A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005 tavaszi kisbabák

Sziasztok!

Képzeljétek, Gréti beteg.
Megfázott nyilván. Ma reggel a doktor néninél kezdtünk, miután Gréti ugyan végigaludta az éjszakát, szokásához híven, én meg végigidegeskedtem. Tele volt az orra, és furcsán köhögött. Reggel porszívós orrszívóval kiszívtuk a taknyot, hát én is bőgtem a Grétivel együtt. Aztán elvittem orvoshoz. Doktor néni megvizsgálta, piros a torka. Azt mondta, hogy Cebion cseppet adjak neki, Fluimare-t mondta még, írt fel kálciumot. És ő is takonytalanított.
Láza nincs, nem is volt.
Ja és a kálciumot valami gyümölcslében kell adni, állítólag nem lehet anyatejben, és mondtam, hogy de Gréti még csak szopik (4 hónapos) és mondta a doktor néni, hogy vegyek sütőtök italt és abba adjam.
Most akkor mi a manót csináljak. Tapasztalt(abb) anyukák segítségét kérem. Ja és meddig adjam ezeket? És most adjak neki sütőtöklét, hogy be tudjam adni neki a kálciumot? A cebion cseppet lehet anyatejbe, ugye?
Bocsi, hogy ilyen ügyet csinálok ebből, de most tudatosult bennem először, hogy a lányom is lehet beteg, és hogy ez milyen borzasztó.
Amúgy Grétin nem látni semmit, ugyanolyan vidám meg mosolygós.

Vezsó: Nagyon jók a képek, a legjobban az tetszik ahol Rozi Veronikával van Kép Gyönyörűek! Kép
Te meg klassz anyuka vagy! KépKépKép
Örülök, hogy jól telt a hétvégétek!

Juszti: Boldog névanpot!

Patri: A lányok előttem elmondtak már mindent. Röviden: Beni lába meg fog gyógyulni!!!! Idő és türelem! Babakocsit le kell cserélni Kép Rokonokkal és szomszédokkal nem foglalkozni! Kép
Szorítok, hogy ma már jobb kedved legyen!!!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Nem tudom ezt elküldeni, mert nem engedi a szerver.De hülyeség ezt leírnom, mire olvassátok ezt, addigra, már elküldte. Na mindegy. Szóval ezt még hétfőn este írtam!

Juszti
Boldog névnapot kívánok én is!
Nagyon tetszik az e napi idézeted is. Boldi fiú nagyon helyes, és látom ügyesen eszi a lábát. Mi ezt csak pelus nélkül tudjuk, lehet, hogy csak akkor látja a lábát. Jé, nekem ilyenem is van?

Timurr
Sajnállak, ami veletek történt a hétvégénKép Én nem tudok részt venni a kinekvoltalegszarabbhétvégéje című versenyen. Nekünk egész jóra sikerült. Szombaton anyumnál voltunk, ahol napközben sikerült 3 órát aludnom egyben-ez ritkaság, és vasárnap, meg ő volt nálunk, és itt folytatta a babázást.

Vizimano
Te drága híres egyfejű!Kép
Remélem, mostmár jobb kedved van!
Tudod mi tetszett a legjobban az írásodban????
Az, hogy a sz@rva-nak lehet e-mail küldeni! "...Le van sz@rva.." Hihihi ezen jót kacagtam!KépKépKépKép

Akiren, Jégvirág
Kívánom, hogy a Grétik minél hamarabb gyógyuljanak meg. Én sajnos nem tudok érdemben hozzászólni a beteges témákhoz, mert mi még nem estünk át ilyenen. De eltudom képzelni milyen szörnyü lehet egy orrszívás, mert nálunk egy szimpla orrtisztítás is üvöltéssel jár!Kép
Sok gyógyerőt küldök nektek!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szilvi
hüpi

HURRÁ van babanet!
hüpi

Sziasztok!

Most csak gyorsan annyit, hogy sajna nem tudunk holnap menni a talira, mert Dórinak du megint hőemelkedése volt, és elkezdett köhögni. Remélem, hamar túl lesz rajta, mert hétvégén Kárpátaljára utazunk, és nagyon nem szeretném az utat lemondani. SZóval nem merek nekiindulni. Nagyon sajnálom, mert készültem a holnapi talira.

Képzeljétek el, ma este Dóri szájából egy kb 2 cm-es vessződarabot (a mózeskosár vesszőből van fonva, annak a darabja) szedtünk ki. Kicsit ránk hozta a szívbajt.

Jó éjt, majd holnap olvasok is. Viki
pviki

Sziasztok!

Tisztára függő léttem, és kimondottan idegesít, ha egy napig nem tudok babanetre jönni. Nem mintha nem lenne elég dolgom (október végéig be kell fejeznem a fordítást, amin dolgozom, és éppen most számoltam ki, hogy ez csak akkor fog sikerülni, ha napi 4-5 oldalt fixen megcsinálok... Flórával már beszéltem róla, remélem, hagyni fogja :o), de olyan jó házimunka, babázás, meló közben benézni.
Mindenkinek, akinek rémes hétvégéje volt: fel a fejjel, hallom, otthon is kisütött megint a nap, tessék a hülyéket meg sem hallani!

A betegek pedig gyógyuljanak meg gyorsan!

Nálunk semmi különös, hacsak a majompofát és a billentyű levadászását nem veszem annak.
Majompofa: újabban ez Flóra kedvence: felhúzza az orrát, a szájával csücsörít, és így pontosan úgy néz ki, mint egy mérges kismajom. Még nem sikerült lekapnom, mert mire villan a vaku, ő már régen vigyorog.
C betű: na ez nincs most a billentyűzeten, hanem az alatta lévő bigyót nyomkodom. Történt ugyanis, hogy éppen levelet írtam, Flóra pedig megunta a mászást, felvettem az ölembe, kábé annyi volt hátra, hogy "Puszi: Kriszta", amikor ő egyetlen határozott mozdulattal lekapta a "c"-t. Próbáltam visszatenni, de egyelőre nem sikerült. Pedig mondtam neki, hogy igy sak flóráska lesz, de nem hatotta meg.

Connie: azt írták, hogy görbeháthoz (van neki valamilyen orvosi neve is persze) vezethet, ha sokat üldögél nyújtott lábbal a baba.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Hú mennyi lekonyuló száj! Csajok! szedjétek össze magatokat Kép Kép

Angéla
angéla

Sziasztok! nagyon nagyon köszönöm a névnapi jókívánságokat!

Kép

A gyűrűt majd felteszem, igen a névnapomra kaptam. Kép

Megint 2szer eszünk éjszaka.Kép Pedig úgy örültem már a múltkor mikor csak fél 4-kor kelt. És mostanában fájdalmasan fel fel sír éjjel. Lehet hogy ennyire fáj a foga??

Timurr , még nem jött meg , de várjuk Kép sajnálom ami veletek történt. borzasztó az anyósod. nem is tudom mi lenne a jó megoldás..

örülök hogy tetszett az idézet. Akkor mára is kaptok Kép

Soha ne vágd szét, amit ki lehet bogozni. H. Jacson Brown

szép napot !
juszti

Kép
juszti75

néhány kép

az új kabátom
Kép

elfáradtam

Kép

anya vett egy 74-es rugit , hát még kicsit nagy Kép

Kép

pancsi pancsi
Kép
Kép

Maja, ki vagyok akadva hogy ennyi hódolód van Kép
Kép

és végül a gyűrűmKép
Kép

Kép
juszti75

Jó reggelt!

Most épp itt gurulok a nevetéstől, képzeljétek, a férjem suttyomban, amikor éjszakánként dolgozott, eltüntette a nasi felét.Kép Csak most bukott le, mikor belenéztem a szatyorba, hogy mi történt itt, hiszen mikor elpakoltuk még tele volt.Kép Váltig állítja, hogy nem tudta, hogy vinni akarom, hát, végülis csak vagy ötször volt róla szó.Kép Úgyhogy lement a boltba reggel, és bűnbűnóan megvette, amiket megevett.Kép

Na megyek készülődni, nagyjából olvastam vissza csak, a tegnapi szonorúknak szép és vidám napot kívánok! (Persze a többieknek is.)

KépKép
connie

Connie!

A kis zugevő! KépKép

Juszti!
Nagyon szép a gyűrűd! Kép

Na megyek én is készülődni!

Ildi

delfinke

Juszti!
Én így utólag kívánok boldog névnapot, tegnap mikor épp itthon voltam, sose volt babanet.Kép
Ti jösztök a talira? Szopispárnát már levitettem a párommal az autóba reggel.KépSajnos hiába ígértem , hgy majd elhozlak, nekem oda kell mennem hamarabb, bocsánat.KépKépKép ezt is akartam írni tegnap, de nem tudtam.

Betegeknek jobbulást kívánok!

Jégvirág,
Nekünk kalcium injekciót írt fel a doki, mi egyszerűen fecskendővel kiszívtuk az ampullából, és csak úgy magában itattuk meg Ákossal. De sztem sima vízzel is beadhatod, nem kell hozzá sütőtöklé. Pláne, hogy allergiás is lehet rá a nátha mellé. Egyszerhasználatos fecskendőt lehet a patikában kapni. Cebion cseppet anyatejjel kell beadni.

KépKép
connie

Sziasztok!

Timurr: KépKépKép Sajnálom a rokonokat Kép Maja édes Kép

Kata: Panni nagyon ügyes!!

Ildi: Marcika is nagyon ügyes! Kép

Akiren: Nekem hiányoztatok, de nem emlékszem, hogy írtam e. De gyakran eszembe jutott a kis druszánk Kép

Vizimano: Kép Mélységes együttérzésem.

Juszti: Gyönyörű a gyűrűd! És nagyon édes a kiakadt fiad! Kép

Rossz hétvégés családokat nagyon sajálom! Kép
A mi hétvégénk a szokásos volt. Ill. annál többet mászkáltunk, vásároltunk szombaton, vasárnap a keresztelőt intéztem, éttermet foglaltam, tortát rendeltem. De semmi bonyodalom nem volt.
Én a jövő hétvégétől félek, megint össze lesz eresztve a 2 család...a Gergő meg az én szüleim...abból sok jó nem szokott kisülni. Általában anyu bedurcizik valamin. Mondjuk 90%-ban jogosan. Csak aztán én vagyok a hülye, mert miért nem tettem az ellen, hogy ő ne durcizzon be. Esküvőnk után volt egy nagy balhé.
Mert kedvenc anyósom alkotott.
A maradék kaját hazahozhattuk az étteremből, és nem fért be minden a mi kocsinkba, és anyósomék is vittek el. Namost amit ők vittek el, azt másnap elosztogatta az egri rokonainak, és nem maradt semmi nekünk, de olyan szinten nem, hogy az esküvőnk másnapján főznöm kellett. Holott rengeteg kaja maradt. És ezen anyu nagyon fölháborodott. És rettenetesen kiakadt és velünk (Gergővel meg velem) ordibált, hogy ezt miért hagytuk...és nem fogta föl, hogy nem lehetünk folyton anyósom sarkában, hogy ne csináljon hülyeséget, és eszünkbe nem jutott, hogy szétosztja a kajánkat, mert mondta, hogy virslit vett másnap reggelire a rokonainak (akiből van vagy 40)...csak elfogyoott a virsli...
És anyu nem tudja feldolgozni, hogy anyósomnak nem a gyereke(i) a legfontosabb(ak), hanem mindig más. Csak odáig lát ami épp az orra előtt zajlik. És legalább tett volna el valamennyit, hogy nekünk is maradjon kaja...de nem...és még a menyasszonyi tortáról a figurát is oda adta valamelyik gyereknek. Ááááááááá, kicsit se voltam ideges. Kép
A szüleimnek meg az a legfontosabb, hogy nekünk minden meglegyen, utána jönnek mások, és anyuék inkább éhen halnak, csak nekünk legyen meg mindenünk (Gergő, én, most már Gréti).
Aztán anyu már most azon pánikol, hogy a keresztelőről maradt ebédet is lenyúlja e a Gergő családja....
Jól kifejtettem.
Bocsánat Kép

Tegnap meg az történt, hogy a lányom tojik magasról a sütőtökre meg a cebin cseppre meg a kálciumra, negyed kanállal beadtam neki (sütőtököset), 3 kanálnyit köpött ki. Próbálkoztam párszor, az lett az eredménye, hogy minden sütőtökös lett, gyerek meg fintorgott.
Próbáltam utána frissen fejt anyatejet kiskanállal adni neki (csak kíváncsiságból, meg hogy a Cebin cseppeket be tudom e adni vele úgy), de arra is fintorgott. Próbáltam pici pohárból is, jó vicc volt. Cumisüvegből nem próbáltam, azt nem fogadja el, csak ha az éhhalál fenyegeti. Hát istenem, fontos a tálalás is neki.
Ennek egyébként örülök.
Csak fogalmam nincs hogy diktáljam bele a vitaminokat.
Gréti látszólag teljesen jól van, szopizik, alszik rendesen, minden olyan mint eddig, csak taknyos meg néha köhög, meg néha kiszívom az orrát....képzeljétek, nem sír az orrszívásnál.
Legelőször, együtt sírtunk, majd a doktor néninél ordított amikor szívta az orrát, aztán a következő orrszívásnál itthon már vigyorgott. És azóta sem sírt. Olyan büszke vagyok rá. Kép
Viszont a kálcium beadása még mindig jó vicc.
Connie: Szerinted muszáj azt föloldani?
Semmi sütőtök meg hasonló lében nem fogom többé. Marhára nem hatja meg az, ami nem a ciciből jön.

És a férjem is kezd beteg lenni.Kép És nem akart itthon maradni. Hiába erősködtem, hogy maradjon itthon 2 napig és meggyógyul, így meg 1 hónapig fog nekem nyavajogni, hogy ő meg fog halni azonnyomban. KépKépKép
Amúgy az ő munkahelyén is gubancok vannak. Kép

Bocsi a helyesírási hibákért, nincs időm visszaolvasni.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea,
Fentebb már válaszoltam is.Kép Vegyetek fecskendőt, pár forint, azzal a legegyszerűbb mindent beadni, mert akkor nem a nyelve hegyére érkezik (onnan a szopó reflex miatt kiköpi), hanem hátrébb. Kalciumot milyet írt fel a doki nénitek? Cebiont muszáj higítani, mert anélkül túl savas.

KépKép
connie

Néhány tegnap esti kép:

Ó, hova kerültem?
Kép

Lehet, hogy ez tetszik nekem.
Kép

Te Apa, te megengedted Anyának, hogy ő fürösszön ma?
Kép

KépKép
connie

Connie: Köszi! Tegnap este én is natúr adtam a kálciumot (szintén olyan ampullás injekció), csak közben paráztam, nehogy ne legyen szabad így. De akkor most már lelkiismeret furdalás nélkül adom így.
Majd veszek fecskendőt. Ez jó ötlet! Kép
Nálunk most megy a csodálkozás a családban, hogy anyatejes baba hogy lehet taknyos....és hogy naugye hogy kéne adni neki mást is meg blabla.
Alkalmazom az egyik fülemen be a másikon ki technikát.
Cebion cseppeket benyeli anyatejjel, csak idő és türelem kell hozzá.

Nebula: Elvonási tünetek nálam is jelentkeztek! Édes a lánykád. Kép Nem értem ezt a billentyűlevadászást, mármint hogy hogy sikerült neki, de nagyon ügyes, mert én nem tudom leszedni a billentyűzet gombjait Kép Kép

Jó szórakozást a mai talihoz!
Gréti puszilja az összes babát, a betegeknek meg jobbulást kívánunk!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

És néhány új kedvenc:

Ezt a pózt Havas Henrik bácsitól tanultam:
Kép

Ákos dajdajozik:
Kép
Kép

KépKép
connie

Juszti
Nagyon boldog névnapot így utólag.
Kép
Nagyon szép a gyűrű azén stílusom is ilyen,nálam ezüst és fehérarany jöhet szóba és az ilyen kis egyszerűekKép
Nagyon szupik a képek Boldiról,imádnivaló és nagyon csinos.Mi most kezdjük a 68-as rucikat.

Grétiknek jobbulást és sok-sok-sok gyógypuszit küldünk.

Nekem kicsit jobb kedvem van,kierült a párom azért tartott egy kis okítást a nővérének,ami kicsit hatott is,mert behzta a seggét hogy eltudjak mellette menni a konyhánkba.
Az éjszaka Képfél 10-kor beájult Maja a cicin egy óra múlva felsikít,ide vettem magm mellé hogy kap cicit erre durmol visszacsempésztem az ágyba,ott 2-ig aludt.aztán óránként kelés,5kor műsorKép

Kriszta
Majompofát megnézném,nálunk a nyelvkidugás a menő,sőt néha úgy is alszikKép

Hüpi
Köszi az együttérzéstKép

Viki
Remélem Dórinál semmi komolyabbKép

Vezso
Nem is mondtam (asszem) gyönyörűek a csajok!!!!

Timurr
Vendég

Connie: Fentebb Kép Calcimusc 10x5 ml injekció.
Ákos élvezte a fürdést a nagy kádban? Nagyon aranyos Kép

Ja, és még csak annyi, hogy meddig kell a kálciumot meg a Cebion cseppeket adni neki?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ákos tényleg tiszta Havas azon a képen KépKépKépKép Még mindig ezen röhögök Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Connie
Nagyon tccenek Ákos képeiKépKépKép

Bea
Nálunk anyós a lagzi másnapján frankón lefagyasztott mindent,mi meg megyünk haza anyukáméktól hogy hm eszünk egy jót,erre sehol semmi.Sokszor nem értem ezeket a logikákat.

Tegnap két jó élmény is ért ám
1. elsőször cicizett maja bimbóvédő nélkül és nem tünt fel nekiKépna nem sokáig,de olyan jó érzés voltKép
2. a nagykádba fürdött angyalom és nagyon tetszett neki.Kép

Timurr
Vendég

Bea,
Az az, mi is azt adtunk. Sztem felesleges higítani, nekünk nem is mondta a doki, az íze se rossz, ill. nem is nagyon van neki. Calcimusc-ból egy ampulla felbontás után egy napra jó, a maradékot ki lehet önteni, mert kicsapódik a kalcium belőle. Addig kell adni, míg meg nem szűnnek a tünetek, esetleg 1-2 nap pluszban, Cebion cseppet ugyanígy, az sima C-vitamin.

Felkeltem manót, és mi indulunk. Hihetetlen, hogy minidg akkor alszik be a legjobban, mikor valahova időre kell menni.Kép

KépKép
connie

Timurr : Kép de jó. Lehet hogy majd el tudod hagyni lassan a bimbóvédőt? Kép

igen , nálam csak a fehér arany játszik. minél egyszerűbb. nem szeretem a sárga aranyat nekem az túl csicsa. persze ez csak az én ízlésemKép nincs sok ékszerem de az mind fehér és kis "eccerű".

Connie: ma itthon van a férjem ( nem tudtuk előre de nem kell bemennie) és így elintézek mist-mást elrohanok ide-oda csak etetni jövök haza meg takarítani, addig ő ellesz vele. Ezért sajna ma nem tudunk menni Kép majd legközelebb azért elviszel? Kép vagy úgyis jó ha elmegyünk valameddig BKV és ott felszedsz bennünket. Köszi a jókívánságot. Ákos nagyon helyes. Olyan ügyesen ül. Főleg a havasos kép teccik. Na megyek lépek, mert vár a meló.

Jó talit nektek.

juszti

ui: minden beteg baba gyógyuljon meg!!!

Kép

Kép
juszti75

Kép
Babahalom a ma délelőtti találkozón Kép
Vezso
vezso

De aranyosak a babák! Nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott. Kíváncsian várom a többi képet.
Jó hír, hogy Dóri jobban van, csak reggel volt 37 a hője, azóta semmi. De látom, több babát is elkapott ez a fránya vírus. Mindenkinek jobbulást!

Timurr
Tök jó, hogy sikerült bibóvédő nélkül szopizni!
pviki

Kép
Connie és Dorka fiai rácsodálkoznak egymásra.
vezso

Kép
Patri és Beni
vezso

Kép
Ákos (Connie), Rozi (Vezso), Bernát (Dorka)
vezso

Kép
Marcika (Delfinke) és Vince (Virág = Villes), és Lili lába (Lirian)
vezso

Kép
Vince és Marcika
vezso

Kép
Ákos szemezik Rozival
vezso

Kép
Zsana és Vilmos
vezso

Vezso,
Ákos nagyon nézi, hogy ki ez a csaj, aki csak így lenyúlta a zümijét?Kép

Ki van nyúlva egyébként a fiatalember.Kép És azt hiszem én is habfürdök egyet végre a kádunkban.

KépKép
connie

Kép
Patri (sajnos épp becsukja a szemét), Zsisske és Kingu a csemetékkel
vezso

Kép
Connie és Ákos

Bocsi, tényleg lenyúlta a zümit Kép, de visszaadta Kép
Vezso
vezso

Kép
és még egy kupac gyermek.
Most már hagyom, hogy a többiek is jöjjenek a képekkel. Kép
Vezso
vezso

Kép
Fiúk egymás közt és Rozi lába (Ákos fején)
Ezt még felteszem, mert olyan aranyosak.
vezso

Sziasztok!

Annyira édesek a babák! Így együtt meg aztán pláne. Nagyon összeszokott társaság lesz ez, mire mi hazamegyünk, de azért remélem a fiúk-lányok majd Flórát is befogadják Kép

Jégvirág: én sem értem a billentyűt, bár az igaz, hogy a laptopon ilyen kis lapos vackok vannak, azokat valamivel egyszerűbb letépni.

Nagyon szeretném a majompofát lekapni, úgyhogy a gép folyton készenlétben van...

Itt mára nagyon szeles idő lett, és az amerikai lakások egyik nagy hiányossága ismét kiderült: nem tudnak szigetelni! Süvít be a szél az ajtó mellett, és ugyebár nincs előszoba, úgyhogy rögtön a nappaliba süvít be. Flóra játszószőnyege pedig oda van leterítve (mondjuk nem közvetlenül az ajtóba, de nem sok akadály van.). Egyelőre takarót tekercseltem az ajtó elé, és még a maradék habkockákat is odatettem (tudjátok, olyan betűs, számos négyzetek, amiket puzzle-szerűen össze lehet rakni, talán tettem fel már olyan képet, ahol Flóra ezeken játszik). Így lágalább az ő szintjén nem fúj be a szél, csak magasabban. Majd ki kell találnunk valamit (annak idején újsággal tömködtük tele, mint a hajléktalanok, lehet, hogy most veszünk valami szigetelőhabot, aztán azzal befújjuk a rést).

Juszti: én is boldog névnapot kívánok! Tényleg nagyon szép a gyűrűd.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

sziasztokKép
Nagyon jó volt a mai tali,annak ellenére h csak csendes megfigyelő voltam,mert éjjel 1 óránként keltünk Vincivel,tök jó volt hallgatni TiteketKép Connienak örök hála a szupi helyért,a szervezésért!!Kép
Én is teszek fel gyorsan néhány képet:

Rozi(Vezso),Vilike(Zsana) és Ákos(Connie)
Kép

Connie Ákosa így figyelte az eseményeketKép
Kép
villes

Liló(Lirian) így örült a talinakKép
Kép

Vezso és Rozi(bár Vezso kérte h "fejezzük le" a képeken,szerintem kár lenne érte,nagyon jól néz ki ezen a képen(mellesleg a többin is)KépItt épp nagy mesélésben voltKép

Kép

Boti/Fürtös(Kingu) félálombanKép
Kép

Marcipán(Delfinke) és Vince(enyim gyermekKép a két jóbarátKép
Kép
villes

dühöngő Kép
Kép

még van egy csomó jó kép,de most nincs időm feltenni,remélem este lesz.
Szép napot Nektek,betegeknek jobbulást!Kép
Sziasztok
Virág
villes

Annyira, de annyira édesek!

Kép
KépKép
nebula

Nebula,
És hogyhogy Flóra teljesen egyenes lábbal ül? Ákos azon nyomban felborulna úgy.Kép

Biztos vagyok benne, hogy be fogják fogadni Flórát, főleg, hogy a fiúk vannak túlerőben, és Flóra igazán csinos kislány.Kép

KépKép
connie

Annyira jok a kepek!!!! Legkozelebb en is benezhetek? Anyukak is jol neznek ki! A gyerkocok szenzaciosak!

Juszti! Nagyon szep a gyurud! Nekem is a feherarany a gyengem! (allergias vagyok a sargaaranyra, vagyis a rezre ami benne van) Az eljegyzesi gyurum nagyon hasonlit a te gyurudhoz.. Jo izlese van a ferjednek!

Udv, BJ

ui. Mi is betegek lettunk. Kép
babjag

Connie: folyton ki akarja nyújtani, és ha tartom őt egy kicsit, akkor ki is nyújtja, és úgy üldögél. Lehet, hogy ne fogjam meg, hanem csak legyek mellette, hogyha feldől tompítsam? Asszem ezt fogom tenni. Egyébként amióta írtam, javult is a helyzet, kezd rájönni, hogy behajlított lábbal, kéz letámasztásával tovább ülve maradni.

Akkor egy újabb parám. Állati sokat dumál, kiabál, sikítozik mostanában, amitől aztán jókat köhög, sőt ma reggelre szerintem be is rekedt. Ez normális?

(A hülye kérdések nálam kifogyhatatlanok Kép)

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Kriszta,
Hülye kérdések: ebben mind jók vagyunk sztem.Kép

Én nem szoktam Ákost fogni, hagyom hadd támaszkodjon, inogjon stb., ahogy sikerül. Azért szoktam köré keríteni a szopispárnát, hogy arra dőljön, ha már nem bírja magát tartani. Vagy terpeszülésben ülök, és magam elé teszem, akkor meg a lábam fogja fel az esést.

Azért is köhöghet, mert tetszik neki a hang.Kép

Babjag,
Hát persze, hogy benézhetsz, az időpontok most már fixek, a helyszín is, akinek van kedve, csak jöjjön.Kép

Kata és Panni,
Hová lettetek? Tegnap még úgy volt, hogy jösztök!

KépKép
connie

Kép

Connie
Nekünk is van fürdős bálnánk bebebeee! Kép
Pár perces kép két kisebbik leányomról Kép
Mindjárt írok még, illetve ma este.
Vezso
vezso

Pviki, Jégvirág, Akiren

A lánykák, a két Gréti és Dóri gyógyuljon meg minél hamarabb!!KépKép Remélem, azóta jobban vannak, és kár hogy ezért nem tudtatok jönni a talira. Bea, tudom, hogy Ti nem tudtatok volna jönni amúgy sem a távolság miatt, de Gréti barátja, Marcika, legalább a képeken itt van.

Akiren
Nekem hiányoztál, mivel druszám vagy mindig figyelem, hogy írsz-e. Tényleg ott laktok azon a lakótelepen? Oda jártam suliba egy ideig, a játszótereket mind ismerem. Olyan furcsa nekem oda visszamenni. Kép De nagyon jó. Csak közben ráébredek hány év telt el azóta...

Pviki
Az a vesszőevése a lányodnak ijesztő lehetett, nagyon kell vigyázni, hallottam valakitől, vagy itt a neten vagy máshol, hogy kislány azért halt meg mert ugrándozott és a gyerekvitamin félrement neki. Rettegek attól, hogy kisbaba lenyel vmit, amit nem kellene.
Puszi a kisbeteg lábadozó Dórinak! Kép

Timurr
Ezek a pezsgőző macskák a képen, nem semmi...Most utaznak el az anyukámék és nekem kell etetnem a macskákat, 4 van neki, hát, lehet, hogy adok nekik pezsgőt is Kép
Még mindig nem tudok napirendre térni anyósod beszólása felett, és legalább a férjed nővére megemberelte magát. És a lottón pedig egy találatunk volt. Idén volt 3 db 2 találatos, 1 db 3 találatos és több 1 találatos. És az egyik kéttalálatosnál a többi szám mind eggyel ment csak mellé, épp 600 milliót lehetett nyerni. De már nyertem régebben négytalálatost is. Nem adom fel Kép Legalább 1 szelvényt érdemes venni, így van esélye a szerencsének, végül is csak 150 ft.
Én azt szoktam mondani, hogy nyitva hagyom a szerencsének a kaput, ha akar, hadd jöjjön be Kép

Vezso
vezso

Sziasztok!

Már nagyon rég nem jártam erre. Illetve hazudok, mert már hetek óta olvasom a topicot, de még mindig csak aug.22-nél járok. Kép Kellett nekem július végén festésbe fognom....

Sajna a friss témákhoz így még nem tudok hozzászólni, az egy hónappal ezelőttiek pedig gondolom már nem aktuálisak.

Mi megvagyunk Jázival. Tegnap volt 6 hónapos. Sokat beszélget, mosolyog, kacag, már majdnem egyedül ül (bár nem erőltettem, ő akart már mindenképp ücsörögni), és imádja kirúgni magát állásba, ha fekvésből ülésbe húzon fel. De azért ez még tényleg korai Kép Fogunk még nincs, pedig már 4 hónapja nyálzunk, mint állat. Hirtelen ennyi.

Annyit szeretnék kérdezni, hogy valakinek nincs Vital Center-je? Tudjátok, ezt a teleshopban árulják, és van benne turmix, gyümölcscentri, daráló, aprító. Lehet készíteni vele gyümilevet,bébipürét. Ezért örülnék neki nagyon, de ugye ezekkel a távvásárlásokkal fenntartásaim vannak. Szóval kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalatotokra. Előre is köszi.

Látom, megint babatali volt. Mindenki nagyon édes.

Én is rakok fel egy-két képet.

Kép

Kép

Kép

Brigó

Kép

Kép
brigó

sziasztok!

gyorsan felteszem ezt a képet még júliusban csinálta egy profi fotós csak most lett kész Kép

de olyan édi, nem?

nagyon jók a talis képek!!!

Kép
Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Most rohanok csak annyit, hogy a mai babatali képeit az alábbi linken tudjátok megnézni:
www.turcsika.atw.hu

Szupi volt, sajnálom akik nem tudtak eljönni..Kép majd köv. alkalommal..Kép

Connie köszi, szupi volt a hely!!!!Kép

Üdv.

kingu
cica29

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?