A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Reggelt!

5 perc pihi, takarítás közben, ha már apa foglalkozik a kicsilánnyal Kép

Fibi: Jó.

Gigi: Nem olyan nagy szám az az oltás, én rubeola ellen kaptam, nehogy terhesség alatt kapjam el. Nem lehet külön időpontban kapnod? Mert Bálint nyűgös lesz, te meg bágyadt, az nem jó párosítás, nem?

KépKép
oxigen
Györköny

Szia mindenkinek!

Moose!

Az egyik a nappali takaró, a másik az éjszuakai, meg a pizsikéjeKép csak anyája ott tartja az ágybanKép

Fibi!

Hát igen az a minimum hogy blapot ad a dög.
A vörös az könnyűKép imádom régen voltam vöri én is, de valahogy mindig visszahúz a szivem a szőkéhez. Ja és mint minden rendes fodrászlány nekem is havonta változott a hajszínem. Bánta is a hajamKép 3szor voltam már tüsi rövid a sok hülyeségem miattKép de így jár aki hülyeKép

Bkriszti!

Köszi Domi nevében is! Ákos is nagyon édi volta a képen. Sőt a pingvines rucija isKép olyan van nekünk isKép
eszti25

oxi,
na rubeolás meg én voltamKéperre nem is gondoltam....elvileg lehet....biztos lehet.csak gondoltam akkor nem kell kétszer mennünkKép
sztem bevállalomKépmár nekem is kellett volna csak b. elött úgy voltam vele úgysem járok gyerekek közé,nem kapom elKépde most fosok hogy b hazahozza valahonnan oszt én meg nem tehetem karanténba..vagy mégisKép?két hét gyerek nélkül,ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKép

na másik:azt mondta doktornénink hogy szte tök jó ha bálint is be van oltva,ő jó dolognak tartja......és döntsük el hogy akarjuk e ét is oltatni,állítólag semmi mellékhatás nem várható ettől az oltástól.mit csináljak?nem tudom eldönteni:help!!!!!!!!!!!!!!!!!!ti oltatnátok?

kriszta,
köszönjükKépés gyertek én gyerek nélkül leszek szóval majd dumálok neked minden félét,csak megered tőle a nyelved neked isKépdelegalábbis röhögsz egy jótKépja és ákos már nem bálintKép

gigi
Vendég

Fic, Te is vakuumKép Na, akkor a talin elmeséled majd a sztorid?

KépKép
fibi

Juc, hat piszologiat tanulunkKép Igen, lattam, mert a szélén ült, a tanar meg középen járkáltKép Amugy Te vagy a harmadik, aki ezt kérdeziKép

Gigi, én nem oltatnék, de én amugyis oltas-ellenes vagyok...

KépKép
fibi

Na, én is kiproszalom a pirosatKép.

KépKép
fibi

Szijasztok,

Bkriszta, Eszti: szépek a srácok és édesek.

Bogárka: köszi a tali időpontját.

Lányok: látom jót játszottatok a billenytűzettel... nekem még most sem megy, de ez az egykezességemnek köszönhető remélem és nem a bénaságomnak.

Elszállt ma a gépem, igy a msnből is törlödött minden, kérlek aki már felvett vagy aki még nem most újra teyge meg, mert igy nem tudok senkivel sem dumcsizni. johanna1975 kukac vipmail hu vagy hotmail pont com, nem tudom melyik a jobb. Én annyira de annyira hülye vagyok hozzá. Jucus, Votiv melyiken vettetek fel? Köszi előre is.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi!

Vipmail és felvettelek újra

Juc
20170114224602

Kellemes szombat estét mindenkinek!
neet
neet

Igazából így akartam kívánni,csak nem ment. Kép
neet
neet

A kutyusomnak találtam egy <blink>kiscicát.</blink>
Olyan édesen játszanak! A cica akkora, mint az öklöm, és annyit eszik, mint a kutya 2x. Kép
neet
neet

Mi a csudát csináltok ti szombat este? Annyira ráérnék, és sehol senki?
neet, home "alone"
neet

Szia Neet!

Kutyu cicu páros édi lehetKép

Ma bejártuk apával babával + a hugommal tolnát baranyátKép Elmentünk kiskunlacházára, oszt tök ellenkező irányba Kóspallag Királyrét felé, ott van Kismaros környékén. Tök jó volt. Levegő séta stb!

Johi!

Köszi Kép
Remélem Fannival minden rendben lesz, és mielőbb felgyógyul abból a fránya betegségbőlKép
eszti25

én vagyok Kép

Ismét akció a portugáloknál, még vannak 40 %-os akciós cuccok is:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=73929

Éppen limonádés sört iszogatok, ettől rohhanak a sörimádók a Dunának, de szerintem tök jó. Apa bulizni ment, Brúnó bumbikál, én meg ahelyett hogy tevékenykednék itt ütöm el az időt.
zsebi2004

Ja amúgy tegnap én is azt hittem hogy egyedül nyomom, de csatlakoztak a beszélgetésemhez és így nem kellett magaban dumálniKép
eszti25

Én is vagyok, Balint hamar elaludt, mert höemelkedése vanKépKép Egész delutan nyöszörgött, még séta alatt is, és Coraban, amit maskor mindig elvez nagyon. Folyton belem akart bujni, szopizott orankent, aluszekony volt. Szegenykem, nem tudom, hogy ez most natha, vagy a foga miatt????Kép Ha rosszabbodik az allapota, akkor nem megyünk taliraKép

KépKép
fibi

Stét!

Jelentem, mi a Városligetben voltunk, találkoztunk Votivval és Istivel. Isti udvarolt egy kicsit a Vikkának, aztán együtt élvezték a gurulást Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ja, amugy annyira jo diak vagyok, hogy elkezdtem tanulgatniKép Na, jo, nézegetni a jegyzeteketKép

KépKép
fibi

hahó,

én is alone homeKépkezdődhet a dumapartyKép

fibi,
Képnagyon puszilom a druszánunkatKépremélem hamar jobban lesz!

gigi
Vendég

Gigi,
aranyos vagy, kösziKép BS is azt mondta a féléves kontrollon, hogy "Na, hol az én druszám?"Kép
Te mér vagy alone? Ugye elfelejtetted a barackfa-Duna kombinaciot?

KépKép
fibi

Na, most meg én maradtam egyedül?
Megyek is, odabujok a paromhoz akkorKép

KépKép
fibi

Vagy mindenki MSN-en nyomul? ENgem is vegyen fel vki pliz, emilcim a profilomban.

KépKép
fibi

fibi,
felvettelek
Vendég

Sziasztok!

Látom nemcsak Rékának lett egy enyhe náthája.Kép Jajj, csórikám 5 percenként felsír.Kép
zanza

sziasztok!
Eszti!
hogy nevet a kis zöld szmájli???
Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi, Johanna felvettelek Titeket.
zanza

én is...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kép
Kép
Kép
Kép
csak ezek mennek...MIÉRT????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szasztok!

Képzeljétek,van új hajam!Az olyan,hogy ami kihullott szoptatás alatt most nő.Kb.másfél centi már és feláll.Marha érdekesen nézek kiKép

Juc
20170114224602

Juc!
<blink>GRATULA!!!!!</blink>
Én ilyen álmi vagyok: Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci: Az első hogy? Már a kacsintós.

KépKép
oxigen
Györköny

eszti25

Juc!

Kép ari lehetsz félig tüsinKép

Minden kis beteg manónak sok sok gyógyi puszi!!!!
Zanza, Fibi!
Jobbulást a dedeknek!
eszti25

Eszti: Köszi Kép

Jóéjt nektek! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Kép

Juc
20170114224602

Eszti25®
Eszti25© én ilyet is tudok! Mostmár levédettem a nevemKép
eszti25

Oxi!

Nincs mitKép

Jucus!

Szép a virágocskád! Kép
eszti25

Én is megyek mert kiszívott a levegő és hulla vagyok!

Jó éjt mindenkinek! Pussz
eszti25

Minden beteg babának gyógypusssssz: Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

system resources exhausted...
moosejaw

Jajjjj Lányok, Bálint egyre rosszabbul van, tegnap delutan ota folyamatosan lázközelben van, éjjel is, ma is 38.6 körülKépKép Már folyik az orra, köhécsel idönként. Mit lehet adni neki a C vitaminon és sok folyadék/anyatejen kivül???? Homeos szer van erre vmi???? HELP pliz!! Még sosem volt beteg, teljesen kivagyokKép Folyton kézben akar lenni, nyöszörög folyamatosan, faj is valamije.

Zanza, Nalatok is ilyen rossz a helyzet?

KépKép
fibi

Juc, nekem is jön az uj hajam, fent is, oldalt is, össze-vissza allKép
Köszi mindenkinek, aki felvett MSN-reKép

KépKép
fibi

Szijasztok,

Juc: köszi, igy legalább tudom, hogy mivel vagyok bejelentkezve, én olyan hüle vagyok ezekhez a dóóóóóóógokhoz.

Lányok: én reggel pehöccentem hajmosás közben és ma elmentem és levágattam a hajamat. Rövid most már nem csak az eszem, hanem a hajam is. Éljen éljen.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Fibi: jobbulást a gyerkőcnek. Hát én nem igazán tudok javasolni, illetve belladonnával bepróbálkoznék biztosan. Abból baj nem lehet.

Jobbulást az összes picinek és nagynak.

Kép
Kép
johanna1975

Oscillococcinumot kaphat mar 9 hos gyerek????
Votiv vagy valaki tudja esetleG?

KépKép
fibi

Johi, köszi. Jol tetted, én is par honapja vagattam le, kicsit sürübb lett azota. De elöbb-utobb Neked is jönnek majd az uj hajak. Unokatesom fodrasz, mondta ö is, hogy nem tud eltünni sok haj, mert mindig ujrapotlodik. Jol van ez kitalalva, nyugiKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a jókivánságot, kisbeteg már pakol, tehát nem lehet annyira rosszul.Kép
Fibi, nálunk is ez a helyzet, igaz, Réka most kezd lázas lenni. Gyanakszom, hogy a két rosszcsont összebeszélt: nem akarják, hogy megint eltűnjünk tanulni.Kép

Jucus, csini lehetsz!Kép
zanza

Zanza, erdekes nalunk meg azzal kezdödött, és a többi ma kezdödött. Most mar 39 felett volt a laza, ugyhogy kapott kupot. Ugy sirt közben, hogy en is megsirattam.
Te is tanulsz? Nem is tudtam. Es mit? Ne is mondd, pont erre gondoltam, hogy akkor lett beteg, amikor tanulni mentem... Nem véletlen... Hogy menjek igy el legközelebb???

KépKép
fibi

azzal=lázzal

KépKép
fibi

Törit tanulok Egerben. Eddig bejött, ha már előtte való nap meséltem neki, hogy mi vár rá, persze megfelelő körítéssel.Kép Most elfelejtettem, nesze neked, ja, utána még nődokihoz kellett mennem, így még később értem haza.Kép
Allium cepa 9 CH-t adtam neki (vízes orrfolyás, könnyezés, tüsszögő rohamok), mostmár hat.
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?