A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó a szerda nekünk is. És akkor megkérdezem a csajt, hogy tud e jönni, szerintem nem gond ha 2 turis is jön (hallod Moose!!!!), már olyan lesz lassan mint egy igazi börze Kép Kép
Na megyek mert indulunk a bölibe, ott reggelizünk Kép
zsebi2004

Katus, en nem azt irtam, hogy vedd ki a baba szajabol a cicit! En hagytam "cumizni" is rajta, mert attol megnyugodott. Hanem hogy amikor eszik, szivja a tejcit, akkor rendesen be kell kapnia az egesz bimboudvart (ertsd: ahol meg barna). Na, ezt ennél érthetöbben nem tudtam leirni, bocsiKép
Lehet h Sudocrem is jo, de mosd le szopi elött.

KépKép
fibi

Bogárka,
szerda jó nekünk is Kép
kisün

Hi Babes!

2-kor indulunk Debrecenbe, de előtte még elugrunk zenebölcsibe, a Fonóba.
Vasárnap jövünk, és mint mondottam addig csak mértékkel írogassatok, mert nem fogok tudni visszaolvasni.

Jó hétvégét mindenkinek.

Csók, Ada
ada007

Sziasztok,

Nos, nem annyira fényes nálunk a helyzet, mint gondoltuk, de még szerencsére időben vagyunk. Az izomtónuis probléma komoly következményekkel járhatna, ha nem kezeljük, de talán igy hogy hamar észrevették nem lesz gond. Szerencsére mint kiderült Dévény Pannin néni családi jó barátunk, úgyhogy talán sikerül hamar eljutni hozzá. Ha nem vették volna nála észre a problémát, akár komoly járásbeli gondok is lehetnének, de szerencsére nem igy történt. Azért drukkoljatok, hogy ne legyen semmi baj, rengeteg vizsgálatra fogom vinni és tornára. Mert az első fél év a legfontosabb.

Bogárka: szerda nekünk is jónak tűnik.

Ildi: Timinek gratula. Láttam a mélt, csak még nem volt időm irni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Megérkeztem végre a dokitól...Jó hír, hogy még nem asztma, rossz, hogy most ugye szopcsi alatt szinte semmit nem lehet ellene tenni... Se köptető, se antibio, se semmise. Kép Most varázsolunk a dokival, hátha segít Kép

Vikka este 8tól reggel 7ig aludt és folytatja Kép Biztos nem szerette a hideget, bár fűtöttünk.

Bogárka: nekem is jó a szerda! Meg minden nap tulképpen. De ha nem kedd, akkor miért nem hétfő? Akkor még jó idő is lesz nagyon... És akkor nálatok?

KépKép
oxigen
Györköny

Hi Csajok!
Nekem jó a szerda, csak tényleg döntsük el, mert nem mindegy, mikor kérjük az oltást. Szóval?

Oxi!
Jó bulást! Sópipa? Csak 5let, öcsémnek bejött!

Vincenzó fél5-kor szopókált először, pedig mostanság 7körül szokott. Na, sebaj, azért még bizakodom, hogy csak nehéz napjaink vannak. Ma viszem nagyot sétázni, ez tuti! Kép

Johi!
Nem jó hírek, de legalább tudjátok, és tudtok ellene tenni! Kép igyekeztem én is vidítani! Kép Ja, és süt a nap is! KépKépKép

fic.
ficánka

Eszti, legközelebb idehivlak verekedniKép Valojaban nem tudom megmondani, miért nem szalltam ki és legalabb leorditottam volna öket... Eszembe sem jutott, csak azt figyeltem, hogy nem lett semmi bajunk, és huzzunk innen...

Zanza, köszi, Balint nevében isKép És mit ünnepeltetek? Jol sikerült?Kép

KépKép
fibi

Fic: Próbáltam, de most valamiért még az sem használ... Azért köszi a tippet. Kép
Nálunk most a múlt héten borult a szopcsirend, 6-7 helyett fél5-5 között volt a reggeli szopcsi, de mára úgy néz ki helyreállt a rend, nálatok is biztos csak átmeneti állapot Kép

Nem jön ki valaki az Andrássy útra babacsokizni? Nem férek a bőrömbe, hoyg süt a nap Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ja, és nem tört össze a kocsi, csak kicsit benyomodott, de ennek a 20 éves csotroganynak (Datsun Cherry) nem ártKép Tavasszal lejár a müszaki, és beszerzünk vmi uj jarganyt. Csak meg nem döntöttem el, hogy Yaris vagy Puntovics legyen eKépKépKép

KépKép
fibi

Zsan, ugye nincs semmi baja B-nak????

Oxi, homeos szer sincs erre?Kép

KépKép
fibi

sziasztok!
B egyelőre jól van, esésileg. Viszont az oltás neki is fáj, mint anno Somának, és mivel ő lábba kapta, nem tudott reggel lábra állni...Kép de én azért elvittem oviba!!! Kép szegény szegény fijjjú...de kapott egy szép kis könyvet!!! mig Igi semmit nem kapott, pedig ő kettő szurit kapott!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bogárka!

Szerda RULEZ és köszi!

Jucus
20170114224602

Oxi!
Szerdára még egy fokkal többet is mondanak (24), mint hétfőre meg keddre, úgyhogy akkor maradjon a szerda.

Azért majd küldök valami köremilfélét...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csajok!

Lindinek küldjön valaki sms-t, aki tudja a számát!!!
Úgy rémlik Szolnokon van, és kérte, hogy sms-ben értesítsük, ha változás van a taliban!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Okés, akkor szerda-tali! Kép Így 7főn megyünk oltatni, jajjjjj Kép De szerdára biztosan elmúlik a 6ás. Doni mikor kapja? Hogy van a kicsi fiad, miket csinál mostanság? Még mindig olyan jó kisfiú, mint a talin volt?

Oxi!
Akkor lehet, hogy most tényleg a tengerpartra kéne menni, nem tudod átverni a kis testedet. Kép Na jó, gondolom, szívesen tennéd, csak nőjjön kicsit Vikóca. A bíztatást köszi alvás-ügyben, én is azzal bíztatom magam, hogy ez csak egy ilyen időszak, és hamar el fog múlni. Én már olyan kíváncsi vagyok a csajodra, hogy csak na! Most meg tudjuk csinálni a fényképet is. Kép

Eszti!
Így akkor Ti is tudtok jönni a talira, ugyi? Kép

Pocak!
Babakocsi bejött, csak kinőtte Vincenzó. Hát ezért kapott egy jó nagyot, csak most nekem kell megszoknom, mert ez három kerekű, mindegyik fix, egyik sem bolygós, ezért máshogy kell kanyarodni. Meg nagyon nyikorog.

Csajok!
Babakocsi-kerék-nyikorgásra mi a gyógyír? Valami olaj?

kistudatlanfic. Kép
ficánka

Én sajna nemtom Lindi számát.

Zsanci!
Szegény srácaid! Oltás: fúúúúúúúúúúúúj! KépKépKép Tényleg nem tudott Borisz lábra állni? Ez nagyon durva!
ficánka

sziasztok,
rossz hír:nekem nem jó a szerda,tudjátok,szerda a szállítós nap lett ezért nem tudok mayába se menni soseKép Kép Képha mégis kitatálnék valami megoldást beesek,de reggel indulok pestre,nem akarom meg nem is tudom a gyereket egész nap cincálni magammal.Kép

és még van jó sok rossz hír csak nem akarom itt leírni,ezért most depizekKépés olvasok én,csak depimbe nincs kedvem hozzászólniKép Kép Kép

holnap mmr oltásKép Kép Kép

semmi jó nincsKép

zsána,
sztem már nem lesz gondj,aggódj továbbKépde minden ok,ha gáz lenne már észlelted volna!!!!!!

gigi
Vendég

Sziasztok!

Köszi a szopis tippeket. Főleg akkor szoktam levenni a ciciről, ha érzem, hogy csak a bimbót csócsálja, mert az nagyon fáj, és újra próbálom a szájába adni. Általában sikerül is. Kép Most próbálkoztam a fejéssel mert nagyon fájt a cici, 25 ml sikerült. Az elsőre sok vagy kevés? És ha a mellem felső része fáj a tejöblöknél akkor muszáj kifejni, mert be fog gyulladni? Mit gondoltok?
mkatus

Fic: Inkább zsír. Grafitos a legjobb Kép Ideiglenesen WD 40. Kép

Gigi: Ne depizz, süt a napci! Olvass minket, attól jobb kedved lesz, és morogj nyugodtan velünk, rajtunk elfér Kép

Oxi a műszaki Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Gigi,
na nedepizzémá! van jó: süt a nap! Kép és én szeret te! Kép na?

Katus,
enyém fiacska is ezt a csócsálást csinálta, bimbóm ki is sebesedett még a H-ban, ezért kapott cumikát. Masszírozd a cickódat, muszály kimasszírozni a fájást, mert ha begyullad, az nagyon szr, én tudom, mert nekem úgy lett sajna. Van csomó? És szoptass ezerrel!

Oxi,
köszi a tippet Kép most látom, hogy Te is a napocskával bíztatod a mi Giginket! és olyan zsírt hol kapok? tán a dm-ben fellelhető? ja, és én is megyek sétázni, csak az Andrássy útra nem nagyon tudok eljutni.

cupp,
fic.
ficánka

voltunk úszni délelőtt, ezért most mind2-en hullák vagyunk, vagy mondjak inkább 4-et, Recca, Benke?
még a keddi fáradság se ment ki belőlem, erre most a víz mindent kiszívott, az előbb menet közben hagytam el a papucsomat...

Katus, én is gratulálok! majd meséld el, hogy szültél, és tegyél fel képet is!
a cicifájás sokaknál van, már pusztán a szoptatás és a tejtermelés tényétől. de előbb-utóbb mindenkinek elmúlt, és ez megnyugató. a fejést nekem is kezdetektől fogva ajánlgatták, amire én magasról... amíg egyszer csak be nem durrant az egész Kép szóval legalább az első időkben hasznos a fejés, hogy ezt elkerüld, meg több tejcsit is termelsz tőle a babádnak, ami még jobb. a 25 mili elsőre tök jó!

ugye egy ciciből szoptatsz? próbálj meg arra figyelni, hogy azt az egy cicit minél jobban leürítse a baba, és akkor gond nem lesz
szerintem is kár felkelteni szopizni, majd felkelti az éhség Kép te meg pihenj, amíg ő alszik! Kép

család: ne törődj velük. nekem a saját apám mondta az első unokájára, hogy bandzsa meg hogy villás nyelve van. ne félj, jó darabig nem jött be a lakásba. viszont a kórházban nem úsztam meg: este szültem, másnap reggel 8-kor apám hívatlanul ott állt az ajtóban, hogy vigyem ki megmutatni a gyereket. mire kiértem a folyosó végére, már a bokámon csorgott a vér és a csecsemősök tolták vissza utánam a gyereket...
na, milyen rémes sztori. inkább örüljünk a napsütésnek

ledőlök picit
Isti ma 4-kor ébredt - biztos azért, mert alig vacsorázott
aztán meg alig reggelizett
napok óta úgy kell tömni, sose éhes igazán
talán túl gyakran vagy épp rosszkor akarom etetni?

Moose, tök jó, hogy megint vagy rendszeresen. nekem nagyon hiányoztál, mikor a filmet forgattad.
De most meg hová lett Kisün?

votiv 8)
votiv

Gigi, mi az a sok rossz hir?Kép

Votiv, jo pihit! Ahogy olvasom, Radfér! B. sem éhes soxor, de én tömömKép

Fic, Oxi: jo setat! Mi is megyünk nemsokara, csak elötte kigányolom a házat, mert este jön anyos. Holnap jön velünk Miskolcra, segit babysittelni, amig en suliban vagyok. Suliiii, juuuuj...

KépKép
fibi

Lanyok!
Nektek van termótok? És meleg marad benne a tej? Mert en egyszer probaltam, de par ora alatt kihűltKép Nem tudom, hogyan vigyek holnapra tejet B-nak... Vigyem hütötaskaban, aztan ott valahol meleg vizes csap alatt fel tudjak melegiteni???

KépKép
fibi

Üzentem Lindinek,de még nem reagált.

Fibi!

termoszra gondolsz?Mennyi ideig kellen melegen tartani a tejet?
Cumisüveg melegítő ami szivargyújtóról müködik?Ez hosszú úton praktikus dolog.

Juc
20170114224602

Bogárkának mél is ment, de ide is leírom, nem tudunk menni szerdán, suli van, épp akkor épp gyermekirodalom, szóval valami közünk csak lesz a gyerekes (babás?Kép) témákhoz.
Ma megjártuk a várost odavissza Eszterrel röpke 4 óra alatt, ő a hős, én meg az izomman. Woman? Kép
neet
neet

Izomwoman!

Én sajnálni szerdaKép

Juc
20170114224602

ha már Giginek és Neetnek se jó a szerda, ne legyen inkább csütörtök?

votiv 8)
votiv

Csajok,
arik vagytok, de hozzánk ne igazítsátok a talit, mert bár nagyon szívesen mennénk, de semmi se tudok előre, ha épp nem suli miatt loholunk, akkor más miatt, ami a suli miatt elmarad. Szóval tali legyen bármikor, és igyekszünk majd ahogy tudunk, ha más nem, majd legközelebb.
neet
neet

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Votiv, Kisun itt van valahol, irta mar hogy jo neki a szerda. De tenyleg nem tul kozlekeny. Mondjuk neked pont egy szavad sem lehet, mert honapokra meglogsz, ehhez kepest az, hogy en penteken irtam, aztan meg hetfon, nem is nevezheto eltunesnek. Es Kisune sem. Tenyleg, bevezethetunk egy uj mertekegyseget, legyen a neve Votiv Kép 1 honapra eltunes = 1 Votiv Kép akkor nalam es Kisunnel most max. 0.66666667 Votivot merhetunk, nalad viszont mar 2-3 Votivot is mutatott a mermomuszer...

Bogarka, Zsebi, semmi gond. Probaljuk most ki Zsebiet, aztan legkozelebb (tavasszal) kiprobaljuk az en ismerosom. Szerintem ketto sok egyszerre.

De tenyleg, akkor most szerdan delelott a jatszohazban vagy delutan Bogarkanal? Irjatok mar meg a gyengebb szarvasok kedveert, nem birom kovetni!

Fibi, szerintem meleg-, sot forroviz alatt sem lehet semmit megmelegiteni. Csatlakozom Juchoz, szivargyujtos melegito, vagy konnektoros. Sot, van olyan is, ami termosz es szivargyujtora csatizhato melegito "egyszemelyben", a Tefal gyartja, sokhelyen kapni. Mondjuk meg nem probaltam, de mar kineztem magamnak. Ja, es szerintem Fiestat vegyel, az rulez! Raadasul olyan szepen alliteralnatok: Fiestas Fibi Kép
moosejaw

NA akkor akit érdekel:
megint van akció a portugál ruhás oldalon, mondjuk, ez egy másik oldal, de én már rendeltem innen is.
Itt a link a babaszobáról, itt minden infó fenn van:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=73621
zsebi2004

Moose,
Az én ismerősöm nem tud jönni, úgyhogy jöjjön a tiéd!!!
zsebi
zsebi2004

Szerintem Proone nincs is itt, irt egy scriptet, ami ketnaponta beszurja a linket, o meg Seychelles-en napozik Kép

Zs, remelem semmi baja Bnek. En is fraszt kaptam volna. Ezek a r.h.dt kicsi panellakasok, hogy muszaj az embernek ilyen helytakarekos izeket venni, mint emeltes agy... en 13 evesen kezdtem fenn aludni. A nagyim nagyon aggodott, hogy le fogok esni, ugyhogy felragasztottam egy papirt a plafonra, hogy mikor felebredek, elolvassam, hogy fenn vagyok, mielott felkelek Kép de mivel neonfilccel irtam (merthogy soteten is lassam, ugyebar) ezert nappal nem tudtam elolvasni Kép de nem volt semmi gond. Es imadtam fenn aludni meg olvasni. Kicsit kulon kuckom volt igy, pedig 50nm2en hat ember, hat eleg huzos... Aztan mikor tesom megorokolte, asszem o csak 10 volt, nala sem volt gond. Dehat B meg picike tenyleg. Jaj szegenyke!
moosejaw

Jo, de most akkor szerda delutan Bogarkanal?
moosejaw

csajok,
zsebi okosKépha végeztem megyek a talira csak egyedülKépúgyhogy miattunk se tegyétek át!!!!!!

zsebi,
mailtem

gigi
Vendég

igen, termoszraKép hat mondjuk 5-6 oraig kellene melegnek lenni
hu, ilyen melegitöt mar nincs idö beszerezni, de hülye vagyok, miert nem kerdeztem elöbb?Kép
azert köszi, legközelebb veszekKép

KépKép
fibi

Moose, Fiestas Fibi, kiralyKép A Forddal ugyis elegedettek vagyunk (apjuknak Mondeo vanKép

Akkor Fibi=8Votiv, én 8 honapra tüntem elKép Csak a különbség, hogy észre sem vette senkiKép

Balint elaludt az udvaron, erre a szomszéd elkezd fúrni.... a roh@dt kib.... sdfhjhguiebvk!!!

KépKép
fibi

Gigi, dejo! Kép akkormostmar jobbkedved van?

Jaj, Zsebi! Az jutott eszembe, hogyha te dolgozoba mesz, akkor fogsz tudni velunk beszelgetni? itt: ketsegbeesett szmajli

Egyebkent a forgatas egyre durvabb, ma tobb orat ebren voltunk, es apa is azt mondta, hogy mostmar ennek veget kell vetni, mert olyan erosen rugdos (plane ha ebren heppineszbol ugral ezerrel), hogy makunk van, hogy meg megvannak a szemeink meg a fogaink... nem is ertem, miert csak azt irjak mindenhol, hogy milyen veszelyes a babara az egyuttalvas, mikor egyevesnel mar inkabb a szulore nezve veszelyes, komolyan! ugyhogy ha napokig vagy hetekig (hu, azert azt csak nem?) zombi leszek meg egy szornyu sirnihagyo, akkoris megtanulja, hogy a sajat agyaban kell aludnia es kesz! majd tudositok.
moosejaw

Fibi, eszrevettuk! de mentunk volna erted hovais, hogy mernemirsz? egy csomo mindenki eltunt mar pl. Claudia, Kajaman (szegeny mondjuk nem veletlenul), ujabban Murr stb.

Gigi, mar epp akartam irni, hogy rendelunk am egy csomo olyan izemicsodat szerdara Bogarka cimere, amiket kiszallitasz! Kép Kép (Jucus, tokjo am ez az izemicsoda. Szeretem hasznalni. Milyen szavaid vannak meg?)
moosejaw

Moose, Szadára Kép
meg Manos is eltünt, bar vele mélezek.

KépKép
fibi

eltűnt Borri is, és Kókuszdió, bár időről időre feltűnik, eltűnt BKriszta, a másik Kriszta Miskolcról, aztán Pipocs. Még ki??? Edömér.
FORRÓ NYOMON...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Igen Zs, epp akartam folytatni a felsorolast. Meg Juji is. Meg Zozi. Es egy eve meg masik Gigink volt, o is eltunt. Szal toksokan.
moosejaw

Meg Pesztus, meg Bcickany (aki vedoneni)...
moosejaw

Moose,

Van a mh-n net (már írtam is onnan a múltkor.... Kép ), inkább az a kérdés mennyire lesz időm, bár ismerve magamat, rátok biztos fogok szakítani időt.
zsebi2004

Sziasztok!

Szerdát mi még meglátjuk! Most épp égnek áll a hajam! Timi ma már legalább 20X eldőlt a kiságyban és a járókában! Hol az orrát veri be, hol a fejét! És egész nap nyűgi! Ha meg lerakom aludni, akkor már térdel is fel a kiságyban, aztán az álmosságtól elengedi és puff, kezdődik előlről!Kép
Pár napja egyszerűen nem tudok kikapcsolni, olyan feszült vagyok! Hiába fekszem le kicsit, csak kattog az agyam és úgy érzem szétrobbanok!

A szobaátalakítás sem akar összejönni! Áll a kupi egyelőre, azt sem tudom mibe fogjak! De valahol mindjárt elkezdem...

Fibi!

Akkor Bálint ezek szerint mégsem hagyta ki a mászást, csak felcserélte a felállással! Akkor már Te is rohangálhatsz utána!Kép

ILdi
ildi76

Tényleg mennyien eltűntek! Kép
Csak most, hogy írjátok a neveket ugranak be az emberek.
Volt egy Vollardunk is, nem? Meg Lenocs, akivel majdnem ugyanakkor szültünk...

Kriszta13-at láttam a miskolci topicban, úgy tűnik feladta, hogy Miskolcról ide ugorjon el szülni...
Pipocs meg a nyári babákban ír többnyire (bár az átköltözött a családinetre), de írhatna ide is, mert hiányzik!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Igen, a masik Gigi küldött is nekem egy könyvet postanKép ÉS emlékszem, h Olivér nevü kissraca születettKép

Ildi, még nem mászik, csak kuszik, de mar szaladhato lassan tenyleg. Az elöbb is nagy csönd... odanézek, mar a fiokot akarja kihuzniKép

KépKép
fibi

Gigi!!!
Mindenképpen kell, hogy gyere a talira!!! Itt vár a padlizsán!!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi csajok a tanácsokat. Próbáltam fejni meg maszírozni, de elég kemény még így is, de a picurka is tudott segíteni. Akkor meg is könnyebbült egy kicsit. Kép A kisebesedésre tényleg jó az anyatej, és a szabadon hagyás. Igaz, hogy átázik egy kissé a pólóm, de legalább a szopi nem fáj annyira, mint tegnap, mosni meg lehet, nem? Kép Szóval köszönöm a sok segítséget... Kép
Pusz
mkatus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?