A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogarka, koszi. Gyengebb szarvas vegre eszrevette, hogy meg delelott megkapta a melt... akkor megkerdezzem a turkalos ismerost? es mondjuk max negyevesig hozzon nemnyari cuccokat?
moosejaw

Bogarka, hanykor lesz a tali? Bocs, ha irtatok, de nem fogtam felKépKép

Huu, de fini ez a Pilota Perec, miattatok bünözök most, nem birtam ki, hogy ne vegyekKép

KépKép
fibi

Mkatus!

a masszírozást megmutatta neked szakember? mert nem igazi masszázs ám ez, mert az jó! Kép 3 ujjal kezd el körkörösen nyomni a kemény csomós gócpontot (fájni fog, előre mondom!!!), gyakorolj rá kb. (le fel engedéssel) 5 mp-ig nyomást, majd felemelve a kezed (és nem arrébb húzva) menj a következő csomóhoz. előtte forróvizes zuhannyal lehet segíteni, ha van kádad, hajolj fölé, és csak a melledet kell vizezned. figyeld nagyon, hogy piros folt ne legyen, ha mégis, akkor 3 mp-re tegyél rá jégkockát!

ancsipancsi

<font color="0000ff">Sziasztok!

Nonniról tud valaki valamit? Már meg kellett, hogy szülessen a babája!

Dora!
Betettem a képet Katiról.</font>

KépKépKépKép
proone

[color=#0000ff]<center>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Moose!
Kép Bár úgy lenne!
Az a 'baj', hogy annyit írtok, hogy nem tudok visszaolvasni... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Meg volt egy Virág78, aki ha jól emlékszem dúla volt. És Sisotris. És Babarózsa. Kép

Ancsi: Jéééé, nekem egész biztos nem így tanították a mellmasszírozást... de én már nem emlékszem rá... Kép

Fibi: Olyan melegítőizét bárhol vehetsz még akár ma is, mi is az utolsó pillanatban vettük anno a MegaToysban. Nem Tefal, de mindegy is, működik, az a lényeg Kép

Fic: Kapni? Nálunk a sufniban "terem", nem tudom, hol vette apa, de megkérdezem, ha gondolod. Biztos nem a DM-ben Kép

Fibi, nem mondod, hogy itt laksz a szomszédban? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moose!

Még van de az csúnya.Akarod?Nagyon csúf!

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Visszakerestem pár napot, hogy hozzámszóltatok-e. Kép OK, írok magamról, ezt kértétek.

Voltunk szeptember elején egy hetet Olaszországban, végig izgultam egy kicsit, mert pont akkoriban vagy 3 napot keményedtem szinte folyamatosan. Aztán abbahagytam, lehet, hogy kissé kikészített a 12 órás autóút. Bár hazafelé kutya bajom sem volt az autózással.

Védőnénim változott, mert körzeteket kutyultak, el akartam menni hozzá, de ennél az újnál időpontot kell kérni, az a módi, úgyhogy jövő hét szerdára kaptam időpontot.

Ultrahangon és orvosnál ma voltam, azt idemásolnám, mit írtam a téli babásoknak erről:
Sziasztok!
Megjöttünk az ultrahangról és az orvostól.

Ultrahang adatok:
BPD 7,57 cm
OFC 9,75 cm
HC 27,42 cm
APD 8,65 cm
TAD 8,68 cm
AC 27,22 cm
FL 6,15 cm
Becsült súlya: 1733 g

Fejvégű fekvés, fundusban tapadó placenta, átlagosnál kevesebb magzatvíz. Ép koponyaszerkezet. Hiánytalan végtagok. Gyomorban, hólyagban folyadék. Norm. vesék. Épnek látszó rekesz. Norm. flow, nem centr. ker. A. uterinakon kdm. nincs. 3 hét múlva kontroll jav. Az érvényben lévő szakmai protokoll alapján vizsgálva durva rendellenesség nem látható.

Menzi szerint 30+2 és nov. 29 a kiírt időpont
UH szerint 31+6 és nov. 18 a kiírt időpont

Mivel a múltkori UH is nov. 18-ra írt ki, a doki is átrta a naptárában az időpontot, bár az orvosi véleményen maradt a nov. 21.

Az átlagosnál kevesebb magzatvízre a szonográfus azt mondta, hogy arra utalhat, hogy nem jó az oxigénellátottsága a babának, ezért megnézte a keringést, de azt jónak találta. De azért 3 hét múlva kontroll.

4D-zni most nem nagyon tudtunk, mert Babó elbújt a medencémben, nagyon lent is olt a feje és nagyon közel volt a méhfalhoz, ezért csak 2D-ben láthattuk az arcocskáját. Képet sem kaptunk. Mindjárt megnézem a DVD-t, hogy milyen képet tudnék leszedni róla...

Orvos azzal fogadott, hogy mostanában úgy tűnik ez általános jelenség, hogy kevés a magzatvíz. &Otilde; azt mondta, hogy lehetséges a placenta öregedése miatt (ami a cukorbetegség következménye is lehet), de lehet egyszerűen az időjárás miatt is. Kérdeztem, hogy az nem lehet-e baj, hogy esetleg keveset iszom, de mondta, hogy nem tudnék olyan keveset inni, nagyon szomjaznék, ha amiatt lenne.

Cukorprofilomat rendben találta, továbbra is maradjak a 220 g diéta mellett.

Én még nem lettem szülésznőhöz küldve, rákérdeztem, de azt mondta, hogy majd a 36. héten küld hozzá.

Október 13-án megyek újra UH-ra és orvoshoz.

Képek itt: https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=639290#POST639290

Megpróbállak mostantól (megint) olvasni titeket és nem lemaradni. Kép

Jön ma valaki AquaNatalra, egyáltalán van köztetek még kismama..? Kép

Pussz!

Proone
30+2 (31+6)</font>

KépKépKépKép
proone

Oxi, Te HOL????

KépKép
fibi

Fibi!
15 óra Kép Tudod egyáltalán, hogy hova kell jönni??? Ha nem dobj egy mélt a profilomban található emilcímre Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Képzeljétek Doni ma megkapta a 3 hós oltást, és a szúrás pillanatában nyikkant egyet, de 10 másodperc múlva már vigyorgott Kép! A dokibácsi azt mondta úgy tűrte, mint egy angol lord Kép
Szerencsére eddig még nincs semmi hő, reméljük nem is lesz Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok, bocs a zavargásért,csak idetévedtemKép
Proone, azt hiszem a tesómra gondolsz Nonnira,és igen 11 nappal ezelőtt megszületett a kisfia, 4003g-mal,50cm-sen,minden okés Velük, jól vannakKép.

Kép
seriff

Proone,
ugyanezen gondolkodtam, hogy van-e még másik pocakos, szinte annyira szétoffoltunk mindent, hogy már nem mernek jönni az újak. Régebben csak úgy potyogtak kifelé a babák, most meg alig alig, sőt.. úgyhogy neked kell javítani a statisztikát, hajrá!
Komolyan örülök, h nem most vagyok kezdő szentimrés... de annak is örülök, hogy régi motoros vagyok, és hogy jó a TÁRSASÁG!!! Kép
neet
neet

Éljen Nonni és a kisfia! Már akkor biztos otthon vagytok! Sok sikert a kezdetekhez! Seriff, kösz az infot!
neet
neet

Sziasztok!

Fibi, házassági volt, ünneplés is meg volt.Kép

Bogárka, nekünk is jó a szerda.

Nonninak gratula a babához!
zanza

Nonninak gratula!

Fibi: Én Fót.

KépKép
oxigen
Györköny

Bogarka, kösziKép Még nem tudom, hogy el tudunk e menni, mert én Pesten nem merek vezetni, igy a férjemen mulik... KépKép

Zanza, boldogotKép Én is pocakosan mentem férjhez, csak én aug végénKépKép

Oxi, ez tökjo, hogy ilyen közel lakszKépKép Gyanus is volt, hogy ennyire szép természeti környezetben laktok, hegy, meg erdöKép

KépKép
fibi

Sziasztok!
Ma egészen jó az alvókája kismukimnak, most is bealudt, mondjuk a karomban sikerült csak, de mindegy. Láttam rajta, hogy már nagyon szeretne elaludni, de nem sikerül, meg bújhatnékja is volt, és nekem is olyan jó, ha bújcsizik. Kép De most lecsempésztem a kanapéra, és vasalás helyett inkább netelek. Kép

Ildi!
Próbálj meg egy esti lazító fürdőt, mikor már Timi bealudt, hátha az segít kikapcsolni és ellazulni. Ajánlom a Kneipp pezsgőfürdő tablettáját, a citromfüves-relaxálósat, tegnap én is azzal füriztem, nagyon jóóóóóó volt!

Moose!
Én szeretnék Vincenzónak télire kezes-lábast, meg néhány rugit, vagy alvós zsákot. Most 68, télen sztem már 74 a méretünk, jó lenne, ha hozna ilyesmit. Úgy vettem észre, hogy mások is szeretnének télire cuccokat. Meg harisnyát. Szóval hozzon sok-sok cuccot, és akkor turiiiiiiii, már ha Vincenzó megengedi. Kép

Oxi!
Az a baj, hogy nekünk nincs sufnink. Kép Mert ott simán terem, azt elhiszem, biztosan apukámnak is van. Zapa hoz ma valamit, amúgy Vincenzót már nem is zavarja, simán alszik benne, csak engem zavar. Meg biztosan jót fog tenni a járgánynak is. Nekem tanította H-ban egy nagyon aranyos idősebb csecsemős nővér (azt hiszem, Erzsike - imádom érte!) a mellmasszírozást.

Bogárka!
De ügyes a Te kisfiad! Kép Remélem, az enyém is ilyen jól tűri majd. A 2hós után nagyon rítt, nagyon meg volt sértődve. Drukkolok Nektek, hogy ne legyen láz, minden legyen rendben! Kép

Nonninak gratula a nagy babájához!

Zanza!
Nektek meg a házassági évfordulóhoz! Kép Meg persze a "gyümölcséhez", Réka lányotokhoz! Kép
ficánka

Fic!

Köszi a relax tippet!

Eszti, Votiv!

Bocs, hogy még nem reagáltam a "fronthelyzet" kérdésre! Kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök! Az a helyzet, hogy nem tudtam mit válaszoljak, mert változó a helyzet! Most per pill jól megvagyunk, de rengeteget ront a helyzeten a hülye munkanélküliség meg a pénztelenség! Ha páromnak lenne munkája, szerintem semmi gond nem lenne!Kép Főleg e-miatt vagyok ki idegileg is!

Lehet, hogy holnap délutántól egy ideig nem lesz netünk,Kép de majd informálódom meg majd jelzek, ha tudunk menni a szerdai talira!
ildi76

Sziasztok!

Tobbnyire csak olvasni jutok a gep ele, ugyhogy valamelyest kepben vagyok, de az iras mindig elmarad. Hol az ember dolgozik a gep elott es sietnem kell, hol Kati surget.

Gratula Mkatusnak es Nonninak!
Katus, en nem fejek. Szopi utan nekem is csak keves jon, nem kinlodom vele. Meg egyebkent is lusta diszno vagyok.

Zanza, boldog evfordulot!

Ma aligalvos napunk volt, delutan ajult be par orara, addig en elszoktem - apara bizva a Katit -, vasarolni. Persze az osszes penzem a gyerekre koltottem.Kép De olyan cuki dolgokat vettem neki, persze abszolut nem celiranyosan Kép

Fic!
Holnap szívesen csatlakozunk egy setahoz szep ido eseten!

Moose,
Valaszolok am a levelre, csak jussak gephez...

-Dori

ui: Egyebkent itt ulok a kanapen es szoptatok - latjatok, meg igy is tudok netezni! Najo, kell egy apa hozza, aki begepeli amit diktalok Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gratulálok Nonninak! soksok tejecskét kívánok a szép nagy fiának! hűha, nem lehetett semmi a szülés! ha van 1 kis ideje, elmesélhetné ám!

Neetnek mindenben igaza van. én is a szívemhez kaptam, mikor nemrég egy kismama itt Bálint Balázsról kérdezett, és előtte bocsánatot kért az offolásért...

szóval erről is beszélhetünk néhanap. sőt, a fél- és egyéves szülinapokra mindenki idézze be a szüléssztoriját, oksó?

Moose Votivjaival kapcs. nehéz ám soxor lépést tartani ekkora rengeteg irománnyal Kép
és mikor visszajöttem, már az egyik állásom lemondtam a 2 közül, amit a főállású anyaság mellett vállaltam... egyébként meg fóbiásabb vagyok, mint Woody Allen, és ha szarul mennek a napok, az első, ami kijön rajtam, a kommunikációfóbia - tudom, tudom, egy újságírónak ez elég durva, ne is mondjátok. mintha az orvos időnként elájulna a vértől... szal ezért se nehezteljetek, mert olykor eltünedezem - de mindig visszatérek, mert az jó Kép

votiv 8)
votiv

A fejéssel én csak azért kísérletezek, mert kemény a mellem nagyon, és nem akarom, hogy begyulladjon. De nagyon nehézkes... Kép Tényleg, muszáj, hogy szopi után kiürüljön a mell? Vagy nem baj, ha marad benne, csak kemény ne legyen, és csomó ne legyen benne?
mkatus

nem lehet, h a topik atnevezese valoban megoldana az off-dilemmakat meg az idetevedok kellemetlen erzeseit?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi: Ha gondolod, megbeszélhetjük, hogy elviszünk titeket a talira, ha apa nem ér rá!

Fic: Azt mondta apa, hogy autósboltban lehet kapni (ő a StartAutóban vette, abból több is van a városban), de ha szerdáig kibírod, akkor viszek Kép Vagy kedden a tornára.

KépKép
oxigen
Györköny

Katus, ha csomos es feszul a mell, akkor fejni kell, mert abbol tenyleg baj lehet. Nekem legfeljebb ejjel fordul ilyen elo, mert mostansag ritkabban szopizik ejszaka. (Mondjuk en akkor sem fejtem le, hanem atmassziroztam es reggel Kati megoldotta a helyzetet.Kép )

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

én szivesen megemlékezem a szülésemről...Kép bár már elmúltunk fél évesek! Kép
Katus!
fejni nem muszáj! sőt! csak lényeg, hogy ne gyulladjon be a mell...Kép ne legyen kemény és csomós!!! bár eleinte kemény a mell mindenképp, tehát ne legyen NAGYON kemény!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fic,
Elviszem az anorákot meg Brúnó kinőtt eladó ruháit azt is megnézheted ha gondolodKép
zsebi2004

De én szomorú lennék, ha más lenne a cime...és mi lesz, ha ismét babát vár valamelyikünk??? akkor megy át egy másik topicra????neeeeeee.........
és a szt.imrének a legjobb reklám, hogy már kismillió hozzászólást nyomtunk. egyik másik H sem csinált még ilyet!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi, 3. évforduló volt, igaz, az esküvőn nekem is volt hasam, de az kőkemény háj volt.Kép
Köszönöm mindenkinek a gratulációt.

Zsanci, de leszek 1 évesek.Kép
zanza

Még jó, hogy tudok írni, szóval, Zsanci, lesztek 1 évesek.Kép

Mindenkinek jó éjt!
zanza

Proone, koszonom!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Hú, már megint töksokat írtatok, már nem is nagyon emlékszem, kiknek akartam reagálni&#8230;

Fic!
Gratula a 3 hós Vincenzónak!

Oxi!
Látogatást megbeszéljük mailben vagy tornán &#61514;

Írtátok, hogy sokan eltűntek, én Pesztussal tartom hébe-hóba a kapcsolatot, bár egy ideje már nem tudok róla. Második babáját várja, valamikor október elején fog szülni. A kisfia, Zsolti másfél éves, én már többször láttam, nagyon helyes kissrác. Tényleg, írok is neki mindjárt.

Bogárka!
Szerda nekünk is jó!

Mai nap sztorija: állunk a Móriczon a villamosmegállóban, kenguruban a gyerek (éppen Beetékhez igyekeztünk), egyszercsak odapenderül elém egy nőci (mellette egy négyésvesforma fiú), kezet nyújt, bemutatkozik:
Nő: Szervusz, XY-né vagyok, csecsemős a Szent Imre kórházben, másodállásban biztosítónál dolgozom. Adhatok egy prospektust, ha esetleg akartok előtakarékoskodni a babának?
Én: Ok, adhatsz, de most nem aktuális a dolog.
Nő: Jó, azért itt van, tessék. A minimálösszeg a mindenkori családi pótlék, bla-bla-bla&#8230;. Szokásos betanult biztosítós szöveg. Beszéljétek meg a pároddal. És te hol szültél?
Én: a Szent Imrében. Te hol dolgozol, a csecsemősöknél?
Nő: Igen, ott. Megadnád a számod, és akkor 2-3 nap múlva felhívlak, hogy döntöttetek.
Én: Nem adom meg a számom.
Nő: De a mobilodat sem?
Én: Bocs de nem, utálom, hogy amióta kijöttem a kórházból, naponta zaklatnak.
Nő: De ez nem zaklatás lenne!
Én: Akkor sem adom meg (közben egyre idegesebb lettem)
Nő: Jó, akkor ott van a prosin egy szám, ha esetleg úgy gondoljátok&#8230; viszlát&#8230; és felszálltak a villamosra.

Most már haragszom magamra, amiért nem küldtem el a jó&#8230;. &#8211; ba, hogy olyan agresszívan az utcán lerohant, de tudjátok, olyankor az ember annyira meglepődik, hogy azt sem tudja, mit mondjon. Mindenesetre undorítónak tartom az ilyet&#8230; na nem is ragozom tovább.

Zsanci!
Sztem közülünk már senki nem megy át sehova, nem hinném, hogy el tudunk szakadni egymástólKép

Kép
Kép
manoka11

Manoka,
régebben én is utáltam az ilyen telefonos zaklatókat, manapság (férjem másfél évi munkanélkülisége után) kicsit jobban megértem őket: szerencsétlen, mit csináljon, ha egyszer ez a munkája, más nem jutott! Mint a kérdezőbiztosok. Ha nem rohanok (na, ilyen manapság nem létezik), válaszolgatok, de tel.számot, egyéb infokat én sem adok ki. De ha felhívnak, nem rázom le egy perc alatt, hagyom végigmondani, csak aztán... Kép De néha tényleg halálosan irritálnak, pláne, ha kiadják az infoimat mindenfelé, HIÁBA IKSZELEM BE, HOGY NEEEE! Grrr. De szegény csak a munkáját végzi.
neet, a néha-megértő
neet

Zs, de miert kellene atmenni barhova is??? nema'... amugy meg akarmi is a topik neve, nagyjabol ugyanazok lesznek a benne pofazokKép. viszont esetleg nehany gyanutlan erre tevedo megsporol maganak x idot, amig rajon, h mi is van. egyebkent nekem tok mindegy, de ti szoktatok "sirdogalni", h mar megint off van. en ha megfeszulnek se tudnek nagyon on lenniKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Nonninak gratula!Kép

Manóka!

Hát igen! Nem semmi! Ehhez pofa kell!
Én a ruhabörzén akadtam ki! Ott egy csaj ki akart töltetni velem egy kérdőívet a börzéről, milyen gyakran járunk, igények...stb. Csakhogy a lap alján ki kell tölteni az adatokat, név telefonszám, amit viszont pont ilyen előtakarékossági zaklatásokra használnak fel! Én is mondtam, hogy kizárt, hogy megadjam az adatokat és hogy nem előtakarékoskodunk, erre a csajszi olyan megvetéssel és sértődötten nézett rám, hogy ihaj!

ILdi
ildi76

Nonninak én is gratulálok!

Neet!
Persze, igazad van! Mondjuk én főként az olyanokat utálom, hogy "ön nyert egy ingyen családi hétvégét X-be, csak jöjjön el egy előadásra, vegyen meg egy edénykészletet, és máris mehet, csak a repülőjegyet kell kifizetnie" Kép

Kép
Kép
manoka11

Bogárka! Mindig akkor szerveztek találkozót, amikor be vagyok jelentkezve valahova??? Kép Kép Szerdán 15:30-ra védőnőhöz megyek... Kép Hát már sosem találkopzok veletek..?

KépKépKépKép
proone

Proone, én szóltam ám hozzád 1-2 napja! azt írtam, hogy küldtem Neked emailt, de visszadobta a hotméled, és meg se indokolta - biztos valami dzsánknak nézett, mi? Kép
próbálkozzak újra?

Katus, én akkor is fejéspárti vagyok, mert ugye akit megmarrt a kígyó, már a gyíktól is fél... a fejéstől nekem megkönnyebült a cicim, sőt, ha esténként nem fejtem volna, reggelre szét is durrantam volna, mert a fiam hamar kihagyta az éjjeli szopit
de ez ki fog alakulni, hogy mennyit kell/vagy nem kell fejned - nekem fejéssel szopi után is 150-180 millik jöttek ki, úgyhogy ilyen nagyüzemi termelésnél muszáj is volt fejni (meg még egy tejtesó is jóllakott belőle)
azért mindesetre simogasd/masszírozd át sűrűn a cicid, hogy megérezd, ha esetleg csomósodna, mert akkor hamar segít, ha gyorsan kifejed, és akkor nem kell tartani a gyuszitól

Recca, te nagyon off Kép

votiv 8)
votiv

Oxi, de rendes vagy!!!Kép Tényleg elmehetünk Veletek? Nem mertem volna kérniKép Apa elvileg dolgozik estig, nem akarom, hogy megint miattam logjon... Fótig el merek menni az en csotroganyommal isKép

Manoka, ezt en is utalom, de megertelek, en sem birom elküldeni öket a jó&#8230;. &#8211; ba Kép

Zsan, én is leirnam, de mi is elmultunk félévesekKép Akkor 3 és fél honap mulva ujra visszatérünk a témaraKép

Zanza, ezer bocsiKépKép Miutan leirtam, akkor jöttem ra, hogy nem biztos, hogy nektek is 1 éves évfordulotok voltKép A kökemény hájon nagyon röhögtemKépKépKép

Katus, en sosem fejtem, ha csomo volt, meleg viz alatt kimasziroztam.

Holnap suli, nem leszek, este érünk csak haza. Jó éjt!

KépKép
fibi

<font color="0000ff">Seriff!
Gratula Nonninak!
Köszi az infót. Ezek szerint szeptember 11-én született? Legalábbis a táblába ezt írtam be, mivel az volt 11 napja.

Neet!
No igen, talán túl sokan vagytok és össeszokottak... Nálunk a téli babásoknál is van velem együtt 5 Szent Imrés, az őszieknél is láttam párat...</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Votiv!
A freemailemre küldd, a hotmailes sokáig nem volt mebízható, sok levél nem érkezett meg, ezért nyitottam freemailt, a profilomban megtalálod.</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Votiv!
Ja, az is lehet, hogy betelt a hotmailes postafiók, éppen ma ürítettem rajta...</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, ha mar itt vagy, engem is betennél a táblába? LégyszilégysziKép

Kor: 29 és fél
Gyerek: Bálint, szül: 2005. januar 04
Megjegyzés: 56 cm, 3380g, vakuum
Orvos, szülésznö: Bálint Sándor, Tóth Irén
Lakóhely: Szada

KépKép
fibi

Szia Fibi!
Azt olvastam, hogy Te Dr. Bálint Sándornál szültél.
Szeretnék róla minél többet megtudni, mert talán őt kérném fel a 2. gyermekemhez szülész-orvosnak. Ha más is tudna róla információt adni, nagyon örülnék neki.
Előre is köszönöm, ha kell, saját e-mail címemet is megadom.
Orsi
orsolyka

Nekünk is jó a szerda! Ha egy kicsit hűvösebb van, mint máskor, az nem baj, majd jobban felöltözünk... Csak az eső ne essen... Lindinek majd én is üzenek, úgyis együtt megyünk vele és Grétivel, mint máskor is.

Katus,
szerintem se használj bimbóvédőt! Nekem a H-ban javasolták, elkezdtem használni, de egy idő után nagyon megfájdult a cici minden szopinál, és észrevettem, hogy teljesen másként szopizik azzal, mint nélküle, és amikor levettem, akkor nem fájt, mert akkor szopizott jól, és aztán így is maradtunk szerencsére.

Na jó éjt, mára csak ennyit.

Blaye
blaye

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Jóreggelt!

Fibi: Ez csak természetes. Nekem nincs gondom a közlekedéssel Pesten sem Kép

Bogárka: Elküldenéd megint nekem az útvonalas mailt? Nem találom, és hátha nem találok oda... Kép Tényleg, lehet már közlekedni a 70-esen?

Manoka: Fúúúúúj... Engem valami Generalis hívott a héten. A faxom tele van velük. Persze, értem én, hogy nekik ez a munkájuk... A szórólaposokat is sajnálom, meg elfogadom tőlük mindig a lapjaikat, csak a környezetvédő énem tiltakozik a sok felesleges papír miatt.

KépKép
oxigen
Györköny

Jó reggelt!
Nálunk ma is korán rikkantott a rigó, 4-kor nyervogott fel a kisfiam, aztán 7-kor is enni kért (csak 1 cickót kapott), most fekszik a kocsijában, én meg a lábammal tologatom, így írok. Kép Bizakodom, h csak átmeneti, mert már jó ideje átaludta az éccakát, ami naggggggyyyyyon hiányzik. Jó, lehet, h némi macera árán meg lehetett volna úszni a korai szopi, de nagyokat nyögött, majd betojt, nem volt szívem benne hagyni. Ugye jól tettem? Sztem azért is ébredt fel, mert csavarhatta a hasiját a cucc.

Oxi: köszi a tippet, tegnap hozott zapa valamit, de tök aranyos vagy! Kép

Dóri: akkor ma séta-RULEZ! Kép

Zsebi: köszi előre is, az nagyon jó lesz! Kép De jóóóóóó!

Zsanci: már kérdeztem, de elkerülte biztos a figyelmedet, még a sorozatokkal kapcsolatban, h ismered a Kretének klubbját? Ha nem, kukk rá ma este 11, cool. Akkor már biztosan alszanak a fijjúk.

Manóka: köszi a gratulát. Tudod, ez valami olyasmi most, mint amikor letelt az első 12 hét a terhességből, és úgy örültem. Meg azért is különleges, mert most 1 éve fogant meg, épp Krétán. Szóval jó érzések vannak bennem nagyon. Kép Neked is volt ilyesmi? Engem jelenleg 2 biztosítótól zaklatnak, de épp tegnap elküldtem őket egy kicsit keményebben, remélem, vége.

Votiv: most, h emlegetted a szüléssztorit, nagyon elszégyelltem magam, mert én még nem is írtam meg, úgyhogy most bepótolom. Kép

Fibi: nekem is vákuum volt, most aztán tényleg kíváncsi lettem a sztoridra! és én is 29,5 v. inkább már 29,7. Kép

cupp,
fic.
ficánka

(Telefonos)zaklatók: én a középút vagyok: gyorsan, de nagyon kedvesen rázom le őket Kép mert tudom, hogy nekik ez a munkájuk, viszont az én időm Kép a közvéleménykutatóknak szoktam válaszolni, ez egyfajta hobbi...
Amit én is utálok, ha beikszelem, hogy nehogy kiadják az adataimat, aztán jól kiadják... de erről volt már szó régebben, hogy lehetséges, hogy valahol a csecsemősöknél van a rés a pajszon. Egyébként szemétség visszaélni az adatainkkal, ha ez bebizonyosodna, és valaki ügyvédileg rákattanna, akkor ebből qrva nagy botrány lehetne. Illetékesek, figyeltek????

Recca,
nemcsakhogy off, hanem OFFFFFF vagy Kép de jó hogy vagy!

Proone,
te már midnjárt szülsz, eszméletlen Kép szalad az idő.

Mkatus, Nonni,
sok boldogságot a kicsikhez!!!! Kép

Eltűntek: tényleg sokan tűntek el... Bcickány szegény konkrétan azért, mert valaki kissé elhamarkodottan és hirtelen felindulásból kijelentette neki, hogy minden védőnő hüje és hát ő is az...
ELTÛNTEK, GYERTEK VISSZAAAAAAA!!!!!!! Kép

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?