Sziasztok!
Duduklynak Hatalmas Gratula
Már megint megy a mosógép
De ma nem kell főznöm
Erhard most még szundizik
Rokica!
Sajnálom, hogy Zsuzsa Baba nem tud egy kicsit "cumizni" a cicin. Pedig nincs annál nyugtatóbb.
Erhard is mindig a cicimen "cumizik", de nem is kell neki sok idő, hamar kiköpi és elalszik.
Érdekes, ilyenkor nem büfizik. Nem is keltem fel, de csak akkor bukik ha fent van. bár mindig oldalra fektetem, hogy elkelrüljem a bajt.
Erhard is velünk alszik.
Viszont a kiságyban is elvan. De persze nem mindig.
Állítólag addig nem kényeztetjük el míg kialakul a biztosnágérzetük. Addig lehet vele aludni. Gondold csak el, eddig szűk, meleg helyen volt, most hirtelen minden olyan nagy tágas és még "huzat" (légmozgás) is van

A másik, hogy még igazából nem is lát és még ez is fura lehet neki.
Még nincs biztonságérzete.
Nekünk van az az elborulásgátlónk vagy mi. A kiságyban mindig abba tesszük be a bukás miatt. Nem is sír, mert szűk helyen van és jó melegben.
A TV egész nap megy, zajok folyamatosan vannak.
Most a nagyágyban fekszik egyedül és már jól viseli a tágas helyeket
Mindjárt lefotózom.
Benianyu!
Csak félszavakból olvasom, hogy volt valami baleset.
Bocsánat, de nem igazán volt időm visszaolvasni.
De én is levontam a következtetést, hogy jól vagytok és EZ A LÉNYEG!
Ruha:
Erhard olyan pici (én örülök is), hogy még az 50-es rucik is lógnak rajta
Most kezd 1-2 egy kicsivel szűkebb lenni, de még azért rámegy szorítás nélkül
Megann!
Erhard 2720g-al született. A kórházi zárójelentésre az van írva, hogy távozási súly 2580g.
Én nem vagyok ennyire biztos benne, de kb ennyi lehetett. Mert délelőtt még 2500g volt. De nem számít. Tegnap lett mérve és 2800g.
Szerintem maximum a kórházzal együtt 2 hét alatt "visszaszerzi" a születési súlyt.
Sajnos a lábkattogás ügyben nem tudok semmit
Viszont Erhardnál még mindig fennáll a kényszertartás a fején
Pedig tornázunk rendesen.
Bízom benne, hogy elmúlik!
Zsofy!
Gratula a kocsihoz
Kép?
Lilla "csomag" Zabálni való
Lányok!
A szülés tök kiszámíthatatlan.
Én egy héttel előtte már 1 ujjnyira tág voltam.
De még a vajúdás első óráiban sem volt lent a baba!
Tehát ez nem jelent semmit. Talán az utolsó 4 órában jött le, mert akkor már tolófájásaim voltak csak nem voltam tág. Lett egy kis dagi is a fején, de az elmúlt. Meg is ijedtünk a daganat hallatán, de megnyugtattak, hogy az sok babánl előfordul a hosszú vajúdás alatt. Tényleg nem is láttuk. Mert miközben vizsgáltak, a fejét kitapintották és hiába volt jó helyen a buksija ha nem fért ki
Csak azt nem értem, hogy akkor miért kellet még 3-4 órán át kínozni a Babát. Én jól bírtam, de szegény Erhard jól megszenvedett. Talán ezért is olyan kis hálás, hogy nem sír és nyugodt Baba. Tudja, hogy menniyre szeretjük
Na jóó, mindenki szereti a Babát és mégis vannak sírósabbak. De az a lényeg, hogy jól van és itt van velünk
Jucc!
Én még a mai nap is elbőgöm néha magam.
Pedig tuti elkerül a depi
Na megyek teregetni.
Felteszem a most készült képet
További szép napot!
Sziasztok!
Angelani