokámat már nem kell majd cipelni a lépcsőkön az aluljárókhoz! Jó munkához idő kell.
neet
PS:Itt már esik.
neet

Zsan, deliKép nalunk mindig van itthon!! amig el nem fogy...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ZSANCI!!!
Miért nem írtad előbb???
DELI!!! Ezen gondolkodom egy hete!!! (Tesóm most volt kint, onnan az asszociáció!)
Eszter rágja a cipőjét, és olyan huncutul nevet! Megzabálom, akármilyen "rossz" is ma. Kép
neet
PS: tegnap IKEÁban csorgattuk a nyálunkat az ülőgarnitúrákra. Szt Imre IKEA szoba rulez! Kép
neet

zsanci,
azt vágom,de a kérdés hogy akkor majd ha kapja az oltást ugyanígy kell adni,elötte este,aznap reggel meg közvetlen utána?az nem számít hogy egyet már megevett a 3-bólKép?

manóka,
igyekszem és mindig bekukk ha tudok,tudod,a függőségKép
csak annyi melóm van a céggel hogy tyűűűűűűűűűű és a 7-ből két nap kapásból kiesik a szálllítás miatt,meg a suli miattKép

jó hír:vettem gumicsizmátKép Kép Képnagyon állat piros kék virágokkalKépimádomKép
ÉS:én is éltem germániábanKépde itt jobbKép

juc,
jósnéni:hát nem is tudomKépigazából nem akarom itt leírni de ha vagy msn-en valamikor elmesélemKép

cupp
Vendég

Sziasztok!

Segítsetek nekem legyetek szívesek!
Az anyukámat szeretném beprotezsálni a St. Imrébe egy mióma operácóra, és szükségem lenne az idős vagy a középső Bálint dr. elérhetőségére (magánrendelő, tel.szám.). Köszi
feketekávé

Hellóka Csajok!
Már megint sikerült idejutnom, el sem hiszem! Kép
Vincenzó alszik az új babakocsijában, ebben végre kényelmesen elfér. Ilyenkor szoktunk sétázni, dehát esik az eső, így kinyitottam az erkélyajtót, és így levegőzik a kiskőc. Remélem jövő kedden nem lesz ilyen sz.r az idő, mert gondolom, akkor elmarad a buli. Ma azt mondták, hogy csütörtökön már javulgat az idő.

Juc!
Sajnálom, hogy már másodszorra kell menni Pannával. Kép A dokival meg ne foglalkozz, ezek mind nagyon okosnak hiszik magukat, dehát mi tudjuk igazán, mi kell a gyerekünknek. Nekik meg csak futószalag - persze vannak kivételek biztosan! Még csak 3 hós lesz Vince, és már most megtapasztaltam, hogy csak magamban bízhatok, és magamra számíthatok ezen a téren. Legyetek ügyesek! Kép Ja, és mi skypeolunk!

Manóka!
Én is épp ezzel játszom. Vince is sokat kinőtt már, a 68-as méret még éppen jó, de nem mindegyik cucc. Én egy lapra felírtam, hogy mit kitől, de egyenlőre csak betettem egy bőröndbe, majd később válogatok. Eszméletlen, hogy ilyen kevés idő alatt, ekkorát bírnak nőni, nem?

Lindi!
Én meg úgy teszem, hogy az egyik polcon vannak az éppen jók, a másikon meg a nagyok, és most a nagyok között találtam olyanokat, amiket közben szépen kinőtt. Kép na, sebaj, majd a következő kőcnél ügyesebb leszek! hová is mentek, jól emléxem, Tunéziába? azon belül?

Dóra!
Nem tudtam, mi a túró ez a zaj. Igen, engem is zavar, de Vincenzó jól alszik. Õt még az időjárás sem zavarja, engem igen, útálom a bezártságot! Kép De ha most jó lenne az idő, sétálnánk, és akkor nem írogatnék ide nektek, úgyhogy ebben is van valami jó. Kép optimista fic. Kata lányod nagyon-nagyon ügyes! és gyönyörűűűűűűűűűűűűűű! :

Gigi!
hol vetted a gumicsizmát? állati jó lehet! Kép nekem is méld el a jósnő-témát!

cupp,
fic.
ficánka

Deli csokit nem ismeremKép milyen az?
Neet, énis utalni hétfö, és borongos idöKép

Gigi, mit tanulsz suliban? És addig ki vigyaz Balintodra? (nem vagy a tablaban, assem tudom, hany éves)
Gumicsimma minek? mar edzel a saros idöre?
Josnöre en is kivancsi lennék, meg asztrologusra. Én voltam kétszer asztrologusnál, de mindig jol megjartam velükKép Aztan tanultam is asztrologiat, de azt is abbahagytam.

Feketekave! Maganrendelö szama: 386-0700. Hétfön és pénteken 3-tol 6-ig hivhato, ha Balint Sandorhoz akarsz idöpontot. Mihalyt nem tudom.

KépKép
fibi

Fic, 3 hos es 68-as meret? az nem semmi! Balint 8 hos, es neki is 68-as kell... jo, van amiböl mar 74-es.

KépKép
fibi

Fic, 3 hos es 68-as meret? az nem semmi! Balint 8 hos, es neki is 68-as kell... jo, van amiböl mar 74-es.
ps: itt még nem esik.

KépKép
fibi

Dora!
deli csokit auchanban vettem, de úgy látom Reccáék a beszállitók...Kép
és bár megvette ezt is a nestlé, attól még uolyan finom maradt...ma KETTÕT ettem meg, egymás után!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada,
nagyonnagyon szar lehetett, szegény LH, meg szegény ti!!! Kép

Jucus,
ha userneved azonos skype-on, akkor megtaláltalak, és már zaklatlak is, hogy hadd lássalak, ha onlány vagy Kép
Szerintem is tökigazad volt a beutalóval kapcsolatban, dokkernéni meg hadd morogjon, végülis megírta azt a fránya beutalót.

Neet,
5x ébredt???? te szegééééény Kép

Én éltem külföldön elég sokat, és nem hiányzik Kép
kisün

rápróbáltam fiamra atavalyi harisnyáit, hátha kicsi és akkor odaadjuk Johinak (persze úgy, hogy Fanni fogja hordani...) de a gyerekre tök jó a tavalyi harisnya.
ez most jó hír vagy rossz? hát ez van. szép lassan mindenki nagyobb nála.

Neet, nálunk is vannak hasonlók, sőt, Isti már rendesen ordít, ha elveszek tőle valamit, tép, zúz, és mindent ver, és fogalmam sincs, mitől ilyen kis agresszív és meg vagyok döbbenve, és nem tudom, mi ez
tegnap a boltban annyira ordított a pénztárcám után, hogy odaadtam neki, 2 perc múlva már hiányzott a bankkártyám, az adókártyám stb, mert a kis zsivány mindent kidobált a boltban!!! (még jó h az egyik eladó utánunk hozta) erre elvettem végleg a pénztárcát, és akkor dühösen ordítani kezdett velem!
teljesen el voltam képedve.
és ha felveszem, sokszor karmol, harap, ütöget, küzd kézzel-lábbal, mert nem teljesül az akarata
bepelenkázni meg már lassan kétemberes feladat

mi ez, vajon a dackorszak kezdete? vagy valamit rosszul csinálok... már megint

utálom ezt az időt
Fülesvotiv

votiv 8)
votiv

Sziasztok Csajok!
Hú, három napig nem voltam, és Ti annyit írtatok, hogy már zsong a fejem, ahogy végigolvastam...Kép
Olyan jó volt, gyerekkori miskolci barátosnéim voltak itt hétvégén, apa meg tréningen, úgyhogy igazi csajos hétvége volt, nagy dumálásokkal, nosztalgiázásokkal Kép

Tali miatt most én is elkezdtem aggódni....Kép Eddig örültem, hogy hétvégére újra jó időt mondanak, gondoltam keddig marad is...erre most látom, hogy vasárnap újra hidegfront érkezik....
Kép Akkor most mi lesz? Hogy lesz???

Zsanci!
Szerdán én mindenképpen megyek Anyukámékhoz, szal találkozhatnánk a játszóházban. Kép

Na, most csak ennyi...ja nem, akartam még egy fotót is. Petra tegnap nem aludt délután, és ennek 4-5 óra magasságában ez lett a következménye:

Kép

Pussz mindenkinek!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?