A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

NoéKép
Ja igen, és bizony Szilcsibe már nem lehet többet csibe csakis tyúkanyó!!! Ez aranyos!Kép

Kép

KépKép
babcsi

sziasztok,

azt szeretném kérdezni hogy befogadnátok magatok közé engem is?megpróbáltam visszaolvasni de nem sok sikerrelKépröviden magamról:van egy 16 hónapos fiam aki clostys baba és az első hónapban összejöttKép
closty azért kellett mert atesztoszteron szintem magas(3x-os)és nincs pé-mKépmost a dokim elküldött kontrollképpen hormonvizsgálatra és társult a tesztoszteron mellé egy melkedett prolactin is(27,8 úgy tudom 25 alatt ok)tudtok nekem erre mondani valamit?én annyit tudok hogy a pé-t gátolja az emelkedett prolactin de a tezstosztreon is,akkor nekem most duplán gátolja vagy mi?mit csinál így a kettő együtt?és főleg mit lehet vele csinálni?tudtok nekem magáról a folyamtról mondani valamit?

köszönöm
kétségbeesettgigi
Vendég

Iza
Látod, látod! A párocskád most büszke mert mindent rendbe találtak nála és most már egyre jobban vágyakozik és bizakodik!!! Ez szuper és milyen büszke apa lesz!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Gigi
Udv kozottunk. Eloszor is gratula a kisfiadhoz. Másodszor sajnos nem értek a hormonokhoz,nekem nem ilyen jellegu a problémám. De a dokik tudnak vele mit kezdeni, és biztosan akad itt valaki aki tud tanácsot adni.
mili

mili,
köszi a fogadtatástKépigen biztosan csak az a baj hogy a dokimhoz csak 12-én megyek és addig sztem kihullik az összes hajam az idegtőlKépmióta próbálkoztok?

gigi
Vendég

Sziasztok!16-án voltam együtt a barátommal ma 23.-a van szerintetek kimutatja a teszt ha terhes vagyok?

Kép
breni

breni,
nekem az a tapasztalatom hogy nemKépnekem már egy hetet késett és még akkor is negatív volt az a vacak teszt,pedig clearbluet vettemKépén elfogyasztottam egy párat mire pozitiv lettKép(2 hetet késett mire pozitiv lett...)

gigi
Vendég

Gigi
Üdv. köztünk.
Én is gratulálok a kisbabádhoz!!!
Nem szabad kétségbeesni. Nekem is magas a prolaktinom és itt még párunknak de arra van gyogyi a bromocriptin, én is azt szedem. A prolactin lényege ahogy a nevében is szerepel, hogy a tejtermelődésben játszik szerepet és igen, gátolhatja a teherbeesést mert ha az magas akkor gátolhatja a pé-t. De ez megoldható a gyógyszerszedéssel! Ráadásul a ciklus második felében mindenkinek magasabb. Neked mikor csinálták a hormonvizsgálatot?

Kép

KépKép
babcsi

Breni
Ha nagyon érzékeny a teszt amit veszel még akkor sem hiszem, hogy 7 nappal utána kimutatná. A megtermékenyülést követően kb. 7 nap kell a beágyazódáshoz és azt követően lehet esetleg kimutatni, hogy emelkedett-e a HCG-d.
A teherbeesés attól is függ, hogy mikor volt peteérésed. Ha pont akkor, amikor együtt voltatok, vagy peteérés előtti 3 napban együtt voltatok akkor lehetsz terhes. A spermiumok max 72 órát képesek életben maradni benned a petesejt viszont össz. kb. 24 órát él. Ha ekkor nincs megtermékenyülés az azt követő idószak biztonságosnak tekinthető. Szóval tudni kéne mikor volt peteérésed. Szerintem a doki sem fog még semmit látni mert az UH-hoz még több idő kell (kb.5 hét), hogy kimutassa.
Van egy érzékeny tezst a qupido ( clearblue nem érzékeny teszt) ami a leghamarabb a beágyazódást követő első nap kimutatja. Egyébként mikor kellene megjönnie?

Kép

KépKép
babcsi

babcsi,
3-5 nap között kellett mennem........
miért nagyon érződik hogy kétsége vagyok esveKép???????
és figyelj,lehet úgy hormonvizsgáltot csinálni hogy közben fogigátlót szedek?mert úgy tudom hogy a prolactint nem befolyásolja de vajon a tesztoszteront sem?és akkor először bromot kell szednem és utána clostyt?vagy egyszerre?:el se tudom képzelni mi lesz ennek a folyamata és ettől megőrülökKép

márfélörütgigiKép
Vendég

Gigi Kép
Hát a fogigátlót tuti abba kell hagynod Kép
A tesztoszteront befolyásolhatja a fogigátló, de ezt a dokid is tudja és gondolom azt is, hogy fogigátlót szedsz. Mit szedsz fogigátlónal.?

BreniKép
Semmiképpen sem. Ez elég fura kérdés volt...
Egyébként is az számít a tesztelésben, hogy hány naposak a ciklusaid és most hányadik ciklusnapon vagy. A várható mensi elött nem érdemes tesztelni.

wish

wishKép

a fenébeKépfemodent szedek.elárulom hogy mi áll a háttérben:nálam ez kiderült mit tom én mikor,amikor abbahagytam a fogigátlót és nem jött meg semmikor...
hv:magas tesztoszteron-szedni megint fogigátlót míg nem akarunk babát-babaproject:nincs még egy hv,egyből felírja a clostyt-baba jönKépakkor ha befolyásolja akkor anno miért nem küldött el megint megnézni?nem vágom....Képmesélj még,te okosabb vagy nálamKépazaz itt mindeki okosabb nálamKép
Vendég

gigi, Kép breni Kép - udv nalunk !
szerencsere a Lanyok mar okositanak..
sok sikert !

saci
saci

Gigi

Akkor a cuklus elején csinálták. Én együtt szedem a clostyt és a bromot és a duphastont (progesteron pótló van). A clostyt du. a bromot este. Persze a clostyt csak 5 napig szedem és ma vagyok a 2. napon.
Gigi, semmiképpen ne őrülj meg, ez nem egy olyan vészes helyzet!

Az első hormonvizsgálatot nekem is a fogigátló mellett csinálták és a prolaktinomon kívül minden rendben volt. Aztán abbahagytam persze a fogit és elkezdtem szedni a bromót ami (napi 1/2)már egy hét alatt normál szintre vitte. Viszont azt folyamatosan kell szednem amíg nem leszek babás és még utána is kb. a 12. hétig,és akkor kell lassan leállni róla azt hiszem. Ha hirtelen abbahagyos akkor megugorhat a szint a kétszeresére is.

Szóval, nyugi, itt majd kapsz jó tanácsokat (Wish köztünk a szuper szakértő) és meg fogsz nyugodni! Ne idegeskedj, minden rendben lesz!Kép

Ja , és ahogy Wish is kérdezte, nem mindegy milyen fogit szedsz mert többféle van és mindegyiok más-más alapon működik.

Kép

KépKép
babcsi

gigi, Kép breni Kép - udv nalunk !
szerencsere a Lanyok mar okositanak..
sok sikert !

saci
saci

Gigi,

Itt olvashatsz a fogigátlók mechanizmusáról:

http://www.communio.hu/meh/tabletta.htm

Kép

KépKép
babcsi

Gigi
Neked az első clostys hónapban összejött a baba? De jó. Te, hogy szedted? És hogy is volt? Szedted és aztán tüszőnéző UH és a doki megmondta, hogy mikor legyen akció?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Lányok, tudom nekem már tudom kéne aki ennyi inszemen túl vanKép. Tehát azt mondjátok, ha kedden volt az inszem akkor max. 72 órán belül találkozniuk kell és megtermékenyülni és után beágyazodik a pocok! Mikor már az ultrogesztán elkezdjük használni ami a beágyazodást segíti akkor semmi esély már hogy utána találkozanak a petécskék.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi
Én azt írtam le ami a spontánhoz kell. De inszemnél sokkal előrébb vannak a kiskatonák mert nem kell megtenniük azt a hosszú utat a méhnyakon keresztül. Úgyhogy azért is van sokkal nagyobb előnyük a 72 órán belül. A beágyazódás gondolom ugyanannyi mint egyébként.

Kép

KépKép
babcsi

babcsi,
igen elsőre összejött.úgy volt hogy szedtem a fogigátlót és mikor megjött akkor a 3.naptól 5 napig napi egy clostyt szedtem és a 13.napon voltam uh-n.ott látszódott egy érett tüszőmKép uh-ról doki,mondta hogy ok,még két nap kell neki akkor lehet szeretgetni egymástKépde mi önállósíttuk magunkat mert nem bírtunk a vérünkkelKépés már aznap is szeretgettük egymástKépmeg persze 2 nap múlva is...meg megint 2 nap múlva.és akkor asszem többször nemKéputána nem szerettük egymástKép
rólad mit lehet tudniKép?
Vendég

gigi Kép mekkora mazli, hogy elsore osszejott nektek ! jo ilyet is hallani.
es te 83 as vagy? jezus !!! de fiatal !
saci

saci,
igen,azért remélem a következő is elsőre összejönKépvagy ne nagyon reménykedjekKép???????????
igen,szemtelenül fiatal vagyokKépde így nagyon jóKép

gigi
Vendég

Kép
Kép

wish

Gigi
Ez nagyon klassz. Rólam annyit lehet tudni, hogy 35 éves vagyok, 5 éve mentem férjhez és tavasszal született meg bennünk a gondolat, hogy legyen babucink. Akkor elmentünk mind a ketten kivizsgálásra és nálam magas prolaktint találtak. A gyogyit is csak akkor hagytam abba és még mindig nem állt be rendesen a ciklusom. Szóval még "csak néhány hónapja próbálkozunk, de mivel már benne vagyok a korban a dokim mindent bevet, hogy mielőbb legyen kisbabám. Most szedem a sok gyogyit, hogy működjön rendesen a szervezetem mielőbb. Hát röviden így vagyok.

Akkor ez a closty egész jó cucc, nem?Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Üdv újak!
Csajok, mennyi zebra kilátásban!

Szilva, hány gyereket jósoljunk neked?

Saci, én is azt gondolom nem mi döntünk, de meg kell tenni mindent a siker érdekében és nem baj, ha épp nem érdekelnek a gyerekek, képzeld én valahogy el sem tudtam képzelni, hogy mit fogok velük kezdeni mielőtt terhes lettem.

Magamról annyit, hogy nem gyötörhetem a férjem, akkor elkezdünk egymás mellett gondolkodni a dolgainkról és nem együtt! Abból meg semmi jó sem sülne ki. Marad a Wish válasza: Türelem! Ez olyan csajok, mint a ne akard annyiraKép!
Míg várok időt szánok arra, hogy értékeljem azt amim van, szeressem őket és lehet még nekem gyerekem akkor amikor nem is gondolok rá!

Olyan jó, hogy most nagyon bizakodó és pozitív a topik!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Noémi Kép
Ez aztán a lelkes hozzáállás. Örülök neki nagyon. Kép
Mi jól vagyunk. A lakáseladás egy kicsit beragadt, mert akik úgy volt, hogy megveszik elbizonytalanodtak anyagi szempontból, úgyhogy meghirdettük. Ma jelent meg az első hirdetés, hát nem mondom, hogy tolonganak a telefonok, de ami késik nem múlik.
Valamivel ár alatt kínáljuk a lakást így reménykedünk, közben természetesen a volt vevőink is gondolkodnak számolnak.Mi csak utána tudunk lépni vásárlás ügyében, ha elment a mienk.

Barbi Kép
Most akkor neked inszemed volt, vagy mikor is lesz?

Kép

Kép
pkagi

babcsiKép

ez teccikKépigen jó cucc,én szeretemKép
kicsit szebb a világ mostKépköszönömKép
tehát akkor elvileg ha a prolactinra kíváncsi a dokim azt úgy is tudja ellenőrizni hogy szedem a femodent,ugye?ez jó,hírKépakkor már csak azt fejtse meg nekem valaki hogy mi van a tesztoszteronnal?
most beugrott ám,nekem anno azt mondta a dokim hogy a fogigátló szinten tartja,tehát nem engedni hogy jobban megugorjon.....de azt nem mondta hogy mondjuk csökkentené....

wish,
hol vagy?szakértsél meg plííííííízKép

gigi
Vendég

Gigi

Igen, nekem legalábbis tudtaKép Akkor szerintem neked is tudja majdKép
A tesztoszteronra bizony tényleg Wish tudna válaszolni mert az én tudásomat meghaladta a kérdésKép

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép
Üdvözlet minden frissen csatlakozónakKép
Tényleg tutti az itteni pozitív hangulat!!! Rejtam is észrevették, hogy mennyivel vidámabb vagyok az utóbbi időben! Persze ha van hol elsírni az embernek a bánatát meg megosztani a gondolatait, akkor az óriási megkönnyebbülés!Kép Szóval köszönöm csajok!!Kép

Kép
Kép
emma1976

Emma
Igazad van! és pont ezért vagyunk itt egymásnak!Kép És itt legalább mindenki megérti a másikat és ha kell segít! Tényleg jó kis csapat jött össze!

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép 1 cn vagyok ! de nem baj,,ez vezet az inszemhez...

Amica Kép hat, akkor: turelem !
saci

Druszám
Bocs hogy csak most válaszolok!
Pécsen 4D UH az irgalmasok u. 22-ben van. Medison nevű cég. Érdemes megnézni a honlapjukat: http://www.ultrahangcentrum.hu/

Lányok
Tegnap voltunk a dokinál, de még nem történt meg a vizsgálat. Viszont egy tök jó fej meddőségissel dumcsiztunk. Clostit elfelejtjük egy időre, és kezdünk minden vizsgálatot előről! Úgyhogy lesz végre 3. napi vérvételem és huszanvalahányadik napi, közte 1 Uh és andrológia. Aztán ha minden eredmény megvan, konzultálunk. Nagyon örülök ennek az egésznek, az elmúlt 2 elvesztegetett hónap ellenére Kép Végre szakemberhez kerültünk Kép

Jó 7végét mindenkinek!

Tündi
Vendég

Sziasztok újak és régiekKép

A remény még él bennem, mert még nem jött megKép Ha vasárnapig semmi, akkor csinálok egy tesztet. Szerintetek akkor már érdemes?

Tündi
Köszike, megnéztem.Kép Hol dolgozik a te szakembered?
gtünde

Tunde Kép hetfon mindenkepp csinalj tesztet, addig meg probald elfoglalni magad ...Kép ha tudod....

puszi saci
saci

Tundi Kép de jo ! vegre jo kezekben vagytok ! az a fo, hogy bizzal abban, aki veletek fog dolgozni. Ez egy csapatmunka, es sokat lesztek egyutt, szoval nem mindegy, hogy ki az ..

jo hetveget: saci
saci

Saci

NehézKép De én már vasárnap reggel gondoltam a tesztetKép
gtünde

Tüncsibe
Az nagyon szupi ha még nem jött meg! Van valami babuci jel (hányinger stb.)? Én biztos csinálnék tesztet már vasárnap!Kép Nem bírnék várni, sőt ahogy ismerem magam már holnap megcsinálnámKép Vasárnap van a 28. cn-od igaz? puskáztam a táblicskubólKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok estiek!

Tündi vannak tüneteid? Mikor kellett volna megjönnie?

Én mint láthattátok a 37.cn-on vagyok. Vérzés még mindig sehol. Semmi cicifeszülés, derékfájás. A hasam viszont fájogat. Vettem be magne B6-ot, és az javított a helyzeten. Hétfőnél hamarabb nem tesztelek, ha addig nem jön meg akkor elkezdek bizakodni a babóban... Kép
A hőmet ma reggel minden lehetségs lyukban mértem: szájban 36,4 hüvelyben 36,7 fülben 36,8. Na mit szóltok hozzá???

KépKép
jiny

TüncsibeKép
Na jó, látom egyedül vagyokKép akkor most megyek pihizni...vasárnap d.u. ha lehet benézek, mert hétvégén nem lesz nagyon időm.

Mindenkinek jócakát...és drukkhegyek!

Kép

KépKép
babcsi

Jiny
Biztos mindet felsoroltad?Kép hihihi...
Szerintem csak így tovább! Igen jól hangzik amiket leírtál! Miért nem tesztelsz hétfőnél hamarabb?

Kép

KépKép
babcsi

Mert a férjem szerint a tesztek elűzik a babót. (Babona) Eddig valahányszor teszteltem mindig negatív volt. Most az a stratégia, hogy nincs teszt a 40. nap előtt. Hétfőn teszt, kedd vérvétel. Kép

KépKép
jiny

Jiny
Akkor megy ezerrel a babatapasztó energia: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Most már megyek pihizni

Jó éjszakát szép álmokat, jó pihenéstKép

Kép

KépKép
babcsi

Kandi merre vagy???

Én is megyek alukálni lassan. Jó éjt mindenkinek!

KépKép
jiny

jiny,
akkor sok BHA-t kívánokKép

kicsit eltűntem du,mert apa elvitt vásárolni és kaptam tőle egy ultra kényelmes scholl papucsotKép
és most itt örülök neki egyedülKépmert apa nincs itthon,ded meg alszik....
jöjjön már vkiKépdumálniKép

gigi
Vendég

Jiny, Babicsbe

Stimmel, vasárnap lesz a 28. nap. A ciklusom az utóbbi időben 25 napos szokott lenni. Azaz tegnap kellett volna megjönnie.
A cicim kicsit oldalt fájdogál, de mintha a bimbóim nagyobbak lennének. Milyen hülyén hangzikKép Szóval ennyi. Kandival nem tudom, mi lehet. Tegnap sem volt. Na én is megyek, jóccakát!
gtünde

Gigi

Én vagyok, de épp menni készültem.
gtünde

Este általában nagyon kevesen szoktunk lenni. Én + a Kandi + Amica vagyunk itt a legtöbbször. A Wish is sokszor benéz. Tudod, van aki csak a melóhelyről tud netezni. Ha türelmes vagy, akad majd vki, akivel dumcsizhatszKép
gtünde

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, hogy segítettek a gólyás képben.

Tündi!
Eltudnád küldeni azokat a képeket?

itt van a cím:
szhkati@mail.tvnet.hu

Kép
lara26

Szia Gigi!
Ahogy Tündi előre jelezte itt vagyok, de talán már mindenkinek jobb dolga vanKép. Gyerekek alszanak, férjem még nincs itthon, kicsit szöszmötöltem és bosszankodtam, mert idáig nem engedett be a babanet.
A hormonos gondjaidban én sem vagyok profi, csak azt látom, hogy épp 10 évvel vagyok idősebb nálad. Csajok ez már lassan klimax! hihihi...

Tündi,
de jó lenne!!!!!!!!!!!!! Nagyon szorítok! A cicis dolog jó jel, az nekem is volt. Az émelygés még pár napig váratott magára, de aztán!

Babcsi, jó tervezgetést!

Jiny,
nagyon megérdemelnétek a babát, bárcsak +teszted lenne!

Saci,
kis érzelmi zűrzavarban vagyok mint néha Noi de talán pár nap és talpraállok.
Szép nap lesz ez a mai ha innen számolod majd a hónapokat!

Üdv!

Kép
Kép
Kép
amica

Lányok egyik ismerősömnek van 2 ampulla Choragon 5000 és eladná a kettőt 3000 Ft-ért.
Valakit esetleg érdekelne?

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?