Megkérdeztem a cipőről azt az ortopédust, akiről írtam(és a feleségét is). Õk eddig mindig siestát használtak, nincs gondjuk vele, és a gyerkőc lába is egészséges (egyelőre).
A doki azt mondta, hogy annak a feltételezésnek túl sok alapja nincs(a lábboltozat izmairól), a lényeg, hogy tartsa a lábát, kényelmes legyen, nme szorítsa, és a bokáját is vegye jól körül.
Hát ezt mi is tudtuk eddig, de legalább ezt a kételyt a siestával kapcsolatban eloszlatta.
Dino
Elképzelhető, hogy Donátnak amúgy is kialakult volna a bokasüllyedés, ha nem siestát hord. Van a családban valakinek ilyen? Örökölhette esetleg?
Persze tényleg lehet, hogy a siestától van, mindenesetre a salusról a doki is csak jót mondott.
Anyuszi
Jó, hogy jössz, a tapasztalat tényleg jól jön!
Danoninót mi is eszünk, igaz nem sokat. Meg krémtúrót, meg túrórudit csokistul...(miért nem jó a csokit is odaadni? A védőnő sem nézett rám jó szemmel, hogy így eszi Lili, "csak" a cukor végett, hogy sok van benne, vagy egyéb oka is van?
Képzeljétek, Lili "elromlott"
Eddig olyan gyönyörűen elaludt magától, esti tápszer után, maximum tényleg egyet kettőt sírt, ha letettem, és aztán alvás, és tegnap délután, és ma este, egyszerűen nam aludt el. Üvöltött ahogy a torkán kifért, és amikor bementem hozzá, csimpaszkodott a nyakamba.
Szerintetek lehet pusztán attól, hogy a bicikli(ami fel van akasztva a szobában) tegnaptól a másik szobában van, és nincs ott, ahol megszokta? Másra nem tudok gondolni...
Moszi
Tündéri a kislányod
Ez jó kis derékbetörős korszak, de innen már nincs kiút, nemsokára jön az engedd el a kezem!
Nálunk ez egész gyorsan ment, talán egy hónap volt ilyen bizonytalan, ma meg a Westendben úgy kellett utána futni, nehogy a mozgólépcsőn kössön ki
És persze arra megy amerre ő akar, ha meg akarom fogni a kezét egyszerűen leül, és nem mozdul...
Inimma
Csongornak gratula az első lépésekhez!!!
Mára ennyi, jó éjszakát!
Móni