A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lexi Kép
Ezek a negatív tesztek sokasága ismerõs. Kép Eleinte titokban, elszigetelten teszteltem, aztán már olyan napi rutin lett, hogy volt, amikor elöl felejtettem a csomagolását.. KépKép
Hõmérõzöl? Szedsz valami gyógykészítményt? Teljes szívbõl ajánlani tudom a hõmérõzést. Kép
Vanda
Vanda

Vanda
Doris beteg, belázasodott. Remélem gyorsan meggyógyul.

Pucúr
Milyen ólomcsík? Olyannal még én sem találkoztam.

Beszti
Köszi. Várok türelmesen. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Vanda!

Néhány hete elkezdtem hõmérõzni, még hozzá kell szoknom, mert néha elfelejtem. A görbét most fogom elkezdeni írni, eddig csak fejben tartottam az adatokat. Ebben a ciklusban eléggé ugrált, ezért nem is írtam, ráadásul egy kis megfázás is közbejött lázzal. Reménykedtem hogy nem csak megfázás. 21-22-én új ciklus kezdõdik, meglátom, mi (nem)lesz.
Lexi
lexi

Doris KépKépKépKépKépKép Vigyázz magadra és gyógyulj meg gyorsan!
Vanda
Vanda

Caldea!

Nagyon örülök Nektek! Egy kicsit el is pityeredtem. Vigyázzatok magatokra!
Így most nem tudsz tudósítani a lombik fejleményekrõl, de így persze sokkal jobb. Titkon én is reménykedtem, hogy nem jön meg, és elkerülhetem a HSG-t , és a lombikot, de egyenlõre sajna nem így történt. Ha minden igaz, csütörtökön megyek HSG-re, jövõ kedden pedig újra lombikos vizsgálatok. Akkor már többet fogok tudni.

Mégesgyszer gratulálok!

Anett
Anett

CALDEA!Kép

Óriási gratula Nektek!!Úgy örülök!!

MJ Móni!Kép

Nektek is nagyon örülök, és minden jót kivánok!

Barbi
Barbi

Edelweiss!
Nem 3 cnhanem," már" 6cn, pont utánad jövök! Ugye nem haragszol, hogy szoltam?
Klári!
Sikerült felhivnom a magánrendelöt!Holnap megyek este.Majd elmondom mi volt.
Jutka
khjutka

Sziasztok!
Remélem nem baj hogy pocis létemre bepofátlankodom közétek. Gratulálok az "újdonsült" kismamáknakKép Nem tudtam megállni hogy ne irjak, annyira sajnálom hogy nem jön össze olyan egyszerüen. Jó én nem panaszkodhatok pikk-pakk összejött. De ha azokra a babákra gondolok akik nem születhetnek meg mert nem kellenek, vagy azokra akik kukában.. ÁÁÁ. Olyan igazságtalan néha az élet. Mért azoknak kell görcsölniük babáért akik tényleg szeretni tudnák õket, nem értem. Na mindegy szurkolok mindenkinek.
Január elején mindig rosszul lettem a nagy bevásárloközpontokban mert nagyon sok volt az illat, de ekkor még nem is sejtettem hogy lakik bennem valakiKép Fel sem tünt feb. közepén hogy nem jött meg januárban. Nálam igy indult. Ha nem érdekelt senkit akkor bocsánatKép
sasha
sasha

sziasztok!

caldea: ez tök szupeeeeer! még a páromnak is elmeséltem :-)))

tegnap voltam dokinál, nem küldött hormonvizsgálatra, aszonta, azért kevés a mensi, mert kicsi a máhem. mindenesetre felírt clostyt, hogy felturbósítson. remélem nem kell majd beszednem :-)))
mzs
mzsperx

Gyanus hogy nem ir Pilinke...Kép
Melinda

Sziasztok!

Gondoltam újra benézek hozzátok, bár már nem ide tartozom. Nem zavarok?

Gratulálok az újabb kismamáknak, és az új pocaklakóknak!!!
Szuperül indul ez az év! Már nem sokáig létezik ez a fórum, ugye? Mindenit mielöbb várunk a másikban!!!

Az UH-hoz szeretném hozzáfûzni, hogy a 6. héten még nem látszik a szívverés, majd talán a 8-9 között. Én a jövõhéten megyek újra, akkor már talán látom dobogni a picikémét, és remélem mindenki minnél elöbb látja az õ kis picurkájáét!!!

Addig is mielöbbi pockosodást mindenkinek!

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

Sziasztok LanyokKép
Rovid leszek mert itthonrol irok. Sajna lebetegedtem ezert a heten nem dolgozom.
TimciKép
Koszi, de mivel meg nem jott meg a menzim nem merek semmi egyebet beszedni csak a vitaminokat. Ha megjon kiprobalom.
VandaKép
Koszi a jokivansagokat. Remelem a jovo heten minden rendben lesz.
EdelweissKép
Mi volt delutan az orvosnal, sokat gondoltam am RatokKép

Puszi mindenkinek> Doris
doris

BesztiKép
Bocsi, de csak most olvastam a valaszod. Igazad van, hogy inkabb levegoztok. Koszi a homerozos tanacsot.
MarcsiKép
Most nem tudom elolvasni a valaszodat csak a jovo heten. Az e-mail cim amit tegnap igertem: www.extra.hu/kolping.hotel Remelem tetszeni fogKép
CipomamaKép
Nalunk a helyzet csak negativ iranyba valtozott. Majd maganban leirom a reszleteket de csak a jovo heten tudok irni. Mikor josz, tudod mar?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Melinda,
nem (!) gyanús hogy nem írok, hanem egyszerûen csak most tudok jönni! Pedig már nagyon jöttem volna!!!

Kamelia, Caldea,
annyira megörültem a csodás híreknek, hogy alig bírtam ülve maradni! Kép
Nagyon gratulálok a babucikhoz! Gondolom ismeritek a mondást: három a magyar igazság. Szóval nem csigázlak tovább benneteket: hétfõn reggel teszteltem, és olyan de olyan zebrám lett mint a pinty! Állítólag öt percet kellett volna várni, de ez rögtön ott volt. Lehet az, hogy a terhességi csík sötétebb mint a tesztcsík? Remélem nem haragszotok, hogy a tegnap estét a párommal és a babucival töltöttem, az meg nem lett volna fair, hogy a párom az internetrõl tudja meg, hogy apuka lesz. (Tegnap este mondtam meg neki.) Gondolatban légyszí tegyetek a hétfõi babások közé!

Kamelia,
nekem is fáj a hasam, bár mostanában már nem annyira. Nagyon hiányoztál a hétvégén, szombaton és vasárnap teljesen egyedül voltam a neten, és még a párommal sem beszéltem róla, hogy „meglepetés" legyen neki. Persze tudom, te akkor már „elfoglalt" voltál. Kép

Mindenkinek kitartást, és ilyen rohamos babásodást kívánok, mint ami itt mostanában zajlik! Kép Ez a topic lesz a "nagyon friss kismamák" topicja...

Ja, aki fel mer kelni akció után, annak olyan irgum-burgumot rendezek! Kép

Üdv, Pilinke
pilinke

Sziasztok lanyok!

Csak ahhoz szeretnek hozzaszolni, hogy mikortol lathato a baba szive. Egy link eloszor: [url=http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html" TARGET="_top]http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html[/url]

Es az en szemelyes tapasztalatom: Szoval en 6 het + 4 naposan mentem UH-ra eloszor es lattam, sot hallottam a picurkam szivet. A fenti linken is az olvashato, hogy a 6. heten alakul ki. Beszti, lehet par nappal korabban mentel, mint kialakult. Kép Egyebkent a link, amit irtam szerintem nagyon jo. Remelem tetszeni fog nektek.

Jutka!
Varom a beszamolot.

Klari
Klari

Pilinke,Kép
Gratulálok Neked, szerintem nagyon jól indul ez a tavasz?Nem gondoljátok lányok???
Ki lesz a következõ?
Breki
Breki

Pilinke
De jóóóóóó! KépKép Hatalmas gratuláció! Bepirosoztalak. Kép

Ma ki következik? KépKépKép

Jutka
Javítottalak. Így jó? Kép

Tegnap voltam dokinál, és felírta a Clostyt. Azt mondta túl lapos a görbém, most meglökjük egy kicsit, úgyhogy most alig várom, hogy megjöjjön, és elkezdhessem szedni a 2. napon. Bár azt sem igazán bánnám, ha elmaradna. Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Kisvuk 4 c 110 cn Svájc 27 év
Újpocok 8 c 96 cn Budapest 33 év
Gabó 31 c 94 cn Miskolc 27 év
Monchy 7 c 76 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4 c 74 cn Salgótarján 23 év
Lora 16 c 61 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 59 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 54 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 47 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 42 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 37 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 37 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 36 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 35 cn Budapest 26 év
Doris 11 c 30 cn Budapest 29 év
Orsoly 3 c 30 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18 c 28 cn Budapest 29 év
Timea 4 c 28 cn Miskolc 29 év
Zsuzsó 12 c 27 cn Budapest 30 év
Edi 12 c 26 cn Maglód 33 év
Mamacs 15 c 24 cn Budapest 24 év
Alma 9 c 22 cn Györ 29 év
Eni 7 c 22 cn Pécs 27 év
Vanda 11 c 21 cn Szolnok 26 év
Alice 37 c 20 cn Budapest 29 év
Kamilla 6 c 12 cn Budapest 26 év
Mzsperx 7 c 9 cn Budapest 28 év
Edelweiss 12 c 8 cn Szeged 32 év
Khjutka 42 c 7 cn Vidék 30 év
Edus 6 c 5 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 4 cn Budapest 27 év
Kakukkfû 5 c 3 cn Budapest 25 év
</pre>

És Hivatalos Kismamáink

<pre>
Klari 9 c 58 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 51 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Pilinke,
Számomra nem volt kétséges a zebraKép GratulálokKép
Moni
mj

Doris Kép
Gyógyulj meg gyorsan! Ezt a cseppet, amit Timici ajánlott E..akármi láttam a DM-ben, de ott 1000valamennyi ft. Remélem nincs nagy baj, az endód rakoncátlankodik? Amíg nem jön meg, a remény ott van, és nem szabad feladni!

Pilinke Kép
"Esélyes"-bõl tények lettek, TUDTAM, hogy babás vagy! KépKép
Gratulálok!

Beszti Kép
Tegnap este nem tudtam átküldeni a görbémet, mai nap pótolom. Köszi!

Barbi Kép SZIA! Kép

Breki Kép
Képzeld, tegnap beszéltem a dokimmal, és TÖK JÓ lett a prolaktin-szintem!!!!! KépKépKépKépKép
Százvalamennyi (pontosat nem mondott), ma megyek hozzá a leletért. Azt mondta, akkor tartsuk az egy szemet továbbra is, - bár hozzátette, hogy nem lehet szedni végtelenig. Kérdezte, van-e valami mellékhatása, hát van..:
- csúnya pattanások -érdekes módon csak a jobb arcomon
- jóval elõrébb hozta az ovit (ami nem baj)
- székrekedés (ami szerencsére nem tartós, csak furi, kissé lelassult az anyagcserém)
Neked mik a tapasztalataid?

Vanda
Vanda

Pilinke!Kép

Tiszta szívbõl gratulálok neked isKépés remélem hogy hamarosan mindenkinek ezeket a sorokat fogom irni.

Pusz
Alice
Alice

Pilinke!Kép Gratulálok a két csíkhoz!Kép
Vanda!Kép Örülök, hogy Neked is használt a Bromo! A gyogyit még nekem is szednem kell, bár a dokim már nálam is emlegette, hogy elõbb-utóbb el lehet majd hagyni. Hétfõn újra megcsapoltak, ha ez az eredmény is jó lesz, akkor szerintem fokozatosan fogjuk csökkenteni az adagot. Érdekes, hogy én a mellékhatások közül semmit nem érzek. Remélem nálad is elmúlnak ezek.Kép
Edelweiss!KépÉn is most kezdem majd a Clostit! Mit jelent az, hogy túl lapos a görbéd? Nem látszik a két fázis?
Én tegnap estére bepirosodtam Kép, úgyhogy légyszi javíts ki 19c 2cn-ra!Köszi!
Holnaptól Closti!
Doris!Kép Gyógyulj meg gyorsan, és remélem a Nagyikád is rendbe jön!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok!
A tegnap nem tudtalak olvasni, és a tegnap elõtt is korán haza mentem, (nekem is elkezdõdött a lombik), így csak most tudtam meg a Caldea jó hírét.
Caldea, Kamelia, Pilinke Gratulálok nektek, és szivembõl sok örömöt a babákhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vanda köszönöm a címet.
Ha valaki tudja a Caldea emailját azt is írjátok meg, mert szeretnék neki is írni és olvastam, hogy most már csak az emailjait tudja elolvasni.
Alice én is gratulálok a hugodnak!!!
Üdv. Nyuszi
Névtelen

Pilinke!

Nagyon Gratulalok es ahoz is hogy masodikra osszejott Kép Ritka az ilyen Kép....a tunteid ismerosek voltak de nem akkartam hogy teszteles nelkul beleeld magad.

Pusz
Melinda
Melinda

Pilinke!

Akkor most meg is csak gyanus? Vagy Nem? Kép
Melinda

Sien
Látszik a két fázis, de gondolom mert a hormonjaim nem tökéletesek, nem megy 37 fölé csak alkalmanként. Erre mondta a dokim, hogy kell neki egy kis lökés.
Jut eszembe, ha a Clostyt beszedem majd, az befolyásolja a ciklus második felében mért progreszteron szintet? Lehet, hogy ettõl az is rendezõdik? Erre nagyon kíváncsi vagyok. Ha tudja valaki a választ, írja meg légyszi.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Vanda,
Nekem holnap lesz a hétfõ vérvételnek eredménye és kiderül, hogy most mennyi a prolaktinom. A gyógyszert tényleg nem szabad abbahagyni, max. csökkentett adagban szedni. A 12 hétig ha összejön a baba szedni kell, mert különben vetélés lehet a vége. Egyébként az asszisztensel tegnap beszélgettem és õ mesélte, hogy az unokahúga járt így. Egy évig nem jött össze a baba, majd hormonszint mérés, kiderült magas a prol. szintje 1000 feletti volt, majd kapott Bromot és a negyedik hónapban összejött nekik a gyerek. Most az utsó trimesztert kezdte. Szóval szerintem ezek biztatóak, nemKép
A mellékhatásaival kapcsolatban, nem lehetséges - székrekedést kivéve -, hogy csak bebeszéled Magadnak és már pusztán ettõl rosszul érzed Magad? Nem bántani akarlak!!!!!!!!!
Breki
Breki

Sziasztok lányok!
Már elég hosszú ideje követem itt az eseményeket, elõször is gratulálok az újdonsült kismamáknak, sok boldogságot és egészséget kívánok nekik. Az én történetem röviden: a tavalyi évben volt egy spontán vetélésem és egy elhalt terhességem, azóta eltelt egy év és nem estem teherbe, pedig egy idõben hormonkezelést is kaptam. Az orvosok nem tundnak mit mondani, mivel a férjem és én is egészségesek vagyunk a vizsgálatok alapján. Egy kérdésem lenne hozzátok nem oylan régen kezdtem el hõmérõzni és a mai napon kellene megjönnie a ciklusomnak, de a reggeli hõmérsékletem 37,2 volt. Ez mit jelent? Egyébként bocsánat ha túl sokat írtam.
szvegh

Lanyok!

Faj a HSG?
Mennyi ideig tart?
Ha el vannak zarodva a petevezetekek, van azert megoldas?
Mutet, vagy mi?
Koszi
Kakukkfu
kakukkfu

Kakukkfu! Nekem ugyan meg nem volt, de mar ki vagyok muvelve. Embere valogatja, kinek jobba faj kinek kevesbe. Ha el lennenek veletlenul zarodva a petevezetekeid, akkor esetleg a hsg megnyithatja oket egy idore, vagy pedig lombik....Mutettel nem lehet rajta segiteni.

orsoly
orsoly

Breki! Kép
Nem bántottál meg egyáltalán KépKépKép A (nekem iszonyatosan csúnyának tûnõ) pattik azóta vannak, amióta szedem a Bromot, és ezt a dokinak is mondtam. Nem mondott rá különösebben semmit. Lehet, hogy nem a bromótól van, hanem attól, hogy igazodik a hormonszintem. De engem nagyon zavar!

Edelweiss!
A closty alapjában peteérést serkentõ gyógyszer. Közvetett hatása a progeszteron szint emelése a peteérés és repedés kapcsán.

Szia Végh Eszti! Kép
A 37,2 hõ babát jelenthet!!!! Mikor volt ovulációd? (mármint hanyadik napon?)

Kakukkfu! Kép
A HSG állítólag akkor fáj, ha nem átjárható a petevezeték, - "egyébként csak" kellemetlen. Korábban a lányok írtak beszámolót errõl a beavatkozásról. A részletekre nem emlékszem, ha gondolod keresd vissza (március elején írták azt hiszem).

Vanda
Vanda

Sziasztok!
Ma 36,2-re esett le a hõm, a 28. napon vagyok (28-30 nap között szokott megjönni, de ma nem fog (a mensi nekem rendkívûl fájdamas az elsõ napon, + hányinger stb, mindig reggel jelentkezik), nincs semmi jel, sõt kitûnõen érzem magam. Több orvosnál jártam, többféle hormongyogyit kaptam a fájd. csökkentésre, de nem segítettek. (Cataflam az egyetlen, ami hat. Orvosi csodának számítok ezzel.Kép) Szóval, leesett a hõm, de semmi jel. A ciklusban nagyjából követhetõek voltak az események, ov. 6-án, tehát ma lenne az elsõ piros nap. Még várok, mert van 2 reális napom a mensi eljövetelére, de azért drukkolok magamnak - sajnos szerintem nem sok eséllyel.
Lexi

Lexi!
Sajnos a hõd egyértelmûen a mensi eljövetelét jelzi. A hõleesés napján vagy másnap jön meg. Egyéni eltérések itt is vannak: pl. van akinek még fent van a hõje és úgy jön meg, majd utána csökken le az ébredési hõmérséklete. A fájdalmas mensid miatt milyen vizsgálatokon voltál?

Vanda
Vanda

16 éves voltam, amikor fájdalmas lett, így nem akartak nagyon "hozzámnyúlni" az orvosok. Azt mondták, várjam ki a 20-at, és majd meglátják, addigis szedjek mindenféle hormonbombákat. Arról már akkor letettem, fõleg mert közben sem végeztek semmi komoly vizsgálatot. Múlt évben lemondtam a dokimról, de még most sem találtam megfelelõt. Elvileg a Budai Honvédhoz tartozom, de máshol is keresek, ha találok, sürgõsen elkezdem magam kivizsgáltatni.
Lexi
Lexi

Lányok!

Miért fáj a hasam? pedig még van kb.1 hetem a mensi-ig???

Alice
Alice

Lexi!

Tudod nekem is nagyon fájdalmasak a menszeszeim és néha majd leszedem a vakolatot a falról kínomban és eddig nekem is csak a Cataflam hatott ugye csak egy óra után,de most kipróbáltam a Nurofen-t és bejött.
Hamarabb hat és jó.
Nagyon sajnálom hogy így leesett a hõdKép
De fel a fejjel nézd meg mekkora babaesõ indult meg mostanábanKépKépKép

Alice
Alice

Vanda

14. napon volt ovulációm, ma van a 28. nap, ma kellene megjönnie a mesimnek, már tegnap óta fájnak a melleim, és görcsölök, igazából a reggeli hõmérsékletemet nézve én is reménykedek. Ha most babás leszek egy gyógynövénynek köszönhetem, a barátnõmék két éve vártak gyermekre, amikor elkezdte szedni a MACA VIBE nevû gyógynövényt és még abban a hónapban terhes lett. Én is egy hónapja szedem, eddig a legjobbakat hallottam róla, még az orvosoktól is.
szvegh
szvegh

Alice!
Tegnap vettem meg 2 évre elegendõ Cataflam mennyiséget. Nekem ált. 20 perc után hat. De remélem nem kell már sokáig használnom.KépKép

Lexi
Lexi

Végh Eszti!

Hát ha pontosan szokott megjönni és ma kellett volna,na meg ráadásul ilyen magass a hõd az jelenthet valamitKépKépKép
Azért várj még egy-két napot és aztán tesztelj eggyet Kép

Nagyon DrukkolokKép

Alice
Alice

Lexi!

KépRemélem nem kell sokáig használnod,Kép
Húzzatok bele a papával, meglátod te sem fogsz itt maradni sokáigKépKépKép

Alice
Alice

Alice, Lexi!
nekem is nagyon fájdalmas mensieim voltak, 14 éves korom óta, de két hónapja, nem hiszitek el, hisz nekem is hihetetlennek tûnik, de nem fáj!!!!!! Azt hiszem a Gynevacnak köszönhetõ, pedig csak kettõt kaphattam, mert bõrreakcióim voltak, kiderült, hogy allergiás vagyok a thiomersálra amivel tartósítva van a vakcina.
Szívbõl ajánlom mindenkinek adassa be, jót tesz!!!!Az egész világnak szeretném elmondani és teszem is, hogy senkinek ne kelljen többet szenvednie.
Üdv. Nyuszi
Névtelen

Köszönöm a bíztatást, mindenkinek én is hasonlókat kívánok!
Lexi

Kakukkfu!
Nekem is volt HSG vizsgálatom, intravénás narkozisba csinálták, semmit nem éreztem, 13 percig tartott. Nem volt elzáródva egyik vezetékem sem.
Nyuszi
Névtelen

Alice,
Nem lehet, hogy azért fáj a pocakod mert most van tüszõrepedésed, a nõk 80 %-a megérzi.
Breki
Breki

Breki!

Nem mert az a hétvégén volt és az teljesen másképp fáj nekem.Az nekem olyan hogy ha megmozdulok érzem hogy fáj,de ha nem mozgok semmi baj.
Ez most teljesen más,most pl.megint nem fáj.Ma vagyok a 20-ik napon és általában 28-30 naposak a ciklusaim.
Tehát nemtooom hogy mi ez.Lehet hogy felfáztam?de olyan jól fel vagyok öltözve is meg mindenKép

Alice
Alice

Alice
Köszönöm a biztatást, reménykedem, de nem merem beleélni magam, mert az utóbbi idõben sokszor csalódtam, szerintem ez itt ismerõs mindenkinek, de nem kesergek, mert ahogy szokták mondani a remény hal meg utoljára.
szvegh
szvegh

Alice,
Te nem lehet, hogy van bent "valaki"?
Breki
Breki

Breki!

Hááááááááááát bármi elõfordulhat!Kép

Nincs nekem olyan szerencsém sajnosKép
De ha lenne akkor sem kellene még fájnia a hasamnak,talán egy hét mulva NEM?

pusz Alice
Alice

Sziasztok!
Annyira örülök, hogy folytatódott a babaesõ!! Szuperok vagytok lányok!! És persze babák!! Vigyázzatok nagyon magatokra!!
Velem a helyzet változatlan, most már több, mint két hét, szóval úgy tûnik, ebben a hónapban teljesen kimaradt. Ilyen még sosem volt velem! Annyira bosszantó! De félre a bosszankodással! Szurkolok mindenkinek!
Sugárka
sugarka

Szvegh!

Teljesen igazad van.Én már 4 éve reménykedem minden álldott hónapban és azóta semmi(igaz ebben a párom is közrejátszott hgy ne legyen,de mostmár annak is vége mert mostmár õ is akar)
Állandóan vettem a teszteket,amennyir ráköltöttem mostmár nem kelle alérletben laknom mert tuti tudnék venni belõlle egy lakást.
Szerintem várj egy picit és ha nem jön meg ,ja és mérd reggel a hõd,akkor megveheted a tesztet KépKépKépmegengedemKépKépKép

Nagyon Drukkolok neked!

Alice
Alice

Kakukkfû!

Holnap megmondom fájt-e! Remélem nem fog. Márc.8-a körül ítr valaki a HSG-rõl, de nem túl jókat. Ne olvasd el, ha elõtte vagy még. Én is teljesen bepánikoltam.

Anett
Anett

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?