A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Proone!
Tábla rulez, de néha írjál magadról is! Kép

Kép
Kép
manoka11

Miraemma, pont hogy egyedul te vagy most temabavago! En sajnos nem ismerem oket, de asszem lesz, aki tud majd segiteni.

Proone! igen! irjalmar! mertlogsz?
moosejaw

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza a kórházból. Kép Jól vagyunk mind a ketten, a tejem is beindult, csak lehet, hogy elrontottam, mert mikor végre beindult, sokat volt egyfolytában cicin, most meg már nagyon fáj a szopi. Van ötlete valakinek? Bimbóvédő?

Másik kérdés. Anyósék be se néztek a kórházba. (Nem mintha hiányoztak volna) De amint hazajöttünk, még aznap eljöttek, hoztak egy csomó kaját, após azt mondta, hogy milyen kicsi (3100 g, 55 cm-rel született) meg kis cigány. No comment. Most azzal nyekteti a páromat, hogy elküldi a biotron lámpát, mert az a lányánál is bejött. Meg hozott pólyát, persze egyáltalán nem használom. Kép Hogy kezeljük ezeket a helyzeteket? Hagyjuk rá, hogy persze adjon mindent, hogy ne balhézzon. Jobb ráhagyni, nem? Lehet, csak fontoskodik, mert eddig nem is érdekelte az unokája...

Puszi mindenkinek!
mkatus

Zanza!
Boldog évfordulást!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Katus!

De jó, hogy jelentkezel! Gratulálok nektek a babához és örülök, hogy jól vagytok!
A Garmastan kenőcs nagyon jó a sebes mellbimbóra, nekem használt! De átmenetileg jó a bimbóvédő is, csak attól csomósodhat a mell, ha hajlamos vagy rá, mert más technikával szívja a baba a mellet, mint bimbóvédő nélkül!
Helyzetet szerintem jól kezelitek! Nem kell konfliktusozni, legalábbis én nem tenném, meg most nem hiányzik neked gondolom! Hagyd rájuk! Mondd mindenre, hogy majd meglátod! Én ezt tettem! Írj majd történetet, ha lesz egy kis időd!Kép

Johanna!

Írtam mélt!
ildi76

Katus, draga eletem, hanyszor mondjam meg, hogy NE ENGEDD BE OKET nehany honapig! A falnak beszelek?? Most a te nyugalmad es a baba nyugalma a legfontosabb! Ki nem szarja le a velmenyuket meg hogy megsertodnek-e valamin! Egyel, aludj, szoptass, gyonyorkodj a tokeletes babadban, AJTOT ZARD BE, TELEFONT HUZD KI! Megoritesz ezzel a sok hulyeseggel es sajnos magadat is meg fogod... Szivi, a gyermeked fontosabb, mint az anyosod!
moosejaw

EBRESZTO!
moosejaw

Moose!

Nem olyan egyszerű kizárni a rokonságot! Cselesek ám!Kép

Lányok!Nem is írtam, hogy Timi mászik!!! És egyre nehezebb utólérni!KépJa, és már térdelve felkapaszkodik a kiságy szélére! De szegénykém úgy hanyatt fog esni egyszer, mert gondol egyet aztán elengedi! Eddig még mindig ott voltam, hogy elkapjam, de előbb-utóbb...!Kép
ildi76

Ruz!

Köszi picit már jobban van az ujjamKép hülye egy találmány az biztos!

Katus!

Gratulálok a picihez!

Lányok!

Nekem Bendibabám olyan nyugodt és édi baba, nem sír napközben, de 2 napja folyton ezt teszi. Másnak is van ilyen? Vagy csak velem szórakázik a kisfiamKép?
Bár védőnéni mondta jön a fogcsink (mélyről) hátha egyszer kitalál majd onnanKép lehet hogy ez az oka?
És Moosenak IGAZA van!!! Én kb ezt tettem szintén csak sajna én velük is élekKép ikerház tehát annyira nem de 1 telken vagyunk!
eszti25

Moose, nem késtél le semmiről mert nem voltam ruhákat bögészni.

Tényleg most mi a helyzet tali ügyben, lesz??? És turi-butik is lesz???? Ha épp nincs aki hozzon ruhát nekem van ismerősöm aki szívesen jönne ruhát árulni, csak meg kell mondani a méretet meg, hogy mi érdekel minket és akkor azt hozza. Én szoktam nála vásárolni Brúnónak Kép

Doni nagyon kis helyes volt, főleg a pulcsijjjja tetszett Kép Kép Kép, már épp csondálkoztam milyen stramm csaj ez a Bogárka, egyik kezével babakocsit tol másikkal pedig bevásárlókosarat, de pár perc múlva előkerült Petra és az nagymama.

Bogárka szóba állsz velem ha netán putovics helyett yarisom lesz????? Kép Kép Nem fog zavarni???
És Jucus Te is szóba állsz velem????
zsebi2004

Ildi!

Gratulálok Timihez!!! Ügyi lányzó!! Remélem pároddal már minden oké?!
eszti25

Jucus, MOM-ban randizhatunk????????? Kép Kép Kép Kép

serlokholms
zsebi2004

Ildi, gratula! Ne izgulj, ha elesik, majd megtanulja, hogy legközelebb kapaszkodjon. Balintnal is igy volt, csak egyszer esett seggre. Balint ma meg elkezdett kúszni elöször!!!KépKépKép

Moose, jol beszélsz, birom a szövegedKépKépKép És tök igazad van.

Katus, tényleg ne foglalkozz a rokonokkal, senkivel, a baba a legfontosabb!!
Cicire Garmastan jött be nekem is, és szopi utan hagyd levegözni, az is segit. Nekem ki is sebesedett, fajt is, es felhivtam a LaLecheLigat, aztan voltunk szoptatasi ambulancian, es kiderült h nem szabadna fajni. Balint nem kapta be rendesen a cicit, csak a bimbot szivogatta. Megmutattak, segitettek, azota nem fajKép

KépKép
fibi

Zsebi!
Méghogy szóba??? Kép SÕT! Meg is alakítjuk a szentimrés-babanetes-yarisosok klubját, oké?! Kép

Tali: én teljesen tanácstalan vagyok Kép De ha lesz is, turi most nem hiszem, legalábbis az általam szervezett, úgyhogy nyugodtan hívd az ismerőst! Persze azt nem tudom hová, mert a kert 20 fok alatt elég gáz...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Katus!
Cicire anyatej ezerrel!!!! Jobb, mint bármiféle kenőcs!!!! Ja, és váltott szoptatási pózok (pl. hónaljtartás-fekve-ülve), hogy ne mindig ugyanott érje erős inger. Bimbóvédőd szerintem neee!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kata!

Gratulálok én is és Moose a szívemből szólt!

Ildi!

Timinek is gratulálok a mászáshoz!

Zsebi!

Yaris Rulez!

Ma itt volt Oxi és Viki!Ez a lány milyen nyugodt,és akkora mint az én Pannám és dumál és egy szóval édes!Kép
Juc
20170114224602

Zsebi!

Te is ?

Juc
20170114224602

akkor ma kaptunk egy szabadnapot a babanettolKép de en ugyanugy el vagyok maradva, mint maskor...

Bogarka, milyen volt a jatszohaz?

FibiKép

Ada, az oltas mellekhatasa? komolyan? eleg brutalul hangzik...Kép

Moose, hm. hat mit adnak manapsag ingyen?! bar pl. az utcai kutbol a viz ingyen van...Kép
ja, es jo, h vegre visszatekeregtel ideKépKépKép lany jobban van? alszik?

Katus, egyaltalan nem rontottad el!!! jo, h sokat szopizott! es ne tegyetek maskent ezutan semKép. az meg, h faj, teljesen normalis! ez az allapot eltart egy ideig, de aztan jobb lesz!! kitartasKép az elso idokben csillagokat lattam, amikor racuppant, es a szopi tovabbi resze sem volt tul kellemes. aztan egyszercsak jobb lett, es azota mar tenyleg joKép
a rokonokra meg hagyd ra, nem erdemes vitatkozni...

Ildi, Timinek gratKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi!

Kép remélem manóka már megnyugodott meg te is!!

Én tuti kipattantam volna a kocsiból és úgy beolvastam a traktorosnak, hogy csak na! Ha kellett volna még le is csapom onnan! És a párodnak igaza van, hogy miért nem szóltál!!??

Össze is törte a kocsitokat?
eszti25

Eszti!

Ne verekedj már annyitKép

Juc
20170114224602

Juc Kép
zsebi2004

Katus!
Gratulálok én is! Szoptatásról és rokonságról a többiek már mindent leírtakKép

Ildi!
Timi nagyon ügyes, és szerintem ne aggódj, néhány esésen sajnos minden babának túl kell esni (mondom most, aztán majd juttasd eszembe, ha Emma is elindulKép)

Eszti!
Néhányunk babája nyügi pár napja (Emma, Lizzi), lehet, hogy csak a rossz időtöl van.

Kép
Kép
manoka11

Babaruha börze:
Szeptember 25. Campona melletti Műv. házban 9-13 óráig.
zsebi2004

Sziasztok!

Én nyitott vagyok, lehet jönni látogatni bátran Kép Akár egyszerre több mama is jöhet Kép

Katus: Gratula mégegyszer, ne idegeskedj semmin! Csináld azt, ami tetszik, és kész. Csak ne parázz, hanem hallgass az ösztöneidre!

Még akartam egy csomó mindent írni, de szét vagyok esve...
Olyan furcsa volt látni, hogy a Panni akkora, mint a Viki és már mászik ezerrel... Eddig nem is tűnt nagynak a lányom, most meg... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

jöttem,láttam,visszamentemKép

majd jövök
cupp
gigi
Vendég

Mkatus!
Gratula! És jó, hogy itt vagy megint! Amennyire lehet, ne foglalkozz most apósékkal, mert szülés után még sokkal érzékenyebb az ember, és mindentől ki tud akadni. (mondom ezt én, aki akkortájt egy rondább nézéstől sirva fakadt)
Szopi ügyben(igy látatlanba') csak azt tudom mondani, hogy tedd mellre, amikor csak kéri, utána hagyd rászáradni a tejet, meg a baba nyálát, az gyógyit a leggyorabban!!!! sztem bimbóvédőt ne használd!!! de ha jófej védőnénid van, ő majd megmondja, hogy mit csinálj!!!
Bogárka, akinek van KÉT ajándéka!!!
bocsi, hogy meg sem dicsértem a kocsikádat, de olyan természtesen sürögtél körülötte, mintha már évek óta a tied lenne, és ki is ment a fejemből, hogy új a járgány!!! Petra cuki édes volt, Doni meg, ahogy mondtad, ANGYALKA!!! Én ilyet még nem láttam!!!!Kép
Moose!
G.G. rulez, úgyhogy majd jöhet!!! akkor már 2 dvd-vel tartozom! Kép egyébként nálunk apa a lassabb, igy neki nem jut csoki!! Kép és én is imádom a fürtös parit!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka!

Köszi, remélem akkor tényleg csak az idő miatt van.
eszti25

Zsebi, Juc!
én is akar menni mom-ba. Oda csukott szemmel is odatalál, és nagyon szeret lenti kávézó. match mellett.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Zsanci, köszi!

Két napja végre 12 órát alszik a csajom! Igaz, hogy 3 ébredéssel, de ez még bírható.Kép

Fibi, ez nagyon durva, legalább elküldhetted volna őket a melegebb éghajlatra. Viszont Bálint nagyon ügyes!Kép

Ildi, Timinek nagy gratula.Kép

Megyek ünnepelni, párom végre hazatalált a munkából.Kép

Zanza
zanza

Eszti, Manó, Ada!
Ebben a rossz idő dologban lehet valami: ugyebár májusi-júniusi babákról van szó, és bár nem volt valami szép nyarunk, de azért ilyen k..va hideg még nem volt, mint most...és ezek a szegény babók ezt most élik át először...úgy belegondolva, biztos nagyon rossz lehet ez nekik...
Tapasztalatból írom, mert ezt Petránál is megfigyeltem mikor beköszöntött az ősz, meg mintha Doni is megérezte volna...bár ő csak nem vigyorog annyit, mint szokott Kép

Recca!
Játszóház jó volt, bár jártam már jobban is, nem túl igényes, de sztem a gyerkőcök jól érzik magukat Kép 600/óra, bérlettel 400 (esetleg ennyi lenn, ha kapnánk csopkedvezményt, de ezt csak gondolom, mert erre nem mondtak konkrétan semmit) és van egy különterem 5000/óra. Ha 20-an összejönnénk ez lehet hogy még jobban meg is érné, ha mondjuk 3 órával számolunk.
Na, mi legyen szerintetek????

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Vincenzó ma 3 hónapos, ennek tiszteletére nemalvós napot tartott, háromszor beszundított 20-30 percekre, oszt annyi. Ezért én is mindent több részletben tudtam csak csinálni, de most kisfiam édesdeden aluszik, remélem reggel 7-ig, lakás tiszta, és az új főzőlapot is felavattuk. Ugyanis az történt, amikor hazajöttünk a H-ból, másnap összetört a kerámialap, és mostanáig tartott a tortúra, de végre ITT VAN! Zapa főzött rajt fincsi vacsit, én meg eltakarítottam a romokat. Kép
Mondtam már, hogy imádom a kisfiamat? Bár kissé kiidegelt ez a nem-alvás, de egész nap mosolygós volt, és egy csomót dumált, a fürdés előtt vetkőzés közben meg együtt énekeltünk. Kép Megmértem, 7,5 kg. Kép A kis duckó. Kép Csináltunk képeket, majd teszek fel nektek! De nemsokára úgyis tali, akkor meglátjuk egymást - ugye lesz?

cupp,
fic.
ficánka

Elnezest kerek a hirtelen felindulasbol elkovetett hozzaszolasert, megigerem, maskor szazezerig elszamolok, mielott irok. Szoval a lenyeg: csak a babaddal foglalkozz! ja, igen, es www.lll.hu

Zsebi, te utolso protekcios izemicsoda! Kép En mar kethete kerdeztem, hogy lehet-e masik turkalost hivni a piknikre, de nekem senki nem valaszolt Kép mindegy, mostmar nem is erdekel az egesz...

Zs, ok, akkor kiirom. Paradicsomhoz meg az jutott meg eszembe, hogy sulthusos szendviccsel meg rulezebb, mint sonkassal Kép

Rec, a lany tokrosszul alszik Kép de netfuggo vagyok, ez van Kép es tudod, ha nem logok itt, akkoris megtalalsz Kép
moosejaw

az idojosok szerint hetvegeig/hetfoig jo ido lesz, aztan megint jon valami lehules...Kép

Coolio
recca

Moose,Kép csak meg torom a fejemKép

Coolio
recca

Bogarka, a kulonterem jol hangzik. Epp kerdezni akartam, mert nekunk is ez jutott eszunkbe. Ja, most mi az idopont es a helyszin? En nem vagyok kepben.
moosejaw

IdoJOSok... ez jo kifejezes! Sokkal pontosabb meghatarozas, mint a meteorologusok Kép Tenyleg Gigi, neked milyen idot josoltak? Jot? Kép
moosejaw

Ne kedden legyen a a tali,plízzzzzzz!

Juc
20170114224602

Moose!
Hú de szégyenlem most magam Kép Én akkor akartam ám Neked írni, hogy hozd a turis ismerőst, és azt hittem írtam is. Jaj...
A játszóház, amit teszteltünk Gazdagrét aljában an az Eleven Center nevű "bevásárlóközpontban".

De most néztem meg a 3 időjárásoldalt:
metnet: 18-23 nap/felhő/eső
idojaras: 19-24 nap/felhő
15 napos: 12-24 0mm csapadék

Ez egész jól hangzik, nem?????? Kép Kép Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
Akkor mikor????
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Orgazmusfotel RULEZ! Tényleg nagggggyyyyyyon jó! Akarom-akarom-akarom.

Fibi!
Barnasör NYAMI! Nekem a kedvencem a Kilkenny volt, de nemrég vettem üvegeset, és az kicsit kiábrándított. Érden van egy ír söröző, ott van csapolt, az nagyon fincsi volt! De én nem merek alkoholosat, csak menteset a szopi miatt. A Stella meg a Dreher fincsi.

Moose!
Ígérem, mélek majd back. Annyit azért írok azonnal, hogy sztem védőnéni gáááááááááz, megagáááááááááz. Én az utóbbi időben már hajlamos vagyok azt gondolni, hogy egy kalap fingot nem érnek - már elnézést. Szerencsére a miénk nem jön, pedig a minap itt volt a szomszédba, aztán be se kukkantott. No, én nem bánom!

Jucus!
Köszi az invitálást, tényleg ki kéne próbálnom, mert addig csak áhítozok. Meg próbálkozom különféle pózokkal, mert tényleg nagyon nehéz a kismukim, főként este, mert akkor gyakran belealszik, és teljesen elnehezül. Nem is szoktál beleülni hintázni sem, relaxálni?

Beetrix!
Nekem tetszett a kengurusfejletakarós 5let, csak mostmár Vincenzó is elég nehéz ehhez. De segítettél, lehet, h kisfiamnak is túl sok volt ma az inger, azért nem akart bealudni... szóval köszi!

TORNA: én most kimaradtam az infóból, légyszi avassatok be, hol? mikor? Ha jól értem, Ada tartja, akkor ez az ún. babamama típusú?

Recca!
Boldog félévest Benkédnek! Kép

Johi!
Gyógycuppppppppppppppp-ok Fanninak! Erről a 3hós szuriról hallottam, hogy nagyon durva. Jajjjjjjjj, mi is kapunk nemsokára. Kép És te egy hős vagy, mert csoki nélkül kibírod! Kép

Ada!
Meg Ti is hősök vagytok! Kép És majd jól megtudom, hogy mi is ez a torna, és akkor én is igyekszek hős lenni!

... meg vékony ... mert én is imádom a somlóit!Kép
ficánka

Bogárka!

csak kedden ne!Bármelyik nap jó!

Fic!

Nem szoktam beleülni,tényleg.De most megyek és belepróbálom a popómat a kedvetekért.
Gyere próbálni Te is!

Juc
20170114224602

ja, ma kaptunk oltást (mindkettő) Kép és hétfőn még B le is esett az emeletes ágyról! Kép azt hittem a) meghal b) maradandó fejsérülést szenved c)belső vérzése lett...
egyelőre úgy tűnik semmi baja, még szerencse, hogy nagypapit felhivtuk, mielőtt elszaladtunk volna a János H-ba, mert csak halkan kuncogott és azt javasolta, hogy inkább csak figyeljük a gyereket egész nap, és ha szédül, hány, stb...akkor menjünk dokihoz. mert igy megússzuk a röntgent, ha meg odamegyünk, akkor kötelező megröntgenezni a gyereket...
most már csak nem lesz baja, ugye??? Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi! Kép

Pont ezt mondtuk, hogy köszönjük, majd meglátjuk. Kép Aztán úgyis úgy csináltuk/juk, ahogy nekünk jó. Kép

Anyós: nem érdekel! Kép Csak az zavart minket, hogy mondtuk, hogy ne jöjjenek, mert pihenni akarunk az első nap, de nem érdekelte őket. Viszont sokat úgyse fog jönni, mert Anyu itt van. Kép És ő se értett egyet, meg a férjem se az okoskodásival. Kép

Viszont nyugodt vagyok, tejem úgy néz ki van bőven, volt, hogy óránként raktam cicre és nem ürült kis akkor se. Tényleg, az elején hány óránként érdemes/kell cicre tenni a bébit, mert hajlamos bealudni, akár 4-5 órára is ha hagynám, éjszaka meg kelt minket óránként. Így ma már keltettem 2 óránként, hogy rendszert alakítsunk ki nála.. Ti hogy csináltátok?
És elkezdtem fejni. De csak csöpög.. Alig sikerül valamit kicsikarni...Az baj? Vagy ha rendszeresem csinálom, akkor több lesz? Meg iszom a szoptatós teát. Valószínü, hogy az is segített beindítani a tejet...

Fibi! Akkor én is kiveszem a szájából, mert igazából csak cumizik. Akkor a Garmastan kenőcs jó? Azt használom is, meg a Sudocremről is hallottam, kaptunk is, ami babapopsira is jó. Az nem segít? Akkor a ráharapására kell figyelni. Bár a szülőszobán mondták, hogy gond lehet majd a szopinál a nyelve miatt...
mkatus

Zsebi!
Brúnó tényleg igazi nagyfiú! Kép és nagyon helyes! igazi jóképű kiskrapek!

Katus!
Gratula, és ne foglalkozz tényleg senkivel, csak babácskáddal és magaddal! Kép Na jó, zapát is megszeretgetheted, de a negatív ingereket zárd ki! Hallgass ránk! Az ösztöneidre hallgass, azok megsúgják mit tegyél ( meg a buborékok Kép) Cicit kezeld meleg vízzel körbe-körbe reggel és este, meg masszírozd, ugye megmutatták a H-ban, hogy kell? Ha nem, védőnénit kérdezd, ez a tudomány később is jól fog jönni.

Ildi!
Timi ügyes csajszi! Kép

Bogárka!
Köszi, hogy megosztottad velünk az időjárásról szóló gondolatodat, tényleg ez zavarhatja én fiacskámat is. Kép KÖSZI! Kép Most akkor mikor lesz a tali?

Na offolok, mert már leragad a szemem.

Cupp,
fic.
ficánka

Katus!
Én 4 óránként etettem, de Vincenzó akkor kelt fel. Én nem ébresztettem sosem, hagytam, h legyen úgy, ahogy ő szeretné. Nekem ez bejött, kisfiam nagyon szépen gyarapszik, és ez a fontos. De tudod, mit? Csináld úgy, ahogy Te a legjobbnak érzed. Persze, figyeld a kicsikét, ő is "megmondja" Neked, h ő hogyan szeretné. És másra ne koncentrálj, ígérd meg!

Na, most aztán tényleg off, és cuppantás!
ficánka

Most akkor mikor legyen?
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

SZERDA??????? SZEPT 28.????????

Írjon mindenki gyorsan, hogy jó-e! Hátha marad a
jó idő még szerdán is.

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

A 15 napos 12-22 fokot ír szerdára és 1 mm csapadékot. Szóval picivel rosszabb, de talán még piknikre alkalmas idő Kép

Na, most megyek aludni...

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

TRARTRATRATRATRAAAAAAAAAAAAAAAAAM:
megvan a mumus.....140 %, hogy pocakfájás miatt van az agyelduranás......ez jó hír, mármint, hogy megvan a mumus.... a rossz az, hogy LH-nak fáj a pocója...már megint....hogy ezt mi soha nem fogjuk kinőni KépKépKép

Na, visszaolvasok, mit akottatok.
ada007

SZERDA RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd jól felöltözünk.
Eldőltem.
puff
ada007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?