A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Itt vagyok,csak kissé zürős volt a hetem.Aposomnak kedden balesete volt,benne volt a hiradókban is...Õ volt az a Mercis teherautós,akit eltolt egy Kaloszos egy kereszteződést a Röppenytyű utcánál!Persze nem aposom volt a szabálytalan...Neki volt elsőbbsége,70-el ment aposomba oldalról a srác!Hozzá járkáltunk az Árpád kórházba....na oda ne kerüljön be senki!fúúúúúúúj egy genny hely,ill. a kórház maga annyira nem gáz...a nővérek-orvosok!
Velem meg annyi,hogy kedd óta megvan(ez a kis stressz is bizti rájátszott)és napi 7-8 tampont használok és ezekkel is átázok...kicsit furcsa Nekem,soha életemben,nem véreztem ennyire és a hasam még tegnap este is úgy fájt,hogy inkább lefeküdtem este és próbáltam aludni,hogy ne érezzem!...lehet,hogy volt egy nagyon korai vetélésem????ki tudja,nállam mi van...????
Na szóval itt vagyok,próbálom felvenni a fonalat,ki hol tart,bocsika,hogy eltüntem....ma majd már jövök!Kép
pusza Nektek!Teszteljetek....attól nem megy el egy gyerek...de egy halvány csík is plussz energiával tölt fel mindenkit itt!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

kandi,

az lehetKépha visszamész a dokidhoz az meg tudja mondani.de azt nem is vetélésnek nevezeik hanem hogy be akart ágyazódni a pete csak vmiért nem sikerült.
volt egy barátnőm akinek ez volt és ezt mondta a dokija.csak neki azért nem tudott beágyazódni mert tele volt bacikkal a hüvelyeKép

wish,
én már úgy várlak merre vagy?????????,szakértsél meg!!!!!!!!!!!!

és HALVÁY CSÍK IS CSÍKKép

gigi
Vendég

Voltam punkcion de nem lett egy pete sem mert sajnos uresek voltak a tuszok. En még ilyet nem hallottam. Mi okozhat ilyet? Azonkívul még mindig ott van az endometrozis amirol már azt hittem hogy nincs. Hát ennyi....azt hiszem ennyi rosszhír mára untig elég. Kép
Mindenkinek koszonom a lelki támaszt.

Szilva továbbra is drukkolok neked hogy legalább neked sikeruljon. Tiszta szívembol kívánom.
Szeretném ha valaki,meg tudná nekem magyarázni hogy mi okozhatta,hogy a négyol egyik tuszoben sem volt pete.
mili

Sziasztok!

Kandi sajnálom ami apósoddal történt.Remélem már jobban van. Ha ennyire vérzel lehet meg kellene mutatnod magad dokinak!

Mili én sajnos nem tudom hogy mi történhetett nálad. Lehet hogy túl gyorsan nőttek a tüszők, és ez okozhatta. A doki mit mondott?? Fel a fejjel a következőnél biztos jobban fognak figyelni!

Nekem még mindig nem jött meg. Nem is érzek semmi tünetet. De terhességit se! Reggel fülben 37 volt a hőm. Ma csináltam tesztet. Negatív. Kép De nem reggeli vizeletből. Majd hétfőn megpróbálom újra.

KépKép
jiny

mili,
nagyon sajnálom és én sem hallottam még ilyenrőlKép

jiny,
nyugi,ebből még bármi lehetKépszorítunk!!!!!!

gigi
Vendég

Tunde Kép holnap tesztelsz?

Kandi Kép hat ez sok egyszerre ! borzaszto, szegeny aposod,,meg te a 8 tamponnal. vigyazz magadra. en mar 100 x leirtam, de inkabb vattat hasznalj,. nekem azota nincs semmilyen ferozesem.

Szilva Kép mit erzel?

Mili Kép ezt nem ertem. nem kerdeztel ra a dokinal, hogy ez mit
jelent?

Jiny Kép azt hiszem Te leszel a kov. akinek gratulalhatunk ! de jo ! Kép++++
mikor csinalod a kovetkezo tesztet? lehet, hogy meg 1 het is mire kimutatja. ja,es nem mindenkinek vannak terhes-tunetei...
Kitartas

saci
saci

Sziasztok Csajok!

Kandi
Nagyon sajnálom ami apósoddal történt és mielőbbi jobbulást és gyógyulást kívánok neki. Sajnálom, hogy így megjött, ki tudja mi lehetett az oka. Egyébként nekem is úgy szokott meglenni mintha árvíz jönne belőlem! Azért beszéld meg a dokiddal!

Mili
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Még nem is hallottam ilyet, üresek voltak a tüszők? És a doki nem mondta, hogy mi lehetett az oka? Ne feledd, új hónap, új reményekkel teli! Nem elkeseredni! Folytatni kell!

Amica
Hogy vagy? Minden rendben?

Tüncsibe
Mi a helyzet? Hogy alakulsz???Kép

Jiny
Mi ahelyzet? Híreik?

Lara, Saci, Wish, Gigi
Szióka

Szilcsibe
Már nagyon várom a híreket!!! Írjál mielőbb!

Kép

KépKép
babcsi

Halihó!
Ma vagyok a 2.cn-on. a 28.nap nagy fájdalmak közepett megjött...tehát 27 napos lett a ciklusom. Azon tűnődöm...mivel már a 23. naptól kezdve minden nap azt hittem, hogy most majd ma megjön (mert vérezgetett néha), hogy nem-e a baby aspirintintól volt-e? Mert azt szedtem s ugye az azt okozza, hogy nő a vérellátás ott lent..és tulképp mindig csak nagy erőkifejtés (szeretgetés Kép )után volt vérzésecske. Na mindegy...de végülis legalább volt egy kis izgalom. Mostantól mi is hivatalosan próbálkozunk. A hónapban mérem majd a hő pg-zek, lh-zok, illetve majd a pé után vigyázok nehogy nagyon megerőltessem magam. (asszem vissza kell magunkat fogni egy kicsit Kép ) De stresszelni nem fogunk...csak úgy spontán szeretgetjük majd egymást.
Egy hormontükör majd nekem sem fog ártani. Talán majd a következő ciklusban.
Holnap megyünk kiskatonavizsgálatra...a párom már kezd izgulni. De szerintem nagyobb problémát okoz neki a holnapi produkciónál, hogy már 3 napja csak kerülgetjük egymást Kép (Hát igen...nagy a szerelemKép )

Mili
Sajnálom a dolgot. Én is hallottam már olyat, hogy néha 1-1 tüszőben nincs pete...de hogy négy közül egybe se legyen??? És endometriózisod van? Mesélnél erről? Lehet nekem is van. Ha nem jön össze a babó ezévben...tuti laparoszkópiára megyek majd, hogy körülnézzenek ott belül.

Jiny/ GTünde
Megy a drukk!!! Bennetek van a bizodalmunk egy mihamarabbi zebrát illetőleg! Kép

Kép
vizkriszisback

Mili!!!

Nekem is volt hasonló esetem. 7 tüszőm volt, és egyikben sem volt pete. Az orvos arra gyanakodott, hogy az éjféli injekciót rosszul adták be, és a hatóanyag nem ment át, csak az oldószer. Ilyenkor az van, hogy a pete benne van ám a tüszőben, csak hozzá van tapadva a tüsző falához, így hiába szívják, nem jön le. Olyan, mintha benne sem lenne. Azóta én már sejtem, hogy valószínű én magam szúrtam el a dolgot, ugyanis véletlenül rossz éjszakán adattam be az éjféli repesztő injekciót. Azt hittem, hogy a punkció előtti éjszakán kell beadatni. de nem, hanem 2-vel előtte. Vagyis ha a punkció szerdán van, akkor már hétfő éjjel be kell adatni. Emiatt nem volt tüszőrepedés, így aztán petét sem találtak. Iszonyúan kétségbe voltam esve, mert ilyet sehol nem olvastam, hogy ne legyen pete ennyi tüszőben. Azóta pedig már 7 hónapos terhes vagyok, nemsokára szülök, tehát vannak sikersztorik. Neked is sikerülhet a következő, ne gondold azt, hogy nem működsz rendesen. Tényleg "csak" valami hiba lehetett az injekció körül. Ha jó időben adattad is be, lehet, hogy a nővérke álmos volt.. Figyelni kell őket, bizony előfordul, hogy kimarad a hatóanyag! Én is találtam már a Menogonos dobozomban 5 hatóanyagot és hozzá 4 desztillált vizet..

Sok sikert!!!! Ne add fel!!
szani

Csajszik

Sajna, a teszt elmaradt, mert reggelre megjöttKép Jól ki is voltam borulva. De megéreztem én ezt. Én már azt sem tudom, hogy mit tegyek. Ha nagyon hiszek benne - nem jön össze, ha nem hiszek - akkor sem. Na mindegy, ez van. Még ápolom kicsit a lelkemet, aztán jelentkezem.
gtünde

Sziasztok!
Lányok,elnézést h idepofátlankodok,de lenne 6 doboz Merionalom 10.havi lejárattal,amit szívesen rendelkezésére bocsátanék bárkinek.Természetesen tök ingyen.Nekünk már nincs rá szükségünk,és sajnálom kidobni.Hátha valakinek jól jönne.Email: liu22@axelero.hu
Sok sikert mindenkinek!
liu

Kandi!
Sajnálom a történteket.
Mielőbbi gyógyulást kívánok apósodnak.
Mensi ügyileg szólj az orvosodnak.

Tündi!

Abban bíztam, hogy babás vagy.
De nincs veszve semmi sem!

Kép
lara26

Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki a Szabolcs u-i meddőségibe jár? Mit lehet róla tudni, jó hely?
Ismeri vki Murányi doktort?
Babszi

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

Tünde! Nagyon sajnálom! Hogy van a lelkecskéd?

Mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat. Ma reggeli hőm is 37 volt. És a ma reggeli tesztem is negatív. A vérzésről meg a babáról is lemondtam. Szerintem valami mióma vagy polip lesz a dolog mögött. Kép 39. nap nem lehet negatívat tesztelni szerintem ha lenne babó. És változatlanul nincs semmi tünetem. Csak a pocim fájogat picikét. Kép

KépKép
jiny

Tunde Kép ismeros a helyzet,,amit irsz " ha bizol akkor se sikerul, ha nem,,akkor sem.." DE hosszutavon csak a pozitiv hozzaallas segit

Szani Kép koszi, hogy leirtad,!! en ilyet me gnem is hallottam sose, de igy megnyugodhat a Mili . Ugye Mili Kép ??

Krisz ;) sok sikert az Embernek holnapra !

Babszi Kép en oda jarok. A Muranyihoz en mennek,mert senki szinte nem jar hozza, es igy nem kell varni semmit. es mitol lenne rosszabb mint a masik? Sajnos nekem ot ajanlottak es mar ugy mentem oda, hogy a Vajdat kertem. A Muranyi nem egy vidam ficko, de gondolom neki is kell a "szamokat" hoznia, es jol teljesiteni, szoval ra lehet utalva, hogy teljseitsen. Amugy a szabolcs utcaban egy fokkal jobb a hangulat mint pl a Kaaliban. Szegeny parok legalabb nem egymas fejet nezik,,hanem egymas mellett, mogott ulnek, mint a moziban.
Aki ezeket a varotermeket tervezte ,,az tuti nem meddosegben szenvedett Kép Miert nem szol a zene? es miert nincsenek viragok? tobb ujsag..stb? na mindegy,,
A noverek nagyon kedvesek, a VAjda is, de szorakozott, jo figyelni minden tettet. Az elony, hogy nem fizetos, eleg ha az inszemkor adsz 5000 ft ot.

jo ejt saci
saci

Tüncsibe
Ez bizony szomorúKép De nem adjuk fel!!!!!! és nem és nem és nem!!! Előbb utóbb össze fog jönni mint mindenkinek csak tarts még egy kicsit ki!!!! Légyszííííííí!
Ma vagyok a 4. clostys napomon, bizony érzem azokat a növekvő tüszőcskéket, legalábbis úgy gondolomKép
Most nem jött neked össze ez a hónap, de nekem sem és úgyis egyszerre döntöttük el majdnem, hogy babucisok vagyunk, nem?

Kriszta
Sajnálom, hogy neked is megjött!Kép de hamarosan összejön a babuci!Kép Hajrá-hajrá!!!

Jiny
Igen érdekes amit írsz, de szerintem ott lehet babuci mert van akinek csak nagyon későn mutatja ki a teszt, tudod? Szóval ne add fel a reményt. Szerintem csináltass vérvizsgálatot, hogy biztos lehess! Nagyon drukkolok:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Most megyek pihizni, mindenkinek jóéjcakát és nem szomorkodni hanem bizakodni!!! Tüncsibe,jó?!!!

Kép

KépKép
babcsi

je Babcsi Kép - en csak most latom, hogy te nem a Bbaszi vagy feljebb ! le sem esett. Kicist csodalkoztam, hogy te mennel a Szabolcsba...Kép
Akkor hat, szia Babszi,,! vagy Veled mar talalkoztam?
szio saci
saci

Sziasztok!
Holnap jövök, visszaolvastam, de írni már nincs erőm. Mennyi minden volt...Kép
Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Csajok!

Saci
Igen, én is mondtam magamnak, hogy biztos majd lesz ebből egy kis keveredésKép

Babszi
Üdv. köztünk,és ahogy mondani szoktuk ne maradj sokáig!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok
Koszonom a válaszokat és azt hogy probáltok osszekanalazni. Valahogy most nehezebben viselem a dolgokat mint normálisan.

Krisz
Az endometrozisrol azt magyarázta a doki hogy a menzikor nem megy az osszes vér kifelé hanem a petevezetéken keresztul mindig valamennyicske jut abba az endometrozisba ami ettol no és a petefészken találhato. Állítolag az is lehet a tunete hogy nagyon fájdalmas a menzi.

Szani
Hát nagyon-nagyon koszonom hogy írtál nekem. Ahogy Saci is írta kicsit megnyugtattál.Tudod én meg arra gyanakodom, hogy jokor és jol adtam be magamnak a tuszorepit /hisz nem elso alkalom volt/csak nem volt elegendo az adag. A múltkor 2 ampulla pregnylt szurtam és most csak egyet mondott a doki. Egy másik topikon válaszolt egy lány és o ismer valakit akinek 2x vagy 3x tobb tuszorepi adagra van szugsége mint normálisan. Lehethogy itt lehet a baj. Mégegyszer koszi a segítséget és gratulálok a babához és sok boldogságot és egészséget kívánok nektek.
mili

Sziasztok Lányok!

Mili úgy sajnálom, de mitől lehet higy nincs érett sejt a tüszőbe ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztatt. Szerintem ha túl stimulálnak valakit az okozhatja,de lehet hogy tévedek.

Saci dokihoz mikor mész vissza,addig ne add fel míg a doki nem mond konkrétumot.

Noémi, mióta elment a pockom minden hónapba herpeszem van a számon egy-két hétig nincs de utána újra elő jönn, bőrgyógyász szerint az immunrendszerem romokba hever és míg azt nem teszem helyre bármivel kenhetem csak időszakokra múlik el. Neked nics ilyen tüneted?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

GTünde
Annyira sajnálom!!! Azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy az első mensis nap a legpocsékabb a vlágon. Mindig annyira reménykedik az ember!!!
Jiny
Nagyon furcsa, hogy ennyi napig nem jön meg... Általában hány napos a ciklusod?? Nagyon ritka, hogy a teszt nem mutat ki semmit ilyenkor... Elmész uh -ra vagy mit csinálsz?
Én inszem után 1 héttel állandóan figyelem a testem, de sajna semmi furcsaság... A mellfeszülés persze van, de az az ultrogestántól mindig, szóval semmit sem jelent. Akartam kérdezni tőletek, hogy nekem 4-5 nap után a 3x1 ultrótól kicsit kellemetlene tüneteim vannak: enyhe csípés.

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok Lanyok!

Most jöttem meg a terhessegi tesztröl. Meg nem jött meg a mensz de mar erzem. Del körül hivnak fel es mondjak meg az eredmenyt. En sajnos nem remenykedem. Ferjemnek ma van a szülinapja szep ajandek lett volna de hat nem jött össze.

Majd jelentkezem
Puszi Eszter
eszter78

en ugyanaz a Saci vagyok, csak masik geprol...

szoval :
Barbi Kép koszi a biztatast, de biztos nekem szantad? en egyaltalan nem adok fol semmit. marmint a gyerek-temat nem Kép. Lehet, hogy az apatiam zavart meg...Kép - az mas tema...hoohoh

Mili Kép elhiszem, hogy ez most jobban megviselt. Mind igy lennenk vele. De ha tenyleg az adagolason csuszott el, akkor megvan a valasz ! es kov. re menni fog ! de lehet, hogy meg most is,,(?)

Szilva Kép hogy van a 8 db csemeted? "labdaznak" ?

Babszi Kép nem szeretnel masik nevet magadnak? Babcsival mindenki ossze fog keverni...

Emma, Amica, Noe, Wish, Tunde, Tundi, Kandi, Jiny es a tobbiek is ! szep hetet nektek !
Uj het - uj remenyek .

Saci
tsaci

Eszter Kép meg barmi lehet., Majd irj utana. Embert Isten eltesse !

saci
tsaci

Sziasztok!
Üdvözlöm az új babaneteseket. Mielőbbi babásodást!

TündiKép
Úgy bíztam benne, hogy sikerül. Már kezdtem irigykedni is (persze csak jó értelemben.)

SzilvaKép
Mi van veled? Úgy eltűntél.

JinyKép
Nálad még van remény. Van akinek később mutatja ki a teszt.

Lányok! Használ valaki Babymark LH tesztet? Én a Coraxot szoktam, de a DM-ben valami oknál fogva mindet beszedték a polcról néhány terhességi teszttel egyetemben. (Ja és a női eladó nem tudta mi az az ovuláció, mindenáron terhességi tesztet akart rámsózni.)
Azt szeretném kérdezni, hogy nálatok hogy működik? Az van rá írva, hogy a kontrolcsíknál halványabb az (-). Nekem két napig volt két csíkom, elég erős, de egyszer sem volt olyan vastag és sötét a tesztcsík, mint a kontrol. Ma már nem volt két csíkos. Tegnap lehetett ovulációm? A hőm csak 0,1-del ment fel. Ezt még nem nagyon lehet értelmezni. (Majdnem egy hétig 36,4 volt, ma reggel 36,5.)

Kép
Kép
tiza

Eszter
Ne add fel és ne gondolj addig semmire amíg nincs eredmény, főleg arra, hogy nem sikerült! Amíg nincs piroska nem gondolunk rá!! küldöm a farkast!

Mili
Csatlakozom Sacihoz, és ne rágd magad, hogy mi lett volna ha meg hogy kellett volna! A doki mit mond, mi a köv. lépés?

Kép

KépKép
babcsi

Iza
Én is a Corax-ot használtam és nekem is az volt a tapasztalatom a DM-ben. Azt mondták bevizsgálás alatt van! Hát, nem értem, mert nagyon jól működött! Most én is a Babymark-ot használom. Nekem a Corax-nál amikor pé-m volt jóval erősebb volt a csík mint a tesztcsík. Szerintem minden ov. teszt ugyanazon az alapon működik, szóval a babymark-nál is erősebb kellett volna, hogy legyen. A hőnél azt írják, hogy 4 fokos emelkedés kell és aztán folyamatosan fennt van a hőd. Nálam nem szoktott felmenni 37 fölé de az nem jelent semmit. Szóval ha 36,4 volt tegnap és ma 36.5 akkor csináld tovább az ov. tesztet és lesz az még erősebb a tesztcsíknál a péd-nél. A hőd valószínüleg lépcsőzetesen megy fel magasra úgyhogy kitartás. Küldöm a pé elősegítő eneregiákat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

Iza...Ja és én is itt tanultam, hogy kell a babymark-nál spórolni. Kicsit sziszifuszi munka de ha hosszába ketté vágod ügyesen akkor kétszer annyi teszted lesz!Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Kösz a tippet, de már biztos, hogy volt pé-m, mert ma már csak egy csík volt a teszten (persze a kontrol.)
A hőm máskor sem szokott hirtelen felmenni, hanem szép lépcsősen.
Nekem a Coraxon sem volt erősebb a tesztcsík, csak kb. ugyanolyan, mint a kontrol.
Szerintem ez a bevizsgálás duma kamu. Vagy az ára megy fel, vagy összevesztek a szállítóval. Miért kellene bevizsgálni azt, amit már rég óta több országban forgalmaznak. Ráadásul több terméket is. Én ezt nem hiszem.

Kép
Kép
tiza

Az ovulációs teszről:
Szerintem ez a legnehezebb, eldönteni, hogy elég erős-e a vonal.... Én 2x, 3x használtam Gabriel.
De amivel iszonyúan megszívtam, az az ilyen elvű (csak akkor pozitív ha "as intensive as the control line") terhességi teszt. Képzeljétek, két hónapja azzal tutti 2 csíkos volt erre biztos voltam benne, hogy terhes vagyok! Na a nagy örömködés 3 órán át tartott, mert szerencsére volt annyi eszem hogy vettem egy hagyományosat, amivel totál negatív lett, és másnapra megjött. Szóval nagyon gáz az ilyen, egyszerűbb a csík van vagy nincs elv.

Kép
Kép
emma1976

Iza
Egyébként nekem a dokim azt mondta, mikor mondtam neki a tesztjeimet meg mindent, hogy azért a legbiztossabb az UH és lássuk be igaza vanKép Csak hát az ember lánya nem járhat 2 naponta UH, vagy igen?Kép
A Corax azért szerintem nagyon jó kis teszt és lehet, hogy igazad van és csak árat emelnek. Ugyi, eddig ez volt a legolcsóbb ov. tesz. Ez van.

Emma
Lehet benne valami amit írsz, mert végül is nem látunk magunkba és a hormonok működése sem mindig ugyanolyan.

Kép

KépKép
babcsi

Emma
Még annyit, hogy az ov. tesztek viszont (legalábbis amiket én használtam) mind ilyen "as intensive as the control line" alapon működnek...

Kép

KépKép
babcsi

Iza
Hányadik cn.-on vagy?
Nekem mondjuk már volt olyan, hogy erős volt a csíkom aztán semmi aztán megint erős volt. Szóval azért szerintem még ne add fel hátha még nem volt pé-d.

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsibeKép
Mi a helyzet!!! Írjál!! Hogy vagytok???Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Mindenkinek jó hetet kívánok!
Mostanában passzivitit játszunk, ezért nem írok (viszont olvasok és erősen drukkolok Kép ). Otthon még mindig nincs internet, ezért lementem az oldalakat és otthon olvasgatjuk legkedvesebb oldalbordámmal. Viszont valószínűleg feleségem lassan meg tudja oldani munkahelyén hogy már ő is tudjon "kommunikálni" veletek, tehát rám lassan nem is lesz szükség Kép .

Mindegyikőtöknek sok energiát és pozitív hozzáálllást kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KarcsiKép
karcsi

Sziasztok, visszaolvasok és jövök, most jutottam gépközelbe..
Vendég

Babcsi
Szilva csak szerdán fog tudni jonni. De én is várom ot nagyon.
Saci,Barbi
A doki az endometrozissal hozza kapcsolatba. Jelenleg nem volt szo az adagolásrol. Kov. lépés az, hogy menzi után megyek és alaposan megvizsgálják az endometrozist.

Barbi
Már nem barnázgatsz?
mili

KarcsiKép
Szióka! Várjuk a nejed is!!! Nektek is nagyon jó hetet és sok pozitív energiát!!!

Kép

KépKép
babcsi

Mili
Ja, nem tudtam, hogy csak szerdán tud jönni, azt hittem ma már van. Akkor addig is drukkolok neki!!! Hájrá Szilcsibe!!!Hájrá Szilcsibe!!!Hájrá Szilcsibe!!!Hájrá Szilcsibe!!!Hájrá Szilcsibe!!!

Kép

KépKép
babcsi

Mili, nem csak 1 napig volt ( inszem után pár órára)én hormon próblémára gondolok vagy a kacsa megsértette a hüvely falát, nem bízom ebbe a hónapba de mindent használok amit kell, kup, vitamin stb..
Saci, rád gondoltam , nem másra Kép. Félre olvastam valamit, mindjárt utána járok a dolognak.
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!Nem tudjátok véletlenül mitől fáj enyhén a jobboldalt a petefészkemnél?Már egy hete is fájt 1 napig,meg most tegnap óta.

Kép
breni

Breni
Hanyadik cn.-on vagy? Lehet, hogy peteérést érzel és a nagyra nőtt tüszők nyomják. Dokihoz mikor mész?

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Ma vagyok a 15. ciklusnapon. Általában rövidek a ciklusaim, de úgy veszem észre, hogy most minden hónapban hosszabb. Volt 24, aztán 26, a múlt hónapban 27, most meg ha tegnap volt pém, akkor lehet, hogy 28 napos lesz. Ha még nem volt, akkor még hosszabb is lehet.
Szerintem már megvolt a pé. A Corax-szal is csak két napon volt pozitív a teszt. Lehet, hogy nem túl magas az LH csúcsom és azért nem lett olyan erős a csík. Amúgy nem volt halvány, teljesen jól látszott, csak nem olyan intenzív, mint a kontrol csík.

Kép
Kép
tiza

Iza
Értem és drukkolok, hogy ez a pé az a pé legyen!Kép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Köszi. Aranyos vagy. Majd kiderül holnap. Ha megint feljebb megy kicsit a hőm, akkor az volt.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok lányok , asszonyok, kismamák és leendő anyukák! Kép
Rövid leszek.
Voltunk ma kiskatonavizsgálaton. Egyenlőre annyi biztos, hogy 5.9 ml volt az anyag...és láttuk a mikroszkópban hogy szaladgálnak a kicsikék. Igazi erdmény majd holnap lesz.
További kitartást és jó éjt!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Kandi, megint nem jöttél, remélem minden rendben!

Többiek!

Lassan kezdem beleélni magam a dologba, hogy kis szünet jön és "látom magam" két nagyobb gyerekkel, nyugisabb férjjel és hatalmas pocakkal!!!!!!!!!!!!!!
Ez jó hozzáállás?KépKép
Most nincs időm sokat írni, mert már rég aludni kéne, de...
Jó pihenést!

Kép
Kép
Kép
amica

nektek sem mukodott tegnap a babanet?

barbi Kép orulok, hogy ram gondoltal Kép...

EszterKép mi lett aztan?

Karcsi Kép ismet itt van az egyeduli fiunk a topikban- hurra. VArjuk Asszonykadat is nagyon !

Iza Kép biztos pe-d volt ...remelem kihasznaltatok.

Amica Kép nagyon jo hozzaallas ! csak igy tovabb..

Krisz Kép majd gyere az eredmennyel.

noi ;) hogy vagy?

wish Kép mikor dokizol megint? nekem kb pennteken kene mennem, vagy csut. on?

saci
saci

Sziasztok!

Kriszta várunk az eredménnyel!

Voltam reggel dokinál. 41.nap és még mindig nem jött meg. Viszont semmit sem lát UH-n és ő kizárta hogy terhes legyek. Mivel a teszt is negatív. Azt mondta hogy látnia kellene legalább a megvastagodott nyh-át. De semmi. További vizsgálatokat csináltat, mert a fertőzésem még sajna mindig megvan és nem tudja hogy mitől meg hogy miért nem reagál semmi kezelésre.

KépKép
jiny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?