Ildi: Grétim hűséges! Ne izgulj!
Örülök, hogy Marcika egyre jobban viseli a tornát! Nagyon ügyes! Dorka: Igaza van szerintem Timurrnak, sokszor azt bántjuk akit a legjobban szeretünk. Biztos vagyok benne, hogy anyukádat is megviselte ami veletek történt.
Örülj, hogy van egy megértő bátyád. (Nekem nincs testvérem.) És próbálj mosolyogni!
Pviki: Gyógyuljon meg gyorsan Dóri!
Villes és a többiek: www.terkepbank.hu
Én gyakran használom.
Juszti: Boldi nagyon aranyos!
Már megint rosszat álmodtam, de ez minden rossz álmomat felülmúlta
El kell mesélnem, mert nagyon nyomaszt....meg egyébként is ha elmeséljük, akkor nem következik be.
Kezdődött azzal, hogy vizsgázni mentem, és olyan tételt húztam amiről nem tudtam egy mukkot sem.
Közben Gergő vigyázott Grétire. Egyszer csak csörgött a telefonom, felvettem, Gergő volt az. Mondta, hogy mentek valahova autóval a Grétivel, hordozó nélkül, és hogy valami vadállat nekik ment. És elhallgatott. Nagyon rossz érzésem lett. Kérdeztem, hogy mi van a Grétivel? Sírt nagyon? Gergő nem szólt semmit. Egyre idegesebb lettem, megkérdeztem mégegyszer, hogy jól van e a lányom. Gergő hallgatott. Akkor már teljesen kiborultam, elkezdtem üvöltözni, hogy most miért hallgat, azonnal mondja meg, hogy mi van a lányommal. De ő csak hallgatott. Akkor remegve megkérdeztem, hogy: Meghalt? Ekkor sem szólt semmit...de akkor már nagyon rosszul voltam....tudtam, hogy baj történt. Elkezdtem még jobban üvölteni, hogy miért nem vigyázott rá, hogy lehet ilyen felelőtlen, közben sírtam, fájt a lelkem a szívem, mindenem, nagyon-nagyon rossz volt. Fölébredtem. Gréti abban a pillanatban elkezdett sírni, pedig soha nem ébred sírva. Gyorsan oda mentem hozzá, felvettem, megszeretgettem, szopizott, közben elmeséltem a Gergőnek a rémálmom. Õ is ki van már az álmaimtól készülve. Hát még én. Miért álmodok mostanában ilyen szörnyűségeket? Annyira rossz. És az egész napomra rányomja a bélyeget.
Az egyetemen egész végig sík ideg voltam, órák előtt meg után hívtam mindig anyósomat, hogy jól van e a Gréti.
Soha többé nem akarok álmodni ilyesmit!!!!!
És semmi más rosszat.
Bea

Boldinak!