A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? 09. 08-án volt az első inszeminációm, letelt a 14 nap, a teszt negatív lett. A menszesznek mikor kellene megindulnia? Ha nem indulna meg, mikor teszteljek újra?
capika

BabcsibeKép
Halihó! Tudod, hogy én is úgy döntöttem, hogy most sikerülKép És Piroska még nem érkezett megKép
Ki tudja? Lehet még belőle vmi, nem?
gtünde

BabcsibeKép
Ez a Tüncsibe akár szitkozódás is lehet, pl.: Menj te a Tüncsibe!Kép
gtünde

Capika

A doki mit mondott, mikor menj vissza? Szerintem még várhatsz pár napot. Aztán, ha addig sem jön meg, tesztelj újra? Milyen tesztet használtál. Lehet, hogy nem volt elég érzékeny.
gtünde

Amica

Szerintem várj ki egy olyan pillanatot, amikor mindketten nyugodtak vagytok. Próbáljátok végiggondolni, hogy mi szól egy újabb baba mellett és mi ellene. Beszéljétek meg alaposan a dolgot. Ne döntsetek elhamarkodottan. Remélem, a férjed is bele fog menni a dologba, ha meg nem, akkor is ott van a már meglévő két gyerkőc.Kép
gtünde

Tüncsibe
Te ne menj a tüncsibeKép! Szerintem olyan aranyos a Tüncsibe, nem? Neked nem tetszik?

Hajrá-hajrá!!! Nanyadik cn.-on vagy? Akkor már csak én maradok le?Kép Akkor most én is eldöntöm, hogy ebben a hónapban sikerülni fog! Eszem a clostyt meg a bromot meg a duphastont...höhöhö...meg tesztelgetek, ja meg még mit is kell csinálni?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Mili

Itt egy halom drukk: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++Kép
Aztán rendesen felhasználni, nem elpazarolni.Kép
gtünde

BabcsibeKép

Hát hőmérőzniKép
gtünde

Babcsibe

Hát még csak ma vagyok a 25. cn-on, de múlt hónapban ilyenkorra már megjött, és már előtte is rózsaszínezgetett. Sajna, a pocim néha fájdogál, úgyhogy nem tudom.
gtünde

Noi!

Nem jöttél a hírekkel! Most mi van?
gtünde

Jiny

Mi volt a dokinál?
gtünde

TüncsibeKép

Ja ige, hát hőmérőzni! Persze!Kép

Hajrá-hajrá!! Megy a millió drukk!!!!Kép és babatapasztó:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hoé, Jiny
Csatlakozom, mi a helyzet?

Kép

KépKép
babcsi

Nem Hoé hanem NoéKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsibeKép

Nem is értettem, ki az a HoéKép
Húúú, már érzem is, ahogy tapad a babaKép
gtünde

Ágimama Kép
Én nem simerem a nyírőt, de itt talán többet tudnak segíteni: https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/1393.html?1127222482

Ötyecsibék Kép
Ezen a "menj a Tüncsibe" szitkon jót nevettem.
Telefonáltam is gyorsan babaországba, egy édes kislány vette fel. Mondtam neki, hogy "menj a Tüncsibe". Remélem útnakindult és hamar odaér Kép

BabcsiKép
Nem hívtad fela dokoidat, hogy ilyenkor mi van?

wish

Olyan rossz, mert már félek WC-re menni. Mindig azon izgulok, hogy na most biztos pircsi lesz a papíronKép
gtünde

WishKép

Ez nagyon jóKépKép Köszi!Kép
gtünde

Affene, a Monk már elkezdődöttKép
gtünde

Phú, mégsem késtem leKép
gtünde

Babcsibe

Amúgy hogy áll a házatok? Mikorra lesz kész?
Írj már lécci egy kertméretet nekem. Esetleg e-mailben küldd el a rajzát.
A mi telkünk majdnem 2000 m<sup>2</sup>. Lesz jó sok helyemKép Főleg, ha üres maradKép
gtünde

Wish
hahaha..ez jó! és reméljük megy is a Tüncsibe!Kép

Nem hívtam mert ma de. rendelt csak és mire láttam mi van már nem volt bent sajna. Remélem elmúlik mert 18-20-ig volt meg aztán egy nap szünet és ma egy pici, szóval remélem csak utózönge. Ma már bevettem az első clostyt és ha holnap már nincs piri szedem tovább a duphastont. Hétfőn beszélek a dokival és kedden van UH. Veled minden o.k.? Mikor is van a nagy nap októberben?

Tüncsibe
A kertünk picike de azt is szépen meg lehet majd csinálni. Majd rajzolok egy tervet róla és kertészkedünk együtt!!!Kép 2000m2 az szuper, ott már lehet mindenféle szépet ültetgetni!!!
A ház készülődik, ma a villanyszerelők solgoztak és remélem okt. végefelé már burkolnak. Elvileg november végére kész lehet, szeretnénk már ott karácsonyozni!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Este hétre kell mennem a dokihoz! Viszont fucsa dolgokat tapasztalok. Fájogat a pocim még mindig. Viszont fehér túrószerű folyásom van, de nincs szaga. Nekem ilyen sosem szokott lenni. Kezdek megilyedni. Szerintetek ez mi? És még csak nem is barnázok!

KépKép
jiny

Csajok
Akartam kérdezni, hogy ez a clostibegyt, hogy működik. Öt nap alatt megnöveszti a tüszőket és lesz több nagy tüsző és a domináns reped meg? vagy hogy történik? És ha több nagy lesz akkor a többivel mi lesz? felszívódik vagy azok is megrepednek? Szóval lehet, hogy butaságot kérdeztem de fogalmam sincs róla.Kép

Kép

KépKép
babcsi

Ja és a hőm még mindig 36.9. De akkor miért fáj a hasam??

KépKép
jiny

Jiny
A terhesség jelei között is felsorolják a bővebb váladékozást de a doki biztos vesz azért kenetet mert ha egy kis gombás fertőzés (aminek lehet szintén ez a jele) akkor kúppal elmúlasztható. Ne aggódj túl sokat szerintem nem lesz semmi baj. De lehet ám, hogy csak a babuci miatt van!

Kép

KépKép
babcsi

A pocifájás is lehet a babucitól!!

Kép

KépKép
babcsi

Ma a koleganőm közölte hogy annak örüljek ha nem vagyok terhes, mert hogy úgy se lenne egészséges. Ez kicsit rosszul esett, bár van benne némi igazság a férjem betegsége miatt. De így azért mégsem lehet babát várni!

KépKép
jiny

Babcsibe

A closti a tüszőképződést segíti elő, általában több tüsző is lesz, amik - gondolom - meg is érnek. Gyakrabban is fordul elő ikerterhesség, mint normál esetben.Kép
gtünde

Jiny

A kolléganőddel ne foglalkozz. Mi baja a férjednek? Ha nem vagyok indiszkrét. Én nem hiszem, hogy az ő betegsége miatt a baba is beteg lenne. Persze attól függ, neki mi baja.
gtünde

Három éve diagnosztizáltak nála nyirokrendszerű rákot (rosszindulatú). Az őssejt-transzplantációnak hála lassan egy éve tünetmentes, de csak 10 év után gyógyult hivatalosan. A rengeteg kemoterápia sterilizálta. Elvileg. De hátha vannak még csodák. Az orvosok szerint az is az hogy él... és tünetmentes.

KépKép
jiny

De most ő is úgy érzi hogy esetleg sikerült ez a babó. Nagyon várja már. Kép

KépKép
jiny

Jiny

De ha mégsem steril, akkor a spermiumok egészségesek? Mit mondott a doki?
gtünde

Hát Pécsen ahol a transzplantációt csinálták azt mondták hogy nem javasolják, mert lehet hogy nem lenne egészséges. Ezért kezdték egyből a lombikot. Viszont itt Szegeden azt mondta az orvosa, ha sikerül a baba és megtapad akkor semmi baja se lesz. Õ inkább attól tart hogy magától soha nem fog sikerülni. Szóval orvosi szempontból mi lennénk a csoda... Kép

KépKép
jiny

Jiny

Remélem, orvosi csoda leszKép Nagyon szorítok.
Tudom, hogy ez elcsépeltül hangzik, de tényleg nagyon-nagyon szorítok Nektek!
Hogyhogy Pécsett csinálták a transzplantációt?
Ha megjöttél a dokitól, írd meg mi a helyzet.
gtünde

Tüncsibe
Ikerbabák! Az jó, akkor több babucim is lehetneKép

Jiny
Ne foglalkozz a rosszindulatú emberekkel! Hogy lehet ilyet mondani? Ha a baba megtapad akkor miért ne lehetne egészséges. A férjed betegsége örökletes a családjából? Nagyon sok örökletes betegség van de az nem azt jelenti, hogy a babuci is beteg lehet később!
Nagyon drukkolok nektek, hogy meglegyen a babucival a nagy boldogság és ne is gondolj az ilyen csúnya kijelentésekre!

Kép

KépKép
babcsi

Jiny

Nem azt mondtad, hogy egyre jobbak az eredményei? vagy rosszul emlékszem?
Megérdemlitek a boldogságot és meg is lesz!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe

Bizony-bizonyKép Nekem is eleinte 2-3 szép tüszőm volt, most viszont csak 2, abból is az egyik kicsi volt. De az a lényeg, hogy egy legyenKép
gtünde

mármint a kiskatona eredményei...

Kép

KépKép
babcsi

Tünde! Ilyen transzplantáció az országban két helyen van Pesten és Pécsen. Nagyon sokba kerül a teljesen steril szoba kialakítása. Várólista van, mi nagyon gyorsan sorba kerültünk.

Már nagyon várom hogy mit mond a doki!

KépKép
jiny

Babcsi! Nála nem csináltak semmi vizsgálatot. Papírunk van róla hogy sterilizálta a kemo. Ennyi a Kaálisoknak elég volt. Meg hogy a pécsiek nem támogatják a természetes teherbeesést.

KépKép
jiny

Jiny
értem, akkor rosszul emlékeztem. Megy a sok drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és feltétlenül írjál mikor visszajöttél a dokitól!

Kép

KépKép
babcsi

Jiny

Már csak egy óra van 7-igKép
gtünde

Babcsibe

Még nem löktek el a géptől?Kép
Mi újság a sulival? Mi jókat fogsz tanulni?
gtünde

Tüncsibe
Még nem de hamarosan ellöknekKép Ahogy végignéztem a tananyagot számvitel, matel, közgazdaságtam, marketing, statisztika stb. höhöhö...nem lesz egyszerűKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe

Ez elég rémisztően hangzikKép Habár én a matekot mindig szerettem, de a többi...Kép
gtünde

Tüncsibe
Én a matekot nem szerettem csak néha ez tanárfüggő is volt. Én humán beállítottságú vagyok ezért a rajz, ének, torna, magyar stb. áll hozzám közel, de ez van. Most megmutathatom, hogy egy kis kitartással és hangyányi agyammal mire vagyok képesKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe

Én meg pont nem humán beállítottságú voltam. Leginkább semmilyenKép Na jó, matekből mindig is jó voltam, meg szerettem a rajzot+angolt. De itt ki is fújtKép Töri - számomra megtanulhatatlan, magyar - hááát, nem az én esetem.Kép
gtünde

Tiza, Tündi30

Hol van Pécsett 4D UH? Nem válaszoltatokKép
Tündi, ti nem ma voltatok dokinál? Mi volt?
gtünde

Tüncsibe
Most megyek fürcsizni, aztán szerintem jön haza apa is lassan, azért ma még megpróbálok benézniKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe

Jó fürcsizést, aztán ha nem jönnél, akkor meg jóccakát!Kép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?