A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kandi
Juhhéjj! Keveset voltál mostanában. Remélem, apósod jól van. És ti is.
gtünde

Tündi!
Vagyok néha-és olvasok....amikor dolgozok ill. ha délutános vagyok,egész nap nem vagyok itthon(9-kor indulok és 17-kor jövök...szóval délutános műszak,de délelöttöm sincs!).
Köszike jobban van aposom,itthon lábadozik,pár hétig!
Nekem 7 napig volt meg...mert ma már nem vérzek!
Okt.6.-án inszemeztek?
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi-B láttad a KÖR című filmet?
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Mi az a -B? A filmet nem láttam. Miért?
Hát 6-án megyek UH-ra, aztán kiderülKép Gondolom tüszőméret-függőKép
gtünde

Párom meg hétfőn megy Bp-re 2 hétre dolgozni, utána Győrbe kb. egy évre. De mondtam neki, hogy csütörtökön itt a helyeKép Különben hogy lesz baba?Kép
gtünde

Hát Tündi-Bündi!
Nem vagyok kedveske????? Kép
Ha láttad volna átküldtem volna egy nagyon jó mailt!-azzal kapcsolatos!
Jaaaaaaaa akkor addig növesztessz?
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi-Bandi
De, nagyonKépKép
Ja, növesztgetek. Ma kezdtem a clostit.
Elküldheted az e-mailt, mert a párom látta a filmet.
gtünde

Tündike drága!
Hááááááát legfeljebb találkoztok féluton az autópályán!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika édes
Gyalog nehezen jutok el az autópályáigKép
De haza fog jönni, mert kell, és kész!Kép
gtünde

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
gtünde

Ha megkérsz.....elviszlek....és majd elfordulok!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Lejössz értem Pécsre?Kép
gtünde

CRYS74
Hi itt!
Nem voltam Lázár Erikánál de a vakcináját már beadattam vagy két éve és most ist épp beadatom. Már csak egy van hátra.

Ja csajok, azt elfelejtettem mondani, hogy a mostani menzim tök normális. Mármint elég jól vérzik, jobban mint máskor. És látszanak a nyálkahártya darabok is. Kép Biztos jó vastag volt a nyh most. Lehet, hogy a baby aspirin segített? Kép Tényleg...azt inkább a ciklus második felében kell szedni..mert én akkor szedtem. Szedi ezt vki itt?

Hukmuk
Én szorítok neked!!! KépszorítszorítszorítszorítXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Kép
vizkriszisback

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kriszta
Én nem szedek aszpirint, de nekem anélkül is olyan szokott lenni. Még a closti előtt is sokszor darabos volt.
De előfordulhat, hogy az segített.
Mi a következő lépés nálatok?
gtünde

Kandika
Egyre jobb képekKép
gtünde

Kriszti Kép
Szerintem a ciklus első felében is kell szedni a babyaszpirint, mert segít felépítani a nyálkahártyát, amibe beköltözhet a babó. Peteérés plusz 4-5 nap után szerintem már nem kell, mert addigra beágyazódott a babóca Kép

wish

KépTündiB Na egy ilyen párost kívánok Neked,hogy tudjanak segíteni a konyhában és virágok körül!
kandi72
Budapest III. kerület

Folsav

Terhesség alatt a napi folsav szükséglet megnövekszik (400 ug/nap). Folsav hiányában olyan rendellenesség léphet fel (homocisztein felszaporodás), mely esetén a magzai fejlődési rendellenességek (velőcsőzáródási rendellenességek) kockázata növekszik. Gyakrabban fordulnak elő beágyazódási zavarok és spontán vetélések is. A megfigyelések egyértelművé teszik, hogy a koraszülés és a csökkent magzati súlygyarapodás is nagyobb valószínűséggel következik be folsavhiányos állapotban. Célszerű tehát már a fogamzás előtt elkezdeni a 400 ug/nap folsavpótlást, mert így a beágyazódási zavarok és fejlődési rendellenességek kockázata csökkenthető.
kandi72
Budapest III. kerület

Magnézium

Terhességben a napi magnézium (Mg) igény megnövekszik (400 mg/nap). Az általános táplálkozási szokások gyakran nem elégítik ki a növekvő szükségletet, így terhességben kb. 20%-kal csökken a Mg koncentráció. A terhesség alatti Mg pótlás vizsgálata kapcsán számos előnyös hatást figyeltek meg, pl. csökkent a spontán vetélés és a koraszülés gyakorisága. Megfigyelték továbbá, hogy a Mg pótlás jótékony hatással van az anyai vérnyomásra és a magzat növekedésére is. Indokolt tehát, hogy a terhesek megfelelő Mg pótlásban részesüljenek (napi 250-500 mg), a terhesség minél korábbi időszakától kezdve.
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Lanyok!

Sajnos tegnap megkaptuk a masodik negativunkat. Nem ertem az egesz vilagot. Vajon mert nem sikerült? Olyan szep embriokat kaptam vissza; egy 8 meg egy 16 reszre osztodottat. Ugy biztam benne.
Itt Nemetorszagban a biztositas csak 3szor tamogattja a hazaspart de akkor is csak 50%-ban. Ha lennetek olyan kedvesek es adnatok felvilagositast arrol hogy hogyan müködik ez otthon. Azt tudom hogy 5 probalkozasban tamogatjak a hazaspart. Vagy talan ingyenes teljesen? Tudnatok nekem segitenni? Mar felmerült bennünk a kerdes hogy otthon kellene megprobalnunk mert anyagiakkal itt ezt nehez birni. Ezert az utolso probalkozasert kb 1 millio Forintot fizettünk.
Elöre is köszönöm segitsegeteket

Sziasztok Eszter
eszter78

Eszter
Nagyon sajnálom,tényleg szépeket kaptál vissza...a következő babucik remélem megkapaszkodnak,mert azok még szebbek lesznek és Titeket akarnak szülőknek!Itt a gyogyikat és szurikat kell fizetni,elég húzós az is ,de kb:300.000.- a legtöbb amiről Én hallottam.Majd a lányok mesélnek még!
Mennem kell!
jó éjt mindenkinek!

TündiB Neked is!
Amica!Pusza és az idő megold mindent!...és akkor bekopogtat váratlanul a 3.bébid!
Noi De jó Neked,hogy otthon leszel!-de ha babás leszel...legalább meglátogathatlak!Kép
Na léptem....Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi
Hééé, elloptad a képemetKép(pocakos-lábas)
Én szedek folsavat, vassal együttKép Meg néha magnéziumot isKép
Jóéjt!

Eszter
Sajnálom, hogy nem jött össze, de ha ott csak 3-at támogatnak, szerintem érdemes lenne itthon is megpróbálni. De azokra már nem is lesz szükség, mert a következő sikerülni fogKép Lombik ügyben Wish a tudor, gondolom még be fog nézni, majd ő válaszol a kérdéseidre.Kép
gtünde

Na én is lépek. Jó éjt mindenkinek!
gtünde

Sziasztok!

Már megint lekéstem az esti csevejtKép

TüncsibeKép
Örülök, hogy újult erővel nézel a jövő hét elé! Az lesz a befutó!!Kép Én szedek progipótlót, tudod a Duphastont. A clostyt tegnap fejeztem be és holnap megyek UH-ra. Közben ezerrel tanulok és házat építekKép

KandiKépkicsi lábfejecskeKép
Szióka

KrisztaKép
Köszi a drukkokat, mind elraktároztam! Én is küldök neked:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++A párod eredményei tök szupik! Biztos hamar lesz kiszebrád!

HukmukKép
Megy a sok drukkkkkkk:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

GTünde
Próbálkozunk. Kép Hisz csak most kezdtük. Megy majd a sok hókusz-pókusz. Ha nincs eredmény: laparoszkópia.
Wish
Köszi az infót. Kép
Eszter78
Nagyon sajnálom! Kép De azt mondta itt vki, hogy a próbálkozásokkal egyenes arányban nő az esély.
Na mennem kell.
Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

Eszter Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Tudom, hogy ez nem vígsztal, de hidd el sikerülni fog egyszer.
Nekem mindig azt mondja az unokatesóm, amikor el vagyok keseredve, hogy nem sikerült a lombik, hogy egyet nem szabad feladni, neki is a harmadik lombikja sikerült. Szóval kitartás, meg lesz az eredménye a próbálkozásoknak biztos vagyok benne. Talán már a következő sikerül Kép

Itthon öt lombikot támogat a TB, ehhez az kell, hogy legyen itthon társadalombiztosításod. Azt nem tudom, hogy a férjednek kell-e, de talán nem.
A gyógyszerek kb 150-170 ezer forintba kerülnek, ez az amit ki kell fizetni, ezen is van egy kis támogatás. Úgy tudom, hogy a nem támogatott lombik itt 600-800 ezer forint körül van plusz a gyógyszerek, azaz nagyjából ugyanannyira jön ki, mint nálatok. De utánna kell érdeklődni mindegyik lombikközpontban, hogy mik a pontos áraik, ha úgy döntötök itthon folytatjátok és nem jár a TB.

Wish

wish

Szilva Kép gyere es meselj, hogy mi van !!! mit erzel?

Eszter Kép en is csak ezt tudom mondani, hogy sajnalom Kép nagyon . remelem er vmit...

lanyok, akkor mi meg orulhetunk, hogy a lombik '"csak" 150 e korul van...600 e-t azert durva lenne kifizetni, bar azt is megtennenk, ha nem lenne mas megoldas.

Babcsi Kép majd irj az uh rol. hanyra mesz? drukkolok !

Wish Kép lassan jon a mi idonk..

Noi Kép mikor mesz az 5. insz.re?

saci
saci

Sziasztok Csajok!

Saci
Délután megyek 2-re, már én is nagyon várom és nagyon köszi a drukkot!Kép
Képzeld ma reggelre 37-re felment a hőm (11.cn.) tegnap 36.8 volt és előtte 3 napig 36.7. azelőtt a 4 -5 cn.-on volt 36.4 és 36.5. Szóval ezt most nem nagyon értem mert nem kéne pé előtt leesnie a hőnek és utána felugrania. Sajna nem tudtam beszúrni valami miatt a chartom. Szerinted mi lehet az oka a hőmnek? Remélem du. maj kiderül, hogy alakulok!

Veled mi ahelyzet?

SzilcsibeKép
Már nagyon várunk a hírekkel!!!!

Kép

KépKép
babcsi

babcsi Kép en nagyon bena vagyok 'ho' ben, nem szeretnek hulyeseget mondani. de du 2 kor kiderul. az mar csak 4 ora kb Kép
Majdirjal utana !!!!

en jol, kosz...doki penteken kb.

saci
saci

Babcsi szép nagy tüszőket fog látni a dokiKép

Lányok ha ez nem sikerült azt hiszem rá beszélem a dokimat lombikra, nem szeretném az utolsó inszemet, ha ötből nem jött össze akkor kár a pénzt és időt fecsérelni rá, szerintetek?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Lányok!

A dokim Decapeptyl injekciót írt fel nekem, 1 db-ot. Ez mire kell? Valamint az inszem utánra Utrogestan-t.
Ha valamit tudtok ezekről, lécci írjatok.
Köszike
gtünde

Tünde,

Az ultrogestan, hüvelykúp amit 3*1 kell naponta használni.Én nem igazán szeretem, egy kicsit gusztustalan. A beágyazódást segíti elő addig kell használni míg ki nem derül az eredmény!
A másikról nem tudom hogy mi.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babri

KöszikeKép De a babáért még a gusztustalanságot is elviseli az ember, nem?Kép
gtünde

HelloKép
Igazából addig kell az ultro -t használni, míg 12 hetes terhességig eljut az ember. A sárgatest hormont pótolja, segíti a megtapadást és a baba megmaradását. A 3 hónap után a méhlepény átveszi ezt a funkciót, azért nem kell.
Én is írtam pont egyik nap, hogy kicsit viszket pár nap után. Jó sűrűn kell a tisztasági betétet cserélgetni, hogy ne érezze magát az ember ápolatlannak.

Kép
Kép
emma1976

Hát persze, csak zavaró amikor megolvad és kifolyik( bocsi).

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Emma
Köszi.Kép

A Decapeptylről tud vki vmit?
gtünde

Barbi

MegoldomKép
gtünde

zbarbiKép
Tényleg nem túl guszta, meg a menstruációhoz hasonlít, így néha mikor zutty, megyek és ellenőrzöm most mi jött ki.
Különben nekem 2 doki is mondta, hogy szájon át is bevehető, csak akkor tök álmos, kókadt az ember. De mikor már elegem van, néha napi 1-et a 3-ból bekapok inkább, és nem dugdosom

Kép
Kép
emma1976

Emma, nem mondod hogy szájon át is bevehető, nem viccel velem! Az egy kúp vagy nem? Sikerült belezavodnom!
Érzel valamit, úgye egy nappal előttem volt az inszemed 19-én?
Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Eszter nagyon sajnálom! Kérdezzetek utánna hogy működik itthon. Én találkoztam egy lánnyal a Kaáliban akinek a férje ukrán álampolgár, és ingyen csinálják neki itthon a beavatkozásokat.

Nekem még mindig nem jött meg. Már nem is számolom hány napnál tartok. Valahol negyven felett. A hasam sem fáj már kicsit sem. Azért akármit mond a doki én azért a jövőhéten csinálni fogok még egy utolsó tesztet.

KépKép
jiny

Barbi az utro nem kúp, hanem hüvelygolyó. Nem olyan mint a kúpok hogy azonnal olvad a melegre. És be lehet venni szájon át is tényleg. Nekem nem volt tőle semmi bajom. Csak a doki azt mondta hatékonyabb ha hüvelybe használom.

KépKép
jiny

barbi
Sajna semmi jót nem érzek (jón értsd pl: hányinger)! De tényleg semmit, szóval a nagy reménykedésenek vége. Mert most már be kellene, hogy ágyazódjon, és akkor jönnének talán a tünetek. Hétfőn kell mennem vérvételre, de mivel nem akarom, hogy du. a munkahelyen tudjam meg, mi van, vasárnap v. hétfő reggel csinálok otthon tesztet. És te?

Kép
Kép
emma1976

Emma attól hogy nincs tüneted még semmit sem jelent! Hanyadik napon vagy?

Tudtátok hogy régen milyen volt a terhességi teszt? Még a szüleink idejében??? Nekem tegnap mondta édesanyám, hogy vizeletet kellett vinni a leendő kismamának miután két vérzése kimaradt, és a vizeletet befecskendezték egy élő békába. Ha megdöglött akkor azt jelentette hogy terhes a nő. ha túlélte nem. Ezért hívták béka- tesztnek.
Mondtam a féjemnek mehet békászni. Kép

KépKép
jiny

Barbi Kép - ertelek, hogy turelmetlen vagy, de en a helyedben elmennek a 6. inszemre is. Az sem hortmonilag, sem anyagilag nem olyan durva beavatkozas mint egy lombik. De persze Te tudod....

jiny Kép lehet, hogy baba van megis benne(d) ? Kép
saci

Én már 5 hónapja használomKép és nem tudtam hogy szájon át is bevehető, ma is tanultam valamit újat ebbe a témába.
Nekem jövő hét pénteken kell mennem az eredményért, igazából nem bizakodom, attól hogy nem érzel semmit nem jelenti azt hogy ne sikerüjön.Én most nem fogok tesztet csinálni, ha addig elkezdek barnázni akkor úgyis tudom az eredményt, ha meg nem akkor ott szeretném megtudni!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

barbi
Hogyhogy csak pénteken? Nekem mindig 14 nappal utána van...
Én most vagyok a 22. napon, és a 13.on volt az inszem.
EgyetérteK Sacival! Hallottam olyat, akinek a 6. ra sőt olyat, akinek a 10. inszem jött össze. És a szervezetnek nem olyan megterhelő mint a lombik

Kép
Kép
emma1976

Emma ma vagyok a 20 napon ( inszem után 8 nappal), A BMC-be a 17 napon kell vinni a vizeletet.

Ebbe igazatok van hogy nem annyira megterhelő a szerveztnek, de nagyobb arányba jár sikerrel, mondjuk lehet hogy azért gondolom így mert túl sok sikertelenség ért mostanába.Mégcsak elvi szintem gondolkodtam el rajta, örülök neki hogy elmondjátok a véleményeteket.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?