A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szijjasztok!!

Fic!

Igen jó lesz nekem is a szerda, és ott tudok lenni!
Amúgy mi is hétfőn megyünk szuriraKép már előre félek hogy mi lesz.

Fibi!

Én tuti még betétlapot is kértem volna! Ha nem ad akkor (kiverni belőle)Kép remélem Juc olvasodKép

Neet!

Jó volt a mai süti fagyi-babi-mamiKép

Eszti édes nagyon! És a .. na jó a cipő huzogatás az haláli volt, meg ahogy megakarta kajálniKépde nekem az is tetszett, ahogy Domi pelusát fogdostaKép
eszti25

Zsanci!

KépKépKép uncsizol?
eszti25

<blink><sup>nagggyon élvezem ezt az új játékot...Kép</sup></blink>

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ezt Domi azért küldi nektek (MINDENKINEK) hogy legyen szép napotokKép mármint éjszakátok.Kép
eszti25

Kép

ZsanciKép
zsancikant

És hogy csinálod ezt az új játékotKép ?
eszti25

<font color="ff6000">Eszti!Olvastam!Szerdán nem megyek a közeledbe,nehogy megverjél valamiért

Juc</font>
20170114224602

<font color="ff6000">És ha kövér,narancs betüt akarok akkor mi van?

Juc</font>
20170114224602

Sziasztok!

Szalma vagyok, apa elment osztálytalálkozni Kép
Kisasszony rendesen megszívetott ma. Kép Megtanulta a nagyonköhögős anyjától, hogy kell köhögni, és ezt a tudományát a mai extranyűgi, szopisztrájkos nap közepétől előadta. Frászt kaptam azonnal, rohanás orvoshoz, aholis kiderült, hoyg csak szórakozik a kisasszony Kép Nem voltam jókdvemben.

Bogárka: Megkaptam a mailt, köszi, majd igyekszem követni az instrukciókat! Kép

Neet: Neked is köszi. Kép
Majd onnan támadunk, ahonnan az autó akar, végül is jól ismeri a környéket Kép

Ildi: Timinek gratula, apának drukk!

Kriszta: Ákosod hatalmas és nagyonszép, kellemetesebb napokat, hogy tudj írni is! Kép

Juc: Hát ez nem jött ma össze, majd hétfőn Kép

KépKép
oxigen
Györköny

NNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAA nekem mért nem megy ez a szinezés???

Jucus!

Csak vicceltemKép
eszti25

<center>Domi nagggggyon édi!!!!</center>
nekem is van egy irtó édi képem Igiről, csak nem tom felrakni, mert nem tom kicsinyiteni...Kép
De sebaj, mert itt van a Domi, és ahogy anyuja szerette volna, igen fain fickó kezd válni belőle!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ilyet???
hát akkor először megadod, hogy narancs legyen, és tovább folytatod sort...
\ orange { \ b { blablabla }}

Kép

ZsanciKép
zsancikant

minggyá gyüszök vissza csak lemosom a festéket a hajamról, mert ma renoválom magam. Hátha apa újra belém esikKépaddigra kérnék szépen JUC, ZSANCI egy hazsnálati utasítást a szines betűkhő!
eszti25

Eszti!
Proone mutatta meg az utat a Paradicsomba, ime:
https://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/discus.cgi?pg=formatting

Kép

ZsanciKép
zsancikant

orange { b {Így?}}

Köszi Domi nevében isKép

Kár hogy nem tudsz kicsiny mert megnéztem volna Igit! Imádom!Olyan édi baba!
eszti25

Kép látom nem ígyKép
eszti25

Kriszta!
Tényleg, nem is mondtam, de Ákos is nagyon hejre kis legény lett!!! Kép Kép
ui: vagy helyre???
Fic!
bocsi, hogy nem reagáltam: nem, sajnos nem ismerem azt a sorozatot, mert nincs cool-unk...Kép össz vissz 3 földi csatornánk van: mtv1, rtlklub, tv2. ja, és a fix tv. tehát négy...
milyen műsor ez???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

/red{Akkor így!}
eszti25

Eszti!
nem, mert space-t nem szabad hagyni közte...én azért hagytam, hogy lehessen látni, és ne vegye utasitásnak...mert akkor ugye kövér narancs betúkkel irtam volna...Kép
próbáld még1x!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

így semKépKép ááááááááááááá
eszti25

KÖSZIKÖSZIKÖSZI:o:o:o
eszti25

na tényleg megyek mert leesik a hajamKép fránya lennék kopaszonKép így sem vagyok szép úgy meg aztán pláne nem lennék. sietekKép
eszti25

a másodiknál a ferde vonal lett rossz irányú...Kép vagy mi a frász izémicsoda az, ala Jucus!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép na, végre, ez is sikerál...hol éltem én eddig, a XVIII. században????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Addig is míg szépülök egy pár friss kép Domiról. Akit érdekel. https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7060
eszti25

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszti: Végignéztem az összeses képet. Hogymilyenszépgyorsanfejlődő baba ez a baba, akinek velem együtt van a szülinapja! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Na ittent is vagyok! Ugyan szebb nem lettem, de legalább a hajam jó lettKép

Köszi Oxi!

Ez tök jó! Szép nap is az a 15.eKépezt már tuti nem felejtem el! Sem Domiét sem a tiédetKép

Látta vki az Áll az Alkut??

Durva vót!
Szegény srác eladta 6 milláért a táskát és a műsor törijében először kihúzták az 50.000.000.-ót!!!!majdnem sítr! Én nem csak majdnem sírtam volna! Nem mindegy hogy 6milla vagy 50 milla!
eszti25

Na, akkor én is próbálkozom. Szóval akkor, hogy mindenkinek szemet szúrjon:

[color=#ff0000]

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

szia Bogárka!

Én ott leszek ha nem esik!

Doni hogy viselte végül a szurit?
eszti25

Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="aa00aa">Eszti!
Donival minden oké volt. Kép Mai nappal bezárólag se láz, se semmi Kép Mivel már 34 órája kapta remélem ha eddig nem volt ezután se lesz!</font>

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

kis játékot talált ki nekünk Proone!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

karakterformazas egesz delutan? ez mar tenyleg a veg...mar egy isztesseges offtopicot sem tudtok osszehozni? Kép

Proone, Kriszta, dejohogyitt Kép mostmar ne szokjetek el. 2 Votiv, az nem semmi!

Nonninak gratula, erot, egeszseget Kép

En szopitemahoz nem merek hozzaszolni, mert engem ketszer "mart meg a kigyo", ugyhogy csak annyi, hogy LLL tavaly azt mondta nekem, hogy eleg csak akkor fejni, ha novelni akarom a tej mennyiseget.

Blaye, nekunk van valami specko allithato femkampo a slozajtora szerelve, igy nem kell becsukni, macs bemehet, de gyerek nem tudja kinyitni. Meg az elozo lako szerelte fel, neki is volt macskaja. Persze ha nem asjnalod az ajtot, akkor vagathatsz bele olyan kis billenoajtot, amit a hazbol kijaro macsoknak szoktak a bejarati ajtora, tudod. Mondjuk az en csajom csak egy-ket hete kezdett el jatszani az alomladaval, ugyhogy eddig nem hasznaltuk, de mostmar igen. Hu, allati pipa, hogy nem tud bemenni, ha akar Kép

Turkalosfazon lehet, hogy tud jonni szerdan. Meg beszelek vele. Mit mondjak neki, mondjuk 4-6 kozott? Mert szerintem sokmindent hoz, ugyhogy azert ne otre hivjuk, mert hat utan mar sotetedik! Bogarka, most valaszolj kerlek!!

Alvasugyben tudositok: tegnap makom volt, csak ketszer kellett felkelnem ejjel es akkor fogtam a csaj kezet a kisagy mellett kuporogogva joideig, o meg visszaaludt. Ugyhogy most nem vegezte a mi agyunkban, es mindannyian jol aludtunk kb fel-haromnegyed nyolcig. Hat, remelem ez fejlodes, nemcsak veletlen. Ma kiderul.

Ha kicsit eltunnek (csak 0.06-0.1 Votiv), az azert lesz, mert hetfon tapetaztatjuk az egyik szobat, amit elotte ki kell ramolnunk, de holnap kertiparti meg osztalytalalkozo, ugyhogy nehez ugy lesz...

Eszti, ennek a helyes sracnak egyre tobb cucc van a kisagyaban?

Ja, nyuszi oltozomuvesz lett, ujabban az en ruhamba is benyulkal (egesz karja eltunik a polomban, es tokmerges, ha nem engedem kotoraszni), meg a sajatjat is nagyon nyuzza. Eddig csak a mindent felprobalas ment, de ma ugy rangatta egy csomo ideig a bodyjat, hogy asszem ki is dobhatom, olyan mely lett a "dekoltazsa". Meg apa is raszolt! Aggodom a lanyomert...

Manoka, ez tenyleg durva sztori! Kivancsi lennek, tortenik-e valami, hogyha most innen ertesul rola a H szemelyzet... Nekem meg sem probalnak szorolapot adni, olyan sebesseggel tepek altalaban. Tegnap majdnem elutottunk egy iskolascsoportot a nyullal, ugy ugrott felre a tanarbacsi az elbollyal Kép ja, meg raadasul rondan is nezek Kép viszont azokra vagyok nagyon kiakadva, akik ramcsongetnek otthon. imadom a racsot a folyoson, de meg igy is felek, meg utalok kimenni a r.h.dt dunyhaarusok, keselezok, ablakcserelok stb. miatt...
moosejaw

eszti25

Na ezt fejtsétek meg! Kép
eszti25

Na befejezem a játékot Kép

Zsebi!
Igen, miután elküldtem a hsz-t eszembe is jutott, hogy írtad, hogy látod az ablakból a házat, és akkor nem lehetsz a másik oldalon Kép Anyukám meg a Ficánkát keverte a Hacukával (múltkor meséltem neki a bölcsis játszóházról, biztos az maradt meg benne Kép ), szóval jó kis család vagyunk Kép
És miért nem jött be Neked? Gagyi, vagy csak más stílus???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

isztesseges = tisztesseges, bocsi

Es GIGI! Te meg neszomorkodjalmar tegyagya! Neet, te meg neadjadalaalovat temasik! Kulonben elcserelem a vedonoinket es nezhetsz! Kép (Bar lehet, hogy mar Proone elcserelte, mert az enyem is Pinter, de a heten meg itt volt Obudan.)
moosejaw

Azt írtam: Bogárka!

Örülök hogy minden rendben volt! Kép

Moose!

Mókusok?? Igen gyarapszik a készletKép
De reggelente nem arra kelek soha hogy sír a gyerek, hanem arra, hogy nevet rájuk, és dumál hozzájukKép mármint a kis állatkákhoz. Nekem ez olyan nagy öröm, hogy nem úgy kel a gyerekem hogy sír, hanem hogy NEVET! Kép
eszti25

Moose!
Igen jó lesz így! Elvileg a múltkor is 4-re hívtam a csajt, csak 5 lett belőle...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Eszti!
Most látom csak, hogy ott az egész görög abc, úgyhogy megfejthettem volna...de azért köszi, hogy felfedted a titkosírást Kép
Remélem Nektek is sikerül ilyen könnyedén megúszni!!! Kép Meg Fic-Vincsenzónak is Kép!!!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Képnem akartam itt este ilyenekkel fárasztani mindenkitKép
Köszi én is remélem hogy mindannyiunknak jól sikerül a 3 hósKép

Na léptem csicsizni. Jó éjt mindenkinek!
eszti25

Ja, és Domi nagyon éééédi Kép!

Tényleg Zsanci!
Ildussal mi van? nem tud eljönni a talira? Olyan kíváncsi lennék a másik Donátra Kép!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi Domi nevében is!Kép
eszti25

<font color="0077aa"><font size="+2">és én erre magamtól miért nem jöttem rá?És hol van ezen a k...va billentyűzeten a zárójel?Kezdek megkattanni!Jó éj!
Juc</font></font>
20170114224602

Koszi Bogarka, akkor 4et mondok.

Eszti, nem a barataira celoztam, hanem a ruhakra meg takarokra, amik a sarokban tornyosulnak. A baratok nana, hogy kellenek! Nyuszi harom kutyaval alszik es ujabban az egyik nagyon a szivehez nott, ugyhogy napkozben viszi mindenhova a lakasban, estenkent hajtovadaszatot tartok, mire megtalalom Kép
moosejaw

csak nem éééééééééééééééén vagyok az első ma?Kép

tegnap voltunk oltáson de nem kaptunkKép?Kép
el kellett mondanom hogy bálint néha tüsszögKép és így persze nem oltotta be...kicsit piros a torka meg a füle..jövő vasárnap megyünk vissza.talán akkorKép

moose,és mindenki

imádlak titeket hogy tartjátok bennem a leleket,pár percre elterelitek a gondolataimat és moslyra fakaszttok de aztán...(el kell jönnöm a gép előlKép)azért jelentem jobban vagyokKépnem jól,de jobban.kicsit pozitívabban látom a helyzetemet.szóval köszönöm és gigi szereti mindenkiKép

jaj ildi,
te sem voltál bárányhimlős ugye?na engem most a gyerekorvosunk beoltKépfelírta a vakcinát és ha visszük bálintot szolidaritást vállalok és én is kapok oltást(remegő szmájli)annyit tudok hogy mivel felnött(Kép?????????) vagyok 2 oltás kell.....de hogy mennyi kihagyással nem tom.remélem mondtam valami jótKép

gigiakimégnemvoltbárányhimlős
Vendég

Jelentem, suli megvolt, szuper volt, jo zsongott a fejem a végére, de nagyon élveztem, hogy töltik a fejem érdekes infokkalKép És ha hiszitek, ha nem: SOMA (nem JucuséKép ült elöttem a padban!!! Folyton beszólt a tanaroknak, jokat röhörésztünkKép
Ha uncsi volt az ora, mindig arra gondoltam, vajon micsinal az en kicsi fiamKépKép Szerencsére minden rendben volt vele, élvezte a sok látnivalót, kirandultak apával Lillafüredre isKép Csak hazafelé üvöltött a faradtsagtol, hosszu volt igy neki, ugye ö mar kuszni, jarni akar... Legközelebb itthon marad apával.

Orsolyka, irjal mélt (profilomban cim) a kérdéseiddel BS-rol, mindenre igyexem valaszolni majd!

Proone, köszönöm, hogy beletettél a tablicskubaKépKép

Oxi, köszi elöre is. Majd mélben lebeszéljük a részleteket, jo?Kép

Eszti, igen, betétlap legalább kellett volna...
Én is magam festem itthon a hajam, csak én vörösreKép

KépKép
fibi

Fibi!

Oszt mit Ti tanultok Somával?És a nagy hajától azért láttál valamit?Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Mindenkinek koszonom a dicseretet Bikkmakkrol!!!KépKépOlyan buszke vagyok!
Itt vannak meg kepek:
photospontyahoopontcom/krisztina_burian
NeetKép,VeraKép,JucusKép

BogarkaKép
Tali:
Kerdezd meg Adat,Reccat,Moos-t,Manokat,Ruz-t,mekkora egy kuka voltam Ruzicskynal a talin.KépKépMagam is ledobbentem magamon.
+vmikor haza kell koltoznom Hatvanba Anyukamhoz,mert itt a hazban kicserelika gazvezetekeket,de persze konkret idopntot nem tudtak adni!!Mondjuk remelem,csutortokig nem kell,mert akkor kell oltasra mennunk.

EsztiKép
Domi nagyon aranyos!!

OxiKép
Dicseretet bezsebeltukKép Nagyon cseles gyermeked vanKépKépLehet,hogy Akos is szorakozasbol sikongat??

ZsanciKép
KoszonomKép
Kicsinyites:van Painted?(igy kell irni?)Ha van,megnyitod a kepet,alul van a kis ikonok kozott olyan,hogy "program bezarasa,majd a kep megnyitasa szerkesztesre".Majd ramesz felul.hogy Kep,nyujtas-dontes,es mondjuk 50 %-ra allitod vizszintesen+fuggolegesen is.En igy szoktam.
De ha gondolod,kuldd az a krisztina_buriankukacyahoopontcom-ra es lekicsinyitem NekedKép

Ja,vedonenink,sot gyerekdokink sem jo.Utobbi csak ijesztgetni tud,elobbi meg folyamatosan zavarni...

GigiKép
Balintnak kuldok gyogypuszikat-cuuuppppppppppppp

MoosKép
Szuper,hogy Nyuszi(Akinek en meg mindig nem tudom az igazi nevetKép ) kisagyban aludt!!Mi mikor mar kezdett beleszokni Akos a kisagyba,kezdodott a mindenejjelminimum15szorfelebredek cimu musor,ugyhogy most megint mellettem alszik,igy egy fokkal jobb a helyzet.

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?