A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Most mentem vacsizni. Még benézek.
gtünde

Tünde!

Nincs véletlenül gólyás képed? (hasonló forma mint a babanetes: gólya a babával)
1024*768 felbontású, vagy nagyobb lenne jó ha van.

Ha van légyszi dobj egyet. Köszi

Kép
lara26

Lara

Megpróbálok keresni.
gtünde

Lara

Találtam egy 683x918-ast meg egy 1275x1754-est, de azokat ide nem tudom felrakni. E-mail-ben el tudom neked küldeni?
gtünde

Lara Kép
http://images.google.co.hu/
beírod, hogy gólya gyerek, vagy stork baby és ad egy csomó találatot

wish

Látom, ma senki nem ér rá. Úgyhogy én is megyek fürcsizni+ágyikó. Na puszi
gtünde

Szép Jó estét! Kép
Hol is kezdjem? A tegnapi 36,8-es hőmet a hónom alatt mértem...mert a menzire várván el volt dugaszolva a hüvelyem...100%-ra vettem, hogy aznap éjjel megjön. (Ezért be is tettem egy kúpot a végbelembe...mert a menzivel egyidőben (iletve inkább előbb) ott is indul vmiféle vérzés. Azt mondták nem endo. Vmi gyulladás de nem tudják mi...s erre adtak kúpot) Hát nem jött meg.Picit rózsaszín volt a váladék. Tegnap este megint semmi. Este voltunk együtt a párommal...mert hétfőn spermavizsgálatra megy...úgyhogy 4 nap szünet. Az aktus után...halvány pirosas véres lett minden. Éjszaka semmi vérzés pedig azt hittem most már tuti beindul. Reggel a hőm a nyelvem alatt 37,1 volt. És azóta se jött meg ...de már fájdogál a cicim. (Nem vagyok dilis, hogy össze-vissza mérem a hőmet...de úgy gondoltam a következő ciklusban a számban mérem majd a hőmet.) Kép

Megann
Gratulálok a babócádhoz!!! Kép Igazán boldog lehet, hogy ilyen szerető és kedves emberek a szülei! Kívánom, hogy sok örömötök legyen egymásban!

Mindenkinek megy a drukka punkcióhoz, inszemhez és a teszthez!!!
Jó éjszakát!

Kép
vizkriszisback

Babcsi, Tünde! Megjöttem a dokitól de okosabb nem lettem. Megnézett UH-val de ott csak annyit látott hogy vastag a nyálkahártya. Kedd reggel kell mennem vérvételre ha addig nem jön meg. Hogy lehet az hogy egy orvos nem tudja megmondani hogy van e baba vagy nincs. Kézzel meg sem vizsgált. Szóval most izgulhatok megint... Kép

KépKép
jiny

Sziasztok Lanyok!

Örülök hogy ilyen kedvesen befogadtatok. Annyian vagytok mire foglak megtanulni benneteket! Ne haragudjatok ha lassan fog menni.
Milli kerdezted mennyit feküdtem transzfer utan. A klinikan 1 es fel orat es utana otthon meg 3 napig maradtam de mondhatnam hogy feküdtem. Az elsö alkalommal többet feküdtem es megsem sikerült. Igy arra gondoltam hogy ezuttal csak vigyazok hogy ne emeljek sulyt.
Szilva drukkolok neked tovabbra is majd szamolj be! En nem igazan szeretem Münchent mert a ferjem görög es Görögorszag igen a szivemhez nött es tervben van hogy odaköltözünk.

Länyok kb miota probalkoztok mar babaval? Mi mar 2003. julius ota

Sok puszi Eszter
eszter78

Sziasztok Kép

Nagyon eltűntem, de a férjem betegsége utána rajtam is keresztülment. Pénteken pedig hazamentünk és csak tegnap este jöttünk vissza.
Megpróbálok visszaolvasni, de biztosan rengeteget írtatok már.

Mi jól vagyunk. A pocim már óriási és a baba is elég mozgékony. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok estiek!
KépKépKép
Szóval az októberi zebrám már biztosan elszalad, de hozzátok irányítom néhány haverjával mert sokan vannak!!!!!!!!
Sokat beszélgettünk itthon a továbbiakról és persze nem lehet indulatból dönteni, meg a meglévő családunkra és egymásra is kell vigyázzunk így egy kis időt adunk magunknak, erre jutottunk.
Végülis nem zárkózik el a férjem egy harmadik gyerektől, csak most tartaná soknak és arra kért, hogy gondoljam át miért is szeretném annyira és mérlegeljem, hogy mink van, mi szól mellette, mi az ami miatt várni kellene és ilyenek...
Na de ötyék, leszek én még több is, de talán 32-vel még nem késtem le mindenről, a gyerekek is csak 2, 4 évesek lehet őket nevelgetnem.Kép
Egyébként mi sosem védekeztünk hormonos dologgal, most sincs semmim szülés óta, ha pedig valaki jönni akar akkor az jön!
Valahogy a férfiak másképp vágynak gyerekre mint mi, de ha szeretnek bennünket gyerekestül akkor nem lehet telhetetlennek lenni, az csak a kapcsolat és a család rovására menne bizonyosan.
A szívemben van egy hely a legkisebb kölyöknek, de türelemre kell intenem magam mindannyiunk érdekében. Tisztességtelen lenne egy véletlennek álcázott terhességgel előállni, mert a babák a kiegyensúlyozott és boldog szülőket szeretik, ebbe nem fér bele az alattomosság.
10 éves kapcsolatunkból két gyerekünk született, mindkettő akkor fogant, amikor a nagykönyv szerint nem lehetett volna, akkor kellett jönniük és itt vannak, lehet, hogy csak rágódunk és nem is mi döntjük el jön-e vagy semKép?!
A babaholmik meg kölcsönbe mentek...
Jó éjszakát! Hosszú lettem kicsit, de jó volt elmondani.

Kép
Kép
Kép
amica

Jiny Kép
Minimum 5 hetesnek kell lennie a terhességnek, hogy lássák az UH-on. Szóval nyugi, ebből még akármi lehet Kép

KrisztiKép
Lehet ti is úgy leszetek, mint a szomszédunk. A sréc elment a spermavizsgálatra, aztán két nap múlva mondta az asszony, hogy terhes Kép

EszterKép
Ha visszalapozol, találsz egy táblát, abban benne van, hogy ki hol tart éppen és mióta próbálkozik.
Ti aztán nemzetközi család vagytok Kép

AmicaKép
Örülök, hogy meg tudtátok beszélni a férjeddel a dolgot. Csak azt tudom, így viszont neked monadni, amit utálom, ha nekem mondanak: Türelem Kép
De azért az olyan jó, hogy van már két kismanó, ez biztos azért könnyebbé teszi a várakozást Kép

Ági Kép
Csak hogy megvagy KépÖrülök, hogy meggyógyultatok.

wish

Amica Kép itt a lenyeg,amit fent irtal: ha kell, ugyis jonnek a gyerekek. neha ez is azt erzem hogy tok hiaba szenvedunk itt. De en pl azert is csinalom, hogy kesobb ne tegyek szemrehanyast magamnak, hogy nem tettem meg mindent. Szoval megyek elore es ennyi. De az a baj, hogy tudom, hogy nagyobb lelkesedes kellene,,csak nem megy. Pedig mar ki sem vagyok borulva, csak mar "unom"...
ertitek?

es te Amica? hogy fogod meggyozni a ferjed? mert ugy tunik, hogy te nem adod fel..

Eszti Kép sok sikert nektek, es remlem hamarosan a napsuteses Gorog o ban fogtok lakni, a bajor munchen helyett...Kép - persze van aki a perecet+sort is szereti.

hogy lehet lelkesesedest magunkba varazsolni?
en nem hogy nem borulok ki a gyerekek lattan, de mar lepereg rolam...olyan ranyosak,,stb,,es ennyi.
majd amikor "elegem lesz" beloluk, allitolm, hogy akkor leszek terhes. Kép
bocsanat a sok dumaert, de ma ez van ! Kép Kép
jo ejt: saci
saci

Sziasztok lányok

Eddig birtam otthon, ma már jöttem dolgozni, hegyekbe áll az asztalomon a munka.

Nem volt időm vissza olvasni teljesen, de ugy látom hogy nincsen új zebrásunk. Vagy tévedek?

Puszi Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SaciKép
Én úgy gondolom, hogy mindenképpen egy kudarc mindannyiunknak ez az egész, és minden ember másképp dolgozza fel - ill. próbálja feldolgozni. Az egészséges lélek depresszió helyett próbál úgy tenni, mintha a,nem is lenne semmi probléma b,nem annyira fontos ez az egész. Mert ha az lenne benned, hogy ez a legfontosabb dolog az életedben, és így képtelen vagy élni, akkor az teljes depresszió, amit próbál a szervezet kivédeni. Szóval tök egészségesek a reakcióid!KépLegalábbis én így látom. Nektek mi a véleményetek?

Kép
Kép
emma1976

Jiny
Szerintem is lehet babo. Egyértelmuen csak vérbol tudják kimutatni. Miért nem mentél ma? Kedd még nagyon messze van. Az UH csak az 5. hét végefelé mutatja ki.Drukkolok hogy megtorténjen veletek a csoda...Kép

Barbi
Még eddig hivatalos zebra nincs de Jiny és Krisz igencsak babagyanúsak.

Csajok, már igencsak izgulok a holnap miatt. Este beszúrtam magamnak a tuszorepi szurit. Holnap délelott már punkcio.
mili

Sziasztok!

Gtünde
A doki azt mondta, hogy a 14. napon teszteljek, és ha pozitív kérjek időpontot UH-ra. Az tegnap volt. A ciklusom 31 napos, ma a 33. nap van, de a teszt tegnap negatív lett. A Kaáli-ba járok és ott kaptam a tesztet, amit megcsináltam, nem tudom, hogy az mennyire érzékeny. A párom azt mondta, hogy ne izguljak, mert a negatívból még lehet pozitív. A menszesz tünetetit még nem érzem, kivéve a mellfeszülést.
capika

Saci Kép
Én nem tudom, de én teljesen rá vagyok fókuszálva a témára. Mindig alig várom, hogy történjenek a dolgok. Most elégedett is vagyok, mert ma megvolt az első szurizás Kép

Barbi Kép
Nincs új zebrás, de rohamtempóban közeledik Szilva és a Te zebrád Kép

wish

Wish Te egy angyal vagy!!!!!!!!!!!!!!!

Mili, remélem sok szép tüszőt tudnak leszívni, ügyes légy ám!!!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Capika
Valamelyik topikban olvastam hogy a Kaális érzékeny tesz negatív lett, de mivel a csaj ragaszkodott a vérvételhez is, megcsinálták az meg kimutatta a terhességet. Igaza van a férjednek ebbol még lehet pozitív. Drukkolok Kép

Szilva
Ma is gondolok rád és a három babocának akiket ma visszakapsz szurkolok hogy jo erosen tapadjanak meg.+++++ Koszi hogy gondolsz rám Kép
Szilva most sikerulni fog én úgy érzem,tehát mátol kezdve már kismaminak számítalak.Kép

Mindenkinek koszonom a pozitív energiákat és a drukkokat a támogatást.
mili

Mili Kép drukkolok. hanyra mesz?

capika Kép szia itt. a parodnak igaza van...

Wish Kép en is varom mar az inszemet, de nyug is nekem. De orulok, hogy jol ment az injekcio ma. Te magadnak adod be,nem?

Emma Kép koszi, remelem igazad van. tegnap kicsit becsiptunk es ugy latszik kijott belolem aminek ki kellett..Kép
Lehet, hogy magamat vedem ezzel a reakcioval. Csak attol felek, hogy a vegen nehogy az legyen, hogy nem harcolok elegge ezert a gyerekert. Mert a mini "kozvelemenykutatasom" (par honapja kerdezgettem) azt mutatja, hogy 1 db kivetelevel, csak a nagyon rafokuszalt, pozitiv csajok lettek terhesek.

MA is szep ido lesz ! HURRRRAAAA

saci
saci

Sziasztok Csajok

JinyKép
Szerintem sem szabad elkenődni! van ott babuci! Vastag mnyh. az szupi jel! Mennek a drukkok:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

AmicaKép
Örülök, hogy mindent sikerült megbeszélni. Amit leírtál abból érzékelhető,hogy a férjed biztos nagyon szeret téged! Türelem és benne is megérlelődik a vágy!Kép

KrisztaKép
ez nagyon jól nahgzik! Jó a hőd és a cicifájás is jó jel! Szerintem ne mérd a hődet szájban mert a hüvelyi sokkal megbízhatóbb. Én is elöször szájban mértem de aztán váltottam mert a hüvelyi pontosabb eredményt ad. Nagyon drukkolok!!!:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

TüncsibeKép
Mi a helyzet ma?

WishKép
elkezdődött a szuri!! Mennek az extra drukkok:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi, Saci, Emma, Eszter és mindenkiKép
szióka!

Mili
Mennek ezerrel a drukkok:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Saci Kép
A párocskám nyomta be a szurikat. Nagyon kis ügyesen csinálja Kép

wish

Wish Kép szuper embered van !!! micsoda apa lesz..Kép

Babcsi Kép hello neked is.
saci

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilcsibe kismami Kép ma nagyon sok babatapasztót küldök annak a 3 embrikének, akiket visszakapsz, Írtóra drukkolok neked most!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi Kép neked is nagyon drukkolok, hűha, mennyi drukkra lesz most szükség, beindul a zebragyár meg a babaeső, az tuti!
Nagyon sokat gondoltam rád!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish Kép extra drukkok a stimulációra! De jó!
Mennek a tüszőnövesztők! Ennek most sikerülnie kell!!!! Látod, hogy eltelt az idő? Hipp-hopp és majd te is küldesz fotókat, mint Megann KépKépKépKépKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jiny Kép Amíg nem jössz meg, addig bármi lehet. A teszt lehet, hogy még egy hétig sem mutat semmit, de attól még lehet ott valaki. Vérvételt nem tudsz kikönyörögni? Azérét ez már elég hosszú késés nálad, nem?
Drukkolok!

Mili Kép nagyon drukkolok a punkcióra! Ügyes legyél, minden rendben lesz!
Mennek a tüszőérlelők meg osztódássegítő energiák!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sacko Kép néha már én is "unom" abszolút egyetértek. De azért ne add fel! Sikerülni fog! Az újabb inszemináció sokmindent megváltoztat majd a gondolataidban, ahogy nap mint nap kapod a gyógyszereket. Az anyává válás sem a pozitív teszttel lesz kerek, hanem beérik azalatt a 9 hónap alatt, amíg a pocakban hordjuk. Kép
Küldök neked egy ilyet most Kép Kép

Ági Kép de jó, hogy megint itt vagy! Mesélj már, mi van veletek? Régi lakás? Új? Babóca?

Amica Kép Emma Kép Babcsibe Kép Tündi Kép olyan jó, hogy ilyen pozitívan írtok erről a helyzetről!

Krisz Kép neked is mennek a babatapasztók! Hátha van ott valaki. KépKépKépKépKép

Na, végére hagytam, tegnap már nem tudtam jönni délután. A főnököm irtó rendes volt, a helyzet most az, hogy októbertől betegállományba megyek, és már vissza sem jövök, csak gyes után Kép. Úgyhogy az októberi inszemre majd kérhetek drukkokat? Mert elmegyünk KépKépKépKép úgy örülök neki, egy óriási kő esett le a szívemről. Ez most dupla vagy semmi, de bevállalom, végül is mi történhet? Semmit sem akarunk már jobban, mint egy babát, és ezt most bevállalom érte. Nincs menekülési terv, sikerülnie kell. KépKépKép

Puszi
Noémi
Vendég

SaciKép
Nem azt mondom, hogy nem kell a pozitív hozzállás! Az persze nagyon jót tesz, de a totál ráfókuszálás szerintem nem..... Azt nagyon jó látni, hogy a lányok többsége itt a fórumon nagyon optimistaKép Valahogy senkinek nem fordul meg a fejében, hogy mi van ha nem lesz, és ez nagyon jó, én is próbálok ebből tanulni, erőt meríteni, és én is igyekszem úgy hozzáálni, hogy lesz valamikor, csak éppen nem tudom mikor. Így 5 nappal inszem után persze abban bízok az ember, hogy nem kell sokáig várni, de mindig figyelmeztetem magam, hogy nem kell túlzottan nagy reményeket tápláni, nehogy nagy legyen a csalódás...
NoémiKép
Nagyon klassz, hogy tudod mit akarsz, és sikerült is elintézniKép Biztos vagyok benne, hogy néhány hónap, és meglesz az eredményeKép)

Kép
Kép
emma1976

NoéKép
Igen!! Éljen! Jól csinálod!!! És sikerülni is fog!!! küldöm a szuperpozitív energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SzilcsibeKép
Már alig várom, hogy megtudjam mi van veled!!!! Írjál ahogy tudsz!!!küldöm a babatapasztókat: babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg, babatapadjmeg,Kép

Kép

KépKép
babcsi

noi Kép nagyon bator vagy ! szoval mar csak ezert is kell, hogy sikeruljon ! most lesz a 4. inszemed?
orulok, hogy megertessz...kulonben en az 1. inszemnel semmilyen gyogyszert sem kaptam, a 2. is "csak" clostyt. remelem most sem kapok tobbet.

saci
saci

TüncsibeKép
Hányinger, cicifeszülés, egyéb tünetek?Kép

Képzeld, szerintem a clostytól hányingerem van meg kb. úgy 3 órára rá, hogy bevettem tökre szédelegtem (még most is). Ez lehet? Na mindegy, még négy napot kibírok!

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép
Te nem szédelegtél a clostytól?

Kép

KépKép
babcsi

Emma Kép ertem, hogy mit mondassz. Iszonyu nehez osszeegyeztetni, hogy "nagyon bizzunk benne, de ne eljuk bele magunkat" . en azt birom amikor sokgyerekesek mondjak, hogy "jajj, ne akard mar annyira" .
Azt hogy kell? Kép
lehet, hogy ezert irtam este: hogy unom a temat, mert igy keszulok fol a nem-akarom-annyira idoszakra ? Kép

sac.
saci

Babcsi

A Closty-tól én is szédelegtem, sőt előfordult, hogy folyamatos hányingerem is volt, a cicifeszülésről nem is beszélve, a doki azt mondta, hogy ezek "szokásos" mellékhatások...
capika

Emma Kép Babcsi Kép Sackó Kép ilyan aranyosak vagytok!
Mi is nagyon reméljük. A csalódástól való félelem mindenkiben ott van, de most már én csak úgy vagyok vele, ha baj van, majd akkor rágódom rajta, előre minek? Nemigaz?
Saci, mostanság sokszor eszembe jut:
Nem azt kapod az élettől, amit megérdemelsz,
hanem amit elvársz. KépKépKépKépKépKépKépKép
Most már az 5. inszemünk lesz októberben. Eldöntöttem, hogy az utolsó KépKépKépKépKépKép

Emma Kép úgyhogy sikerülhet! Miért ne sikerülne? Végül is már sokszor nem sikerült, tehát a sikerülnek nagyobb az esélye KépKépKép
Küldök neked is babatapasztót ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Saci Kép a "jajjneakardmárannyira" mondatokra a pszichológus nekem azt mondja, hogy teljességgel lehetetlen így hozzáállni. Viszont annyit meg tud tenni az ember lánya, hogy azt mondja, én mindent megtettem érte, felkészültem, de a többi már nem rajtam múlik. És így megnyugszol. Szokszor segít nekem is. Mert akiknek spontán összejön, az más. Ha viszont nem, akkor azt nem lehet összehasonlítani a természetes teherbeeséssel. Különben nem kéne dokihoz járni miatta. Sapé Kép mondta, hogy az inszemet sokan - én is eddig - úgy kezeltem, mint ha spontán terhesség lenne, pedig ha tudna az lenni, akkor nem kellene orvoshoz járni. Augusztus végi hozzászólásait nézzétek majd meg az inszemes anyukák topikban. Nagyon elgondolkodtató.

Pusz
Noémi
Vendég

babcsi Kép nem szedelegtem, de a borom szetment tole - olyan lett, mint a teknosbeka pancelja.
De az is igaz, hogy eloszor amikor szedtem SEMMI bajom nem volt tole, mert nem tudtam, hogy bajomnak kell lennie Kép Kép
aztan megtudtam itt a forumon, es 2. szorra mar jott is..Kép
saci

kosz Noe Kép megnezem majd mit irt Sape...
saci

Noi Kép
Örülök, hogy végül mégis otthon maradsz. Sokkal nyugisabb lesz így Kép Az inszem meg naná, hogy sikerülni fog, nem is lehet másképp Kép

wish

Wish Kép hát persze, ugyanúgy, mint nektek most a lombik! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Ti hány embrikét kaphattok vissza?
Múltkor a BMC-ben egy lány 4-et kapott vissza. Abból egy biztosan sikerült.
Vendég

hűha Kép most számolom, hogy vagy egy tucat zebrára lesz szükség itt heteken belül KépKépKépKép
Wish Kép felkészültél? KépKépKépKépKép
Vigyázz, kész, rajt és ZEBRA!!!! és persze csodás BABÁK úgy 9 hónap múlva. KépKépKépKép
Lányok, ugye babával talizunk is majd ????
Vendég

Cápika, Saci

Köszi az infót.. A folyamatos hányinger is van meg most már a bőröm is szárad!Kép Pesze a bromónak 1 hét kellett míg megszoktam! A duphastonnak nincs semmi mellékhatása nálam. Höhöhöhö..majd kibírom valahogy. A cicifeszülés még nincs, persze ez csak a második clostys napom. Az az 5 nap meg elrepül. Egyébként a pocaklakós korszakra így is lehet készülni. Ezen szupi gyógyszermellékhatásokhoz képest a reggeli hányinger, esti fáradékonyság és időnkénti szédelgés (ha lesz) megszokott lesz gondolom! Nem csajok?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Megint eltűntem egy időre. Tegnap Pesten voltunk a BNV-n. Kár volt elpazarolni rá a napot meg a pénzt. Nagyon gyenge volt. Fürdőkádat kerestünk. Találtunk egy olyat, ami tetszik potom 450.000 -ért, az ügynök pedig bizonygatta, hogy ez nagyon jó ár, akciós stb. Utána megtaláltuk az ő katalógusában nem akciósan 429.000-ért. Nagyon kiröhögtük. (És nem veszünk fél milláért kádat.)
Útközben a férjem előhozta a spermavizsgálatot. Mondta, hogy mennyire boldog, hogy jó lett és bevallotta, hogy az utcán csupa gyerekes apukákat látott, akik rádadásul olyan "kotonmaradéknak" néztek ki. Arra gondolt, hogy még ezeknek is lehet gyerekük, csak neki nem. Hát ebből látszik, hogy azért a férfiaknak is vannak ilyen gondolataik, nem csak nekünk.

GTündeKép
A 4D uH nem tudom hol van, mert egyelőre sajnos nem volt rá szükségem, de majd utánanézek.

SzilvaKép
Ezerrel szorítok Neked. A hírek nagyon bíztatók. Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre.

Kép
Kép
tiza

Noé
Naná, hogy talizunk!!!!Kép

Szerintem alakítsunk majd egy kismami klubbot, abból úgyis kevés van.

Kép

KépKép
babcsi

Noémi Kép
Mi az, hogy felkészültem, alig tudom már visszatartani a zebákat!

Én stimu alatt mindig rosszul vagyok, de hogy a clostitól van-e vagy valamelyik másik gyógyitól, vagy szuritól, azt nemtudom. De a bőröm is rettenetesen szárad, de az transzfer után is olyan marad mindig.

wish

Babcsika Kép lemaradtam valamiről? Mi ez a hányinger nálad?
Lakás ok? Hol álltok? Remélem gyerekek-szoba is lesz KépKépKépKépKép
Vendég

Noémi,Wish
Jo itt ez az optimista hangulat. Szorítok hogy meghozza a gyumolcsét.Es remélem tényleg sok zebrára lesz szugség amit Szilva elkezd és utána mind kovetjuk.

Tiza
En is múltkor azon agyaltam hogy miért nem azoknak jon a baba akik már úgy várják... hány olyan ember van hogy a bokorban hagyja meg ilyesmi... és nekunk akik már úgy várunk rájuk rettenetes ilyenekkel szembesulnunk.

Saci
8ra megyunk.

Babcsi
En is émelygek itt-ott amit a szuri okozhat.Szerintem a szervezet reakcioja. Az ET után számítok rengeteg terhességi tunetre amiket az Utro meg stb. okoz. Már rájottem hogy bizakodni kell de a tuneteknek nem lehet ebben az esetben bedolni mert ahogy Noi is mondta azért mert nem spontán dologrol van szo.

Szilva
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mili

Wish
Persze a sok gyogyi mellett az ember már nem is tudja mitől van de hát ezt be kell vállalni, ugyi?Kép A bőröd a transzfer után is száraz marad? Miért? Talán mert a gyogyik hatása még tart akkor?

Kép

KépKép
babcsi

a klubb jo otlet, csak legyen kit tologatni Kép

iza Kép a ffiak is agyalnak ezen, csak nem annyit mint mi. szerintem...

babcsi Kép minden aggyal mukodik ! taplald be magadnak, hogy tok jol leszel tole, sot terhes is leszel tole. En is ezt fogom tenni kov. re ! Lux Elvira evekig tartott 2 napos eloadasokat. Ott elso nap "kinovesztett" maganak egy herpeszt a szajara, es masnapra "visszacsinalta" . EVEKEN at !!
saci

Mili Kép akkor nagyon drukkoljunk Szilvának Kép hogy kezdje a babaesőt!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilva tyúkocska lesz nemsoká, és nem csibe KépKépKép ugye???
babáktapadjatokmeg Képbabáktapadjatokmeg Képbabáktapadjatokmeg Képbabáktapadjatokmeg Képbabáktapadjatokmeg Képbabáktapadjatokmeg Képbabáktapadjatokmeg Képbabáktapadjatokmeg Képbabáktapadjatokmeg Képbabáktapadjatokmeg Kép
Vendég

Babcsi Kép
Ja, transzfer után is tök száraz a bőröm, nem győzöm kenegetni. De utánna is vannak még gyógyik, szóval lehet attól.

wish

Saci
Ne aggódj, lesz kiket tologatni!!!!Kép Wish hamarosan osztja a zebrákat!!

Akkor most tulajdonképpen én olyan de olyan szuper jól érzem magam ettől a gyogyitől, hogy az nem is igaz!!!Kép de nem ám!Kép Egyébként jártam bioenergetikushoz és ő tanított egy tök jó meditációs gyakorlatot, lehet, hogy azzal menni fog! De most komolyan, teljesen igazad van, csak ezt sokat kell gyakorolni és nem biztos, hogy mindenkinek sikerül! De azért próbálkozni lehet!

Wish
Akkor biztos a transzfer utáni bogyóktól lehet, mert amit előtte kapsz azért csak kiürül egy idő után, nem?

Kép

KépKép
babcsi

Noé
Nem maradtál még le semmiről! Csak a closytól émelygek meg szédelgek!
A lakásépítés halad, már a villanyszerelők készen is vannak. Remélem már ott karácsonyozunk. Persze hogy lesz babaszoba! Szép nagy kb. 10 nm. És szép napsárga lesz a szoba, hogy mindig süssön a nap a picikénknek!Kép

MiliKép
Eszembe sem jutott sajna, hogy mástól is lehet mint a gyogyitól de lesz ez még ígysemKép igaz?

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?