A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

fic,
ok.a csizmát az ebay-en vettemKép
mindjárt megpróbálok képet felrakniKép

fibi,
miért hagytad abba az asztrológát????????sztem olyan érdekes!!vagyis nekem olyan érdekes.
olyan volt hogy a születési időm kellett neki percre ponosan és kijött egy ilyen kördiagramm tele vonalakkal meg bolygókkal meg holddakkal és amit visszamenőleg megnéztünk minden valóban megtörtént és úgy történtKéphihetetlen volt,de majd a talin mesélek róla.én most tolmács és fordítóképzére járok a debreceni egyetem pesti tagozatára.bálint 16 hós lesz és a dédivel van amíg én sulibanKép
gumicsizma meg ONKépazért kőKépvagyányKép
Vendég

Vera, engem is sajnalj legyszi, B. is 5x kelt az éjjelKépKép

Votiv, tavalyi? Akkor meg epphogy megszületett Isti, nem? Ne izgulj, Balint nem nagyobb nála, ö is ilyen aprotermet, sztem ez alkati dolog. Majd a fejünkre nönek ugyisKép

KépKép
fibi

Votiv!
Én is úúútálom! Tiszta depi vagyok tőle és egésznap aludnék
Isti meg teljesen jól működik! Kép Ilyenkor ez a normális Kép!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

a gumicsizmámKép

Kép
Vendég

Bogarka, Petra édesKép Balint is hintaban alszik éppenKép

Gigi, azért hagytam abba, mert én ilyen nemkitartótipus vagyokKép Különben a tanarrol derült ki idöközben, h kissé lökött... Amugy sztem is nagyon érdekes! A kördiagramm tele vonalakkal meg bolygókkal: azt hivjak horoszkopnak!Kép Amugy azt a neten is megnézheti barki a sajatjatKép

KépKép
fibi

Fibi,
téged is sajnállak!!! Mert bár D. is ébren volt ma hajnal 4-5-ig, de utána 9-ig aludt, meg én is, egy szavam sincs... szerintem ez a rohadt idő, már nekem is fáj a fejem Kép

Votiv,
Dóci sem szereti, ha elveszek tőle valamit, és rendszeresen ellopja és kipakolja az apja tárcáját Kép
és akkora, amekkora, pont tökéletes méretű, nem csinálsz semmit rosszul Kép
kisün

Bogárka,
Petra+hinta+alvás KépKépKép
Jövő héten alternatív játszóház esetleg???
kisün

fibi,
és értelmezed nekemKép?

zsána,
szal most jutott eszembe:kaptam tőle fogamzásnaptáratKépazt a fajtát amit a pánszky gyula 25.ooo-ért csinál meg!!!!!!!!!mp-re pontosan meg van határozva a fogamzás pillanata és hogy melyikből lesz fiú és melyikből lány!gondoltam elmondomKéphátha felkeleti az érdeklődésedet......
Vendég

Gigi!
igen, én utána tiszta lappal inditottam!! megkapta ismét a 3 szem bogyót!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka, sajna Isti az időtől független durvul be Kép vagy ez korban indokolt lenne? és mit lehet vele kezdeni - a türelmességen kívül...
Petra nagyon szép, mint egy kisangyal (azt ne mondd, hogy persze mert alszik Kép)

Fibi, fiam 7 kiló. de már vagy fél éve.
tavaly lógott rajta a harisnya, most épp jó...

Gigi, nem is tudtam, hogy itthonról is műxik az eBay...

votiv 8)
votiv

Igen, filmet forgatok. A csajom allati rosszul alszik ejjel es nappal meg allati sokaig tart, amig sikerul elaltatni, amitol o allati hisztizombi en meg allati hullafaradt... De majd igyekszem jonni. Ja, epp ma volt itt a vedono es jolmegaszonta, hogy hogy kene csinalnom.

Votiv, ne aggodj, ez elmulik majd, konnyebben kezelheto lesz. Nyul mar egy kartyaval megelegszik (a hollywood multiplexeset, corasat vagy valami ilyen kevesbe utoset szoktam neki odaadni) es sorbanallas kozben a mogottunk alloval szokott baratkozni Kép tegnap peldaul semmiket adott neki. ez az uj jateka, ugy csinal, mintha valamit odaadna a kezunkbe, de valojaban semmi nincs az oveben, kozben mosolyog, es folyamatosan adja egymas utan a semmiket Kép allati aranyos. ezek szerint mar a kepzeloereje is szuperul kifejlodott meg kreativ, hogy kitalal maganak jatekot, irto buszke vagyok ra Kép es szoval tegnap a mogottunk allo is kapott egy parat...
moosejaw

végre itt vagy Músz!
aranyos ez az ajándékozás Kép
mit mondott a megmondó védőnő? kíváncsi vagyok

Kisün, megnyugtat, hogy a tárcák nálatok sincsenek biztonságban Kép

egy dologra legalább nem kell panaszkodnom, Isti 99%-ban végigdurmolja az éjszakát (jó, azért vasárnap 5-kor kelt Kép)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Nagylányom suliban, nagyfiam malac, a kis 3 hetes meg durmol KépKépKép
Tegnapi nap szörnyű volt, de estére jobb lett!
Balu nem aludt szinte semmit (he-he most pótolja), jött a barátnőm hajat vágni, aminek az lett a vége, hogy Balu a nagy lepel alatt szopizott, majd elaludtKép Este meg Marcit nem hagyta elaltatni, meg kellett várni amíg Õ (Balu) elszundít és utána mehetett Rampusz is!

Skype én isKép

Ma megejtettük az első sétát hármasban (Balu, Marci és Én) kendő és babakocsi kombinációval mentünk, egész jó volt, de bkv-zni nem fogokKép

Egyébként egy csomó mindenkinek írnék sok mindent, de mindig elfelejtemKép erre van homeós bogyó Kép

Bogárka: Petra tündér, nekünk nincs hinta, Marci babakocsiban szokott aludni, valaki leviszi ha már nem bírjukKép

Most Balu jelentkezik, majd még jövök, ha hagynak!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Gigi!
ez tök jó!!! de remélem be is jön!!! és ilyenkor nem kell a férj/apa horoszkópja is??? és mi van, ha rossz mp-ben történik a fogamzás????? MÉG EGY FIÚ?????????
Bogárka!
szerda okés, mikor????
Votiv!
amit Istiről irtál, akár Igi is lehetne...kivéve, hogy a tavalyi harisnyái nem jók rá...Kép mert tavaly még pociban volt Kép Kép
De ő is kiabál, ha elveszek tőle vmit, főleg, ha az veszélyes, lenyelhető, könnyen vág, stb...vagy pl. a pénztárcám...én azt hittem a tesójától tanulta, mert ő is igy kiabál,de lehet, hogy akkor nem is tőle????hát akkor kitől???ááááá, asszem TÕLEM!!! Kép Kép
Zsanci, minden gyerek elrontója...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

megnéztem pár játszóházat a neten, hát szemtelenül drágák!
és az jutott eszembe, mi lenne, hogy ha ugrik Bogárkáék gyönyörűséges kertje, akkor felajánlanám a mi elég nagy, majdnem egylégterű lakásunkat, csak még megbeszélem aptyukkal, meg kérdés, hogy elférnénk-e 50-en, vagy csak amolyan japánosan
azért leginkább a kertnek drukkolok!

votiv 8)
votiv

Votiv!
Az életkorra gondoltam, nem az időre Kép

Zsanci!
10 körül?

Kisün!
Hát az lesz, ha rossz az idő Kép Szerdán Zsannal leteszteljük, okés? Csak mikor döntünk??? És hogy értesül róla az aki nem lóg itt állandóan Kép

Köszönöm a bókokat a csajra Kép!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
Hátha kapnánk vmi csoportos kedvezményt...majd rákérdezünk Kép
Mekkora lakásotok van Nektek???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na, Balu visszaaludt, de Rampusz rámszálltKépKép

Tehát: Marci is kiabál és hisztizik, kb. egy éves kora óta Kép Gondoltam is hogy korai a dackorszak, de nemKép Ráadásul belegondoltam, hogy mire Balu eléri ezt a kort, addigra Marcinak kezdődik a 3 éves kori dackor Kép A lányom meg kiskamasz, na ezt adjátok össze KépKépKép

Ada: Kép, de lesz még sok ilyen jó kis anyárahozzunkinfarktust esemény! Marci sem véletlenül kapta a nővéremtől a kisinfarktus becenevetKép

Fic, Dora, Ada: én is úúúúgy mennék sétálni, de sajna, már nagyon messze laktok! Kép

Hogy rohan az idő, Vincenzo már 3 hónapos, szent egek! Igaz, tegnap volt 3 hete, hogy arra gondoltam, milyen vicces lenne Dorának írni egy sms-t, hogy mielőtt hazamegy látogasson meg a szülőszobán, és majdnem bejött!!! Csak egy napot csúsztunk Kép

Jaj, a legfontosabb, napok óta akartam kérdezni:
valakinek megbízható(!) ismerőse nem fog árulni véletlenül a börzén? Eladnám a nagy babakocsimat, de sem időm, sem lehetőségem kimenni, meg egy kocsi miatt nem is érné meg!

Pussz: Pocak
pocakpacni

zsanci,
nem tom......elvileg nem történhet másik mp-ben a fogamzás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csak akkor!!!!!!!!!!ezt úgy képzeld el hogy havonta van felbontva.tehát nekem pl 2007 aug 10-én 22:32:51kor van a fogamzás pillanata.ehhez képest nekem lánynál 10-20 órával ez az időpont elött kell együtt lenni!
és majd elmondom bejött e,mivel te 2008 karácsonykor akarsz szülni én meg 2008 márciustól junius végéig vmikor mire ti akcióztok én már lehet hogy tudom hogy bejött e Képsztem egy próbát megér,nem veszítek vele semmitKépmax a csajomKép
Vendég

Votiv,
úgy tudom - de ez nyolcadkézből van - hogy nagyobb csoportnál elég számottevő kedvezmény van játszóházaknál, reméljük, igaz! Kép Aranyos vagy, hogy felajánlod a lakást, de ezt nagyon jól gondold meg, mert itten mini-tankok vannak Kép

Bogárka,
igenigen kérdezzétek meg légyszi... biztos lennénk 10-15-en plusz gyerekek, hátha adnak valami kedvezményt! Kép

Moose,
képzeletbeli ajándék KépKép

Dóci most épp fésüli a kosarat... Kép
kisün

Fibi!
Igen, 21-én lesz 3 hós, és csak szopizik, naponta 5ször. Ma még csak 2szer evett, és még mindig alszik, már szétvasaltam magam, és a cickóim mindjárt kidurrannak. Nem is tudom, hogy fog beleférni még 3 etetés a mai napba, mert 8 körül szokott fürdeni, és utána vacsi, aztán szunya reggelig. Hát, ekkorácska. Kép Apukája volt állítólag ilyen hatalmas.

Votiv!
szegény Te, nem lehet egyszerű Istivel, ha tombol. kicsi korában is csinált ilyesmit?

Gigi!
gumicsizma csúcs! Kép énisakarok! voltunk Rómában március elején, és akkor eldöntöttem, hogy veszek egyet, mert esős időben az a legjobb + csúcsszuper! és az a naptár nem az, amiről korábban már beszéltünk, hanem másik? tisztára izgalomba jöttem! Kép

Bogárka!
Petra nagyon-nagyon édes! Kép

Pocak!
Hellóka! Bizony, nem lehet könnyű a 3 kőccel, de biztosan nagyon-nagyon sok örömöd is van bennük. Igen, sztem már nem ismernél rá Vincenzóra. Nagyon jó lenne találkozni, kár, hogy messze vagyunk. Kép Azért, ha kicsit nőnek a kőcök, tutira összehozunk valamit, okés? Kép

cupp,
fic.
ficánka

Kisün, Moose!
Lányaitok Kép
ficánka

fic,
nem,ez nem az a naptár amit korábban mondtam,ez tök másKépés remélem műkszikKépés nagyon jó,mert a néninek fizettem 6000 és ezért mindent elmondott,csomót kérdeztem és megadta a naptárt a 2007 és 2008-as évre előreKépés ha több évre kérem azt is megadja uyganezért a pénzért!és két és fél órát voltam bentKépszóval egyáltalán nem pénzéhes,nem arra megy hogy minnél többet fizessél.tök ari volt mert mikor mentem hegyekben állt a mosogatnivalója és mondta hogy ha valakinek gondja van akkor a mosogatásnak várnia kellKép

csizma:www.ebay.de ott megvehetedKép

cupp
gigi
Vendég

gigi,
köszi a címet, a naptárról meg még beszéljünk, tudod, nekünk is akkor lesz aktuális a projekt, és mi is csajszit szeretnénk, úgyhogy majd egyszerre teszteljük a naptárat! Kép meg majd egy időben leszünk pocakosak, de jóóóóóóóóóó! Kép
cupp,
fic.
ficánka

Húúú nem tudom nyomonkövetni a mai nap történéseit Kép

Milyen vásárálásról beszélsz Juc????
Gigi, nekem is kell a történet de inkább személyesen Kép Kép Kép
zsebi2004

Hello Lányok!

Oltás rendben ment, bömbi csak kajáért volt Viszont a borogatást nem hagytam rajta csak egy óra hosszáig, mert úgy kihűlt tőle a lába, hogy inkább levettem. Olyan piszkosszar idő van BAKKKER, ill VAZZEG.

Dokinénink amúgy jól megkeverte ám az oltást, mert mi most Hib-et nem kaptunk, pedig kellett volna, majd jövő hónapban fogunk...na, mindegy én ezt nem firtatom tovább, biztos tudja, hogy mit csinál.

Na, megnézem mit trécseltetek.
Ada
ada007

Dejo, kocsikaztunk egyet... Mire Gödöllöre értünk, ugy esett, h inkabb hazajöttünkKép Mérgemben lenyomtam 200-at a lépcsözögépen Kép

Gigi, astro.com, ott értelmezik is a horoszkopotKép én csak félévet tanultam, nem vagyok spilerKép

Votiv, pénztarca nalunk is veszélyben, én mar nem tartok benne kártyákatKép

Balint most pakolja le a polcrol az összes füzetemetKép Ugy élvezi, hogy tatott szajjal koncentrál, közben csorog a nyala ezerrelKépKép

KépKép
fibi

zsebi,
okKépmikorKép?????????????????????

fibi,
ismerem az oldalt de ezek szerint én vagyok béna mert nekem nem értemezteKép

fic,
Kép
Vendég

Gigi,
ha sikerült beirnod az adataidat, akkor a Personal portrait nevü link alatt talalod a jellemzésedet.

KépKép
fibi

Votiv! remélem, hogy mikor férjed hazajön, az enyém nem váltja majd őt Kép Kép

kapott valamelyikőtök gyerkőce PAPAVERINES kanalast? (phenobarbicum is van benne) kissé fosok, hogy nehogy ártson neki ez a szer.

ancsipancsi

Sziasztok!

Ancsi, mi kaptunk, nem jött be, még jobban üvöltött tőle, dokinéni erre mondta, hogy akkor ez nem a mi szerünk.

Fic, hát persze hogy jöhettek.
zanza

Fic!

Akkor keress meg engem a Skypon!Jucus.

Kisün!
megtaláltál!

Zsebi!

Milyen vásárlásról és hol beszéltem?Kicsit nem tudom!

NE LEGYEN TALI 27-én ha rossz az idő!PLÍZZZZZZZZZ!
Lurdyban tök üres mindig a játszóház és ha jól emlékszem nem is dráma az ára de nem tom,hogy mennyi!

Gigi!

Én szoktam lenni MSN majd mesélj!

Most vittük haza elöszőr Puntoviccsal anyukámat esőben,dugóban és azt mondta,hogy jól vezetek és nem félt kicsit sem mellettem.Olyan büszke vagyok!

Jucus
20170114224602

Zsan, akkor mar inkabb kiszallitokKépKép
es mit is akartam toled kerdezni??? ja, igen. ti voltatok ma uszni? vagy csut? vagy most hogy is? kicsit nem tudom kovetni...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!
ma voltunk úszni, igy csütörötkön már nem megyünk...Kép egyébként hétfőn fogunk járni, negyed egytől...
Juc!
a Lurdy nekem nagyon rossz helyen van, autóilag...Kép és ott állandóan dugó van! Nem lenne jobb az eleven center???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ficánka, hát épp ez az, Isti mindeddig mintagyerek volt Kép

szinte üres a ház és csend van.. jó is rossz is

Isti egész vacsi alatt a hálószoba felé kukucskált, kereste apát a tévé előtt Kép

holnap akkor tornázás, juhhéj! már nagyon várom, de előre látom, ki fogok purcanni.

lakás: hááát, vannak hendikepjei, pl. a 4. emelet, nem igazán bababarát (többnyire kő van, meg vannak növények stb, de Istit is kordában lehet tartani viszonylag, a gyerekszobában parkett van és ott bármit csinálhat), de legalább nincs sok bútor meg rámolnivaló sincs, mert lassan mindenünk dobozokban áll...

hát én a játszóházaknál épp a csoportos kedvezményeket vizslattam, és majd kiesett a szemem, amikor megláttam a "csak" 600 Ft/órát...!

votiv 8)
votiv

A Lurdyban 500Ft/óra a játszóház.

Jucus, ügyes voltál.Kép
zanza

Moose, hat mi tortent a lanykaddal, h nem tud aludni?Kép bar ilyen szempontbol en sem vagyok elkenyeztetve: B is nehezen es keveset, ill. gyakran ebredve alszik...

Votiv, dehat Isti egy nagy egyeniseg, nem? hat nem aprozza... aranyosKép
ja, azt nemtom, van-e a turelmen kivul tennivalod...

Juc, nagyon ugyi vagyKép

Coolio
recca

Recca, mi megyünk csütörtökön! számthattok ránk. na és Ti köv. hónapra is befizettek majd?

Bogárka, léci mesélj még, hogy ez a tombolda most miért is aktuális! a gyerek próbálgatja a határait? az most épp nem lenne igaz, hogy tőlem veszi át a feszkót, mert én épp nem vagyok feszült Kép sőt, a végére már én veszem át tőle Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci, 1/41? akkor ez egy 3. csop? es ugyanaz tartja?

Coolio
recca

Votiv, juheejjj. elvileg igen.

Coolio
recca

Akkor a lakótelepünkön lévő Ficánka (nem elírás) játszóház tök olcsó mivel 500 Ft / alkalom. Ez az egyik bölcsödében van kialakítva csütörtök kivételével délelőtt van 9-13 óráig, csütörtökön pedig délután van.
Lehet, hogy másol is van hasonló esetleg ami nem ennyire esik ki. Mondjuk az Eleven centeres játszház azért jobb, mi mindkettőt kipróbáltuk már.

Mi már csak jövőhéten tudunk esetleg menni bármilyen talira, mivel ma elkezdődött a bölcsis beszoktatás és október 3-tól teljes munkaidőben dolgozó anyuka leszek. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jucus, király vagy !! Holnap ha minden igaz megyünk puntovicsot nézni Kép Kép
zsebi2004

Zsanci!

Csak egy ötlet volt!Eleven center meg neked jó csakKépOtt laksz benne színteKép
20170114224602

Zsebi!

Milyen Puntovicsot?

Juc
20170114224602

Recca, de Kép Isti egyéniség, az fix. de a családban sok a kolerikus felmenő, és nagyon félek, hogy ő is az lesz, mert borzasztó nehezen (sehogy se) bírom elviselni a kolerikusokat... Kép
talán eddig túl liberálisan neveltem volna a gyereket? tulajdonképpen folyton azt csinál, amit akar, szabadon kúszik-mászik, semmire se kell várnia - mindig minden menetrend szerint megy, meg folyton rohanok, ha hallom, hogy baja van - szerencsére tényleg csak akkor jelez, ha bekakilt vagy éhes/szomjas, szóval nem is egy anyámasszony katonája
meglep ez a hirtelen akaratossága, hogy egyszer csak szabályosan dühösen képes leordítani a fejem
láttam a szemében, hogy igazán haragszik rám, percekig még azt se hagyta, hogy megpusziljam
még ilyet!

votiv 8)
votiv

Sziasztok Csajok!

EltüntemKép remélem azért 1picit hiányoztamKép !!

Családi tevés-vevés volt. Sok szüli meg névnap volt egyben és előkészületek stb.

Sajnos 27én nem tudok menni, mert 26.án megyünk 3 hós szurira, és 27 .én pedig Szabó Tündéhez
(neurolog)

Juc!

Szegény Pannus!! KépKép remélem már jobban van!!

Bogárka!

Petra nagyon ariKép!

Skypeom nekem is van! eszti25néven futok ott is!

Kit vehetek fel?
eszti25

Eszti!

Hiányoztál,és Jucust vedd fel!

Juc
20170114224602

Köszi Jucus! Kép

Jucus engedélyezd és már is felvettelek! Kép
eszti25

Engedélyezném én,csak nem megy valamiért a Skypeom.Mindjárt intézkedem!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Teljesen tanácstalan vagyok...
Mennék holnap tornázni, de nagyon köhögök. Más bajom nincs, nem fáj semmi (Be vagyok parázva, hoyg a kamaszkori asztmám fog visszatérni)
A köhögéstől az ugrabugra biztos nem fog menni, de vinnem kellene a csizmákat,meg ki is mozdulnék, meg hátha most nem rohanunk úgy szanaszét...
Valaki adjon tanácsot, menjek, vagy ne zavarjam meg most evvel az alakformálást? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv, nekem kicsit korainak tunik, amiket irsz, de nyilvan ugy van, meg miert ne lehetne, csak meglepodtem (megijedtem?), h mar ilyen korban ennyire? de en tokre nem ertek ehhez!!! epp ezert engem is erdekelne egy szakerto velemenye. de azt nem hiszem, h el lenne kenyeztetve v ilyesmi!!! ne mar!!!

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?