A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Töri, tökjoKép milyen gyakran mész, és ki vigyaz Rekara?
tényleg, en is elfelejtettem elmondani neki, mi var ra, pedig regen mindig...
Nalunk nincs tüsszögö roham, igy azt nem adok neki.

KépKép
fibi

Többiek hun vannak? csak két lany van talpon e videken?Kép

KépKép
fibi

Minden második héten. Addig anyum vigyáz rá, de van hogy apjuk is besegít.
Mit adsz Bálintnak?
zanza

Fibi, hogy vagytok? az én tippem belladonna 9Ch lenne, esetleg Vibrucol kúp, és/vagy ha nem veted meg a paracetamolt, akkor Panadol szirupot.

Kriszta, szép a kisfiad! nagyon férfias jelenség Kép

Neet, az Egér út felől már jó lennék a Balatonira? vagy még hátrébb kell kerülni? vagy hogy is van ez?

blaszfémikus pápakép: nincs meg valakinek véletlen? már tök sokat kerestem, nekem nagyon bejött, de bakker nem mentettem el Kép

Juc, mit jelent, h ugrik egy büdösbogarat?

Moose, tehát a kígyómarást fogjuk rendszeresíteni a mastitisre? Kép dekoltázsos sztori durva. csajod túl gyorsan érik. előbb a papáját tanulmányozza a kádban, most meg sztriptízelni akar? eszméletlen.

második felszólítás (vagyis inkább kérés) magyarázza el nekem plíííz valaki (Gigi), hogy lehet itthonról használni az eBayt!

hírek: ma voltunk úszni és állat volt. Istinek még van búvárreflexe, csak idegesíti, ha az arcát éri a víz Kép ergó a merülésből botrány lett KépKép

kijött a két felső kettese! ezennel belépett hatfogúak halmazába. és taln erre foghatom az utóbbi napok/hetek nyűglődéseit. bár, már nem is tudom...
a legújabb az, hogy nincs étvágya! alig bírok beletukmálni egy-két kanál kaját, sőt, reggel már a szopival jóllakott!! ilyen nem volt már vagy 3 hónapja...
ja és mi is taknyosak vagyunk, mint a pulykakakas...

votiv 8)
votiv

Votiv!

Ugrik egy büdösbogarat:álldogál a piskóta lábain majd amikor elfárad akkor eldöl,ált.ilyenkor koppan a feje.Na ez a büdösbogár ugrás.felborul magyarulKép

Juc
20170114224602

Juc! marha jó! KépKép

és első vagyok! ez is marha jó!

és ma éjjel nem kelt fel a kis zsivány! hát ez meg még marhább jó!

és holnapután tali!!! ja, és süt a nap! és kávézom...
és valaki mindjárt lecsap... Kép

votiv 8)
votiv

Johi!

Nem tűntem el, csak egy kicsit sok dolog torlódott most össze.
Most is mindjárt viszem ki Zsoltit anyuhoz, aztán irány a suli.

Egyébként nem csak az első diploma ingyenes a gyes alatt (az egyébként is ingyenes, ha államilag támogatottra jelentkezik valaki), hanem bármilyen állami oktatási intézményben a tanulás.
Én is most intézem a tandíjmentességem, pedig már van 2 diplomám. Kell hozzá a baba szül.anyakönyvi kivonata, a munkahelyről egy igazolás, hogy tgyásóon, gyesen, vagy gyeden vagy, illetve ki kell tölteni egy formanyomtatványt.

Bocsi, ha már ezt leírta valaki, de nincs időm visszaolvasni.

Mesi
jnmesi

Jó reggelt!

Lányok S.O.S!

Az uncsitesóm bnőjének nagyon pici koraszülött a babaája. Anyatejet szeretne venni vkitől, de csak olyat akit ismer(nem akar elosztóból) mármint akár én ismerem!

Lécci aki tud vagy van fölösben és eladná ÍRJON!!!! SEGÍTENE egy koraszülött picibabának!!

Előre is köszike!!
eszti25

Amúgy ma megyünk dután a 3hós szuriraKép már most bevagyok rezelve!

Fic!

Nektek is sok sikert hozzá! Remélem ugy járunk mint Bogárka Donibabával!Kép
eszti25

Eszti: sajna én nem tudok segíten (tejem éppen elég babónak), de topicolok a 2005.nyári babáknál a családineten is és szerintem ott rákérdezhetsz, mert szerintem van egy lány, akinek sok teje van és még csak 7 hetes körül van a babája. szóval www.csaladinet.hu és azon belül a nyári babások és nyugodtan hivatkozz rám, hogy én mondtam. Lehet, hogy lesz valaki, én mindenkit ismerek ott és nagyon jó fejek. Úgyhogy szerintem egy próbát megér.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Mesi: jól van, már kezdtem aggódni. Party volt nálatok szombaton? arra jártam és sok sok ember volt ott....mármint a kertben a szüleidnél.

Eszti: az állomásról miért nem akar, ott azért eléggé szigorúak a feltételek és többszörösen is szűrik a tejet, tehát elvileg semmi baja nem lehet... azért ugye, ha nem találtok azért kap majd onnan a baba? mégis csak jobb, mint a tápi.

Mesi: jössz talira Bogárkához? jó lenne...Ja és köszi az infót a tanulásról. Majd kisakkozom, hogy mit is akarok és mikor.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Eszti!
én megnézem, hogy van e még nekem, jó? ha van, akkor sincs sok, max. 2 liter...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Eszti!
2 és fél liter van, áprilisi. ezt októberig lehet adni...október elejéig. de ez a 2 és fél liter 1-2 napnál nem több adag, tehát elfogyhat nekik, ha kell. Ez 2 hónapos baba (IgiKép) teje volt...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

vagyis másfél hónapos baba...mert feb. végén született...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

votiv,

én egy kérdést háromszor intéztem személy szerint hozzád és nem válaszoltálKépés felhívtam a figyelmedet hogy kérdeztem....és utána semKépezért gondoltam én sem válaszolok nekedKépcsak ha te is válaszolszKépcsak már nem emlékszem mit is kérdezhettem...Kép

szval úgy megy hogy regisztráltadod magad,kell a bankszamlámod hozzá,nki formában és licitálszKép
arra vigyázz hogy nem mindenki küld hozzánk,a termékleírásnál le van írva hogy mo-ra küld e !
meg baromi sok a postaköltség.én amit vettem csimzit az 18 euró volt és 19 euro lett volna rá a postaköltség ide hazaKép nekünk azért jó mert ancikám kint él no-ban és hozzá rendelem és ő hazahozza ha jön.így tényleg megériKépkérdezz még,én jó fej vagyokKép

fibi,zanza,
Kép jobbulást nektek is.nálunk nem vészes a helyzet,kívülről észre sem lehet venni hogy bálint beteg.

na hív a dedem
cupp
Vendég

Sziasztok!

EsztiKép
Dicseretet bezsebeltukKép
Oh,csak nem Ti is Tescoba jartok?(pingvines rugi)KépKép

GigiKép
Invitalas jol esik,igerem,ha tudunk,megyunk marnemBalintAkossalKép

JohiKép
KoszonjukKép
Joban viseli bar Fanni a tornat?

BETEG BABAKNAK GYORS GYOGYULAST KIVANUNK!!!

VotivKép
KoszonjukKépKép
Uszashoz,fogakhoz gratula!!Ennem merem uszni vinni-gyavaKriszta
Gyogypuszi Istinek!

Hiv a Ded,kiurult a pociKép

Kriszta es ehesAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Votiv, köszi kérdésed, még mindig höemelkedése van, és rosszkedvü, aluszékony. Most jöttünk dokitol, mondta, h virus, amit ugy is hivnak, hogy 3 napos betegség, ugyhogy meg ma kell kihuzni... Folyton kézben akar lenni, vagy hintaban, és nyöszörög szegény, nincs kedve játszani sem. Na, majd csak tuléljükKép Kupot kapott tegnap meg Chamomillat, meg szopizik egyfolytaban.
Mindenkinek köszi a gyogypuszikat, miegymastKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Köszi a cicis jótanácsokat, nagyon bejöttek. Hagytam az anyatejet, és a pici nyálát rászáradni, és már válnak le a sebek, kezdenek rendbejönni. Kép AMúgy jól vagyunk, nem igazán szokott sírni, csak panaszkodik, ha fáj valamije, a fürcsit utálja, de amúgy nincs vele semmi baj. Imádjuk Apával. Kép Már a 3 éjszaka, hogy csak egyszer kellett hozzá kelni. Ma fél 3 -kor keltünk, aztán meg fél 7-kor..

mkatus
mkatus

Eszti: Nekem van sok tejcsim, ha kell. Júniustól. Messze vagyok, de egyszerre nagyobb mennyiséget tudok ám adni, legalább ürül a mélyhűtő Kép
Nah, elolvasom a többit is.

KépKép
oxigen
Györköny

Zsanci,Oxi!

Köszi szépen megkérdezem és szólok hogy mit mondtak rá! Mennyit kértek érte?

Johi!
Neked is köszi! Nem tudom miért nem onnan akarnak. Pedig tényleg nagyon komolyan figyelnek a "minőségre" ott.

Bkriszti!

De igen igen mi is tescoKép a legjobb rugijainkat ott vettük! És nekem bejön.
eszti25

Jobbulást a beteg babáknak!

Eszti: Írtam mailt is Kép

Az én lányom köhög rendületlenül... Kép Hogy lesz ebből holnap torna? Kép Bár jókedvű, meg nem lázas, meg semmise, csak tüsszög, meg köhög. Az anyja meg csak köhög... már nem is alszik Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Eszti!
Egy puszi Domitól, ha már nagy lesz, bőven elég...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Hú, mozgalmas hétvége után (dédilátogatás Miskolcon Kép) jó kis éjszakánk volt. Doni szegény taknyos lett, így fél-egy óránként ébredt. Kép Szegénykének le is szívtuk az orrát, meg csöppentettem bele neki anyatejet, így hajnalban már tudott kicsit aludni. Aztán reggel telefon Dr. Zsancinak, a szükséges homeos szerek nevéért, majd irány Grét. Antipatikus patikusnéni most egész segítőkésznek bizonyult Kép. Doni viszont most 9 óta alszik, és hála az égnek most nem szörcsög!!!
Egyébként Petra kezdte a dolgot már péntek este, neki már múlóban, de sikerrel átadta az öccsének Kép
Remélem szerdára kutya bajunk!!! Kép

Eszti!
Nekem is van vagy 2-3 liter, és örülnék ha odaadhatnám, mert már nem férünk a hűtőbe Kép
Meg szívesen adok továbbra is, mert most elég sok lejön még egy szopi után, ha épp van kedvem fejni Kép, és rájöttem a kézzelfejés technikájára, így sokkal kevesebb macerával is jár a dolog Kép
Hova kéne vinni??? mert azért gondolom nem mindegy a fagyitejeknek, hogy milyen messze szállítják...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Na már megint jól lemaradtam a hétvégén, de most nem is tudok visszaolvasni. Csak annyit látok, hogy több baba is beteg, gyógypuszik mindenkinek!!!
Ja, meg hogy Juc haja nő, hát ez tökjó, remélem én is hamarosan abba a fázisba lépek, már rengeteget elveszítettemKép

Szombaton voltunk Etyeken a Kezes-láboson, nagyon klassz volt, Emma estére kidőltKép Tegnap meg itthon lustiztunk egész nap.

Még nem tudom, megyünk-e a szerdai talira, mert csütörtökön hajnalban indulunk Erdélybe, iszonyat hosszú út lesz ilyen pici babával, és csomagolnom meg készülnöm kell, de hátha összejön.
Na megyek lecipelem a babakocsit amíg Emma alszik, hogy utána indulhassunk sétálni.
Holnap remélem eljutok tornára! Recca, ha olvasod, megírod, hogy te hogy tömegközlekedsz oda (mondjuk a Móricztól)? Mert lehet, hogy nem lesz autóm...

Kép
Kép
manoka11

Minden ded náthás? Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Én lenni egykezes,Panna szórakoztatKép
És nem csak új hajam van de új gépem is,Zapának sikerült beüzemelnie,mert Soma annyira lefoglalja,hogy nem volt rá ideje eddig.

Mi tegnap a Vasúttörténeti Parkban voltunk és Ruled!íSoma vezetett igazi mozdonyt amin Panna is utazott...

szerdán megyünk szemklinika,de megnézi doktornéni,hogy mi van mert a telefonba rögtön mondta,hogy nem is bizts,hogy kell szondázni.

süt a nap és ez jó,viszont látom,hogy megint minden tök poros és ezt utálom!másnak is van por fóbiája?hiába törölgetem,rögtön poros minden újra
KépUTÁLOM!és azt gondolom,hogy minden csupa kosz nálunk.

Jaj,most fejeztem be karajkloffolást és Panna végig rötyögte.tetszett neki.gyakrabban kéne húst ennünk,lehetKép

Juc
20170114224602

Lányok nagyon köszi! Bogárka nekled is! Méleket olvastam!
Beszéltem uncsitesómmal ma hívja bnőjét és ha megvan a válasz írok neketek!

Zsanci!

Domi puszit enélkül is adunk szívesenKép

Bogárka nem tom hogy hova kéne vinnem a tejcit, de majd legfeljebb hűtőládában szállítom el.

Doninak és Petranak jobbulást kívánunk!

Meg az ÖSSZES BETEG MANÓCSKÁNAK JOBBULÁST!!!
eszti25

Oxi, Bogarka, Nektek is jobbulast!

Eszti, nekem nincs lefejt tejem, mindig keveske volt.

Balint egy orat volt ebren, es megint alszik, szegényt teljesen legyengitette a laz.

KépKép
fibi

sziasztok!
hát már egész nap nem megy ez a dolog??? Úristen, ha igy folytatjuk, rászokom a babámmal való foglalkozásra, és az nagyon cikis lenne...ma is voltunk uszizni, meg sétálni Kép, egy aztán megint sétálni...
Juc!
nálunk is minden poros, és nekem is van porfóbiám, és ha minden nap poszivózom, akkor is uannyi kosz jön fel a gépbe, mintha nem is porszivóztam volna egy hete...igy inkább maradok is a hetes megoldásnál...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, meg itt van ez a kopasz pasi a lakásban, azt mondja, ismernem kéne valahonnan...Kép már virágot is hozott...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

egész delutan nem ment a forum???

KépKép
fibi

Sziasztok!

Beteg babáknak jobbulást!

Sajnos nem tudunk menni baba-mama tornára, Rékának torokgyulladása van. A szerdai tali is nagyon veszélyben van.Kép
zanza

Hello Lányok!
Délután már benéztem, de nem ment a babanet.
Debrecen jó volt, megjöttünk, kényeztettek minket, de sajnos a hétvége elmúlt Kép
most visszaolvasok, aztán holnap, torna után leszek....ha minden igazságos.
Csóka, Ada
ada007

Sziasztok lányok,
qrva babanet megint nem ment Kép de nálunk délután az internet is megszűnt, elvonási tüneteim voltak... Kép

Minden beteg babának gyógypuszikat küldök!!! Kép

vera
kisün

Visszaolvastam. Hős vagyok. Már megint.
Betegeknek pussz, álmosok, húzás szunyni.
Ada
ada007

Manoka, en eteletol 103-sal majd 24-es vilivel. a moricztol talan 6-ossal, aztan kek metroval es a nagyvarad tertol gyalog (v 24-essel 1 megallo). hm? na megyek keszulodni...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

'reggelt!
Remélem most megy, már megvonási tüneteim voltak Kép

Megyek készülődni, Ada megint nem úsz(ik) meg minket Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jó reggelt!
Azt hiszem, ma is kihagyom a tornát, nincs autóm, ésőszintén szólva semmi kedvem az átszállásokhoz... így jó úton haladok az eltunyulás felé. Pedig jó lett volna menni. Na mindegy, helyette megyek vásárolni (gyalogKép), csütörtökön ugyebár utazunk, vennem kell egy csomó ajándékot.
És a holnapi talira sem megyünk, valszeg megint nem lesz autóm, de leginkább azért, hogy Emmának legyen egy nyugis napja az utazás előtt. Kicsit már elkezdtem parázni, hogy ezt így bevállaltuk, főleg hogy egyre jobban látom, hogy Emma nem nagyon csípi az autókázástKép

Kép
Kép
manoka11

Ugye holnap 15h Bogarkanal? Nem valtozott?
moosejaw

Jó reggelt,

Még nem olvastam vissza, önző módon most magunkról: voltunk tegnap Panninéninél... (DA) és azt mondta, kell a kezelés, de ami fontosabb, hogy nincs nagy baj. ez könnyen korrigálható, persze lenne ill. lehetne következménye, de szerencsére elcsíptük a dolgot időben. Azért drukkoljatok, hogy minden rendben legyen.

Kép
Kép
johanna1975

Betegeskedő babák, gyógyulásra fel!

A kutyusnak talált cica még szopizik!!!! Annyira édes, igazi szentimrés cica! Kép Láttam az ablak alatt!! Legalább kiderült, h nem kóborcica, van anyukája!!! Aki viszont eltiltotta a kutyától, legalábbis mostanában nem jön át (a kerítésen) játszani. Kép
neet
neet

Moose,

Lesz turi? Tud jönni a lány??

Minden babának gyógyulást.
zsebi2004

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!
Nem tudom mi van, de napok óta rohangálok! Talán a házimunka lett több? Nem tudom! De mitől??? Timi tegnap össz-vissz 20 percet aludt délelőtt! Gondolhatjátok milyen volt estére, és még akkor is csak nyűglődött, nem tudott elaludni! Én meg napok óta hulla vagyok!:-(
Szerdán délelőtt dokihoz megyek! A szerdai talit így lehet, hogy most kivételesen kihagyjuk! Csak rohanás lenne belőle! A sütim úgyis mindig szörnyen sikerül, így most megkíméllek Titeket tőle!:-))
Drukkolok, hogy jó időtök legyen!

Johanna!
Örülök, hogy nincs nagy baj Fannival!

Mi van itt, hogy ennyi baba beteg??:-( Gyors javulást minden babónak és gyógypuszikat Timcsitől!:-)

ILdi
ildi76

Én is itt,torna helyett.

Ildi!
Én is rohanásban vagyok,nem tudom mi van!?

Holnap tali lesz?Bogárka gyerekek nem betegek?El tudtok viselni minket?
Lehet ,hoyg anyumat is betuszkolom autóba és viszem ,ugye jöhet?És mit hozzak?Megint tésztasalit?Nem unjuk még?Én már kezdem Kép
Egy kuglóf esetleg?kakaósos?

Holnap délelött szemklinikán kezdünk Pannával.Mostanáig jó volt a szeme,de miután lebeszéltem dokinénivel a holnapot,ma reggelre becsipásodott megintKép

Jucus
20170114224602

Szia Csajok!

Na én is eltüntem egy időre , de nem is voltuk szinte otthon.
Múlt héten szerdán voltam talán utoljára. Azóta volt egy összevont kis babazsúr a Lillának meg a kis barátnőjének csütörtökön. Az klassz volt! Pénteken volt az uncsitesóm temetése, ami elég szomorú volt. Szétsírtam magam, de azt hiszem kellett, mert végleg el tudtam búcsúzni tőle. Lillus addig a szomszéd néninél volt, aki a pótnagyink. Még be is tudott aludni nála. Csodálkoztam.Kép

Szombaton mi is Manokával Etyeken nyomultunk, vasárnap meg nem is tudom mi volt.

Még nem olvastam vissza, de a betegeknek gyógypusz ezerrel!!!!!!

Ja és van egy rossz hírem sajnos: szerdán mi se fogunk tudni menni a talira, mert beiratkoztam egy patchwork tanfolyamra a művházba. Eddig úgy volt, hogy péntekenkét lesz, de tegnap szóltak, hogy szerdán lesz 5-től. Mire kéérnék Bogárkoz jöhetnénk is vissza. A legközelebbit viszont már nem akarom kihagyni.!!!!!!

Mostanában megint hot topic itthon a tesó projekt. Figyú ti hogy tudjátok, hogyan számolják a tgyást, ha a második gyerek az első gyerek 2. szülinapja előtt születik és hogyan ha az után? Több verziót is hallottam, ezért kérdezem, hogy tisztán lássak.

na jó most visszaolvasok és majd jövök még! Jó tornát!
beetrix

Sajnálom, hogy ilyen sokan kihagyják a holnapi talit Kép

De akik jönnek, azoknak:

[color=#ff0000]

Jucus!
Persze, hogy jöhet a Nagyi is!!! Nálunk is itt lesz, mert Apa csak holnap este jön meg Lengyelországból (meg egyébként is dolgozna), egyedül meg nehéz lenne...
Gyerekek jobban, bár Petra még kicsit szörcsög, de a közétzetével nincs baj Kép
Doni éjszaka csak egyszer ébredt, szóval ő nem szörcsög már Kép

Beet!
Nekem azt mondta a pénzügyesünk, hogy semmi különbség. Nálam ugye eléggé ki volt számolva Kép Doni születéséig nem tudtam, hogy Petra 2 éves kora előtt vagy után fog születni, így jó előre rákérdeztem Kép
Aztán hajrááá!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus,
én viszont még nem ettem soha tésztasalit Kép Kép

Bogárka,
voltatok itt a turiban?

Info:
Turi a gazdagréti műv. házban, minden szerdán 10.30-tól 16.30-ig Márkás gyerek és felnőtt ruhák.
zsebi2004

Találós kérdés: Na, ki kicsoda??? Kép

Kép Kép Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsebi!
Nem voltunk Kép A szörcsögés miatt Kép
De majd bepótoljuk! meg akkor megnézzük ezt a művházasat is majd! Köszi!!! Kép

B.