A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia Juca!

Nagyon-nagy gratula !!!! Kép
Teljesen tökéletes az a csíkocska Kép
Ne izgulj, nem lesz semmi baj, minden a legnagyobb rendben lesz Kép
Nagyon sok örömet kívánok a pocakoskodáshoz! Kép

Sziszka!
Nem duplázunk a hétvégén?
Merre vagy? Hogy vagy?

Mea!

Én is megnéztem a kis Lívikét!
Egyszerűen tündéri Kép Nagyon szép nagy Baba, gratulálok Nektek.
Egyébként szerintem az Apjára hasonlít így a képek alapján Kép

dido

dido
dido

Sziszka!
Sajnálom a Kisöcséd Kép
Mi történt Vele? (csak ha akarod akkor írd le)
Mindenesetre jobbulást Neki!

dido

dido
dido

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:55-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:55-kor.
seszi

Juca!
Tiszta szívemből gratulálok!
Magam is meglepődtem, de úgy kapcsoltam be a gépet, hogy ma pedig zebrára jövök!
Istenem, milyen boldogok lehettek most!! Ne engedd a parád a közeledbe! Kép Ez nagyon jó hír!

Élvezzétek ki!!!! Kép

Én most nem túl jól, majd később kiírom talán magamból. Tegnap túl sok kis csöppséget láttam, meg a kezdődő pecsételőmet, ami ugye rossz jel!

Később még jövök!

Puszi:
réka
Vendég

Sziszka!

Mi történt az öcséddel?
Akkor most extra drukkjaimat átalakítom kicsit!

Mindenesetre jobbulást neki, de gyorsan!

réka
Vendég

Szisszka!Kép

Nagyon vártam a jó hírt, és nem is akartalak megelőzni. Sajnálom, hogy jó hír helyett kórházról hallok. Kívánom, hogy nagyobb legyen a füst, mint a láng, és az öcséd mielőbb egészségesen távozzon. Szorítok nagyon!

Lányok!Kép

Köszönöm a drukkokat, forduljatok bátran Seszihez. Seszi büszke is lehetsz magadra, mert hajnalban te jártál az agyamban, és a makacs kitartásod. A múlt havi kopp után csak nagyon halványan bíztam, az egyértelmű jelek ellenére is. Igaz egyértelműnek látszottak a múltkor is, akkor mégsem volt csak makacsul egyetlen csík.

Unique!

Megnéztem megint a szülinapi kardfogú Garfieldemet, és ez bizony egy extrém zebra, te boszi, tudtál valamit???KépKépKép

Na mára lelépek, megyünk az anyósomékhoz. Holnap sem leszek egy ideig, mert üzemorvoshoz kell mennem, és a pletykák szerint ez majdnem egy egynapos program, és a tüdőszűrőre most nem vagyok hajlandó elmenni és lehet emiatt még nőgyógyihoz is elküldenek. Na de kánya bánja, semmi sem tudja letörni a kedvemet.

Szisszka, azért én makacsul csak drukkolok, mert ha azt nézem, hogy a felmondás környékén bennem mennyi volt a stresszhormon, akkor azt mondom, még nincs veszve semmi. Hajrá Szisz!Kép

Juca

tjuca

SziasztokKép

Előkerültem én isKép
Sajna ismét kizárt dolog, hogy vissza tudjak olvasniKép

Juca
Nagyon-nagyon gratulálok a zebrádhozKépKépKép

Sajna Kismacim őrületesen nyűgös, hisztis az elmúlt 4-5 napban.
És éjszaka is rendszeresen felsír vagy 3-4-szer, ilyenkor csupán annyi elég neki, hogy kiveszem, átöleljük egymást, megsimizem és már a kezemben alszik is tovább és teszem vissza az ágyába. És ez 2-3 óránként ismétlődik.
Reggel pedig már 7 órakor ordítva ébred, és estig jó ha fél órát alszik.

De érdekes módon ha megyünk valahová, pl. babakocsizni, akkor órákig remekül elvan, örömében csak úgy sikongat. És ha játszunk vele, vagy épp beleültetjük a babahordozójába, akkor is.
Úgyhogy nem tudom, mi a baja. Elsősorban a fogára gondolok, de én még nem látok ott semmi változást, és az is furcsa, hogy csak akkor fáj neki, ha épp letesszük valahová, hogy játsszon.
De az éjszakai felsírások miatt is a fogára gondolok.
Viszont adtam neki Panadol Baby-t, gondolván, hogyha fájdalma van, akkor ez elmulasztja, de ugyanúgy nyöszörgött tőle.
Dentinox-ot is kentem az ínyére, nahát az semmit se ér, rögtön lenyalta.

Arra is gondoltam, hogy az idegesíti, hogy feküdnie kell, merthát az új babakocsiban is nagyon élvezi, hogy ülhet, a bébihordozóból is kilát, játék közben viszont fekve, hason vagy háton, kicsit uncsi lehet, és idegesítő, hogy próbálkozik ugyan mászni, de semmire sem halad vele, sőt, hátrafelé megy, és a végén betolat a szoba sarkába a játékai pedig egy kilométerre vannak tőle.
Szerintem ő már nagyon vágyik arra, hogy lásson mindent, megnézzen mindent, odamenjen hozzá, de nem tud. Nagyon kis kíváncsi és nagyon kis eleven, egy igazi kis örökmozgó, lenne, ha tudna haladni valahová. De a sok sikertelen mászási kisérlet bedühíti, feladja és inkább nyöszörög.

Nem igazán nyöszörög, hanem inkább morog, kínlódik, hisztizik, semmi se jó neki.

Most is itt nyöszörgött mellettem, pedig nincs egyedül, beszéltem hozzá, énekeltem hozzá, de nem jó. Aztán most beültettem ide mellém a babahordozóba, és lám, itt már semmi baja nincs. Dumál a halaknak az akváriumban
De ha folyton itt fog ülni, sose tanul majd meg mászni, ülni, állni. Ráadásul a babahordozó már majdnem kicsi neki, már bekötni sem lehet, így viszont folyton figyelni kell, nehogy kimásszon belőle.
Csak akkor jutna egyről a kettőre, ha gyakorolna, de lusta.

Úgyhogy teljesen kész vagyok, fáradt is vagyok, az idegeim is kikészültek, tegnap szégyenszemre már kiabáltam vele, amire persze méginkább elkezdett sírni. Utólag volt is tőle lelkiismeretfurdalásom rendesen.

Bocsi, hogy ezzel untatlak titeket.

Azért teszek fel pár képet:

Kismaci a nagymaci ölében:
Kép

És így játszik a nagyfiú a kockáival, ha éppen nem nyűgizik:
Kép
Kép
Kép

Babus

Kép
babus2005

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:54-kor.
seszi

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy így eltűntem, rengeteg dolgom volt, amikor nem, akkor meg épp aludtam vagy rosszul voltam.

Juca!
Nagyon örülök a hírnek!!!!!! Dejódejó! Jövögetnek azok a zebrák, úgy látom!

Sziszka!
Nagyon sajnálom, hogy az öcséd kórházban van, remélem nem komoly! Mellette azért drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!

Réka!
Nagyon sajnálom... Tudom mit érzel, de ne keseredj el nagyon, kérlek! Sajnos nem sikerült elküldenem a cikkeket, ne haragudj, de a héten reggeles leszek,lesz több időm, és elküldöm, ok?
Fel a fejjel, már nincs egy hét a taliig,gondolj erre!Kép

Seszi!
Te kis boszi! Annak idején nekem is előreéreztél valamit, mi vagy Te, látnok???Kép
Csak így tovább!!

Mea!
Már egy ideje olvasgattam az őszi topikot, és már ott láttam képeket Lívikéről! Nagyon édes a kiscsaj! remélem hamar beletanulsz a dolgokba, és a tejcsi is beindul, ahogy kell! Kép

Rólam csak annyi a hír, hogy csütörtökön kellett volna mennem dokihoz, de szülőszobán volt, ezért egy héttel tolódik, így csak jövő héten megyek. Roszzulléteim továbbra is vannak, a pocim estére nagyon nagyra fel szokott fújódni.

Megyek, berakok egy mosást, majd még benézek a nap folyamán.

Puszi mindenkinek!
Adri

Kép

Kép
adriana

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.24 11:54-kor.
seszi

Sziasztok!

Tegnap együttesi nap volt, ami azt jelenti, hogy régi és új táncosok teljes családjukkal megjelentek. Volt játék, foci, főzés, zene...stb. És millió tündéri gyerek volt, persze testközelből találkoztam velük, mert 3 órán keresztül vezettem a vetélkedőt. Nagyon jó volt. Aztán meg koncert is volt, amit a táncosokból alakult zenekar rögtönzött.
Szóval csak jót tudok elmondani, de estére azért besokalltam a VÁGYtól. Meg azért kérdezgették is jópáran, hogy mi lesz már! Meg pocakosodnak olyanok is, akik annyira nem is akartak...stb.

Biztos Ti is ismeritek ezeket. Aztán jól kibőgtem magam itthon a kis pecsételésem láttán. Párom meg elvitt moziba és megnéztük a Charlie és a csokigyárat. Igazi mese, nagyon kellemes felnőttes poénokkal is. Kicsit hosszú, de jó elmerülni benne. Szóval ajánlom.

Seszi!
Nagyon köszönöm, a buksimi azért megjött ám! Olyan jó, hogy itt vagytok...
Tulajdonképpen már el is foglaltam magam, mert holnapra vissza kell küldenem a nagypapám könyvét korrektúrázva az írónak.
(Ez nagyon nagyképűen hangzik: szóval csak azt kell átnéznem, amit én mondtam, vagy rólam ír)

Adri!
Persze, ráér leírnod, amikor tudod. Addig kapkodom a DM-es méhpempőt. Az nem árthat.
És vigyázz magadra munka közben nagyon!

Gondban vagyok a hormonvizsgálattal kicsit, mert csütörtökön nem értem el a dokit, amikor be tudtam volna jelentkezni keddre. De valószínűleg holnap megpróbálom a mobilján, mert ha nem kedden megyek, elszalad nagyon az idő. És nem lesz 3. vagy 4. napon semmi. (Mondjuk még nem jött meg, csak egyértelmű, hogy meg fog.)
Meg ki kell találnom, hogy mivel érveljek, mert alapvetően valószínűleg nem fogja támogatni a dolgot. De lehet, hogy akkor megmondom neki, hogy ha ő nem akarja, felírja majd más.

Unique!
Milyen magán megoldásról írtál? Valami olyat emlegettél, hogy beutaló nélkül is lehet vérvételt kérni, nem?
Csak végszükség esetére kellene, én is jobban örülnék, ha a doki küldene.

Babus!
Remélem, már nem sokáig nyűgizik Kristóf. Biztos nem lehet könnyű!

Most megyek, mert itthon bőven van mivel elfoglalnunk magunkat. Este pedig színházba megyünk!

Köszi lányok, hogy itt vagytok!
réka

Ui.: S már csak 6-ot kell aludni!!! Kép
Vendég

Sziasztok!
Igaz hogy nagyon keveset írok ide, de mindig ha időm engedi elolvasgatlak titeket, de most muszály írnom.

Juca!! Kép
Gratulálok a zebrácskádhoz! Nagyon sok boldogságot és örömteli pocakosodást kívánok. És szeretettel várunk majd egyel lejebbi topicban.

Tündi!
Lehet, hogy csúnyán hangzik, de én örülök, hogy kiderült mi a gond nálad, ez is közelebb visz téged a babádhoz. Remélem minél előbb helyreáll odabenn minden és Jucához hasonló jó hírekkel jösz minél előbb. Kitartás!

Továbbra is drukkolok mindenkinek!

Nicol

Kép
nicol

Juca!
Gratulálok a zebrádhoz Kép
Egyébként Székesfehérvárra jártam gimibe (József Attila Gimnázium, ma már ciszter gimnázium). Végülis szerintem nem csoda, hogy sok gyerek van, 33-34 éves embereknek már van családjuk. Vidéken meg szerintem jobban vállalják a több gyereket az emberek. Sokan kiköltöztek családi házba Fehérvár környéki településekre.

BabusKép
Ne aggódj, a keresztfiam is ilyen volt, sőt őt le sem lehetett tenni hasra, mert azért egyböl üvöltött, vagy ült vagy hanyatt feküdt, de akkor meg unatkozott. Most egy éves és kúszik-mászik, kapaszkodva lépeget, szóval nem látszik rajta, hogy fél éve még tulajdonképpen mozgásban el volt maradva. Szépen ahogy ügyesedett hozzá is erősödött a mászáshoz és a járáshoz. Persze nem irigyellek, az ilyen kismanók több energiát vesznek ki a szülőkőből.

Lányok küldjétek nekem a mensiteket, most még utoljára átveszem bárkitől! :o

wish

Szia Juca!Kép

Ó de örülök ennek a jó hírnek! Ezérzt érdemes volt ma ide benéznem!!!!!!!4Kép
Vigyázz magatokra és amennyit tudsz annyit pihenjél,mert az nagyon kell a babának és majd meglátod Neked is!Kép
Nagyon boldog kilenc hónapot kívánok tiszta szívből!Kép

Sysy
sysy77

Kedves Juca!

Nagyon jó hírre kukkantottam be!
Gratulálok!!!!!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Tyű Juca!
Jól felforgattad a vasárnapi szokványos punnyadós napot!
És hogy vagy? És mik a tüneteid? És mesélj!
Most aztán Visszakozz! azzal a vénszatyor dumával, hiszen ifjú kismami lettél.

Sziszka!
Hogy van az öcséd? Persze, ha indiszkrét vagyok, csapj le nyugodtan. De sokat gondoltam Rátok ma. Remélem, rendben vagytok.

Seszi!
Még egyszer köszi. Igyekszem ritkán igénybe venni, de néha nagyon jó támaszkodni itt valakire. De csak egy kicsit Kép!
Mikor is mész dokihoz?

Monyó!
Eltűntél! Hogy vagy?

Zsu!
Hogy van édesanyád? Viszitek neki a kaját? Vagy bírja a gyűrődést?

Wish!
T'om, hogy a ti időtök majd csak most következik, de olyan jó volt látni, hogy 3-an egy napon járunk, csak azért írtam.
Azt a 48 srácot pont jó lenne 50-re kiegészíteni!! Hajrá! Kép

Csibe!
Akkor most az osztályelvétel átmenetileg felfüggesztve, igaz?

Dido!
Sikerült már bejelentkezned a dokidhoz? Vagy még várod azt a leletet?

Kismamik, Unique, Annácska, Eszter!
T'om, hogy irtó elfoglaltak vagytok, de azért hiányollak kicsit benneteket!

Most megyek aludni, mert holnap hosszú nap lesz.
... meg ideje befogni azt a lepcsest is... Kép

Jó éjt:
réka
Vendég

Juca!
Biztos nagyon-nagyon szép napotok volt ma, de nekem is egy jó napot szereztél Kép
Önző módon Nektek különösképp' örülök, mert reményt adtok nekem is Kép
Sikerült az Anyósodék előtt titkolni a boldogságotok okát?

Dudu!
Még csak okt. 5-én lesz a vizsgálat és utána az erdmények amiket meg szeretnék várni..., lassan megy ez a fránya idő... Kép, de már csak 16 nap a vizsgálatig.

Ahogy néztem a naptárt okt. 6. (csütörtök) nemzeti gyásznap, gondolom munkaszüneti nap. Nem tudjátok, hogy ezt most összevonják a hétvégével és 4 napos lesz, vagy csak "egyke"?
A dokim ugyanis péntekenkét rendel itt a kerületben és nem tudom, hogy ez munka nap lesz-e vagy nem?

Jó éjjszakát, szép álmokat, rózsás csókokat...
dido

dido
dido

Sziasztok!

Köszönöm kérdésetek, a nagymamám a körülményekhez képest jól van. Csütörtük óta van bent a kardiológiai osztályon, "csupán" azért, mert a múlt héten elég rossz EKG-t csináltak nála. A múlt héten gyakorlatilag semmit nem mondtak a dokik, hisz nem is nagyon voltak bent (valami osztálykiránduláson voltak). Tehát 4 napig szinte semmit nem csináltak nála... Kép Majd ma talán a főorvos foglalkozik is a betegekkel! Talán kiderülhet az is, hogy miért olyan változó a pulzusa. Egyszer 49-50, máskor meg 150. Erre szeretnének legalábbis választ találni, hogy a gyógyszert be tudják állítani nála. Egyébként köszönöm szépen, jól érzi magát, csak már unja, hogy 4 napja "hiába" van bent a kórházban... Kép

Dido!
Van egy rossz hírem. Október 6. nem szokott munkaszüneti nap lenni, az 23-án lesz majd, de az is hétvégére esik! KépKépKép

Duddu!
Hát tegnap délután, amikor benéztem, én is nagyon meglepődtem, hisz ha hétvégén benézek Hozzátok, alig találok új hozzászólást. És most... Kép Biztos többen megéreztük, hogy valami jó hír vár ránk!!! Kép

Szisszka!
Hogy van a kisöcséd???

Wish!
Én nagyon szívesen átadnám Neked a mensimet, de úgy érzem, nekem is kijut belőle ebben a hónapban is... Kép Ez most még csak megérzés, de majd meglátjuk.

Nos most mennem kell, csinálom a páromnak a szendvicseit.

Puszi mindenkinek, a rossz idő ellenére is szép napot Nektek! Kép

Zsu

Zsu
valér

Szisztok Lányok!

Köszi mindenkinek aki velünk örül, nagyon jól esik. Dido, hát persze, hogy van remény!!, Nem is szabad az ellenkezőjére gondolni, sem Kivinek, sem Majcsinak, sem senkinek!!! Tegnap esti misén külön imádkoztam értetek, főleg az utóbbi táborért. Olyan furcsa, hogy az ember az imáiban mindig kér, de én most köszönetet mondtam, meg persze kértem az eget a további támogatásért!Kép

Réka!Kép

Tünetek: székrekedés, mellfeszülés, bimbóérzékenység, orrfújás, pláne ha vízszintesben vagyok, függőlegesen viszont nem tudok aludni, és gyakrabban vagyok éhes, de akkor nem bírom sokáig, egy kicsit rágni kell, különben fáj a gyomrom. Orrfújást, prüszkölést és "mellrobbanást" eltekintve csak egy-két napja érzem a tüneteket, az előzőeket már egy hete.

Kismamik!

Ma éjszaka eléggé megijedtem, mert a mellem csak olyan szimpla volt. Nálatok konstansak a tünetek, vagy hol erősebb, hol gyengébb jeleket produkáltok???

Unique!

Sajnos a Kaáliban csak saját betegtől vesznek vért, ezért a progiszintmérés elmaradt. Telefonáltam párat, és arra jutottam, hogy elkezdem szedni az utrót, ahogy a doki mondta, mert ez még mindig a kisebb gond, mint a tökölés. Megkérdeztem az orvosomat is, azt mondta, hogy szedjem.

Nektek nincs progis tapasztalat? Timi???

Na most megyek, ma üzemorvoshoz kell mennem viszek kaját meg könyvet, meg újságot, és két púpot, egyet a hátamon, és egy még ki nem nőttet a hasamonKép

Mindenkinek szép napot!

Juca

tjuca

Sziasztok.Eloszor is Juca:sok boldogsagot es gyonyoru 9 honapot kivanok.

Sziszka mizujs?

sysy gratula a vezeteshez.Ugyi vagyKép

Dudu itt vagyok csak a hetvegen rengeteg munkam volt es nem tudtam jonni.

babaus kitartas kristofkahoz.

mar el is felejtetem kinek mit akrtam irni.
szombaton voltunk a komajeknal van egy 2 eves kisfiuk nagyon aranyos,folyton a parom oleben ul.
hazaertunk es a kovetkezoket mondta a parom:Latod anya,volt kisfiam.Ez egy kicsit nem esett jol de mindegy.
penteken csinaltam Lh tesztet es volt rajta 2 halvany csik de a masodik nagyon halvany volt.Azatn masnap is csinaltam de mar nem volt semmi,na meg a hom is leesett 36ra.Ki erti ezt?Kép
hat ennyi.Szerintem ez a honap annyi ha volt pe-m akkor meg plane mert egesz hetvegen nem voltunk egyutt csak tegnap.

bocs akinek nem irtam de tiszta koma vagyok.

Kép
monyoka

Sziasztok lányok!

CSak párotoknak, mert sokat írtatok, szerencsére.

JucaKép
Először is gratulálok a csíkodhoz, boldog babaváró hónapokat kívánok nektek, férjeddel egyeteben.

TündiKép
Remélem hamar orvosolva lesz a probléma, és végre jöhet a baba. Tényleg jó, hogy kiderült, legalább most már tudjátok hogy, kell egy kis segítség.
Jobb ez mint hiába várakozni. Minden rosszban van valami jó is.

DuduKép
...hát te meg ne szomorkodjál. Kép
Bár én is kezdem érezni azt magamon, hogy kis keserűség van bennem, ha várandós anyukát, vagy kisgyereket látok. De ezt gyorsan elhessegetem.
Mostanában úgy látom téged gyakrabban kap ez el, nem baj, majd kilábalsz belőle.

Rólam annyi, hogy megjöttünk Villányból. Nos mit mondjak a romantikus hétvége nem igen jött össze. Iszonyú erőszakos szállásadónk gyakorlatilag minden percünket beosztotta. Én eleinte teljes kész voltam, de a végén már csak nevettünk kínunkban.
Képzelhetitek amikor a szállásadó nappalijában totál hangerővel Rahmanyinov Cd hallgattunk,péntek délelött meg bringát szereltünk.
Nos lett volna jobb programunk is...
De azért tettünk az ügy érdekében kivéve utolsó este amikor 13 borospincét kóstoltunk végig. Kép
Na nem baj vicces volt végül is.
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
Ja és Sziszka Kép?

junko
Vendég

Junko!
Köszi. Hát igen. Bár igyekszem magam tartani, most egy kicsit elgyengültem. Kicsit nagyon. Tudom, hogy pár napig tart, meg minden, párom is támogat, ahogy csak tud.
Szóval küzdök és rendbe is jövök. Csak addig nagyon rossz.

Remélem, eredményes volt a hétvége Kép És összességében azért jól éreztétek magatokat, ugye? Hmmm... 13 borospince, az igen! Kép

Monyó!
Örülök, hogy megvagy.
Hanyadik napodon volt a két halvány csík?

Szép napot mindenkinek!
réka
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a biztatást és a jó szavakat! Nagyon jól esett.
Öcsémmel annyi történt, hogy csütörtökön anyát felhívták, hogy öcsém fulldoklik, nem kap levegőt. Anya gyorsan érte ment a suliba, aztán irány a doki majd a kórház. Hát az orvosok azt mondták, hogy holnapra lesznek eredmények, akkor majd tudnak valami okosat mondani. Vettek öcsémtől vért, meg csináltak nála allergiavizsgálatot. 16 dolgot néztek meg, hát majdnem mind a 16 dologra allergiás. Pedig 4 évvel ezelőtt már csinálak nála ilyen allergia vizsgálatot, és nem volt allergiás semmire. A fulladásra meg azt mondják, asztma.
Szóval most jól ki vagyok bukva, és nagyon szomorú vagyok, és aggódom...Kép
Õ a legkisebbik tesóm, fura, de valahogy mégis ő áll hozzám a legközelebb...

Mindjárt visszaolvasok rendesen...

Sziszka

szisszka

dudu a 13 ik napon.Nem ertek mostmar semmit de tenyleg.Azthinnem hogy odakepzeltem de a parom is latta,nagyon halvany volt de ott volt.Meg a hom is olyan kusza.vasarnap 36.0 ma meg 36.5.
szerintem nekem nincs pe-m.Kép
Egesz hetvegen itt volt a sogornom sokat beszelgettunk.Aztmondta neki 30 napos ciklusai vannak es 17-19 nap kozott van pe-je.Lehet nekm is?

Kép
monyoka

Azt olvastam hogy akinek 28 napos a ciklusa a 14.nap a peteérés,akinek 35 napos annak 21.napon és akinek 24 napos a ciklusa annak a 10. napon.Hátha ez segítség valakinek aki nem tudta.

Kép
breni

DuduRéka
Remélem, mára sikerült kilábalnod, és messze elhagynod a rosszérzéseket!
Én tudom, hogy hamarosan te is büszke kismami leszel!!! Kép

Juca!
Ugyanmár... megelőzni... Kép
Nagyon nagyon örülök nektek, és gratulálok mégegyszer!!!! Kép

Babus
Remélem Kristófka jobban van már!

Zsu
Jobbulást a nagymamádnak!

Junko
Azért biztosan jó volt ez a kis villányi túra!
jajj és a borkóstolás... mmm..

Monyóka
Ne légy ilyen borúlátó... miét ne lenne pé-d???
Ne a bajt keresd mindenben, ne aggód túl a dolgokat!!!!
Szerintem először azt derítsd ki, hogy hány napos a ciklusod... és akkor jöhet az lh teszt, aztán meg a baba!

Breni
Hát elméletben igen, de szerintem erre nem lehet hagyatkozni, kb-ra talán be lehet lőni...

Bocsi, hogy msot csak ennyi, de nem vagyok valami bőeszédű kedvemben...

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudtam még rendesen és szerintem nem is fog menni. Sajna a hétvége kicsit esős volt, de azért nagyon szupi volt az egész. Tegnap éjfélre értünk haza és már előtte nap is hajnali kettőkor feküdtünk le így most kicsit KO vagyok.

Juca Kép Kép
Hatalmas gratula Nektek! És boldog babavárást kívánok.

Tündi
Bár nem olvasta vissza rendesen, de ha emlékeim nem csalnak, akkor Mea PCO-s volt és closty kapott. A closty úgy tudom akkor is segít, ha az a baj, hogy érik tüssző, de nem reped meg, mert az egész folyamatot stimulálja valamilyen módon.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok Kép
Na mostanra sikerült a végére érnem Kép
Remélem semmit nem felejtettem el Kép

Dido Kép
Hát tényleg nem egy fogyókúrás a recepted Kép, de nagyon jól hangzik Kép Egyszer majd megcsinálom Kép

Sysy Kép
Gratula az első igazi órádhoz Kép
Látod tényleg nem annyira bonyolulut a dolog Kép
Pocakod hogy van?

Zsu Kép
Anyukádnak jobbulást kívánok.
A kórházak sajnos már csak ilyenek Kép Remélem hamarosan beállítják a gyógyszerét és hipp-hopp otthon lesz Kép

Juca Kép
Hatalmas gratula a teszthet KépKépKép
Kép

Sziszka Kép
Sajnálom a öcsédet Kép
Sajnos az alergia bármikor kialakulhat, ha az ember szervezete telitődik és most rengeted pollen van a levegőben Kép Mielőbbi gyógyulást Kép

Babus Kép
Biztos a fogacsája jön szegénynek Kép Vígasztalgasd, mert ő nem tudja mitől nem érzi jól magát és ilyenkor csak anya kell Kép

Mea Kép
Nagyon szép kislány Livi és látszik milyen boldogok vagytok mind a hárman Kép
Sok kitartást és ne sírd vissza a pocakos hónapokat, minden időnek meg van a maga széoesége, majd meglátod Kép Eltelik néhány hónap és ezt az időt fogod vissza sírni Kép

Réka Kép
Ne légy szomorú, inkább derítsétek ki mitől van a pecsételés és aztán előre a babáért Kép
Bizony mostanában valahogy nagyon összejönnek a dolgok otthon is meg itt bent is, de aztért jövök, amikor csak tudok Kép

Adri Kép
Örülök, hogy jelentkeztél Kép
A pocakom mér nekem is fúvódik egy kicsit, de már egyre jobb Kép Úgy látszik ez is múlófélben van a 12. hét környékén Kép
Hamarosan a rosszúlléteid is csökkennek majd és az erőd is visszatér Kép

Unique Kép
Hogy sikerült a nagy bejelentés? Kép
A pocakod neked fájdogál még? Nekem most kb. két hete kezdett el intenzívebben fájni.

Rólunk csak annyit, hogy szombaton szüretelni voltunk a családdal Kép Annamari nagyon élvezte a szőlő, alma, körte szedést, de a pálmát a dióverés jelentette Kép
A család még nem tudja a babát, így nagyon ciki volt, hogy szinte alig csináltam valamit, de még így is megerőltettem magam, mert estére szörnyen fájt a pocakom Kép
Vasárnap meg kirándulni kellett volna mennünk Annamari osztályával, de az idő miatt lemondták. Hálás voltam érte, mert így legalább tudtam pihenni Kép

Annácsaka 12+0 - a vízválsztó Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska Kép
Már 12? De gyorsan elment az idő. Annamari akkor a napokban hivatalosan is megtudja? Nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani Kép

wish

Szia Lányok!
Jó hírem van, felhívtam a dokimat és nagyon rendes volt, holnap vár és nyitott a vizsgálatokra. Kép Kép Kép
Még átjárhatóságit is emlegetett (azt azért nem fogom annyira sürgetni, mert be vagyok tőle tojva)
Úgyhogy haladunk, s ez megnyugtat.

Most dolgozom, csak ezt muszáj volt gyorsan megírnom.

Puszi mindenkinek, még jövök:
réka
Vendég

Sziasztok!
Juca!
Nagyon boldog babavárást kívánok 9 hónapon át!Kép
Tündi!
Sajna nem tudok a talira menni, elég sok dolog összejött hétvégére. Képeket viszont remélem feltesztek, kíváncsi leszek rá! Kép
Szisszka!
Jobbulást a kisöcsédnek!
Annácska!
Ti már szüreteltetek? Mi azt hiszem okt. elején fogunk, de erről szigorúan apu dönt, a borosgazda!Kép
Duddu!
Örülök, hogy haladnak nálatok a dolgok.
Szerintem nekünk most sem lesz baba e hónapban,semmit sem érzek, de akkor legközelebb.
Babus!
Kitartás, lehet hogy Kristófka nyűgije tényleg a foga miatt van,vagy időjárás, vagy unatkozik? Lesz jobb is!Kép
Szép napot Nektek!
Puszi:Bogi
dbogica

DuduKép
Na ez jó hír látom a kedved is jobb lett. Ha már benne vagytok lehet az átjárhatóságin is tul kellene esni. Mert lehet (sőt tuti) jók lesznek az eredményeid, de akkor meg ezen fogsz agyalni, hogy akkor biztos elzáródás miatt nem sikerül.
Már ahogy eddig követem a vizsgálatokat a jó eredmény nem megnyugtatott, hanem kicsit el is bizonytlalanított, hogy akkor miért nem? Ezért gondolom, hogy essetek túl mindenen.

MonyóKép
Persze, hogy van pé-d, nyugi. Sztem legyetek gyakran együtt pé-től függetlenül az a biztos. Én még mindig nem tesztelek, hőt se mérek, semmi, csak naptárral követem a ciklusom. Pedig mi már majdnem 1 éve próbálkozunk. Persze lehet mi csináljuk rosszul.

SziszkaKép
Miért nincs írhatnékod, még mindig tanulsz?
Öcsédnek pedig gyógyulást. Ha allergiás (én az lettem gimiben akkor nagyon durva volt, most az utóbbi pár évben meg mintha elmult volna, csak kicsit tüsszögök, úgyhogy bármikor előjöhet meg eltűnhet) akkor így az esős idővel biztosan könnyebb lesz.

MajcsiKép
Ti hol is voltatok? Mi is kirándultunk de nekünk vasárnapig olyan jó időnk volt. A párom nyaka le is égett pénteken.Kép

AnnácskaKép
Gratulálok a 12 héthez, tényleg gyorsan telik az idő. Akkor most már lesz bejelentősdi. Én is kiváncsi vagyok Unigue-éknál Kép mi volt.

BogiKép
Mert neked mostanában kellene meg nem jönnie? Azért akkor én szorítok.

Én nagyon bízom ebben a hónapban. Talán túlságosan is. De úgy képzelem, lehetetlen, hogy most ne sikerülne. ÁÁÁ inkább dolgozom.

junko
Vendég

Sziasztok!

Rendi volt az üzemorvos, és gratulált. Azt mondta, hogy meghallgatja így a tüdőmet. Szemésznél voltam, meg EKG-n. Nem volt váratlan eseményKép

Duddu!Kép

Kívánom, hogy vezessenek eredményre a vizsgálatok.

Szisszka!

Ne kenődj el, a húgomnak minden négykeresztes, a teszt után készült fotó áll. benne van tankönyvben. Az a baj, hogy ő csaj, és nem szedhet gyógyit, ha gyereket akar, cak placebót, de az öcsédnél más a helyzet. Ha találnak egy jófajta modern bogyót észre sem fogja venni, cak nem szabad elhanyagolni. Na meg a sópipa is nagyon jó.

Lányok!

Még mindig tartom, hogy úgy látom a gólyák akkor repülnek, amikor nem számít rájuk senki. Felmondtam, tiszta idegbaj voltam, mjd pár nap múlva sikerült. Mondanom sem kell most nem mkenődtem volna el, mert annyi minden volt ebben a hónapban, és a múltkori padló után most nem volt sem hőmérés, sem semmi!!! Bevallom még elevitet sem ettem, most azt pótolom is. Adri is így lett babás, szóval csak Isten tudja mi mikor történik, és miért éppen akkor.

Wish, még nem is mondtam mennyire szorítok nektek, hogy most sikerüljön, úgyhogy most, az én menzimet elküldtem neked, de ez szigorúan csak egyszerhasználatos.

Ja ovuláció, nekem ahogy visszanéztem, mindig a menstruáció - 14 nap volt. Ez így nagyszerűen hangzik, csak visszanézve nem volt két egyforma hosszú ciklusom, tehát ez a számítási lehetőség csak azoknál játszik, akiknek egyforma hosszú egy ciklus.

Duddu!

hormonvizsgálatot föltétlenül kérj, mert az csak egy pár szuri, de nagyon sokmindent meg lehet belőle tudni.

Na most megyek, mert dolgoznom is kellene valamikor, legaálbb úgy tenniKép

Juca

tjuca

JucaKép
De hát, hogy lehet ilyenkor dolgozni? Kép
Szóval amikor nem számítunk rá??? Hát akkor nekem a hónapban sem jön össze. Sajnos én egyszerűen nem tudok nem számítani rá. Kép
j.
Vendég

Juca Kép
Ideért a mensid Kép

Tündi Kép
Írj át légyszi 1. cn-ra Kép

wish

Sziasztok Lányok!Kép

Megjöttem az óviból és nagyon fáradt vagyok,ráadásul még vissza kell mennem szülői értekezletet tartani,hát nem lesz egy rövid nap.
Holnap reggel megint megyek vezetni,már várom csak ne essen az eső!

Annácska!Kép

De jó hogy Te már a 12.hétnél tartasz,nekem még van több mint három hetem.
Velem az a baj hogy úgy érzem keményedik a pocim és fájdogál is. Már csak a jövő héten dolgozok ha kibírom addig,mert ha ez a keményedés nem múlik el hamarabb kiíratom magamat,mert nem szeretném hogy valami baja legyen a babánknak.Kép
Mikor mész vizsgálatokra?

Sysy
sysy77

Sziasztok Lányok!Kép

Megjöttem az óviból és nagyon fáradt vagyok,ráadásul még vissza kell mennem szülői értekezletet tartani,hát nem lesz egy rövid nap.
Holnap reggel megint megyek vezetni,már várom csak ne essen az eső!

Annácska!Kép

De jó hogy Te már a 12.hétnél tartasz,nekem még van több mint három hetem.
Velem az a baj hogy úgy érzem keményedik a pocim és fájdogál is. Már csak a jövő héten dolgozok ha kibírom addig,mert ha ez a keményedés nem múlik el hamarabb kiíratom magamat,mert nem szeretném hogy valami baja legyen a babánknak.Kép
Mikor mész vizsgálatokra?

Sysy
sysy77

Bocsi kétszer küldtem el!

Sysy
sysy77

Junko!

Mondj fel! Ez rossz vicc volt belátom, de ha itt mindenki ennyit netezik, akkor, sajna lehet egy kis főnöki retorzió.Kép Erre a válasz, hogy bebe én meg púpot növesztek!

Egyébként csak folyamatosan önt el az öröm, általános kedélyállapotom nagyon jó, és ilyenkor általában sziporkázom és humorherold vagyok minek kárát a kollégáim látjákKépKépKép

Este megyek dalolni, na majd akkor kiengedem a gőzt.

Az azért benne van a pakliban, hogy csak az 1. 2. 3. UH után leszek felhőtlenül boldog, és amikor már megszületett a lurkesz. Azt nem tudom leírni, hogy milyen érzés több mint egy év próbálkozás után meglátni a zebrát, csodálatos, és remélem ez a zebra nem trappol fel az égbe, hanem velem marad.

Az meg, hogy milyen szorgalmasan dolgozok, nyomonkövethető, hogy az elmúlt napokban mennyi üzenetet küldtem nektekKép

Juca, aki csak ábrándozik
Kép

tjuca

Sziasztok!

Csak most tudok jönni, meló hegyek, aztán meg nem volt netünk.

Sysy
Gartulálok a szuper vezetéshez! Kép

Seszi
Mennyi volt a naturlandos méhpempő a gyógyszertárban? Asszem a napokban egy kisebb vagyont fogok otthagyni, az elevitem is elfogyott.

Jucám Kép
Gratulálok! Nagyon ügyesek voltatok, de jó megint egy zebrácskát rakni a táblába! Szuper jó, hoyg nektek is sikerült! Kép

Sziszka, Zsu
Szeretteiteknek jobbulást kívánok!

Sziszka
És azért szoritok továbbra is!

Babus
Nagyon tetszik ez a kismackós-nagymackós kép, aranyosak rajta mindketten Kép

Réka
Jobban vagy? Néha nálam is eltörik ám a mécses, aztán gyerünk tovább a cél érdekében! Ez normális dolog szerintem, és ha sirni kell hagyni kell! Örülök hogy a dokid belement a vizsgálatokba! Ez tök jó hír! Kép

Nicol
Köszönöm a kedves, bíztató szavaidat! Hajt a vágy hogy egyel lejjeb is irogassak, mégha nem is látom az alagút végét Kép

Junkó
Neked is köszi a bíztatást, bárcsak érteném, hogy mért jön minden hónapban újabb nehézség! De csak legyőzzük egyszer, igaz? Kép

Majcsi
Először is pihend ki magad, messze még a 7vége! A closty a peteérést segíti, és sajnos nem biztos hoyg megreped a tüsző, de remélem hoyg azért segít ebben is. Mivel a jövő hónapban valszeg én is closty-szedő leszek... Kép

Bogi
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni Kép

Wish
Szuper hoyg megjött a menzid, mostantól hiper szuper extrák mennek neked! Kép

Nekem ma UH: mnyhártyám vékonyabb lett, már csak 5 mm. Jobb oldalon eltűnt a kis 9-es, bal oldalon sem volt sok kicsi ciszta, csak egy nagy 18-as tüsző. Valszeg clostyt kell szednem jövő hónapban (holnap du beszélem meg a dokimmal), éppen ezért nincs értelme küzdeni ebben a hónapban, inkább andrológia (részleteket még egyeztetem a szerelmemmel). És majd jövő hónapban mindent bele alapon closty, méhpempő, elevit, folsav, akció hegyek remélhetőleg, UH-k, és lesz ami lesz...

Tündi
Vendég

JucaKép
Há 'most ebben a gondolatmenetben megrekedtem. Miért mondjak fel? Vagy hogy érted, hogy púpot? JA azt értem hogy púp Kép de most ezt mire írtad? Főnöki retorzió?
Tudom, hogy ma nem lesz legalább is nálunk, mert ma született meg a kisfia.

Nem trappol az a zebra sehova. Biztos vagyok benne, hogy kapaszkodik rendesen. Csak te se trappolj nagyon Kép.
j.
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Unique
Mesélj már mi volt a hétvégén! Kép Annyira kíváncsi vagyok!

Sziszka
Tudom hogy nehéz de próbálj kicsit megnyugodni! Kisöcséd biztosan rendbejön, remélhetőleg karban tudják tartani az allergiáját és az asztmát is! Ha sokat idegeskedsz csak késlelteti a menzid, ha meg babás vagy akkor neki sem jó az ideg. Kérlek, nyugodj meg!

Na, bejött ez a frankó idő, nekem meg szétrobban a fejem.... Vagy hamarosan menzi lesz, na de ennyire korán?

TALI SZOMBATON! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Húú, valamikor el kéne mennem vonatjegyet is venni Kép

Jaaaa, voltunk Stelláéknál Judittal meg kis Attival Kép Stella megmutatta az UH képeket a picurokról, tényleg van kezük meg lábuk már Kép És még én is láttam, pedig nekem nincs szemem az UH képekhez Kép Stella tök jól van egyébként, minden rendben velük Kép A kis Atti meg olyan édes, hoyg el sem tudom mondani, jól megszeretgettük Kép Biztos jól érezte magát, anya + két csaj kényeztette Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Most csak egy gyors bejelentkezésre van időm, aztán rohanok is tovább...
Szerdától szabin leszek 3 napig, úgyhogy akkor jobban tudok majd jönni.

Juca!
Ne parázz mindenért, most nagyon kell a nyugodtság! A mellfeszülés nálam is hol erősebb, hol gyengébb, emiatt nem kell aggódnod. Pihenj sokat, élvezd ezt a csodás állapotot!

Réka!
Egyre jobb leírni a nevedet, mert ha lányom lesz, így fogják hívni. És egyre inkább úgy érzem, lányom lesz...Kép
Szóval: Örülök, hogy tovább léphetsz a vizsgálatokban, remélem hamar kjiderül, hogy nincs is semmi baj!

Wish!
Végre valaki, aki örül, ha megjön.Kép Remélem ez volt az utolsó egy jó darabig!! Drukkolok!!

Sysy!
Gratulálok a jó vezetésedhez! Sok szerencsés kilómétert kívánok még!
Már most ki akarod iratni magad? Én is hamar el akarok jönni a bölcsiből, de megvárom legalább az október végét. Azért vigyázz magadra, tudom milyen, amikor a gyerkőcöktől félted a pocót!

Sziszka!
Sajnálom, hogy asztmája van az öcsédnek! A páromnak is van, de elég jól kezelhető már, és tünetmentessé tehető megfelelő orvosi ellátással. Remélem hamar jobban lesz!

Tündi!
Megy a drukk a jövő hónapra!

Most már tényleg mennem kell, este még benézek.
Puszi mindenkinek, és egy kis jókedvre derítő!

Kép
Adri

Kép

Kép
adriana

Ja, és van egy rossz hírem: Lehet, hogy nem fogokm tudni menni a talira, de ez csak holnap derül ki.KépKépKép
Nagyon sajnálnám, mert már nagyon rákészültem...

Adri

Kép

Kép
adriana

Tündi!Kép

Köszi a zebrát igazán nagyon kis édi! Tündi fel a fejjel, ha hiszel a megérzéseimben, hát én azt érzem, hogy karácsonykor, meg télen, nagyon sokan fogjuk/játok bejelenteni a 12 hetes bébit!

Van egy + adag méhpempőm, merthogy bevásároltam még múlt héten a köv. hónapra. Szívesen odaadom valakinek!

Junko!

Én felmondtam a augusztus végén és kisebb gondom is nagyobb volt, mint a babaproject, ráadásul, mint rendesen a férjem pont középidőben repült Angliába, még szerencse, hogy megnyúlt a ciklusom, pedig pont most akartam menni orvoshoz, hogy mi lesz már, lassan elérem a lánykoromra jellemző negyven napot!

Szóval csak arra akartam utalni, hogy ha most nem voltak ideálisak a körülmények, hát nem voltakKép

Teremtsetek nonideális körülményeket, mert úgy látszik a zebrák bediliztek!

A retorziót meg arra értettem, hogy ma még semmit sem csináltamKép Csak összekuszált gondolatmenettel fostam a szótKép

Juca

tjuca

Juca
Köszi! Én el sem tudom képzelni milyen lehet az, hogy friss zebrával dolgozni kell... Kép Én is asszem munkaképtelen elmével repkednék be az irodába Kép
Vigyázz magadra!

Tündi
Vendég

Juca!

Miket látok? Óriási gratula az újdonsült zebrásnak!!! Ezek a zebrák mostanban tényleg akkor jönnek, mikor a feje tetején áll minden! És az ilyen gondolatokat én meg se hallom, hogy nem marad veled a zebra. Dehogynem!!! Jaj de jó, lassan tényleg mindenki babás lesz! Egyébként hogy vagy? Hányinger, szédülés, ilyesmi?
Vigyázz magatokra!
Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi Kép
Én a friss mensimmel is képtelen vagyok dolgozni Kép Folyton az órát nézem, hogy mikor mehetek már a dokihoz (7-re megyek).
Hát igen, az idén már harmadszor örülök így a mensimnek, de remélem jó darabig utoljára Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?