Nagyjából sikerült visszaolvasnom, igyekszem követni az eseményeket, de nehezen megy.
Tegnap talán az orrmosótól, vagy az orrkenőcstől, nem tudom, de egész jól sikerült aludnom. A torkom nem sokkal jobb, bár hát még nagyon az elején tartok a gyógyszernek. De ez az idő se sokat dob a hangulatomon. Enni még mindig rossz, de azért ma már lenyomtam egy adag paprikáskrumplit, csak a kenyérrel támadtak problémáim, az olyan "kaparós"
Most délután is aludtam egyet, de igazából nem javít semmin, csak legalább "kiesik" egy kis idő a napból, addig sem szenvedek. Na nem nyafogok, remélem hamar elmúlik.
Zsofy, kérek szépen gyógyító Lilla képeket!!!! Olyan fura hogy nektek már ilyen más témáitok vannak, csatlakoznék de ugye még nem igazán tudok mit hozzáfűzni. Na de nem sokára már én is profi leszek a témában. Addig max. anyósozni tudok
Lilla hogy bírja ezt a rossz időt? Nem nagyon tudtok így sétálni ebben az iszonyat időben.
Szmercsa, én erre nem is emlékeztem hogy anyukád kidobott titeket. Hiányoltam, hogy nem írsz, de azt gondoltam el vagy foglalva a babóval. Sajnálom hogy így alakult, de annak örülök, hogy ezek szerint hamar találtatok albérletet, bár gondolom most pont nem ez hiányzik, hogy arra is külön fizessen az ember. Kár hogy nem tudsz feltenni képet, remélem hamarosan ez is megoldódik. Ha tudsz gyere azért gyakran, mi várunk.
Rokica, Zsuzsa baba tényleg csoda!! Azért annak örülök, hogy egyre jobban megy a többségnek a babázás, mert kicsit megijedtem hogy az elején mindenkinek jöttek a problémák, de úgy látom szép lassan mindenkinél kialakulnak a dolgok, mire én megyek szülni már kiderül, hogy nem is olyan nehéz ez az egész, csak tényleg az elején bele kell szokni anyának és babának is
Most hirtelen ennyire futotta, kicsit már el is fáradtam ebbe a nagy koncentrálásba.
Megann, végül neked
Gyönyörűek vagytok, nem is csodálom egyáltalán hogy sírva fakadsz a babád láttán! Szerintem én folyamatosan áztatni fogom az én Lilim kis pofiját. (könnyel)
Olyan jó, hogy már tudtál jelentkezni, én azt hittem nem tudtatok az új lakásba menni, attól féltem még tök sok idő lesz, mire netközelbe jutsz majd.
Tényleg nagyon szurkoltam nektek, nagyon izgultam és kivételesen a párom is elnézte ezt most nekem

Velem izgult. Mutattam is neki most, hogy milyen szép babát izgultunk ki
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek, gyere olyan gyakran ahogy csak tudsz és tegyél fel annyi képet, amennyi elfér itt!
Bocsi, ha valakinek nem reagáltam, mindenkinek minden jót kívánok, de tényleg nagyon elfáradtam és már megint csak sírdogálok a tehetetlenségtől. Nagyon útálok beteg lenni, főleg ha a torkom (bármi a fejemen) fáj.
Hari 37+3